Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία πάνω από όλα για όλες εσας και τις οικογένειές σας.

Εδώ ο ήλιος λάμπει ...Αττική κορίτσια. Όλοι όσοι έχουν φύγει μου λένε οτι εκεί που ειναι βρέχει...εμεις ειμαστε μέσα μεν...αλλα τουλάχιστον με καλό καιρό.

Πάω να περπατήσω λίγο τώρα που η μικρούλα μου κοιμάται.

Φιλιά

A5K6p3.png

Καλημερα!!!!!!!! Πως περάσατε??

Εμεις παραδοσιακά σουβλίσαμε τον οβελία, φαγαμε του σκασμού, και χορέψαμε και λιγάκι (οχι εγώ φυσικά:tongue:).

Ευτυχως κι εμάς κρατησε ο καιρός και ειχαμε ηλιο!!! Μονο το βραδυ αρχισε πάλι να βρεχει που ειχαμε μαζευτει σπιτια μας...

Palmomaki βγαινεις και περαπατας,ε? Ειναι ωραια μαλλον η βολτα! Να ξελαμπικάρεις λίγο! Πως τα πατε με τη μπεμπούλα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σας

τελικά δεν προλαβα την βόλτα χθες...την πήγα όμως σήμερα...και ειχα και το θράσος να σταματήσω για να φάω και ενα σουφλε σοκολάτας...πριν φτάσει στο τραπέζι με είχε πάρει τηλ η μαμά μου να μου πει οτι η μικρή ειχε ξυπνήσει και ...ειχε αρχίσει η καραμούζα...το καημένο πονούσε...εχει πονάκια γι'αυτό ξύπνησε...ειδάλλως δεν μπορώ να πω σε γενικές γραμμές κοιμάται καλά. Ειδικά το βράδυ...ανέλπιστα καλά.

Τέσπα το έφαγα το σουφλέ...μονοκοπανια και γυρισα τρέχοντας (κάτι έκαψα) και αφου κάτσαμε αγκαλιά 2 ώρες...που αποκοιμιόνταν, θήλαζε, ξυπνούσε και τουμπαλιν...την έβαλα στο κρεβάτι της...αλλά μόλις τώρα την ακούω να κλαίει. Ξυπνησε και πάλι. Σας αφήνω.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας

τελικά δεν προλαβα την βόλτα χθες...την πήγα όμως σήμερα...και ειχα και το θράσος να σταματήσω για να φάω και ενα σουφλε σοκολάτας...πριν φτάσει στο τραπέζι με είχε πάρει τηλ η μαμά μου να μου πει οτι η μικρή ειχε ξυπνήσει και ...ειχε αρχίσει η καραμούζα...το καημένο πονούσε...εχει πονάκια γι'αυτό ξύπνησε...ειδάλλως δεν μπορώ να πω σε γενικές γραμμές κοιμάται καλά. Ειδικά το βράδυ...ανέλπιστα καλά.

Τέσπα το έφαγα το σουφλέ...μονοκοπανια και γυρισα τρέχοντας (κάτι έκαψα) και αφου κάτσαμε αγκαλιά 2 ώρες...που αποκοιμιόνταν, θήλαζε, ξυπνούσε και τουμπαλιν...την έβαλα στο κρεβάτι της...αλλά μόλις τώρα την ακούω να κλαίει. Ξυπνησε και πάλι. Σας αφήνω.

Μ αρέσεις!!!!!!!!!!

Να σε ρωτησω κιολας, λαστεξ φορας ή δεν κανει τιποτα...Οι μαιες λενε δε βοηθάει, αλλά οι απόψεις διίστανται...

Εμεις μολις γυρισαμε απο καφεδάκι! Ηταν ωραια! Αν και συννεφια, ειχε αρκετη ζεστη! Αντε να ερθει το καλοκαιράκι επιτελους!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά..

επιστροφή στα ίδια πάλι απο χθες βράδυ..περάσαμε πολύ πολύ καλά..ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν οι μέρες..στο σπίτι είχαμε συνέχεια κόσμο πράγμα που με κούρασε λιγάκι αλλά ήταν τέτοιες οι μέρες που δε γινόταν αλλιώς..ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα ήταν τέλειος..ήλιος με ένα ελαφρύ αεράκι..με κοκκίνησε κιόλας..είμαι και μελαχρινή και με έπιασε αμέσως..4 σούβλες βάλαμε..2 κατσικάκια, κοκορέτσι, κεμπάπ..και όλα τα παρεμφερή στην ψησταριά..να ήταν απο μια μεριά η Μερκελ να μας έβλεπε να έβαζε κι άλλα χαράτσια!! έφαγα πολύ..γλυκά, παγωτά, κρέατα, τζατζίκια..δεν άφησα τίποτα παραπονεμένο..απο σήμερα μόνο όσπρια και σαλάτες

πάει λοιπόν και το Πάσχα..ξανά στην καθημερινότητα απο σήμερα..

ty11p2.png

καλημέρα!!

ioannav χαιρομαι που περασες ωραία! Ετσι κανουμε Πασχα...με τα όλα του! Μην πας κατευθειαν στα οσπρια, θα σου κακοφανεί:tongue: Εγω για αρχη εκοψα τα γλυκά πάλι γιατι να σου πω αυτη τη βδομαδα με τη νηστεία και τα ψωμια, ζυμαρικά, πατατες, σοκολατες το τσιμπησα το κιλάκι:oops:

Σημερα θα κανω παγκάσιους στο φουρνο με χορτα!

Το απογευμα λεμε να παμε με τον αντρα μου για τα ρουχαλάκια! :D:D:D

Φιλάκια!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια,χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!!!!!!

Βλεπω ολες περασατε καλα το πασχα και φαγατε αρκετα!!!!!!!!

Η παλμομα βρισκει τους ρυθμους της το ιδιο και η κορουλα της και το τζεμινακι εχει μπει στη τελικη ευθεια,το ιοαννουλι απολαμβανει την εγκυμοσυνη της!!!!!!!!!!Μια χαρα κοριτσια!!!!!!!!!!Εγω δεν εχω νεα να σας πω,το πασχα ηταν μοναχικο,οταν λειπει ο αντρας μου παντα ετσι ειναι!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα,να προσεχετε!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσούδια σας γραφω στα γρήγορα γιατι θέλω να πάω για υπνο όσο προλαβαίνω...

Geminaki όχι λαστέξ δεν φόρεσα και δεν φοράω. Δεν έκανα μεγάλη κοιλιά...και έβαζα μια κρέμα στην εγκυμοσύνη, για τις ραγάδες, και τώρα βάζω μια άλλη (την συνέχειά της δηλαδή) για την σύσφιξη...ραγάδες πάντως δεν έκανα.

Ioanna ωραία το Πάσχα το παραδοσιακό ε; Τώρα πίσω στην ρουτίνα αλλά σου προτείνω να την χαρείς στο έπακρο. Σε λίγο καιρό θα αναπολείς στιγμές ρουτίνας. Εντάξει θα εισαι και στην τρελλή χαρά...αλλά εκει στα τσακιρ ξενύχτια θα λες..."αχ να ειχα μια δυο ώρες ρουτινας..." :P

Tinaki σίγουρα χωρίς τον σύζυγο όλα ειναι πιο ζόρικα αλλά να κρατάς την αισιοδοξία σου και την χαρά της ζωής. Όλα περνάνε σε κάποια φάση, γίνονται παρελθόν και μας φαίνεται πια μακρινό το ζόρι.

Σας φιλώ...πάω για υπνο

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Χτες πηγαμε και πηραμε ρουχαλάκια!! Περιττό να πω οτι πεταγαμε στα συννεφα με τον αντρα μου!:D:D

Τωρα το πρωι σηκωθηκα αργα και ηρθε μια φιλη μου για καφε, οπότε δεν μπηκα καθολου.... Σε λιγα παω και για μαθημα. Πάλι τρεχω...δεν ξερω πως τα καταφερνω ετσι!

Tinaki ειναι δυσκολο να λειπει ο αντρας σου... Σε λιγο ομως θα εχεις σποράκι και θα σου ειναι πιο ευχαριστο!

Palmoma κοιμησου τωρα οποτε μπορείς! Ειναι πολύτιμος ο υπνος!

Σας φιλώ!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!!

Επιστροφή στη δουλειά αλλά περάσαμε ωραία τις μέρες του Πάσχα οπότε δεν παραπονιέμαι. Φάγαμε του σκασμού και τώρα πρέπει να μεζευτώ λιγάκι...

Φιλιά σε όλες.

γεια σας κοριτσια Χρονια Πολλα!

επιστρεψαμε και μεις απο το χωριο. λιγο αλλα καλο δεν μπορω να πω!

δεν προλαβα να σας ευχηθω πριν φυγω αλλα σας διαβαζα εκει που ημουν τουλαχιστον απο το κινητο!

palmoma τι κανετε? πως τα πηγαινετε? αφου καταφερνεις να πας και βολτιτσες μαλλον τα πατε σουπερ και μπραβο σας!!!!!

σας φιλω!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

κοριτσόπουλα τι κάνετε??

gemini κοντεύεις ε? 33 βλέπω στο τικεράκι..ψώνισες τελικά? τι πήρες?

palmoma πως πανε τα ξενύχτια? σου μοιάζει η μικρή?

σήμερα έπλυνα το ένα μπαλκόνι γιατί χθες έριξε λασποβροχή και έγινε έξω χαμός, τα υπόλοιπα αύριο..μετά ήρθε μια φίλη για καφέ και σε λίγο έχω γιατρό να δούμε τα μπεμπέ..θέλω να τον ρωτήσω για τις ταχυπαλμίες που χω..πήγα πήρα και ηλεκτρικό πιεσόμετρο για να μετράω τους παλμούς γιατί ώρες ώρες νομίζω πως η καρδιά μου θα σκάσει..αυτά τα ολίγα

ty11p2.png

Γεια σας κόρες

σας γράφω στο μικρό μου διάλειμμα. Η μικρή έχει κολικούς...ψωνίσαμε και απο αυτό...αποτέλεσμα κλαίει το καημένο και σφαδάζει. Την ηρεμεί αρκετά η αγκαλιά και να αποκοιμιέται μπρούμυτα πάνω μου...πράγμα το οποίο κάνουμε σήμερα...και έτσι εχει καταφέρει να κοιμηθεί κάποιες ώρες μες την ημέρα. Να δουμε το βράδυ τι θα γίνει γιατί οι κρισεις της ειναι πιο συχνές το απόγευμα με βράδυ.

Κατά τα άλλα με τον θηλασμό πάμε πολύ καλα. Εχει ανακτήσει το βάρος γέννησής της επομένως δεν αγχώνομαι πια αν χορταίνει ή όχι. Εχει κατέβει και το γάλα πλέον φουλ...επομένως από το μέτωπο αυτό καλά.

Ioanna αν και όταν γεννήθηκε κάποιοι είπαν οτι μου μοιάζει, νομίζω οτι τελικά μοιάζει στον πατέρα της. Δηλαδή όταν κοιμαται ειδικά μου φαίνεται ίδια...και όταν γκρινιάζει :P

Με το καλό να τα δεις πάλι τα μπεμπάκια σου και να μας πεις και φυλλο επιτελους...γιατί μας εχεις σε αγωνία.

Ftoula μίλησα με σύμβουλο θηλασμού από το λινκ που μου έστειλες και σε ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησε και με καθησύχασε και μου ξαναέδωσε εμπιστοσύνη στον εαυτό μου που ειναι το σημαντικότερο.

Geminaki πλησιάζεις ε; Πως περνάει ο καιρός.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...