Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ολα καλά με τον γιατρο. Φυσικά πάλι δεν ειπε πολλά κι εχω ξενερωσει πολύ μαζι του. Δε θελω ομως να τον αλλάξω τελευταια στιγμη. Ειμαστε στην τελική ευθεια...Ας ειναι τα παιδακια μου καλά μονο...

Μου ζητησε να κανω πάλι την καμπυλη ζαχαρου (λογω μεγεθους μωρων), και μαλιστα συντομα. Να σιγουρεψουμε και αυτο και μετα να ειμαστε ησυχοι.

Οπότε την Τεταρτη θα παω να κανω αυτη την υπεροχη εξεταση πάλι:? Λεω να φαω κανα γλυκο παραπάνω αυριο για να βαλω τον οργανισμό μου σε δυσκολες συνθηκες. Θα δω...

Ραντεβου πάλι 2/05 και μου ειπε για καισαρική 22/05. Εγω βεβαια πιστευω οτι θα γεννησω καμια εβδομαδα νωριτερα αλλά οκ. Οτι πει ο "καθηγητης"!!

Γυρισα κι εφτιαξα τσουρεκια. Τωρα η ζυμη φουσκώνει! Θα σας πω αυριο τι θα γινει!

Φιλιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

πως περασε ετσι ο καιρος βρε gemini!! τιποτα δεν εμεινε!

future μην κοιτας που μενω αθηνα και γω καρντασι ειμαι!αλλα τα μεθυσμενα ομολογω πως δεν τα ξερω. εκτος κι αν εμεις τα λεμε αλλιως. μηπως εννοεις τα σκαλτσουνια ή κατι παρομοιο?

aIEhp3.png

LmBNp3.png

καλημερα κοριτσια!

πως περασε ετσι ο καιρος βρε gemini!! τιποτα δεν εμεινε!

future μην κοιτας που μενω αθηνα και γω καρντασι ειμαι!αλλα τα μεθυσμενα ομολογω πως δεν τα ξερω. εκτος κι αν εμεις τα λεμε αλλιως. μηπως εννοεις τα σκαλτσουνια ή κατι παρομοιο?

Καλημέρα κούκλες!!!

Όλα καλά από ότι διαβάζω με τα μωράκια και οι δυο οι εγκυούλες μας!!!

Εγώ σήμερα έκανα τα καλαμαράκια.Ο καιρός...τι να πω;Από χθες έβρεχε συνέχεια μέχρι πριν μια ώρα και είχε και κρύο....τώρα σταμάτησε η βροχή και έχει και ήλιο!!!!!:confused::confused:

Ftoula άλλο πράγμα τα σκαλτσούνια άλλο τα μεθυσμένα.Μου φαίνεται παράξενο που δεν τα ξέρεις...πάντως πραγματικά,αν όχι όλα, τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία τα έχουν.

Geminaki τι έγινε με τα τσουρέκια σου;;;

Iοanna πότε φεύγεις για την μαμά;;

Φιλιά!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Kαλημερα!!!!!

Ftoula ναι, περασε ο καιρός. Λιγο εμεινε αλλά δύσκολο!!

Futuraki τα τσουρεκια τα εψησα σημερα το πρωι γιατι χτες μεχρι 1 τη νυχτα που περιμενα δεν ειχαν φουσκώσει αρκετα. Και σημερα ομως ειχαν "κατσει" Πάντως από γευση ειναι καλα. ΘΕλω να τα γλασάρω με σοκολάτα το απόγευμα!

Σημερα κι εμεις τρωμε καλαμαρακια με πατατες τηγανητές και χορτα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μα τι νοικοκυρές έχει το καφέ μας! χρυσοχέρες!!!! αύριο φεύγω future..αλλά θα έχω ιντερνετ και εκεί οπότε θα σας γράφω..επιτέλους να αλλάξω λίγο παραστάσεις..

και εδώ βροχή πολύ απο χθες το βράδυ και κρύο..ευτυχώς απ το μεσημέρι και μετά σταμάτησε και βγήκε λιγάκι ο ήλιος αλλά σκατούλες..έχει κρύο..μάλλον το κατσικάκι στο φούρνο το βλέπω..βασικά είτε είναι στη σούβλα είτε στο φούρνο το ίδιο μου είναι γιατί δεν το τρώω...οπότε..

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...αλλά σας γραφώ τα δικά μου. Ειμαι όλη την ημέρα με ένα βυζί έξω και θηλάζω...5 λεπτά, 10 λεπτά, 30 λεπτά..όσο θέλει να κάτσει. Κοιμάται λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Αναρωτιέμαι αν τα κάνω καλά, αν χορταίνει, αν θα πρέπει να πάρει τελικά συμπλήρωμα (πήρε 2 φορές μετά την παιδίατρο και κοιμόνταν για 4 ώρες)....και γενικά ειμαι σε μια μόνιμη απορία.

Χθες δεν κοιμηθήκαμε...μόνο 11.30-2.45 το πρωί και μετά από αυτό θήλαζε και αποκοιμιόνταν και ξυπνούσε μέχρι τις 8.00. Στις 8.00 την πήρα στο κρεβάτι (έφυγε ο σύζυγος) την ξάπλωσα και θηλασε εκει ξαπλωμένη...και μετά αποκοιμηθήκαμε και οι δυο μέχρι τις 10.30...Από εκείνη την ώρα κάνουμε την ίδια δουλειά...ειναι πλεον 3. Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ΔΕΝ κοιμάται. Δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό. Κοιμάται 10λεπτο και θέλει πάλι να φάει...

A5K6p3.png

Καλημέρα κουκλες!!!!!!!!!

Γυρισαμε και η καμπύλη βγηκε μια χαρα πάλι!!! Ειμαι πολύ χαρούμενη:D Αρα φταιει το γονίδιο και τα μωρα θα βγουνε γιγαντάκια!!

Ειμαι πτωμα, ξυπνησα και πρωι.... Πάω να φαω αρακά!

Εσεις ολα καλα???????

Φιλάκια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...αλλά σας γραφώ τα δικά μου. Ειμαι όλη την ημέρα με ένα βυζί έξω και θηλάζω...5 λεπτά, 10 λεπτά, 30 λεπτά..όσο θέλει να κάτσει. Κοιμάται λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Αναρωτιέμαι αν τα κάνω καλά, αν χορταίνει, αν θα πρέπει να πάρει τελικά συμπλήρωμα (πήρε 2 φορές μετά την παιδίατρο και κοιμόνταν για 4 ώρες)....και γενικά ειμαι σε μια μόνιμη απορία.

Χθες δεν κοιμηθήκαμε...μόνο 11.30-2.45 το πρωί και μετά από αυτό θήλαζε και αποκοιμιόνταν και ξυπνούσε μέχρι τις 8.00. Στις 8.00 την πήρα στο κρεβάτι (έφυγε ο σύζυγος) την ξάπλωσα και θηλασε εκει ξαπλωμένη...και μετά αποκοιμηθήκαμε και οι δυο μέχρι τις 10.30...Από εκείνη την ώρα κάνουμε την ίδια δουλειά...ειναι πλεον 3. Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι ΔΕΝ κοιμάται. Δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό. Κοιμάται 10λεπτο και θέλει πάλι να φάει...

Αχ δεν ξερω τι να σου πω.....Απ οσα εχω διαβασει ειναι φυσικολογικό. Ειναι και πολύ μικρουλα ακόμα...θα στρωσει. Από την αλλη κι εσύ δεν ειναι ωραιο να ανησυχείς....ΚΑνε υπομονη πάντως. Εμενα μου φαινεται οτι τα πάτε καλά;)

Σε σκεφτόμαστε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κουκλες!!!!!!!!!

Γυρισαμε και η καμπύλη βγηκε μια χαρα πάλι!!! Ειμαι πολύ χαρούμενη:D Αρα φταιει το γονίδιο και τα μωρα θα βγουνε γιγαντάκια!!

Ειμαι πτωμα, ξυπνησα και πρωι.... Πάω να φαω αρακά!

Εσεις ολα καλα???????

Φιλάκια σε ολες!

Μπραβο βρε τζεμινακι μου,ησυχασαμε κι απο αυτο,ολα καλα λοιπον!Να δεις που μαζι θα φυγετε απο το νοσοκομειο ουτε μερα δε θα κατσουν μεσα τα μωρακια σου!!!

Παλμομα,υπομονη κοριτσακι μου θα στρωσει η μπουμπου;;;εσυ πως εισαι αντεχεις τοση αυπνια;;;

Ιοαννα και μαμμυ και ftoula και future,τα φιλια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ftoula σ'ευχαριστώ για το λινκ και τις συμβουλές. Εστειλα ένα mail και ίσως πάρω και τηλ.

Είμαι λίγο κουρασμένη....μάλλον πολύ κουρασμένη θα έλεγα. Τώρα κοιμάται από τις 6 το απόγευμα...και περιμένω να δω τι θα γίνει το βράδυ. Αλλά δεν την ξυπνάω.

Ζητησα και βοήθεια των συμβουλών θηλασμού και περιμένω απάντηση σε mail και ίσως μιλήσω στο τηλ. Θα δουμε...

Gemini μπράβο για τα διδυμάκια σου και την εξέταση. Μια χαρά είναι όλα και προχωράς κανονικά. Όλα σούπερ θα πάνε...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ ωραία μέρα έχει σήμερα.Έβαψα τα αυγουλάκια μου,τα γυάλισα (έγιναν πολύ ωραία...κόκκινα κόκκινα)και τώρα λέω να πάω καμιά βόλτα με τον αντρούλη μου που έχει ρεπό σήμερα.Για φαί μου ζήτησε ο άντρας μου καλαμαράκια τηγανιτά με πατάτες.Όπως καταλάβατε έχει τρέλα με τα καλαμαράκια,μπορεί να τα τρώει κάθε μέρα!!

Geminaki...άδικα ανησυχούσες, όλα καλά με τα μπεμπέ σου...και πλησιάζει ο καιρός!!!!

Palmoma καταλαβαίνω ότι είσαι ξεθεωμένη,αλλά παραδέξου....θα είναι η καλύτερη Ανάσταση της ζωής σας!!!!!

Φιλιά στις υπόλοιπες!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλησπέρα...Καλημέρα σε όσες το διαβάζουν πρωί.

Εύχομαι σε όλες σας ένα Υπέροχο Πάσχα, με Υγεία και Αγάπη και εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει σε όλες σας ότι ποθείτε.

Θα ειναι όντως η καλύτερη Ανάσταση της ζωής μου...κι ας μην πάω στην εκκλησία.

Σήμερα περάσαμε μια τέλεια μέρα. Η μικρή ηταν πολύ καλή και κοιμόνταν έτρωγε σε πρόγραμμα 3ωρο μόνη της. Ο θηλασμός πάει πολύ καλά. Μίλησα και με σύμβουλο και με έκανε να νιώσω καλύτερα και να μην έχω αμφιβολίες, και ηρέμησα και εγώ και ίσως το μετέδωσα και στο παιδάκι.

Ειναι και ο αφαλός έτοιμος πλεον και θα μπορέσουμε να την βυθίσουμε στο μπανάκι της αύριο...και ειναι μια εμπειρία που περιμένω πως και πως.

Και στα δικά σας εύχομαι οι επόμενες

A5K6p3.png

Κοριτσακια μου σας ευχομαι ολοψυχα ενα υπεροχο Πασχα να περασετε μαζι με τις οικογενειες σας!!!!!!!

Να ειστε καλα και να ευχαριστειτε τον Θεο για τα μικρα σας θαυματακια!!!!!

Οσο για εμας που προσπαθουμε ακομα,ευχομαι του χρονου το Πασχα ο Κυριος να εχει αναστησει και το δικο μας ονειρο!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...