Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα σας

νέα από το μέτωπο: Η μπεμπούλα έφαγε στις 11.00 το βράδυ, μετά έφαγε πάλι στις 1.00 και κοιμόνταν μέχρι τις 7.40 το πρωί!!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εφαγε εκείνη την ώρα, και για καμια ώρα έμεινε ξύπνια με αλλαγμα (2 φορές) και θηλασμό και από εκείνη την ώρα κοιμάται...ακόμα.

Νομίζω οτι βρίσκει τους ρυθμούς της...που προσεγγίζουν εκείνους του μαιευτηρίου (καθε 3 ή 4 ώρες) και νομίζω οτι θα συνεχίσω αποκλειστικό θηλασμό οπως έκανα μέχρι τώρα αφήνοντας το παιδί να θηλάσει...όσο θέλει από τον έναν μαστό και αν αφου ρευτεί πεινάει να το περνάω στον άλλο. Θα μιλήσω και με μια συμβουλο θηλασμού και βλέπουμε.

Χθες έπαθα λίγο κρίση αλλά σήμερα ειμαι καλύτερα και πιο ξεκουραστη και πιο αισιόδοξη και πιο σίγουρη...για μένα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.!!!!!!

PALMOMA να σου ζήσει η κοριτσάρα σου!!!!!Να είναι πάντα τυχερή και ευτυχισμένη.Και εσείς να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!!!

Μην ακούς τους παιδίατρους....μη δώσεις συμπλήρωμα.Έχεις γάλα αφού το μωρό χορταίνει.Ο πρώτος καιρός του θηλασμού είναι δύσκολος,θα μπειτε σε ρυθμό σιγά σιγά.Δίπλα στο φόρουμ έχει ενότητα και λένε τα κορίτσια πολλά χρήσιμα πράγματα,μπορείς να κάνεις ότι ερωτήσεις θέλεις.Οι παιδίατροι έχουν μια τάση να δίνουν συμπλήρωμα...δεν τους καταλαβαίνω.Είναι ταλαιπωρία ...αλήθεια ...τον πρώτο καιρό....αλλά κάνεις το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό δώρο στο παιδί σου.Της δίνεις βάσεις για όλη της την ζωή.Συνέχισε κοριτσάρα μου,όσο περισσότερο μπορείς!!!!

Σήμερα θα πάω να κοινωνήσω και μετά θα φάμε στην μαμά μου....μπακαλιάρο:P:p.

FTOULA ...αρχικά χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις!!!!Λίγο αργά ...αλλά τώρα το είδα.Όλα να σου πάνε όπως ποθείς !!!!!

¨Οσο για συνταγές ...τι να σου πω...δεν έχω κάποια συγκεκριμένη.Εμείς στην νηστεία τρώμε λαδερά,όσπρια και κανένα θαλασσινό.Προχθές είχα μπάμιες, μετά πατάτες στο φούρνο με ντοματούλα και σκορδάκι(τέλειες)....τέτοια φαγητά!!!Την Δευτέρα θα κάνω καλαμαράκια στιφάδο με πουρέ.Και από γλυκά....μεθυσμένα με λουκούμι ή με μαρμελάδα,χαλβά σιμιγδαλένιο.Φέτος δεν θα κάνω τσουρέκια...δίαιτα.Μόνο τα αυγουλάκια μου θα βάψω και φυσικά την ΜΑΓΕΙΡΪΤΣΑ!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!Θα είστε σπίτια σας το Πάσχα ή θα φύγετε;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κι από μενα!!!!

Futuraki μας ελειψες πάλι!! Κι εμεις σημερα πάλι με πεθερικά μπακαλιάρο σκορδαλιά!! Αλλά θυμίζω: εγώ μονο μπακαλιάρο!!

Πασχα κανονικά σπίτι, θα μαζευτουμε και θα σουβλισουμε οικογενειακώς!!

Εγω τσουρεκια λεω να φτιαξω....μου αρεσουν πολύ τα σοκολατένια! Ε και μια φορα το χρονο, τι πειράζει?:oops:

Palmoma πως πατε με τη μπεμπούλα?? Προσαρμοζόσαστε τελικά!! Τελεια τα πας με το θηλασμό, keep walking!!!!! Θα δεις που δε θα το μετανιώσεις!!

Ioannav που εξαφανίστηκες εσύ???

Εμεις χτες πηγαμε στους κουμπάρους μας και δωσαμε τα δωρα του βαφτιστηριού!! Τωρα ηρθαν τα πεθερικά, οπότε καταλαβαίνετε...παω να τους υποδεχτω και θα ειμαι αγκαζέ ολη μερα...σαν καλή νυφη:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

παρούσα! τι κάνετε? κάναμε δουλειές στο σπίτι γι αυτό χάθηκα..γκρεμίσαμε το τζάκι(οι άλλοι οχι εγώ) και σήμερα πήγαμε βόλτα, φυτέψαμε κάτι λουλούδια στον κήπο, κουρέψαμε γκαζόν και πέρασε η μέρα..Μ.Τετάρτη φεύγουμε για το χωριό μου...επιτέλους 3 μήνες έχω να πάω και το πεθύμησα..καλά όχι οτι είναι μακρυά αλλά δεν μετακινιόμουν τόσο καιρό και δεν μπορούσα να πάω..πήρα και λαμπάδα και παπουτσάκια για το βαφτηστήρι μου και τώρα μένει κάτι μικροδωράκια να πάρω και τέλος..

palmoma πως πάει με τη μικρή? αφού τη θηλάζεις μια χαρά είσαι..εγώ πολύ τον σκέφτομαι το θηλασμό..δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ταίζω 2???δλδ με 'ένα βυζί στο χέρι θα πρέπει να είμαι όλη μέρα..τέλος πάντων θα δούμε

gemini να σε ρωτήσω..στο μήνα που είσαι τα καταλαβαίνεις τα μικρά? εννοώ σε κλωτσάνε καθημερινά? και επίσης πότε τα κατάλαβες πρώτη φορά?

ρε future σε θαυμάζω δηλαδή..πως φτιάχνεις τόσα φαγητά? πως??? εγώ γιατί τα βαριέμαι?? γιατί???

ty11p2.png

Κοριτσακια μου,τι κανετε;;;

Η παλμομα πηζει ε;;;χαχαχαχα!Ολα θα γινουν και σε λιγο καιρο θα εχετε βρει τους ρυθμους σας!!!!!Να μας το φιλησεις το ζουμπουρλουδικο κοριτσακι σου!!!

Τζεμινακι,ετοιμαζεσαι κι εσυ ε;;;Αγχωμενη σε διαβαζω!

Ιοαννα μου εσυ χαλαρα ακομα ε;;;

Τα φιλια μου και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

παρούσα! τι κάνετε? κάναμε δουλειές στο σπίτι γι αυτό χάθηκα..γκρεμίσαμε το τζάκι(οι άλλοι οχι εγώ) και σήμερα πήγαμε βόλτα, φυτέψαμε κάτι λουλούδια στον κήπο, κουρέψαμε γκαζόν και πέρασε η μέρα..Μ.Τετάρτη φεύγουμε για το χωριό μου...επιτέλους 3 μήνες έχω να πάω και το πεθύμησα..καλά όχι οτι είναι μακρυά αλλά δεν μετακινιόμουν τόσο καιρό και δεν μπορούσα να πάω..πήρα και λαμπάδα και παπουτσάκια για το βαφτηστήρι μου και τώρα μένει κάτι μικροδωράκια να πάρω και τέλος..

gemini να σε ρωτήσω..στο μήνα που είσαι τα καταλαβαίνεις τα μικρά? εννοώ σε κλωτσάνε καθημερινά? και επίσης πότε τα κατάλαβες πρώτη φορά?

Ωραια θα ξεσκάσεις λιγο στο χωριό σου! Για το τζάκι...σε λυπάμαι...Θυμαμαι και τα δικά μας...απιστευτη σκονη και ατσαλιά. Εγω ειχα φυγει απ το σπίτι και καθαριζε ο αντρας μου. Ολα τα επιπλα τα ειχαμε καλυψει με ναύλον.

Αν τα ακούω λεει??? Συνέχεια. Σημερα ειδα και κατι σαν χερι/ποδι να πηγαινει πάνω κάτω.Σοκαριστηκα:shock::shock: Ηταν ομως τελειο συναισθημα!

Αν θυμαμαι καλά εγω τα ειχα ακούσει στην 18η εβδομάδα. Και μετα ολο και πιο συχνά. Στον αντρα μου εγινε αισθητό στην 22η εβδ αλλά μετα αργησε πάλι να τα καταλάβει.

Μια φιλη ομως δεν ακουγε τον μπεμπη της τοσο εντονα. Τυχαίνει!

Κοριτσακια μου,τι κανετε;;;

Τζεμινακι,ετοιμαζεσαι κι εσυ ε;;;Αγχωμενη σε διαβαζω!

Δεν ειναι οτι ειμαι αγχωμένη αλλά κανω πολλά πραγματα μες στη μερα!!!! Δεν ξερω πως τα καταφερα ετσι στο τελος και ειμαι ολο σε δράση:) Μου αρεσει μεν γιατι περνάει ο καιρός και δεν το σκεφτομαι. Δε μου αρεσει ομως που ακομα δεν αξιώθηκα να σε παρω τηλ..:oops: Αυριο αν ειναι που εχω και γιατρο το απόγευμα...

Τωρα το απόγευμα ειχα πάει και στη μαμα και κουρευτηκα και τα εβαψα κάπως, χωρις να ακουμπάει στο δερμα. Ειμαι ετοιμη κι απο κει δηλαδή!

Φιλάκια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραια θα ξεσκάσεις λιγο στο χωριό σου! Για το τζάκι...σε λυπάμαι...Θυμαμαι και τα δικά μας...απιστευτη σκονη και ατσαλιά. Εγω ειχα φυγει απ το σπίτι και καθαριζε ο αντρας μου. Ολα τα επιπλα τα ειχαμε καλυψει με ναύλον.

Αν τα ακούω λεει??? Συνέχεια. Σημερα ειδα και κατι σαν χερι/ποδι να πηγαινει πάνω κάτω.Σοκαριστηκα:shock::shock: Ηταν ομως τελειο συναισθημα!

Αν θυμαμαι καλά εγω τα ειχα ακούσει στην 18η εβδομάδα. Και μετα ολο και πιο συχνά. Στον αντρα μου εγινε αισθητό στην 22η εβδ αλλά μετα αργησε πάλι να τα καταλάβει.

Μια φιλη ομως δεν ακουγε τον μπεμπη της τοσο εντονα. Τυχαίνει!

Δεν ειναι οτι ειμαι αγχωμένη αλλά κανω πολλά πραγματα μες στη μερα!!!! Δεν ξερω πως τα καταφερα ετσι στο τελος και ειμαι ολο σε δράση:) Μου αρεσει μεν γιατι περνάει ο καιρός και δεν το σκεφτομαι. Δε μου αρεσει ομως που ακομα δεν αξιώθηκα να σε παρω τηλ..:oops: Αυριο αν ειναι που εχω και γιατρο το απόγευμα...

Τωρα το απόγευμα ειχα πάει και στη μαμα και κουρευτηκα και τα εβαψα κάπως, χωρις να ακουμπάει στο δερμα. Ειμαι ετοιμη κι απο κει δηλαδή!

Φιλάκια!!

Κοριτσακι οποτε μπορεσεις παρε με ,μην αγχωνεσαι και γι αυτο αρκετα εχεις στο κεφαλακι σου,εξαλλου δεν ηθελα κατι συγκεκριμενο,να δω τι κανετε ηθελα!φιλια!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Tinaki οκ, σ ευχαριστω...Θα σε παρω μετα το γιατρό πιστευω!

Palmoma κι εμεις σε σκεφτομαστε! Κανε υπομονή. Ολες το εχουν περάσει και ολες θα το περάσουμε...ετσι πάει;)

Tωρα ξυπνησα, εχω σιδερο! Αυριο θα φτιαξω τσουρέκια και ηδη τα λιγουρεύομαι!!!!:P:p:p Θα τα κανω και γεμιστα με μερέντα, χαμός θα γινει!! Οσα κιλά δεν εχω πάρει θα τα πάρω τωρα μου φαίνεται:rolleyes:

Πολλά φιλιά!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα..καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε..εδώ έχει κρύο και φυσάει λίγο..καμια σχέση με τον χθεσινό ανοιξιάτικο καιρό..

βρε κορίτσια έχω ένα θέμα με την κοιλιά μου..είναι συνεχώς πρησμένη και πιο πολύ το βράδυ και είναι και σκληρή..τι να κάνω..έχω και θέμα με τη δυσκηλιότητα..τρώω δαμάσκηνα, ακτινίδια, μήλα, μπανάνα και προσέχω γενικά τη διατροφή μου αλλά τζίφος δεν ξεπρήζομαι..σαν μπαούλο είναι..τι να κάνω? να πιω ένα τουμποφλό??? να σταματήσω να τρώω μήπως??

ty11p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα..καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε..εδώ έχει κρύο και φυσάει λίγο..καμια σχέση με τον χθεσινό ανοιξιάτικο καιρό..

βρε κορίτσια έχω ένα θέμα με την κοιλιά μου..είναι συνεχώς πρησμένη και πιο πολύ το βράδυ και είναι και σκληρή..τι να κάνω..έχω και θέμα με τη δυσκηλιότητα..τρώω δαμάσκηνα, ακτινίδια, μήλα, μπανάνα και προσέχω γενικά τη διατροφή μου αλλά τζίφος δεν ξεπρήζομαι..σαν μπαούλο είναι..τι να κάνω? να πιω ένα τουμποφλό??? να σταματήσω να τρώω μήπως??

Κι εδώ ο καιρός χαλια....Εχουμε μουλιάσει απο χτες, βρεχει ασταματητα:mad: Και ηταν τοσο ωραια με τη ζέστη τοσο καιρό :?

Το οτι η κοιλιά σου ειναι πρησμενη και σκληρη νομίζω ειναι φυσιολογικό. Και οσο πάει θα "πρηζεται" πιο πολύ γιατι θα φουσκώνεις.

Για τη δυσκοιλιότητα εχω περάσει απο ολα τα σταδια. Μπορει να σε πιανει μια περιοδο κανα δυο εβδομάδες και μετα να σε αφηνει πάλι. Ποτε δε σταματησα να τρωω 2 φρουτα τη μερα, το ενα οπωσδηποτε ακτινιδιο. Και τα δαμασκηνα ειναι καλά, αλλά η μπανανα και το μηλο αν θυμαμαι καλά δεν ενδεικνυνται αφου τα προτεινουν και στη διάρροια:rolleyes: Σε φασεις εντονης δυσφορίας εβαζα υποθετο γλυκερινης που ειναι ακακο και πολύ δραστικό. Ο γιατρός μου ειχε δωσει ενα σιροπι το duphalac, αλλά σε μενα δε δουλεψε καθολου. Ισα ισα με φουσκωνε πολύ χειροτερα:shock: Τωρα τα πραγματα εχουν στρωσει πολύ. Αντε να με πιανει μια φορα το μηνα. Ρωτα και το γιατρο σου να δεις τι θα σου πει.

Πάντως ειναι και η κοιλιά που μεγαλώνει. Μη σου φαινεται νωρις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες. και συ οτι ποθεις! αληθεια τα μεθυσμενα με λουκουμι τι ειναι?

ioanna και γω το παθαινα αυτο και ειχα καταλαβει οτι ηταν απο το σιδηρο. γι αυτο δεν επαιρνα μια δυο μερες και αμεσως ημουν καλυτερα. βεβαια δεν μου το ειχε πει ο γιατρος απο μονη μου το εκανα.

palmoma ειναι φυσιολογικο να πηζεις και να κουραζεσαι και να μην εχεις κεφια και να μην προλαβαινεις!ολα στο προγραμμα ειναι.και ειναι φυσιολογικο να θηλαζεις ολη την μερα. σε μενα δεν εγινε ετσι αλλα στην αδερφη μου ετσι γινοταν τον πρωτο καιρο.καθε μωρο ειναι διαφορετικο.ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα. το πηγαινεις πολυ καλα ειμαι σιγουρη!!απλα προσπαθησε οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!

φιλια σε ολες!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

future σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες. και συ οτι ποθεις! αληθεια τα μεθυσμενα με λουκουμι τι ειναι?

ioanna και γω το παθαινα αυτο και ειχα καταλαβει οτι ηταν απο το σιδηρο. γι αυτο δεν επαιρνα μια δυο μερες και αμεσως ημουν καλυτερα. βεβαια δεν μου το ειχε πει ο γιατρος απο μονη μου το εκανα.

palmoma ειναι φυσιολογικο να πηζεις και να κουραζεσαι και να μην εχεις κεφια και να μην προλαβαινεις!ολα στο προγραμμα ειναι.και ειναι φυσιολογικο να θηλαζεις ολη την μερα. σε μενα δεν εγινε ετσι αλλα στην αδερφη μου ετσι γινοταν τον πρωτο καιρο.καθε μωρο ειναι διαφορετικο.ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα. το πηγαινεις πολυ καλα ειμαι σιγουρη!!απλα προσπαθησε οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!

φιλια σε ολες!!

α παίζει ρόλο και ο σίδηρος δλδ?? δεν παίρνω ακόμη βέβαια αλλά φαντάσου να ξεκινήσω να παίρνω τι έχει να γίνει!!!

gemini πότε πας στο γιατρό?? να μας πεις τι σου είπε

η lackystar τι να κάνει άραγε? θα συνήθησε λογικά με τα μωρά

ty11p2.png

καλέ δε σχολίασα το βάρος των διδύμων σου βρε gemini sorry, μια χαρά είναι μεγαλούτσικα και μπορεί να μη χρειαστεί και θερμοκητίδα..μην ανησυχείς..σήμερα αν θυμάμαι θα πας γιατρό ε? θα στα πει και αυτός καλύτερα

ty11p2.png

φιλια σε ολες!!

Καλησπέραααα!!Τι μου κάνετε;Και εδώ ο καιρός χάλια...βροχή και κρύο!!!

Ftoula μου, τα μεθυσμένα είναι νηστήσιμα γλυκάκια( εδώ τα πουλάνε όλα τα ζαχαρόπλαστεία).Είναι από ζύμη,στο μέγεθος μπουκιάς, γεμιστά με μαρμελάδα και καρύδι ή με λουκούμι(συνήθως με γεύση ινδοκάρυδου).Και όλο αυτό με ένα ελαφρύ σιρόπι(δεν τρέχει όπως τα άλλα σιροπιαστά)!!Είναι πάρα πολύ νόστιμα ....εκεί δεν τα έχουν στα ζαχαροπλαστεία;(το χάσμα που λέγαμε)!!!!!!

Τελικά και σήμερα είχα μπακαλιάρο...αύριο θα κάνω τα καλαμαράκια!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...