Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα! πηγα βολτα για καφεδακι σε μια φιλη μου και συνηλθα καπως!!

Tinaki με πηρες τηλ αλλά δεν το ακουσα εκεινη την ωρα...Θα σε παρω αυριο!

Ftoula λες να παρω και μεγαλυτερα δηλαδη.... Ναι αλλά δε θα πλεουν τελειως?? Αντε να δουμε

mammysooon καλως την!! Τι κανεις?? Εχεις αρχισει προετοιμασια??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες

γυρίσαμε επιτέλους σπιτι μας. Γέννησα την Παρασκευή 30/03, στις 20.18 το κοριτσάκι μας το οποίο ζύγιζε 4050 και εχει μήκος 53 εκ. Γέννησα φυσιολογικά μετά από αρκετές όμως ώρες αλλά δεν πόνεσα καθόλου παρά το μέγεθος του μωρού χάριν στην Αγία Επισκληρήδιο όπως λέω.

Μείναμε παραπάνω στο μαιευτήριο γιατί η μικρούλα έκανε λίγο ίκτερο και τελικά βγήκαμε χθες. Η προσαρμογή στο σπίτι ειναι ακόμα δύσκολη. Η μικρή τρώει πολύ, εγώ θηλάζω, αλλά σήμερα τα'παιξα καθώς το στήθος σταμάτησε να κατεβάζει γάλα...μετά από πολλές ώρες που ρουφούσε. Υποτίθεται οτι πρέπει να την αφήνω να τρώει όσο θέλει...αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα κάτι 3ωρους έως και 6ωρους θηλασμούς!!!! Όπως καταλαβαίνεται δεν μπορει να πάει έτσι..περιμένω παιδίατρο το βράδυ να μου πει τι να κάνω. Δεν θέλω να δώσω συμπλήρωμα αλλά αν δεν χορταίνει;

Κατά τα άλλα η εμπειρία ειναι μαγική, απίστευτη, δεν υπάρχουν λογια. Τώρα ειμαι λίγο στενοχωρημένη και ίσως δεν μεταδώσω καλά αυτά που θέλω...αλλά όταν κρατάς το μωρό σου αγκαλιά...παύουν να υπάρχουν όλα όσα υπήρξαν πριν. Η ζωή ξεκινά ξανά...με νέο νόημα. Και εύχομαι σε όλες σας να το ζήσετε και συντομα.

Πάω να ξαπλώσω..μπας και γεμίσουν οι αποθήκες γάλακτος.

Κορίτσια θα σας ξαναγράψω σύντομα με καλύτερη διάθεση (είναι και οι ορμόνες).

Σας φιλώ γλυκά όλες.

A5K6p3.png

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ palmomaki..να τη χαίρεσαι να είναι γερή και δυνατή και να σας κάνει οικογενειακός ευτυχισμένους η σκέψη και μόνο οτι την έχετε ανάμεσα σας επιτέλους!! τι κάνει τώρα? μαμ κακά και νάνι? το βράδυ ξυπνάει? θα μου πεις 1 μέρα την εχετε που να ξέρεις..εσύ τώρα πονάς? ο παιδίατρος τι είπε για το γάλα? μεγάλη γεννήθηκε ε?? 4050 νομίζω πως θα είναι τα δικά μου δίδυμα και τα 2 μαζί!!! η ψυχολογία σου πως είναι? δε ρωτάω άλλα αν και έχω πολλεςςςςςςςς απορίες

ty11p2.png

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D Να ειναι πάντα να υγιές και χαρουμενο παιδάκι κι εσείς να την καμαρωνετε!!!!!!

Φανταζομαι πως θα είστε τωρα στο σπίτι. Χαμός!!!!!! Κι εγω θελω να ρωτησω, οσα ρωτησε και η ioannav αλλά θα το αφησω. Νομιζω δεν περιγραφονται μερικά πραγματα...

Να σου πω μονο μια γνωμη, μιας και ειχα παλι μαθημα με τη μαια, ειναι δυσκολο να μη χορταινει...μηπως λογω ικτερου θηλάζει λιγοτερο ενεργητικά??? 'Η απλά ακομα ειναι νωρις και το κανει αυτο μεχρι να συνηθισει καμια βδομαδουλα ακομα. Δεν ξερω κι εγω τι θα κανω με αυτο το θεμα να πω την αληθεια και καταλαβαινω το αγχος του γονεα, αλλά απ οτι λενε οι συμβουλοι θηλασμού θελει υπομονη στην αρχη και το μωρακι θα βρει το δρομο του....

Να δωσεις πολλά πολλά φιλάκια στα πατουσάκια!!!!!!!;)

Εγω ειμαι πτωμα σημερα. Ολη μερα σε τρεξιμο, εφορια, μετα κοπηκε το ρευμα, μετα μαθημα και μαθημα μαιας, μετα να ψαξω για παπουτσια για το βαφτιστηρι (δε βρηκα τελικά ειναι απαισια τα αγοριστικα:(), ηρθα τωρα και θα κανω ενα μπανιο και θα αγκαλιάσω τον καναπέ!

Αυριο πρωι παω για ντοπλερ, ελπιζω να ειναι οκ το μηχανημα!

Φιλάκια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καπως καλύτερα τώρα...κορίτσια το πρώτο βράδυ ήταν...ελαφρώς μαρτυρικό. Η μπέμπα έμεινε ξύπνια σερί από τις 1 έως τις 6 το πρωί και όλη αυτή την ώρα έτρωγε...και παρήγαγε (κακά), και τούμπαλιν. Την άλλαξα 3 φορές δηλαδή και την 3η αφού την άφησα να τα κάνει καλά καλά...γιατί κάθε φορά που την έγδυνα μας άκουγαν όλοι στο λεκανοπέδιο.

Κατα τα άλλα η παιδίατρος θα έρθει τελικά αύριο βράδυ. Θα ρωτήσω για το συμπλήρωμα (προσπαθώ να το αποφύγω όπως καταλαβαίνετε), αλλά τα έχω όλα έτοιμα. Έχω το γάλα (της έδωσαν μια μέρα συμπλήρωμα στο μαιευτήριο και πήρα το ίδιο), εχω αποστειρώσει ήδη ένα μπιμπερό και το έχω μέσα στον αποστειρωτή και περιμένει...και σε περίπτωση αδυναμίας θα το φτιάξω.

Εγώ τώρα πονάω κορίτσια...στις αιμορροϊδες. Αφήστε τα να πάνε...αυτό ήταν το μοναδικό μου μαρτύριο. Δεν μπορώ να κάτσω, δεν μπορώ να σηκωθώ και να την κρατάω όρθια. Γενικά μόνο από αυτό υπέφερα...τίποτε άλλο. Από κάτω αν και πήρα πολλά ράμματα (αντιλαμβάνεστε με τόσο μεγάλο παιδί) δεν πονάω. Τώρα πάω κάπως καλύτερα...βελτιώνεται η κατάσταση.

Κάνω ασκήσεις για την επαναφορά της μητρας, εχω την μαμά μου η οποία προσπαθεί να αντιγράψει το μενου του μαιευτηρίου και κάνει ολες τις δουλειές (μαγείρεμα κλπ) και με προσέχει τρελλάααα (να'ναι καλά), η ψυχολογία μου ειναι καλή αν και έπεσα λίγο το μεσημέρι που αφού θήλαζε για 3 ώρες σερί...ήθελε κι άλλο και μετά δεν είχα βεβαια...εννοείται. Φυσικά προφανώς δεν πεινούσε...για λόγους παρηγοριάς το έκανε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Χμμ ειναι δυσκολα ρε συ στην αρχη.... Θα δεις ομως θα συνηθισει και η μπεμπουλα και ολα θα πανε τελεια.

Πες μας ποσο λιωνεις οταν την κοιτάζεις???

Χαιρομαι που η ψυχολογια σου ειναι καλή! Και ετσι να συνεχισει! Αμα εχεις και βοηθεια, ολα θα ειναι οκ!

Ο συζυγος τι λέει? Ξετρελαμένος με την κορη??? Αν και φανταζομαι τωρα θα το συνειδητοποιήσετε που ειστε στο σπιτι.

Τι ασκησεις για τη μητρα κάνεις? Παίρνεις και αυτο το χαπι για την επανοαφορα της μητρας ή δε χρειαζεται λογω θηλασμου???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο σύζυγος έχει τρελλαθεί εντελώς...την κοιτάζει και λιώνει κυριολεκτικά. Και εγώ την κοιτάζω και την ερωτεύομαι αλλά σαν τον πατέρα της...δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ούτε και εγώ μπορούσα πριν το δω.

Ασκήσεις γιόγκα ειναι μου τις έδωσε η μαία (για την επαναφορά της μήτρας). Δεν παίρνω χάπια ή κάτι άλλο.

Το καμάρι μου κοιμάται τώρα. Σε καμιά ωρίτσα ή περισσότερο θα ξυπνήσει...για μπάνιο και φαγητό βραδινό. Αντε να δουμε τι μας επιφυλάσσει σήμερα για βραδινή διασκέδαση :tongue:

A5K6p3.png

Παλμομα μου,να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!Να ειναι γερο και ευτυχισμενο ολη του τη ζωη!!!!!!!!Προσπαθουμε να φανταστουμε τα συναισθηματα αλλα σιγουρα δεν μπορουμε να το κανουμε απολυτα,ειναι απεριγραπτα!!!!!!Παλμομα ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου η ζωη σας απο εδω και περα να ειναι τοσο γλυκια οσο αυτο το μικρο πλασματακι και να ειστε οι πιο ευτυχισμενοι γονεις!!!!!Καλη λοχεια κουκλα μου και καλη προσαρμογη στην καινουρια καταπληκτικη πραγματικοτητα!!!!!!!!!!

Να μας φιλησεις το αγγελουδι σου!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

palmoma να σου ζησει η κορη σου μανουλα!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω γρηγορα να βρειτε τους ρυθμους σας με τον θηλασμο! μην αγχωνεσαι ειναι ακομη νωρις σιγα σιγα θα προσαρμοστειτε και θα το βρειτε οι δυο σας! αν θελεις να θηλασεις αποκλειστικα υπαρχει τροπος! αν μπορω να βοηθησω καπως πες μου. ξερω και μια καλη συμβουλο θηλασμου. οτι χρειαστεις πες μου!

gemini να παρεις και μεγαλα φορμακια. αργα η γρηγορα θα τα χρησιμοποιησεις. μην τα χρειαστεις και δεν εχεις γιατι θα ειναι δυσκολο να τρεχεις στα μαγαζια με 2 μωρα 3-4 μηνων. εγω τα ειχα και μαλιστα παρολο που η δικια μου ηταν μικρουλα της τα φορουσα οταν ξεμενα και ειχε πολυ πλακα ετσι οπως περισσευε απο παντου το φορμακι! εξαλλου τα τα μικρα ρουχα ειναι προβλημα οχι τα μεγαλα!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Καλημερούδια!!!!!! Τι κανετε???

Palmoma πως πηγε η χτεσινη νυχτα?? Να μας πεις και νεα απ τον παιδιατρο!

Tinaki δε σε ξεχασα....αλλά ολο κατι κανω και θελω να σε παρω με ηρεμία!

Ftoula ναι θα παρω φορμάκια. Ομως για πιο μεγαλο νουμερο θα παρω κοντομανικα ενω 0-3 θα παρω λεω ολο μακρυμανικα. Θα δω και τι θα μου φερουν κιολας. Βασικά θελω να καλυφθω για τον 1ο μηνα που ειναι ο πολύ δυσκολος. Μετα θα μπορεσω να παω μια ωριτσα να τους ψωνισω...Και αν δε μπορώ, θα στείλω τη μαμα!!!

Λοιπόν, για το ντοπλερ τωρα... Ο γιατρος μου ειπε οτι τα μωρα ειναι μεγαλα για την εβδομαδα μου ειμαι, αλλά και αν λαβουμε υποψιν οτι ειναι διδυμα... Ο ενας 2500γρ και ο αλλος 2000γρ. Τον ρωτησα μηπως δεν ειναι φυσιολογικά:confused: Αλλά ειπε δε βλεπει κατι, μονο το οτι ειναι μεγαλα. Ζαχαρο εχουμε αποκλείσει. Εγω εχω πάρει ελαχιστα κιλά μεχρι τωρα. Δεν ξερω μηπως επαιξε ρολο και η κορτιζόνη.... Αλλιώς μαλλον παιζει κληρονομικοτητα απ το σοι του αντρα μου που κανανε παιδιά των 5 κιλών. Τι να πω κοριτσια...δεν παιρνουν βαρος, ανησυχεις. Παίρνουν βαρος, πάλι ανησυχεις!!!! Μεχρι να γεννηθουν αγχος θα εχω. Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος μου την Δευτερα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας

κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για τις ευχές σας όλες.

Κατά δεύτερον ειμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω οτι η χθεσινή νυχτα πηγε πολυ καλύτερα. Ξυπνησε στις 11.00 το βράδυ και την κάναμε μπάνιο και μετά έφαγε...εεε μέχρι τις 3.00 δεν κοιμόνταν και ήθελε το στήθος το οποίο ρουφούσε μεν αλλά πολύ αμφιβάλλω οτι το έκανε από πείνα πλέον. Την άλλαξα 2 φορές στο διάστημα αυτό, ευτυχώς χωρίς φωνές αυτή την φορά, και 3.30 ήμουν και εγώ στο κρεβάτι. Ξαναξύπνησε στις 6.45, έφαγε για 40 λεπτά, ευτυχώς ήταν καθαρή, και 7.30 μάνα και κόρη κοιμόνταν και πάλι! ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ.

Και το πρωί την ξύπνησα 10.30...για να κρατήσουμε έναν ρυθμό... εεε δεν κοιμήθηκε έκτοτε σερί μέχρι τις 4.00. Βασικά αποκοιμιόνταν, την εβαζα στο κρεβάτι και ξυπνούσε. Εχει κολικούς, κάναμε τον χορό των κολικών (κινήσεις που βρήκα στο ιντερνετ), ανακουφιζόνταν και αποκοιμιόνταν..αλλά ένα πονάκι και να΄την πάλι ξύπνια. Μετά ήρθε ο παππάς για να μου δώσει την ευχή στο 8ημερο και να της κάνει την ονοματοδοσία, και τελικά αποκοιμήθηκε στις 4.00. Δεν με χαλάει που ειναι ξύπνια το πρωί...ετσι κουράζεται και το βράδυ ελπίζω πάντα να κοιμηθούμε.

Με τον θηλασμό πάμε καλύτερα, τελικά μάλλον παροδικό ήταν (ή από στρες) γιατί το γάλα ρέει αφθονο. Θα προσπαθήσω να κρατήσω τον αποκλειστικό θηλασμό. Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Ftoula αν ειναι θα σου στείλω pm.

Gemini θηριάκια και τα δικά σου ε; Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε δεν υπάρχει προβλημα, το πολύ πολύ να γεννήσετε λίγο νωρίτερα. Επομένως ετοιμάσου γρήγορα γρήγορα με τα φορμάκια. Να πάρεις και λιγο μεγαλύτερα, αυτά θα έχεις ανάγκη περισσότερο...γιατί τα 0-3 εξαρτώνται από το μέγεθος των μωρών. Εμάς πχ μας είναι ίσα ίσα τώρα. Στους 3 μήνες δηλαδή θα ειναι άκυρα.

A5K6p3.png

palmoma να σου ζησει η κορουλα!!!!!!!

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι ολοι μαζι και να την δεις οπως επιθυμεις.

Φανταζομαι χαρα που θα εχει και ο αντρας σου!!

Χαιρομαι που σημερα ειστε καλυτερα και σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας.

Ειναι αρχη ακομα, ειναι και το αγχος της πρωταρας μανουλας!

Gemini αφου ο γιατρος τα ειδε μια χαρα τα μωρακια σου μην ανχωνεσαι, ολα καλα θα πανε! Ισως να ερθουν και λιγο νωριτερα!

Palmomaki χαιρομαι που ολα πανε ολο και καλυτερα! Θα δεις ετσι θα ειναι στο εξής. Ε κι αν υπαρχει και καμια μερα περίεργη, δεν πειράζει...ολα στο προγραμμα ειναι!

Σε γενικές γραμμές πάντως, μου φαινεται εχει πολύ ωραιο προγραμματάκι για νεογέννητο!

Οταν λες οτι μεχρι τις 3:00 ηθελε στηθος, εννοείς οτι "θηλαζες" απο τις 11:30 π.χ που τελειωσατε το μπάνιο μεχρι τις 3:00??? Πω πω! Και τη κανεις ολη αυτη την ωρα...Τουλάχιστον βλέπεις καθολου τηλεόραση να περνάει η ωρα?

Α! Επισης, τα φορμακια τα εχεις παρει απ το mothercare? Γιατι λενε οτι ειναι πολύ σωστα τα νουμερα απο εκει. ΚΑι της κανουν τωρα ισα ισα που ειναι 4 κιλά? ΝΑι, πρεπει να το ψαξω αυτο. ΚΑι μαλιστα ευτυχως δεν ειχα πάρει τιποτα γιατι ελεγα οτι θα γεννηθούνε 2-2,5 κιλά και να παρω το νουμερο newborn που ειναι ακόμα μικροτερα από 0-3!! Πάλι καλά!

Κολικους δεν ηξερα οτι εχουν τα μωρα από τοσο νωρίς...θα εχω υπόψιν μου και τα βιντεάκια που λες! Ο παιδίατρος τελικά ηρθε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

H παιδίατρος ήρθε...αλλά εγώ προβληματίστηκα.

Μου ειπε να την θηλάζω 10-15λεπτά απο τον ένα μαστό και 5-10 από τον άλλο...ενώ εγώ από τις μαίες (και του μαιευτηρίου) ξέρω οτι τώρα πια που έχω γάλα θηλάζω ένα γεύμα από τον κάθε μαστο. Επειτα εμένα κατά μέσο όρο θηλάζει γύρω στα 40 λεπτά...εννοείται οτι δεν τραβάει συνέχεια γιατί κουράζεται. Τα 25 λεπτά που λέει η παιδίατρος μου φαίνονται...τι να πω;

Επίσης μου ειπε οτι επειδή γεννήθηκε 4050 και σήμερα είναι 3770 θα πρέπει να της δώσω συμπλήρωμα το βράδυ. Εντούτοις εμείς από το μαιευτήριο την πήραμε 3790, τα μωρά πάντα χάνουν στην αρχη μετά την γέννα, το ανησυχητικό μας ειπαν στο μαιευτήριο θα ήταν να έχει χάσει μισό κιλό πράγμα που δεν υφίσταται και επίσης για να ειμαι ειλικρινής...δεν την εχω δει να μην χορταίνει. Να κάνει το στήθος πιπίλα και να παίζει ναι, να μην χορταίνει...όχι..ούτε κλαίει, ούτε γκρινιάζει και κοιμάται σχετικά καλά. Επίσης μιλάμε για ένα μωρό 4 κιλών...όχι 3 ή 2,5...θέλω να πω έχει περιθώριο να χάσει.

Μου ειπε να την αφήνω να ρευτεί γύρω στα 20 λεπτά ενώ εγώ ξέρω οτι το μητρικό γάλα (από μαίες) ειναι τόσο ευπεπτο που ρεύονται πολύ γρήγορα και το μόνο που ακους ανεπαίσθητα ειναι λίγος αέρας που βγαίνει...και όλες έλεγαν "μην τα κρατάτε ώρες να ρευτούν δεν υπάρχει λόγος".

Με λίγα λόγια με μπέρδεψε και με άγχωσε λίγο...παρά με καθησύχασε.

Αύριο θα παραγγείλω ζυγαριά για ενοικίαση, να αρχίσω να την παρακολουθώ και εγώ.

Επίσης μας ειπε οτι έχει κάνει μια μικρή ομφαλοκήλη...και ειναι πεταχτός ο αφαλός της, αλλά αυτό λέει μαζεύεται με το πέρασμα του χρόνου...ελπίζω ε..γιατί ειναι και κορίτσι και θα πρέπει να βάλει μπικινάκι...:tongue:

Αυτά με την παιδίατρο. Ftoula θα το χρειαστώ το τηλ της συμβουλου θηλασμου...στείλε αν ειναι pm.

Gemini τα φορμάκια τα έχω από το prenatal και ειναι ίσα ίσα. Κάποια που μου έχουν δώσει από το mothercare νομίζω οτι ειναι ΟΚ σαν νούμερα...θέλω να πω οτι ειναι λίγο μεγάλα...όσο πρέπει για το 0-3.

A5K6p3.png

Καλημερα κοριτσια!! Σημερα εχω γυναικα στο σπιτι και ξυπνησα αγρια χαράματα!

Palmoma να σου πω εμας η μαία μας ειπε μεχρι να εδραιωθει η γαλουχία να δινουμε και το αλλο στηθος. Δηλ. θηλαζει απ το ενα καμποση ωρα -χωρις περιορισμο χρονου, αυτο το τονισε!-, μετα το βαζουμε να ρευτει λιγακι και μετα του δινουμε το αλλο στηθος. Αν το αρνηθει τοτε το βαζουμε πάλι για υπνο. Αλλιώς ξαναθηλάζει. Αυτο βεβαια μας ειπε περισσότερο για να ειμαστε σιγουροι οτι εχει φαει και οτι δε θα ξαναθηλάσει στο 20λεπτο και τα παίξουμε:tongue:

Επίσης, μας ειπε οτι το συμπληρωμα θα επηρεάσει το θηλασμο μακροπρόθεσμα... Από την αλλη ξερω κοπελες που εδιναν και συμπληρωμα και θηλασαν για κανα 6μηνο. Ομως γιατι να εχεις και το θηλασμό και μπουκάλια. Λεω αφου το θες κι εσύ, και εισαι και ενημερωμενη και η μπεμπούλα δεν ειναι ελλειποβαρής να το προσπαθησεις και να παρεις μια συμβουλο θηλασμου, εστω και τηλεφωνο.

Επισης η ανακτηση του βαρους στα παιδια που θηλάζουν γινεται στις 15 μερες μπορεί κ στις 21 χωρις ανησυχία. Αυτο το διαβασα στο φορουμ διπλα. Μπορεις κι εκει να κανεις ερωτησεις.

Σιγουρα λεω απλά και μονο τη γνωμη μου....Γιατι οτι ξερω ειναι μονο θεωρητικά και δε βιώνω ακομα το αγχος του γονιού να ειναι καλά το παιδι, να χορταινει κτλ... Εσυ ξερεις και αποφασίζεις καλύτερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...