Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημέρα ΟΛΗ ΜΕΡΑ!! συννεφιά σήμερα και ευτυχώς δεν έχει κρύο όπως χθες.

geminaki μια χαρά σε βρίσκω..τα περισσότερα και τα σημαντικότερα τα χεις πάρει..έχω άγνωστες λέξεις..τα γουλόπανα τι είναι??? και επίσης μη γελάσεις αλλά τα σελτεδάκια είναι αυτά τα πανιά που έχουν απο κάτω ειδικό ύφασμα και τα βάζεις κάτω και αλλάζεις το μωρό?? πω πω αισθάνομαι άσχημα τώρα!

tina το καλοκαίρι θα σου δίνω εγώ συμβουλές μη φοβάσαι τίποτα!! και σε σένα και στη mamysoon.. θα ξέρω και τα γουλόπανα και τα σελτεδάκια και όλα!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!!Έχω καιρό να μπω,αλλά μη με παρεξηγείτε,είναι η εποχή που έχουμε πολλές δουλειές στον κήπο.Να μαζέψουμε σπανάκι,μαρουλάκια,κρεμμυδάκια,να ετοιμάσουμε το χωράφι για την καλοκαιρινή σπορά που θα αρχίσει μετά το Πάσχα (σας είπα ότι ΔΕΝ θα πάω στην πεθερά μου;;;Δεν πειράζει...το ξαναλέω....μου ΑΡΕΣΕΙ να το ακούω!!!:tongue::tongue::tongue:).Οπότε καταλαβαίνετε....πολλή δουλειά!!!Και φυσικά πρέπει να ανανεώσουμε και τα άνθη μας!!!!ΟΥΦ!!!

Φαγητό σήμερα μακαρόνια με κιμά από μανιτάρια....νηστεία βλέπετε!!!!

¨Αντε να βγει η PALMOMA να μας πει τα νέα της!!!!Φιλιά πολλά κοπέλα μου(όταν μας διαβάσεις).

Geminaki να γράψεις λεξικό γιατί και εγώ ακόμη που ξέρω από τέτοια πράγματα,αυτές τις ονομασίες δεν τις έχω ξανακούσει:confused:!!!Μήπως εδώ τα λέμε διαφορετικά εμείς;;Υπάρχει και αυτό το χάσμα των λέξεων!!!:tongue::tongue:

Καρντάσι...φιλιά και ...φούσκωνε...φούσκωνε!!!!

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

άντε βρε futeraki που είσαι πια?? μπήκες και μου ρθε ένα βορινό αεράκι..όλο νοτιάς έπνεε εδω μέσα!! ασχολείσαι με τον κήπο ε?? μια χαρά..μ αρέσουν αυτές οι δουλειές (καθότι και γεωπόνος!!) βάλε να χεις πράγματα γιατί δύσκολοι καιροί..με το σπίτι τι έκανες τελικά? έβγαλες άκρη? θα περάσεις και ωραίο Πάσχα φέτος μακρυα απ την πεθερούλα...τυχερούλαααααα

δεν το σκεφτηκα το χάσμα των λέξεων! λες γι αυτό να έχω τόσα κενά?? καλά η αλήθεια είναι οτι δεν σκραμπάζω και πολλά, αλλά το γουλόπανο πρώτη φορά το άκουσα..υποψιάζομαι οτι μπορεί να εννοεί τη σαλιάρα αλλά σίγουρη δεν είμαι..λύσε την απορία geminaki

ty11p2.png

άντε βρε futeraki που είσαι πια?? μπήκες και μου ρθε ένα βορινό αεράκι..όλο νοτιάς έπνεε εδω μέσα!! ασχολείσαι με τον κήπο ε?? μια χαρά..μ αρέσουν αυτές οι δουλειές (καθότι και γεωπόνος!!) βάλε να χεις πράγματα γιατί δύσκολοι καιροί..με το σπίτι τι έκανες τελικά? έβγαλες άκρη? θα περάσεις και ωραίο Πάσχα φέτος μακρυα απ την πεθερούλα...τυχερούλαααααα

δεν το σκεφτηκα το χάσμα των λέξεων! λες γι αυτό να έχω τόσα κενά?? καλά η αλήθεια είναι οτι δεν σκραμπάζω και πολλά, αλλά το γουλόπανο πρώτη φορά το άκουσα..υποψιάζομαι οτι μπορεί να εννοεί τη σαλιάρα αλλά σίγουρη δεν είμαι..λύσε την απορία geminaki

Με το σπίτι τελικά...τίποτα...θα το πάρουν!!!Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο και δεν με συμφέρει να σου πω την αλήθεια.Έχουν αρχίσει εντω μεταξύ τα τηλ.από εισπρακτικές...καλά πολύ γέλιο.Το διασκεδάζω όσο μπορώ.Απίθανοι διάλογοι σου λέω...να είσαι από μια μεριά να λυθείς στο γέλιο.Προχθές με πήρε κάποια κα.ΠΟΥΤΣΗ!!!Μου λέει κάποια στιγμή σκοπεύετε να βάλετε κάποια δόση στις επόμενες μέρες;....ΝΑΙ..αν κερδίσω το λαχείο που δεν παίζω!!!......Θα σας βγάλουν το σπίτι σε πληστειριασμό......ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗ ΜΟΥ....της απαντώ!!!!

Θα βγάλουμε ΔΠ(διαταγή πληρωμής) μου λέει......δεν καταλάβατε,απαντώ....και εγώ ΔΠ σας έχω βγάλει(Δεν Πληρώνω)!!!!Γέλιο.....ααααχχχχ!!!!πάλι καλά που το διακωμωδώ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα κι από μενα!!!! Σας πετυχα μεσα???

Μπα....

Λοιπον ioannav τα γουλοπανα δεν ειναι σαλιαρες. Και καπως αλλιως τα λενε αλλά εδω ολο γουλοπανα τα ακουω... Ειναι μικρα τετραγωνα πετσετακια για τις γουλιές. Τα σελτεδακια ειναι οπως τα ειπες.

Futuraki καλως μας ηρθες πάλι! Τι καλά που δεν πας στη βρωμοπεθερα!!!!!! Να το λες συνεχεια και να χαμογελάς!

Εχεις δουλειες στον κηπο,ε? Τι καλύτερο! Να εχεις τα δικα σου ζαρζαβατικά! Πασχα θα σουβλισετε κανονικα φανταζομαι...

Πολύ σε χαιρομαι με τους διαλόγους! Καλα κάνεις και το διακωμωδεις...να μη σε πάρει από κάτω!

Ασχετο, βλεπω οτι η Αφροδιτη στους Διδυμους μου φερνει μεχρι τον αυγουστο ιδιαιτερη γοητεια, βελτιωση εμφανισης και πολύ τυχερη περιοδο...Ας γελάσω....

Εγω σημερα με το που ξυπνησα εβαλα πλυντηριο κι εκανα κατι δουλιτσες... Μαγειρεψα και φρικασε που δεν ειχα ξανακάνει και το ειχα αγχος. Καλό βγηκε ομως. ΘΑ εχω και για την Πέμπτη.

Εχω εκνευριστει γιατι εχουν πρηστει τα ποδια μου (αστραγαλοι) αρκετα. Ή φταιει το οτι εφαγα αρκετα και γλυκα 2 μερες ή ειναι απλά το οτι μπηκα στον 8ο και τωρα αρχιζουν τα πρηξιματα. Ή και ολα αυτα σε συνδυασμο με τα ουτροτζεσταν. Λεω να κανω λιγο κράτει στα γλυκα και το αλατι πάλι και βλεπουμε....

Επισης, ηρθε ο αντρας μου καπως κακοδιάθετος και τελικα μου ειπε οτι συμφωνα με ενα προγραμμα υπολογισμου φορου θα πληρωσουμε κανα 7000Ε εφορια. Ελεος! Και οχι από εισοδημα αλλά απο τεκμηριο σπιτιου και αυτοκινητων. Που στο καλό θα βρουμε τοσα χρηματα οταν και οι 2 μαζι δεν παιρνουμε ουτε 1200Ε????? απο που αλλού να κοψεις??????? νομιζω τα εχουμε κανει ολα. Δεν ξερω βρε κοριτσια..πολυ στεναχωρηθηκα...και απογοητευτηκα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Σ εβλεπα offline κι εκανα edit...

Το κατάλαβα!!Άσε αγάπη μου τους φόρους...όλοι θα πληρώσουμε...και εμείς από ότι υπολόγισα γύρω στο 3000 μας βγαίνει!!!Δεν ξέρω από που θα βρεθούν....δεν υπάρχει σάλιο...και έρχεται και το χαράτσι...και έρχονται και νέες μειώσεις μισθών από τον Ιούνιο....θα μας ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ;Δεν έχουμε μηχανή να κόβουμε χαρτονομίσματα...έχει καμιά σας;;;Θέλω να την δανειστώ,να κόψω κανένα μίλλιο να έχω να τους δίνω!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

τι 7000ευρώ?? τι 3000 ευρώ??? τι είναι πάλι τούτο? καινούριο φασούλι? δε βλέπω ειδήσεις και ενημερώνομαι πολύ λίγο..θα φορολογηθούμε για σπίτι και αυτοκίνητο?? χαχα θα γελάσει ο κάθε πικραμένος..εμείς πάντως άλλα λεφτά δεν έχουμε..τέλος..τα τελευταία τα δώσαμε για να βάλουμε ενεργειακό τζάκι..αμα θέλουνε ας έρθουν να τα πάρουν όλα και να τά βάλουνε ξέρετε που..τους βαρέθηκα πια..

ty11p2.png

Διαφημίσεις

τι 7000ευρώ?? τι 3000 ευρώ??? τι είναι πάλι τούτο? καινούριο φασούλι? δε βλέπω ειδήσεις και ενημερώνομαι πολύ λίγο..θα φορολογηθούμε για σπίτι και αυτοκίνητο?? χαχα θα γελάσει ο κάθε πικραμένος..εμείς πάντως άλλα λεφτά δεν έχουμε..τέλος..τα τελευταία τα δώσαμε για να βάλουμε ενεργειακό τζάκι..αμα θέλουνε ας έρθουν να τα πάρουν όλα και να τά βάλουνε ξέρετε που..τους βαρέθηκα πια..

Ειναι που πλεον το αφορολογητο ειναι 5000Ε...Και από εκει και περα, ασχετα απο το εισοδημά σου φορολογουνται τα τμ του σπιτιου σου και τα κυβικά του αυτοκινητου σου αθροιστικά!!!! Δηλ, εχεις σπιτι 150τ.μ? θα φορολογηθεις σα να εχεις εισοδημα 15000Ε. εχεις και αυτοκινητο 2000κυβικά?? Ωραια θα φορολογηθεις σα να εχεις άλλα 10000Ε εισοδημα. Κι αλλο αυτοκινητο 1200κυβικά?? Βαλε 'αλλα 4000Ε. Συνολο 30000Ε εισοδημα. Ασχετα αν το πραγματικο σου ειναι 15000Ε. Δε ρωτανε αν εχεις, και αν μπορεις να τα συντηρησεις. Και τι να κανεις?? Να πουλησεις?? και ποιος θα αγοράζει τωρα???

Και μας τα παιρνουν κανονικα. Αλλά οταν ειναι να δωσουν κανουν τους κινεζους και "κολλάει" το συστημα. Ενω εφαρμοσαν το ενιαιο μισθολογιο ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, και μας κρατανε τωρα επιπλεον χρηματα -ευκολο αυτο στην εφαρμογη του, ετσι?:mad: Ωστοσο, εχω αλλάξει βαθμο (μισθολογική κλιμακα) απ το Γεναρη και πρεπει να παιρνω 70Ε παραπάνω, αλλά ακουσον ακουσον εχουν παγωσει λεει αυτά μεχρι το 2014-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι δυσκολο βλεπεται να εφαρμοστει αυτο.... ΘΑ τα παρω αναδρομικά λετε ε???:roll::roll::roll: Σιγουρα!!

Μιλαμε σημερα ειμαι εξω φρενων!!!! Μιλαμε για εξευτελισμο οχι μλκιες...ΜΑς κοροιδευουν κανονικά. Θα ερθει ομως και η ωρα της ψηφου... Οχι οτι θα γινει κατι αλλά λεμε τωρα!

Ουφ! Sorry, αλλά ηθελα να τα πω να ξεθυμανω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα κοριτσάκια..

κάτι πρέπει να κάνω με την πρωινή πολυλογία στο τηλέφωνο..παράγινε το κακό..

geminaki εχεις δίκιο αλλά μην συγχίζεσαι στην κατάστασή σου..άκρη με τους πολιτικούς που έχουμε δε θα βγάλουμε ποτέ..πολύ απλά δεν θα πληρώσουμε αυτά που ζητάνε..όλος ο κόσμος στο ίδιο καζάνι βράζει..φοβάμαι πως θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα βγούμε στους δρόμους και όποιον πάρει ο χάρος

δεν αισθάνομαι καλά απο χθες πολλές ανακατωσούρες και πόνους στη μέση..μπορεί να φταίει που αλλάζω και μήνα ξέρω και γω

palmoma που είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ty11p2.png

Καλημερα κι από μενα!!

Ioannav παλι την πάρλα επιασες??:tongue::tongue: χχαχα! Ελα μωρε, περναει και η ωρα!

Ετσι ειναι οπως τα λες, αλλά χτες ημουν πολύ συγχισμένη... Τελοσπάντων...

Μπορει να ειναι κι αυτο που λες για την αλλαγη του μηνα. Εμενα μ επιανε ζαλαδα οταν αλλαζα εβδομαδα. βεβαια το ελεγα και γελουσαν, ομως δεν μπορω να το θεωρησω τυχαίο!

Palmoma αληθεια....πρεπει να χεις επιστρεψει...ποτε θα μας γραψεις καλέ!!! πες ενα γεια και ποσο ευτυχισμένη εισαι!!!!!!!!!!

Εγω σημερα ξυπνησα πρωι πρωι για τις καθιερωμενες εξετασεις αιματος και ουρων. Φυσικά ειχα παλι τις αυπνιες μου (γκρρρ) απ τις 5! Και εχω να προσθεσω κι ενα αλλο προβληματακι: μυκητες! Εχω ενοχληση εδω και κατι μερες αλλά ελεγα μηπως περασει, και να ρωτησω το γιατρο στο ραντεβου της Δευτερας. Ελα ομως που απο χτες ειναι πολύ εντονο και ξυπνησα μες τη νυχτα να βαλω αλοιφη, δε γινοταν αλλιως. Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα (ετσι συμπερανα κι απ το ιντερνετ δηλαδή!:rolleyes:)

Επισης δεν ξερω τι θελω να φαω. κανενα φαγητο δε μου κανει ορεξη....Τελικα εβαλα πριν λιγο τα φασολακια που ειχα προγραμματισει ετσι κι αλλιως, για να κανω κατι υγιεινο. Τωρα αν θα φαω, θα δουμε...

Πολύ γκρινιαζω ε????? Γιατι ρε γμτ?? Λετε να ειναι η αγωνια για την εξεταση μεθαυριο??????? Ουφ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσια!

gemini δεν ειναι γκρινια, ειναι οι ορμονες που μιλανε !! (τουλαχιστον εγω αυτο ελεγα καθε φορα στον αντρα μου!!);)

ioanna και γω αποφευγω να ενημερωνομαι. δεν μπορω αλλο κουραστικα. καθε μερα και κατι κακο ακουμε.παιζω με το παιδακι μου και τους γραφω ολους. χωρια που και στις ειδησεις σου λενε οτι θελουν οπως το θελουν και αμα θελουν!

gemini για τα φορμακια που λεγαμε παρε καλυτερα μερικα απο 0-3 και μερικα απο 3-6. μην παρεις πολυ μικρα γιατι θα τα φορατε κανενα μηνα μονο. ενω τα μεγαλα μπορεις να τους τα φορας απο την πρωτη στιγμη .εχει και γελιο. ενα τεραστιο φορμακι και μεσα ενα μικρουλι πλασματακι και σιγα σιγα δεν τους κανει το φορμακι και λες κοιτα πως μεγαλωσε!!

palmoma αγκαλια με το θαυμα!!

future δωσε μας καμια καλη συνταγη για την αλλη εβδομαδα που ειναι νηστεια!

φιλια σε ολες!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Καλησπέρα κοριτσια,

Gemini με το καλό να δεις τα μωράκια σου πάλι και λίγο γκρίνια δεν πειράζει, καλό κάνει!

Ioanna και ftoula τις ειδήσεις τις έχω κόψει και εγώ, δεν μπορώ με απελπίζουν αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα αλλά φοβάμαι πως δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα.

Η palmoma θα είναι αγκαλιά με την κορούλα της. Άντε palmomaki μπες να μας πεις πόσο σε έχει ξετρελάνει η κούκλα σου!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...