Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημερα!!!!!!! Σημερα η Palmoma θα απολαμβανει την ομορφοτερη μερα στη ζωή της!!!!!!! Τις στελνουμε φιλιά!!

καλημέρα..τι να κάνει άραγε η palmoma? να γεννησε πρω'ι πρωί??

geminaki με 240 ευρώ η αυχενική και καφέ έπρεπε να μας κεράσει ο ντοκτορ! αν και πολλά τα λεφτά η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ καλός και αναλυτικός..και το κέντρο του ήταν πιστοποιημένο για τέτοιου είδους εξετάσεις. αρχικά άρχισε να μας λέει για τις πιθανότητες που έχει μια εγκυμοσύνη για σύνδρομο ντάουν και με έπιασε μια απελπισία μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση..ευτυχώς μας είπε όλα καλά και επανήλθα στη χαζοχαρούμενη φάση που ήμουν αρχικά!! όσο για το φύλλο μας είπε αγόρι/κορίτσι! δεν το δένω εννοείτε γιατί μπορεί να αλλάξει μέχρι να τα ξαναδούμε..ρε gemini πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλιά σου? νομίζω η δική μου αυτή τη βδομάδα μεγάλωσε αρκετά..αρχικά νόμιζα πως θα ηταν πρήξιμο αλλά βλέπω πως δε φεύγει και νομίζω τελικά πως αντί για δίφυλλη ντουλάπα που θα γινόμουν θα γίνω τρίφυλλη! ωχ παναγιά μου...άσε που ξυπνάω κάθε βράδυ για τουαλέτα μετά δε με παίρνει ο ύπνος και μένω κανα δίωρο ξύπνια..πολλά είπα.....

Ασε κι εγω πολλά λεφτα ειχα δωσει...180 νομιζω. Πιστοποιημενος βεβαια αλλά γρηγορος...και χωρις DVD:rolleyes: αν και να πω την αληθεια το dvd αξιζει περισσοτερο στη Β΄επιπεδου....ειναι αλλη φαση! Βλεπεις κανονικα τις φατσες τους!:D:D:D:D

Απ οσο θυμαμαι οταν ειχα πάει για αυχενικη κι εγω (17/11) το τζιν μου με σρτιμωχνε πολύ και μετα από λιγι καιρο σταματησα να το φοράω... Η κοιλιά φανηκε αρκετά τα χριστούγεννα...αλλά εχει δρομο ακόμα. ΚΑθε μηνα τη βγαζω φωτο και μετραω και περιμετρο...ετσι για να γελάσουμε:tongue:!!! Παντως σου ειπα η κοιλιά μεγαλώνει, αλλά δε σημαινει οτι θα γινεις και ντουλάπα. Εγω στο υπολοιπο σωμα μη σου πω ειμαι ιδια... Εκτος αν το νομιζω ετσι επειδη το συγκρινω με την τεραστια κοιλιά μου:rolleyes::rolleyes:

Αυτο πάλι με την τουαλέτα και την αυπνια...πολύ σπαστικό. ΘΑ το χουμε ομως τι να γινει!

α! Αγοράκι και κοριτσάκι θα ναι τελεια!!!!!!! Το αγοράκι νομιζω μπορείς να το δεσεις κομπο...απλά κανενας γιατρός δε θελει να λεει με σιγουριά απο τοσο νωρίς... Αντε τωρα και στη Β επειπεδου!! Ποτε ειναι να κανεις, αλήθεια?

καλημερα κοριτσια!

ioannav 240 η αυχενικη? πλακα κανεις!! καλα με εστειλες τωρα!

που εξαφανιστηκες εσυ????? ολα καλα??

Σημερα φαγητο εχω αρακα από προχτες και θα μου φερει η μαμα φασολάδα για τον συζυγο!!!!!! Εγω επειδη δεν την τρωω με τιποτα, δεν μαγειρευω ποτε φασολια...

Εσείς??

Και μιας κι εχω χρονο λεω να ριξω ενα ξεσκονισματάκι...και μετα να φτιαξω τη λαμπαδα του βαφτιστηριού!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ολα καλα κοριτσια!

απλα συνηθως μπαινω απο το γραφειο και σας γραφω και επεσε δουλεια συν οτι ημουν εκτος γραφειου 2 μερες. σας διαβαζω ομως μη νομιζετε!

εγω σημερα παλι κοτοπουλο! η πιο ευκολη και γρηγορη λυση για μενα!;)

κατα τα αλλα πολυ κουραση. ευτυχως σημερα ειναι Παρασκευη. η αγαπημενη μου μερα!ελπιζω οτι θα παω για ψωνια γιατι ειχα γενεθλια προχτες οποτε λεω να μου παρω ενα δωρακι!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!

Τωρα το παλμομακι μας,θα κραταει αγκαλια το κοριτσακι της και θα ειναι η πιο χαζομαμα του κοσμου!!!!!!!!Αυτη ειναι η απολυτη ευτυχια!!!!!!

Ιοαννακι μου,θελω παρα μα παρα πολυ να εχει πεσει μεσα στην προβλεψη του φυλου ο γιατρος!!!!!!!Θα ειναι πολυ ωραιο να εχεις μια κορη κι εναν γιο ε;;;;;;;τελεια θα ειναι!!!

Θα ηθελα κι εγω να δω αυτο το dvd,μηπως να με καλουσες σπιτι σου;;;χαχαχαχα!!!!!

Τα φιλια μου και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Ioanna μακάρι να έχεις ένα και ένα. Για μενα αυτός είναι φοβερός συνδιασμός!

Για την palmoma τι να πω, τώρα θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Μακάρι για όλα τα κορίτσια να έρθει αυτή η στιγμή.

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα!! κόσμο βλέπω είχε χθες το καφέ μας!

tinaki να ρθεις να το δεις το dvd βρε κορίτσι..κάνε λίγο υπομονή και σύντομα θα ρθεις και στη δική μου θέση και θα πολύ πολύ χαρούμενη

χθες πήγα για ψώνια επιτέλους..πήρα παντελόνι μόνο γιατί οι δυνάμεις μου με εγκατέληψαν μετά..σήμερα έχει μια απ τα ίδια..

gemini δεν έχω ιδέα για τη Β επιπέδου..μετά το πάσχα θα πάω στο γιατρό και νομίζω τότε θα με ενημερώσει..απ ότι υπολογίζω μάλλον τέλος Μαίου..θα έχεις γεννήσει μέχρι τότε!!

ty11p2.png

Καλημερα!!!!!!!!!! Τι κανετε??

Εγω ξυπνησα πρωι, εκανα κάποιες δουλειες και τωρα νυστάζω (τι πρωτοτυπο!!). Στις 5 θα ερθει μια κοπελα να μου κανει αποτριχωση (yeah!). Κατα τα αλλα δεν εχω προγραμματισει κάτι....Ισως βρεθω με μια φιλη για καφεδάκι!

ioannav μεγεια το παντελονι!!!!!! Ναι, ακομα και τα ψωνια που ειναι ευχαριστα μας δυσκολευουν....Δεν πειραζει ομως, σιγα σιγα!

Ο Β'επιπεδου γινεται 22η-24η εβδ περιπου, αρα ναι, τελος Μαιου με αρχες Ιουνιου σε κοβω... Αμαν!!!!!!!!!!! ΝΑι θα εχω γεννησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτο μου φαινεται

Πολλά φιλιά και καλό Σ/Κ

SV6vp3.png

LWoFp3.png

που είστε κοριτσάρες? τι κάνετε? μετά απο 3 μήνες σήμερα είχα την πρώτη μου έξοδο για φαγητό!! όχι τίποτα υπερβολές..σε πιτσαρία παραλιακός και έφαγα ελαφρά..μέχρι να γυρίσω σπίτι όμως μετά είδα και έπαθα..ένιωθα βαριά και πρησμένη. χάλασε και ο καιρός..φυσάει και έχει και λίγο κρύο...αυτά

ty11p2.png

Καλησπέρα και καλό μηνα!!!!!!

Κι εμεις σημερα ειμαστε ολο στη γυρα! Πηγαμε για φαγητο στη μαμα, καταλαβαινετε ποσο χαρηκα με το παστίτσιο!!! ΚΑι αργοτερα το απόγευμα πηγαμε με τον αντρα μου βολτα με το αμαξι κι εφαγα υπεροχο παγωτάκι! Το 1ο της χρονιάς!!! Βεβαια να πω την αληθεια λιγωθηκα...:rolleyes: ΜΑλλον εχω ξεπερασει τον τιτλο της "γλυκατζούς"!:tongue: Το παστιτσιο ακομα το σκεφτομαι, το παγωτό οχι!!!!!

ΠΑω τωρα για μπανακι γιατι αυριο πρωι παω στο νοσοκομειο να κανω το doppler...Aντε να δουμε πως ειναι τα ζουζουνια μου!!!! Μου ελειψαν!

ioannav ωραια φαση η πιτσαρία στην παραλία!;) Καλα κανατε και βγηκατε! Πιστευω μεχρι τωρα θα χεις χωνέψει!

Φιλια σε ολες!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ας μιλήσω εγώ πάλι!

ΚΑλημερα!!!!!

Doppler γιοκ σημερα:cry: Πηγα το πρωι και αφου γυρισα οοοολο το νοσοκομειο να βρω παραπεμπτικό (δε μου ειχαν πει οτι χρειάζεται), χαλασε ο υπέρηχος:shock: Και το καλύτερο ηταν οτι εφυγα και αφησα το τηλ μου να με ειδοποιησουν αν φτιαχτει σημερα, και με πηραν τελικά αλλά οταν πηγα ξανακολλησε το μηχανημα:shock::shock::shock: Ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!

Τελικά θα παω ΠΑρασκευη πρωι που θα δανεισουν κάποιο άλλο.

Αυτά τα νεα μου! Κατα τα αλλα νυσταζω γιατι ξυπνησα απ τις 8, και τωρα πρεπει να καθαρισω το σπάνακι και βαριεμαι....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

χελοου! και ήθελα να σε ρωτήσω βρε geminaki απ το πρωί που διάβασα το μνμ σου για το ντοπλέρ αλλά έκανα διάφορες δουλειές και δεν πρόλαβα..καταρχήν στο κάνει ο γιατρός σου ή θέλει ειδικό μηχάνημα? ανυπομονούσες κιόλας να το κάνεις σήμερα και σε πάει πιο πίσω..δεν πειράζει κάνε υπομονή..οι ετοιμασίες πως πάνε? για ρίξε ένα reference να έχω μια εικόνα του τι πρέπει να πάρω γιατί έχω μπερδευτεί με τόσα που διαβάζω εδώ μέσα. τι ψώνισες μέχρι τώρα?

λές η palmoma να βγει σήμερα? λες να μπει να μας γράψει κιόλας?????? άντε palmoma πες μας πως πήγεεεεεεεεεε..πες μας πως σου μοιάζει η μπεμπούλαααααα!!!

απ το πρωί είχα πολλές δουλειές στο μυαλό μου να κάνω και τελικά μόνο φαγητό πρόλαβα να κάνω(φακές) και να βράσω χόρτα..μιλάω πολύ στο τηλέφωνο και μου τρώει πολύ χρόνο αυτό..σήμερα νομίζω το παράκανα..3 ώρες μίλαγα!!! πριν με πήρε και μια άλλη φίλη μου και δεν το σήκωσα γιατί ούτε φαγητό δεν θα προλάβαινα να φτιάξω..θα την πάρω όμως τώρα που τέλειωσα με το μαγείρεμα!!

ty11p2.png

ioannitsa μου τι να σου πω?? ειμαι πτωμα μιλάμε...νυσταζω και πειναω σα λυκος! θελω να φαω τοστακι. το χω πεθυμησει ρε παιδι μου και δεν εχω:( τεσπα, περιμενω να ερθει ο αντρας μου απο δουλεια να φαμε ψαρακι...

λοιπον το doppler ειναι η 3η μεγαλη εξεταση και δε στην κανει ο γιατρος σου αλλά αυτος που κανει αυχενική και β' επιπεδου... καποιοι γιατροι σου λενε οτι δε χρειαζεται να την κάνεις, αν και προσωπικα το βρισκω παραλογο.

απο ετοιμασιες δεν κανω τιποτα. θελω μονο να παρω προστατευτικά για το στρωμα -δεν ξερω ακομα πως θα το κανω γιατι θελω να εχει και ναυλον/πλαστικό να μην περνάνε τα "ατυχηματα"!

Την επομενη εβδομαδα θα παμε να ψωνισουμε τα ρουχα τους. Θα δω τι θα πει και η μαια την πεμπτη στο μαθημα.

Καλά αμα σου κατσει μεγαλο τηλ το πρωι, παέι, εχασες τοσες δουλειές!!!

Λες να βγει η Palmoma???? ΑΧ κι εγω ποσο θελω να μας γραψει τα νεα της!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?

gemini τετοια σεντονια που θελεις εχει στο λητω.λογικα θα χρειαζεσαι ..4!

παντως μην παρεις πολλα ρουχαλακια γιατι θα σου φερουν σιγουρα και τι θα τα κανεις!εγω ειχα παρει μονο 10 φανελακια και 9 φορμακια, 3 απο 0-3 μηνων, 3 απο 3-6 μηνων και 3 απο 6-9 μηνων. μου εφεραν τοσα πολλα ρουχα δωρο που της αγορασα ρουχα μετα απο 1 χρονο. χωρια που καποια τα φορεσαμε μονο μια φορα γιατι μεγαλωνουν γρηγορα τα ζουζουνια!

την Παρασκευη ειδα πολλα διδυμακια και ειναι τοσο γλυκα!στα διπλά τα καροτσακια παρεουλα. ειναι τελεια κοριτσια. με το καλο να τα υποδεχτειτε!!φιλια

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Κι εγω τη σκεφτομουν την Παλμομα και λεω τωρα πρεπει να ειναι οι μερες της να βγει!!!!!!Να μας τα γραψει ολααααααααααα!!!!!!!!

Τζεμινακι,αμαν αυτο το νοσοκομειο πια!!!!!Ενταξει λιγη υπομονη και θα τα δεις ξανα τα ζουζουνια σου!!!!!!!!

Ιοαννα μου,παιρνεις μαθηματα απο τις πιο μεγαλες ε;;;;χαχαχαχα!

γλυκα φιλια σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ κοριτσια μου κομηθηκα και ηρθα στα ισα μου!! Τι να κανω, συνηθισα να ξυπνάω αργα μου φαινεται:oops:

Ftoula τελικα σεντονάκια μου εραψε η μαμα μου πολύ ωραία! Οπότε κλεισαμε! Θελω μονο καποια λιγο μεγαλυτερα για τις κουνιες γιατι το στρωμα ειναι μεγαλο, αλλά αυτο θα γινει αργότερα.

Κι εγω ρουχαλακια δε θελω να παρω πολλά. Απλά σκεψου οτι θελω για δυο μωρα. Σκεφτομαι να παρω 14 φανελάκια (τα εχει σετ των 7), και κανα 10αρια φορμακια. Πως σου φαινεται?? Να τα παρω λες καποια μεγεθος newborn και κάποια 0-3? Απ οτι εχω ακουσει τα mothercare εχουν σωστα νουμερα, δηλ η γραμμη τους ειναι κανονικη και ανταποκρινονται τα μεγεθη...

Απο γουλοπανα, πάνες, κουβερτουλες κτλ ειμαστε οκ!

ΚΑι πανες...πολλές πάνες....:shock::shock:

ioannav τωρα ειδα οτι ηθελες να σου πω τι εχω πάρει...

Οπως βλεπεις και από πανω, αυτα ειναι τα ρουχαλάκια που θελω... Μετα βλέπουμε. Εχω παρει κουβερτούλες φλις και πικε, σεντονάκια μικρά, πανες, γουλοπανα, σελτεδακια, μπουρνουζάκια κτλ. Απο αυτα δηλ τα περισσοτερα τα εφτιαξε η μαμα μου και μου εδωσε και η κουμπάρα μου.

Από επιπλακια εχω παρει τις κουνιες (δεν εχω πάρει ακομα τις παντες ομως), στρωματα και μια απλή αλλαξιερα-ράφι μ ενα στρωματακι από πανω.

Εχουμε κλεισει το καροτσι.

Α! Και θελω να δω και τι θα κανω με τα καρεκλάκια αυτοκινητου... Υπάρχει περιπτωση να μου δωσουν...Μακαρι δηλ γιατι ειναι κριμα για τοσο λιγο καιρο να πρεπει να παρω δυο κιολας...

Αυτα! Αν θες υπολογισε και τις κουρτινες:tongue:

Για μενα ευτυχως δε χρειαζεται να παρω νυχτικά και ρομπα γιατι εχω απ τη μητερα μου! Βλεπεις εγω δεν τα φοραω αυτα αλλά μαμα τα τιμάει δεόντως! Σουτιεν θηλασμου εχω ηδη πάρει 2 γιατι μεγαλωσε το στηθος απότομα και πηρα κατευθειαν τετοια από τον 4ο μηνα!

Οπότε μετα το πασχα αρχίζω να πλενω και να ετοιμάζω βαλίτσα:D:D:D

Θελω να παρω και σαμπουαν και ειδη περιποιησης μωρού, αλλά και για μενα καποια πραγματα που θελουν στο μαιευτηριο.

ΚΑι μπανακι! Ουφ!!!!!!!! Πολλά ειπα!!

Tinaki ασε σου λεω σπαστηκα σημερα.... Τελοσπάντων!! Εσυ καλά? Ο αντρας σου εφυγε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...