Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!! Τι κάνετε?

Χτες είχα πάει στη μαμά μου που ήτνα εκεί η βαφτιστήρα της (4 χρονών) και έδωσε ρεσιτάλ...θεάτρου... Τι τραγούδια μας είπε, τι πασαρέλα μας έκανε...Καταπληκτική σας λέω!!:P:p:p Γέμισε το σπίτι!

Palmoma καλό υπέρηχο σήμερα! Εύχομαι πλήρη συγκίνηση με την καρδούλα;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini αστo...γυμναστήριο θα πάμε μαζί...σε κάνα χρόνο και βάαααλε...Βρες άλλη λύση..πάρε τα φαρδουλά σου ρουχαλάκια...και ξεχνα το γυμναστήριο προς το παρόν...

Πόσο, μα πόσο θέλω να το πιστέψω!!!!! Μακάρι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όταν λένε οτι η ευτυχία ειναι μικρές στιγμές...νομίζω οτι μολις την έζησα. Δεν υπάρχει αυτο το σημερινό...απλά δεν υπάρχουν λόγια. Εκεί που σου κανει τον υπέρηχο, και σου λέει "ωραία, όλα καλά, μια χαρά καρδιακή λειτουργία"...και εσύ κάθεσαι και προσπαθείς να διακρίνεις κάτι στην οθόνη, ξαφνικά ανοίγει τον ήχο...και τρελλαίνεσαι. Δεν το πιστεύεις αυτό που ακους...σαν να καλπάζουν άλογα τόσο γρήγορα χτυπάει η καρδιά του...και τρελλαίνεσαι..λες "αυτό τώρα το έχω εγώ μέσα μου;" Είχα βουρκώσει...αλλά τα δάκρυα δεν κυλουσαν...δεν ήξερα τι να πω, ο γιατρός μου έλεγε "μπράβο, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα πας περιφημα, το έμβρυο ειναι τέλειο" και εγώ να κάθομαι σαν χαζεμένη και να κοιτάω...Σαν όλα τα άλλα πριν και μετά να μην υπήρχαν βρε κορίτσια. Σαν να ήταν μονο εκείνη η στιγμή όλη η ζωή. Τι να πω; Δεν έχω λόγια...θέλω, εύχομαι, να το ζήσετε όλες αυτό. Πραγματικά πρέπει να το ζήσετε.

A5K6p3.png

Όταν λένε οτι η ευτυχία ειναι μικρές στιγμές...νομίζω οτι μολις την έζησα. Δεν υπάρχει αυτο το σημερινό...απλά δεν υπάρχουν λόγια. Εκεί που σου κανει τον υπέρηχο, και σου λέει "ωραία, όλα καλά, μια χαρά καρδιακή λειτουργία"...και εσύ κάθεσαι και προσπαθείς να διακρίνεις κάτι στην οθόνη, ξαφνικά ανοίγει τον ήχο...και τρελλαίνεσαι. Δεν το πιστεύεις αυτό που ακους...σαν να καλπάζουν άλογα τόσο γρήγορα χτυπάει η καρδιά του...και τρελλαίνεσαι..λες "αυτό τώρα το έχω εγώ μέσα μου;" Είχα βουρκώσει...αλλά τα δάκρυα δεν κυλουσαν...δεν ήξερα τι να πω, ο γιατρός μου έλεγε "μπράβο, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα πας περιφημα, το έμβρυο ειναι τέλειο" και εγώ να κάθομαι σαν χαζεμένη και να κοιτάω...Σαν όλα τα άλλα πριν και μετά να μην υπήρχαν βρε κορίτσια. Σαν να ήταν μονο εκείνη η στιγμή όλη η ζωή. Τι να πω; Δεν έχω λόγια...θέλω, εύχομαι, να το ζήσετε όλες αυτό. Πραγματικά πρέπει να το ζήσετε.

Είναι δηλαδή σαν την διαφήμιση που λεει κάτι και μετά "αξία? ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ" Δεν ξέρω τι να σου πω άλλο από συγχαρητήρια. Και οτι μπορώ μόνο να το φανταστώ στο ελάχιστο αν υποθέσουμε οτι ακόμα και μόνο από τα λόγια σου συγκινούμαι. Μπράβο και πάλι μπράβο κοριτσάκι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Palmoma Μπραβο κοπελα μου και ειχα μια αγωνια!!Τωρα λοιπον εισαι εγκυος και με τη..βουλα που λενε!τα συναισθηματα τα ξερω αυτα,εχεις δικιο!Ολα θα πανε καλα,μη φοβασαι τιποτα!:-P:razz:

Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια του φορουμ με το καλο συντομα να εχετε ολες μωρακια στις κοιλιες σας!!Ολες θα τα καταφερετε,ολα θα πανε καλααα!!!!EΙΠΑΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΙΚΟ ΤΟ SITE!!!:-P:-P:-P:-P

ΜΝΠΡΑΒΟ βρε κορίτσι..συγκινήθηκα όταν σε διάβασα, μακάρι να νιώσουμε όλες μας το ίδιο συναίσθημα σύντομα..εγώ θα κρεμάσω πανό στο μπαλκόνι μου πάντως όταν μείνω έγκυος!! άντε ξεκίνα να το ανακοινώνεις και θα σε έχουν όλι στα όπα όπα!!

ty11p2.png

ΜΝΠΡΑΒΟ βρε κορίτσι..συγκινήθηκα όταν σε διάβασα, μακάρι να νιώσουμε όλες μας το ίδιο συναίσθημα σύντομα..εγώ θα κρεμάσω πανό στο μπαλκόνι μου πάντως όταν μείνω έγκυος!! άντε ξεκίνα να το ανακοινώνεις και θα σε έχουν όλι στα όπα όπα!!

Φαντάσου οτι το διάβασα και στον άντρα μου και συγκινήθηκε κι εκείνος... Γεια σου ρε Palmoma με τις χαρές που μας δίνεις...

Πανό??? Μόνο?????? Βάλε κι άλλα! Ό,τι υπερβολικό μπορείς να φανταστείς!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάρα μου...σε καταλαβαίνω..το έχω ζήσει άσχετα από την κατάληξη.ΔΕΝ συγκρίνεται με τίποτα και ειλικρινά...ότι και να σου πω είναι λίγο μπροστά σε αυτό που έζησες!!Να προσέχεις και είδες;;;...όλα καλά πηγαίνουν και θα πάνε ακόμη καλύτερα!!:D:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω οτι αδιαθετώ!! Μακάρι μπας και πάω σε γιατρό για υπέρηχο αύριο μεθαύριο να δούμε τι θα κάνουμε...

Η future που είναι σήμερα????

Κούκλες καλησπέρα.Έλειπα για δουλειές σήμερα και γύρισα αργά..θα λείπω και αύριο το πρωί.

Τι μου κάνετε εσείς;;Τα υπέροχα νέα της PALMOMA τα έμαθα!!

Τα δικά σας;;;Εγώ περιμένω να έρθει η ακατανόμαστη (μετά τις 23) για να ξεκινήσω τις ενεσούλες μου..μη μείνω παραπονεμένη εγώ!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλέ έχει κρύο!!! αυτή τη στιγμή έχει 24 βαθμούς έξω και φυσάει σαν τρελός! το πάει για χιόνι νομίζω..

Απίστευτο!!! Εδώ έχει πολλή ζέστη! Και μάλιστα το πρωι που σιδέρωνα έκανα μπάνιο στον ιδρώτα!!! Θέλω κι εγώ λιγο κρυουλάκι....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κούκλες καλησπέρα.Έλειπα για δουλειές σήμερα και γύρισα αργά..θα λείπω και αύριο το πρωί.

Τι μου κάνετε εσείς;;Τα υπέροχα νέα της PALMOMA τα έμαθα!!

Τα δικά σας;;;Εγώ περιμένω να έρθει η ακατανόμαστη (μετά τις 23) για να ξεκινήσω τις ενεσούλες μου..μη μείνω παραπονεμένη εγώ!!!:rolleyes::rolleyes:

Αντε futuraki μας έλειψες!;) Ξεκινάς κι έσυ. Περνάει ο 15 Αύγουστος δηλαδή κι θα κάνουμε ιατρικές συνδιαλέξεις! Τέλειο ακούγεται! Μην πω στο τέλος θα κάνουμε εξωσωνατικές μόνες μας:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...