Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ioannav κι εγω το σκεφτομουν αυτο για το μαλλι!! Θα ηθελα να το κανω να ειμαι κυριλε! Palmoma να το φτιάξεις σιγουρα!!

Ε μετα την αυχενικη νομιζω χρειάζεται σιγα σιγα να παρεις κανα ρουχαλάκι. Ετσι κι αλλιώς θα το εχεις για ολη την εγκυμοσύνη οπότε δεν ειναι οτι θα πάει χαμενο. Οι φορμες θα σου κανουν μεχρι τελους, εγω ακομα τις φοράω! Αλλά γενικά δε θα παρεις στα ποδια. Φαντασου οτι τα παντελονια εγκυμοσυνης μου ειναι πλεον πολύ φαρδιά και σχεδον μου πεφτουν!! Στην κοιλιά ειναι το προβλημα:rolleyes:

Palmoma μη μας ξεχασεις pleaseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εμας θα μας λέιψεις:oops: ΞΕρουμε ομως οτι ειναι για καλό....

τελικα δεν προλαβα εξομολόγηση....θα παω την παρασκευη πριν τον Ακάθιστο.

Πηγα ομως και πηρα κατι πραγματακια (καλαθακια, σοκολατακια, αυγουλάκια), κι εφτιαξα πασχαλινά-συμβολικά δωράκια για τους μαθητες μου. Τα αγαπω μωρε τι να κάνω.... Και λεω να φτιαξω εγω τη λαμπαδα του βαφτηστηριού μου φετος. Θα βαλω playmobil. Και ολο αυτά μ εκαναν πολυ χαρουμενη....τι σου ειναι η δημιουργικότητα ομως!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ εγώ φέτος να δω τι θα κάνω με τα βαφτηστήρια (το δικό μου και του συζύγου) που ειναι αρκετά μεγάλα και ζητάνε πλέον λαμπάδες που βλέπουν στις διαφημίσεις. Και φυσικά κάθε χρόνο έτρεχα εγώ...αλλά φέτος δεν θα μπορώ με τον θηλασμό...προβλέπω να στέλνω τον σύζυγο και να παίρνει ό,τι θέλει εκείνος :tongue:

Κατά τα άλλα περπάτησα 45 λεπτά, έκανα και τις ασκήσεις μου...η κοιλιά σήμερα έχει κατέβει...να δουμε και αύριο τι θα έχει γίνει...

Για το μαλλί θα δω τι θα κάνω βρε κορίτσια...με μπερδέψατε. Ειχα μια σημερα που μου έλεγε να πάω μακιγιαρισμένη χαχαχαχα :tongue: Ειναι δυνατόν;

Αυτά...αύριο πάω σουπερ μάρκετ για μωρομάντηλα, χαρτοπετσέτες, και ποτηράκια (για τα κεράσματα). Εεε αυτάααα

Ioanna ναι να πάρεις ρουχαλάκια. Εγώ 2 παντελόνια πήρα μόνο. Και ήταν αρκετά. Από μπλούζες ειχα πάρει 4 μπλουζάκια ένα νουμερο μεγαλύτερα και ουσιαστικά με αυτά την έβγαλα. Ειχα και 2 πουλόβερ ριχτά και όλα μια χαρά.Εσυ που εισαι καλοκαίρι με πουκαμισάκια και μπλουζάκια θα την βγάλεις μια χαρά...και με ριχτά φορεματάκια..δεν το συζητώ.

A5K6p3.png

Βρε κοριτσια τι ωραια ειναι ολα αυτα που γραφετε!

Καθε φορα που μπαινω,χαζογελαω και ονειρευομαι κι εγω τα δικα μου,αν ειχε πετυχει η τελευταια εξωσωματικη τωρα θα ειχα κι εγω κατι να πω περι εγκυμοσυνης αλλα τι να κανουμε ατυχησαμε!!!Σκεφτομαι ομως και το καλο της υποθεσης πως οταν θα μεινουμε εμεις (εγω,mammy,future)θα σας εχουμε εσας δασκαλες!!!!χαχαχα!!!

Τζεμινακι θα σε παρω κανενα τηλ,να τα πουμε,εχουμε καιρο!

Παλμομα,τα ειπαμε εμεις,τις καλυτερες ευχες κουκλιτσα μου,η ευτυχια σε περιμενει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

άιντε 1 μερούλα έμεινε και έρχεται η μπέμπα!!! αύριο τέτοια ώρα μπορεί και να είναι έτοιμη ε?? καλά το μακιγιάρισμα το θεωρώ υπερβολή..μην το παραχέσουμε κιόλας..ρίξε ένα ίσιωμα στο μαλλί και θα είσαι μια χαρά..

gemini τα ανάλατα πως πάνε? τα συνεχίζεις?

θα πάω να δω για κάνα ρούχο απο βδομάδα..βασικά δε θέλω να πάρω πολλά πράγματα γιατί καλοκαίρι έρχεται και δε θα τα χρησιμοποιήσω πολύ, κανένα παντελόνι θέλω να πάρω για να κυκλοφορώ το πάσχα..μην είμαι πάλι με τις φόρμες

tina μην στεναχωριέσαι βρε κορίτσι θα έρθει και η δική σου η σειρά..ξέρεις πόσες φορές στη ζωή μας έχουμε πει πως αν γινόταν τότε αυτό τώρα θα έκανα αυτό...δεν προχωράμε όμως έτσι..ότι έγινε έγινε, και σίγουρα έγινε για κάποιο σκοπό..κοίτα μπροστά και άσε ότι έγινε παλιά και όλα θα πάνε καλά..

καλημέρα!

ty11p2.png

Καλημέρα...όλη μέρα. Τι κάνετε πουλάκια μου; Είστε καλά;

Εγώ σήμερα έμεινα και χουζούρεψα στο κρεβάτι, έφαγα πρωινό, τώρα θα πάω να κάνω τις δουλειές που εκκρεμούν, θα μαγειρέψω μπριζόλες φουρνου, θα πάω ζωγραφική....και το απόγευμα θα προσπαθώ να με ηρεμήσω...γιατί προβλέπω να αρχίζω να αγχώνομαι άσχημα :D:oops:

Ο καιρός έχει ήλιο αλλά εχει και λίγο δροσερό αεράκι. Αύριο τέτοια ώρα θα ειμαι στις ωδίνες λογικά...και θα περιμένω...δεν ξέρω πόσο θα πάρει...ελπίζω το μεσημέρι να τα έχω καταφέρει και εγώ και η μπέμπα και να ειμαστε αγκαλιά :D

Tina όπως λέει και η Ioanna το μαγικό στην φάση αυτή είναι οτι κάθε φορά που περνάς στο επομενο στάδιο ξεχνάς τα προηγούμενα. Όταν με το καλό μείνεις έγκυος...θα ξεχάσεις αυτόματα όλες τις προηγούμενες προσπάθειες και αποτυχίες εξωσωματικής. Και μετά όταν θα γεννήσεις θα ξεχάσεις όλα τα ζόρια (αν έχεις) της εγκυμοσύνης...και έτσι θα πηγαίνει..με μαγικό τρόπο.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!!!!!! ΚΑταφερα να ξυπνησω κι εγώ καθοτι πάλι αυπνη 6-8γκρρρ!!!!!

Tinaki δε θα σου πω τιποτα, οι κοπελες με καλυψαν πληρως!! θα ερθει η σειρά σου και δε θα το πιστευεις!!

Ναι, να μιλησουμε Σ/Κ να τα πουμε!!!!!!:D:D

palmoma καλα τελευταια μερα και θα πας ζωγραφική?????????????????? Ζωγραφισε μια μαμα με μωρακι αγκαλιτσα για να μπαινεις στο κλίμα:tongue: Εισαι απιστευτη!!! Πάντως, μαλλον οριν τη γεννα δε θες τα το πολυσκεφτεσαι και κανεις διαφορα πραγματα. Η φιλη μας που γεννησε το χε ριξει στη μαγειρικη!! Ειχε φτιάξει πιτσες για την καταψυξη και γενικά διαφορα γλυκά...Ελεγε του αντρα της "φαε, τα τελευταία σου ειναι:tongue: χαχα!"

Βαμμενη μην πας -υπερβολικό. Αλλά νας σας πω την αληθεια εγω σκεφτομαι κάτι να πάρω μαζι μου:oops: Ε ενα μολυβάκι....μια μασκαρα βρε αδερφε!! Δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω αλλα λογω ανασφαλειας θα τα ηθελα μαζι.:cool: ΞΕρω οτι θα μαι και χαλια απ την καισαρικη, διαβαζω οτι πρηζεσαι πολύ απ τη ναρκωση (το γλιτωσαμε στην εγκυμοσυνη και θα το πάθουμε στο τελος!), και πως οταν σηκωνεσαι εισαι ολιγον σα γαλλικό 8 και τετοια ομορφα πρ'αγματα!! Δε βαριεστε....

ioannav τα αναλατα τα χω κοψει προ πολλου....Βεβαια βαζω ελαχιστο στο φαγητο. Και απο γλυκα συνεχιζω να εχω μετρο, δηλ καπου καπου κανα σοκολατακι. Α! Κι ενα κομματι εκμεκ που με κερασανε!:rolleyes: Δεν εχω πρηστει κι εξακολουθω να ειμαι -2!! Βεβαια αυριο εχω επισημο ζυγισμα οπότε θα σας πω!

Να παρεις παντελονακια τζιν μαλακα που φοριουνται και καλοκαιρι κανα βραδάκι. Νομιζω θα σε βολεψουν....

ΚΑλη αυχενική σημερα!!! Κοιτα μη δε μπεις να γραψεις το βραδυ:mad: Περιμενουμε νεα σου!!

Λαλιστατη ειμαι πρωι πρωι!! Τωρα θα σιδερωσω, θα κανω μπριζολες και θα λουστω!!

Πάω να προλάβωωωωωω........ Σας φιλώ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μολις γύρισα από τις δουλειές...όλα ΟΚ.

Ζωγραφική θα πηγαινα να τελειώσω ένα που έχω ξεκινήσει και δεν έχει ούτε μάνες ούτε μωρα. Αλλα και να έμενα σπιτι τι θα έκανα; Θα περίμενα να περάσουν οι ώρες να πάω στο μαιευτήριο...επομένως καλύτερα να γεμίζω τις ώρες μου. Δυστυχώς όμως δεν θα γίνει μάθημα λόγω κολλήματος του δασκάλου...έτσι το έργο μου θα μείνει...ατελείωτο. Κρίμα και ειχα φτάσει κοντά.

Οσο για τα ρούχα εγκυμοσύνης...επιμένω οτι τα ρούχα του H&M ήταν για μένα τα καλύτερα με διαφορά...το τζην που πήρα είναι τέλειο δεν με κουρασε, δεν έχασε την φόρμα του, δεν ξεβαψε. Ενα παντελόνι που πήρα από τα Λητώ μου έσπασε τα νεύρα...να πεφτει, να μην στέκεται στην μέση και στο τέλος ξηλώθηκε κι ολας (από το πολύ τράβηγμα).

Πάω να φαω τις μπριζολίτσες μου

A5K6p3.png

palmoma γιατί πας απο σήμερα στην κλινική και δεν πας αύριο νωρίς το πρωί? βγες καμιά βόλτα αφού δεν πας ζωγραφική..η ακόμα καλύτερα πήγαινε για καφέ! θα πάω Η&Μ λοιπόν να δω για παντελόνι

ρε κορίτσια έχω πρήξιμο στην κοιλιά απο χθες που μια έρχεται μια φεύγει..τι είναι τούτο πάλι? επίσης το πρωί είχα και ολιγόλεπτα πονάκια περιόδου..ευτυχώς θα πάω το απόγευμα να τα δω μπας και ξεαγχωθώ λίγο

α! palmoma επειδή υπάρχει περίπτωση να μη διαβάσεις το βράδυ να ξέρεις πως η θετική μου σκέψη και οι ευχές μου θα είναι μαζί σου..μη μασάς όλα θα πάνε ΜΙΑ ΧΑΡΑ και αύριο θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας..γράψε μας όταν μπορέσεις..φιλιά

ty11p2.png

Καλη αυχενικη σημερα στο Ιοαννουλι μας!!!!!!!!!Λοιπον μια φιλη μου που ηταν εγκυος και την εβλεπα σχεδον καθε μερα εστω και για ενα γεια γιατι εκανα μαθημα κοντα στο σπιτι της μια ηταν φουσκωμενη η κοιλια μια ξεφουσκωτη και δεν ηταν τιποτε αλλο απο τις ορμονες της εγκυμοσυνης,ειχε πολυ πλακα!!!!!!!!!

ΠΑΛΜΟΜΑ ΜΟΥ,ολα να πανε τελεια,μ εναν πονο που λενε και να κρατησεις το θαυματακι σου αγκαλιτσα και να νιωσεις την απολυτη πληροτητα και ευτυχια!!!Ολες οι προσευχες και οι ευχες μας για σενα και το κοριτσακι σου!!!!!!

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια που μεσα στη χαρα σας εχετε να πειτε και σε μενα το ταλαιπωρο μια καλη κουβεντα!Να ειστε καλα,παντα μου δινετε θαρρος και ελπιδα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλες!!Τι κάνετε;

PALMOMA με το καλό κοπέλα μου,με ένα πόνο.Θα σε σκεφτόμαστε όλες και όλα θα πάνε καλά.Τέτοια ώρα αύριο θα είσαι αγκαλιά με την κοράκλα σου!!!!!!Φιλιά πολλά πολλά!!!!

Φιλιά και σε όλες τις υπόλοιπες!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Μπηκα να δωσω τις ευχες μου στο Palmomaki που αυριο θα κρατα στην αγκαλιά της ενα υπέροχο μπεμπάκι!!! Ευχομαι να πανε ολα τελεια και οσο γινεται πιο ανώδυνα!!! Να ξερεις σε σκεφτομαστε πολύυυυυυ!!!!:D:D:D:D

ioannav εσενα πως πηγε η αυχενική??????

Futuraki καλα ειμσατε!!!!!!!! εσύ???? Μας λειπεις βρε!!

Tinaki ειμαστε εδω για σενα και στελνουμε ολη τη θετική μας σκεψη;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για τις ευχές και τις σκέψεις σας. Εύχομαι σε όλες σας γρήγορα στην αγκαλιά σας τα/το μπεμπάκι/α σας.

Σας ευχαριστώ όλες για όλους αυτούς τους μήνες που παλεύαμε μαζί για την εξωσωματική, που στηρίζαμε η μία την άλλη, που συντροφεύαμε η μία την άλλη, που ονειρευόμασταν η μία με την άλλη. Θέλω να πω στις κοπέλες που προσπαθούν για μια εγκυμοσύνη οτι τους το εύχομαι και το πιστεύω με όλη την δύναμη της καρδιάς μου οτι το θαύμα θα το έχουν και αυτές σύντομα. Σε εσάς που απλά ειστε στην σειρά για να κρατήσετε τα παιδάκια σας αγκαλιά το μόνο που μπορώ να ευχηθώ ειναι οι μήνες να περάσουν ευχάριστα και όταν έρθει εκείνη η ώρα να ειναι η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη της ζωής σας.

Θα ειμαι κοντά σας πάλι σύντομα...όταν μου το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Οι σκέψεις σας με συντροφεύουν και μου δινουν δύναμη για την τελική ευθεία.

Σας φιλώ όλες γλυκά

A5K6p3.png

με συγκίνησες βρε palmomaki όλα καλά θα πάνε, καλή δύναμη αύριο

όλα καλά με την αυχενική ευτυχώς, μου φυγε ένα βάρος..αύριο περιμένουμε και αποτέλεσμα απ τις αιματολογικές εξετάσεις αλλά σε γενικές γραμμές τα μέτρησε όλα μια χαρά..το ένα ήταν πολύ ζωηρό και υπερκινητικό..το άλλο μάλλον βαριόταν πολύ και έκανε αργές κινήσεις..τώρα βλέπουμε το dvd που μας έδωσε και προσπαθούμε να καταλάβουμε όλα όσα μας έλεγε..α! έκανε και πρόβλεψη για το φίλο αλλά τίποτα δεν ειναι σίγουρο μας είπε οπότε δεν αναφέρω γιατί δεν έχει νόημα

αυτά προς το παρόν η συνέχεια αύριο, σας φιλώ

ty11p2.png

αχ βρε Palmoma.....μα πως τα περιγραφεις πάντα τοσο ωραία!! Να σαι καλά και μ ενα πονο αυριο!

ioannav ολα καλά κι εσύ, μπράβο!!!!! Και dvd ε, κυριλέ ο γιατρος...εμεις τιποτα!! Πες καλε για το φυλο...ετσι για μα λεμε!

Μην εξαφανιστείς κι εσυ τωρα!!

Τα λεμε αυριο, παω για υπνο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αχ βρε Palmoma.....μα πως τα περιγραφεις πάντα τοσο ωραία!! Να σαι καλά και μ ενα πονο αυριο!

ioannav ολα καλά κι εσύ, μπράβο!!!!! Και dvd ε, κυριλέ ο γιατρος...εμεις τιποτα!! Πες καλε για το φυλο...ετσι για μα λεμε!

Μην εξαφανιστείς κι εσυ τωρα!!

Τα λεμε αυριο, παω για υπνο!

καλημέρα..τι να κάνει άραγε η palmoma? να γεννησε πρω'ι πρωί??

geminaki με 240 ευρώ η αυχενική και καφέ έπρεπε να μας κεράσει ο ντοκτορ! αν και πολλά τα λεφτά η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ καλός και αναλυτικός..και το κέντρο του ήταν πιστοποιημένο για τέτοιου είδους εξετάσεις. αρχικά άρχισε να μας λέει για τις πιθανότητες που έχει μια εγκυμοσύνη για σύνδρομο ντάουν και με έπιασε μια απελπισία μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση..ευτυχώς μας είπε όλα καλά και επανήλθα στη χαζοχαρούμενη φάση που ήμουν αρχικά!! όσο για το φύλλο μας είπε αγόρι/κορίτσι! δεν το δένω εννοείτε γιατί μπορεί να αλλάξει μέχρι να τα ξαναδούμε..ρε gemini πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλιά σου? νομίζω η δική μου αυτή τη βδομάδα μεγάλωσε αρκετά..αρχικά νόμιζα πως θα ηταν πρήξιμο αλλά βλέπω πως δε φεύγει και νομίζω τελικά πως αντί για δίφυλλη ντουλάπα που θα γινόμουν θα γίνω τρίφυλλη! ωχ παναγιά μου...άσε που ξυπνάω κάθε βράδυ για τουαλέτα μετά δε με παίρνει ο ύπνος και μένω κανα δίωρο ξύπνια..πολλά είπα.....

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...