Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

μόλις γύρισα από ζωγραφική...εκεί μέχρι το τέλος εγώ με τα καλλιτεχνικά μου :tongue:

Λοιπόν τα νέα μας ειναι τα εξής, η μπέμπα ειναι αρκετά χαμηλά, έχει πάρει θέση αλλά οχι τόσο ώστε να μας δείχνει σημάδια οτι θα βγει από μόνη της...από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως αν μέχρι την Πέμπτη δεν κάνει την έκπληξη, Πέμπτη βράδυ (μετά τα μεσάνυχτα σαν τα φαντάσματα) κάνω εισαγωγή στην κλινική...και Παρασκευή ...γεννάω. Κυκλοφορώ και λέω στον κόσμο οτι γεννάω την Παρασκευή και τους αφήνω άφωνους...εννοειται οτι οδηγώ κανονικά, εννοείται οτι κινούμαι κανονικά..και σήμερα ένας ταξιτζής μου λέει "Στον πέμπτο είστε;" χαχαχαχα ....όπως του ειπα οτι γεννάω την Παρασκευή τρελλάθηκε ο άνθρωπος...τα'χασε.

Εύχομαι τέτοια τέλεια εγκυμοσύνη σε όλες σας ..ειλικρινά. Πέρασα μια υπεροχη περίοδο, όσο δυσκολεύτηκα στο να μείνω έγκυος...τόσο άνετα πέρασα αυτούς τους 9 μήνες....ο τοκετός τώρα είναι ένα θέμα που με ψιλοαγχώνει βεβαια...αλλά όπως και να'χει...όσο και να κρατήσει...μια μέρα ειναι...θα περάσει και μετά...όλη η ζωή θα έχει πάρει άλλο νόημα.

Γενικά ειμαι σε υπερένταση...προσπαθώ να κλείσω ο,τι εκκρεμοτητα έχω από δουλειές...και νιώθω λίγο περίεργα και ευχάριστα αγχωμένη :D

Futuraki να χαιρεσαι την μαμά σου...εγώ τις μπέρδεψα όλες τις κοπέλες και λέγαμε χρόνια πολλά στην μαμά της Gemini.

Tina βρεθήκαμε τελικά ε;

Και εμείς με το καθισματάκι αυτοκινήτου θα την βγάλουμε από το μαιευτήριο ή με μάρσιπο...και τα 2 ευγενικές παροχές φίλων και συγγενών και έτσι δεν ξοδευτήκαμε σε αυτά. Η αλήθεια ειναι οτι το μικρο καθισμα αυτοκινήτου, μέχρι 6 μηνών, όποιος μπορεί να το βρει από κάποιον άλλο...γιατί κακά τα ψέματα πόσο νομίζετε οτι θα μπουν τα μωρά στο κάθισμα αυτό; Απόσβεση δεν γίνεται αν δεν τα μοιραζόμαστε. Όπως και με τα ρηλάξ. Όπως και με τις καλαθούνες...κοκ.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Palmomaki τι ωραια!! Σε 4 μερες η μπεμπούλα ερχεται!! Τελεια!!!!!!!!!!!:D:D

Βεβαια, μπορει να γινει και η εκπληξη και να σπασουν τιποτα νερα! Οπως και να χει εμεις την Πεμπτη θα σου ευχηθουμε και μετα θα περιμενουμε με αγωνια να μπεις να μας πεις τα νεα σου...Κοιτα να μην αργησεις ομως γιατι θα σ εχουμε εγνοια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

άιντε palmoma ήρθε η ωρα επιτέλους (είδες που στο χα πει για τετάρτη πέμπτη??? άσχετο που δεν διευκρίνησα πια βδομάδα!!χαχα) με έναν πόνο ρε κοριτσάκι ψύχραιμη να είσαι και όλα θα πάνε καλά..όσο μπορείς να μπαίνεις να μας λες κανένα νέο

gemini την papp-a την έκανες? ο γιατρός μου είπε οτι ίσως να μην την κάνω γιατί στα δίδυμα λέει το αποτέλεσμα με την αυχενική διαφάνεια δεν είναι αξιόπιστο αν κατάλαβα καλά..την Πέμπτη θα κάνω αυχενική και θα με ενημερώση εκείνος ο γιατρός αν θα την κάνω η όχι

σε άλλα νέα τώρα..έπεσε λίγο η θερμοκρασία έξω αλλά τώρα έχει πάλι ήλιο..χθες είχα ναυτίες ολημερίς..μάλλον το πολύ φαγητό της Κυριακής με πέιραξε..σήμερα αισθάνομαι καλύτερα και την ξαναέπεσα στο φαγητό..σε λίγο λέω να πάω σούπερ μάρκετ και σε κάτι άλλες χαζοδουλειές. αυτά!

ty11p2.png

Καλημερα!!!!!!!!! Τι κανουν τα κοριτσια μου?? Εγω παλι με την αυπνια σηκωθηκα οταν ξυπνησε και ο αντρας μου να παει για δουλειά (6 παρα), του ειπα οοοοοολα οσα σκεφτομαι οτι πρεπει να παρουμε από λευκα ειδη για μωρα

και κατα τις 7:30 ξανακοιμηθηκα!! Οτι να ναι δηλαδη!

Ο καιρός καλός, με ηλιο αλλά εχει λιγο αερακι και σε δροσιζει...

Το μενου εχει κοτοπουλο με πατατούλες και χορτα.

Σκεφτομαι να κατεβω λιγο στο κεντρο ν αλλάξω κάτι ή και να παω στα jumbo να κοιταξω καποια πραγματακια αλλά ψιλοβαριεμαι... Θα δω!

σως να μην την κάνω γιατί στα δίδυμα λέει το αποτέλεσμα με την αυχενική διαφάνεια δεν είναι αξιόπιστο αν κατάλαβα καλά..την Πέμπτη θα κάνω αυχενική και θα με ενημερώση εκείνος ο γιατρός αν θα την κάνω η όχι

σε άλλα νέα τώρα..έπεσε λίγο η θερμοκρασία έξω αλλά τώρα έχει πάλι ήλιο..χθες είχα ναυτίες ολημερίς..μάλλον το πολύ φαγητό της Κυριακής με πέιραξε..σήμερα αισθάνομαι καλύτερα και την ξαναέπεσα στο φαγητό..σε λίγο λέω να πάω σούπερ μάρκετ και σε κάτι άλλες χαζοδουλειές. αυτά!

Το ειχα διαβασει κι εγω για τα διδυμα και την Papp-a, αλλά ο γιατρός μου ειπε να την κανω και δεν το διαπραγματευτηκα. Οτι σου πει. Για να καταλαβεις το προβλημα ειναι ΑΝ ΔΕ βγει καλή η τιμη, απλά δεν θα ξερεις από ποιο εμβρυο προερχεται. Αν βγει καλή, τοτε δεν εχεις προβλημα, το αποτελεσμα μια χαρα μετραει δεν ειναι οτι την κανεις αδικα... Καπως ετσι το ειχα καταλαβει τουλάχιστον....

Οσο παει και οι αναγουλες θα αραιώνουν. Εμενα να σου πω πιο πολύ μ επιαναν αν ημουν νηστική και οχι παραφαγωμένη.

Την Πεμπτη το πρωι θα πας??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!!!!!!! Τι κανουν τα κοριτσια μου?? Εγω παλι με την αυπνια σηκωθηκα οταν ξυπνησε και ο αντρας μου να παει για δουλειά (6 παρα), του ειπα οοοοοολα οσα σκεφτομαι οτι πρεπει να παρουμε από λευκα ειδη για μωρα

και κατα τις 7:30 ξανακοιμηθηκα!! Οτι να ναι δηλαδη!

Ο καιρός καλός, με ηλιο αλλά εχει λιγο αερακι και σε δροσιζει...

Το μενου εχει κοτοπουλο με πατατούλες και χορτα.

Σκεφτομαι να κατεβω λιγο στο κεντρο ν αλλάξω κάτι ή και να παω στα jumbo να κοιταξω καποια πραγματακια αλλά ψιλοβαριεμαι... Θα δω!

Το ειχα διαβασει κι εγω για τα διδυμα και την Papp-a, αλλά ο γιατρός μου ειπε να την κανω και δεν το διαπραγματευτηκα. Οτι σου πει. Για να καταλαβεις το προβλημα ειναι ΑΝ ΔΕ βγει καλή η τιμη, απλά δεν θα ξερεις από ποιο εμβρυο προερχεται. Αν βγει καλή, τοτε δεν εχεις προβλημα, το αποτελεσμα μια χαρα μετραει δεν ειναι οτι την κανεις αδικα... Καπως ετσι το ειχα καταλαβει τουλάχιστον....

Οσο παει και οι αναγουλες θα αραιώνουν. Εμενα να σου πω πιο πολύ μ επιαναν αν ημουν νηστική και οχι παραφαγωμένη.

Την Πεμπτη το πρωι θα πας??

τον φρίκαρες τον άνθρωπο πρωινιάτικα! και εγώ σηκώνομαι όταν φεύγει για δουλειά στις 7 και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ μετά..δράμα..άσε που σηκώνομαι και το βράδυ τουλάχιστον 2 φορές για τουαλέτα..ξανά δράμα..αρεώσαν οι αναγούλες κατά πολύ μπορώ να πω..χθες με ξαναεπισκέφθηκαν και δεν άντεχα καθόλου..επίσης αυτό με το άδειο στομάχι το έχω και εγώ..αν είμαι νηστική και αναγούλες έχω και ζαλάδες και απ όλα..άσε και το άλλο..αν δε φάω στην ώρα μου ίσα που λιποθυμάω! χθες να φανταστείς άργησα να μαγειρέψω και η ώρα ήταν 2 και πριν καλά καλά ψηθεί το φαγητό(γεμιστά) βγάζω 2 για να φάω και αφήνω τα υπόλοιπα στο φούρνο να ολοκληρωθούν! πω πω λέω να με δει και κανένας να νομίζει οτι έχω να φαω χρόνια..

Πέμπτη 8 το βράδυ θα πάω για αυχενική

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες

σηκώθηκα και εγώ νωρίς σήμερα, έχω γυναίκα και καθαρίζει...εεε θα εχουμε βλέπετε φιλοξενουμενο από βδομάδα :tongue:

Σήμερα θα φτιάξω ψάρι φουρνου και συγκεκριμένα μπακαλιάρο με μια συνταγή Λαζάρου...εύκολη και γρήγορη.

Και εδώ εχει πέσει η θερμοκρασία, εχει δροσερό αεράκι αλλά με ήλιο. Φαντάζομαι το βραδάκι θα το νιώσουμε καλύτερα το βοριαδάκι. Καλά ειναι πάντως.

Ioanna καλη αυχενική εύχομαι όλα καλά να πάνε. Εχεις και την Gemini να σε συμβουλεύει.

Geminaki ο υπνος αρχίζει να είναι ανήσυχος εεε; Και που είσαι ακομα. Αλλά δεν πειράζει...ειναι οι απαραίτητες θυσίες.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Φυσικά και θα μπω να σας γράψω...αμέσως μόλις βγω (φαντάζομαι Δευτέρα) και ισορροπήσω λίγο.

A5K6p3.png

τον φρίκαρες τον άνθρωπο πρωινιάτικα! και εγώ σηκώνομαι όταν φεύγει για δουλειά στις 7 και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ μετά..δράμα..άσε που σηκώνομαι και το βράδυ τουλάχιστον 2 φορές για τουαλέτα..ξανά δράμα..αρεώσαν οι αναγούλες κατά πολύ μπορώ να πω..χθες με ξαναεπισκέφθηκαν και δεν άντεχα καθόλου..επίσης αυτό με το άδειο στομάχι το έχω και εγώ..αν είμαι νηστική και αναγούλες έχω και ζαλάδες και απ όλα..άσε και το άλλο..αν δε φάω στην ώρα μου ίσα που λιποθυμάω! χθες να φανταστείς άργησα να μαγειρέψω και η ώρα ήταν 2 και πριν καλά καλά ψηθεί το φαγητό(γεμιστά) βγάζω 2 για να φάω και αφήνω τα υπόλοιπα στο φούρνο να ολοκληρωθούν! πω πω λέω να με δει και κανένας να νομίζει οτι έχω να φαω χρόνια..

Πέμπτη 8 το βράδυ θα πάω για αυχενική

ετσι, ετσι...ακριβώς τα ιδια!! Μιλαμε πεθαινα για φαγητό!!!

Ωραια την Πεμπτη θα εχουμε τα δικά σου νεα (μπορει να σου πει και το φυλο!) και τον αποχαιρετισμό της Palmoma....

Καλημέρες

σηκώθηκα και εγώ νωρίς σήμερα, έχω γυναίκα και καθαρίζει...εεε θα εχουμε βλέπετε φιλοξενουμενο από βδομάδα :tongue:

Σήμερα θα φτιάξω ψάρι φουρνου και συγκεκριμένα μπακαλιάρο με μια συνταγή Λαζάρου...εύκολη και γρήγορη.

Και εδώ εχει πέσει η θερμοκρασία, εχει δροσερό αεράκι αλλά με ήλιο. Φαντάζομαι το βραδάκι θα το νιώσουμε καλύτερα το βοριαδάκι. Καλά ειναι πάντως.

Ioanna καλη αυχενική εύχομαι όλα καλά να πάνε. Εχεις και την Gemini να σε συμβουλεύει.

Geminaki ο υπνος αρχίζει να είναι ανήσυχος εεε; Και που είσαι ακομα. Αλλά δεν πειράζει...ειναι οι απαραίτητες θυσίες.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Φυσικά και θα μπω να σας γράψω...αμέσως μόλις βγω (φαντάζομαι Δευτέρα) και ισορροπήσω λίγο.

Φιλοξενούμενη ε????????????? Μπα, μου φαινεται θα σας μπαστακωθει και δε θα φυγει ποτέ!!:D:D:D:D:D:D Και θα ειναι τελεια!!!!!!!!

Να μας πεις για τη συνταγη αν βγει καλή...την ειδα κι εγω και μ αρεσε!! Βασικά σαν πλακι ειναι μου φαινεται...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σας

μόλις γύρισα από ζωγραφική...εκεί μέχρι το τέλος εγώ με τα καλλιτεχνικά μου :tongue:

Λοιπόν τα νέα μας ειναι τα εξής, η μπέμπα ειναι αρκετά χαμηλά, έχει πάρει θέση αλλά οχι τόσο ώστε να μας δείχνει σημάδια οτι θα βγει από μόνη της...από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως αν μέχρι την Πέμπτη δεν κάνει την έκπληξη, Πέμπτη βράδυ (μετά τα μεσάνυχτα σαν τα φαντάσματα) κάνω εισαγωγή στην κλινική...και Παρασκευή ...γεννάω. Κυκλοφορώ και λέω στον κόσμο οτι γεννάω την Παρασκευή και τους αφήνω άφωνους...εννοειται οτι οδηγώ κανονικά, εννοείται οτι κινούμαι κανονικά..και σήμερα ένας ταξιτζής μου λέει "Στον πέμπτο είστε;" χαχαχαχα ....όπως του ειπα οτι γεννάω την Παρασκευή τρελλάθηκε ο άνθρωπος...τα'χασε.

Εύχομαι τέτοια τέλεια εγκυμοσύνη σε όλες σας ..ειλικρινά. Πέρασα μια υπεροχη περίοδο, όσο δυσκολεύτηκα στο να μείνω έγκυος...τόσο άνετα πέρασα αυτούς τους 9 μήνες....ο τοκετός τώρα είναι ένα θέμα που με ψιλοαγχώνει βεβαια...αλλά όπως και να'χει...όσο και να κρατήσει...μια μέρα ειναι...θα περάσει και μετά...όλη η ζωή θα έχει πάρει άλλο νόημα.

Γενικά ειμαι σε υπερένταση...προσπαθώ να κλείσω ο,τι εκκρεμοτητα έχω από δουλειές...και νιώθω λίγο περίεργα και ευχάριστα αγχωμένη :D

Futuraki να χαιρεσαι την μαμά σου...εγώ τις μπέρδεψα όλες τις κοπέλες και λέγαμε χρόνια πολλά στην μαμά της Gemini.

Tina βρεθήκαμε τελικά ε;

Και εμείς με το καθισματάκι αυτοκινήτου θα την βγάλουμε από το μαιευτήριο ή με μάρσιπο...και τα 2 ευγενικές παροχές φίλων και συγγενών και έτσι δεν ξοδευτήκαμε σε αυτά. Η αλήθεια ειναι οτι το μικρο καθισμα αυτοκινήτου, μέχρι 6 μηνών, όποιος μπορεί να το βρει από κάποιον άλλο...γιατί κακά τα ψέματα πόσο νομίζετε οτι θα μπουν τα μωρά στο κάθισμα αυτό; Απόσβεση δεν γίνεται αν δεν τα μοιραζόμαστε. Όπως και με τα ρηλάξ. Όπως και με τις καλαθούνες...κοκ.

Δακρυζω απο συγκινηση!Σε 4 μερες θα εισαι μανουλα και θα εχεις αγκαλιτσα το κοριτσακι σου!!!!!Με το καλο!!!Μακαρι να με αξιωσει και μενα ο Θεος και οσες κοπελες προσπαθουν!!!

Ναι βρεθηκαμε!Εισαι τοσο γλυκια κοπελα!!!

ΤΖΕΜΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΙΟΑΝΝΑΚΙ ΚΑΙ FUTURAKI ΚΑΙ ΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΜΜΥ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια μου τι μου κάνετε;

Palmoma διαβάζω ετοιμασίες στο σπίτι για το νέο μέλος που έρχεται! Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας, περιμένουμε τα νέα σου.

Ιωάννα άντε να δεις και εσύ τα μωράκια σου, καλά αποτελέσματα να έχεις.

Gemini κι εσύ πλησιάζεις κοπέλα μου.

Future να χαιρεσαι την μαμά σου και από μένα.

Tinaki σου έστειλα pm.

Geminaki η συνταγή βγήκε καλή...αν και με λίγο περισσότερο ζουμί από όσο ήθελα...αλλά ίσως επειδή δεν έβαλα πατατες....και δεν ρούφηξαν όσο έπρεπε. Δεν έπεσα και κάτω βεβαια...αλλά η αλήθεια είναι οτι είναι ένα εύκολο, ευγευστο και γρήγορο ψάρι.

Τώρα βράζω χόρτα...τα έφεραν δώρο στον αδερφό μου (είναι γιατρός) αλλά αυτός δεν τα τρώει, τα παιδιά δεν τα τρώνε και την νύφη μου την πειράζουν...ετσι τα κληρονόμησα εγώ...και τα βράζουμε τώρα.

Πηγα για μανικιουρ-πεντικιουρ...ειχα διαβάσει ένα βιβλίο που έλεγε πριν γεννήσετε κάντε όλα όσα κάνατε για να φροντίσετε τον εαυτό σας...και ειπα να το ακούσω. Δεν τα έβαψα φυσικά...γιατί θα τα ξέβαφαν ούτως ή άλλως την Παρασκευή...δεν σε θέλουν ούτε καν με γυαλιστικό.

Αύριο θα πάω να αποτριχωθώ...να γλυτώσω το ξύρισμα τουλάχιστον. Και σιγά σιγά ολοκληρώνεται η διαδικασία. Είπα στον άντρα μου να μην έρθει την Πέμπτη το βράδυ μαζί..να πάω μόνη με την μαμά μου και να έρθει το επόμενο μεσημερι...δεν έχει αλλωστε νοημα...να ξενυχτήσει κι αυτός, να πάει να δουλέψει και να ξαναέρθει...αλλά μου λεει "Καλά θα πας να γεννήσεις οδηγώντας;" :D χαχαχα Αλλά αφού βρε παιδιά οδηγώ κανονικά ακόμα...τι πειράζει; Η αλήθεια ειναι οτι νομίζω οτι αν δεν έρθει...δεν θα κοιμηθεί καθολου...αλλά σαμπως η μαμά μου που θα ειναι εδώ θα κοιμηθεί; Θα περιμένει να ξημερώσει να έρθει...τέσπα ετσι ειναι τι να κάνουμε;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες

palmoma νομίζω πως καλό είναι να ρθει ο άντρας σου εκεί..ας κάνουν κάτι και αυτοί και ας ταλαιπωρηθούν..τόσο καιρό μόνο εμείς τα τραβάμε πια όλα..πάντως είσαι απίστευτη, μέχρι τελευταία στιγμή κάνεις διάφορα πράγματα μπράβο ρε κορίτσι..και εγώ χθες έβρασα χόρτα αλλά δε μου πολυάρεσαν

οι υπόλοιπες τι θα κάνετε σήμερα?

εγώ τίποτα διαφορετικό απο χθες και προχθές!

ty11p2.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinaki και Mammysoon μη χανεστε!!! Να βλεπετε και τις συζητησεις μας σαν προβα τζενεράλε!! Οταν ερθει η σειρα σας θα σας εξεταζουμε!!;)

Palmoma κι εγω λεω να πας με τον αντρα σου, και μετα αν ειναι ας φυγει... Πιο πολύ για την αισθηση συμμετοχής στη διαδικασια! Καλά κανεις και κανεις πραγματα. Σε λιγο δε θα προλαβαινεις. Και μαλιστα η αναμονη ειναι λιγο σπαστικη, οπότε ετσι ξεχνιέσαι!! Και πετυχαίνεις και την αποτριχωση, σουπερ!!!!!!;)

ioannav ετσι ειναι ακομα δεν μπορεις να κανεις πολλά πραγματα, ομως σογα σιγα θ αρχισεις να οργανωνεσαι κι εσυ για τον ερχομό των μωρών!!

Κοιλιτσα εχεις κανει καθολού??

Κι εμενα μου εφερε πάλι χορτα ο παππούς και μαρουλια κι ακόμα δεν εχουμε φαει τα προηγουμενα... Θα τα φτιαξω λιγο αργοτερα ή μπορει και να τα βαλω καταψυξη. Το ειχα κανει μια φορα και ηταν εντάξει!!

Εγω σημερα πηγα μεχρι τη μαμα μου και ειχε πάρει υφασμα και μου εραψε ενα σωρο σεντονάκια μικρα (καροτσιου) και για το μαιευτηριο γιατι δεν ειχα. Τα εκανε πολύ ωραια!! Επίσης πηρε πικέ υφασμα για κουβερτούλες και πετσετέ για μπουρνουζάκια. Μου αρεσαν πολύ!!! Της εκανα τη δυσκολη, οτι θα τα δω και ΑΝ μου αρεσουν θα τα κρατησω:tongue: χαχα!!

Εντάξει δεν ειναι σαν τα αγοραστα αλλά ειναι πολύ ομορφα και μας γλιτωνει από ενα σημαντικό εξοδο...

Από φαγητό εκανα αρακά (χωρις κάμπια:tongue:). Το απόγευμα μπορει να παω λιγο εκκλησια να εξομολογηθω για να κοινωνήσω τωρα στις γιορτες!!

Αυτά τα δικά μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

γύρισα από αποτριχωση...πάει κι αυτό. Τώρα έχω 2 μόνο εκκρεμότητες..να πάω κάτι ηλεκτρικές συσκευές για ανακύκλωση,....να μου αδειάσουν την γωνιά και να πάω και κάτι ρούχα που έχω και δεν τα θέλω πια...κάπου που συλλέγουν ρούχα...για να αδειάσω το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου...γιατί τα έχω μήνες και τα κάνω βόλτες.

Θα προσπαθησω την μία τουλάχιστον από τις 2 να την βγάλω σήμερα...

Ioanna ο καιρός θα περάσει γρήγορα...ειναι ο μόνος που δεν σταματάει, και θα αρχίσεις και εσύ να κάνεις τις δουλειές σου, και τις ετοιμασίες σου...και ολα αυτά θα σου φαίνονται μακρινό παρελθόν. λΟσο για τις δουλειές που κάνω...δεν μπορώ να μείνω ακίνητη πια...σκέψου να κάθεσαι σπίτι και να σκέφτεσαι μόνο τον τοκετό...δεν λέει...

Geminaki είναι σουπερ που η μαμά σου ξέρει και ράβει και σου φτιάχνει πραγματάκια...και εννοείται αρκετά οικονομικά. Αλλά ειναι και ωραίο μωρέ να φτιάχνεις κάτι για κάποιον δικό σου και να μένει. Πολύ μου αρέσει εμενα...

A5K6p3.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinaki και Mammysoon μη χανεστε!!! Να βλεπετε και τις συζητησεις μας σαν προβα τζενεράλε!! Οταν ερθει η σειρα σας θα σας εξεταζουμε!!;)

Palmoma κι εγω λεω να πας με τον αντρα σου, και μετα αν ειναι ας φυγει... Πιο πολύ για την αισθηση συμμετοχής στη διαδικασια! Καλά κανεις και κανεις πραγματα. Σε λιγο δε θα προλαβαινεις. Και μαλιστα η αναμονη ειναι λιγο σπαστικη, οπότε ετσι ξεχνιέσαι!! Και πετυχαίνεις και την αποτριχωση, σουπερ!!!!!!;)

ioannav ετσι ειναι ακομα δεν μπορεις να κανεις πολλά πραγματα, ομως σογα σιγα θ αρχισεις να οργανωνεσαι κι εσυ για τον ερχομό των μωρών!!

Κοιλιτσα εχεις κανει καθολού??

Κι εμενα μου εφερε πάλι χορτα ο παππούς και μαρουλια κι ακόμα δεν εχουμε φαει τα προηγουμενα... Θα τα φτιαξω λιγο αργοτερα ή μπορει και να τα βαλω καταψυξη. Το ειχα κανει μια φορα και ηταν εντάξει!!

Εγω σημερα πηγα μεχρι τη μαμα μου και ειχε πάρει υφασμα και μου εραψε ενα σωρο σεντονάκια μικρα (καροτσιου) και για το μαιευτηριο γιατι δεν ειχα. Τα εκανε πολύ ωραια!! Επίσης πηρε πικέ υφασμα για κουβερτούλες και πετσετέ για μπουρνουζάκια. Μου αρεσαν πολύ!!! Της εκανα τη δυσκολη, οτι θα τα δω και ΑΝ μου αρεσουν θα τα κρατησω:tongue: χαχα!!

Εντάξει δεν ειναι σαν τα αγοραστα αλλά ειναι πολύ ομορφα και μας γλιτωνει από ενα σημαντικό εξοδο...

Από φαγητό εκανα αρακά (χωρις κάμπια:tongue:). Το απόγευμα μπορει να παω λιγο εκκλησια να εξομολογηθω για να κοινωνήσω τωρα στις γιορτες!!

Αυτά τα δικά μου!!

φαίνεται η κοιλιά μου ναι..βασικά απ τη μεταφορά και μετά η κοιλιά μου είχε πρηστεί λόγω φαρμάκων και τώρα που τα σταμάτησα ξεπρήστηκα βέβαια αλλά η κοιλιά παράμεινε και σκλήρυνε νομίζω..θέλω να πάω να δω και κανένα ρούχο γιατί ολο με τις φόρμες είμαι αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη..κουράζομαι με το παραμικρό..τέλος πάντων

πέρα απ το οικονομικό που γλιτώνεις μ αυτά που έραψε η μαμά σου το βρίσκω πολύ γλυκό απο μέρους της που έφτιαξε τόσα πράγματα για τα εγγονάκια της..θα έχουν συναισθηματική αξία τα πράγματα αυτά..να τα κρατήσεις σαν αναμνηστικό όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια σου

palmoma μη γελάσεις αλλά και μαλλί να χτενίσεις πριν πας..κυρία παιδί μου θα πας με τα όλα σου!! αχ πολύ θα μου λείψει που δε θα μπαίνεις καθημερινά να γράφεις..δε μπαίνει και αυτή η future να μας λέει εστω ενα γεια, θα γεννήσει και το geminaki μετά οι υπόλοιπες μπαίνουν μια στο τόσο..πάει το καφέ μας μετά..στα τάρταρα θα πέσει

ty11p2.png

palmoma μη γελάσεις αλλά και μαλλί να χτενίσεις πριν πας..κυρία παιδί μου θα πας με τα όλα σου!! αχ πολύ θα μου λείψει που δε θα μπαίνεις καθημερινά να γράφεις..δε μπαίνει και αυτή η future να μας λέει εστω ενα γεια, θα γεννήσει και το geminaki μετά οι υπόλοιπες μπαίνουν μια στο τόσο..πάει το καφέ μας μετά..στα τάρταρα θα πέσει

Μωρέ θα έφτιαχνα και μαλλί αλλά ψιλοβαριέμαι...αν και μέχρι αύριο δεν ξέρω...μπορεί να το ισιώσω μόνη μου ...ετσι για το καλό ;)

Μην ανησυχείτε...εγώ θα μπαίνω να γράφω...πρώτα πρώτα θα μου λείπετε...και έπειτα εχω να τραβήξω ξενύχτι...θα σας γράφω περίεργες ώρες

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...