Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!! Και ειδικα στο Futuraki που μπαινει με τα ανεκδοτά του!!:tongue::tongue:

Σημερα εχω γυναικα για γενικό, κι εχω σηκωθεί απ τα χαραματα!!! Εγω βεβαια δεν κανω δουλειες, ισα που αλλαξα σεντονια και καταπιαστηκα με κατι χορτα, και εφτιαξα και μια τυροπιτα... Τωρα ηδη νυσταζω βεβαια!

Το απογευμα θα παμε στον νοσοκομειο να δουμε τη φιλη μας με το μωράκι!! τι ωραία!!

Οι υπολοιπες τι κανετε?? Τι εχει το προγραμμα σημερα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello

γεμάτη ημέρα και σήμερα. Πήγαμε και είδαμε ακόμα ένα σπίτι (μεσίτης θα γινω στο τέλος), μετά πήγαμε σούπερ μάρκετ, μετά πήγαμε σε κατ/μα ηλεκτρικών να δουμε βιντεοκάμερες...και τώρα ο σύζυγος πάει για περπάτημα και θα βγουμε το βραδάκι καθώς ειναι το τελευταίο Σάββατο χωρίς παιδί και λέμε να επωφεληθούμε για ποτάκι..

Αύριο γιορτάζει ο αδερφός...αλλά λόγω ασθενειών δεν ξέρω αν θα κάνει γιορτή...μπορεί απλά να πάμε εμείς το απόγευμα για μεταξύ μας.

Και φυσικά αύριο ....μπακαλιάρος σκορδαλιά...τυφλα να έχουν τα ανάλατα...προβλέπεται να πνιγόμαστε στην σκορδαλιά και εμείς :tongue:

Καλά το σπίτι που ειδαμε σήμερα έχει μια μπαλκονάρα....τεράστια και με απίστευτη θέα...ειλικρινά την ζήλεψα. Αν ειχα τέτοιο μπαλκόνι ρούπι δεν θα κουνούσα από το σπίτι...ασε που όλοι σε μένα θα έρχονταν ;)

A5K6p3.png

Ολες βολτιτσα δηλ σημερα... Κι εμεις τωρα γυρισαμε. Θα κοιμηθω νωρις ομως μαλλον αφου δεν ξαπλωσα μεσημερι και νιωθω ερειπιο....

Palmoma να βγεις καλη μου!! Ειδα το μωρακι και σημερα και ηταν σουπερ!!! Σε λιγο θα εχεις τη μικρη στην αγκαλιά σου και θα ναι ολα τελεια!

Κατα τα αλλα το σπίτι ηταν καλο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Φαντάζομαι κοιμάστε...γυρίσαμε, δεν πήγαμε και μακρια γιατί ο σύζυγος φοβάται να απομακρίνεται πλεόν :tongue: μην σπάσουν τα υδραυλικά και με τρέχει.

Το σπίτι ήταν πολύ καλό, αλλά εμείς τώρα ειμαστε...για μαιευτήριο. Ίσως πάει ο σύζυγος με έναν φιλο μηχανικό να το δουν ξανά την ερχομενη εβδομάδα και βλέπουμε. Ενα μεγάλο οροφοδιαμέρισμα είναι 10ετίας, αλλά καλοδιατηρημένο και μεγάλο και ωραίο σε γενικές γραμμές...

Ηπια ενα ποτήρι κρασί και η μικρή έχει πάθει ντουβουρτζά...μεγάλη κινητικότητα....αντε να δουμε πως θα κοιμηθουμε πάλι σήμερα ;)

Βλέπετε εεε το τικεράκι μου...εφτασε η ώρα...τέρμα τα ψέματα. Αααα μην ξεχάσετε να αλλάξετε την ώρα ε;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ το έκλεισα ....εγώ το ανοίγω...φαντάζομαι οτι έχετε βουτήξει στις σκορδαλιές με φίλους και συγγενείς.

Καλά να περάσετε σήμερα, Χρόνια Πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες (Geminaki να την χαίρεσαι την μαμά σου)

Πάω να συνεχίσω ετοιμασίες...εμείς θα φάμε εδώ..με τις δύο πεθερές-μαμάδες. Η δικιά μου ειναι ήδη στην κουζίνα και την άλλη την περιμένουμε σε καμιά ωρίτσα...

Καλή όρεξη...

A5K6p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου και χρονια πολλα!Η Παναγιτσα να ειναι στο πλευρο μας!

GEMINΙ,σημερα γιορταζει η μαμα σου η κανω λαθος;;;Αν ναι να την χαιρεσαι κουκλα μου κι εσυ Palmoma τον αδελφουλη σου!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!!!

ΥΓ:παλμομα εχεις πμ για facebook!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηello κούκλες.

Η δική μου η μαμά γιορτάζει σήμερα....όχι της Gemini....εκτός και αν κάνω λάθος!!!!Παίρνω τις ευχές σας εγώ λοιπόν...το ίδιο είναι.Να είστε καλά!

Ρε κορίτσια ΤΕΛΕΙΟΣ ο μπακαλιάρος(Α ΡΕ ΜΑΝΑ...ΣΕΦ) και η σκορδαλιά....αααχχχχ!!!!!Να σας κάνω ΧΟΥ..ΧΟΥ....να λιποθυμήσετε όλες;;;;

Ελπίζω να περάσατε καλά...και του χρόνου γεροί να είμαστε όλοι!!!!

PALMOMA..να χαίρεσαι το αδελφάκι!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ηello κούκλες.

Η δική μου η μαμά γιορτάζει σήμερα....όχι της Gemini....εκτός και αν κάνω λάθος!!!!Παίρνω τις ευχές σας εγώ λοιπόν...το ίδιο είναι.Να είστε καλά!

Ρε κορίτσια ΤΕΛΕΙΟΣ ο μπακαλιάρος(Α ΡΕ ΜΑΝΑ...ΣΕΦ) και η σκορδαλιά....αααχχχχ!!!!!Να σας κάνω ΧΟΥ..ΧΟΥ....να λιποθυμήσετε όλες;;;;

Ελπίζω να περάσατε καλά...και του χρόνου γεροί να είμαστε όλοι!!!!

PALMOMA..να χαίρεσαι το αδελφάκι!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

XAXAXAXA!Να τη χαιρεσαι την μανουλα σου!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα..χρόνια πολλά για χθες στη future για τη μαμα της και στην palmoma για τον αδερφό της..τι κάνετε βρε κορίτσια? palmoma πως αισθάνεσαι? σήμερα έχεις γιατρό ε? άντε να δούμε τι θα πει

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε??

Χτες την ειχε ερθει το σοι του αντρα μου συσσωμο και δεν προλαβα να μπω καθολου! Ωραια περασαμε! Την πεσαμε στον μπακαλιάρο-σκορδαλια ειπαμε εγώ οχι:tongue:. Και το βραδυ πηγαμε μια επισκεψη!!

Δε γιορταζε η μαμα μου...αλλά της Future!! Να τη χαιρεσαι κοριτσάκι μου!!

Το πρωι πηγαμε για κατιο ψωνια και δουλειές και τωρα εβαλα σπανακορυζο να γινεται! Αγαπημενο φαγητό!

Μπηκα 30η εβδ κοριτσια απιστευτο μου φαινεται!!!!!!!! :D:D Πρεπει ν αρχισω να ετοιμαζομαι!!!!!!!

Palmoma περιμενουμε τα νεα σου απ το γιατρό!

Να χαιρεσαι και τον αδερφούλη!!

ioannav και Tinaki τα φιλιά μου!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Απιστευτο geminaki μου!30Η EBΔΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Ποτε περασε ο καιρος!!!

Παλμομα δεν μ εκανες φιλη και θα κλαιω!!!!!!!!!!

Ιωαννακι,future,lucky,mammysoon,τα φιλια μου!!!!!!!!!!

Σου έστειλα pm

A5K6p3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε??

Χτες την ειχε ερθει το σοι του αντρα μου συσσωμο και δεν προλαβα να μπω καθολου! Ωραια περασαμε! Την πεσαμε στον μπακαλιάρο-σκορδαλια ειπαμε εγώ οχι:tongue:. Και το βραδυ πηγαμε μια επισκεψη!!

Δε γιορταζε η μαμα μου...αλλά της Future!! Να τη χαιρεσαι κοριτσάκι μου!!

Το πρωι πηγαμε για κατιο ψωνια και δουλειές και τωρα εβαλα σπανακορυζο να γινεται! Αγαπημενο φαγητό!

Μπηκα 30η εβδ κοριτσια απιστευτο μου φαινεται!!!!!!!! :D:D Πρεπει ν αρχισω να ετοιμαζομαι!!!!!!!

Palmoma περιμενουμε τα νεα σου απ το γιατρό!

Να χαιρεσαι και τον αδερφούλη!!

ioannav και Tinaki τα φιλιά μου!!!!!!

30 ε?? πω πω έρχεται και η σειρά σου..κάτι ήθελα να σε ρωτήσω εσένα απο προχθες και τώρα θυμήθηκα τι ήθελα..πήρες κούνιες και καρότσι απ ότι θυμάμαι. καλαθούνα πήρες? πορτ μπεμπε? οταν βγεις απ το νοσοκομείο που θα τα βάλεις??

tina εύ δουλεύεις?

ty11p2.png

30 ε?? πω πω έρχεται και η σειρά σου..κάτι ήθελα να σε ρωτήσω εσένα απο προχθες και τώρα θυμήθηκα τι ήθελα..πήρες κούνιες και καρότσι απ ότι θυμάμαι. καλαθούνα πήρες? πορτ μπεμπε? οταν βγεις απ το νοσοκομείο που θα τα βάλεις??

Αχ ετσι θα προχωραει και για σενα ο καιρός και δε θα το πιστευεις!!

Καλαθουνες δεν πηρα γιατι σκεφτηκα οτι δε θα τις χρειαστω για πολύ καιρό και ειναι τσαμπα λεφτα (ασε που δε μου αρεσουν κιολας:rolleyes:). Τα μωρα απ το μαιευτηριο θα τα μεταφερω στη "χουφτα ή αυγό" που λενε το πρωτο καρεκλακι αυτοκινητου. Σου βαζω και λινκ για να καταλάβεις.

http://www.chicco.gr/el/kathisma_autokinitou_0_13/index.html

Κι αυτα τα χρησιμοποιείς για λιγο καιρό (υπολογίζω κανα 6μηνο) και μαλλον θα ειναι ευγενικη χορηγια απ την κουμπάρα μου ή αλλιως θα παρω απ το mothercare που τα εχει οικονομικά. Θελω να δωσω περισσοτερο βαρος στο επομενο καθισματακι που θα το εχουν για μεγαλύτερο διαστημα και θα πηγαινουμε και πιο μακρινες αποστασεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...