Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Χαχαχαχα γεια σου ρε Future με τα ανεκδοτά σου.

Κοριτσούδια τώρα γυρισα από ζωγραφική...με επιασε οιστρος σήμερα. Και να σας πω και το καλύτερο ε; Θέλω να πάω στα εγκαίνια μιας εκθεσης ζωγραφικής τώρα. Περιμένω τον σύζυγο μπας και τον ψήσω να πάμε μιας και η βραδιά ειναι πολυ γλυκιά. Μην πειτε οτι δεν μαζεύομαι....σε 2 εβδομάδες θα ειμαι μόνο μέσα...μαζεμένη και αγκαλιασμένη με την κόρη μου :D

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδυ το παρκάρει κάτω από το σπίτι του.

Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού ʽρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16!

Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Πάει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπό, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι…

Το ίδιο βράδυ ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16.

Το άλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.

- Κοιτάξτε κύριε, του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα το ʽχουν κι άλλοι ιδιοκτήτες τζιπ. Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω κάπο, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γράμματα. Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε;

Τι να πει… βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι.

Το βραδύ περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο κάπο ακριβώς από κάτω:

ΣΩΣΤΟΟOOOOΣ…….!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Futuraki οντως αμεσως πηρε αλλο χρωμα το καφε απ οταν μπηκες! Να το κανεις πιο συχνα:tongue: Και θελουμε κι αλλά ανεκδοτα!!!!!!!!!!!!!

Tinaki ...δεν εχω facebook. Ειμαι κατα! Θα βρεις ομως φιλους πολλους, κι αν δε βρεις εσυ, θα σε βρουν εκεινοι μη φοβάσαι;)

Ftoula ναι χαθηκες κι εσύ!! Δεν πειραζει για την κουνια, το χα ξαχασει ετσι κι αλλιως...

Γκρινιαζει η μικρη,ε? Δυσκολα τα πραγματα!!!

Palmoma καλά κανεις και βγαινεις... Αφου ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο θα εισαι ολο μεσα με τη μπεμπουλα. Και στην εκθεση να πατε που εχει τοσο ωραια βραδιά!! Εγω εχω πει στον αντρα μου αν γεννησω προγραμματισμένα (λογικά) το τεέυταιο βραδυ θα βγουμε να απολαυσω την τελευταια μερα ελευθερίας!!!:tongue:

Ωραιο το κοτοπουλάκι..και η μαγιονεζα κολασμένη!!! Γι αυτο και την αποφευγω!!

ioannav Φροντισε να κατεβασεις τη διάθεση γιατι και στα υψη που ειναι....τζιφος!!! Π'αντως κι εγω ρε παιδι μου ετσι ημουν στην αρχη. ΜΕτα ευτυχως περασε η διαθεση, καλά και δεν το συζητω απο τοτε και που τα ακουσα τιποτα! Πάλι καλά!!

Κοριτσια εγω τωρα γυρισα και ειμαι πτωμα!! Ωραια ηταν στο μαθημα αλλά μας επρηξε στην αρχη με θεωρητικά πραγματα για τα πλεονεκτηματα του θηλασμου που ολες μας μπορουμε να τα εχουμε διαβασει, και στο τελος ειπε τα σημαντικά/πρακτικά και ολες ειχαν ενα σωρο ερωτησεις!! 6:40 τελειωσαμε και 6:30 ειχα μαθημα....Τρεχατε ποδαρακια μου δηλάδη!! Δεν τη ρωτησα τιποτα, απλά θα εχω το τηλ της να τη ρωτησω σε περιπτωση που χρειαστεί.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα

εχω φιλοξενούμενους τα ανήψια μου...λόγω γιορτής στο σχολείο. Εχουν πιάσει από ένα PSP από την ώρα που ήρθαν (εδώ και 2 ώρες σχεδόν) και αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε άλλο...μα πως μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά; Ούτε ένα βιβλίο; Ούτε να βγουν από το σπίτι δεν θέλουν :confused:

Κατά τα άλλα καλή και η μέρα σήμερα...αλλά όχι σαν την χθεσινή.

Παω να τηλ για να ρωτήσω τιμές για βλαστοκύτταρα. Και να πάρω και το μαιευτήριο γιατί κάτι έγινε με τον ΕΟΠΥΥ

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

ioannav ωραιο το τραγουδι....αλλά λιγο μελαγχολικό:rolleyes:

Palmoma ααααχχχχχχ! Ετσι ειναι τα παιδια σημερα!! Ειδικα τα αγορια πιστευω...Τι με περιμενει...:rolleyes:

Σημερα πάλι εχω γεματη μερα! Το απογευμα εχω μαθημα και μετα θα παμε κεντρο για δωρακια. Γενναει μια φιλη σημερα! (Palmoma ακους?? Αυτη που ησασταν σχεδον μαζι στις ημ/νιες!)

Το μενου εχει φακες. Εβαλα λιγο αλατι. Κι επειδη το πρωι ζυγιστηκα και ειμαι -2 (στα ιδια δηλ με την προηγουμενη εβδομαδα) πάλι και ειπα να επιβραβευσω τον με λιγη σοκολατα και λιγώθηκα!!! Μπλιαξ!! Ε ρε πως αλλαζουν οι συνηθειες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν...τα μαιευτήρια ξεκινησαν ξανά τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ...που σημαίνει για όποια γεννήσει σε ιδιωτικό ότι το επίδομα τοκετού από τον ΕΟΠΥΥ που δικαιούται, εφόσον το ιδιωτικό έχει συμβεβληθεί, θα το πάρει κατευθείαν από το μαιευτήριο (θα της αφαιρεθεί δηλαδή από την τιμή του δωματίου). Είναι γύρω στα 900 ευρώ. Το ΛΗΤΩ που θα γεννήσω εγώ δεν έχει κάνει ακόμα την σύμβαση επομένως θα πληρώσω κανονικά και θα πρέπει να πάω τα χαρτιά στον ΕΟΠΥΥ για να πάρω το επίδομα.

Όσο για τα βλαστοκύτταρα...άλλο έξοδο κι αυτό. 850 ευρώ για 20 χρόνια φύλαξη... Αυτό που σκάνε συνεχώς έξοδα από εδώ και από εκεί πολύ μου αρέσει...

Τα ανήψια έφυγαν...και εγώ πρέπει να δω τι άλλες δουλειές εξωτερικές έχω να κάνω.

Εντωμεταξύ σε αντίθεση με την Gemini εγώ ανεβαίνω στα κιλά και δεν πτοούμαι κι ολας...αλάτι δεν τρώω αλλά από σοκολάτα και γλυκό αν κάτσει κάτι δεν το αρνούμαι.

A5K6p3.png

Παρασκευή at last...

Futuraki όντως θελουμε κι αλλά ανεκδοτα!

Tina ούτε και εγώ εχω facebook. Το εχώ πάρει λίγο στραβά αν και σχεδόν όλες οι φίλες μου έχουν. Σου έστειλα pm.

Palmoma βλέπω το τικεράκι σου που γράφει 9 days to go!!! Πλησιάζει η ώρα που θα δείτε την κορούλα σας!

Όσο για τα έξοδα τουλάχιστον είναι για πολύ καλό σκοπό!

Φιλιά σε όλες.

Γεια σας κοριτσακια μου!

Κι εγω κατα του φεις μπουκ ειμαι οπως το χρησιμοποιουν φιλοι και γνωστοι αλλα χρειαζομαι στηριξη τωρα και ανταλλαγη γνωσεων,εκανα μονο για τα κοριτσια του καφε.Να σας πω ομως τα κατορθωματα μου;εκανα πολλες πολλες φιλες μεσα σε μια μερα,φιλες συναγωνιστριες και γιατρους!!!!!Αν και ειμαι πλεον ειδικευομενη γιατρος στην υποβοηθουμενη αναπαραγωγη και τα εχω μαθει ολα ,το κατι παραπανω το ηθελα!χαχαχα!

Παλμομακι εισαι ετοιμη να κανεις μπαμ;;;Αντεχεις;;;Κοντευουμε!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΠΑΜ θα κάνω όντως απο στιγμή σε στιγμή...πήγα πάλι για περπάτημα το απόγευμα...καλά ήταν...η κοιλιά όμως στο ύψος της δεν λέει να κατέβει. Η μαμά μου βεβαια λέει να μην αγχώνομαι...θα κατέβει όταν πρέπει...ξέρουν αυτές οι παλιές :tongue:

Εγώ έχω facebook και Tina σου στέλνω pm

Μου φαίνεται περίεργο έως απίστευτο οτι σε μια εβδομάδα το αργότερο θα κρατάω τέτοια ώρα την κόρη μου αγκαλιά...μου φαίνεται εντελώς απίστευτο.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια να λέγεται!

Ο σύζυγος επιστρέφει στο σπίτι του από τη δουλειά και βρίσκει τα τρία του παιδιά στον κήπο, ακόμα με τις πυτζάμες τους, να παίζουν.

Τριγύρω τους υπήρχαν άδεια κουτιά από φαγητό διασκορπισμένα σε όλον τον κήπο.

Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, καθώς επίσης και η πόρτα του σπιτιού και πουθενά ίχνος από τον σκύλο.

Μπαίνοντας στο σπίτι συνάντησε ακόμα μεγαλύτερη ακαταστασία.

Ένα φωτιστικό πεσμένο κάτω και το χαλί τσαλακωμένο και μαζεμένο πάνω στον τοίχο. Στο σαλόνι η τηλεόραση ήταν αναμμένη και έπαιζε πολύ δυνατά σε ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια και ο καναπές ήταν καλυμμένος με παιχνίδια και ρούχα. Στην κουζίνα ο νεροχύτης ήταν γεμάτος κατσαρόλες, το πρωινό γάλα είχε χυθεί στα μάτια της κουζίνας, η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, το φαγητό του σκύλου πεταμένο στο πάτωμα, κάτω από τραπέζι ένα σπασμένο ποτήρι κι ένας μικρός σωρός πίσω από την πόρτα.

Ανέβηκε αμέσως τη σκάλα παραμερίζοντας τις ντάνες από παιχνίδια και τους σωρούς από ρούχα, αναζητώντας τη γυναίκα του, τώρα πλέον ανήσυχος μήπως της συνέβαινε κάτι, μήπως αρρώστησε, μήπως έπαθε κάτι σοβαρό.

Όπως πήγαινε προς την κρεβατοκάμαρα πρόσεξε πώς έβγαινε νερό κάτω από την πόρτα του μπάνιου και μπαίνοντας είδε πετσέτες γεμάτες σαπούνια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο πάτωμα, χιλιόμετρα από χαρτί υγείας ξετυλιγμένο και πεταμένο σε μια γωνιά και οδοντόκρεμα πάνω στον καθρέφτη και στους τοίχους.

Μπήκε τρέχοντας στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε τη σύζυγό του χωμένη στο κρεβάτι με τις πυτζάμες, να διαβάζει ήρεμα ένα μυθιστόρημα.

Εκείνη τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα του.

Εκείνος την κοίταξε και αναμαλλιασμένος τη ρώτησε: – ʽΤι συνέβη εδώ πέραʼ;

Εκείνη του χαμογέλασε ξανά και του είπε:

- Θυμάσαι που κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά με ρωτάς τι σκ… κάνω όλη μέρα;

- Ναι, απάντησε αυτός.

- Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤA ΕΚΑΝΑ.:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΜΠΑΜ θα κάνω όντως απο στιγμή σε στιγμή...πήγα πάλι για περπάτημα το απόγευμα...καλά ήταν...η κοιλιά όμως στο ύψος της δεν λέει να κατέβει. Η μαμά μου βεβαια λέει να μην αγχώνομαι...θα κατέβει όταν πρέπει...ξέρουν αυτές οι παλιές :tongue:

Εγώ έχω facebook και Tina σου στέλνω pm

Μου φαίνεται περίεργο έως απίστευτο οτι σε μια εβδομάδα το αργότερο θα κρατάω τέτοια ώρα την κόρη μου αγκαλιά...μου φαίνεται εντελώς απίστευτο.

Δεν μου ηρθε μηνυματακι!!!!!:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσια!

Μολις γυρισαμε!

Futuraki καλόοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

Tinaki καλα εκανες τοτε και το εφτιαξες... Και ειδες ποσο ευκολα βρισκεις ατομα??? Σε λιγο θα σε βρουν ακομα και παλιοι συμμαθητες, συμφοιτητες κτλ.

Palmoma η φιλη μας που γεννησε σημερα ειχε φτασει 41 εβδομαδες. Της ειχε πει την τετατη αν δε γεννησει μεχρι κυριακη τοτε θα παει για προκληση. Χτες το βραδυ σπασαν τα νερα. Τα μωρακια ξερουν πότε ειναι να βγουν...Ετσι και η μικρη σου! Ξερει ποτε θα ερθει στον κοσμο και θα σου αλλάξει τη ζωη!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο τροχονόμος σταματάει μια πενηντάρα κυρία που κατέβαινε τη λεωφόρο πατημένη στο τέρμα

.- Πήρατε είδηση ότι περάσατε το όριο ταχύτητας;

- Αχ... αλήθεια;

- Αλήθεια. Το δίπλωμα σας παρακαλώ.

- Αχ ξέρετε μου έκλεψαν την τσάντα, μαζί και το δίπλωμα.. Πριν λίγες μέρες.

- Να μου δείξετε τουλάχιστο την ασφάλεια.

- Μα μαζί με το δίπλωμα μου ήταν και η ασφάλεια.

- Μπορώ να δω την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου;

- Όχι αγαπητέ μου, το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο!

- Κλεμμένο;! Από ποιόν; Από πότε;

- Μα πριν από λίγο.. ο ιδιοκτήτης του είναι ήδη νεκρός, τον έχω στο πορτ-μπαγκάζ- !!.

.Ο τροχονόμος δεν πιστεύει στα αυτιά του και καλεί περιπολικά.Μαζί και ο διοικητής του κοντινού τμήματος.

Η κυρία τους περιμένει ψύχραιμα.

- Κυρία έχουμε πολύ σοβαρές καταγγελίες για σας από τον συνάδελφο.

- Δεν καταλαβαίνω.

Ανοίγετε παρακαλώ το πορτμπαγκάζ;

Το πορτμπαγκάζ ανοίγεται και είναι κενό...

- Είναι δικό σας το αυτοκίνητο;

- Βεβαίως, να και η άδεια κυκλοφορίας, να και η ασφάλεια.Δίνει τα χαρτιά στον διοικητή.

- Έχετε δίπλωμα;

- Φυσικά, νάτο.Το βγάζει από την τσάντα της και ρωτάει:

- Μα γιατί όλα αυτά;

- Γιατί ο συνάδελφος μας ανέφερε ότι οδηγείτε χωρίς δίπλωμα ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με ένα πτώμα στο πορτμπαγκάζ..!

- Σοβαρά; Απίστευτο! Αν είναι δυνατόν!! Να δείτε που στο τέλος θα σας πεί και ότι έτρεχα κιόλας..!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...