Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!Τι μου κάνετε;;;;;

Πωπω...έχω μέρες να μπω!!!

Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην ioanna,το καρντάσι μου...αν και πολύ καθυστερημένα....ΣΟΡΡΥ!!!!!!

Λοιπόν.....πέρασα τις μέρες μου από το Σάββατο το πρωί μέχρι και την Τρίτη,ανάμεσα σε θερμόμετρα,αντιπυρετικά κ.τλ.Και εγώ και ο αντρούλης μου ήμασταν άρρωστοι!!!!Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα να βάλω έξω από την πόρτα ένα σταυρό κόκκινο...νοσοκομείο ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΜΕ!!!Αλλά πέρασε και αυτό,λίγο μπούκωμα έμεινε.

Χθες λοιπόν ήμουνα στο Δήμο,γιατί ξαφνικά αποφάσισαν οτι το σπίτι μου είναι 425 τ.μ:confused::confused::confused: και έστειλαν το χαρτί στην ΔΕΗ!!!!Και μου ήρθε ένας λογαριασμός...αφήστε καλύτερα.!!!!Πήγα λοιπόν εκεί και τους ζήτησα(με ωραίο τρόπο) να διορθώσουν την μ@λ@κία τους.Μου είπανε ότι πρέπει να έρθουν (για πολλοστή φορά) να κάνουν αυτοψία για να βεβαιωθούν....οτι το σπίτι δεν είναι 425 τ.μ."Εχετε δίκιο" λέω "με τόσες βροχές που έριξε τελευταία...πολύ πιθανόν το σπίτι να μεγάλωσε"."Μας ειρωνεύεστε" λέει μια..."Οχι καλέ...πως σας ήρθε;;;;"απαντώ!!!!

Με λίγα λόγια....ευγενικά πάλι,τους είπα ότι δεν θα τολμήσει να έρθει κανείς για αυτοψία γιατί θα τον πυροβολήσω:twisted::twisted:.'Εκατσα σε μια καρέκλα και τους είπα ότι δεν θα φύγω από εκεί αν δεν βρούνε μια λύση...9,30 το πρωί πήγα....12,30 το μεσημέρι έφυγα,αφού είχε γίνει χαμός....χαμός όμως λέμε...και στο τέλος έγινε η διόρθωση:P:p:p

Το όνομα μου θα το θυμούνται για πολύυυυυυ καιρό!!!!!!!!Όσο περίμενα,βρήκα και τον ηλεκτρολόγο του Δήμου εκεί και απαίτησα να αλλάξει τις λάμπες στον δρόμο μας που είναι καμένες εδώ και 3 μήνες και το έχουμε αναφέρει πολέεεες φορές!!!!Μετά από τον χαμό που έγινε....τις άλλαξαν χθες το μεσημέρι!!!!!!!:tongue::tongue:....Είπατε κάτι;;;;;Στην Ελλάδα έτσι τελειώνεις δουλειές με το Δημόσιο!!!!!!!!

Πολύ το ευχαριστήθηκα όμως λέμε....πολύ....ξέσπασα!!!!!!;);)

Πωπω....ολόκληρο σεντόνι έγραψα.....:oops::oops:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ομορφες μου διαδικτυακές φιλενάδες!!:D:D:D

Ειμαι χαρουμενη γιατι δεν πρηστηκα!!!!!!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε εμφανως, ουτε και στη ζυγαρια!! Οποτε Tinaki μιας και ρωτησες, τωρα θα μπορω να βαζω λιγο αλατακι, απλά δε θα την πεσω στα αλμυρα!!!!! Ολα καλά δηλαδη!!

ioannav παιρνω 2 των 200mg κολπικα. Δεν ξερω ποτε θα τα σταματησω, ισως και καθολου.... Βεβαια απ οσο θυμαμαι και απο το 1ο τριμηνο επειδη εκοψα πρωτα τα σικλακουρ και μετα τα ουτρο, διαφορα ειδα οταν εκοψα τα πρωτα. Την κορτιζονη φοβαμαι περισσοτερο γι αυτο και τα αναλατα!

Οι αναγουλες πως πάνε?? Πιστευω οπου να ναι σταματουν! Εμενα στην αυχενικη ειχαν ηδη σταματησει!

Palmoma στασιο δεν εχεις καλε εσυ!!!!!!!!! Ξερω ειναι και ο καιρός που σε τραβαει... Με προσοχη ομως!!

Κοτοπουλο εννοεις το παναρεις με παρμεζανα?? Ωραιο ακουγεται!

Εγω οπως ειπα εχω τα αναλατα μου μπιφτεκακια αλλά θα βαλω λιγο αλατακι απο πανω στα χορτα.

Σημερα εχω και γεματη μερα, και μαθημα και mothercare. Θα φαω και θα γυρισω σπιτι στις 7:30. ΜΟυ αρεσει ομως. Οπως ειπαν και οι ραδιο αρβυλα αυτος ο καιρός ειναι η ευχη και καταρα αυτης της χωρας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πω πω Futuraki ....γουσταρω φασαρία!!!!!!!!!! Πολύ μ αρεσεις;) Α ρε Ελλαδα που μεγαλωνεις και τα σπίτια!! Τι να πεις, τοσα τους ελειπαν, τοσα ζητησαν:tongue:

Ρε ουστ!!!!!!!!!!

Περαστικουλια κιολας. Μα σας επιασε και τους δυο ταυτοχρονα?? Πάει περασε τωρα!

Κατα τα αλλα τι κανεις? Φανταζομαι κι εσυ τωρα με τον υπεροχο καιρο, θα εισαι ολο εξω στην αυλή σου, με τον κηπο σου κτλ....Θα δημιουργείς πάλι!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πω πω Futuraki ....γουσταρω φασαρία!!!!!!!!!! Πολύ μ αρεσεις;) Α ρε Ελλαδα που μεγαλωνεις και τα σπίτια!! Τι να πεις, τοσα τους ελειπαν, τοσα ζητησαν:tongue:

Ρε ουστ!!!!!!!!!!

Περαστικουλια κιολας. Μα σας επιασε και τους δυο ταυτοχρονα?? Πάει περασε τωρα!

Κατα τα αλλα τι κανεις? Φανταζομαι κι εσυ τωρα με τον υπεροχο καιρο, θα εισαι ολο εξω στην αυλή σου, με τον κηπο σου κτλ....Θα δημιουργείς πάλι!!!

ΕΕΕΕ....κάτι τα μαρουλάκια μας,κάτι τα κρεμμυδάκια μας,κάτι το σπανάκι....κάτι..διάφορα άλλα ...περνάει ο καιρός!!!Φαγητό σήμερα ...μακαρόνια με κιμά!!!Περιμένω πως και τι,να έρθει η Κυριακή να φάω μπακαλιάρο τηγανιτό με σκορδαλιά από τα χεράκια της μανούλας μου.Γιορτάζει βλέπεις και κάθε χρόνο μας κάνει το τραπέζι:P:p

Πωπω ρε μωρό μου,τα αναλάτα δεν τα μπορώ καθόλου....τι τραβάς και εσύ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΕΕΕΕ....κάτι τα μαρουλάκια μας,κάτι τα κρεμμυδάκια μας,κάτι το σπανάκι....κάτι..διάφορα άλλα ...περνάει ο καιρός!!!Φαγητό σήμερα ...μακαρόνια με κιμά!!!Περιμένω πως και τι,να έρθει η Κυριακή να φάω μπακαλιάρο τηγανιτό με σκορδαλιά από τα χεράκια της μανούλας μου.Γιορτάζει βλέπεις και κάθε χρόνο μας κάνει το τραπέζι:P:p

Πωπω ρε μωρό μου,τα αναλάτα δεν τα μπορώ καθόλου....τι τραβάς και εσύ!!!!

Τα εχεις ολα αυτα στον κηπο σου ε? Αυτο ειναι πλούτος!

Να τη χαιρεσαι τη μανουλα σου!!! -καλά να μπεις να σου ξαναευχηθούμε!-

ΚΙ εμενα θα ερθουν τα πεθερικά μου, αλλά επειδη δεν τρωω σκορδαλια και τον παστο μπακαλιαρο λεω να τον αποφυγω λογω αλατιου, θα φαω ψαρακι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τα εχεις ολα αυτα στον κηπο σου ε? Αυτο ειναι πλούτος!

Να τη χαιρεσαι τη μανουλα σου!!! -καλά να μπεις να σου ξαναευχηθούμε!-

ΚΙ εμενα θα ερθουν τα πεθερικά μου, αλλά επειδη δεν τρωω σκορδαλια και τον παστο μπακαλιαρο λεω να τον αποφυγω λογω αλατιου, θα φαω ψαρακι!

Ποιό αλάτι αγάπη μου;Αφού τον ξαλμυρίζουμε.Δεν μένει αλάτι,πολλές φορές αναγκαζόμαστε να αλατίσουμε πριν τηγανίσουμε!!!!Σκορδαλιά.....παθιάζομαι!!!!Όλη η οικογένεια δηλαδή.Όταν κάνει η μαμά μου για να φάμε όλοι μαζί,κάνει σκορδαλιά με ....κρατήσου.....5 κιλά πατάτες:oops::oops:....για 8 άτομα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ποιό αλάτι αγάπη μου;Αφού τον ξαλμυρίζουμε.Δεν μένει αλάτι,πολλές φορές αναγκαζόμαστε να αλατίσουμε πριν τηγανίσουμε!!!!Σκορδαλιά.....παθιάζομαι!!!!Όλη η οικογένεια δηλαδή.Όταν κάνει η μαμά μου για να φάμε όλοι μαζί,κάνει σκορδαλιά με ....κρατήσου.....5 κιλά πατάτες:oops::oops:....για 8 άτομα!!!!

Ναι το ξερω οτι τον ξαλμυρίζουμε...ΑΠλά οσο να ναι καμια φορα τυχαινει να ειναι αλμυρος και ...περισσοτερο από φοβο θα τον αποφυγω:rolleyes:

χαχαχα 5 κιλά πατατες????? Ουαου!! Ετσι κανει και ο αντρας μου....Και λεει εμειες δεν τρωμε μπακαλιαρο σκορδαλιά, αλλά σκορδαλιά με μπακαλιάρο!!! Αφου γεμιζουν το κυριως πιατο, κι από πανω βαζουν ενα κομματακι μπακαλιάρο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσαρες γεια σας! πω πω ποσο καιρο εχω να μπω!

καταρχην να ευχηθω στην luckystar να της ζησουν τα μωρακια της!!

palmoma με το καλο και συ. εφτασε ο καιρος!

future δυστυχως στην Ελλαδα αν δεν μαλωσεις δεν γινεται η δουλεια σου! ακομη και τωρα που υποτιθεται οτι βλεπουμε διαφορετικα καποια πραγματα λογω της καταστασης!

κοριτσια δεν σας ξεχασα απλα τρεχω πολυ! και στην δουλεια γινεται χαμος με κατι προθεσμιες και στο σπιτι μια διαρκης γκρινια γιατι το κοριτσακι μου ξυπνησε ενα βραδυ και απο τοτε αρνειται να κοιμηθει στο κρεβατι της και γενικως κλαιει συνεχεια γιατι φοβαται μονη της και δεν θελει να κοιμηθει. και η ελλειψη υπνου της φερνει γκρινια και καταλαβαινετε...

gemini μου αρεσει που θα σου μετρουσα και την κουνια μας !! αμα περιμενες να σου απαντησω ακομη δεν θα ειχες παραγειλεις κουνιες! παντως βλεπω ολα καλα με το δωματιο!φανταζομαι τι ωραιο θα ειναι!

σας φιλω και θα τα πουμε συντομα παλι! ελπιζω!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Ναι το ξερω οτι τον ξαλμυρίζουμε...ΑΠλά οσο να ναι καμια φορα τυχαινει να ειναι αλμυρος και ...περισσοτερο από φοβο θα τον αποφυγω:rolleyes:

χαχαχα 5 κιλά πατατες????? Ουαου!! Ετσι κανει και ο αντρας μου....Και λεει εμειες δεν τρωμε μπακαλιαρο σκορδαλιά, αλλά σκορδαλιά με μπακαλιάρο!!! Αφου γεμιζουν το κυριως πιατο, κι από πανω βαζουν ενα κομματακι μπακαλιάρο!

Κάπως έτσι και εμείς...χαχα!!!Να φανταστείς ότι ο άντρας μου δεν έτρωγε σκορδαλιά...τώρα τρώει και κάθε φορά μας κατηγορεί ότι τον χαλάσαμε και τον παρασύρουμε σε ακολασίες!!!Σε κακιά οικογένεια λέει μπήκε!!!:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

κοριτσαρες γεια σας! πω πω ποσο καιρο εχω να μπω!

καταρχην να ευχηθω στην luckystar να της ζησουν τα μωρακια της!!

palmoma με το καλο και συ. εφτασε ο καιρος!

future δυστυχως στην Ελλαδα αν δεν μαλωσεις δεν γινεται η δουλεια σου! ακομη και τωρα που υποτιθεται οτι βλεπουμε διαφορετικα καποια πραγματα λογω της καταστασης!

κοριτσια δεν σας ξεχασα απλα τρεχω πολυ! και στην δουλεια γινεται χαμος με κατι προθεσμιες και στο σπιτι μια διαρκης γκρινια γιατι το κοριτσακι μου ξυπνησε ενα βραδυ και απο τοτε αρνειται να κοιμηθει στο κρεβατι της και γενικως κλαιει συνεχεια γιατι φοβαται μονη της και δεν θελει να κοιμηθει. και η ελλειψη υπνου της φερνει γκρινια και καταλαβαινετε...

gemini μου αρεσει που θα σου μετρουσα και την κουνια μας !! αμα περιμενες να σου απαντησω ακομη δεν θα ειχες παραγειλεις κουνιες! παντως βλεπω ολα καλα με το δωματιο!φανταζομαι τι ωραιο θα ειναι!

σας φιλω και θα τα πουμε συντομα παλι! ελπιζω!!

Δεν πειράζει,αν είναι για την δουλειά(δεν ξέρω και τι δουλειά κάνεις).....τρέχε...τρέχε....Ας έχεις δουλειά και ας τρέχεις!!!Γιατί βλέπουμε τι γίνεται!!!Τρέχεεεε....λοιπόν!!!!Καλό κουράγιο.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Βρε καλώς την Future. Περαστικά κατ'αρχάς. Χαμός γίνεται κορίτσια με την γρίπη...εμάς τα μικρά μας μετά από εκείνη την φάση κόλλησαν όλη την οικογένεια...εκτός από εμένα. Παππούδες, γονείς, ξαδέρφια και θείοι όλοι τέζα...εγώ γλυτωσα και ο παππούς τους από την άλλη πλευρά ο οποίος την είχε ήδη περάσει την γρίπη όταν μπήκαν στο νοσοκομείο. Χαμός...και όλος ο κόσμος γύρω γύρω άρρωστος.

Όσο για το Δημόσιο...δεν το συζητώ. Μόνο με φωνες και αντάρες, μόνο με απειλές, για τα αυτονόητα.

Ftoula τι να κανεις και εσύ βρε κορίτσι; Και δουλειά, και σπίτι και μικρό παιδί...όλα μαζί είναι δυνατόν να μην τρέχεις;

Gemini η αλήθεια είναι οτι ναι...δεν έχω στασιό. Αλλά τι να κάνω; Αν κάθομαι μέσα στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα τρελλαίνομαι...νιώθω οτι χάνω τις μέρες μου. Το κοτόπουλο το πανάρω με μείγμα μαγιονέζας παρμεζάνας...και μετά λίγη φρυγανιά από πάνω...και στο φουρνο για μισή ώρα....λουκουμάκι γινεται.

A5K6p3.png

Εκανα φεις μπουκ μονο για εσας για να ενωθουμε κι εκει σαν μια γροθια!!!!!

Οποια εχει ας μου στειλει πμ να της πω το ονομα γτ για την ωρα δεν μπορω να βρω καινουριους φιλους!!!!!!!!Ειμαι και ξανθια!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τσαμπουκαλίδικο futuraki ευχαριστώ για τις ευχές σου..επιτέλους εμφανίστηκες..αφού πέρασε η γρίπη να μπαίνεις πιο συχνά τώρα..άντε

gemini για τις αναγούλες που ρώτησες επιτέλους χθες ήταν το πρώτο βράδυ μετά απο πολύ καιρό που αισθάνθηκα καλύτερα..είχα άλλο θέμα όμως...ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση!! εννοείτε πως με την όρεξη έμεινα!

ty11p2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μπει πια σε άλλους ρυθμούς ζωής, προσπαθώντας ο καθένας με τον τρόπο του να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση, η οποία μας επιβλήθηκε εν μία νυκτί (τρόπος του λέγειν!)...

Στο πλαίσιο αυτό, οφείλουμε να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα και, μάλιστα, να βγάλουμε εκτός καθημερινότητας κάποιες συνηθισμένες φράσεις που όλοι μας χρησιμοποιούσαμε συνεχώς!

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λέμε για να μη φαντάζει ουτοπικό αυτό που ακούει ο συνομιλητής μας.

Γιατί με τα νέα δεδομένα οι φράσεις που θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν… κολλάνε με τίποτα!

Για γέλια και για κλάματα…

1. Καταργείται η φράση αγανακτισμένου γείτονα “Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο” (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).

2. Κατά συνέπεια καταργείται και η συνώνυμη έκφραση “Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές” (δεν έχετε, είπαμε).

3. Μη ορθή θεωρείται επίσης και η έκφραση “Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις” (Μία; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ…….!!!).

4. Καταργείται πλέον το σύνθημα “Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο” (Βρες εσύ πελάτη και μετά δώσε του και δίκιο).

5. Καταργείται από τα σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (εκτός και αν το διατηρήσουμε, έτσι ρε παιδί μου, για

εγκυκλοπαιδικές γνώσεις).

6. Πλέον από το Δημοτικό, η δημιουργία προτάσεων θα αξιολογείται μόνο ως προς την ορθογραφία και τη γραμματική. (η σύνταξη είναι πλέον

ανύπαρκτος όρος).

7. Η φράση “εθελοντική εργασία” θεωρείται πλέον πλεονασμός. Ο όρος “εργασία” από μόνος του, αρκεί για να αποδώσει το ίδιο νόημα.

8. Έπειτα και από τη σύμφωνη γνώμη της Εταιρίας Προστασίας του Παιδιού και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στην κατηγορία της Κακοποίησης Ανηλίκου συμπεριλαμβάνεται και η ερώτηση προς μικρά παιδιά “Εσύ, τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;”

9. Από την έκφραση “δουλειές με φούντες” κρατήστε τις φούντες! Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να χρειαστούν, αυτούς τους καιρούς δεν πετάμε τίποτα!

10. Ξεχάστε τη δικαιολογία “άργησα γιατί είχα μία δουλειά” καθώς δεν περνάνε πια αυτά …

11. Η έκφραση “εργασία και χαρά” καταργείται μέχρι νεωτέρας.

12. Καταργούνται επίσης χαζές ερωτήσεις τύπου “τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;” – “άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις;” – “τι δουλειά είχες με αυτόν/ήν;”

Υ.Γ. Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε … ή αλλιώς σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπαίνει ένας μεθυσμένος σ' ένα λεωφορείο, κι αρχίζει να φωνάζει....

Οι μπροστινοί είστε κερατάδες, οι μεσαίοι αδελφές, κι αυτοί που κάθονται πίσω, είστε χέστηδες, ρεεεεεεε......

Ο οδηγός νευριασμένος, σταματάει απότομα το λεωφορείο, πιάνει τον μεθυσμένο από τους ώμους, και ταρακουνώντας τον, του λέει :

- Για πες ξανά, ποιοί είναι οι κερατάδες, οι αδελφές και οι χέστηδες!

- Ε, ρε φιλαράκι, και που να ξέρω εγώ; Με τόσο απότομο φρενάρισμα, τώρα όλοι ανακατεύτηκαν....!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...