Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τελεια!!! Αντε με το καλό και η αυχενική!!

Κανε μια προσπάθεια πάλι με το τικεράκι...Ετσι για να μη μπερδευόμαστε!

ΤΕλικά εκανα φασολάκια...

ΠΗΤ ποτε εχεις???

δε μου είπε ακριβώς ημερ/νια τοκετού ανέφερε μόνο πως θα είναι πολύ ικανοποιημένος αν φτάσουμε στην 36 εβδομάδα..τα δίδυμα γεννιούνται ως γνωστόν νωρίτερα είπε 35 με 36 αν θυμάμαι σωστά..οπότε για τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη το κόβω

έκανα άλλη μια προσπάθεια με το τικεράκι αν δεν προχωρά και αυτό τι να πω..θα ΄σας λέω κάθε μέρα σαν το κούκο...στον επόμενο τόνο..η ιωάννα θα είναι..10 και 6 ημερών!!

tina μέσα απ΄την καρδιά μου εύχομαι η επόμενη φορά σου να είναι και η τυχερή..εντωμεταξύ θυμάσαι τι είπαμε ε??? ηρεμία, χαλάρωση και περνάμε καλά..ναι??

α και κάτι άλλο που παρατήρησα στο δικό σου τικεράκι και στις Palmomas όταν πάω πάνω του με το ποντίκι βγαίνει το κλασσικό χεράκι που σε οδηγεί στην ιστοσελίδα..στο δικό μου δε βγαίνει (πάλι καλά που δε βγαίνει καμιά μούτζα!!)

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιοαννα μου,πραγματικα ποτε εφτασες στην αυχενικη!!!!!!!Φανταζομαι πως θα ενιωσες χθες που τα ειδες!!!!!!Το θαυμα της ζωης!!!!!!

Παλμομα και gemini εχουν γινει τεραστιες οι κοιλιτσες ε;;;;ΑΤΑΚΤΑ μωρακια δεν αφηνετε τα κοριτσακια μας να κοιμηθουν!!!!!!!Εγω αυτο που εχω διαβασει ειναι πως σε βαζουν να περπατας τον τελευταιο καιρο για να παρει θεση το μωρο αλλα οταν ειναι να κανεις καισαρικη το ιδιο ζητανε;;;;

Παλμομα,οτι ειπες για τον γιατρο εχεις απολυτο δικιο,να πω οτι δεν εχεις;;;Αλλα οταν πηγα,πρωτη φορα ειδα τοσες εγκυουλες,ολες ηταν εκτος απο μενα!!!ΧΑΧΑΧΑ!Τι να πω εγω δεν εχω και επιλογη γτ θα την κανω μονη μου την εξωσωματικη και θελω να ειναι κοντα στο σπιτι μου απο την αλλη απο την ωρα που εμαθα οτι χρειαζομαστε εξωσωματικη σ αυτον τον γιατρο ηθελα να παω και ολο κατι γινοταν και πηγαινα αλλου.Γνωμη μου παντως ειναι αν ειναι το τυχερο σου,θα μεινεις!!!

Ετσι θα περασει ο καιρός και για σενα και θα σου λεμε "ποτε εφτασες στην αυχενική, τη Β' επιπεδου κτλ..."!:P

Η κοιλιά αστα να πάνε! Νομιζω οτι πλεον ειναι τοσο μεγαλη που φαινομαι αστεια. Φανταστειτε επειδη δεν εχω πάρει κιλά τα ποδια μου σε σχεση με την κοιλιά φαινονται λεπτα!!!! Χτες εβαλα κολαν και ημουν σα να εχω καταπιει μπαλα πιλάτες:tongue::tongue::tongue:

Ομως να πω κατι..........ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να δεν πειναω τελοσπάντων γιατι την πεφτω στο ψωμι:rolleyes:, τοτε λιγουρευομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουφ! Το ξαναπα!

Κι εγω το πιστευω αυτο για τους γιατρους γενικότερα. Μαλιστα το βλεπω και τωρα με τους μαιευτηρες που επισης η καθε κοπελα λεει τη δικη της εμπειρια και αναρωτιεσαι αν ειναι δυνατον να αναφερονται στον ιδιο γιατρο.

Σκεφτομαι για παιδιατρο να μη ρωτησω κανεναν (αν κρατηθω!)

Εσυ πάντως να πιστεψεις σε αυτο που κανεις, και θα δεις οτι θα ειναι η τυχερη σου φορά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

δε μου είπε ακριβώς ημερ/νια τοκετού ανέφερε μόνο πως θα είναι πολύ ικανοποιημένος αν φτάσουμε στην 36 εβδομάδα..τα δίδυμα γεννιούνται ως γνωστόν νωρίτερα είπε 35 με 36 αν θυμάμαι σωστά..οπότε για τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη το κόβω

έκανα άλλη μια προσπάθεια με το τικεράκι αν δεν προχωρά και αυτό τι να πω..θα ΄σας λέω κάθε μέρα σαν το κούκο...στον επόμενο τόνο..η ιωάννα θα είναι..10 και 6 ημερών!!

tina μέσα απ΄την καρδιά μου εύχομαι η επόμενη φορά σου να είναι και η τυχερή..εντωμεταξύ θυμάσαι τι είπαμε ε??? ηρεμία, χαλάρωση και περνάμε καλά..ναι??

α και κάτι άλλο που παρατήρησα στο δικό σου τικεράκι και στις Palmomas όταν πάω πάνω του με το ποντίκι βγαίνει το κλασσικό χεράκι που σε οδηγεί στην ιστοσελίδα..στο δικό μου δε βγαίνει (πάλι καλά που δε βγαίνει καμιά μούτζα!!)

χαχαχαχα!!! Καντ'ο ετσι τοτε!! ΔΕ μας πειράζει!! Αρκει να ξερουμε!

Ναι ετσι λενε για τα διδυμα. Βεβαια ο δικος μου ειπε θα το προσπαθησουμε για 38 εβδομαδες για να μην μπουν θερμοκοιτιδα, αλλά δεν ξερω ποσο εφικτό ειναι αυτό. Απ τη μια σκεφτομαι οτι δε θ αντεξω, απ την αλλη οσο πιο πολυ μεινουν στην κοιλιά τοσο το καλυτερο γι αυτά.... Οπως και να χει, αυτο δεν ειναι στο χερι μας...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάρες για μένα ένας γιατρός ΠΡΕΠΕΙ να καταγράφει τα πάντα..και ακομα και αν είναι φυσιολογικά.

Εμένα ο γιατρός που μου έκανε την εξωσωματική και που ήξερε οτι δεν θα ειναι σε περίπτωση εγκυμοσύνης ο γιατρός μου λόγω συγγένειας με τον μαιευτήρα, κατέγραφε τα πάντα. Όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα αντέγραφε στον φάκελό μου, και με έχει κανονικά φακελώσει. Αν δεν τα κατέγραφε αποκλείεται να τα θυμόνταν με τόσα περιστατικά που έχει. Αλλά αυτό δειχνει οτι έχει και μια συνέπεια και αντιμετωπίζει το κάθε περιστατικό με σοβαρότητα...τουλάχιστον εγώ έτσι νομίζω.

Η ψυχολογία στην εξωσωματική...γενικά στην προσπάθεια αυτή μπορεί να πιάσει και πάτο. Τα αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να σε πάρουν από κάτω...ειναι σημαντικό, ειναι το σημαντικότερο, να έχεις έναν γιατρό που τον εμπιστεύεσαι, που σε ανεβάζει ψυχολογικά και δεν σε κάνει να τον αμφισβητείς ή να έχεις περισσότερα ερωτηματικά από όσα θα έπρεπε. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι. Θα το λέω όπου σταθώ και όπου βρεθώ οτι ο γιατρος που με βοήθησε ήταν πάνω από όλα άνθρωπος, διαθέσιμος, έτοιμος να ακούσει, και φυσικά...γιατράρα. Αλλά αν δεν ειχε όλα τα προηγούμενα και ήταν απλά ο τέλειος επιστήμονας δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα θα ήταν το επιθυμητό. Το οτι πηγαινα εκεί ομως και ενιωθα σιγουριά, οτι ξέρει τι κάνει και θα κάνει ό,τι πρέπει....με εκανε να νιώθω και εγώ καλύτερα. Ακομα και οταν τα προγνωστικά δεν ήταν καλά (1 ωάριο γονιμοποιημένο μόνο).

Mamysoon συνέχισε την θεραπεία σου και προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου γιατι ειναι σημαντικό πολύ.

Τα είπες τόσο σωστά palmoma που δεν έχω τίποτα να προσθέσω!

Η ψυχολογία μου είναι τόσο χάλια και είμαι πολύ πιεσμένη. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω γιατί αλλιώς πάω για δέσιμο...

Ioanna όλα καλά λοιπόν και πλησιάζεις στην αυχενική! Μπράβο!

Ioanna ο λόγος για τον οποίο το τικεράκι σου δεν αλλάζει καθε μερα ειναι γιατί το έχεις εισάγει σαν εικόνα...και γι'αυτό και δεν γίνεται χεράκι οταν περνάς από πάνω του. Αφού φτιάξεις το τικεράκι σου, σε βγάζει στην τελευταία σελίδα και σου δίνει αυτές τις επιλογές.

To start using your ticker: Click on the links below for code snippets and helpful advice. For Websites:HTMLImage URLBloggerFriendsterhi5MSNMySpaceFacebookWordpressHyvesiGoogle

Email Signatures:AOLEntourageGmailHotmailHTMLIncredimailMac MailMozilla, ThunderbirdOpera MailOutlookYahoo!WebmailWindows Mail

Forum signatures:HTMLEzboardPseudoHTML, UBBCode and BB Code

Desktop Widgets:HTML fileApple DashboardActive Desktop (Windows XP/2000)Windows 7 & Vista Gadget

For mobiles:Add to AndroidAdd to iPod / iPhone / iPad

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

Επιλέγεις UBBCode and BB Code και μετά πας στο προφίλ σου, επεξεργασία υπογραφής και το κάνεις copy paste στο πρώτο μεγάλο παράθυρο που γράφει "Η υπογραφή σας"

Για κάντο να δουμε...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Mamysoon δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω. Πρέπει να προσπαθήσεις να ανέβεις...να ανέβεις οσο μπορείς. Θα το λέω πάντα οτι για μένα ο ψυχολογικός παράγοντας ήταν πολύ σημαντικός. Επομένως συνεχίζεις την θεραπεία σου, ολοκληρώνεις, και πας στην επόμενη προσπάθεια με ψυχολογία οτι έχεις κάνει την θεραπεία σου και πας για το θετικό (διόρθωσες ο,τι ειχες να διορθώσεις). Και όλα θα πάνε Τ Ε Λ Ε Ι Α. Θα το δεις.

Κατα τα αλλα πήγα και περπάτησα 50 λεπτά και μετά ήρθα και έπεσα το μεσημέρι σε έναν υπνο...άρρωστο. Αυτός ο μεσημεριανός υπνος αν ξεπεράσει το μισάωρο, 3 τέταρτα, μετά γίνεται άρρωστος. Ξυπνησα και ημουν σε άλλον κόσμο...και έχασα όλο μου το απόγευμα.

Διδυμομάνες...θα αντέξετε μέχρι την 38η...να το δείτε. Δεν ειδατε και η Luckystar;

A5K6p3.png

Ioanna ο λόγος για τον οποίο το τικεράκι σου δεν αλλάζει καθε μερα ειναι γιατί το έχεις εισάγει σαν εικόνα...και γι'αυτό και δεν γίνεται χεράκι οταν περνάς από πάνω του. Αφού φτιάξεις το τικεράκι σου, σε βγάζει στην τελευταία σελίδα και σου δίνει αυτές τις επιλογές.

To start using your ticker: Click on the links below for code snippets and helpful advice. For Websites:HTMLImage URLBloggerFriendsterhi5MSNMySpaceFacebookWordpressHyvesiGoogle

Email Signatures:AOLEntourageGmailHotmailHTMLIncredimailMac MailMozilla, ThunderbirdOpera MailOutlookYahoo!WebmailWindows Mail

Forum signatures:HTMLEzboardPseudoHTML, UBBCode and BB Code

Desktop Widgets:HTML fileApple DashboardActive Desktop (Windows XP/2000)Windows 7 & Vista Gadget

For mobiles:Add to AndroidAdd to iPod / iPhone / iPad

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

Επιλέγεις UBBCode and BB Code και μετά πας στο προφίλ σου, επεξεργασία υπογραφής και το κάνεις copy paste στο πρώτο μεγάλο παράθυρο που γράφει "Η υπογραφή σας"

Για κάντο να δουμε...

έκανα αυτό που λες και κοίτα τι μου βγάζει. και να σκεφτείς πως νόμιζα πως ήμουν τσακαλάκι σ αυτά..πως στον κόρακα μπαίνει??? μα όλα σε μένα?

ty11p2.png

ωχ...νομίζω τα κατάφερα!!! μα να είμαι τόσο έξυπνη πια!!!! χαχαχαχα μουτζώστε με δεν παρεξηγούμε!! palmoma ευχαριστώ μωρέ.......και 50 λεπτά περπάτημα πολύ δεν είναι??χαρά στο κουράγιο σου

ty11p2.png

Τα είπες τόσο σωστά palmoma που δεν έχω τίποτα να προσθέσω!

Η ψυχολογία μου είναι τόσο χάλια και είμαι πολύ πιεσμένη. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω γιατί αλλιώς πάω για δέσιμο...

Ioanna όλα καλά λοιπόν και πλησιάζεις στην αυχενική! Μπράβο!

ναι όντως η ψυχολογική κατάσταση είναι το σημαντικότερο σε μια εξωσωματική..στο κέντρο που πήγαινα είχε και γιατρό/ψυχολόγο που μπορούσες να τον δεις όποτε ήθελες..δεν πήγα ποτέ (αν και θα ήθελα) αλλά σίγουρα βοηθάει όσες κοπέλες μπαίνουν σ αυτή τη διαδικασία. μήπως θα ήταν καλύτερο να ηρεμήσεις 2-3 μήνες και να ξεκινήσεις μετά? όπως και να χει να ξέρεις πως εμείς θα είμαστε εδώ με ένα αυτί νααααααααα για να ακούσουμε ότι σε προβληματίζει..γκρίνιαξε κιόλας αν θες (μην είμαι και η μόνη!!)

ty11p2.png

ωχ...νομίζω τα κατάφερα!!! μα να είμαι τόσο έξυπνη πια!!!! χαχαχαχα μουτζώστε με δεν παρεξηγούμε!! palmoma ευχαριστώ μωρέ.......και 50 λεπτά περπάτημα πολύ δεν είναι??χαρά στο κουράγιο σου

Yes τα κατάφερες...είδες που γίνεται χεράκι; Αντε αύριο θα δεις να αλλάζει κι ολας....και εγώ ειχα παιδευτεί σ'αυτό..το λάθος ήταν που δεν το έκανα copy στο σωστό παράθυρο.

50 λεπτά αλλά σαν κάβουρας...μην φανταστεις κανένα τρελλό βαδειν!

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ειχα πάει επισκεψη στη πεθερά..... Μου αρεσε ομως, δεν μπορω να πω, βολτα να ναι κι οτι να ναι:tongue:

mammysoon κι εγω θα σου πω για την ψυχολογία ποσο σημαντική ειναι. Σκεψου οτι το να νιωθεις χαλια δε βοηθάει πουθενα. Δε θα πω άλλα, παρα μονο οτι ειμαστε εδω για σενα για να τα λες και να ξεσπαθωνεις!!!!!!

ioannav μεγεια το τικερακι επιτελους! Τωρα δε θα χρειαστει να κανεις τον κουκο:tongue: Αλλά με τοσο καλες οδηγιες της Palmoma πως να μην τα καταφερεις??? Ειδες πηρες και το κοπλιμεντο σου!! Καλε πολυ περπάτημα!! Εισαι αστερι εσύ! Οσο για το μεσημεριανο υπνο, κι εμενα εχει αρχισει να γινεται απαραιτητος. Ομως μια ωρα, οχι παραπάνω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Α! Επισης να αναφερω οτι την επεσα σε 4 κομματια χορτοπιτα μολις ξυπνησα... Δεν αντεχα αλλο. Αρχισα σχεδον να βλεπω φαγητα στον υπνο μου:rolleyes: Αυριο θα σας πω τα αποτελεσματα, αν υπαρχει δηλ πρηξιμο ή οχι. Αν και πάλι αναλατα εφαγα για βραδυ, και αυριο εχω μπιφτεκια αναλατα που ειχα ηδη ζυμωσει... Συνεχιζω δηλαδη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Α! Επισης να αναφερω οτι την επεσα σε 4 κομματια χορτοπιτα μολις ξυπνησα... Δεν αντεχα αλλο. Αρχισα σχεδον να βλεπω φαγητα στον υπνο μου:rolleyes: Αυριο θα σας πω τα αποτελεσματα, αν υπαρχει δηλ πρηξιμο ή οχι. Αν και πάλι αναλατα εφαγα για βραδυ, και αυριο εχω μπιφτεκια αναλατα που ειχα ηδη ζυμωσει... Συνεχιζω δηλαδη!

καλημέρα

αχ βρε geminaki τι τραβάς και συ με τα φαγητά..πόσα ουτροτζεστάν παίρνεις? και για πόσο καιρό σου είπε? κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!!

ty11p2.png

Καλημερούδια

πήγα για εξετάσεις, αιματος και ούρων, μάλλον οι τελευταίες για την περίοδο εγκυμοσύνης. Και μετά εξορμηση στον φουρνο και έφερα πρωινό...ειδα οτι πήρα αλλο ένα μισόκιλο και για να το γιορτάσω...έπεσα στις μπουγάτσες και τα κρουασάν. :tongue:

Σήμερα η ημέρα ειναι φανταστική..πάλι. Θα πάω σουπερ μάρκετ και θέλω να πάω και περπάτημα...αλλά ίσως το απόγευμα...μετά την ζωγραφική.

Λεω να κάνω φιλέτα κοτοπουλου με παρμεζάνα σήμερα...εσείς τι τρώτε; Θα ήθελα και ένα ψαράκι αλλά ειναι ήδη 11...μέχρι να το βρω, να το καθαρίσω, να το μαγειρέψω...πάει.

A5K6p3.png

Καλημερα εγκυουλες μου!!!!!!!Τι κανετε;;;Χαιρεστε τις ηλιολουστες μερες ε;;;

Ιοαννουλι μου,μεγια το καινουριο τικερακι!!!!!!

Geminaki,ποτε τελειωνουν τα αναλατα;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...