Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Mamysoon καλά τι γιατρός ειναι αυτός; Σε στέλνει για κάτι και μετά το ξεχνάει; Τι να πώ; Και εγώ στην θέση σου θα είχα χαλαστεί πολύ...και τι συμπεριφορά ειναι αυτή; Τι πάει να πει "αστα αυτα και πότε πάμε για την επόμενη;"...ειλικρινά εμένα θα μου κλόνιζε την εμπιστοσύνη μου σ'αυτόν...χωρίς να θέλω φυσικά να σε βάλω σε τέτοιο τρυπάκι.

Gemini ναι έγινα ο φόβος και ο τρόμος στο κατάστημα το συγκεκριμένο...μην σου πω οτι κυκλοφορεί το ονομά μου σε όλη την αλυσίδα...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα

mammysoon τι να πω για το γιατρό, και εγώ θα χαλιόμουν μ αυτή τη συμπεριφορά και θα αναρωτιόμουν αν ξέρει τι κάνει.. όπως και να χει τέλειωσε τη θεραπεία που κάνεις τόσο καιρό και μετά συνεχίζεις

palmoma τέλος καλά όλα καλά με το καροτσάκι λοιπόν..καλά τους έκανες..να μπει μια τάξη επιτέλους! απο βδομάδα σου είπε ο γιατρός ε?? πω ρε γαμώτο λέτε να έπεσα έξω στις προβλέψεις μου?? όχι τίποτα άλλο αλλά δε θα με προτιμήσει και η gemini μετά

θα πάω σήμερα το απόγευμα στο γιατρό τελικά να δω τα μπεμπέ

ty11p2.png

Γεια σας,

ηλιόλουστη και σήμερα η ημέρα. Τ Ε Λ Ε Ι Α. Πήγα για λίγο περπάτημα, αλλά κουράζομαι πολύ τελικά...ενώ στην αρχή ειναι σούπερ όταν γυρίζω σπίτι κάθομαι στον καναπέ...πως βλέπουμε στις ταινίες; Σαν βάρκα πρώτα την μία πλευρά και μετά την άλλη...χάλι μαύρο.

Ioanna αντε να δεις τα μπεμπίδια να μας πεις νέα τους. Και να μας πεις και για το αιμάτωμα ε; Μην αγχώνεσαι μωρέ...αν δεν πέσεις μέσα στις προβλέψεις..θα σου δώσουμε και άλλες ευκαιρίες να αποδείξεις το ταλέντο σου.

Mamysoon ελπίζω να μην σε τσίτωσα περισσότερο χθες...Και εγώ νομίζω οτι πρέπει να ολοκληρώσεις την θεραπεία σου...και μετά κάνεις την προσπάθειά σου. Απλά δεν ξέρω βρε παιδί μου..τον γιατρό αυτόν που έχεις τον ξέρεις κάλα; Του έχεις εμπιστοσύνη; Γιατί τώρα όλο αυτό είναι λίγο κουλό.

A5K6p3.png

Γεια σας,

ηλιόλουστη και σήμερα η ημέρα. Τ Ε Λ Ε Ι Α. Πήγα για λίγο περπάτημα, αλλά κουράζομαι πολύ τελικά...ενώ στην αρχή ειναι σούπερ όταν γυρίζω σπίτι κάθομαι στον καναπέ...πως βλέπουμε στις ταινίες; Σαν βάρκα πρώτα την μία πλευρά και μετά την άλλη...χάλι μαύρο.

Ioanna αντε να δεις τα μπεμπίδια να μας πεις νέα τους. Και να μας πεις και για το αιμάτωμα ε; Μην αγχώνεσαι μωρέ...αν δεν πέσεις μέσα στις προβλέψεις..θα σου δώσουμε και άλλες ευκαιρίες να αποδείξεις το ταλέντο σου.

Mamysoon ελπίζω να μην σε τσίτωσα περισσότερο χθες...Και εγώ νομίζω οτι πρέπει να ολοκληρώσεις την θεραπεία σου...και μετά κάνεις την προσπάθειά σου. Απλά δεν ξέρω βρε παιδί μου..τον γιατρό αυτόν που έχεις τον ξέρεις κάλα; Του έχεις εμπιστοσύνη; Γιατί τώρα όλο αυτό είναι λίγο κουλό.

μεταξύ μας τώρα..μπορείς να κάνεις και συ κάτι για να πέσω μέσα στις προβλέψεις μου..πάνε αύριο βράδυ να βγάλεις τη μπέμπα!! βάλε λίγο το χεράκι σου!! εδώ κουράζομαι εγώ που έχω κάτι γραμμάρια πάνω μου με τα μπεμπέ δε θα κουραστείς εσύ που θα γεννήσεις ωσονούπο??

η gemini που χάθηκε σήμερα??

τι έπαθα σήμερα..μαγείρεψα αρακά(ξναλέω πως δε μ αρέσει) και ενώ έβραζε τι βλέπω μέσα??? μια κάμπια να βράζει μαζί με τον αρακά, τις πατάτες και τα καρότα...όσο το σκέφτομαι μου ρχεται αηδία..να σημειωθεί πως τον αρακά τον έφερε η παθερά μου..μάλλον καθώς τον καθάριζε και τον έβαλε στην κατάψυξη έβαλε μέσα και την κάμπια...ΑΗΔΙΑ ΛΕΜΕ..το λυπήθηκα το φαγητό μου..προσπάθησα να σκεφτώ πως οι κινέζοι οι ινδοί και όλοι αυτοί οι λαοί τρώνε ζωύφια στα φαγητά τους μπας και δεν το πετάξω αλλά τζίφος..το πέταξα εννοείτε...τώρα φτιάχνω μακαρονάδα με σάλτσα

ty11p2.png

Καλησπέρα girls!!

Σημερα ειχε ερθει ο τυπος για τις κουρτινες και ημουν busy! Στο παιδικο, το φυλο που εχει το σχεδιο-ριγα ειναι λιγο στενο.... Θα ερθει ετσι κι αλλιως η μοδιστρα να τις σημαδεψει γιατι καποιες επεσαν λιγο μακριες και θα το συζητησουμε τι μπορουμε να κανουμε. Παιζει ομως να το αφησω κι ετσι γιατι θα ειναι πιο φωτεινο το δωματιο. Κατα τα αλλα, τα σχεδια ειναι σουπερ και μου φαινεται γεμισε το δωμάτιο!!

Επισης εκανα κοτοπουλο πανε στο φουρνο (μιαμ) και καθαρισα και χορτα που ειχε φερει ο παππούς μου και ειμαι ενα πτωμα τωρα...... Ειναι δυνατον να κουραζομαι τοσο ευκολα??? Τωρα ανυπομονω να την πεσω για υπνο.

Α! Παλι εφαγα ανακλατο αλλά δε μου φανηκε τοσο χαλια..Ή ηταν το φαι ή αρχιζω να συνηθιζω. Παντως τωρα το ριχνω πολύ στο ψωμι (και καλά αναλατο:tongue:) και δε μου αρεσει και πολύ αυτό...

ioannav σημερα δηλ ειχες αρακά με καμπια:tongue::tongue:χαχαχα Καλα εννοειται και μονο στη σκεψη δε θα μπορούσες να το φας! Μια χαρα και τα μακαρονάκια!

Ωστε σημερα θα δεις τα μπεμπάκια??? Τι ωραια! Περιμενουμε νεα σου!!

Palmoma καταλαβαινω την κουραση που λες... Κι εγω μονιμως κουρασμενη ειμαι... Αλλά εσυ ξεμπερδέυεις σε λιγο!;) Από σημερα νομίζω θα ειναι κριος η μπεμπούλα! Δε θα ειναι ευαίσθητο ψαράκι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Geminaki καλύτερα...δεν ήθελα ευαίσθητο ψαράκι με τίποτα...ειναι η πεθερά μου...καταλαβαίνεις από ευαισθησία τέτοιου τύπου και γκρινια έχω μπουχτίσει. Ενταξει και ο Κριός δεν ειναι το καλύτερό μου αλλά συγκριτικά τον προτιμώ. Με'γεια οι κουρτίνες...εεετσι εεετσι οι κουρτίνες ντυνουν το δωμάτιο. Ειναι σουπερ.

Ioanna η κάμπια είναι κάπως...το καταλαβαίνω...εγώ βεβαια δεν θα το πετούσα...σίγουρα. Αλλά καταλαβαίνω οτι και μόνο στην σκέψη...και δεν σου αρέσει κι ολας ο αρακάς...επομένως...χαμένη υπόθεση από χέρι.

Τι χεράκι να βάλω καλέ; Εδω έβαλε ολοκληρη χερούκλα ο γιατρός και δεν έγινε τίποτα...:confused:...ασε ασε ας έρθει όποτε είναι γραφτό...

Future πες μας την αποψή σου για τον αρακά με κάμπια...εεελαααα πες μας τιποτα.

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

ΜAMMYSOON,τωρα διαβασα τα νεα σου,σου εστειλα το πμ πριν διαβασω τι εγραψες εδω.Σου ειχα πει αν θυμασαι πως και μενα στην πρωτη επισκεψη μου ειχε πει οτι δε τα αποδεχεται αλλα γενικα κι εγω απο τις λιγες φορες που τον εχω συνατησει εχω καταλαβει πως δε καταγραφει τιποτα.Εσενα γενικα τις εξετασεις σου και την πορεια σου τα καταγραφει καπου;;;Κοιτα εμενα δεν με νοιαζει και τοσο αυτο γτ δεν εχει και κατι να γραψει,ολες οι εξετασεις μου ειναι φυσιολογικες αλλα την παραγωγη και το μεγεθος των ωαριων κατα τη διαρκεια της εξωσωματικης θα ηθελα να τα εχει καπου.

Να σε ρωτησω τωρα εσυ πως και εκανες υστεροσκπηση;;;ειχε δει κατι στον υπερηχο;;;Η σαλπιγγογραφια σου ηταν καλη;;;;Απαντησε μου και που εκανες επανελεγχο ΝΚ γτ οπως σου εγραψα και στο πμ αρχισα μια βιταμινη και μετα απο λιγο καιρο θα τα ελεγξω παλι!!!!

Εγγυουλες μου,τι κανετε;;;;

Κοντευει το παλμομακι μαε,κοντευει!!!!!!

GEMINAKI,μου μεγια οι κουρτινουλες!!!Φανταζομαι πως το δωματιο θα το εχεις κανει τελειο!!!!!!

Αντε mammysoon και future και στα δικα μας!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλες,

Ιωάννα με το καλό να δεις τα μωράκια σου σήμερα.

Gemini μεγιά τις κουρτίνες, άντε κοντεύεις και εσύ.

Tina σου στέλνω pm.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Palmoma μου δεν με τσίτωσες, αλλά δυστυχώς κάτι έσπασε μέσα μου, δεν ξέρω αν μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη και αυτό είναι το χειρότερο για μένα. Αν ο γιατρός ο ίδιος μια σου λέει έτσι και μια αλλιώς άστα να πάνε.

Θα συνεχίσω την θεραπεία μου και μετά θα δω τι θα κάνω.

Κοριτσάρες για μένα ένας γιατρός ΠΡΕΠΕΙ να καταγράφει τα πάντα..και ακομα και αν είναι φυσιολογικά.

Εμένα ο γιατρός που μου έκανε την εξωσωματική και που ήξερε οτι δεν θα ειναι σε περίπτωση εγκυμοσύνης ο γιατρός μου λόγω συγγένειας με τον μαιευτήρα, κατέγραφε τα πάντα. Όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα αντέγραφε στον φάκελό μου, και με έχει κανονικά φακελώσει. Αν δεν τα κατέγραφε αποκλείεται να τα θυμόνταν με τόσα περιστατικά που έχει. Αλλά αυτό δειχνει οτι έχει και μια συνέπεια και αντιμετωπίζει το κάθε περιστατικό με σοβαρότητα...τουλάχιστον εγώ έτσι νομίζω.

Η ψυχολογία στην εξωσωματική...γενικά στην προσπάθεια αυτή μπορεί να πιάσει και πάτο. Τα αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να σε πάρουν από κάτω...ειναι σημαντικό, ειναι το σημαντικότερο, να έχεις έναν γιατρό που τον εμπιστεύεσαι, που σε ανεβάζει ψυχολογικά και δεν σε κάνει να τον αμφισβητείς ή να έχεις περισσότερα ερωτηματικά από όσα θα έπρεπε. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι. Θα το λέω όπου σταθώ και όπου βρεθώ οτι ο γιατρος που με βοήθησε ήταν πάνω από όλα άνθρωπος, διαθέσιμος, έτοιμος να ακούσει, και φυσικά...γιατράρα. Αλλά αν δεν ειχε όλα τα προηγούμενα και ήταν απλά ο τέλειος επιστήμονας δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα θα ήταν το επιθυμητό. Το οτι πηγαινα εκεί ομως και ενιωθα σιγουριά, οτι ξέρει τι κάνει και θα κάνει ό,τι πρέπει....με εκανε να νιώθω και εγώ καλύτερα. Ακομα και οταν τα προγνωστικά δεν ήταν καλά (1 ωάριο γονιμοποιημένο μόνο).

Mamysoon συνέχισε την θεραπεία σου και προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου γιατι ειναι σημαντικό πολύ.

A5K6p3.png

καλημέρα..όλα εντάξει χθες με τα μωράκια μου, αναπτύσσονται κανονικά..το ένα κουνιόταν κορίτσια πάνω κάτω..έπαθα πλάκα, ήθελα να βάλω τα κλάματα απ τη συγκίνηση. το αιμάτωμα που είχα έφυγε ευτυχώς και μπορώ επιτέλους να κινούμε κανονικά. το καλύτερο απ όλα είναι πως σταματάω τα σικλακούρ και τα ουτροτζεσταν..αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση όταν μου το πε..μου πε να κλείσω ραντεβού και για αυχενική σε καμιά βδομάδα. έκανα και τον εμετούλι μου το βράδυ, έμεινα και κάνα δίωρο ξύπνια μες στο μαύρο χάραμα και σήμερα να μαι πάλι στον καναπέ μου..παλιά μου τέχνη κόσκινο!

εσείς τι κάνετε σήμερα?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια

Μπράβο Ioannaki. Είδες τι συγκινητικό που ειναι ...και θα δεις και μετά...σε καθε υπέρηχο θα παθαίνεις και από μια πλάκα. Αν και εγώ νομίζω οτι σαν τον υπέρηχο που ακούς για πρώτη φορά καρδια...και βλέπεις μόνο ένα σποράκι δεν υπάρχει. Και μετά όταν θα σκέφτεσαι την εξέλιξη..από το σποράκι στο μωράκι θα τρελλαίνεσαι με το μεγαλείο της φύσης όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο.

Εδώ ήλιος πάλι (τι καλά). Το βράδυ και εγώ δεν κοιμάμαι πλέον καλά (καλά να μην υπερβάλλω κι όλας αλλες στην θέση μου δεν κοιμούνται και καθόλου εδώ και καιρό). Νομίζω οτι είναι περισσότερο άγχος..που με πιάνει για έναν περίεργο λόγο βράδυ. Το πρωί ειμαι μια χαρά...το βράδυ όλο σκέφτομαι "και αν έρθει τώρα; Κι αν σπάσουν τα νερά; Κι αν.." χαχαχα λες και δεν θα γινει ή δεν ειναι η ώρα του να γίνει :D

Θα παω για κανα δυο εξωτερικές δουλειές σε λίγο, μόλις ξυπνήσω για τα καλά και φάω και το πρωινό μου...

A5K6p3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!

καλημέρα..όλα εντάξει χθες με τα μωράκια μου, αναπτύσσονται κανονικά..το ένα κουνιόταν κορίτσια πάνω κάτω..έπαθα πλάκα, ήθελα να βάλω τα κλάματα απ τη συγκίνηση. το αιμάτωμα που είχα έφυγε ευτυχώς και μπορώ επιτέλους να κινούμε κανονικά. το καλύτερο απ όλα είναι πως σταματάω τα σικλακούρ και τα ουτροτζεσταν..αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση όταν μου το πε..μου πε να κλείσω ραντεβού και για αυχενική σε καμιά βδομάδα. έκανα και τον εμετούλι μου το βράδυ, έμεινα και κάνα δίωρο ξύπνια μες στο μαύρο χάραμα και σήμερα να μαι πάλι στον καναπέ μου..παλιά μου τέχνη κόσκινο!

εσείς τι κάνετε σήμερα?

Μπραβο βρε κοριτσι!!!!!! Τι ωραια πραγματικα!! Οπως σου τα πε η Palmoma....καθε φορα κατι νεο θα υπάρχει και θα σε εντυπωσιάζει!! Ειναι ωραια φάση!!

Δηλ την αλλη εβδομαδα θα εισαι 12η?? Πως περναει ο καιρός!! Μπερδευτηκα...που ειναι τι τικερακι σου????

Τωρα με τα σικλακουρ θα δεις ποσο θα ξεφουσκώσεις...θα πάθεις πλάκα!

Palmoma παλι εξω ε??? Ατιμουλα, δεν καθεσαι καλέ καθολου κάτω!! Ειπε ο γιατρος να κινεισαι τον τελευταιο καιρο?? Κατι τετοιο εχω ακουσει...

Στον υπνο οι δυσκολιες μάλλον ειναι στανταρ.... Κι εγω πάλι ξυπνησα 6 και μετα ξανακοιμηθηκα στις 7:30. Εβαλα ομως 2 μαξιλαρια κι ενιωθα καλύτερα, τουλάχιστον στην αναπνοη...δεν ξερω αν το χεις δοκιμ'ασει...

Εγώ λεω να σιδερωσω σιγα σιγα, θα φτιαξω φασολάκια ή αρακά (αλλα θα βαλω αυτη τη φορα λιιιιιιγο αλατακι από πάνω), και θα παραγγειλω τα στρωματα για τις κουνιες.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Μπραβο βρε κοριτσι!!!!!! Τι ωραια πραγματικα!! Οπως σου τα πε η Palmoma....καθε φορα κατι νεο θα υπάρχει και θα σε εντυπωσιάζει!! Ειναι ωραια φάση!!

Δηλ την αλλη εβδομαδα θα εισαι 12η?? Πως περναει ο καιρός!! Μπερδευτηκα...που ειναι τι τικερακι σου????

Τωρα με τα σικλακουρ θα δεις ποσο θα ξεφουσκώσεις...θα πάθεις πλάκα!

Palmoma παλι εξω ε??? Ατιμουλα, δεν καθεσαι καλέ καθολου κάτω!! Ειπε ο γιατρος να κινεισαι τον τελευταιο καιρο?? Κατι τετοιο εχω ακουσει...

Στον υπνο οι δυσκολιες μάλλον ειναι στανταρ.... Κι εγω πάλι ξυπνησα 6 και μετα ξανακοιμηθηκα στις 7:30. Εβαλα ομως 2 μαξιλαρια κι ενιωθα καλύτερα, τουλάχιστον στην αναπνοη...δεν ξερω αν το χεις δοκιμ'ασει...

Εγώ λεω να σιδερωσω σιγα σιγα, θα φτιαξω φασολάκια ή αρακά (αλλα θα βαλω αυτη τη φορα λιιιιιιγο αλατακι από πάνω), και θα παραγγειλω τα στρωματα για τις κουνιες.

Την άλλη Πέμπτη θα κάνω αυχενική και θα είμαι ακριβώς 12 εβδομάδων..απίστευτο μου φαίνεται..το τικεράκι δεν κατάφερα τελικά να το βάλω..το βαλα δλδ αλλά δεν μέτραγε κάθε μέρα αντίστροφα και το έβγαλα. το ψαξα πολύ αλλά δεν με θέλει δεν με θέλει! προσοχή αν κάνεις αρακά..κυκλοφορούν κάμπιες

palmoma πάλι καλά που κοιμάσε και λίγο νομίζω..εγώ όταν φτάσω στις μέρες σου νομίζω το νυχτοφύλακα θα κάνω απ το άγχος μου

ty11p2.png

Την άλλη Πέμπτη θα κάνω αυχενική και θα είμαι ακριβώς 12 εβδομάδων..απίστευτο μου φαίνεται..το τικεράκι δεν κατάφερα τελικά να το βάλω..το βαλα δλδ αλλά δεν μέτραγε κάθε μέρα αντίστροφα και το έβγαλα. το ψαξα πολύ αλλά δεν με θέλει δεν με θέλει! προσοχή αν κάνεις αρακά..κυκλοφορούν κάμπιες

palmoma πάλι καλά που κοιμάσε και λίγο νομίζω..εγώ όταν φτάσω στις μέρες σου νομίζω το νυχτοφύλακα θα κάνω απ το άγχος μου

Τελεια!!! Αντε με το καλό και η αυχενική!!

Κανε μια προσπάθεια πάλι με το τικεράκι...Ετσι για να μη μπερδευόμαστε!

ΤΕλικά εκανα φασολάκια...

ΠΗΤ ποτε εχεις???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ιοαννα μου,πραγματικα ποτε εφτασες στην αυχενικη!!!!!!!Φανταζομαι πως θα ενιωσες χθες που τα ειδες!!!!!!Το θαυμα της ζωης!!!!!!

Παλμομα και gemini εχουν γινει τεραστιες οι κοιλιτσες ε;;;;ΑΤΑΚΤΑ μωρακια δεν αφηνετε τα κοριτσακια μας να κοιμηθουν!!!!!!!Εγω αυτο που εχω διαβασει ειναι πως σε βαζουν να περπατας τον τελευταιο καιρο για να παρει θεση το μωρο αλλα οταν ειναι να κανεις καισαρικη το ιδιο ζητανε;;;;

Παλμομα,οτι ειπες για τον γιατρο εχεις απολυτο δικιο,να πω οτι δεν εχεις;;;Αλλα οταν πηγα,πρωτη φορα ειδα τοσες εγκυουλες,ολες ηταν εκτος απο μενα!!!ΧΑΧΑΧΑ!Τι να πω εγω δεν εχω και επιλογη γτ θα την κανω μονη μου την εξωσωματικη και θελω να ειναι κοντα στο σπιτι μου απο την αλλη απο την ωρα που εμαθα οτι χρειαζομαστε εξωσωματικη σ αυτον τον γιατρο ηθελα να παω και ολο κατι γινοταν και πηγαινα αλλου.Γνωμη μου παντως ειναι αν ειναι το τυχερο σου,θα μεινεις!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...