Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ειδηση: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!!!!!!! επιτελους!!

Μολις ξυπνησα γιατι χτες βγηκαμε και το ξενυχτησαμε... Βγηκαμε με τους κουμπαρους μας τελικά σ ενα μαγαζι που εχει μονο κρασια. Ωραια ηταν!! Φυσικά εγω δεν ηπια...

Palmoma αυτες η μακροσυρτες βολτες πολύ μου αρεσουν!! ΠΟυ εισαι εξω αρκετες ωρες και δε σε νοιαζει και ποτε θα γυρίσεις:tongue:

Μεγεια και το καροτσι! Αντε να το ανεβασετε και πανω!!!

ΔΕν μπορουσα για φαγητο με τιποτα... Αφου ειπα να το κρατησω λιγο ακομα θα το κανω. Κορτιζονη ειναι κι αυτη η ατιμη... ΚΑι χτες φανταστειτε πηγα στη μαμα το απογευμα και ειχε και τουρτα, και χορτοπιτα και κεικ σοκολατας. Και δεν εφαγα τιποτα!!!! Ελεος δηλαδη γκαντεμια!! Μεχρι Παρασκευη θα κανω υπομονη! Μετα θα βαλω λιγο αλατακι...

Και σημερα ειναι νηστεια και θα φαω αναλατες πατατες φουρνου.... ΚΑταπληκτικά!!

Ioannav μεγεια το κουρεμα! Τελικά καλά μου ελεγε η μαμα μου το καρε ειναι και το κουρεμα των μαμαδων (ειναι κομμωτρια). Κι εγω θελω γυρω στο πασχα να τα κοψω (στους ωμους ομως, οχι πιο κοντα), γιατι μετα ποιος ξερει πότε. Εμενα τα μαλλια μου ειναι ισια, ομως επειδη ειναι πολλά και δεν ξερω να τα συμμαζευω με το πιστολάκι, φουντωνουν και φριζαρουν καπως... Τη δευτερη μερα λουσιματος ειναι καλά. Πάνως δεν ξερω να τους κανω τιποτα μονη μου:rolleyes:

Τωρα αρχιζω και σκεφτομαι τη βαφη.. Πότε θα μπορουμε να τα βαψουμε? Στο θηλασμο κανει??? ΘΑ ρωτησω τη μαια την Πεμπτη....

Τα γεμιστα δε μου αρεσουν:tongue: Με κιμα ομως δεν εχω δοκιμασει, και φανταζομαι θα ναι πιο ωραια απο τα αλλα!

Πω πω σεντονι πάλι!

Σημερα τι θα κάνετε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

ειμαι έξαλλη...το καρότσι ήρθε πάνω και ξεκίνησα συναρμολόγηση. Πριν ξεκινήσω διαπίστωσα οτι το κατ/μα από όπου το πήρα το είχε πάρει από άλλο κατ/μα της ίδιας αλυσίδας ...ήταν δηλαδή εκθεσιακό κομμμάτι κάτι για το οποίο δεν ενημερωθηκα. Και φυσικά θα πρέπει να ξέρετε οτι τα εκθεσιακά κομμάτια επειδή τα δειχνουν και τα ξαναδειχνουν οταν ειναι να τα πάρεις οφείλουν να σου το που, αν το δέχεσαι και να σου κάνουν και εκπτωση. Το προσπέρασα ομως....και συνέχισα την συναρμολόγηση. Όπου διαπίστωσα οτι ειναι σχεδόν αδύνατο να το ανοιγοκλείσω...ο μηχανισμός θέλει υπερβολικά μεγάλη δύναμη, κάτι που δεν συνέβαινε οταν το δοκίμασα στο κατ/μα. Ούτε ο άντρας μου δεν μπορεί με το ένα χέρι που υποτίθεται γίνεται...θέλει και τα 2 και δύναμη. Επιπλέον κοιτόντας καλύτερα είδα οτι στο συγκεκριμένο σημείο έχει φθορά (εχει ξεφτίσει το χρώμα) προφανώς απο τα ανοιγοκλεισίματα...και αρχίζω να αναρωτιέμαι λοιπόν αν του έχουν δημιουργήσει κάποιο προβλημα...προφανως.

Αύριο λοιπόν θα πάω στο κατ/μα και θα κάνω φασαρία...με είχαν πολυπρήξει αυτον τον καιρό και ειχα κάνει τα στραβά μάτια αλλά τώρα παραπάει η κατάσταση. Θα τους το πάω πίσω...τον σκελετό δηλαδή, και θα τους πω οτι θέλω άλλο, καινούργιο. Θα γίνει φασαρία σας λεω. Και μιλάμε για πολλά λεφτά καρότσι ετσι....το ακριβότερο που υπάρχει αλλά το θέλαμε για συγκεκριμένους λόγους...

Κατά τα άλλα ήλιος και εδώ...θα πω στον σύζυγο και την μαμά να πάμε καμιά βολτα έξω γιατί τα έχω πάρει τόσο κρανίο...που δεν λέει.

Αυτααααα

A5K6p3.png

χελόου..

καλά palmoma και μόνο που διάβασα για το καρότσι νευρίασα πολύ μιλάμε..στο να κάνω παζάρια στον άλλο ψιλοντρέπομαι και εγώ αλλά σε ελαττωματικά προιόντα γίνομαι τούρκος..δε θα πας΄μόνο τον σκελετό του καροτσιού θα το πας ολόκληρο και θα απαιτήσεις να σου φέρουν ένα ολοκαίνουριο..σορυ που σε φουντώνω ακόμα περισσότερο αλλά είναι κοροιδία όλο αυτό έδωσες και ένα σωρό λεφτά. πολύ μου τι δίνει όταν μας περνάνε για κορόιδα..ξανασυγχίστηκα

gemini με μαμά κομμώτρια κάθε μέρα άλλο λουκ πρέπει να χεις! για βαφή και εγώ το σκεφτόμουν και θέλω να ρωτήσω και το γιατρό τώρα που θα πάω..απ την άλλη να σου πω την αλήθεια δε με πολυνοιάζει γιατί τόσο αγώνα έκανα και το βάψιμο του μαλλιού είναι το τελευταίο που θα με απασχολούσε..βέβαια σε λίγο καιρό με τη ρίζα να φτάνει στο αφτί θα αλβανοφέρνω λίγο αλλά δε βαριέσαι!!

μόλις γυρίσαμε απο βόλτα στην παραλία...είχε πολυυυυυυυ κόσμο..επίσης έχω γενέθλια σήμερα! χρόνια πολλά ioannav!!!!! ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

ty11p2.png

ΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύχρονη, οτι επιθυμείς και με το καλό να υποδεχτεις τα μπεμπακια σου!!

Απαραδεκτες που το ξεχασαμε! Κι εγω η χαζη καπως το ειχα συνδυασει με τα γενεθλια του αδερφου μου το καλοκαιρι που το χες πει, αλλα τελικά το ξεχασα:(

Βολτα στην παραλια ε? Τελεια θα ητανε...Κι εμεις πηγαμε αλλά δεν κατσαμε για καφε. ΔΕν ξερω γιατι αλλά με πιανει μια υπνηλια αλλο πραγμα! Παντως ειχε πολύ κοσμο και ειπα στον αντρα μου το Σ/Κ οπωσδηποτε θα παμε!

Το φαγητο χαλια, θελω να την πεσω σε φαγητα και να φαω σα να μην υπαρχει αυριο...Τι σου ειναι η στερηση τελικά! ΤΕσπα, περασε κι αυτη η μερα, αυριο μπορει να βαλω ετσι λιγο στο ψαρακι να δω πως θα παει.

Κι εγω για τα μαλλια το σκεφτομαι και λεω τοσες θυσιες εχω κανει, στα μαλλια θα κολλησω.... ΚΑι δεν πολυφαινονται οταν ειναι στο πλαι χωριστρα οποτε οκ. Θα δουμε! "Αλβανοφερνω:tongue::tongue:" χαχαχα πολύ μ αρεσε!!

Palmoma να πας να κανεις παραπονα φυσικά... Εμεις που πηραμε κομματι της εκθεσης μας εκαναν φοβερη εκτωση. Και μαλιστα το εγραψαν και πανω στο δελτιο παραγγελιας οτι ειναι εκθεσιακό. ΔΕ γινεται τοσο ακριβα καροτσια και να συμπεριφερονται ετσι...

Ελπίζω να πηγες βολτα και να ηρεμησες λιγάκι...

Ερωτηση: Το αμνιακο υγρο πως το μετρανε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα στην παρεα!

Κοριτσακια εχω λιγο χρονο και ειπα να σας γραψω πεντε πραγματα.Κατ αρχην ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για τις ευχες!!Να ειστε ολες καλα!!Με συγκινειτε οπως παντα!

Διαβασα λιγο γρηγορα τα ποστς σας και θα προσπαθησω να δωσω οσες πληροφοριες μπορω(και μου επιτρεπει η νυστα μου)!!

Λοιπον,εμενα ο γιατρος μου δε μου εκανε δακτυλικη(ουφ!) αλλα νομιζω απο τη στιγμη που εκανα καισαρικη,δεν θα ειχε νοημα.Η καισαρικη ηταν μια νεα εμπειρια για μενα,αφου δεν ειχα ξαναβρεθει σε χειρουργειο ξυπνια!Απο τη στιγμη που μου εχωσαν την επισκλ/διο δεν καταλαβα τιποτα.Μετα ενιωθα κατι σαν βαρος και σαν να εκαναν μπουγαδα στην κοιλια μου!!Δηλαδη μονο μια πιεση και τιποτε αλλο.Το μονο που με ενοχλησε λιγο ηταν οτι δεν ειχα αισθηση στα ποδια για καμια ωρα.Περιεργο και αβολο συναισθημα..Ε,και μετα σε πλακωνουν στα παυσιπονα και δεν καταλαβαινεις τιποτα.Οι επομενες δυο μερες ηταν λιγο ζορικες,αλλα με τα φαρμακα ηταν υποφερτες.Παντως ολα περνανε!!

Τωρα ειμαστε σπιτι Δοξα τω Θεω,και προσπαθουμε να βρουμε ενα προγραμμα που να μας βολευει για ταισμα,αλλαγμα κλπ..Πιστευω σιγα σιγα ολα θα γινουν,(εκτος απο την αυπνια,που δε βλεπω να φευγει!)

Εχθες βγηκα και μια βολτα,διοτι εχω πιεστει οσο να ναι,και ειχα αναγκη φρεσκο αερα.Μου εκανε πολυ καλο και γενικοτερα επειδη οι ορμονες μου ειναι "στον αερα" τωρα,κανω ο,τι μπορω για να ειμαι ηρεμη και να αντεχω.Αυτα,τα ματια μου κλεινουν ,αλλα εχω να ταισω σε λιγο αρα θα πεσω αργοτερα!

Σας φιλω και αν υπαρχει καμια απορια ,ισως να μπορω να βοηθησω.(οταν ξαναμπω).Ή στειλτε μου πμ.

Διαφημίσεις

καλημέρα! σας ευχαριστώ για τις ευχές σας με το καλό να ρθουν τα μωράκια σας..palmoma νομίζω μέσα στη βδομάδα θα σε επισκεφτεί η μπέμπα σου..gemini εσύ έχεις ακόμα θα κάνω πρόβλεψη όταν κοντεύεις

luckystar είσαι μανούλα πλέον!! απ όλους διαβάζω για τις αυπνίες τον πρώτο καιρό..θα κοιμάμε όλη τη μέρα για να μαζέψω δυνάμεις!

περιμένω μια φίλη μου για καφέ πουρνό πουρνό..πήγε το παιδί της σχολείο και έρχεται να τα πούμε πρωί πρωί για να μη μας ενοχλήσει κανείς..σας φιλώ

ty11p2.png

Καλημέρα

πάω στο κατ/μα για το καρότσι...να δουμε τι θα γίνει. Η μέρα είναι ηλιόλουστη και υπέροχη...ελπίζω να μην μου την βγάλουν ξινή.

Χθες έγραψα 3 φορές σεντόνι και το βλαμένο το site με πέταξε έξω. Τέσπα...δεν βαριέσαι.

Σας ελεγα οτι πήγα στο μοναστήρι της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ήθελα να πάω πριν την γέννα, και μετά είχα πάει για περπάτημα. Καλά ήταν. Δεν κάναμε και τίποτε το ιδιαίτερο..απλά δεν ήθελα να ειμαι σπίτι κλεισμένη με τον ήλιο έξω να λάμπει...

Μετά έχω και γιατρό...για την γνωστή δακτυλική και για υπέρηχο. Ioanna και εμένα τα προγνωστικά και τα προαισθήματά μου ήταν πάντα για 24/03. Για να δουμε...θα πέσουμε μέσα;

Σας αφήνω και θα σας γράψω μετά που θα έχω εξελίξεις να σας πω...και από καρότσι και από γιατρό.

Φιλάκια

A5K6p3.png

Kαλημερα κι από μενα!!!

Luckystar αυπνια,ε?? Το σκεφτομουν κι εγω χτες οτι η αυπνια ειναι που σε κουραζει γιατι ουσιαστικά δεν εχεις κουραγιο ν ανταπεξέλθεις τη μερα... Βοηθεια εχεις καθολου? Θηλάζεις?? Οποτε μπορείς να μπαινεις για νεα σου.

Α! Ναι στις καισαρικες δεν κανουν δακτυλική...δεν εχει νοημα.

ioannav καλο καφε!! Τωρα πρεπει να κοιμομαστε για να παιρνουμε δυνάμεις. Μετα το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μη μας κακοφανεί!!:tongue:

Να κανεις τις προβλεψεις σου σε λιγο καιρο και για μενα...οπως ειχες κανει και για το φυλο!! ΘΑ σε ακουσω με προσοχή!!

Palmoma καλα εκανες και πηγες στο μοναστηρι. Ηταν και ωραια μερα για βολτα! Ομως και περπατημα ρε θηρίο?? Εμεις χτες καναμε μια βολτα με το αμαξι (balade en voiture!:tongue:) κι εβλεπα τον κοσμο που περπατούσε και λαχανιαζα!!!!! Μιλαμε δεν μπορω να παρω τα ποδια μου! Μου πιεζουν τοσο πολύ το διαφραγμα που δε νομιζω να μπορω να κανω και πολλά... Αφου ο αντρας μου λεει "απορώ πως μπορέις και τρως??!!"

Φευγουμε κι εμεις..παμε να παρουμε τις κουνιες. τα λεμε μετα!

Φιλιάααααα!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα

πάω στο κατ/μα για το καρότσι...να δουμε τι θα γίνει. Η μέρα είναι ηλιόλουστη και υπέροχη...ελπίζω να μην μου την βγάλουν ξινή.

Χθες έγραψα 3 φορές σεντόνι και το βλαμένο το site με πέταξε έξω. Τέσπα...δεν βαριέσαι.

Σας ελεγα οτι πήγα στο μοναστήρι της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ήθελα να πάω πριν την γέννα, και μετά είχα πάει για περπάτημα. Καλά ήταν. Δεν κάναμε και τίποτε το ιδιαίτερο..απλά δεν ήθελα να ειμαι σπίτι κλεισμένη με τον ήλιο έξω να λάμπει...

Μετά έχω και γιατρό...για την γνωστή δακτυλική και για υπέρηχο. Ioanna και εμένα τα προγνωστικά και τα προαισθήματά μου ήταν πάντα για 24/03. Για να δουμε...θα πέσουμε μέσα;

Σας αφήνω και θα σας γράψω μετά που θα έχω εξελίξεις να σας πω...και από καρότσι και από γιατρό.

Φιλάκια

εγώ νομίζω πιο νωρίς θα ναι..Τετάρτη με Πέμπτη νομίζω...ε ρε και πέσω μέσα!!! άντε πες μας τι έγινε με στο γιατρό και τι έκανες με το καροτσάκι..αμα θες ενισχύσεις πάντως πέρνω τη future και σου ερχόμαστε(αν και μόνη της η future την καθαρίζει την κατάσταση!! γεια σου ρε καρντάσι!!)

gemini εντάξει με τιε κούνιες??

ty11p2.png

Διαφημίσεις

εγώ νομίζω πιο νωρίς θα ναι..Τετάρτη με Πέμπτη νομίζω...ε ρε και πέσω μέσα!!! άντε πες μας τι έγινε με στο γιατρό και τι έκανες με το καροτσάκι..αμα θες ενισχύσεις πάντως πέρνω τη future και σου ερχόμαστε(αν και μόνη της η future την καθαρίζει την κατάσταση!! γεια σου ρε καρντάσι!!)

gemini εντάξει με τιε κούνιες??

Αν πεσεις μεσα θα σε χρισουμε μανταμ Ζαίρα:tongue: χαχαχα!!

Με τις κουνιες, οκ. Το απογευμα μαλλον θα τις στησουμε...οπότε βλεπουμε!

Με πηρε μια φιλη να παμε για καφε κατα τις 7, και αν και ψιλοβαριεμαι, της ειπα να παμε. και μετα σκεφτηκα "πηγαινε τωρα που μπορείς, σε λιγο καιρο δε θα μπορείς να δεχεσαι τετοιες προτασεις αμεσα, χωρις να το χεις προγραμματισει πρωτα...και αν!!"

Εσενα πως πηγε ο καφες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αν πεσεις μεσα θα σε χρισουμε μανταμ Ζαίρα:tongue: χαχαχα!!

Με τις κουνιες, οκ. Το απογευμα μαλλον θα τις στησουμε...οπότε βλεπουμε!

Με πηρε μια φιλη να παμε για καφε κατα τις 7, και αν και ψιλοβαριεμαι, της ειπα να παμε. και μετα σκεφτηκα "πηγαινε τωρα που μπορείς, σε λιγο καιρο δε θα μπορείς να δεχεσαι τετοιες προτασεις αμεσα, χωρις να το χεις προγραμματισει πρωτα...και αν!!"

Εσενα πως πηγε ο καφες?

χαχα ναι μέντιουμ φαντάζεσαι να το πετύχω?? αμα χαθεί η palm έτσι ξαφνικά μέσα στη βδομάδα τότε τι να πω..θα με φωνάζετε Ζαίρα!

καλά ο καφές ξινός μου βγήκε..έφαγα του σκασμού, είχαμε πάρει και οι δυο ποικιλίες με τυροπιτοειδή πράγματα..είχα πάρει και μιλφέιγ επειδή είχα γενέθλια και φάγαμε σαν γουρούνες και οι δυο..τώρα πονάει το στομάχι μου..για μεσημέρι ακόμη δεν έφαγα και δε νομίζω να φάω..άσε που έχω και ανακατωσούρες τώρα..μου πέσαν βαριά..περισσέψαν και πολλά και ΄τα βλέπω τώρα και μου ρχετε αηδία..δεν μπορώ να αντισταθώ σε φαγητό τι να κάνω τι????

ty11p2.png

Hello

μολις γύρισα απο την ζωγραφική...δεν κάθομαι και εγώ σ'αυγά μου.

Λοιπόν μέρος πρώτο, γιατρός: Η μικρή ειναι μια χαρά...αλλά ακόμα ψηλά. Ο γιατρός λέει οτι δεν την βλέπει από μόνη της να μας κάνει την εκπληξη και επομένως ισχύει το καθιερωμένο ραντεβού και της επόμενης Δευτέρας και αν φτάσουμε μέχρι εκει και δεν κινηθεί στις 30/3 Παρασκευή μπαίνω μέσα για τεχνητούς πόνους :(. Για να δουμε τι θα γίνει...τα προγνωστικά της Ιωάννας άλλα λένε. Και ναι εκανα και δακτυλική...φανταστικά ήταν. Ευτυχώς διαρκει ελάχιστα και το ξεχνάς άμεσα.

Μέρος δεύτερο, καρότσι: Χθες που τα ειχα πάρει στην κράνα έγραψα mail στην εταιρεία που φτιάχνει το καρότσι κράζοντας τα mothercare. Σήμερα ειχα λάβει απάντηση που μου ζητούσαν να τους ενημερώσω για την εξέλιξη αφού θα πήγαινα στο κατ/μα. Όταν λοιπόν έφτασα στο κατ/μα ήταν εκει η υπεύθυνη, της ειπα οτι ειχα πάρει ενα καρότσι και δεν μπορούσα να το ανοιγοκλείσω και θα ήθελα να δω πως το κάνουν αυτοί. Από την αντιδρασή της κατάλαβα οτι ήταν ενήμερη ...προφανώς η εταιρεία τους ειχε ειδοποιήσει. Ανέβηκα λοιπόν η καλή σου, βρηκα την τέλεια πωλήτρια που ουσιαστικά αυτή μου το πουλησε...αν δεν ήταν αυτή θα το ειχα πάρει από αλλου αλλα ειχε σχιστεί να μας εξυπηρετήσει, και αρχίσαμε. Και οοοο του θαύματος...αυτή το έκανε με το ένα χέρι...και εγώ δεν μπορούσα ούτε με τα δύο!!! Αφου έφαγα μια ώρα εκει συνειδητοποίησα οτι έπρεπε να κάνω μια συγκεκριμένη κίνηση την οποία δεν έκανα...και μάλλον το επιασα τελικά το κόλπο. Για καλό και για κακό έβγαλα και το δικό μου από το αυτοκίνητο και το τσεκαραμε. Κατεβαίνω μετά στην υπεύθυνη και της λέω "Φαντάστηκα επειδή ήρθε από άλλο κατ/μα της αλυσίδας σας και ειχε φθορά στο χρώμα στο συγκεκριμένο σημείο του μηχανισμού, οτι θα είχε κάποιο πρόβλημα ως εκθεσιακό κομμάτι". Μου λέει λοιπόν με στόμφο οτι δεν ήταν εκθεσιακό το κομμάτι, οτι δεν έχουν δικαιωμα να πουλάνε εκθεσιακά της συγκεκριμένης εταιρείας και ότι το ειδα αλλωστε ήταν σφραγισμένο το κιβώτιο. Της ειπα οτι το κιβώτιο ΔΕΝ ήταν σφραγισμένο και πως εξηγεί την φθορά στο συγκεκριμένο σημείο; (Το οποίο να πω ειναι εμφανές μόνο όταν το καρότσι κλείνει...και όχι όταν ειναι ανοικτο ή κλειστο) Μου ειπε οτι όλα τα καρότσια σ'εκείνο το σημείο εχουν μια μικρή φθορά :confused:. Τέσπα εμένα δεν με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει ειναι να δουλευει και οντως δουλεύει ,...τώρα που το έπιασα το κόλπο. Τώρα αν ήταν εκθεσιακό ή όχι...δεν μπορώ να το αποδείξω αλλωστε. Απλά ξέρω οτι το κιβώτιο εχει ημερομηνία Σεπτέμβριος του 2011 και εχει πάνω χαρτί που λέει οτι πηγε από το ένα κατ/μα στο άλλο. Η υπεύθυνη μου ειπε οτι ειχαν καθυστέρηση στις παραλαβές και επειδή το άλλο κατ/μα είχε το χρώμα που ήθελα και με ειχαν καθυστερήσει το πήραν από εκει...αλλά ήταν στην αποθήκη του κατ/τος σφραγισμένο λέει.

Τώρα θα γράψω και στην εταιρεία...για να ξέρουν...

Πάντως χαμός πρέπει να είχε γινει γιατί ολες οι πωλήτριες ήξεραν το θέμα και έλεγαν...η κα τάδε δεν είστε; Χαχαχα θα ακουν το ονομά μου και θα τρέχουν...μεγάλη αναστάτωση πρέπει να προκάλεσα.

A5K6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Ioanna χρόνια πολλά και από εμένα και ευτυχισμένα!

Palmoma και μόνο που διάβασα όλα αυτά για το καρότσι νευρίασα. Για να δούμε τι θα γίνει με τα προγνωστικά της Ιωάννας για τη μικρούλα σου!

Geminaki κάνε τώρα τις βολτούλες σου γιατί μετά θα έχεις λιγότερο ελεύθερο χρόνο τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό.

Τινάκι κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω, τι εξετάσεις πρέπει να κάνω και έχω μπλεχτεί. Έκανα υστεροσκόπηση μετά την αποτυχία ότι θες ρώτα με.

Εγώ δεν είμαι στα κέφια μου, δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά κάνω θεραπεία για ΝΚ κύτταρα και πήγα πριν λίγες μέρες για επανεξέταση, ο αιματολόγος τα βρήκε μειωμένα αλλά μου είπε να συνεχίσω τη θεραπεία για 1 μήνα ακόμα για να πέσουν κι άλλο. Πάω στον γυναικολόγο και μου λέει άστα αυτά, πότε θες να ξεκινήσουμε νέα προσπάθεια; Δεν δέχομαι τα NK πως δημιουργούν πρόβλημα! Τρελάθηκα εγώ, του λέω μα εσείς με στείλατε σε αυτόν τον γιατρό και μου είπατε να κάνω αυτές τις εξετάσεις. Κάνω εδώ και 3 μήνες θεραπεία! Είχε ξεχάσει πως με έστειλε αυτός!!

Μετά άρχισε να μου τα αλλάζει, τα ΝΚ σου δεν είναι τόσο χάλια και θα πάνε όλα καλά κτλ. Δεν ξέρω, με χάλασε πολύ η συμπεριφορά του.

χαχα ναι μέντιουμ φαντάζεσαι να το πετύχω?? αμα χαθεί η palm έτσι ξαφνικά μέσα στη βδομάδα τότε τι να πω..θα με φωνάζετε Ζαίρα!

καλά ο καφές ξινός μου βγήκε..έφαγα του σκασμού, είχαμε πάρει και οι δυο ποικιλίες με τυροπιτοειδή πράγματα..είχα πάρει και μιλφέιγ επειδή είχα γενέθλια και φάγαμε σαν γουρούνες και οι δυο..τώρα πονάει το στομάχι μου..για μεσημέρι ακόμη δεν έφαγα και δε νομίζω να φάω..άσε που έχω και ανακατωσούρες τώρα..μου πέσαν βαριά..περισσέψαν και πολλά και ΄τα βλέπω τώρα και μου ρχετε αηδία..δεν μπορώ να αντισταθώ σε φαγητό τι να κάνω τι????

Ελα μωρε πως κανεις κι εσυ για λιγο φαγακι παραπάνω!! Το πολύ πολύ να φας κατι ελαφρυ μετα (καλά τωρα θα το εχεις ηδη φαει...) Αυτα ειναι απολαυστικά πραγματα!

Ρωτα κι εμενα που σημερα στον καφε ειχαν κερασμα ενα μικρο ντονατσακι με σοκολατα και τελικα το εδωσα στη φιλη μου να το φάει...:(

Εγώ δεν είμαι στα κέφια μου, δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά κάνω θεραπεία για ΝΚ κύτταρα και πήγα πριν λίγες μέρες για επανεξέταση, ο αιματολόγος τα βρήκε μειωμένα αλλά μου είπε να συνεχίσω τη θεραπεία για 1 μήνα ακόμα για να πέσουν κι άλλο. Πάω στον γυναικολόγο και μου λέει άστα αυτά, πότε θες να ξεκινήσουμε νέα προσπάθεια; Δεν δέχομαι τα NK πως δημιουργούν πρόβλημα! Τρελάθηκα εγώ, του λέω μα εσείς με στείλατε σε αυτόν τον γιατρό και μου είπατε να κάνω αυτές τις εξετάσεις. Κάνω εδώ και 3 μήνες θεραπεία! Είχε ξεχάσει πως με έστειλε αυτός!!

Μετά άρχισε να μου τα αλλάζει, τα ΝΚ σου δεν είναι τόσο χάλια και θα πάνε όλα καλά κτλ. Δεν ξέρω, με χάλασε πολύ η συμπεριφορά του.

Πολύ σπαστικο αυτο που εγινε...Και ειλικρινα απορω.. Εμενα ο γιατρος μου φαινοταν πολύ νορμαλ, τι στο καλό βλακειες ειπε???

Δεν ξερω τι να σου πω, παρα μονο να ολοκληρωσεις τωρα μιας και ηδη εχεις αρχισει τη θεραπεια, και να προσχωρησεις μετα στην εξωσωματική... Και να ευχομαστε στα καλυτερα!

Παντως μην απογοητευεσαι, ουτε και να στεναχωριέσαι. Πλεον εχω καταλάβει οτι τα περισσοτερα πραγματα ειναι να γινουν και ειναι τυχερα. Δε σημαινει τιποτα αυτο το περιστατικό για την εξωσωματική....

Palmoma θα χεις γινει φοβος και τρομος! Το futuraki θα διαβαζει και θα καμαρωνει;)

Καλά εκανες και ειπες τα παραπονά σου. Αλλά οπως ειπες κι εσυ, σε νοιαζει το καροτσι να ειναι οκ και λειτουργικό. Ας μην βασανιζόμαστε με λεπτομερειες...

Τωρα αυτο που λες το "ελαττωμα" τελικά το ειδες και στα άλλα??

Δε σχολιάζω το μαθημα ζωγραφικής! Το μωρό θα βγει στο καβαλέτο μου φαινεται:tongue::tongue: Κατσε καλέ στα αυγα σου!!!! Και κοιμησου κιολας, να σαι ξεκουραστη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...