Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημέρα..παράπονα διαβάζω αλλά δε θα σχολιάσω..gemini νομίζω πως το 1,5 κιλό που έχασες μπορεί να είναι απο κατακρατήσεις..μια χαρά σε βρίσκω πάντως..και εγώ δεν τα πάω καλά με τις στερήσεις..αμα μου πεις πως δεν μπορώ να φάω κάτι κολλάει στο μυαλό μου και στο τέλος θα το φάω πάσει θυσία. με τις ενέσεις τέλειωσες?

palmoma να σε ρωτήσω..σε ιδιωτική κλινική θα γεννήσεις? αν ναι πόσο θα κοστίσει? κάτι διάβασα πως υπογράψαν λέει κάποια σύμβαση και θα πληρώνουμε πολύ λίγα στην κλινική και θα πληρώνεται λέει η κλινική απευθείας απ το νέο ενιαίο ταμείο που βγήκε(δε θυμάμαι πως το λένε ΕΠΟΥ κάπως έτσι) ξέρεις τίποτα? α! και δεν θα παίρνουμε πλέον επίδομα απ το ΙΚΑ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μεσημέρι και από εμένα

Εδώ προσπαθεί να βγάλει ήλιο...κατά καιρούς τα καταφέρνει. Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες (εβαλα και λίγη μουσταρδίτσα με μέλι για αλλαγή).

Κουρεύτηκα επιτέλους και νιωθω σαν να ελαφρυνε το κεφάλι μου :tongue:

Ioanna ο νέος ενιαίος φορέας ονόματι ΕΟΠΥΥ ειχαν πει οτι θα σου δίνει την δυνατότητα αντί του να πληρώνεις εσύ το μαιευτήριο και μετά να τρέχεις να πάρεις επίδομα τοκετού, να πληρώνει αυτός το μαιευτήριο και φυσικά να μην παίρνεις το επίδομα. Αλλά...επειδή αυτό εφαρμόστηκε για 1 μήνα (τον Γενάρη) και φυσικά ο ΕΟΠΥΥ δεν πλήρωσε κανένα μαιευτήριο από αυτά με τα οποία ειχε συμβεβληθεί, αυτά κατήγγειλαν την σύμβαση και γυρίσαμε στα παλιά. Τουτέστιν αν γεννάς στο δημόσιο, δεν έχεις δικαιωμα επιδόματος τοκετού, αλλά δεν πληρώνεις και τίποτε παραπάνω. Αν γεννάς σε ιδιωτικό, ανάλογα με το τι θέση (δωμάτιο) θα πάρεις, πληρώνεις και μετά πας για να πάρεις το επίδομα τοκετού από τον ΕΟΠΥΥ. Εγώ θα γεννήσω στο Λητώ το οποίο έχει βγαλει για φυσιολογικό τοκετό το 3κλινο 1500 ευρώ. Για καισαρική δεν θυμάμαι..αλλά αντε να ειναι 1700 ευρω. Αυτάαααα

Geminaki πολύ καλά που έχασες το 1,5 κιλο και ναι μπορώ να σου πω οτι το αλάτι και ζάχαρη μπορούν να κάνουν τέτοια αλλαγή...λόγω κυρίως μείωσης των κατακρατήσεων υγρών....σουπερ δηλαδή. Μην αγχώνεσαι.

A5K6p3.png

Τι κανετε κοριτσακια μου;;;

palmoma,μεγια το κουρεματακι,τωρα θα εισαι μια κουκλα ετοιμη να υποδεχτεις την μικρη μπουμπου σου!!!!!!!!!!

Geminaki,μου τι κανεις;;εχασες 1,5 κιλο!!!!!!!Αυτο κι αν ειναι ειδηση!!!!!Μπραβο αλλα γενικα μη το παρακανεις!Δε το πιστευω πως περασε τοσο γρηγορα ο καιρος!!!!!!!Ειναι απιστευτο!!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ιοαννακι μου,εσυ;;;πως τα πας;;;Εισαι συνεχεια σπιτι;;;πες μου και μενα που ελπιζω να φουσκψσει η κοιλιτσα μου,τι σου εχουν πει να προσεχεις το πρωτο τριμηνο;;;

Βρε κοριτσια να σας πω κι εναν προβληματισμο που εχω;;;Μηπως χρειαζεται να κανω καποιες αλλες εξετασεις πριν τη 3η προσπαθεια;;;Οσες εχω κανει μεχρι τωρα ειναι ολες φυσιολογικες και ο Αρκουλης μου ειπε αν θες να κανουμε μια διαγνωστικη υστεροσκοπηση ελα να την κανουμε ενα πρωινο,αλλα δεν ειναι απαραιτητη,ολα δειχνουν φυσιολογικα.Εσεις εχετε να προτεινετε κατι αλλο;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κανετε κοριτσακια μου;;;

palmoma,μεγια το κουρεματακι,τωρα θα εισαι μια κουκλα ετοιμη να υποδεχτεις την μικρη μπουμπου σου!!!!!!!!!!

Geminaki,μου τι κανεις;;εχασες 1,5 κιλο!!!!!!!Αυτο κι αν ειναι ειδηση!!!!!Μπραβο αλλα γενικα μη το παρακανεις!Δε το πιστευω πως περασε τοσο γρηγορα ο καιρος!!!!!!!Ειναι απιστευτο!!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ιοαννακι μου,εσυ;;;πως τα πας;;;Εισαι συνεχεια σπιτι;;;πες μου και μενα που ελπιζω να φουσκψσει η κοιλιτσα μου,τι σου εχουν πει να προσεχεις το πρωτο τριμηνο;;;

Βρε κοριτσια να σας πω κι εναν προβληματισμο που εχω;;;Μηπως χρειαζεται να κανω καποιες αλλες εξετασεις πριν τη 3η προσπαθεια;;;Οσες εχω κανει μεχρι τωρα ειναι ολες φυσιολογικες και ο Αρκουλης μου ειπε αν θες να κανουμε μια διαγνωστικη υστεροσκοπηση ελα να την κανουμε ενα πρωινο,αλλα δεν ειναι απαραιτητη,ολα δειχνουν φυσιολογικα.Εσεις εχετε να προτεινετε κατι αλλο;;;

εμένα μου είπε να μην σηκώνω βάρος, να μην περπατάω(βόλτα εννοούσε σε μαγαζιά κλπ), να μην σκύβω και γενικά να ξεκουράζομαι όσο πιο πολύ μπορώ και όλα αυτά γιατί είδε ένα αιμάτωμα δίπλα στον ένα σάκο και για να απορροφηθεί απ τον οργανισμό χρειάζεταο ξεκούραση..οπότε έχω παλουκωθεί στο σπίτι και βαριέμαι ολημερίς. ελπίζω την Πέμπτη που θα πάω να τα βρει όλα φυσιολογικά και να μπορέσω να πάω για τρέξιμο!! καλά πλάκα κάνω..επίσης είπε να αποφεύγω γλυκά και αλάτι..αλλά έτσι και αλλιώς έχω πολλές ναυτίες οπότε και να ήθελα να φάω γλυκά δεν μπορώ..

την ίδια απορία είχα και γω μετά την πρώτη αποτυχία..ρώταγα και το γιατρό τι άλλη εξέταση μπορώ να κάνω και το μόνο που είπε να κάνω είναι μια΄εξέταση θρομβοφιλίας και να μην αγχώνομαι..εγώ προτείνω να ηρεμήσεις, να περάσεις καλά μέχρι την επόμενη προσπάθεια(που θα ναι και η τυχερή) να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά

ty11p2.png

Καλό μεσημέρι και από εμένα

Εδώ προσπαθεί να βγάλει ήλιο...κατά καιρούς τα καταφέρνει. Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες (εβαλα και λίγη μουσταρδίτσα με μέλι για αλλαγή).

Κουρεύτηκα επιτέλους και νιωθω σαν να ελαφρυνε το κεφάλι μου :tongue:

Ioanna ο νέος ενιαίος φορέας ονόματι ΕΟΠΥΥ ειχαν πει οτι θα σου δίνει την δυνατότητα αντί του να πληρώνεις εσύ το μαιευτήριο και μετά να τρέχεις να πάρεις επίδομα τοκετού, να πληρώνει αυτός το μαιευτήριο και φυσικά να μην παίρνεις το επίδομα. Αλλά...επειδή αυτό εφαρμόστηκε για 1 μήνα (τον Γενάρη) και φυσικά ο ΕΟΠΥΥ δεν πλήρωσε κανένα μαιευτήριο από αυτά με τα οποία ειχε συμβεβληθεί, αυτά κατήγγειλαν την σύμβαση και γυρίσαμε στα παλιά. Τουτέστιν αν γεννάς στο δημόσιο, δεν έχεις δικαιωμα επιδόματος τοκετού, αλλά δεν πληρώνεις και τίποτε παραπάνω. Αν γεννάς σε ιδιωτικό, ανάλογα με το τι θέση (δωμάτιο) θα πάρεις, πληρώνεις και μετά πας για να πάρεις το επίδομα τοκετού από τον ΕΟΠΥΥ. Εγώ θα γεννήσω στο Λητώ το οποίο έχει βγαλει για φυσιολογικό τοκετό το 3κλινο 1500 ευρώ. Για καισαρική δεν θυμάμαι..αλλά αντε να ειναι 1700 ευρω. Αυτάαααα

Geminaki πολύ καλά που έχασες το 1,5 κιλο και ναι μπορώ να σου πω οτι το αλάτι και ζάχαρη μπορούν να κάνουν τέτοια αλλαγή...λόγω κυρίως μείωσης των κατακρατήσεων υγρών....σουπερ δηλαδή. Μην αγχώνεσαι.

α μάλιστα δλδ καμιά ουσιαστική αλλαγή..μ αρέσει πολύ η χώρα που ζούμε λέμε!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Να γκρινιάξω λιγο να μπει κι η future που λεει οτι το χω κοψει το άθλημα??

Οι φακες ηταν αισχος!!!!!!!! Εβαλα λιγο ξυδακι και μια φετα ψωμι και τις εφαγα σα φαρμακο... Που θα παει, 1,5 εβδομαδα εμεινε, θα δείτε μετα!!

Επίσης, νυσταζωωωω!!! Παλι μου ηρθε η γνωστη αυπνια 5-8. Και αυτο το πραγμα με διαλυει μετα... Αυτά!!

Ioannav ναι ναι παραπονιόμαστε!! Και να σχολιάζεις αν θες για να σε βλεπουμε και πιο συχνά! Κορμι θα γινεις με τις αναγουλες!!

Γιατι σου ειπε να κοψεις αλατι? Ή απλα ενα περιορισμό να κάνεις?

Palmoma πολύ το λιγουρευτηκα το κοτοπουλάκι:rolleyes:

Μεγεια και το κουρεμα!! Τωρα εισαι ετοιμη για να υποδεχτείς τη μπεμπούλα??

Tinaki καταλαβαινω το αγχος σου... Η υστεροσκοπηση δεν ξερω ακριβως τι διαδικασία ειναι... Να σου πω, αν ειναι σαν υπερηχος απλά πιο ακριβείας, καν την κι αυτη να σου φυγει η ιδεα. Ειδάλλως, ασ΄το. Ηρεμησε κι ερχεται η τυχερη σου φορά! Θα ειμαστε ολο συμβουλές και σε σενα ως παλιές!!

Κανα αλλο νεο?? Ολα καλά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να γκρινιάξω λιγο να μπει κι η future που λεει οτι το χω κοψει το άθλημα??

Οι φακες ηταν αισχος!!!!!!!! Εβαλα λιγο ξυδακι και μια φετα ψωμι και τις εφαγα σα φαρμακο... Που θα παει, 1,5 εβδομαδα εμεινε, θα δείτε μετα!!

Επίσης, νυσταζωωωω!!! Παλι μου ηρθε η γνωστη αυπνια 5-8. Και αυτο το πραγμα με διαλυει μετα... Αυτά!!

Ioannav ναι ναι παραπονιόμαστε!! Και να σχολιάζεις αν θες για να σε βλεπουμε και πιο συχνά! Κορμι θα γινεις με τις αναγουλες!!

Γιατι σου ειπε να κοψεις αλατι? Ή απλα ενα περιορισμό να κάνεις?

Palmoma πολύ το λιγουρευτηκα το κοτοπουλάκι:rolleyes:

Μεγεια και το κουρεμα!! Τωρα εισαι ετοιμη για να υποδεχτείς τη μπεμπούλα??

Tinaki καταλαβαινω το αγχος σου... Η υστεροσκοπηση δεν ξερω ακριβως τι διαδικασία ειναι... Να σου πω, αν ειναι σαν υπερηχος απλά πιο ακριβείας, καν την κι αυτη να σου φυγει η ιδεα. Ειδάλλως, ασ΄το. Ηρεμησε κι ερχεται η τυχερη σου φορά! Θα ειμαστε ολο συμβουλές και σε σενα ως παλιές!!

Κανα αλλο νεο?? Ολα καλά?

κορμί δεν το βλέπω να γίνομαι με τα χάπια που παίρνω..έχει γίνει η κοιλιά μου άλλο πράμα..σαν δίφυλλη ντουλάπα θα είμαι σε λίγο..εντωμεταξύ τα βράδυα μου είναι άλλο πράγμα..ειδικά χθες να προσπαθώ να κάνω εμετό και να μην μπορώ, το πιο σπαστικό πράγμα είναι αυτό..μετά τις 5 το απόγευμα δεν τρώω ποτέ..κάνα φρούτο μόνο και κρακεράκια και κάποιες φορές πίνω και γάλα. το αλάτι νομίζω μου το πε προληπτικά να το κόψω..βέβαια εγώ βάζω στα φαγητά μου..αλλά έτσι και αλλιώς δεν πολυτρώω αφού όλα με ενοχλούν..τα πρωινά πάλι είμαι μια χαρά..τέλος πάτων δεν θα πω άλλα γιατί θα με λέτε γρινιάρα μετά(όχι οτι δεν είμαι!)

θα πάμε να παραγγείλουμε το τζάκι μας σε λίγο, που σημαίνει πως θα βγω απ το σπίτι!!!!!!!!

σε 1,5 βδομάδα θα ξαναφάς αλάτι????

ty11p2.png

Στη διαγνωστικη υστεροσκοπηση σου βαζουν μια καμερα στην μητρα διαμεσου του τραχηλου και κοιτανε αν υπαρχει καποιο παθολογικο ευρημα πχ εστιες ενδομητριωσης-πολυποδες κτλ.γινεται χωρις ναρκωση για τις τολμηρες και με μια πολυ ελαφρια ναρκωση για τις υπολοιπες που δε θελουν να κανουν ουτε κιχ!!!!χαχαχα!

Ιωαννα μου,και το οκ να σου πει ο ντοκτορας εσυ να συνεχισεις να εισαι προσεκτικη!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορμί δεν το βλέπω να γίνομαι με τα χάπια που παίρνω..έχει γίνει η κοιλιά μου άλλο πράμα..σαν δίφυλλη ντουλάπα θα είμαι σε λίγο..εντωμεταξύ τα βράδυα μου είναι άλλο πράγμα..ειδικά χθες να προσπαθώ να κάνω εμετό και να μην μπορώ, το πιο σπαστικό πράγμα είναι αυτό..μετά τις 5 το απόγευμα δεν τρώω ποτέ..κάνα φρούτο μόνο και κρακεράκια και κάποιες φορές πίνω και γάλα. το αλάτι νομίζω μου το πε προληπτικά να το κόψω..βέβαια εγώ βάζω στα φαγητά μου..αλλά έτσι και αλλιώς δεν πολυτρώω αφού όλα με ενοχλούν..τα πρωινά πάλι είμαι μια χαρά..τέλος πάτων δεν θα πω άλλα γιατί θα με λέτε γρινιάρα μετά(όχι οτι δεν είμαι!)

θα πάμε να παραγγείλουμε το τζάκι μας σε λίγο, που σημαίνει πως θα βγω απ το σπίτι!!!!!!!!

σε 1,5 βδομάδα θα ξαναφάς αλάτι????

Μολις σταματησεις τα χαπια θα ξεπρηστείς, θα το δεις. Οποτε μην αγχωνεσαι!! Εγω με τις αναγουλες φαντασου ψιλοετρωγα γιατι με εκανε να νιωθω καλύτερα...

Κι εγω ρε γμτ δε θεωρω οτι βαζω πολύ αλατι στα φαγητά μου...τωρα γιατι ολα μου φαινονται σαν αχυρο δεν ξερω....

Και εχει ο αδερφος μου γενεθλια αυριο και ειπε να παμε εξω για φαγητο, αλλά μπα...που να παω η καημενη!! Να μην μπορω να φαω τιποτα ή να τρωω εγω τα ανοστα και να θελω να ορμηξω στα πιάτα τους:tongue::tongue: χαχα

Ναι λεω να το κρατησω μεχρι την επομενη Κυριακη αυστηρα, και μετα σιγα σιγα ν αρχισω να βαζω λιγο...

Καλορίζικο το τζάκι!!! Αντε θα πας και βολτιτσα;)

Στη διαγνωστικη υστεροσκοπηση σου βαζουν μια καμερα στην μητρα διαμεσου του τραχηλου και κοιτανε αν υπαρχει καποιο παθολογικο ευρημα πχ εστιες ενδομητριωσης-πολυποδες κτλ.γινεται χωρις ναρκωση για τις τολμηρες και με μια πολυ ελαφρια ναρκωση για τις υπολοιπες που δε θελουν να κανουν ουτε κιχ!!!!χαχαχα!

Χμμ ...δεν ακουγεται ζορικη διαδικασια. ΔΕν ξερω ομως ρε, τι να σου πω... Θα σε κανει να νιωσεις καλύτερα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Tελικα αποφασισα,να μη την κανω και ο θεος βοηθος!Η αληθεια ειναι πως κι εγω μεσα μου πιστευω πως δεν εχω κατι και το προβλημα ειναι οντως το σπερμα και τιποτε αλλο.Δεν μπορει τοσους γατρους εχω αλλαξει δεν μπορει ενας θα μου το ειχε προτεινει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημέρα..η άνοιξη δεν θα ρθει ποτέ μάλλον..κατευθείαν για καλοκαίρι μας κόβω

θα πάω για κούρεμα σε λίγο...επιτέλους μετά απο πολύ καιρό! αργότερα θα φτιάξω γεμιστά και η ζωή συνεχίζετε!

ty11p2.png

καλημέρα..η άνοιξη δεν θα ρθει ποτέ μάλλον..κατευθείαν για καλοκαίρι μας κόβω

θα πάω για κούρεμα σε λίγο...επιτέλους μετά απο πολύ καιρό! αργότερα θα φτιάξω γεμιστά και η ζωή συνεχίζετε!

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Γιατι καλέ να μην ερθει??????? Αααααα δε θελω απαισιοδοξίες! Μας κάνει κολπα για να την εκτιμησουμε παραπάνω!

Εδω εχει ηλιο...Δεν παμε ομως βολτιτσα. Θελω να σιδερωσω, και να κανω καμια δουλιτσα...ξυπνησα και αργά πάλι....

Θα φτιαξω μπουτακια κοτοπουλο (το δικό μου αναλατο...ολο θα το λεω:tongue:)

Καλό κουρεμα!!

Tinaki συμφωνώ στην αποφαση σου! Προχωρα και μη φοβου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσάκια

σήμερα είχε καταπληκτική ημέρα. Πήγαμε μέχρι το metro mall εδώ κοντά με την κουμπάρα και το βαφτηστήρι. Θέλαν να αλλάξουν ένα μπουφάν που του ειχα πάρει, και κάτσαμε για φαγητο και καφέ...ειχα τόοοοοοσο καιρό να το κάνω αυτό. Πολύ μου άρεσε. Ήρθαν και οι σύζυγοι σε κάποια φάση..μια χαρά περάσαμε.

Μετά πήγαμε και φέραμε επιτέλους το καρότσι σπίτι...δηλαδή προς το παρον ειναι στο αυτοκίνητο...στο ογκώδες κουτί του. Αλλά θα ανέβει κι αυτό που θα πάει....είναι και οι σκάλες βλέπετε.

Κατά τα άλλα καλά ειμαστε...μπήκε η ανοιξη και ειναι τέλεια. Ανέβηκε η ψυχολογία μου, μπήκε και μια υποτυπώδης τάξη στο δωμάτιο της μπέμπας...και ειμαι χαρούμενη πολύ...επιτέλους. Νιώθω οτι όλα αρχίζουν και μπαίνουν στην σειρά τους...:D:D

Tina όσον αφορά την υστεροσκοπιση έχω ακούσει οτι πολλές την κανουν. Εγω επειδή ειχα κάνει λαπαροσκόπιση πριν ένα χρόνο ειχα καθαρίσει και από αυτό...Από την μια θα σου πρότεινα ό,τι ειναι να κάνεις να το κάνεις. Από την άλλη...αν το σπέρμα ειναι το πρόβλημα...ίσως να μην υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία βρε παιδί μου ε; Νομίζω οτι πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου τελικά....ξέρει πάντα καλύτερα.

Geminaki εγώ στο τραπέζι θα πήγαινα (να τον χαίρεσαι κι ολας τον αδερφό σου) και θα ετρωγα και κανονικά. Και εγώ οταν ειμαι έξω κανονικά τρώω..σιγά. Στο σπίτι προσέχω και τρώω χωρις αλάτι. Αλλά εξω μια φορά στις τοσες που βγαίνω...δεν νομίζω οτι χαλάει η σούπα. Να πας και να περάσεις πολυ καλά...αυτή ειναι η συμβουλή μου.

Ioanna μου...γεμιστά...το καλύτερό μου φαγητό. Με ρύζι όμως μονο οχι με κιμά που τα κάνει η πεθερά μου και τα μισώωωωω. Με'γεια το κουρεμα ....τα έκοψες πολύ;

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια

σήμερα είχε καταπληκτική ημέρα. Πήγαμε μέχρι το metro mall εδώ κοντά με την κουμπάρα και το βαφτηστήρι. Θέλαν να αλλάξουν ένα μπουφάν που του ειχα πάρει, και κάτσαμε για φαγητο και καφέ...ειχα τόοοοοοσο καιρό να το κάνω αυτό. Πολύ μου άρεσε. Ήρθαν και οι σύζυγοι σε κάποια φάση..μια χαρά περάσαμε.

Μετά πήγαμε και φέραμε επιτέλους το καρότσι σπίτι...δηλαδή προς το παρον ειναι στο αυτοκίνητο...στο ογκώδες κουτί του. Αλλά θα ανέβει κι αυτό που θα πάει....είναι και οι σκάλες βλέπετε.

Κατά τα άλλα καλά ειμαστε...μπήκε η ανοιξη και ειναι τέλεια. Ανέβηκε η ψυχολογία μου, μπήκε και μια υποτυπώδης τάξη στο δωμάτιο της μπέμπας...και ειμαι χαρούμενη πολύ...επιτέλους. Νιώθω οτι όλα αρχίζουν και μπαίνουν στην σειρά τους...:D:D

Tina όσον αφορά την υστεροσκοπιση έχω ακούσει οτι πολλές την κανουν. Εγω επειδή ειχα κάνει λαπαροσκόπιση πριν ένα χρόνο ειχα καθαρίσει και από αυτό...Από την μια θα σου πρότεινα ό,τι ειναι να κάνεις να το κάνεις. Από την άλλη...αν το σπέρμα ειναι το πρόβλημα...ίσως να μην υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία βρε παιδί μου ε; Νομίζω οτι πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου τελικά....ξέρει πάντα καλύτερα.

Geminaki εγώ στο τραπέζι θα πήγαινα (να τον χαίρεσαι κι ολας τον αδερφό σου) και θα ετρωγα και κανονικά. Και εγώ οταν ειμαι έξω κανονικά τρώω..σιγά. Στο σπίτι προσέχω και τρώω χωρις αλάτι. Αλλά εξω μια φορά στις τοσες που βγαίνω...δεν νομίζω οτι χαλάει η σούπα. Να πας και να περάσεις πολυ καλά...αυτή ειναι η συμβουλή μου.

Ioanna μου...γεμιστά...το καλύτερό μου φαγητό. Με ρύζι όμως μονο οχι με κιμά που τα κάνει η πεθερά μου και τα μισώωωωω. Με'γεια το κουρεμα ....τα έκοψες πολύ;

άντε όλα σε τάξη τα έβαλες, μια χαρά και τις βόλτες σου και τα καφεδάκια σου τα έκανες!! τα γεμιστά με κιμά μάλλον δεν τα συμπαθείς γιατί είναι της πεθεράς..δε δοκίμασες τα δικά μου με κιμά για να αλλάξεις γνώμη!!! καλά καλή μαγείρισσα δεν είμαι αλλά νομίζω τα πετυχένω τα άτιμα! το μαλλί το κοψα αρκετά..κοντό καρέ πίσω και πιο μεγάλο μπροστά..ωραίο είναι όσο είναι χτενισμένο αμα το λούσο και το αφήσω΄είναι για το γάμο του καραγκιόζη..είναι και σπαστά και πάνε αλα ντάλον..το πρωί έχω πλάκα..ειδικά αν έχω λουστεί βράδυ και δεν τα ισιώσω με βλέπω το πρωί και τρομάζω!

ty11p2.png

Αχ και εμένα μ'αρέσει το καρέ πολύ...αλλά εχω το ίδιο θέμα. Σπαστά μαλλιά...όταν ειναι χτενισμένα τέλεια...και όταν τα λούσω εγώ και φυσικά δεν τα χτενίσω....χάλια μαύρα.

Γι'αυτό και εγώ δεν τα έκοψα παρα πολύ...αρκετά μεν...αλλά παραμένουν στους ώμους.

Μμμμ ναι τότε να τα δοκιμάσω τα δικά σου. Η αλήθεια είναι οτι η πεθερά μαγειρεύει χάλια...επομένως εντάξει αφήνω ακόμα μια ευκαιρία στα γεμιστά με κιμά ;)

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...