Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι παίρνω ένα το πρωί και κατά τις 6 το χάπι. Αλλά από απορρόφηση...δεν πάμε καλά. Αλλά δεν βαριέσαι ό,τι ήταν να γίνει έγινε.

Ναι μωρε τωρα εχεις φτασει στην πηγή! Μη σε νοιάζει τιποτα!!

Κοριτσια να πω κάτι??? Ξαναπεινάω.......:(:(:(

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδω πεινάω εγώ που έφαγα και γιουβέτσι...δεν θα πεινάς εσύ με τα φασολάκια σου τα σκέτα;

Πάω να φάω κανένα φρούτο να ξεγελαστώ

Κι εγω θα φαω αχλάδι αλλά θ αφησω λιγη ωρα να περασει πρωτα γιατι μετα...το βραδυ πάλι μαμ!! Και τι μαμ?? αυγο βραστο με λιγο ψωμάκι... Ε ρε γλέντια!

Το γιουβετσι σου εσενα ειχε αλάτι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα. πως είστε σήμερα? εγώ τα ίδια, βλέπω πρωινή μελέτη (κατάντια) έξω σκάβει η ευαθ το δρόμο για άλλη μια φορά και έχει φασαρία και μας ξυπνήσαν απ τις 7 για να μετακινήσουμε τα αυτοκίνητά μας..κατα τ'άλλα ηρεμίααααα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα. πως είστε σήμερα? εγώ τα ίδια, βλέπω πρωινή μελέτη (κατάντια) έξω σκάβει η ευαθ το δρόμο για άλλη μια φορά και έχει φασαρία και μας ξυπνήσαν απ τις 7 για να μετακινήσουμε τα αυτοκίνητά μας..κατα τ'άλλα ηρεμίααααα

Καλημέρα και από εμένα.Εχει υπέροχη μέρα και αποφάσισα να πλύνω τις κουρτίνες μου!!!Φαί σήμερα...μακαρόνια ογκραντεν.Και τώρα κάνω και κριτσίνια με τυρί,κάτι που μου το ζητάει ο άντρας μου εδώ και μέρες.Τηλεόραση εγώ δεν βλέπω,ή τουλάχιστον βλέπω πολύυυυυυ σπάνια!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα κουκλες!!!

Πως ειστε??

Εγω σημερα ξυπνησα στις 10:30. Ομως γενικά ξυπναω πολλες φορες το βραδυ και σκεφτομαι, σκεφτομαι...μου τη δινει αυτό το πραγμα!!

Χτες πηγα για καφε!!! ΜΕ δυο φιλες μετα απο πολύυυυ καιρό! Πολύ μ αρεσε!

Και σημερα εχει ωραίο ηλιο!! Αντε επιτελους! Ελπίζω να κρατησει πολύ!

Τωρα μου εχει φυγει η ωρα, πρεπει να φτιαξω μπιφτεκια (για μενα αναλατα-μπλιάξ!) και να βρασω χορτα. Και σε καμια ωριτσα να παω στο φαρμακειο για την ενεση... Σιδερο δε βλεπω να προλαβαινω...μαλλον αύριο!

Futuraki ωραια τα μακαρονάκια!! Μου φαινεται τωρα θ αρχίσω να ζηλευω ολα τα φαγητά!

Οσο για την τηλεοραση...μεγαλη καταντια κι εγώ! Βλεπω στανταρ πρωινο μου και μενεγακη. Και γενικά τη θελω ανοιχτη οσο ειμαι στο σπιτι.Αλλιώς νιώθω πολύ μοναξια....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλό μεσημέρι

σήμερα το μενου έχει τα υπόλοιπα των προηγούμενων ημερών (φακές, φασολάδα, τραχανάς και γιουβέτσι). Αύριο πάλι θα μαγειρέψουμε...:tongue:

Επιτέλους ήλιος λαμπρός και εδώ. Τι καλά! Πήγα και περπάτησα για να κάνω και κάτι δουλειές...τράπεζα και τέτοια.

Τώρα θα φάμε...ήρθε και ο σύζυγος.

Χθες εγινε χαμός με τις μετακομίσεις στο δωμάτιο το παιδικό...to be. Με επιασε υστερία που δεν ήξερα που να αποθηκεύσω κάποια πράγματα (τι περίεργο). Ευτυχώς ήρθε η κουμπάρα μας για επίσκεψη και ηρέμησα. Κάτσαμε, φαγαμε και πίτσα (ΑΤΑΣΤΑΛΙΙΙΙΙΕΣ). Εννοείται οτι ΔΕΝ ζυγίστηκα σήμερα..δεν υπάρχει λόγος :tongue:. Παντως περάσαμε όμορφα.

Η μαμά αναρρώνει και μπορεί να με βοηθάει και πάλι.

Αυτα...πάω να δω το στεφάνι μου :D:tongue:

A5K6p3.png

Καλό μεσημέρι

σήμερα το μενου έχει τα υπόλοιπα των προηγούμενων ημερών (φακές, φασολάδα, τραχανάς και γιουβέτσι). Αύριο πάλι θα μαγειρέψουμε...:tongue:

Επιτέλους ήλιος λαμπρός και εδώ. Τι καλά! Πήγα και περπάτησα για να κάνω και κάτι δουλειές...τράπεζα και τέτοια.

Τώρα θα φάμε...ήρθε και ο σύζυγος.

Χθες εγινε χαμός με τις μετακομίσεις στο δωμάτιο το παιδικό...to be. Με επιασε υστερία που δεν ήξερα που να αποθηκεύσω κάποια πράγματα (τι περίεργο). Ευτυχώς ήρθε η κουμπάρα μας για επίσκεψη και ηρέμησα. Κάτσαμε, φαγαμε και πίτσα (ΑΤΑΣΤΑΛΙΙΙΙΙΕΣ). Εννοείται οτι ΔΕΝ ζυγίστηκα σήμερα..δεν υπάρχει λόγος :tongue:. Παντως περάσαμε όμορφα.

Η μαμά αναρρώνει και μπορεί να με βοηθάει και πάλι.

Αυτα...πάω να δω το στεφάνι μου :D:tongue:

Αντε ωραία! Ολα καλά πάλι!

Με την αποθηκευση πιστευω θα δεις και στην πραξη τι και πως σε βολευει...Ετσι λέω κι εγω στον εαυτό μου...

Πηγα εκανα και την ενεσουλα. Μονο που δε μου εκτελέι την ηλεκρονικη συνταγη...Παει να περασει τον κωδικο και τη βγαζει ακυρωμενη. Ξαναπηγα στο νοσοκομειο χτες και την ξαναφτιαξαμε...και πάλι τα ιδια... Γκρρ!!! Τωρα πρεπει να παω πάλι τη Δευτερα να δω τι λαθος κανει. λες κι εχω καμια ορεξη...αλλά εχου 64Ε τα φαρμακα..Δεν ειναι να τα χαρισεις..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αμάν αυτό το θέμα με τις ηλεκτρονικές συνταγές...ένα μπάχαλο γινεται μόνιμως.

Παω να ξαπλώσω λίγο γιατί το περπάτημα με έβγαλε νοκ αουτ...

Μετά, το απόγευμα θα συνεχίσουμε τις ανακατάξεις στο δωμάτιο.

Αύριο επιτέλους έχω κλείσει να πάω να κουρευτώ. Θα κλείσω και ένα μανικιουρ πεντικιούρ...και μετά πρέπει να δω και την αποτρίχωση στην επίμαχη περιοχή. Την είχα κάνει πριν ένα μήνα και ήταν σούπερ...τώρα πια..δεν βλέπω τι γίνεται :oops::oops: εκεί κάτω... Γενικά θα κάνω όλα όσα θα αργήσω αρκετό καιρό να ξανακάνω.

Μας έχουν τηλ για το καρότσι από την προηγούμενη εβδομάδα...αλλά εμείς...απτόητοι. Ακομα δεν έχουμε πάει. Πηγαμε δηλαδή με το δικό μου μικρο αυτοκίνητο αλλά δεν χωρούσε. Και πρέπει να πάμε πλέον Σάββατο με τον σύζυγο...αλλά το προηγουμενο δεν τα καταφέραμε....ίσως πάμε αυτό...αλλά αν έρθει και το καρότσι που θα μπεί;:confused::(

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Αμάν αυτό το θέμα με τις ηλεκτρονικές συνταγές...ένα μπάχαλο γινεται μόνιμως.

Παω να ξαπλώσω λίγο γιατί το περπάτημα με έβγαλε νοκ αουτ...

Μετά, το απόγευμα θα συνεχίσουμε τις ανακατάξεις στο δωμάτιο.

Αύριο επιτέλους έχω κλείσει να πάω να κουρευτώ. Θα κλείσω και ένα μανικιουρ πεντικιούρ...και μετά πρέπει να δω και την αποτρίχωση στην επίμαχη περιοχή. Την είχα κάνει πριν ένα μήνα και ήταν σούπερ...τώρα πια..δεν βλέπω τι γίνεται :oops::oops: εκεί κάτω... Γενικά θα κάνω όλα όσα θα αργήσω αρκετό καιρό να ξανακάνω.

Μας έχουν τηλ για το καρότσι από την προηγούμενη εβδομάδα...αλλά εμείς...απτόητοι. Ακομα δεν έχουμε πάει. Πηγαμε δηλαδή με το δικό μου μικρο αυτοκίνητο αλλά δεν χωρούσε. Και πρέπει να πάμε πλέον Σάββατο με τον σύζυγο...αλλά το προηγουμενο δεν τα καταφέραμε....ίσως πάμε αυτό...αλλά αν έρθει και το καρότσι που θα μπεί;:confused::(

Να πας να κανεις καλλωπισμό κανονικότατα!! Μονο τωρα δε βλεπεις εκει κατω?? Εγω ηδη απ τον προηγουμενο μηνα. Και λεω να κλεισω ραντεβου απο βδομαδα, και μετα πάλι τον επομενο μηνα, πριν γεννησω. Παντως καθολου τριχοφυια δεν εχω. Να κι ενα καλό!

Να πατε να το παρετε το καροτσάκι! Και σιγα, καπου θα το βαλεις...Εκτός κι αν θες αφου γεννησεις να παει ο άντρας σου..

Κι εμας ηρθαν οι κουνιες. Αλλά τους εχω πει θα παω τελος του μηνα. Θα το κανω ετσι γιατι τοτε λεω να φτιαχνω και βαλιτσα (να αγοράζω δηλαδη) και να τα παρω ολα μαζι γιατι εχω ενα κουπονι -10%, να μου βγει καλύτερη εκπτωση.

Καλη ξεκουραση!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ουφ πολύς ύπνος...κουράστηκα με το περπάτημα τελικά. Εχω βαρύνει τον τελευταίο μήνα και κουράζομαι...αλλά δεν το εχω συνηθίσει και νομίζω οτι ειμαι όπως παλιά.

Λοιπόν που ειναι οι άλλες; Γιατί έχουν χαθεί πάλι; Μόνο εγώ και η Gemini δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και γράφουμε;

Geminaki πότε έχεις ΠΗΤ;

Καλά έκανες, και εγώ όλα τα είχα ζητήσει από όταν τα παρήγγειλα σε ένα μήνα περίπου...και ήρθαν όλα τώρα τον Μάρτη...

Όσο για τον καλλωπισμο, ναι στον 9ο έχασα πλεόν οπτική επαφή. Μέχρι τότε έβλεπα. Και ειχα τον έλεγχο. Τώρα δεν βλέπω. Στα πόδια η τριχοφυϊα ειναι μηδενική. Αλλά στο σημείο δεν βλέπω. Και προκειμένου να με ξυρίσουν στο μαιευτήριο προτιμώ να έχω κάνει εγώ αποτρίχωση πριν.

A5K6p3.png

Ουφ πολύς ύπνος...κουράστηκα με το περπάτημα τελικά. Εχω βαρύνει τον τελευταίο μήνα και κουράζομαι...αλλά δεν το εχω συνηθίσει και νομίζω οτι ειμαι όπως παλιά.

Λοιπόν που ειναι οι άλλες; Γιατί έχουν χαθεί πάλι; Μόνο εγώ και η Gemini δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και γράφουμε;

Geminaki πότε έχεις ΠΗΤ;

Καλά έκανες, και εγώ όλα τα είχα ζητήσει από όταν τα παρήγγειλα σε ένα μήνα περίπου...και ήρθαν όλα τώρα τον Μάρτη...

Όσο για τον καλλωπισμο, ναι στον 9ο έχασα πλεόν οπτική επαφή. Μέχρι τότε έβλεπα. Και ειχα τον έλεγχο. Τώρα δεν βλέπω. Στα πόδια η τριχοφυϊα ειναι μηδενική. Αλλά στο σημείο δεν βλέπω. Και προκειμένου να με ξυρίσουν στο μαιευτήριο προτιμώ να έχω κάνει εγώ αποτρίχωση πριν.

Ασε το περπατημα πλεον ειναι αθλος! Κι εγω πολύ κουραση και λαχανιασμα επίσης!!

Ο γιατρός μου ειπε οτι θα θελε να γεννησω 20/05 δηλ 38η εβδομαδα. Ομως το βλεπω δυσκολο. Τα διδυμα θεωρουνται τελειομηνα στις 36 εβδ και συνηθως καπου εκει τα παιρνουν, αρα καπου 10/05 υπολογίζω.

ΝΑ βαζουμε απουσίες λεω εγώ!!!!!!!!!!!! Αντε τωρα! εχουμε μεινει μονο δυο....Κανονιστείτε!!

Καλα αν γλιτωσεις τη φοβερη αποτριχωση του νοσοκομειου εισαι σουπερ!! να πας γρηγορα!

Θυμαμαι οτι ειχες πει κι εσυ δεν εχεις τριχοφυια και ηταν αλλος ενας λογος που πονταρα οτι το αλλο ειναι κοριτσακι! Αλλα τελικα ειναι κι αυτός ενας μυθος που καταρριπτεται!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Επομενως Geminaki να σου ευχηθώ καληνύχτα...μιας και οι δυο μας το κρατάμε το μαγαζί.

Οκ!

Και κλασσικά να ανοιξω εγω το καφε σημερα με μια γλυκιά καλημερα σε οοοοοοολα τα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε?? ΚΑλά το ποσο με φτιάχνει ο ηλιος δε λέγεται! Αλλη διαθεση ρε παιδί μου!

Κοριτσια ζυγιστηκα σημερα κι εχασα 1,5 κιλό....:eek::eek: Εκοψα το αλατι 2 μερες και τη ζαχαρη λιγες παραπάνω. Ειναι λογικό?? Κοιτα που ανησυχούμε για ολα:rolleyes: Και να φανταστείτε τα ποδια μου εχουν πρηστεί και λιγάαααακι. Τελοςπάντως θα δουμε. ΔΕ με χαλάει κιολας. Αλλά πανω από 1-2 εβδομαδες δεν το κραταω γιατι με τη στερηση δεν τα πάω καλά...Τι νοημα εχει να μην παρω τωρα κιλά και να τα πάρω μολις γεννήσω:confused:

Κατα τα αλλα ησυχία. Φακες θα κανω σημερα (αναλατες -ολο αυτό σκεφτομαι!) Θα τις τιγκάρω στο ξυδι να νοστιμήσουν...

Φιλιαάααααααα!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...