Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Με τρελλαίνεις....έγκυο γυναίκα (ωραίο ακούγεται!) με τις περιγραφές σου και τις μυρωδιές σου.............:shock:

Μόνο ωραίο.... Νομίζω και μόνο το οτι λες αυτή τη λέξη γίνεσαι ευτυχισμένη...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πωπω τι φαγητά είναι αυτά??? Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα. Αργησα να ξυπνήσω κι έπρεπε να φύγω αμέσως για κάτι δουλειές και ο άντρας μου στο συνεργείο το αμάξι... Οπότε μακαρονάκια με σάλτσα.

Από ζέστη στο κέντρο άλλο τίποτα... Πήγα και σ ενα μαγαζί να πάρω κανα φορεματάκι φαρδουλό αλλά τίποτα δε μ άρεσε πάνω μου γμτ:-(:sad::-(:sad:

Μάλλον πρέπει να κοπούν τα πολλά πολλά γιατί έχω παραγίνει...

Πως πας μικρούλι;;;Καλύτερα ελπίζω..!!!:-)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini αυτο με τα φαρδουλά φορεματάκια δεν ειναι κακή ιδέα. Εγώ βεβαια προς το παρον φοράω...μαύρα...και μέχρι τα 40 (3η Σεπτέμβρη). Και πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά δεν θέλω να πάρω πολλά ρούχα εγκυμοσύνης...γιατι και ακριβά ειναι και δεν έχεις μετά τι να τα κάνεις....ααααααα ξέχασα να το πω να το έχετε υπόψη σας. Μου έχει πει φίλη οτι τα καλύτερα τζην για εγκύους τα έχουν το ZARA ΚΑΙ ΤΟ H&M....μην πάτε να χαλάσετε τα λεφτά σας σε ακριβά μαγαζιά όταν έρθει η ώρα. ;)

Παω να φαω καρπουζάκι.

A5K6p3.png

Gemini αυτο με τα φαρδουλά φορεματάκια δεν ειναι κακή ιδέα. Εγώ βεβαια προς το παρον φοράω...μαύρα...και μέχρι τα 40 (3η Σεπτέμβρη). Και πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά δεν θέλω να πάρω πολλά ρούχα εγκυμοσύνης...γιατι και ακριβά ειναι και δεν έχεις μετά τι να τα κάνεις....ααααααα ξέχασα να το πω να το έχετε υπόψη σας. Μου έχει πει φίλη οτι τα καλύτερα τζην για εγκύους τα έχουν το ZARA ΚΑΙ ΤΟ H&M....μην πάτε να χαλάσετε τα λεφτά σας σε ακριβά μαγαζιά όταν έρθει η ώρα. ;)

Παω να φαω καρπουζάκι.

Καλά εννοείται η μόδα ευνοεί τις έγκυες! Υπάρχουν πολλά ωραία ρουχαλάκια που μπορέις να φοράς μ'εχρι να προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη. Και πράγματι τα εγκυμοσύνης είναι πανάκριβα....

Μονο που χμμ, γκουχ,γκουχ,εεεεε, ^&^&&Ι*((^%$ δεν είμαι έγκυος ακόμα....τα φαρδουλά τα θέλω για άλλο λόγο δυστυχώς....:-(

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται η μόδα ευνοεί τις έγκυες! Υπάρχουν πολλά ωραία ρουχαλάκια που μπορέις να φοράς μ'εχρι να προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη. Και πράγματι τα εγκυμοσύνης είναι πανάκριβα....

Μονο που χμμ, γκουχ,γκουχ,εεεεε, ^&^&&Ι*((^%$ δεν είμαι έγκυος ακόμα....τα φαρδουλά τα θέλω για άλλο λόγο δυστυχώς....:-(

Το ξέρω...ειπαμε είσαι στην φάση της πρόβας...αλλά ειπαμε ένας μήνας πάνω ένας μήνας κάτω...τι ειναι;

A5K6p3.png

Φυσικά βάζω..αλλά δεν τις τηγανίζω..δεν το έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια.Γίνεται πιο ωραίο έτσι;;Να το δοκιμάσω την επόμενη φορά..δεν λιώνει όμως η μελιτζάνα;;Η την βάζεις πιο αργά από τα υπόλοιπα υλικά;;;

Δώσε λεπτομέρειες παρακαλώ.....:-(:sad:

γίνεται πιο γευστικό..δοκίμασέ το..πρόσθεσέ τες στο τέλος και σε χαμηλή φωτιά για κανένα τέταρτο περίπου

ty11p2.png

γίνεται πιο γευστικό..δοκίμασέ το..πρόσθεσέ τες στο τέλος και σε χαμηλή φωτιά για κανένα τέταρτο περίπου

Φυσικά θα το δοκιμάσω!!!μου αρέσουν αυτά..αυτά τα μικρά..κλίκ που μπορεί να δώσουν στο φαγητό άλλο αέρα.Οι "πονηριές" που λέω εγώ..αυτές ψάχνω πάντα σε κάθε συνταγή!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ε καλά τώρα...καλά λέει η PALMOMA πρόβα κάνεις..μετά θα τα χάσεις όλα μαζί..εεε...και αν μείνουν και μερικά θεωρούνται παράσημα..δεν πειράζει!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

PALMOMAKI...αύριο θα ακούσεις το μωράκι σου...τι καλά!!!!!Λες να βάλεις τα κλάματα;;;Λογικό το βλέπω!!!:lol::lol:

Από το στομα σου και στου Θεού τ'αυτί. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Πήγα και πήρα τις μισες εξετάσεις. Αύριο πρωι πρωι θα πάω να πάρω και τις υπολοιπες και στις 10 έχω ραντεβού με τον γιατρό. Ωραίο ειναι το forum, μαθαίνεις τόσα, αλλά διαβάζεις και κάποιες εμπειρίες και τρελλαίνεσαι. Καλά εννοείται οτι θα τα μπηξω αν ακούσω καρδούλα...τουλάχιστον έτσι νομίζω...ειναι σαν να κατακτάς ακόμα ένα επίπεδο στον μακρύ δρόμο...

A5K6p3.png

Από το στομα σου και στου Θεού τ'αυτί. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Πήγα και πήρα τις μισες εξετάσεις. Αύριο πρωι πρωι θα πάω να πάρω και τις υπολοιπες και στις 10 έχω ραντεβού με τον γιατρό. Ωραίο ειναι το forum, μαθαίνεις τόσα, αλλά διαβάζεις και κάποιες εμπειρίες και τρελλαίνεσαι. Καλά εννοείται οτι θα τα μπηξω αν ακούσω καρδούλα...τουλάχιστον έτσι νομίζω...ειναι σαν να κατακτάς ακόμα ένα επίπεδο στον μακρύ δρόμο...

Άντε κι εμείς θα περιμένουμε τα νεα σου!!!!!!!!!!! Ρε τέλεια θα είναι.... κ θα μπορείς νομιζω και ν αρχίσεις να το ανακοινώνεις κιόλας!!!! Ε εντάξει, αν όχι σε όλους σε μερικούς έστω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Aκριβώς έτσι το βλέπω και εγώ.Γι'αυτό έχεις κάθε δικαίωμα να τα μπήξεις..και να φωνάξεις..και ότι σου έρθει!Θα λείπω το πρωί αλλά το μεσημέρι που θα γυρίσω θέλω να μάθω νέα σου.Μην μας ξεχάσεις!!:)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ε καλά τώρα...καλά λέει η PALMOMA πρόβα κάνεις..μετά θα τα χάσεις όλα μαζί..εεε...και αν μείνουν και μερικά θεωρούνται παράσημα..δεν πειράζει!!!

Ναι, ναι πρόβα το λέμε τώρα!!!! Έχε χάρη που σε περιόδους με έντονο άγχος το ρίχνω στο φαγητό:rolleyes: Το σχέδιο β' λέει αν δεν πετύχουν τα παγωτίνια μου το Σεπτέμβρη γυμναστήριο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...