Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Πω στεναχωρεθηκα με το geminaki!Eλεος πια αυτοι οι γιατροι και ειναι πολυ ασχημο σε μια τετοια φαση που τους χρειαζεσαι τοσο να σου συμπεριφερονται μ αυτο τον τροπο!Ομως απ οτι φανηκε κι αυτος το μετανιωσε οποτε ας το ερμηνευσουμε σαν μια κακια στιγμη,ολοι οι ανθρωποι αν ειναι πιεσμενοι ξεσπανε!Να δεις που στην επομενη επισκεψη σου θα πανε ολα τελεια!

Παλμομα μου,τελικα εχεις τα νευρα των τελευταιων ημερων οπως και τους φοβους!Υπομονη σε λιγες μερες θα ειναι η μπουμπου στο σπιτι!

Ιοαννα μου,δεν μου ειπες,κοντευεις για αυχενικη;;;Εγω το καλοκαιρι θα ξαναπροσπαθησω και ο θεος βοηθος!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geminaki....να έρθω μαζί σου αγάπη μου την επόμενη φορά στο γιατρό;;;;Και να μου μιλήσει έτσι;;;;ΕΕΕΕ.....ΡΕΕΕΕ.....ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!Είμαι και κάπως αυτή την εποχή....θα βγάλω το άχτι μου.Να έρθω;;;;εεεε;;;;;;;να έρθω;;;;Για λίγο....εεε;;;;;please.....please;;;;;;

Ioanna...δεν μας πτοείς....γκρίνιαζε...ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου!!!!!!:tongue::tongue:Πολύ χαίρομαι να ακούω ότι έχεις όλα τα συμπτώματα....συνέχισε έτσι...καλά πας!!!:tongue::tongue::tongue:Πολύ γέλασα με την δαχτυλική....καλά βρε αγάπη μου ...που ζούσες τόσα χρόνια;;;Δεν είχες κάνει ποτέ συζήτηση με καμιά έγκυο στο στενο σου περιβάλλον;;;;Από τα σύννεφα έπεσες αγαπούλα μου;;;;(δεν σε κοροιδεύω έτσι;;;να εξηγούμαστε!!););)

PALMOMAKI ...φυσιολογικά τα νεύρα κοπέλα μου όσο πλησιάζει η ώρα....μετά τι θα κάνεις;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πω στεναχωρεθηκα με το geminaki!Eλεος πια αυτοι οι γιατροι και ειναι πολυ ασχημο σε μια τετοια φαση που τους χρειαζεσαι τοσο να σου συμπεριφερονται μ αυτο τον τροπο!Ομως απ οτι φανηκε κι αυτος το μετανιωσε οποτε ας το ερμηνευσουμε σαν μια κακια στιγμη,ολοι οι ανθρωποι αν ειναι πιεσμενοι ξεσπανε!Να δεις που στην επομενη επισκεψη σου θα πανε ολα τελεια!

Παλμομα μου,τελικα εχεις τα νευρα των τελευταιων ημερων οπως και τους φοβους!Υπομονη σε λιγες μερες θα ειναι η μπουμπου στο σπιτι!

Ιοαννα μου,δεν μου ειπες,κοντευεις για αυχενικη;;;Εγω το καλοκαιρι θα ξαναπροσπαθησω και ο θεος βοηθος!!!

λογικά την άλλη βδομάδα που θα πάω πιστεύω να μου πει να την προγραμματίσουμε..θα είμαι στην 11 βδομάδα τότε..κάπου εκεί νομίζω γίνεται

κοίτα να περνάς καλά μέχρι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις..ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα που ούτε θα καταλάβεις οτι ήρθε καλοκαίρι

ty11p2.png

Geminaki....να έρθω μαζί σου αγάπη μου την επόμενη φορά στο γιατρό;;;;Και να μου μιλήσει έτσι;;;;ΕΕΕΕ.....ΡΕΕΕΕ.....ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!Είμαι και κάπως αυτή την εποχή....θα βγάλω το άχτι μου.Να έρθω;;;;εεεε;;;;;;;να έρθω;;;;Για λίγο....εεε;;;;;please.....please;;;;;;

Ioanna...δεν μας πτοείς....γκρίνιαζε...ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου!!!!!!:tongue::tongue:Πολύ χαίρομαι να ακούω ότι έχεις όλα τα συμπτώματα....συνέχισε έτσι...καλά πας!!!:tongue::tongue::tongue:Πολύ γέλασα με την δαχτυλική....καλά βρε αγάπη μου ...που ζούσες τόσα χρόνια;;;Δεν είχες κάνει ποτέ συζήτηση με καμιά έγκυο στο στενο σου περιβάλλον;;;;Από τα σύννεφα έπεσες αγαπούλα μου;;;;(δεν σε κοροιδεύω έτσι;;;να εξηγούμαστε!!););)

PALMOMAKI ...φυσιολογικά τα νεύρα κοπέλα μου όσο πλησιάζει η ώρα....μετά τι θα κάνεις;;;;;:tongue::tongue:

futuraki μας λείπεις ρε γαμώτι

ty11p2.png

Α ρε κοριτσάρες...

Δεν πηγα τελικά στην συνάντηση. Κάνει ψοφόκρυο...το να σηκωθώ από το κρεβάτι μου, να ντυθώ και να βγω έξω ήταν άθλος...δεν βαριέσαι...για τον θηλασμό ηταν θα έχω και την μαία του γιατρού μου. Στο μαιευτήριο επίσης που θα γεννήσω κάθε μεσημέρι έχει σεμινάριο για τις λεχώνες...εεεε θα τα καταφέρω φαντάζομαι.

Χθες ηρθε και ένας φίλος και μου έφερε τον αποστειρωτή του και ρουχαλάκια από την μπέμπα του....αυτό ήταν έχουμε τιγκάρει στο ρουχαλάκι.

Futuraki μετά την γέννα άστο ούτε να το σκέφτομαι. Ειμαι και τσαντίλας εκ φύσεως, δεν θα κοιμάμαι και καλά...από τώρα προσπαθώ να κάνω διαλογισμό :P:tongue:

Κοπελούδες μου όμορφες, Future, Tina και Mamysoon θέλω πολύ σε μερικούς μήνες, ανάμεσα από θηλασμούς και πάνες να διαβάζω τα δικά σας συμπτώματα εγκυμοσύνης. Τις δικές σας γκρίνιες για αναγούλες και καούρες, τις δικές σας απορίες...ειλικρινά το θέλω πολυ. Και το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

futuraki μας λείπεις ρε γαμώτι

Εδώ είμαι αγάπη μου...σας διαβάζω...αλλά πολλές φορές δεν έχω τι να πω...δεν έχω σχέση με τα πιο πολλά από αυτά που συζητάτε(και πολύ καλά κάνετε)...Εντάξει ...δεν έχω τόσες άγνωστες λέξεις όσες εσύ..για να πω την αλήθεια καμία....αλλά και πάλι...απολαμβάνω να σας διαβάζω και να μαθαίνω τα νέα σας!!!!:P:pΌποτε με χρειαστείτε ....σφυρίξτε...;);):tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Α ρε κοριτσάρες...

Δεν πηγα τελικά στην συνάντηση. Κάνει ψοφόκρυο...το να σηκωθώ από το κρεβάτι μου, να ντυθώ και να βγω έξω ήταν άθλος...δεν βαριέσαι...για τον θηλασμό ηταν θα έχω και την μαία του γιατρού μου. Στο μαιευτήριο επίσης που θα γεννήσω κάθε μεσημέρι έχει σεμινάριο για τις λεχώνες...εεεε θα τα καταφέρω φαντάζομαι.

Χθες ηρθε και ένας φίλος και μου έφερε τον αποστειρωτή του και ρουχαλάκια από την μπέμπα του....αυτό ήταν έχουμε τιγκάρει στο ρουχαλάκι.

Futuraki μετά την γέννα άστο ούτε να το σκέφτομαι. Ειμαι και τσαντίλας εκ φύσεως, δεν θα κοιμάμαι και καλά...από τώρα προσπαθώ να κάνω διαλογισμό :P:tongue:

Κοπελούδες μου όμορφες, Future, Tina και Mamysoon θέλω πολύ σε μερικούς μήνες, ανάμεσα από θηλασμούς και πάνες να διαβάζω τα δικά σας συμπτώματα εγκυμοσύνης. Τις δικές σας γκρίνιες για αναγούλες και καούρες, τις δικές σας απορίες...ειλικρινά το θέλω πολυ. Και το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου.

Palmomaki...ευχαριστώ για τις ευχές!!Εγώ προσωπικά...το έχω ρίξει στην τύχη.ΑΝ είναι να έρθει καλώς...άλλωστε δεν μπορώ να ξανακάνω άλλη προσπάθεια...οπότε....;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

κι εγω ετσι σκεφτομαι...ηταν η κακια στιγμή. Θα δουμε την επομενη...

Εσύ ετοιμάσου τωρα για την επομενη!

Εμ κι εμεις νευρα εχουμε, αλλά τι να κανω που επαιζα εκτος εδρας!!!

Που εισαι εσύ καλε?????? Οικοδεσποινα σωστη εισαι??????? Αααααα θα σε μαλώσω!!!!!!!!! Να μπαινεις κι εσύ να μη μιλαμε ολο για μπεμπέ. ΝΑ μιλάμε και για sex που ειμαστε ολες στα χαι μας αυτη τη εποχή!:mrgreen::mrgreen: Να μας κανεις να ζηλευουμε!;)

Α ρε κοριτσάρες...

Αααααχχχχ! Προβλεπονται μαχες ε? Θα μπαινεις να μας τα λες εμας για να ξεσπάς! Θα λειτουργήσουμε ως ψυχοθεραπέια!!

Κι εγω το ιδιο ευχομαι στα κοριτσια μας!!! Να εχουμε καθε φορα ανανεωση και ευχαριστα!!! Να ειμαστε καπως χωρισμενες σε φουρνιες!!:D:D Η καθε φουρνια θα δινει συμβουλές στη άλλη!

καλά ε και λίγο γκρινιάζω εδώ πέρα..φαντάσου στο σπίτι μου τι γίνεται!! γενικά δεν είμαι γκρινιάρα προσαρμόζομαι σε όλες τις καταστάσεις αλλά σκέψου οτι απ τις 25/1 είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα χωρίς να κάνω τίποτα..να σημειωθεί πως μετά απο 7 χρόνια είναι η πρώτη φορά που κάθομαι χωρίς να δουλεύω και ειμαι σε πλήρη αδράνεια οπότε είναι εις διπλούν η βαρεμάρα και η πλήξη..γι αυτό σου λέω και λίγο γκρινιάζω!!!έχω τα δίκια μου ε? ε? ε? δε δικαιολογούμε??

έφαγα μήλο το οποίο έκανε δουλειά μπορώ να πω. και αγγουράκι έφαγα το οποίο και αυτό κάνει δουλειά και το συνόδεψα με λίγο παστίτσιο του οποίου τα αποτελέσματα θα δω σε λίγο!!!

Ε ενταξει! Και λιγη γκρινια σου δικαιολογούμε! Τι να σε κάνουμε!:tongue:

Βρισκομαστε και εν αναμονει του παστιτσιου ε? Ελπίζω να κάτσει καλά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κι εγω ετσι σκεφτομαι...ηταν η κακια στιγμή. Θα δουμε την επομενη...

Εσύ ετοιμάσου τωρα για την επομενη!

Εμ κι εμεις νευρα εχουμε, αλλά τι να κανω που επαιζα εκτος εδρας!!!

Που εισαι εσύ καλε?????? Οικοδεσποινα σωστη εισαι??????? Αααααα θα σε μαλώσω!!!!!!!!! Να μπαινεις κι εσύ να μη μιλαμε ολο για μπεμπέ. ΝΑ μιλάμε και για sex που ειμαστε ολες στα χαι μας αυτη τη εποχή!:mrgreen::mrgreen: Να μας κανεις να ζηλευουμε!;)

Αααααχχχχ! Προβλεπονται μαχες ε? Θα μπαινεις να μας τα λες εμας για να ξεσπάς! Θα λειτουργήσουμε ως ψυχοθεραπέια!!

Κι εγω το ιδιο ευχομαι στα κοριτσια μας!!! Να εχουμε καθε φορα ανανεωση και ευχαριστα!!! Να ειμαστε καπως χωρισμενες σε φουρνιες!!:D:D Η καθε φουρνια θα δινει συμβουλές στη άλλη!

Ε ενταξει! Και λιγη γκρινια σου δικαιολογούμε! Τι να σε κάνουμε!:tongue:

Βρισκομαστε και εν αναμονει του παστιτσιου ε? Ελπίζω να κάτσει καλά!!

Τι λες καλέ;;;φυσικά και όλο για τα μπεμπέ σας θα μιλάτε....μετά από τόσο κόπο....τι λες;;;;ΑΥΤΟ είναι το θέμα τώρα και ύστερα...και πάντα!!!Άλλωστε έτσι ξεκίνησε αυτό το καφέ...άσχετα αν λέμε και διάφορα άλλα.Το ΒΑΣΙΚΟ μας θέμα είναι αυτό!!!!!!

Σεξ εε;;;Μπααααα.....η λίμπιντο έπιασε πάτο....τώρα άρχισε να ανεβαίνει λίγο...από χθες δηλαδή:tongue::tongue:

Κορίτσια από το άγχος μου...είχα περίοδο κάθε 15 μέρες...δεν προλάβαινα να καθαρίσω....άντε πάλι από την αρχή!!!Πήρα τον γιατρό...πήγα και μου είπε ότι πρέπει να χαλαρώσω λίγο,από το άγχος είναι κ.λ.π.Ελπίζω αυτό το μήνα να πάει καλύτερα!!!!;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερουδια!! οσο πάει ο ηλιος λάμπει και περισσοτερο!! Ερχεται η ανοιξη κορίτσια!!

Futuraki δεν ειναι ετσι....το καφε ξεκινησε από το φορουμ, ομως εδω ηρθαμε γιατι λεγαμε ενα σωρό ασχετα και θελαμε να τα λεμε γενικώς. Τωρα αν η συζητηση επικεντρωνεται σε θεματα εγκυμοσυνης-παιδιού ειναι επειδη κι εμεις ολο με αυτα ασχολουμαστε στη φαση που ειμαστε τωρα... Κατα τα αλλα ειμαστε διαθεσιμες:P

Κι εσύ καθε 15 περιοδο??? Φρικη... τωρα οκ?

Θα παω τραπεζα και μετα φαρμακειο να κανω την πρωτη ενεση (αν την εχει!). Κοβω ζαχαρη, τυρια, αλλαντικά, ψωμί... Να βαζω λιιιιιιιιιιγο αλατακι τουλαχιστον στο φαγητό οταν το μαγειρεύω:confused::confused: Δεν τα μπορω τα αναλατα:( Θα ρωτησω και τη φαρμακοποιο αν ειναι μεγαλες οι δοσεις. θα κανω κι αλλη μια ενεση αυριο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα...καλέ ήλιος είναι αυτό έξω???? κοίτα να δεις!!!

future μπορούμε να συζητάμε πάμπολα θέματα..εγώ που κάθομαι όλη μέρα έχω δει τόση τηλεόραση όση δεν είδα σε όλη μου τη ζωή..μπορούμε να σχολιάζουμε τις εκπομπές αν θες και να δίνουμε λαμέ και λαδί σ αυτά που φοράνε!! μπορείς επίσης να μας γράφεις μια συνταγή καθημερινά και εμείς να δοκιμάζουμε να τη φτιάχνουμε...και εν πάσει περιπτώση να μπαίνεις να γράφεις ένα γεια και τίποτα άλλο αν δε θες.αυτά.

gemini πόσες θα ναι οι ενέσεις? εμένα για 2 μου χει πει. για πες εντυπώσεις όταν επιστρέψεις

ty11p2.png

Καλημέρα και από εδώ...και εδώ προσπαθεί να βγάλει ήλιο.

Πήγα και πήρα παντόφλες και σουπερ μάρκετ για 2-3 πραγματάκια και ήρθε ένας παππους και με έκλεισε με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ αν ειναι δυνατόν!!!! Χιλιάδες άδειες θέσεις και ο παππούς το έβαλε ευθεία εκεί που πήγαινε και ας μην είχε θέση εκεί...αποτέλεσμα να μανουβράρω μπρος πίσω για να βγω, ήμουν και μόνη μου και δεν είχα βοηθό, ...μιλάμε ο παππούς μου έφτιαξε την μέρα. Μερικοί άνθρωποι κυκλοφορούν λες και ειναι μόνοι στον κόσμο πάντως ε;

Future και εγώ πιστεύω οτι πρέπει να γράφεις. Ξέρω οτι περνάς μια περίοδο δύσκολη και τρεξίματος αλλά μας λείπεις (εμείς βλέπεις δεν ξέρουμε οτι μας διαβάζεις). Μας λειπει το χιούμορ σου, μας λείπουν οι συνταγές σου...μας λείπεις όλη βρε παιδί μου; Να γράφεις...εμείς βλέπεις σχολιάζουμε διάφορα.

Εγώ αυτές τις ενέσεις δεν τις έκανα (ΟΚ δεν μου έλειψαν...ειχα κάνει αρκετές άλλες).

Τα βράδια συνεχίζω να βλέπω αγχωτικά όνειρα...η μαμά μου λέει οτι ειναι από το βάρος. Και διψάω συνέχεια...

Σήμερα τι τρώτε; Εμείς κάναμε κάτι μπριζόλες γιουβέτσι. Αν και συνήθως Τετάρτη δεν τρώμε κρέας (προσπαθούμε να ειμαστε παραδοσιακοί)...αλλά φαγαμε φασολάδα προχθες, τραχανά χθες (λόγω κρύου)...εεε θέλουμε και λίγο κρέας,...εγώ ειδικά με τον αιματοκρίτη στα τάρταρα!

A5K6p3.png

καλημέρα...καλέ ήλιος είναι αυτό έξω???? κοίτα να δεις!!!

future μπορούμε να συζητάμε πάμπολα θέματα..εγώ που κάθομαι όλη μέρα έχω δει τόση τηλεόραση όση δεν είδα σε όλη μου τη ζωή..μπορούμε να σχολιάζουμε τις εκπομπές αν θες και να δίνουμε λαμέ και λαδί σ αυτά που φοράνε!! μπορείς επίσης να μας γράφεις μια συνταγή καθημερινά και εμείς να δοκιμάζουμε να τη φτιάχνουμε...και εν πάσει περιπτώση να μπαίνεις να γράφεις ένα γεια και τίποτα άλλο αν δε θες.αυτά.

gemini πόσες θα ναι οι ενέσεις? εμένα για 2 μου χει πει. για πες εντυπώσεις όταν επιστρέψεις

Γουστάρω!!!!!!!!! Καταπληκτική η ιδεα σου!! Και μαλιστα να μην αρκουμαστε στα ρουχα αλλά να σχολιάζουμε τις ατακες γενικότερα!

Λοιπόν ενεσεις βρηκαμε. Εκανα 2 σημερα και αλλες 2 αυριο ιδια ωρα. Ετσουξε λιγο, αλλά οκ, ειναι για τα μωρακια, τι να κάνουμε!

Το απογευμα πρεπει να ξαναπαω στο νοσοκομειο, γιατι λειπει μια σφραγιδα, και γιατι μια συνταγη δεν μπορουσε να την εκτελεσει, ελεγε οτι εχει μπλοκαρει...Ευτυχως ειναι κοντά!

Καλημέρα και από εδώ...και εδώ προσπαθεί να βγάλει ήλιο.

Πήγα και πήρα παντόφλες και σουπερ μάρκετ για 2-3 πραγματάκια και ήρθε ένας παππους και με έκλεισε με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ αν ειναι δυνατόν!!!! Χιλιάδες άδειες θέσεις και ο παππούς το έβαλε ευθεία εκεί που πήγαινε και ας μην είχε θέση εκεί...αποτέλεσμα να μανουβράρω μπρος πίσω για να βγω, ήμουν και μόνη μου και δεν είχα βοηθό, ...μιλάμε ο παππούς μου έφτιαξε την μέρα. Μερικοί άνθρωποι κυκλοφορούν λες και ειναι μόνοι στον κόσμο πάντως ε;

Εγώ αυτές τις ενέσεις δεν τις έκανα (ΟΚ δεν μου έλειψαν...ειχα κάνει αρκετές άλλες).

Τα βράδια συνεχίζω να βλέπω αγχωτικά όνειρα...η μαμά μου λέει οτι ειναι από το βάρος. Και διψάω συνέχεια...

Σήμερα τι τρώτε; Εμείς κάναμε κάτι μπριζόλες γιουβέτσι. Αν και συνήθως Τετάρτη δεν τρώμε κρέας (προσπαθούμε να ειμαστε παραδοσιακοί)...αλλά φαγαμε φασολάδα προχθες, τραχανά χθες (λόγω κρύου)...εεε θέλουμε και λίγο κρέας,...εγώ ειδικά με τον αιματοκρίτη στα τάρταρα!

Τι να πεις για τον παππού...παππο'υς ειναι!! Ισα για να εκνευριστεις ρε παιδί μου!!

Τις ενεσεις δε χρειαζεται να τις εχει κάνει. ειναι οταν φοβουνται για προωρότητα. Εσενα η μπεμπούλα τωρα εχει αναπτυξει τα πνευμονάκια της!!!

Αχ ωραιες οι μπριζολίτσες!! Εγω εκανα φασολάκια σχεδον αναλατα... ΜΜΜ τι να σας πω, χαρμα!! Και χωρις ψωμι και τυρί. Και ξερω οτι σε λιγο που θα πειναω πάλι, αντε να φαω ενα αχλάδι. Χλιδή δηλαδή!

Και τωρα που λες αιματοκριτη, ειδα σημερα οτι μου γαρφει να παιρνω 2 χαπια σιδηρο τη μερα. Εννοειται δε μου ειπε τιποτα...Εσείς ποσο παιρνετε?? Ο αιματοκριτης μου ειναι πολύ καλός, και μεχρι τωρα επαιρνα ενα χαπι.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και τωρα που λες αιματοκριτη, ειδα σημερα οτι μου γαρφει να παιρνω 2 χαπια σιδηρο τη μερα. Εννοειται δε μου ειπε τιποτα...Εσείς ποσο παιρνετε?? Ο αιματοκριτης μου ειναι πολύ καλός, και μεχρι τωρα επαιρνα ενα χαπι.

Εγω εχω χαμηλό και παίρνω εδώ και κάτι μήνες 2...δηλαδή 1 σε χάπι και 1 σε υγρό. Αλλά εγώ με το ζόρι έφτασα το 31 στην προηγούμενη μέτρηση και έκανα και πάρτι.

A5K6p3.png

Εγω εχω χαμηλό και παίρνω εδώ και κάτι μήνες 2...δηλαδή 1 σε χάπι και 1 σε υγρό. Αλλά εγώ με το ζόρι έφτασα το 31 στην προηγούμενη μέτρηση και έκανα και πάρτι.

ναι ε? Φαντασου οτι στην τελευταια ειχα 37!! Δηλ φαντασου ηταν στις φυσιολογικές τιμες??

Φανταζομαι δεν τα παιρνεις και τα δυο μαζι...ε? Π.χ ενα το πρωι κι ενα το βραδυ...

Πω πω εχω κατσει στο καναπε και με παιρνει ο ηλιος και ειναι σουπερ! Ζεσταίνομαι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...