Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Δακτυλική δεν μου έκανε σήμερα...την ερχόμενη Δευτέρα...με προειδοποίησε.

Η μαμά είναι κάπως καλύτερα, τα ανηψάκια έχουν βγει και τα 2 πλέον από το νοσοκομείο και την παλεύουν...στο σπίτι. Τουλάχιστον μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι και τα πράγματα είναι όσο να'ναι πιο ελεγχόμενα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλα,γεννησα!!

Μπηκα γρηγορα να σας γραψω διοτι δεν εχω χρονο ουτε να κοιμηθω!!Ολα πηγαν μια χαρα,τα μπεμπακια ειναι μια χαρα κι εμεις ολοι πολυ ευτυχισμενοι!!Πραγματικα κοιταζομαστε και δεν το πιστευουμε!!Πραγματικα σας λεω ,θυμαμαι περυσι να προσπαθω με ενεσεις ,ταλαιπωρια κλπ και τωρα να βλεπω τα μωρα μου μπροστα μου και να ειναι σα να ζω ενα υπεροχο θαυμα!Γι αυτο σας λεω οτι τιποτα δε χανεται,ολα μπορουν να γινουν.Προσπαθηστε,ποτε δεν ξερετε τι μπορει να συμβει!!

Σας ευχαριστω για ολα!Την υποστηριξη,τα ζεστα σας λογια,τη φιλοξενια!!Eυχομαι για ολες σας να καταφερετε να πετυχετε οποιους στοχους εχετε στη ζωη!!Σας ευχαριστω παρα πολυ και συγκινουμαι που το γραφω,γιατι μονο οι κοπελες που εχουμε περασει απο τη διαδικασια της εξωσωματικης(και λοιπων συναφων),μπορουμε να καταλαβουμε ποση προσπαθεια και πιστη και υποστηριξη χρειαζεται ολο αυτο.

Απο εδω και περα θα προσπαθω να σας διαβαζω και να απαντω οσο περισσοτερο οι δυναμεις μου το επιτρεπουν.(Μου λειπει ο υπνος πολυυ!!)

Σας φιλω γλυκα μια-μια,να ειστε παντα καλα και καλη επιτυχια σε ο,τι κι αν κανετε!!

Luckystar;)

Lyckystar,να σου ζησουν τα μωρακια σου!!! Ολα καλά να σας πάνε και να τα δεις όπως επιθυμείς!!!

Με το καλό και στα άλλα κορίτσια που περιμένουν τα μωράκια τους.

Future, Τινάκι άντε και στα δικά μας και γρήγορα!!!

Μακάρι όλες μας να ζήσουμε αυτό το θαύμα.

gemini για δώσε κανένα link να δούμε τις κούνιες να πέρνουμε καμια ιδέα..και για το καρότσι, και για ότι άλλο θες!!! καλά έκανες και τις έκλεισες γιατί σαν δίδυμος που είσαι, είσαι αναποφάσιστη και δεν κάνει να μπερδεύεσαι με πολλά πολλά..

palmoma η δακτυλική που λες είναι αυτό που κατάλαβα?????? τι κατάλαβες τώρα θα μου πεις..θα το πω κομψά..το δάχτυλο του γιατρού πάνω σου??? και τι βλέπει έτσι? δεν το χω ξανακούσει..θεέ μου ήρθε η ώρα σου..ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! πραγματικά συγκινούμε ρε συ..σαν χθες θυμάμαι που μιλάγαμε στο παρεντς για σπερματεγχύσεις και ένα χρόνο μετά......τσουπ να την η μπέμπα!!!!! πραγματικά είναι πολύ συγκινητικό

tina εσύ σε τι φάση είσαι? πότε η επόμενη προσπάθεια?

οι αναγούλες μου είναι σε καλύτερη φάση..τις έχω καθημερινά βέβαια αλλά είναι υποφερτές πλέον..ή τις συνήθισα! χθες είχα και πολύ λίγο αίμα αλλά δεν αναστατώθηκα καθόλου..μου το είχε πει ο ντόκτορ οτι λόγω του αιματώματος ίσως δω αίμα σε κάποια στιγμή, γι αυτό και δεν έδωσα σημασία..βέβαια εξακολουθώ να μην κάνω τίποτα και να είμαι συνέχεια στο σπίτι και να περιορίζομαι στον καναπέ μου αλλά είπαμε...υπομονή!

ty11p2.png

Γεια σας κορίτσια!! Γυρισαμε απ το νοσοκομείο (επιτελους!)

Λοιπόν ειμαστε μια χαρα, μεγαλοι κιολας (1300γρ και 1130γρ!). Του ειπα οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κατι πονακια και με εβαλε στο μηχανημα να δει συσπάσεις. Δεν ειχα τιποτα ευτυχώς!

Μου εδωσε επιπλεον μαγνησιο, ουτροτζεσταν:confused: δεν καταλαβα γιατι και να πω την αληθεια σκεφτομαι να τα "ξεχναω" καπου κάπου, και ενεσεις κορτιζονης. Α, και μου ειπε να σταματησω το ασβεστιο. Ουτε αυτο καταλαβα γιατι....

Επομενο ραντεβου 9/04 μετα το ντοπλερ!!

mammysoon που εισαι καλέ τοσο καιρό?? ΝΑι ερχεται η σειρα σου και της Tina επισης!;)

gemini για δώσε κανένα link να δούμε τις κούνιες να πέρνουμε καμια ιδέα..και για το καρότσι, και για ότι άλλο θες!!! καλά έκανες και τις έκλεισες γιατί σαν δίδυμος που είσαι, είσαι αναποφάσιστη και δεν κάνει να μπερδεύεσαι με πολλά πολλά..

Δε θες δαχκτυλική εσύ,ε???? Δεν τη γλιτωνει καμιά μας!!! Ασε! Εκεινη τη ωρα δε θα λες τιποτα...

Λοιπον κατσε να σου στειλω και λινκ...

Η κουνια ειναι αυτη..ειναι σκετη και την εχει προσφορα 129Ε. Γινεται και κρεβατι. Δε φαινεται καλά ομως εδώ...

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=E2989

Και το καροτσι ειναι αυτό. Το βρηκαμε σε καλή τιμη κι ετσι το αποφασίσαμε.. το κλεισαμε σε μπεζ...

http://www.trendsforkids.com/index.php?id=15

Τουλαχιστον τα χοντρα ψωνια αυτά ηταν!! Πάλι καλά! Τωρα εχουμε αρκετα μικρα βεβαια αλλά τι να κανουμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini μια χαρά όλα λοιπόν..τις ενέσεις μόνη σου θα τις κάνεις? και πόσες είναι? με τρομάζουν λίγο αυτές..εγώ πάλι λέω να μην τα ξεχνάς τα λατρεμένα ουτροτζεστάν και να τα παίρνεις κανονικά αφού σου το είπε

μια χαρά οι κούνιες και σε καλή τιμή, και το καρότσι μ'άρεσε..με το καλό να τα εγκαινιάσεις!!!

κοίτα να δεις που μάθαμε και τη δαχτυλική σήμερα! μερικές φορές νιώθω πολύ άσχετη ρε καρίτσια..γιατί δε μου είπε κανείς οτι υπάρχει τέτοια εξέταση?? και τι βλέπει ο γιατρός δεν κατάλαβα..θα το ψάξω αύριο που θα χω καθαρό μυαλό

σας φιλώ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που δημιούργησα ενδιαφέρον με την δακτυλική...για να σου λύσω τις απορίες λοιπόν γλυκιά μου Ioanna...ναι ο γιατρός βάζει το δακτυλό του...εκεί που φαντάζεσαι για να δει α. Πόσο μαλακός ή οχι είναι ο τράχηλος (ειναι ο μόνος τρόπος και όποια πάει για φυσιολογικό τοκετό θα το φάει πολλάκις και απο τον γιατρό και από την μαία) β. Πόσο μακριά από το άνοιγμα του τραχήλου ειναι το κεφάλι του παιδιού (αυτό δεν ξέρω να σου πω με λεπτομέρειες πως γίνεται). Βασικά όσο πιο μαλακός ειναι ο τράχηλος τόσο πιο έτοιμος ειναι να αρχίσει να ανοίγει (διαστολή)...και να μπαίνει το κεφάλι του παιδιού μέσα...για να κινηθεί προς την έξοδο...

Mamysoon μην χάνεσαι. Όλα θα πάνε καλά και για σένα και τις άλλες κοπέλες που αναμένουν τα σποράκια τους.

Geminaki με'γεια πολύ ωραίες και οι κούνιες και το καρότσι. Αντε με το καλόοοοο. Σούπερ τα μωρά σου ε; Καλό βάρος..μια χαρούλα άντρακλες. Σου έδωσε και εσένα τις περιβόητες ενέσεις ε; Τι να κάνεις;

A5K6p3.png

Καλημέρα κοριτσια!!! Εχει ηλιο σημερα, θα γκρεμιστει κανας φούρνος!!

ioanna τις ενεσεις μαλλον θα μου τις κανει φαρμακοποιος γιατι απ οσο ξερω γινονται ενδομυικά. Γενικά δε μου εδωσε καμια πληροφορία και μαλιστα που πηγα να τον ρωτησω και κατι στραβωσε οποτε λεω ασε. Και μου ειπε και το αλατι να μην το κοψω:confused: Αν και αυτό μου φαινεται ακυρο, οπότε από αυριο και για 2 σχεδον εβδομαδες λεω να περιορίσω το αλατι και τελειως τη ζαχαρη....

Palmoma σ ευχαριστω! Πως εισαι σημερα??

Λεω να φτιαξω μπριζολες με χορτα, και κανα μπισκοτακι να τρωει ο αντρας μου γιατι μετα τις ενεσεις θ αποφευγω τις δημιουργικές ενασχολήσεις με την κουζίνα. Ενα απλό φαγητό και τελος!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερούδια...πολυ κρύο κορίτσια. Προβλέπω να ξαναμένουμε από πετρέλαιο...γιατί το σπίτι εχει πολλεεεεεες απώλειες και βάλαμε μόνο λιγο την τελευταία φορά (ο σύζυγος που δεν αντέχει άλλο τα έξοδα του πετρελαίου...έχουμε κάψει την προίκα μας φετος με τόσες απώλειες). Αλλά δεν το βλέπω...και δεν θέλω να μείνω χωρίς θέρμανση με το μωρό εδώ...θα πάθω υστερία. Επομένως θα κανονίσω μάλλον να βάλω λίγο πετρέλαιο...

Κατά τα άλλα ειμαι καλά. Πέρασα μια περίεργη νύχτα (μαλλον έχω άγχος και μου βγαίνει)...οι διπλανοί πάλι σε σόου, η μπέμπα κινητικότατη...ειχε πάει και ο σύζυγος στο πατρικό του να μείνει για να μην με κολλήσει λέει (εχει γρίπη..και ειναι και υπερβολικός εκ φύσεως) και όσο να'ναι είχα λίγο άγχος...λέω "Λες να σπάσουν σήμερα τα νερά και να τρέχουμε;"

Geminaki να ρωτήσω κάτι...σε παρακολουθεί συγκεκριμένος γιατρός στο νοσοκομείο; Αν ειναι έτσι να τον ρωτάς βρε όλα...κι ας στραβώνει. Δεν μπορείς να είσαι στο μυαλό του. Δηλαδή όπως και να'ναι πρέπει να τον ρωτάς....αυτή ειναι η δουλειά τους άλλωστε. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουν οτι οφείλουν να εξηγουν.

Σήμερα είχα και ραντεβού στα Prenatal με μαία για τον θηλασμό...δεν ξέρω αν θα πάω γιατί ..πολύ κρύο. Αν πάω θα πάω και θα γυρίσω με ταξί..μόνο έτσι. Αλλά και έτσι ποιος βγαίνει από το σπίτι;

A5K6p3.png

καλημέρα

έχω νέο σύμπτωμα απο χθες και έχω εκνευριστεί ταμάλα..καούρες..δεν ξαναείχα ποτέ μου και δεν ξέρω τι να φάω, τι μου φταίει και τι να κάνω..μόνο φρυγανιές και κουλούρια τρώω. άσε που χθες ήρθε η μαμά μου και μου φερε διάφορες σπιτικές πίτες και δεν μπορώ να τις φάω και τρελένομαι..τέλος πάντων

gemini είναι ένα θέμα αυτό να μην μπορείς να μιλήσεις στο γιατρό ε? είναι όμως μερικοί άνθρωποι ρε παιδί μου για πολύ ξύλο

palmoma ήσουν πολύ κατατοπιστική για άλλη μια φορά..

ty11p2.png

καλημέρα

έχω νέο σύμπτωμα απο χθες και έχω εκνευριστεί ταμάλα..καούρες..δεν ξαναείχα ποτέ μου και δεν ξέρω τι να φάω, τι μου φταίει και τι να κάνω..μόνο φρυγανιές και κουλούρια τρώω. άσε που χθες ήρθε η μαμά μου και μου φερε διάφορες σπιτικές πίτες και δεν μπορώ να τις φάω και τρελένομαι..τέλος πάντων

Μήλα...εμένα τα μήλα με βοηθούσαν στις καούρες όταν είχα. Εχει πηκτίνες το μήλο και "ρουφάει" τα οξέα από το στομάχι (που προκαλούν τις καούρες).

Και ναι...δυστυχώς τις πίτες αν τις φάς...θα σε φάνε. Συνήθως το φύλλο προκαλεί καούρες.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

ioannav οπως ειπε και η Palmoma τα μηλα βοηθανε πολύ. Και το γαλα μερικές φορες. Πάντως για να σε παρηγορήσω εμενα δε μου κρατησαν πολύ. Κανα δυο εβδομαδες μονο. Και τις ειχα με συγκεκριμενα φαγητά κυριως. Και ναι οι πιτες φαιρνουν καουρες!! Τωρα αραιά και που... Αχ τι ωραια...τα χεις κι εσύ ολα τα συμπτωματα!!! Τα μπεμπακια σου μεγαλώνουν!!

Γιατρό τωρα πότε εχεις??

Palmoma για το γιατρο ασε...Εγινε και σκηνικό χτες αλλά δεν ηθελα να το γραψω γιατι ειχα συγχιστεί... Πηγα να τον ρωτησω για τις ενεσεις φευγοντας κι αυτός τις ειχε ηδη γραψει στη συνταγή αλλά δεν μου ειχε πει τιποτα φυσικά. Και μου εκανε μια επιθεση....οτι και καλά "λιγος σεβασμός δε βλάπτει" και οτι του "λεω πως να κανει τη δουλειά του" και οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου και οτι ειναι σα να φερνεις λεει μαστορα στο σπιτι και τον ρωτας αν εχει κατσαβιδα...:confused: και κατι τετοιες μπουρδες... Οπως καταλαβαινετε του ειπα απλα οτι δεν ειχα σκοπο να τον προσβαλλω και συγγνωμη αν εγινε κατι τετοιο κι εφυγα. Φυσικά ηθελα να του πω άλλα γιατι με συγχισε...Αλλά ειπα να μη συνεχιστει το θεμα γιατι και να αλλαζω γιατρό τωρα τελευταια δεν εχει νοημα, και στο νοσοκομειο ολοι γνωριζονται μεταξυ τους.

Βεβαια μετα οσο με ειχε στο μηχανημα του περασε (φυσικό ειναι αφού ειχε ξεσπάσει πάνω μου)....κι ερχονταν και μ εβλεπε και με ρωτουσε αν ειμαι καλά και τετοια. Και εχει μια δικαιολογια οτι επειδη δεν εκανε ιατρειο την προηγουμενη εβδομαδα, ειχε υπερβολικά πολύ κοσμο χτες.

Παντως κοριτσια στεναχωρηθηκα χτες...κι εκλαιγα μετα... τοσα χρονια, δε μου εχει μιλησει ποτε κανενας ετσι...ειχα μεινει σας λεω!!!

Ουφ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ioannav οπως ειπε και η Palmoma τα μηλα βοηθανε πολύ. Και το γαλα μερικές φορες. Πάντως για να σε παρηγορήσω εμενα δε μου κρατησαν πολύ. Κανα δυο εβδομαδες μονο. Και τις ειχα με συγκεκριμενα φαγητά κυριως. Και ναι οι πιτες φαιρνουν καουρες!! Τωρα αραιά και που... Αχ τι ωραια...τα χεις κι εσύ ολα τα συμπτωματα!!! Τα μπεμπακια σου μεγαλώνουν!!

Γιατρό τωρα πότε εχεις??

Palmoma για το γιατρο ασε...Εγινε και σκηνικό χτες αλλά δεν ηθελα να το γραψω γιατι ειχα συγχιστεί... Πηγα να τον ρωτησω για τις ενεσεις φευγοντας κι αυτός τις ειχε ηδη γραψει στη συνταγή αλλά δεν μου ειχε πει τιποτα φυσικά. Και μου εκανε μια επιθεση....οτι και καλά "λιγος σεβασμός δε βλάπτει" και οτι του "λεω πως να κανει τη δουλειά του" και οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου και οτι ειναι σα να φερνεις λεει μαστορα στο σπιτι και τον ρωτας αν εχει κατσαβιδα...:confused: και κατι τετοιες μπουρδες... Οπως καταλαβαινετε του ειπα απλα οτι δεν ειχα σκοπο να τον προσβαλλω και συγγνωμη αν εγινε κατι τετοιο κι εφυγα. Φυσικά ηθελα να του πω άλλα γιατι με συγχισε...Αλλά ειπα να μη συνεχιστει το θεμα γιατι και να αλλαζω γιατρό τωρα τελευταια δεν εχει νοημα, και στο νοσοκομειο ολοι γνωριζονται μεταξυ τους.

Βεβαια μετα οσο με ειχε στο μηχανημα του περασε (φυσικό ειναι αφού ειχε ξεσπάσει πάνω μου)....κι ερχονταν και μ εβλεπε και με ρωτουσε αν ειμαι καλά και τετοια. Και εχει μια δικαιολογια οτι επειδη δεν εκανε ιατρειο την προηγουμενη εβδομαδα, ειχε υπερβολικά πολύ κοσμο χτες.

Παντως κοριτσια στεναχωρηθηκα χτες...κι εκλαιγα μετα... τοσα χρονια, δε μου εχει μιλησει ποτε κανενας ετσι...ειχα μεινει σας λεω!!!

Ουφ!!

2 βδομάδες?? νόμιζα θα μου πεις 2 μέρες!! πω το χειρότερό μου..προτιμώ τις αναγούλες. την άλλη Πέμπτη ξαναπάω στο γιατρό

μη στεναχωριέσαι με το γιατρό, οι περισσότεροι στα δημόσια νοσοκομεία έτσι είναι, λες και εσύ δεν είσαι άνθρωπος, λες και δεν μπορείς να του απαντήσεις στις μαλακίες που λέει αλλά όπως είπες δεν είναι να τσακώνεσαι τελευταία στιγμή..απ την άλλη πρέπει να σου λύνονται οι απορίες

ty11p2.png

Καλά Future που είσαι να δεις τις αλλαγές εδώ μέσα.. η Gemini δεν γκρινιάζει και η Ioanna...έχει πάρει το σκήπτρο της γκρίνιας...και την κορώνα μην πω. Μια δεν μπορεί τις αναγούλες, τώρα δεν μπορεί τις καούρες...:tongue::tongue::tongue:

Gemini για μένα ειναι σημαντικο σ'αυτή την φάση να σε "συνοδεύει" ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη και άνεση. Να του μιλάς και να σου μιλάει με σεβασμό. Νομίζω οτι αρκετά άγχη και ερωτηματικά έχουμε δεν έχουμε ανάγκη να μας πρήζουν και από πάνω. Εγώ στην θέση σου θα του μιλούσα, ήρεμα μεν, αλλά θα του έδειχνα οτι υπάρχουν όρια...και καλό είναι να μην τα ξεπερνάει. Βεβαια πάντα υπάρχει και η κακιά στιγμή ενός ανθρώπου που μπορεί να γίνει άδικος λόγω συνθηκών και μετά με τον τρόπο του να σου δείξει οτι μετάνιωσε...Νομίζω όμως οτι αφήνεσαι σε έναν άνθρωπο και θα πρέπει να νιώθεις καλά μαζί του...όχι να σκέφτεσαι "Αντε να γεννήσω να μην τον ξαναδώ".

Ioanna φάε κανένα μήλο να δεις. Νομίζω οτι θα τα καταφέρεις να αντέξεις...εγω δεν ειχα συνεχόμενες. Μια είχα, μία δεν ειχα. Ακομα και τώρα μπορεί να φάω κάτι και να έχω...αλλά γενικά δεν μπορώ να πω οτι ειχα καούρες. Η συνάδελφός μου πάντως υπέφερε, και έπαιρνε Maalox...στο τέλος δε τα έπαιρνε σαν καραμέλες.

A5K6p3.png

2 βδομάδες?? νόμιζα θα μου πεις 2 μέρες!! πω το χειρότερό μου..προτιμώ τις αναγούλες. την άλλη Πέμπτη ξαναπάω στο γιατρό

μη στεναχωριέσαι με το γιατρό, οι περισσότεροι στα δημόσια νοσοκομεία έτσι είναι, λες και εσύ δεν είσαι άνθρωπος, λες και δεν μπορείς να του απαντήσεις στις μαλακίες που λέει αλλά όπως είπες δεν είναι να τσακώνεσαι τελευταία στιγμή..απ την άλλη πρέπει να σου λύνονται οι απορίες

Ναι λεω 2 εβδομαδες περιπου να το κρατησω..με τη ζαχαρη οπωσδηποτε και στα φαγητα να περιορισω το αλάτι στο ελαχιστο...ισα για την ιδεα. Τι να κάνω?? Ειναι που θα παρω και τα παλιοουτροτζεσταν και φοβαμαι μη γινω σαν το μπαλόνι:(:( Και πάλι ομως, ολα με μετρο...δε θελω να στερηθω και πολύ γιατι μετα το παρακάνω...

Κι εγω τις προτιμούσα:tongue: ΓΕνικα την εβρισκα με τις αναγούλες...μονο στο αυτοκινητο με χαλαγε οταν ειχα....

Καλά Future που είσαι να δεις τις αλλαγές εδώ μέσα.. η Gemini δεν γκρινιάζει και η Ioanna...έχει πάρει το σκήπτρο της γκρίνιας...και την κορώνα μην πω. Μια δεν μπορεί τις αναγούλες, τώρα δεν μπορεί τις καούρες...:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!! Ειδες πως αλλάζουν τα πράγματα!! Πλάκα εχουμε!:tongue:

Gemini για μένα ειναι σημαντικο σ'αυτή την φάση να σε "συνοδεύει" ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη και άνεση. Να του μιλάς και να σου μιλάει με σεβασμό. Νομίζω οτι αρκετά άγχη και ερωτηματικά έχουμε δεν έχουμε ανάγκη να μας πρήζουν και από πάνω. Εγώ στην θέση σου θα του μιλούσα, ήρεμα μεν, αλλά θα του έδειχνα οτι υπάρχουν όρια...και καλό είναι να μην τα ξεπερνάει. Βεβαια πάντα υπάρχει και η κακιά στιγμή ενός ανθρώπου που μπορεί να γίνει άδικος λόγω συνθηκών και μετά με τον τρόπο του να σου δείξει οτι μετάνιωσε...Νομίζω όμως οτι αφήνεσαι σε έναν άνθρωπο και θα πρέπει να νιώθεις καλά μαζί του...όχι να σκέφτεσαι "Αντε να γεννήσω να μην τον ξαναδώ".

Ααααχχχ! ΚΑλά τα λες εσύ....Εκεινη την ωρα απλά τα παιξα!! Σκεφτομουν "Μα τι ειπα???" Δηλαδη να τον ρωτούσα πχ γιατι να τις κανω τις ενεσεις κτλ και αν ειναι απαραιτητες να πω οκ, του την εδωσε που ρωταω και δε θελει να κάνει "μαθημα". Αλλά σας λεω ειλικρινα ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ! και με πνιγει το δικιο μου... Κι εκεινος περιμενε, τι?? Να μην ξερω τι φαρμακα μου γραφει, κι εκει που θα παω στο φαρμακειο να μου πουν Α! Εχεις και δυο ενεσεις κορτιζόνης να κάνεις!! Λες και ειμαι ζωο που το εμβολιάζουν χωρις να ξερει...Ετσι ακριβως ενιωσα...:( Και εννοειται δε μου ειπε γιατι κανουμε αυτες τις ενεσεις (οτι ειναι δηλ για να αναπτυχθουν τα πνευμονια σε περιπτωση προωρου τοκετου). Λες και ζουμε στο 1800 και μονο εκεινος εχει σπουδασει...εμεις ειμαστε απ το Τσιμπουτι :mrgreen:.

Και συμφωνώ για τη σχεση γιατρου-εγκυμονούσας. Ομως ουσιαστικά διαλεξα το νοσοκομειο γιατι εδω δεν εχουμε και καμια σοβαρη κλινική... Στο νοσοκομειο νιωθεις πολύ περισσότερη ασφάλεια. Και διαλεξα αυτόν γιατι ξερω οτι ειναι καλός γιατρός και ο λιγοτερο φιλοχρηματος. Οι αλλοι δηλ σου λενε χυμα ποσα θελουν...Αυτός σε αφηνει να δωσεις οτι νομίζεις ουσιαστικά.

Τεσπα, επειδη με στεναχωρεί κάπως, δεν το συνεχίζω. Κανω το σταυρό μου να πάνε ολα καλά και βλεπουμε... Στο επομενο παιδι, δε θα πηγαινω στο γιατρο, θα τα κανω ολα μονη μου:tongue:

Ioanna φάε κανένα μήλο να δεις. Νομίζω οτι θα τα καταφέρεις να αντέξεις...εγω δεν ειχα συνεχόμενες. Μια είχα, μία δεν ειχα. Ακομα και τώρα μπορεί να φάω κάτι και να έχω...αλλά γενικά δεν μπορώ να πω οτι ειχα καούρες. Η συνάδελφός μου πάντως υπέφερε, και έπαιρνε Maalox...στο τέλος δε τα έπαιρνε σαν καραμέλες.

Κι εγω ακριβως ετσι...Ποτε ειχα και πότε οχι.

Και simeco ειχα πάρει μια φορα που κοντεψα να μεινω στον τοπο από το κοκκινιστό της πεθεράς μου!!:eek:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλά ε και λίγο γκρινιάζω εδώ πέρα..φαντάσου στο σπίτι μου τι γίνεται!! γενικά δεν είμαι γκρινιάρα προσαρμόζομαι σε όλες τις καταστάσεις αλλά σκέψου οτι απ τις 25/1 είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα χωρίς να κάνω τίποτα..να σημειωθεί πως μετά απο 7 χρόνια είναι η πρώτη φορά που κάθομαι χωρίς να δουλεύω και ειμαι σε πλήρη αδράνεια οπότε είναι εις διπλούν η βαρεμάρα και η πλήξη..γι αυτό σου λέω και λίγο γκρινιάζω!!!έχω τα δίκια μου ε? ε? ε? δε δικαιολογούμε??

έφαγα μήλο το οποίο έκανε δουλειά μπορώ να πω. και αγγουράκι έφαγα το οποίο και αυτό κάνει δουλειά και το συνόδεψα με λίγο παστίτσιο του οποίου τα αποτελέσματα θα δω σε λίγο!!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...