Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλα,γεννησα!!

Μπηκα γρηγορα να σας γραψω διοτι δεν εχω χρονο ουτε να κοιμηθω!!Ολα πηγαν μια χαρα,τα μπεμπακια ειναι μια χαρα κι εμεις ολοι πολυ ευτυχισμενοι!!Πραγματικα κοιταζομαστε και δεν το πιστευουμε!!Πραγματικα σας λεω ,θυμαμαι περυσι να προσπαθω με ενεσεις ,ταλαιπωρια κλπ και τωρα να βλεπω τα μωρα μου μπροστα μου και να ειναι σα να ζω ενα υπεροχο θαυμα!Γι αυτο σας λεω οτι τιποτα δε χανεται,ολα μπορουν να γινουν.Προσπαθηστε,ποτε δεν ξερετε τι μπορει να συμβει!!

Σας ευχαριστω για ολα!Την υποστηριξη,τα ζεστα σας λογια,τη φιλοξενια!!Eυχομαι για ολες σας να καταφερετε να πετυχετε οποιους στοχους εχετε στη ζωη!!Σας ευχαριστω παρα πολυ και συγκινουμαι που το γραφω,γιατι μονο οι κοπελες που εχουμε περασει απο τη διαδικασια της εξωσωματικης(και λοιπων συναφων),μπορουμε να καταλαβουμε ποση προσπαθεια και πιστη και υποστηριξη χρειαζεται ολο αυτο.

Απο εδω και περα θα προσπαθω να σας διαβαζω και να απαντω οσο περισσοτερο οι δυναμεις μου το επιτρεπουν.(Μου λειπει ο υπνος πολυυ!!)

Σας φιλω γλυκα μια-μια,να ειστε παντα καλα και καλη επιτυχια σε ο,τι κι αν κανετε!!

Luckystar;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα γρηγορα να σας γραψω διοτι δεν εχω χρονο ουτε να κοιμηθω!!Ολα πηγαν μια χαρα,τα μπεμπακια ειναι μια χαρα κι εμεις ολοι πολυ ευτυχισμενοι!!Πραγματικα κοιταζομαστε και δεν το πιστευουμε!!Πραγματικα σας λεω ,θυμαμαι περυσι να προσπαθω με ενεσεις ,ταλαιπωρια κλπ και τωρα να βλεπω τα μωρα μου μπροστα μου και να ειναι σα να ζω ενα υπεροχο θαυμα!Γι αυτο σας λεω οτι τιποτα δε χανεται,ολα μπορουν να γινουν.Προσπαθηστε,ποτε δεν ξερετε τι μπορει να συμβει!!

Σας ευχαριστω για ολα!Την υποστηριξη,τα ζεστα σας λογια,τη φιλοξενια!!Eυχομαι για ολες σας να καταφερετε να πετυχετε οποιους στοχους εχετε στη ζωη!!Σας ευχαριστω παρα πολυ και συγκινουμαι που το γραφω,γιατι μονο οι κοπελες που εχουμε περασει απο τη διαδικασια της εξωσωματικης(και λοιπων συναφων),μπορουμε να καταλαβουμε ποση προσπαθεια και πιστη και υποστηριξη χρειαζεται ολο αυτο.

Απο εδω και περα θα προσπαθω να σας διαβαζω και να απαντω οσο περισσοτερο οι δυναμεις μου το επιτρεπουν.(Μου λειπει ο υπνος πολυυ!!)

Σας φιλω γλυκα μια-μια,να ειστε παντα καλα και καλη επιτυχια σε ο,τι κι αν κανετε!!

Luckystar;)

Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου κορίτσι μου, να ειναι πάντα γερά και χαμογελαστά και εσύ να έχεις την ίδια ευτυχία και πληρότητα στην ζωή σου από εδώ και εμπρός παρά τις αντιξοότητες.

Να έχετε πάνω απο όλα υγεία και αγάπη.

A5K6p3.png

Future επιτέλους εμφανίστηκες. Δεν τον παίρνεις εσύ εκ μέρους μου τον τύπο να κάνεις τα παζάρια για το ενοίκιο; Γιατί και εγώ δεν το έχω...καθόοοοολου όμως.

Gemini καλά να περάσεις βρεεε. Και εμάς ήρθε σήμερα η κουνια, την έστησαν και εγώ την κάνω βόλτες γύρω γύρω στο δωμάτιο.

Τα νέα είναι οτι ο μεγάλος ανηψιος βγήκε απο το νοσοκομείο. Ο μικρός έμεινε...αλλά τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα (μάλλον το έχει πάρει ξωφαλτσα και θα βγει σύντομα). Αντε να δουμε.

Εντωμεταξύ φυσικά (κλασικά) έπεσε στο κρεβάτι η μαμά μου...και την έχω σε καραντίνα...αντιλαμβάνεστε τον σύζυγο και την υστερία του...ή μήπως όχι;

Αυτά σας φιλώ και καλό βράδυ.

Κρύο έβαλε καλέεεεε

A5K6p3.png

Γεια σου Fururaki επιτελους!!!!!!! Ναι ναι τωρα θα γκρινιάξω και θα πω οτι μας ξεχν'ας τελείως:tongue: Ετσι για να με θυμηθείς, οχι τιποτε άλλο!

Τι κάνεις βρε???? Ολα καλά?? Πες μας τα νεα σου!

Luckystar ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραία που θα ειναι!!! Μπράβο που πηγαν και ολα καλά! Μας συγκίνησες και με τα λογια σου.... Δε θελω να σχολιάσω τιποτα γιατι ειμαι πολύ συναισθηματική...

Θα ηθελα πολλά να σε ρωτησω για τοκετο, θηλασμό, ενεσεις κορτιζόνης κτλ αλλά ξερω οτι μεχρι να μπεις θα τα χεις ξεχάσει:rolleyes: Οπότε σε αφηνω στην ησυχία σου ν απολαυσεις τη μωρουδιστικη μυρωδίτσα!!!;)

Palmoma μεγεια η κουνια!!!:D:D Αλλη αισθηση,ε?

Και τη μαμα σε καραντινα!!! Ασ'τη κιολας να αναρρώσει γιατι σε λιγο ερχεται η μπεμπούλα κι εχει δουλειά!

Δεν πηγαμε πουθενα τελικά...Η κοπέλα βγηκε απο το μαιευτηριο και ο καιρός ειναι χαλια!!!

Καναμε κι εμείς κάτι μετακομίσεις απ το παιδίκο οπότε εχω να σου πω οτι εχω κι εγώ μια κουνια στημενη στο δωμάτιο:tongue: Και τωρα ειμαι σε διλλημα- πάλι καθοτι αναποφασιστη!! Λοιπόν ενω ελεγα να πάρω μια μικρή κουνια απ το ικεα, τωρα μπηκα στο τριπακι που ειδα μια προσφορα στα mothercare μια κουνια 145x77 απ αυτες που γινονται και καλά μικρό κρεββατάκι (εχει 129Ε). Και μετα σκεφτηκα, μηπως να πάρω δυο τετοιες για να ειναι και ιδιες γιατι αυτη που μας εχει δωσει η κουμπαρα μου ειναι 132χ62 και μαλλον θα δυσκολευεται ο ενας οταν πλεον θα εχω βγαλει καγκελα και θα λειτουργει σαν κρεββατακι. Και μαλλον στα διδυμα δεν μπορεις να αλλάξεις κρεβατι στον εναν και οχι στον αλλον... Ή να την κρατησω και να τον στριμώξω εκει μεσα οταν μεγαλώσει λιγο και οταν δω οτι παραπονιέται να σκεφτω τοτε τι θα κάνω:confused::confused::confused::confused::confused: Εεεεε????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Ο καιρός ελεεινός.... Φυσάει 9 μποφορ λες και ειμαστε σε νησι μεσοπέλαγα, βρεχει κι εβαλε και κρύο:mad::mad: Να δουμε ποτε θα ξεκουμπιστει ο χειμωνας επιτελους...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!Και εδώ ο καιρός χάλια....δεν φυσάει πολύ,αλλά βρέχει συνέχεια και έχει κρύο.Σήμερα το μενού έχει χοιρινό στη λαδόκολλα και πατάτες τηγανιτές.Το χοιρινό ψήνεται στον ξυλόφουρνο και έχει μοσχοβολήσει όλο το σπίτι.:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Luckystar;)

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ κοριτσάκι να είναι γερά, δυνατά, υγιεί και καλότυχα..όποτε βρίσκεις χρόνο γράφε μας λεπτομέρειες για τη γέννα για το πως είσαι τώρα κλπ κλπ θα χαρούμε όλες μας πολύ. και κοίτα να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσε!

ty11p2.png

Luckystar;)

Lyckystar,να σου ζησουν τα αστερακια σου!!!!!!Να ειναι ευτυχισμενα και γερα ολη τους τη ζωη κι εσεις οι πιο χαρουμενοι γονεις!!!!!!!!!Εγινες μανουλα κοριτσακι,μανουλα!!!!!!!!Καλη λοχεια τωρα και καλη προσαρμογη στην υπεροχη καινουρια πραγματικοτητα!!!!!!Τελικα αξιζει καθε θυσια και καθε ταλαιπωρια για να ζησεις το θαυμα της ζωης και να ολοκληρωθεις σαν γυναικα και σαν ανθρωπος!!!!!!!!!!Να δωσεις ενα φιλι στα ζουζουνια σου απο ολες τις θειες του καφε!!!!!!!!!!!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρύο και βροχή...καλως ήρθε πάλι ο χειμώνας.

Και το 2ο ανήψι βγήκε από το νοσοκομείο. Η μάνα εχει τελικά ιωγενή ιγμορίτιδα και ξεκινάει αντιβίωση, και εγω έριξα ακόμα έναν καυγά με τον σύζυγο που με έχει βγάλει εκτός εαυτού αυτό το ΣΚ...

Μετά ξέσπασα σε κλάματα, και ηρέμησα.

Αύριο πάλι εχω γιατρό...να δουμε τι θα πει κι αυτός.

Geminaki η άποψή μου για τις κούνιες ειναι αν σου αρέσουν αυτές του mothercare και βγαίνεις οικονομικά να πάρεις 2 ίδιες. Ετσι ώστε οι αλλαγές μετά να γίνονται ταυτόχρονα. Αλλά τώρα μιλάς και σε άτομο που έδωσε 229 για κούνια...επομένως υπάρχει λόξα όπως καταλαβαίνεις.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα...βρέχει...ΞΑΝΑ!!! καλά είστε? ερώτηση...το τικεράκι μου γιατί δεν αλλάζει ημερομηνίες?? τι θέλει? μήπως να το βγάλω τελείως να ησυχάσω?

palmoma μήπως έχεις άγχος τώρα που κοντεύεις και εκνευρίζεσαι με το σύζηγο? όχι οτι είναι αθώος..πάντα φταίνε οι άντρες για ότι μας συμβαίνει εννοείτε!

gemini πας στο γιατρό σήμερα ε? άντε να δεις τα αντράκια σου..να μας πεις νέα..

future τι τρώμε σήμερα? εγώ κοτόσουπα..

ty11p2.png

Καλημερούδια!!!! Τι κάνετε??

Λοιπον, ειχα σκασει ολο το Σ/κ με τις κουνιες. Το σκεφτομουν συνηεχεια και ειδα ενα σωρο κουνιες και τιμες στο ινετρνετ... Τελικά σημερα σηκωθηκα πρωι πρωι και πηγα και τις εκλεισα να ησυχάσω!!:D:D Και χωρίς τυψεις γιατι βγαινουν πολύ οικονομικές! Αχ κοριτσακια μου πολύ χάρηκα!!!!!!

Palmoma οπως καταλαβες συμμερίστηκα την απόψη σου!;) Και δε νομίζω οτι ειναι ακριβη η κουνια που πηρες...Εγώ ειδα ενα σωρο τιμες στα υψη!! Απλά αν εχεις μονο μια να παρεις ειναι πιο ευκολα τα πραγματα...

Μην τσακώνεσαι καλέ με το συζυγο! Ασ΄τον, τα νευρα σου χαλας! Τωρα πρεπει να εισαι ηρεμη... Απλά κι εγω νομίζω οτι πρεπει να χεις μια αγωνία και σου βγαίνει σε εκνευρισμό...

ioannav ναι παω γιατρό επιτελους!!!!!! Αντε να δουμε! Κι εχω ενα σωρό απορίες!

Εσύ ολα καλά με τις αναγούλες??

Για το τικερακι θα σε γελάσω...Μην το βγάλεις, το πολύ πολύ σβηστο και ξαναφτι'αξτο!

Κοτοσουπα!!! Τι ωραια ιδέα γι αυτόν τον ηλιθιο καιρό!!! Να θυμηθω να κανω κι εγώ καμια μερα οσο εχει κρυα... Σημερα θα κανω παγκασιους στο φουρνο με σπανακι. Χωρις πολλά συνοδευτικά γιατι θα με ζυγισει ο γιατρός και χτες στη μαμα τσιμπησα λιγο παραπάνω:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλό μεσημέρι,

γύρισα από τον γιατρό. Όλα καλά (εκτός από τα λίγο τσιμπημένα μου κιλά) αλλά δεν βαριέσαι τώρα φτάσαμε στο τέλος.

Σε περίπου 10 ημέρες λέει ο γιατρός θα είμαστε έτοιμοι. Την ερχόμενη Δευτέρα πάω για υπέρηχο και...δακτυλική (oooohhh yes υπάρχει και αυτό). Μετά από την Δευτέρα την επόμενη θα έχουμε πλέον πιο συγκεκριμένη ημερομηνία. Εγώ πάντως έχω ένα προαίσθημα για την 24η ...εδώ και καιρό....

Gemini με'γεια τις κουνιες...αντε θα τις χαρούν με το καλό τα διδυμάκια σου. Αντε με το καλό να τα δεις κι ολας σήμερα τα μικρούλια σου και να ησυχάσεις και να χαρείς πάλι.

Ioanna τι εννοείς δεν αλλάζει ημ/νια τo τικεράκι; Δείχνει συνέχεια τα ίδια; Κάθε εβδομάδα; Μήπως να το ξαναφτιάξεις;

Εμείς σήμερα τρώμε φασολάδα...ετρεχα να την φτιάξω από το πρωι ώστε να έχει βράσει πριν φύγω για γιατρό....νοικοκυρούλα χαρωπή...μου έχει κοψει τα χέρια η ιωση της μαμάς...εχω γίνει λάστιχο.

A5K6p3.png

Καλό μεσημέρι,

γύρισα από τον γιατρό. Όλα καλά (εκτός από τα λίγο τσιμπημένα μου κιλά) αλλά δεν βαριέσαι τώρα φτάσαμε στο τέλος.

Σε περίπου 10 ημέρες λέει ο γιατρός θα είμαστε έτοιμοι. Την ερχόμενη Δευτέρα πάω για υπέρηχο και...δακτυλική (oooohhh yes υπάρχει και αυτό). Μετά από την Δευτέρα την επόμενη θα έχουμε πλέον πιο συγκεκριμένη ημερομηνία. Εγώ πάντως έχω ένα προαίσθημα για την 24η ...εδώ και καιρό....

Εμείς σήμερα τρώμε φασολάδα...ετρεχα να την φτιάξω από το πρωι ώστε να έχει βράσει πριν φύγω για γιατρό....νοικοκυρούλα χαρωπή...μου έχει κοψει τα χέρια η ιωση της μαμάς...εχω γίνει λάστιχο.

Αντε φτανει η ωρα!! Ερχεται η μπεμπούλα!! Λες να ειναι παραμονη εθνικης εορτης?? Ωραια!

Δακτυλική σου εκανε σημερα?? Λιγο αβολο,ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki μου,με το καλο να δεις τα αγορακια σου τα ομορφα!Να μας πεις νεα ε;;;

PALMOMA,καλε δε το πιστευω οτι σε λιγες μερες θα ερθει η μπεμπουλα σου!Πως περασε ετσι ο καιρος!!!!!!!!!!!!Αντε με το καλο,με εναν πονο οπως λενε!!!!!!Απο τα ανηψακια και την μαμα σου κανενα νεο;;;

ΙΟΑΝΝΑ μου εσυ πως εισαι κοριτσακι μου;;;σταματησαν οι αναγουλες;;κοντευεις για αυχενικη;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...