Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου

πήγα ζωγραφική και γύρισα...σουπερ μάρκετ τελικά δεν πήγα γιατί ηρθε μια φίλη από εδώ μετά την ζωγραφική και κάτσαμε. Επιτέλους τελείωσα το έργο μου και έτσι θα το έχω ολοκληρώσει...δεν νομίζω να προλαβαίνω να κάνω κάποιο άλλο.

Η μαμά μου θα μείνει στο νοσοκομείο σήμερα..ο μικρός είναι ευτυχώς καλύτερα αλλά έλα που χειροτέρευσε ο μικρότερος αδερφός του και έτσι η μαμά τους θα μείνει στο σπίτι με τον μικρό και σε επιφυλακή μήπως χρειαστεί μετάφορά και αυτός στον νοσοκομείο....τι μας έχει βρει;!!!

Η Luckystar πρέπει να έχει γεννήσει πια και να έχει αγκαλιά τα μωρά της. Εύχομαι όλα να πήγαν καλά και να είναι στα συννεφα.

Geminaki ωραίες οι συναντήσεις με την μαία ε; Και εμένα μου άρεσαν ιδιαίτερα...θεωρώ οτι ήταν ωραίο να ακούς και να μαθαίνεις διάφορα.

Tinaki θα έρθει και η δική σου η σειρά...εγώ ειμαι σίγουρη. Θα δεις σύντομα και εσύ θα έχεις τις αναγούλες και τις ανακατωσούρες της Ioannas μας. Κουράγιο κορίτσια.

Μακαρι κοριτσακι μου,μακαρι!Περαστικα στα ανηψακια σου,ταλαιπωρουνται μωρε τα μικρα κι ειναι κριμα,εσυ προσεξε μην κολλησεις τιποτα τελευταιες ωρες,κρατα αποστασεις οσο κι αν ειναι δυσκολο αυτο!!!

καληνυχτα κουκλιτσα μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tinaki θα σε γελάσω... Δεν θυμαμαι αν σημείωνε και τι. Μονο το οτι η μαια κάτω στη γραμματεία κάτι εγραφε στον Η/Υ οταν εδινα εξετάσεις. Δεν ξερω ομως λεπτομερειες να σου πω...

Α! Και ειπαμε εισαι η επόμενη!!

Palmoma μπραβο για το εργο σου! Αντε μπας και ησυχάσεις τωρα κι ερθει η μπεμπούλα!

Ευχομαι να αποφυγει τη νοσηλέια ο μικρός...

Κορίτσια ναι ηταν πολύ ωραια σημερα με τη μαια!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ κοριτσάκια μου μόλις ειδα οτι ενοικιάζεται ένα διαμέρισμα στον διπλανό δρομο, 120 τμ αλλα ζητάνε 750!!!! Αν ειναι δυνατόν. Θα πάρω τηλ αύριο μήπως μπορέσω να πάω να το δω...και ποιος ξέρει...ίσως να μπορούμε να διαπραγματευτούμε και το ενοίκιο;...τι να πω; Θα ειναι ελεύθερο από 01/05 που είναι ό,τι πρέπει για εμάς.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας και απο μενα!

εφυγε ο αντρας μου και ειμαι μονη με το κοριτσι μου οποτε τρεχω και δεν προλαβα να μπω να σας πω ενα γεια! τωρα ειμαι στη δουλεια και εχουμε διαλειμμα για φαγητο και σας γραφω! και γω χτες κοτοπουλο ειχα, οπως και σημερα!

palmoma περναω πολυ συχνα απο την γειτονια σου. αντε και το καλοκαιρι θα τα λεμε στην παιδικη χαρα. αυτη στην κεντρικη πλατεια ειναι πολυ καλη!

gemini ο θηλασμος για μενα ηταν οτι πιο ωραιο! ευχομαι ετσι να ειναι και για σενα. καλα κανεις και πηγαινεις στα μαθηματα γιατι εγω δεν ηξερα τιποτα και ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ, αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα στο τελος! α και οσον αφορα το υψος της κουνιας μας ελπιζω οτι μεσα στο σαββατοκυριακο θα μετρησω και θα σου πω.

η future που ειναι να μας πει καμια ωραια συνταγουλα?

ioanna το ποσο σε καταλαβαινω δεν λεγετε!ευτυχως εδω δεν βρεχει σημερα.τελικα ποσο πολυ μας επηρεαζει ο καιρος ε?

aIEhp3.png

LmBNp3.png

καλημέρα..βρέχει 3 μέρες τώρα..μουλιάσαμε πια..νομίζω πως ο Μάρτιος πρέπει να βγει απ την άνοιξη και να μπει στο χειμώνα

Ε ασε....Μαρτης γδάρτης λένε!! ΕΙπαμε ομως, πόσο εμεινε??Αντε δυο εβδομαδες ακόμα. ΜΕτα θα πάρουμε το αίμα μας πίσω;)

κοριτσια γεια σας και απο μενα!

εφυγε ο αντρας μου και ειμαι μονη με το κοριτσι μου οποτε τρεχω και δεν προλαβα να μπω να σας πω ενα γεια! τωρα ειμαι στη δουλεια και εχουμε διαλειμμα για φαγητο και σας γραφω! και γω χτες κοτοπουλο ειχα, οπως και σημερα!

gemini ο θηλασμος για μενα ηταν οτι πιο ωραιο! ευχομαι ετσι να ειναι και για σενα. καλα κανεις και πηγαινεις στα μαθηματα γιατι εγω δεν ηξερα τιποτα και ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ, αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα στο τελος! α και οσον αφορα το υψος της κουνιας μας ελπιζω οτι μεσα στο σαββατοκυριακο θα μετρησω και θα σου πω.

χαχαχα κοτοπουλο κι εσύ,ε? Χαμος χτες με τα κοτοπουλα!!:tongue:

Σημερα ειχαμε φακές...

Η μικρη σου τωρα που εισαι στη δουλειά που ειναι? Τη φυλάει η γιαγιά ή πάει σταθμό?

Κι εγώ θελω να το παλεψω πολύ με το θηλασμό, θα δουμε!

Κοριτσια βλεπω ποσα θελουμε για τα μωρα και για τη βαλιτσα γενικώς και φρικάρω...Πολλά εξοδα τελικά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

η μικρη μου τωρα ειναι στο σπιτι με κοπελα.

δεν ειμαι απο Αθηνα ειμαι απο Καβαλα και ο αντρας μου το ιδιο και οι γονεις μας ειναι εκει οποτε δεν υπαρχει καμια βοηθεια.

παντως τα εξοδα ειναι παρα πολλα και που να δεις και μετα την γεννα. αλλο ενα καλο του θηλασμου. και δωρεαν και πιο ξεκουραστο. επειδη καποιο διαστημα εδινα ξενο γαλα δεν συμφερει σου λεω. πολυ ακριβο και χρονοβορο και απαιτητικο!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Γεια σας κοριτσούδια...

χθες κοιμήθηκα χάλια, σήμερα πήγα σουπερ μάρκετ επιτέλους...τώρα έχει ήλιο περιέργως αλλά ειναι καλά. Θα μπω να κάνω ένα μπάνιο (το ήθελα από το πρωί για να συνέλθω από την κακιά νύχτα) και θα ξαπλώσω.

Ο μικρός ειναι καλύτερα και μάλλον και ο 2ος δείχνει να την σκαπουλάρει...πάλι καλά.

Αυριο θα ερθει η κουνια, και μετά θα πάμε να δουμε το διαμέρισμα εδώ δίπλα. Αν μας αρέσει...θα πέσει τρελλό παζάρι...και ό,τι βρέξει θα κατεβάσει.

Ήρθε και το καρότσι μας ειπαν από το κατ/μα αλλά ειναι συσκευασμένο σε ένα κουτι τέρας..δεν χωράει στο micra μου...επομένως λέμε αύριο να παμε με το άλλο αυτοκινητο που ειναι πιο μεγάλο και στην χειρότερη αν δεν χωράει και εκεί να το ανοίξουμε το κουτι. Κανονικά το καρότσι χωράει και στο micra το έχω μετρήσει...αναρωτιέμαι τι συσκευασία του έχουν κανει και βγαίνει γαϊδούρι το κουτί.

Αυτά σε γενικές γραμμές τα νέα μας. Θέλω να κουρευτώ, και δεν εχω προλάβει να πάω με τα νοσοκομεία και το αλλαλούμ.

Σήμερα αποτελείωσαμε το κοτόπουλο..συνοδευόμενο πλέον με μακαρόνια.

A5K6p3.png

Ftoula καταλαβα..πολλά εξοδα κι εσείς. Τι να κάνεις ομως, δε γινεται αλλιώς! Για το θηλασμό, ναι ειναι κι αυτό ενα υπέρ! Θα δουμε ομως τι θα σας λέω και τον Μαιο...

Palmoma γιατι κοιμήθηκες χαλια? ΘΕλω να πω συνεβη τιποτα ή έτυχε?

Τα ανηψάκια οκ, ευχάριστα νεα! Μπράβο σας! Να ρθει κι η μανούλα να σε ξεκουράσει λίγο...

Το καροτσι θα εχει τεραστικα συσκευασία λογικά... Πω πω σα χτες μου φαινεται που τα παρηγγειλες τα πράγματα...

Περασε ο καιρός...να κουρευτείς αν ειναι παιδί μου, δε θα προλαβαίνεις μετα σου λέω!!!!!!!!! Εγ'ω ηδη το σκεφτομαι το Πασχα να τα κοψω. Και δεν ξερω και τι να κάνω με βαφη ρε γμτ... Ουτε στο θηλασμό θα κανει λογικά...Πρεπει να ρωτησω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς χάσαμε..βιάστηκα να μιλήσω...και ο μικρός ειναι αυτή την στιγμή στο Παίδων και αναμένει τα αποτελέσματα εξετάσεων για εισαγωγή. Τα νεύρα μου κρόσια...και έχω και τον άντρα μου να μου πιπιλάει το μυαλό "προσεχε μη κολλήσεις...η μαμά σου τώρα λογικά ειναι φορέας"...και μπλα μπλα μπλα....ααααα δεν μπορώ...και τι να κάνω δηλαδή;

Δεν φτάνει που δεν μπορώ να βρω άκρη στο δωμάτιο, δεν φτάνει που όλο βγαίνουν πράγματα που δεν έχω που να τα αποθηκεύσω...και μετά απο τόσες μέρες δεν έχω καταφέρει να τελειώσω με αυτή την εκκρεμότητα τουλάχιστον, εχω και το στρες για τα ανήψια και την στενοχώρια της μάνας μου, έχω και την γκρίνια της πεθεράς (γιατί από εκεί ξεκινάει το "πρόσεχε μην κολλήσεις") ααααααααααααααααα.

Μην σας πω οτι σήμερα θα έπρεπε να πάμε λέει στο μπαρ ενός ξαδέρφου που θα παίξει μουσική ένας φίλος με το συγκρότημά του. Εννοείται οτι καμία διάθεση δεν έχω...αν θέλει ο σύζυγος ας πάει μόνος του να ξεσκάσει λίγο.

Αμ το άλλο; Σας το έχω πει; Στο διπλανό διαμέρισμα, μεσοτοιχεία με εμάς αλλά στην διπλανή πολυκατοικία έχει μετακομίσει μια οικογένεια με μια γιαγιά με άνια η οποία κάθε βράδυ αρχίζει να φωνάζει και έναν έγγονο σε υστερία ο οποίος αρχίζει να βρίζει και να φωνάζει. Χθες το βράδυ λοιπόν η γιαγιά ξεκίνησε το σόου...εγώ ξυπνησα, με έπιασε άγχος (με αγχώνει αυτή η φάση), ξυπνησε το μωρό και αρχισε να χτυπιέται και εγώ να αγχώνομαι ακόμα περισσότερο...εξ ου και ο δύσκολος ύπνος. Και σήμερα το μεσημέρι που ειπα να ξαπλώσω..ήταν η σειρα του εγγονού...ο οποίος τσακωνόνταν στο τηλέφωνο σε έξαλλη κατάσταση βρίζοντας και ουρλιάζοντας για ώρα...δηλαδή τα νεύρα....σερπαντίνες.

A5K6p3.png

Palmoma χμμ... εχεις κι εσύ τα νευρα σου ... αλλά λογικό το βρισκω με όσα περιγράφεις:rolleyes:

Ξεκινα το διαλογισμό σκεπτόμενη αρχικά πως οτι σου λενε ειναι για το καλό σου! Δεν καταλαβαίνουν οτι κι εσύ η ιδια ενδιαφερεσαι περισσότερο από κάθε άλλον για σενα και το μωρό σου. Λενε μονο για να λενε...

Αυτό που μπορείς να κανεις ειναι να τους πεις ηρεμα και σταθερα οτι ΔΕ σε βοηθανε ολα αυτά που σου λένε γιατι σου δημιουργουν εκνευρισμό. Και υποσχεσου τους οτι θα εισα "καλό κορίτσι" και δε θα εισαι αγκαλιά με τους "φορείς".

Φυσικά και αυτά θα τα κάνεις και πράξη...Κι εγώ σκεφτομαι να παω στο νοσοκομείο που γεννησε μια κοπέλα, αλλά και η ιδια μου ειπε να κατσω στα αυγά μου. Και γενικά οπου μπορούμε να προσεχουμε ας μην κανουμε μαγκιές!

Για τους διπλανούς ....ασχολιαστο! Απλά διασκέδασέ το:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν ξέρω αν εχω κανέναν πλανήτη ανάδρομο πάντως...τα νεύρα συνεχίζονται. Πλακώθηκα με τον σύζυγο ...ετσι για καλό ΣΚ και τώρα μου έρχεται να του ανοίξω το κεφάλι να δω ειλικρινά τι έχει μέσα; Μερικές φορές δηλαδή ειναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου μ'αυτά που ακους. Εκείνος πάλι διαβάζει τα περιοδικά του αγέρωχος...μια χαρά δηλαδή πάλι μόνη μου τα τραβάω τα νεύρα.

Ειδαμε το σπίτι, καλό ειναι για νοίκι μια χαρά. Τώρα θα πρέπει να δουμε αν το αφήνει και λιγότερα από τα 750 που ζητάει...ειπα στον σύζυγο να κάνει το παζάρι...εγω δεν μπορώ να κάνω τέτοια..με πιάνουν τα γέλια (χαζό ε; )

Εδώ συννεφιά και κρύο...επεσε η θερμοκρασία

Εσείς;

A5K6p3.png

Δεν ξέρω αν εχω κανέναν πλανήτη ανάδρομο πάντως...τα νεύρα συνεχίζονται. Πλακώθηκα με τον σύζυγο ...ετσι για καλό ΣΚ και τώρα μου έρχεται να του ανοίξω το κεφάλι να δω ειλικρινά τι έχει μέσα; Μερικές φορές δηλαδή ειναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου μ'αυτά που ακους. Εκείνος πάλι διαβάζει τα περιοδικά του αγέρωχος...μια χαρά δηλαδή πάλι μόνη μου τα τραβάω τα νεύρα.

Ειδαμε το σπίτι, καλό ειναι για νοίκι μια χαρά. Τώρα θα πρέπει να δουμε αν το αφήνει και λιγότερα από τα 750 που ζητάει...ειπα στον σύζυγο να κάνει το παζάρι...εγω δεν μπορώ να κάνω τέτοια..με πιάνουν τα γέλια (χαζό ε; )

Εδώ συννεφιά και κρύο...επεσε η θερμοκρασία

Εσείς;

Ωραία τα περιγράφεις πάντως! Ετσι ειναι οι αντρες παιδί μου...Εσυ βραζεις, τσακώνεσαι κι αυτοί στην κοσμάρα τους. Ή το χειρότερο? Πάνε για υπνο:mrgreen::mrgreen: Εισπονη- εκπνοή που λεει και η future (παλι μαύρη πετρα εριξες εσύ??)

Και μη σκας!

στειλ τον για παζάρια! Κι εγώ δεν τα μπορώ καθολου αυτά..ντρεπομαι:rolleyes:Ειναι ομως καλή ευκαιρία...

Εδώ εχει τοσο αερα που ξυπνουσα τη νυχτα κι ελεγα θα σηκώσει τη σκεπή:shock: Και συννεφιά.

ΚΑτα τα αλλα τα ιδια. Θα παμε να δουμε την κοπελα που γεννησε που σας ελεγα και το βραδυ ειπα στον αντρα μου να στησουμε την κουνια να δω πως ειναι για να αποφασίσω επιτελους και για τη δευτερη!!

Οι κουρτινες από Δευτερα λεει...Αντε να δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μίλησε κανεις για παζάρια;;;;ΕΔΩΩΩ.....ΕΓΩ!!Είναι η ζωή μου...δεν ευχαριστιέμαι ψώνια χωρίς αυτά...μέχρι και στη λαική παζάρια κάνω!!!Πιάνει όμως πάντα....είμαι καλή...το πήρα από την μαμά μου!!!Να είστε από μια μεριά όταν είμαστε οι δυό μας για ψώνια....χαμός!!!!:tongue::tongue:Και το σπίτι όταν κάναμε,έκανα εγώ τα παζάρια με τους μαστόρους και τα συνεργεία!!!!!!!!!!

Α!!!Ναι.....σας χαιρέτησα;...δεν σας χαιρέτησα....Γεια σας...τι κάνετε...καλά ευχαριστώ!!!!!!!!

Ενα ΜΕΓΑΛΟ "καλώς ήρθες" στο νέο μέλος της παρέας!!!!!!!Να χαίρεσαι την μικρούλα σου!!!!!!!

Palmomaki....γερά με τσαμπουκά....άσε τον άντρα σου στον κόσμο του....εσύ ρίχνε να ξεσπάς...κάνει καλό!!!!Περαστικούλια στα ανηψούλια σου καλέ...και γρήγορα σπιτάκι τους!!!!!!

Geminaki........ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ!!!!!.....μαρτύρησε το γρήγορα!!.ούτε γκρίνια ούτε τίποτα...δεν είναι φυσιολογικό.....πεσς μου.....εεεεεε;;;;;;.....

Καρντάσι....μην ανησυχείς για το αιμάτωμα...η νύφη μου στην μπουμπού είχε και αυτή ένα,μέχρι τον 5ο μήνα, αλλά αυτή μιλάμε για πολύ αίμα....σερβιέτες άλλαζε.Δεν είναι τίποτα θα φύγει μόνο του !!!!

luckystar μάλλον θα έχει αγκαλιά τα μωράκια της.Θα μας ενημερώσει όταν μπορέσει...

Αυτάααα......!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...