Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα.αρακά ε? δε μ'αρέσει..εγώ δε θα μαγειρέψω τίποτα..έχω ταχυκαρδίες σήμερα(καινούριο αυτό) και ζαλάδες..ίσως βράσω λίγες πατάτες για πατατοσαλάτα.. νόμιζα πως ήρθε η άνοιξη αλλά έκανα λάθος, ξαναχειμώνιασε κορίτσια..βρέχει απ το βράδυ και έχει και λίγο κρύο έξω. σήμερα θα έρθει ένας τύπος για να δει το σπίτι για να βάλουμε ενεργειακό τζάκι..βασικά έχουν έρθει πολλοί και μας είπαν διάφορα(τζάκια, τιμές κλπ) αλλά καταλήξαμε σ αυτόν που θα ρθει σήμερα, οπότε θα ρθει και ελπίζω να το κλείσουμε να τελειώνουμε και μ'αυτό..αυτά

ty11p2.png

καλημέρα.αρακά ε? δε μ'αρέσει..εγώ δε θα μαγειρέψω τίποτα..έχω ταχυκαρδίες σήμερα(καινούριο αυτό) και ζαλάδες..ίσως βράσω λίγες πατάτες για πατατοσαλάτα.. νόμιζα πως ήρθε η άνοιξη αλλά έκανα λάθος, ξαναχειμώνιασε κορίτσια..βρέχει απ το βράδυ και έχει και λίγο κρύο έξω. σήμερα θα έρθει ένας τύπος για να δει το σπίτι για να βάλουμε ενεργειακό τζάκι..βασικά έχουν έρθει πολλοί και μας είπαν διάφορα(τζάκια, τιμές κλπ) αλλά καταλήξαμε σ αυτόν που θα ρθει σήμερα, οπότε θα ρθει και ελπίζω να το κλείσουμε να τελειώνουμε και μ'αυτό..αυτά

Κι οι πατατούλες μια χαρά ειναι για τις ζαλαδες...Εμενα τωρα μου ρθε ντοματοσαλάτα:confused: Ασχετο δηλαδή!!!

Εδώ ευτυχώς δε βρεχει, αλλά εχει συννεφιά. Και το Σ/Κ ειδα μαλλον θα πεσει η θερμοκρασία. Ελα ομως που θα πάει....τα τελευταία κρύα ειναι!

Εμεις εχουμε βολευτεί με το ενεργειακό. Εχει απόδοση δηλαδή. ΜΕ δύο αρνητικά...1) θελει συνεχεια εφοδιασμό με ξυλα, κοινώς εναν κουβαλητη γιατι εγω φετος δηλαδη ουτε καν να κατεβω στον κηπο με χαλια καιρό και να κουβαλάω ξύλα...

2) Σε πολύ χαμηλες θερμοκρασίες εξω (δηλ κάτω από 10) δεν μπορώ να πω οτι καλύπτε επαρκώς ολα τα τετραγωνικά (100). Τοτε ομως αναβαμε λιιιιγο το καλοριφερ στο 15, και το σπιτι γινοταν φουρνος, χωρις να καιει πολύ πετρέλαιο

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια

εδώ σήμερα είχαμε συννεφια-ήλιο-συννεφιά και ήλιο...αναποφάσιστος ο καιρός. Λένε οτι αύριο θα έχουμε βροχες και καταιγίδες...πάλι:confused:

Τα νέα μας είναι οτι ο μικρός ανηψιός παραμένει στο νοσοκομείο. Χθες έκανε ωτίτιδα και παίρνει αντιβίωση και περιμένουμε την εξέλιξη. Εχει φρικάρει εντελώς ο μικρός με το αίμα που του παίρνουν, χθες το βράδυ τον κρατούσαν 4 για να μπορέσουν να τον τρυπήσουν. Σήμερα το πρωι όμως μάλλον το πήρε απόφαση και ήταν ήρεμος. Με τρελλαινει που το σκέφτομαι έτσι το μαναράκι μου και δεν μπορώ να τον δω...

Κατά τα άλλα εμείς τα ίδια...βαριέμαι οικτρά. Κάνω ψιλοδουλειές αλλά ακόμα δεν μπήκαν τα πράγματα σε μια θέση. Και αρχίζω να φοβάμαι οτι δεν θα γίνει ποτέ :(. Τέσπα δεν θα πεθάνουμε κι ολας ε; Όλη την ημέρα τακτοποιώ και συνεχώς κάποια πράγματα είναι μες την μέση και δεν ξέρω που να τα βάλω. Πως γίνεται αυτό; Αν δεν έχεις αποθήκη και έχεις μόνο 2 ντουλάπες μετρίου μεγέθους...γίνεται. Αλλά τι μπορώ να κάνω;

Ioanna ηρέμησες με τις ταχυπαλμίες; Είσαι καλύτερα; Εμένα μου αρέσει ο αρακάς. Σήμερα εμείς κάναμε φακές. Αύριο να δουμε τι θα κάνουμε.

Geminaki καλό το ενεργειακό ε; Εμείς δεν είναι δικό μας το σπίτι..αλλά να σου πω αν πήγαινα σε δικό μου θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

Αντε να δουμε με τι καιρό θα ξημερώσουμε.

Futuraki ελπίζω να είστε καλά από υγεία και τα θέματά σας να βρίσκουν λύση.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Tinaki πραγματι πολύ ησυχία επεσε σήμερα... Δεν πειράζει..να μπαινουμε να λεμε ενα γεια!!

Η Lucky πιστευω καμαρώνει τα μωρά της!! Ηδη ηταν αρκετα προχωρημένη για διδυμα, αρα θα τη βαλανε να γεννησει!! Μπες καλέ να μας πεις τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!

Palmoma ωχου μωρε ο ανηψιος σου:( Ταλαιπωρείται... Ποσο χρονών ειπαμε οτι ειναι? Και ποσο προβλέπεται να μεινει μεσα ακόμα?

Βαριέσαι,ε? Κι εγώ ειναι ωρες που βαριέμαι πολύ... Σκεψου ομως οτι κοντεύεις και οτι απολαμβάνεις τις τελευταιες στιγμές ξεκουρασης κι ελευθερίας:tongue: Σε λίγο ερχεται η μπεμπούλα να σε ξεζουμίσει!!!

Στο γιατρό πότε ξαναπάς?

Δεν πειράζει που δεν μπαίνουν κι όλα στη θεση τους...να χουμε και ποικιλία στη ζωή μας!!

Γιατρό πότε εχεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Palmoma ωχου μωρε ο ανηψιος σου:( Ταλαιπωρείται... Ποσο χρονών ειπαμε οτι ειναι? Και ποσο προβλέπεται να μεινει μεσα ακόμα?

Βαριέσαι,ε? Κι εγώ ειναι ωρες που βαριέμαι πολύ... Σκεψου ομως οτι κοντεύεις και οτι απολαμβάνεις τις τελευταιες στιγμές ξεκουρασης κι ελευθερίας:tongue: Σε λίγο ερχεται η μπεμπούλα να σε ξεζουμίσει!!!

Στο γιατρό πότε ξαναπάς?

Δεν πειράζει που δεν μπαίνουν κι όλα στη θεση τους...να χουμε και ποικιλία στη ζωή μας!!

Γιατρό πότε εχεις?

Ο μικρός ειναι 8. Κανονικά προβλέπεται από την στιγμή που παρουσιάζει βελτίωση να μένει 4 ημέρες. Σήμερα παρουσίασε βελτίωση και ελπίζουμε το Σάββατο να βγει..θα δείξει.

Το θέμα ειναι οτι ο αδερφός του, 7, που τον έχουν οι άλλοι παππούδες αναλάβει κάνει σήμερα για 3η ημέρα 38-39 πυρετό...και φοβόμαστε μήπως έχει κολλήσει και πάμε απλά για αλλαγή βάρδιας :confused::confused:

Στον γιατρός πάω την Δευτέρα...τώρα κάθε Δευτέρα θα πηγαίνω, θα με βλέπει, θα τον βλέπω, δεν θα κάνουμε κάθε Δευτέρα υπέρηχο γιατί ειναι κατά ...αλλά πόσες νομίζετε οτι έμειναν (Δευτέρες εννοώ)...το πολύ 2-3

A5K6p3.png

Καλημέρα!.... βρεχει πάλι...:mad::mad::mad::mad:

Τι κανετε?

palmoma ευχομαι να μη ισχυει αυτό για την αλλαγή βάρδιας. Και με το καλό να βγει ο μεγάλος!

Ναι δυο Δευτερες εμειναν...τιποτα δηλαδη!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλο μεσημέρι

ο καιρός συννεφιασμένος αλλά μερικές φορές βγάζει και ήλιο. Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο...μιαμ.

Η συνάδελφός μου γεννάει αύριο με καισαρική. Πήγε στον γιατρό σήμερα και της ειπε οτι το παιδί ειναι ψηλά και τα υγρά λίγα και επομένως...μέσα αύριο. Της ήρθε λίγο αποτομα αλλά εντάξει την συνήθισε την ιδέα.

Εμεις κατά τα άλλα τα ίδια. Θέλω να πάω σουπερ μάρκετ για λίγα ψιλά. Μετά θα πάω ζωγραφική. Και στις 2.30 περιμένω έναν φίλο πολιτικό μηχανικό να πάμε να του δείξω το τελευταίο σπίτι που είδαμε...ελπίζω να έχει γυρίσει ο άντρας μου και να πάνε οι δυο τους γιατί βαριέμαι οικτρά να ανεβοκατεβαίνω τους ορόφους. Καλά δεν περιμένω να γινει τίποτα με το σπίτι...απλα επειδή συγκεντρώνει περισσότερα από όσα ψάχνουμε ειπαμε να το δούμε πιο ζεστά...αλλά είναι εποχή τώρα για αγορές σπιτιών; Και απο την αλλη σκέφτομαι οτι ούτως ή άλλως πρέπει να φύγουμε από εδώ που μένουμε...γιατί δεν χωράμε...και μια μετακόμιση πάλι στο ενοίκιο αν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε δικό μας σπίτι...όλα αυτά σκέφτομαι και μπερδεύομαι.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημέρι

ο καιρός συννεφιασμένος αλλά μερικές φορές βγάζει και ήλιο. Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο...μιαμ.

Η συνάδελφός μου γεννάει αύριο με καισαρική. Πήγε στον γιατρό σήμερα και της ειπε οτι το παιδί ειναι ψηλά και τα υγρά λίγα και επομένως...μέσα αύριο. Της ήρθε λίγο αποτομα αλλά εντάξει την συνήθισε την ιδέα.

Εμεις κατά τα άλλα τα ίδια. Θέλω να πάω σουπερ μάρκετ για λίγα ψιλά. Μετά θα πάω ζωγραφική. Και στις 2.30 περιμένω έναν φίλο πολιτικό μηχανικό να πάμε να του δείξω το τελευταίο σπίτι που είδαμε...ελπίζω να έχει γυρίσει ο άντρας μου και να πάνε οι δυο τους γιατί βαριέμαι οικτρά να ανεβοκατεβαίνω τους ορόφους. Καλά δεν περιμένω να γινει τίποτα με το σπίτι...απλα επειδή συγκεντρώνει περισσότερα από όσα ψάχνουμε ειπαμε να το δούμε πιο ζεστά...αλλά είναι εποχή τώρα για αγορές σπιτιών; Και απο την αλλη σκέφτομαι οτι ούτως ή άλλως πρέπει να φύγουμε από εδώ που μένουμε...γιατί δεν χωράμε...και μια μετακόμιση πάλι στο ενοίκιο αν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε δικό μας σπίτι...όλα αυτά σκέφτομαι και μπερδεύομαι.

Για το σπίτι και η μια αποψη και η άλλη στεκουν...Ωραια θα μου πεις, αντε τωρα να αποφασίσεις!! Τι να πω, αν ειναι κι εχει περισσοτερα θετικά στοιχεία...go for it!

Κι εγω εκανα κοτοπουλο στηθος πανε στο φουρνο και γινεται πολύ ωραίο...κι ελαφρύ;)

Σε λιγο θα παω στο 1ο μαθημα στα mothercare. Θα μιλησουν για τον τοκετό λέει (που δε με πολυενδιαφέρει) οπότε θα κατσω τη μια ωρα μονο και μετα θα παω για τα δικά μου τα μαθηματα (μην τα ακυρώσω τωρα, δε λέει!)

Θα σας πω εντυπώσεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλέ τι σύμπτωση αυτή με τα κοτόπουλα?? και εγώ φιλέτο κοτόπουλο έφτιαξα στο φούρνο, μου μύριζε βέβαια και μου προκαλούσε διάφορα αλλά τέλος πάντων..με τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές ήμουν και έχει και 7 βαθμούς έξω..

ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα, περάσαν και οι ταχυπαλμίες οι χθεσινές αλλά οι ανακατωσούρες είναι καθημερινό φαινόμενο και ειδικά το βράδυ..ώρες ώρες δεν αντέχω καθόλου

gemini τι καλά μπαίνεις στο κλίμα της περιποίησης των μωρών ε? άντε πες μας τι έμαθες μόλις γυρίσεις

palmoma εγώ είμαι πολύ υπέρ στην αγορά σπιτιού..έχεις το δικό σου κεραμίδι βρε παιδί μου πως να το κάνουμε. μια ζωή θα το πληρώνεις και θα το συντηρείς βέβαια αλλά η αίσθηση του δικού σου σπιτιού είναι αλλιώς..απ την άλλη δύσκολοι καιροί για τέτοια ανοίγματα αλλά τόλμησέ το τώρα που είναι νωρίς

και κάτι ακόμη...η luckystar θα γέννησε λογικά ε?? πω πω φτάσαν τα πρώτα μωρά!!! palmoma ετοιμάσου.........

ty11p2.png

καλέ τι σύμπτωση αυτή με τα κοτόπουλα?? και εγώ φιλέτο κοτόπουλο έφτιαξα στο φούρνο, μου μύριζε βέβαια και μου προκαλούσε διάφορα αλλά τέλος πάντων..με τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές ήμουν και έχει και 7 βαθμούς έξω..

ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα, περάσαν και οι ταχυπαλμίες οι χθεσινές αλλά οι ανακατωσούρες είναι καθημερινό φαινόμενο και ειδικά το βράδυ..ώρες ώρες δεν αντέχω καθόλου

gemini τι καλά μπαίνεις στο κλίμα της περιποίησης των μωρών ε? άντε πες μας τι έμαθες μόλις γυρίσεις

και κάτι ακόμη...η luckystar θα γέννησε λογικά ε?? πω πω φτάσαν τα πρώτα μωρά!!! palmoma ετοιμάσου.........

χαχα! Κοτοπουλιάσαμε ολες δηλαδή:tongue:

Ανακατωσουρες ειχα τα πρωινα και μετα τις 10 το βραδυ! Με ωράριο κανονικά:P Χαιρόμουν ομως...τι να πεις!!

Σημερα δεν εκατσα σε ολο το μαθημα γιατι το θεμα ηταν τοκετός και οι ανασες κι αυτά δε με πολυενδιαφερουν. Ομως η μαια ηταν πολύ καλή, υπερμαχος του θηλασμου και χαιρομαι γιατι νιωθω οτι καπου θα εχω να απευθυνθώ αν δυσκολευτώ στο σπίτι. Ρωτησα και καποια πραγματα για τα διδυμα και μου απαντησε ευχαριστως.

Πολλες΄κοπέλες ειχαν μαζευτεί κι εννοείται ειχα τη μεγαλύτερη κοιλιά!:tongue:

Επομενο μαθημα σε δυο εβδομάδες με θεμα τον θηλασμό.

Palmoma οπως καταλαβες τωρα περιμένουμε την μπέμπα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!Τι κανετε;;;Βλεπω το geminaki αρχισε και τα μαθηματα!!!Ωραια εμπειρια ετσι;;;

Ιοαννα μου,εχεις εξαψεις;;;πωπωπω!και ανακατοσουρες και εξαψεις!!!Κανε υπομονη ειναι δυο τα μικρουλια και γι αυτο κανουν τοση φασαρια!!!!!!!!

Η palmoma,κοντευει ε;;;πως περασε ετσι ο καιρος!!!Θα γινεις μανουλα,στο γραφω και συγκινουμαι και ευχομαι να με αξιωσει και μενα ο θεος!

Lucky,πιστευουμε οτι εχεις αγκαλια τα θαυματακια σου,μπες να μας το επιβεβαιωσεις και να σου δωσουμε χιλιες ευχες για τα μικρουλια σου!!!!!

Gemini,ειναι αληθεια πως ο Αρκουλης δεν κραταει το ιστορικο;;;κατι συζητουσα με μια κοπελα που εκανε σπερματεγχυση εκει κι ετσι μου ειπε και η αληθεια ειναι πως κι εμεις δεν ειδαμε να γραφει πουθενα τι εξετασεις εχουμε κανει κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου

πήγα ζωγραφική και γύρισα...σουπερ μάρκετ τελικά δεν πήγα γιατί ηρθε μια φίλη από εδώ μετά την ζωγραφική και κάτσαμε. Επιτέλους τελείωσα το έργο μου και έτσι θα το έχω ολοκληρώσει...δεν νομίζω να προλαβαίνω να κάνω κάποιο άλλο.

Η μαμά μου θα μείνει στο νοσοκομείο σήμερα..ο μικρός είναι ευτυχώς καλύτερα αλλά έλα που χειροτέρευσε ο μικρότερος αδερφός του και έτσι η μαμά τους θα μείνει στο σπίτι με τον μικρό και σε επιφυλακή μήπως χρειαστεί μετάφορά και αυτός στον νοσοκομείο....τι μας έχει βρει;!!!

Η Luckystar πρέπει να έχει γεννήσει πια και να έχει αγκαλιά τα μωρά της. Εύχομαι όλα να πήγαν καλά και να είναι στα συννεφα.

Geminaki ωραίες οι συναντήσεις με την μαία ε; Και εμένα μου άρεσαν ιδιαίτερα...θεωρώ οτι ήταν ωραίο να ακούς και να μαθαίνεις διάφορα.

Tinaki θα έρθει και η δική σου η σειρά...εγώ ειμαι σίγουρη. Θα δεις σύντομα και εσύ θα έχεις τις αναγούλες και τις ανακατωσούρες της Ioannas μας. Κουράγιο κορίτσια.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...