Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ioanna το έχω ακούσει και εγώ για τις ενέσεις αυτές. Ειναι κυρίως για την ανάπτυξη των πνευμόνων. Ο δικός μου ο γιατρός δεν συμφωνεί, αλλά ξέρω οτι η συναδελφός μου που δεν εχει δίδυμα τις έκανε (της το πρότεινε ο γιατρός της). Γενικά το κάνουν κάποιοι γιατροί.

Gemini βολικό για σένα όταν βάζεις και βγάζεις το μωρό νομίζω....Βασικά έτσι μου έχουν πει...ετσι λέω και εγώ. Αυτά αν δεν τα ζήσεις δεν ξέρεις.

Και εδώ συννεφιά και λίγο κρύο. Περιμένουμε να μας φέρουν και πετρέλαιο..και δεν ξέρω πότε θα έρθουν. Να κάθομαι δηλαδή εδώ όλη μέρα να περιμένω...συννενοήσεις του συζύγου ειναι αυτές.

Κατά τα άλλα βαριέμαι λίγο. Θέλω να κάνω δουλειές...που έχουν κολλήσει και εξαρτώνται από άλλα πράγματα που δεν έχουν γινει....γενικά μια αλυσίδα θεμάτων και βαριέμαι. Ήθελα σήμερα να τελειώσω με κάτι που είχα στο μυαλό μου αλλά με το νοσοκομείο του μικρού...η μαμά ειναι εκει και εγώ δεν τολμάω να κάνω πολλά πράγματα μόνη μου (εννοώ να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω σε μεγάλες αποστάσεις πχ χωρίς να ειναι και κάποιος μαζί μου). Τέσπα θα πάω να μαγειρέψω...μάλλον φασολάκια. Μπορεί και φακές δεν έχω αποφασίσει ακόμα...και βλέπουμε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ioanna το έχω ακούσει και εγώ για τις ενέσεις αυτές. Ειναι κυρίως για την ανάπτυξη των πνευμόνων. Ο δικός μου ο γιατρός δεν συμφωνεί, αλλά ξέρω οτι η συναδελφός μου που δεν εχει δίδυμα τις έκανε (της το πρότεινε ο γιατρός της). Γενικά το κάνουν κάποιοι γιατροί.

Gemini βολικό για σένα όταν βάζεις και βγάζεις το μωρό νομίζω....Βασικά έτσι μου έχουν πει...ετσι λέω και εγώ. Αυτά αν δεν τα ζήσεις δεν ξέρεις.

Και εδώ συννεφιά και λίγο κρύο. Περιμένουμε να μας φέρουν και πετρέλαιο..και δεν ξέρω πότε θα έρθουν. Να κάθομαι δηλαδή εδώ όλη μέρα να περιμένω...συννενοήσεις του συζύγου ειναι αυτές.

Κατά τα άλλα βαριέμαι λίγο. Θέλω να κάνω δουλειές...που έχουν κολλήσει και εξαρτώνται από άλλα πράγματα που δεν έχουν γινει....γενικά μια αλυσίδα θεμάτων και βαριέμαι. Ήθελα σήμερα να τελειώσω με κάτι που είχα στο μυαλό μου αλλά με το νοσοκομείο του μικρού...η μαμά ειναι εκει και εγώ δεν τολμάω να κάνω πολλά πράγματα μόνη μου (εννοώ να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω σε μεγάλες αποστάσεις πχ χωρίς να ειναι και κάποιος μαζί μου). Τέσπα θα πάω να μαγειρέψω...μάλλον φασολάκια. Μπορεί και φακές δεν έχω αποφασίσει ακόμα...και βλέπουμε.

ούτε εγώ συμφωνώ με τις ενέσεις..δλδ μέχρι και σ αυτό θα παρέμβουμε ρε γαμώτο? δεν ξέρω τι θα κάνω μ'εχρι τότε αλλά ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι. θα μείνει μέρες ο ανηψιός στο νοσοκομείο? βασικά μην πολυκουράζεσαι και έχουμε κι άλλα μετά. κάτσε στα αβγά σου μέχρι να έρθει η μαμά σου..απ την άλλη είσαι και ανήσυχο πνεύμα εσύ, οι δουλειές όλο στο μυαλό σου θα τρέχουν!

ty11p2.png

palmoma περαστικα για το ανηψακι σου.

gemini εμεις εχουμε κουνια με καγκελο που βγαινει και δεν κατεβαινει και μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανενα προβλημα.

palmoma αληθεια που βρισκεται το φαρμακειο του αντρα σου? εγω μενω ηλιουπολη οποτε αν ειναι κοντα μου να μου πεις για να πηγαινω εκει.

aIEhp3.png

LmBNp3.png

palmoma αληθεια που βρισκεται το φαρμακειο του αντρα σου? εγω μενω ηλιουπολη οποτε αν ειναι κοντα μου να μου πεις για να πηγαινω εκει.

Ωπα είσαι γειτόνισα; Μπράβο μπράβο...ειναι στην Αγία Μαρίνα το φαρμακείο. Εσύ που μένεις περίπου; Άνω; Κάτω;

A5K6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε?

Εγώ σημερα μπηκα λιγο το πρωι, αλλά με πηραν από το νοσοκομείο οτι ακυρωνεται το ραντεβου αυριο και παέι 21 μαρτιου και φρικαρα!!! Εχουμε να δουμε τα μωρα από 25/01:eek::eek: ΤΕλικά πηρα τον γιατρό στο κιν και μου ειπε να παω τη Δευτερα εμβολιμη... Πάλι καλά!

ΜΕτα ηρθε ο αντρας μου νωρίς και πηγαμε για δουλειές (τραπεζα κτλ) και το απόγευμα εχω μαθημα... Αλλά εχω εναν εκνευρισμό με την αλλαγη του ραντεβου, γιατι κανονικά επρεπε κιολας να το ειχα κλείσει 01/03...

καλημέρα. ψιχαλίζει,έχει και λίγο κρύο,βαριέμαι κιόλας. οι αναγούλες είναι καθημερινό βραδινό φαινόμενο μαζί με πρήξιμο της κοιλιάς και ελαφρύ πόνο στο στήθος. και επειδή δεν πολυτρώω έχασα και ένα κιλό το θηρίο! επίσης καθημερινά έχω και θέμα με το στομάχι μου που παλιότερα δεν είχα..αλλά κάνω υπομονή...πόση ακόμα δεν ξέρω..

ξέχασα να σας πω, όταν είχα πάει στο γιατρό να ακούσουμε καρδιές συζηταγαμε γενικά για τα δίδυμα και μου είπε κάτι που δεν το είχα ξανακούσει..στον 6ο μήνα νομίζω είπε, θα κάνουμε 2 ενέσεις κορτιζόνης σε περίπτωση που τα παιδιά γεννηθούν πρώωρα να έχουν ολοκληρώσει κάποια όργανα μέσα τους..με φρίκαρε ολίγον τι αλλά το έψαξα μετά στο ιντερνετ και είδα οτι και άλλες κοπέλες το χουν κάνει. gemini εσύ που χεις δίδυμα ξέρεις κάτι?

Ενταξει ψιλοχαλαρη σε ακουω, αρα την παλέυεις με τις αναγούλες:tongue: το πρηξιμο της κοιλιας θα ναι ακόμα απ τα χάπια...

Κι εγω στην αρχή ειχα χάσει δύο!! Ετρωγα ομως ολο ψωμι και πατάτες:rolleyes:

Για τις ενεσεις το εχω ακουσει αλλά δεν εχω ρωτησει το γιατρο...Παντως αν ειναι να τις κάνω πρεπει την αλλη βδομαδα το αργοτερο να κάνω την 1η δοση. Ειναι στο χαρτακι με τις απορίες που ειχα για το ραντεβού αυριο.:tongue:

Κι εμενα δε μ αρεσει, αλλά δεν ξερεις τι μπορεί να συμβει και θες να σαι καλυμενος. Χτες μιλουσα με τη φιλη μας που εχει μπει στον μηνα της και τις ειπα για κάτι πονακια περιοδου που με πιανουν (αραια και που ευτυχώς) και κατι πετρώματα, και μου ειπε οτι αυτά της ειπε ο γιατρος της ειναι προετοιμασία για τοκετό. Φαντάζεσαι ποσο στριμωγμένα ειναι??? Ο μεγαλος χτες πρεπει να σφηνωσε το ποδι του κατω απ το πλευρό μου και με πεθανε στον πονο για καν 5' λεπτο!! Φαντάζεσαι να γινει τιποτα??? Διαβαζα μαλιστα οτι από την 28η-32η εβδομαδα τη λενε περιοδο rest, δηλ η εγκυος να ειναι πολύ ξεκουραστη για να μη συμβει τιποτα...Ενώ αν γεννησεις από την 32 και μετα κι εχεις κανει ενεσεις ολα πάνε καλά τελικά (ας ειναι καλά οι θερμοκοιτίδες φυσικά!)

Δε θελω να σε αγχωσω με αυτά, και για σενα ειναι και πολύ νωρίς... Απλά σου λεω οτι δεν ειναι ιδια κυηση με τη μονή. Κι εγώ μεχρι τωρα (Σ'ευχαριστ'ω Παναγίτσα μου!!!) εχω πολύυυ καλή εγκυμοσύνη. Μονο το μεγεθος της κοιλιάς ειναι πλεόν δυσκολο-οπως μου το ειχαν πει άλλωστε!!!

Gemini βολικό για σένα όταν βάζεις και βγάζεις το μωρό νομίζω....Βασικά έτσι μου έχουν πει...ετσι λέω και εγώ. Αυτά αν δεν τα ζήσεις δεν ξέρεις

Ναι γμτ! Ειναι μερικά πράγματα που αν δεν τα ζησεις δεν τα καταλαβαίνεις...Θα δω!.

Καταλαβα, τωρα σου πανε πίσω κάποια πραγματα που λείπει η μαμά σου... Οργανώσου ομως και πες της να σου αφιερώσει εστω ενα απόγευμα για να κάνεις κι εσύ τις δουλειές σου. Οσο νωρίτερα τοσο καλυτερα...

Ο ανηψίος κανα νεο?

gemini εμεις εχουμε κουνια με καγκελο που βγαινει και δεν κατεβαινει και μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανενα προβλημα.

Α ωραία! Μηπως ξερεις να μου πεις και ποσο υψος εχει??

Και κ'ατι αλλο..τωρα που το παιδάκι σου φαντάζομαι στεκεται ή περπατάει, λες ειναι επικίνδυνο να το σκαρφαλώσει??

Τι λεω κι εγώ τωρα,ε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Α ωραία! Μηπως ξερεις να μου πεις και ποσο υψος εχει??

Και κ'ατι αλλο..τωρα που το παιδάκι σου φαντάζομαι στεκεται ή περπατάει, λες ειναι επικίνδυνο να το σκαρφαλώσει??

Τι λεω κι εγώ τωρα,ε???

δεν ξερω υψος μπορω να το μετρησω ομως.

μεχρι στιγμης δεν εχει καταφερει να σκαρφαλωσει. προσπαθει αλλα δεν εχει που να πατησει για να ανεβει. εγω παντως καλου κακου εχω ενα χαλακι απο κατω!

παντως εγω οταν ημουν εγκυος ειχε σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου πονακια. και η κοιλια μου σκληραινε οταν κουραζομουν.

aIEhp3.png

LmBNp3.png

δεν ξερω υψος μπορω να το μετρησω ομως.

μεχρι στιγμης δεν εχει καταφερει να σκαρφαλωσει. προσπαθει αλλα δεν εχει που να πατησει για να ανεβει. εγω παντως καλου κακου εχω ενα χαλακι απο κατω!

παντως εγω οταν ημουν εγκυος ειχε σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου πονακια. και η κοιλια μου σκληραινε οταν κουραζομουν.

Καλά οποτε βρεις χρονο, μετρησε και πες μου...δεν ειναι κάτι βιαστικό.

Πάντως το βλεπω σε τετοια κουνια να καταλήγω...Και το πολύ πολύ αν δω οτι εχει μεγαλ'ωσει και σκεφτεται τις αποδράσεις, να το βγαλω τελέιως το κάγκελο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κανετε κουκλιτσες μου;;;

Εγω εκανα χθες σαλπιγγογραφια και ολα οκ κι αυτη η εξεταση φυσιολογικη!Τοσο γκαντεμω ειμαι πια και δεν μενω εγκυος;;;Τι να πω!!!

Geminaki μου,βλακεια συτο που εγινε με το ραντεβου,περιμενα πως πως να μας γραψεις τα νεα σου,ευτυχως ομως που το κανονισες για Δευτερα.Να ρωτησεις αν οι ενεσεις κορτιζονης ειναι αυτες που βοηθουν και στα πνευμονακια,θυμαμαι οτι εκανε η κουμπαρα μου εκει γυρω στον 6ο γτ θα γεννουσε προωρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τι κανετε κουκλιτσες μου;;;

Εγω εκανα χθες σαλπιγγογραφια και ολα οκ κι αυτη η εξεταση φυσιολογικη!Τοσο γκαντεμω ειμαι πια και δεν μενω εγκυος;;;Τι να πω!!!

Geminaki μου,βλακεια συτο που εγινε με το ραντεβου,περιμενα πως πως να μας γραψεις τα νεα σου,ευτυχως ομως που το κανονισες για Δευτερα.Να ρωτησεις αν οι ενεσεις κορτιζονης ειναι αυτες που βοηθουν και στα πνευμονακια,θυμαμαι οτι εκανε η κουμπαρα μου εκει γυρω στον 6ο γτ θα γεννουσε προωρα.

Αααα! Δε θα λεμε τωρα γιατι μας βγαινουν καλες οι εξετάσεις!!! Πολύ ωραια που βγηκε καλή κι αυτή...Ολα θα πάρουν το δρομο τους!

Ναι ασε κι εγω εκνευριστηκα... Αυριο θα εβλεπα τα μωράκια και τωρα εχουμε αλλες 5 μερες...Τελοσπάντων, ας ειναι καλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

http://www.enikos.gr/international/20953,O_epimenwn_nika!_.html

κορίτσια ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ. αυτό μόνο.

Τρομερο Ιοαννα μου!Μεσα σε 13 χρονια εχασε 16 μωρα!!!!!!!!!!Απιστευτο κι ομως τωρα κραταει το θαυματακι της αγκαλιτσα!!!!!!!!!!:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...