Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα...

ο φίλος μας έφυγε..πάει να την πέσει για υπνο γιατί πλάκωσαν το κρασάκι εδώ...και τους πλάκωσε κι αυτό με την σειρά του :D. Geminaki σαρακοστιανά πράγματα...μπουτάκι κατσικάκι στο φούρνο κάναμε :tongue:. Απλό με πατάτες και ρυζάκι. Γλυκό δεν πήραμε, δεν φτιάξαμε, είχαμε παγωτό βανιλια μόνο και φρούτα.

Και σήμερα ήλιος αλλά με αεράκι δροσερό. Μπορεί να πάω για περπάτημα αν θέλει και η μαμά μου μέχρι να πέσει ο ήλιος να επωφεληθώ λίγο.

Οι άλλες που χάνεστε καλέ το ΣΚ;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσόπουλα..τι κάνετε? πολύ ανοιξιάτιη μέρα σήμερα..ζεστάθηκε το κοκαλάκι μας..φωτοσυνθέσαμε και τώρα πάλι καναπέ..όχι οτι πήγαμε κάπου αλλά και στο μπαλκόνι μαζεύεις ήλιο..άντε και μια mini βόλτα με το όχημα..

ty11p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!! Τι κάνετε??

Ολες νομίζω περασαμε ομορφα το Σ/Κ!

Palmoma χαλαρα πραγματα, οχι τραπέζια και τετοια, οτι σου ειναι ευκολο μονο;)

Ioanna μαζεψες ηλιο καλή μου?? Μα ποσο πιο ωραια μοιάζουν ολα με τον ηλιο μετα από ενα βαρυυυυυυ χειμώνα!!!

Κι εμεις ολο στη γυρα ημασταν και το βραδυ γυρίσαμε και μ επιασε ενας πανικός για τα στρωματα και τις κουνιες (Palmoma ειμαι απλά κατι μηνες πίσω από σενα!:tongue:). Σκεφτομαι να παρω κουνια απ το Ικεα να πω την αλήθεια, όσο κι αν εχω τις αμφιβολίες μου, εχω ακούσει καλα σχολια και λεω να το αποφασίσω...Και ειναι και πιστοποιημένες από ΕΕ για τα υλικά! Βεβαια, αυτο θα γινει στο τελος του μηνα μιας και πρεπει ο control freak (εγω!) να τσεκαρει κάποια πραγματα, οπως πχ το οτι ειναι σχετικά πιο μικρες από τις άλλες (1,24x66), να στησω την αλλη κουνια να δω ποσο χρησιμο ειναι να κατεβαινει το καγκελο (γιατι στις περισσότερες του ικεα δεν γινεται αυτό) κτλ κτλ

Ουφ, τα πα! Φανταστειτε με χτες το βραδυ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!! Τι κάνετε??

Ολες νομίζω περασαμε ομορφα το Σ/Κ!

Palmoma χαλαρα πραγματα, οχι τραπέζια και τετοια, οτι σου ειναι ευκολο μονο;)

Ioanna μαζεψες ηλιο καλή μου?? Μα ποσο πιο ωραια μοιάζουν ολα με τον ηλιο μετα από ενα βαρυυυυυυ χειμώνα!!!

Κι εμεις ολο στη γυρα ημασταν και το βραδυ γυρίσαμε και μ επιασε ενας πανικός για τα στρωματα και τις κουνιες (Palmoma ειμαι απλά κατι μηνες πίσω από σενα!:tongue:). Σκεφτομαι να παρω κουνια απ το Ικεα να πω την αλήθεια, όσο κι αν εχω τις αμφιβολίες μου, εχω ακούσει καλα σχολια και λεω να το αποφασίσω...Και ειναι και πιστοποιημένες από ΕΕ για τα υλικά! Βεβαια, αυτο θα γινει στο τελος του μηνα μιας και πρεπει ο control freak (εγω!) να τσεκαρει κάποια πραγματα, οπως πχ το οτι ειναι σχετικά πιο μικρες από τις άλλες (1,24x66), να στησω την αλλη κουνια να δω ποσο χρησιμο ειναι να κατεβαινει το καγκελο (γιατι στις περισσότερες του ικεα δεν γινεται αυτό) κτλ κτλ

Ουφ, τα πα! Φανταστειτε με χτες το βραδυ!!

γιατί παιδί μου το έπαθες αυτό?? Μάϊο δε γεννάς? έχεις αρκετό χρόνο νομίζω μην πανικοβάλλεσαι και ταράζεις και τα μπεμπέ

ty11p2.png

κοριτσια γεια σας και απο μενα!

καλε τι καιρος ειναι αυτος!εχουμε μουχλιασει! ελεος!

αχ κοριτσια ειμαι στεναχωρημενη. το σαββατοκυριακο ο αντρας μου θα λειπει και θα ειμαι μονη μου με το μωρο!δεν οδηγω κιολας οποτε μας βλεπω "εγκλειστες"! Βεβαια θα λειπει για δουλειες που ειναι καλο λογω της καταστασης αλλα δεν θα ειναι ευκολο. πρωτη φορα θα μεινουμε οι δυο μας στο σπιτι και με αγχωνει λιγο!

κατα τα αλλα ολα καλα. τι να σας πω για μενα?περα απο το οτι ειμαι τρελλη για την κορη μου δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο αυτη τη στιγμη!!

Gemini85 εχεις ακομη πολυ καιρο μπροστα σου μην αγχωνεσαι!

palmoma μαλλον εχουν ξεκινησει οι αυπνιες?

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Γεια σας....οχι δεν εχω αϋπνίες...αλλά επειδή ξυπνάω αργα...και μπορεί να κοιμηθώ και το μεσημέρι...δεν με παίρνει ο ύπνος νωρίς το βράδυ. Το βιολογικό μου ρολόι τα έχει παίξει.

Κορίτσια πήγα γιατρό, όλα καλά, ευτυχώς δεν έχω ουρολοίμωξη που φοβήθηκε, η εξέταση ήταν καθαρή. Μου ειπε οτι το βλέπει να'ρχεται σε 2 1/2 εβδομάδες...

Κατά τα άλλα ειμαστε σε ταραχή, ο ανηψιός μου μπηκε στο νοσοκομείο σήμερα (Παίδων) και ακόμα του κάνουν εξετάσεις. Ξεκίνησε με πυρετό 3 μέρες και ξαφνικά άρχισε να παραπονιέται οτι πονάνε τα πόδια του και δεν μπορεί να περπατήσει και άλλα τέτοια....του έκαναν εισαγωγή και ακόμα τον ψάχνουν. Τώρα θα φύγει η μαμά μου να πάει εκει. Εντωμεταξύ ο αδερφός μου δουλεύει, η νύφη μου είναι στο νοσοκομείο, ο μικρος ανηψιός ειναι στην άλλη θεία που έχει και 2 μωρά και πρέπει να πάω να τον πάρω σε κάποια φάση, γενικά χαμός...ξαφνικά και ειμαστε σε φάση εγρήγορσης να δούμε τι θα βγάλει. Ευχομαι και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...αλλά εχω αγχωθεί πολύ.

A5K6p3.png

γιατί παιδί μου το έπαθες αυτό?? Μάϊο δε γεννάς? έχεις αρκετό χρόνο νομίζω μην πανικοβάλλεσαι και ταράζεις και τα μπεμπέ

Εεε εντάξει....δεν ειναι οτι πανικοβλήθηκα. Απλά υπολογιζα οτι θα ειχα την κουνια από την κουνιάδα μου αλλά πηγε και την ειδε ο αντρας μου και θελει λεει φτιαξιμο. Γι αυτό σκεφτηκαμε τη λυση του ικεα...που ειναι οικονομικές...αλλιως καλυτερα να φτιαξω αυτή.

κοριτσια γεια σας και απο μενα!

καλε τι καιρος ειναι αυτος!εχουμε μουχλιασει! ελεος!

αχ κοριτσια ειμαι στεναχωρημενη. το σαββατοκυριακο ο αντρας μου θα λειπει και θα ειμαι μονη μου με το μωρο!δεν οδηγω κιολας οποτε μας βλεπω "εγκλειστες"! Βεβαια θα λειπει για δουλειες που ειναι καλο λογω της καταστασης αλλα δεν θα ειναι ευκολο. πρωτη φορα θα μεινουμε οι δυο μας στο σπιτι και με αγχωνει λιγο!

κατα τα αλλα ολα καλα. τι να σας πω για μενα?περα απο το οτι ειμαι τρελλη για την κορη μου δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο αυτη τη στιγμη!!

Gemini85 εχεις ακομη πολυ καιρο μπροστα σου μην αγχωνεσαι!

palmoma μαλλον εχουν ξεκινησει οι αυπνιες?

Υπομονη, ενα Σ/Κ ειναι. Αν εχει και καλό καιρό μπορείτε να βγειτε και μια καροτσάδα! Σου ευχομαι να μη βρεχει ως τοτε! Εδω εκλεισε τελειως ο καιρός...μας μουλιασε!

Γεια σας....οχι δεν εχω αϋπνίες...αλλά επειδή ξυπνάω αργα...και μπορεί να κοιμηθώ και το μεσημέρι...δεν με παίρνει ο ύπνος νωρίς το βράδυ. Το βιολογικό μου ρολόι τα έχει παίξει.

Κορίτσια πήγα γιατρό, όλα καλά, ευτυχώς δεν έχω ουρολοίμωξη που φοβήθηκε, η εξέταση ήταν καθαρή. Μου ειπε οτι το βλέπει να'ρχεται σε 2 1/2 εβδομάδες...

Κατά τα άλλα ειμαστε σε ταραχή, ο ανηψιός μου μπηκε στο νοσοκομείο σήμερα (Παίδων) και ακόμα του κάνουν εξετάσεις. Ξεκίνησε με πυρετό 3 μέρες και ξαφνικά άρχισε να παραπονιέται οτι πονάνε τα πόδια του και δεν μπορεί να περπατήσει και άλλα τέτοια....του έκαναν εισαγωγή και ακόμα τον ψάχνουν. Τώρα θα φύγει η μαμά μου να πάει εκει. Εντωμεταξύ ο αδερφός μου δουλεύει, η νύφη μου είναι στο νοσοκομείο, ο μικρος ανηψιός ειναι στην άλλη θεία που έχει και 2 μωρά και πρέπει να πάω να τον πάρω σε κάποια φάση, γενικά χαμός...ξαφνικά και ειμαστε σε φάση εγρήγορσης να δούμε τι θα βγάλει. Ευχομαι και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...αλλά εχω αγχωθεί πολύ.

Για τον υπνο, τα ιδια παθαινω κι εγώ. Πλέον κοιμάμαι το νωριτερο 1 τη νυχτα γιατι αλλιώς ξυπναω πολύ νωρίς...

Ωραια και για την ουρολοιμωξη...

Για τον ανηψίο σου, ευχομαι περαστικά και οτι καλύτερο. Να μας πεις νεα οταν μαθεις....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma τι 'εγινε με τον ανηψιό βρε κορίτσι? ελπίζω όλα καλά

η lucky που είναι????? αυτή τη βδομάδα δε γεννά?? αχ, λέτε να γέννησε??? καλέ πες μαςςςςςςςςςςςς

gemini 2 κούνιες λογικά θα πάρεις ε? πάντος αν άκουσες καλά λόγια για του ΙΚΕΑ γιατι όχι? πάρε απο κει. δεν έχω ιδέα απο αυτά απότε δεν μπορώ να βοηθήσω

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Ο ανηψιός έχει μυοστίτιδα...ειναι μια επιπλοκή από ίωση (απλή γρίπη). Είναι μέσα τώρα το πουλάκι μου, ελπίζουν σε 3-4 ημέρες να την έχουν ελέγξει. Του δίνουν πολλά υγρά γιατί φοβούνται την νεφρική ανεπάρκεια και ελέγχουν τα ούρα του.

Ευτυχώς γύρισαν και οι άλλοι παππούδες και ανέλαβαν τον μικρό (μένουν δίπλα από το σχολείο και ειναι πιο εύκολα. Τους έχει συνηθίσει κι ολας). Ο οποίος βεβαια μικρος μόλις έκανε 38 πυρετό και φοβούνται οτι έχει κολλήσει...:confused::confused:.

Τέσπα η μητέρα μου ειναι ακόμα στο νοσοκομείο, στο Παίδων λέει έχει άλλα 40 τέτοια περιστατικά. Έφυγε και ο άντρας μου για δουλειά και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσει (κάνουν συνέλευση για να αποφασίσουν ή όχι απεργία επ'αόριστον και θα πάει μέχρι αργά). Και ειμαι μόνη μου και προσπαθώ να με ελεγξω να μην κάνω δουλειές (κάνω όλο βλακείες) και να σκέφτομαι θετικά γιατί με χάλασε πολύ η φάση με το παιδί...πολύ πολύ.

Αυτά κορίτσια...ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

A5K6p3.png

η lucky που είναι????? αυτή τη βδομάδα δε γεννά?? αχ, λέτε να γέννησε??? καλέ πες μαςςςςςςςςςςςς

gemini 2 κούνιες λογικά θα πάρεις ε? πάντος αν άκουσες καλά λόγια για του ΙΚΕΑ γιατι όχι? πάρε απο κει. δεν έχω ιδέα απο αυτά απότε δεν μπορώ να βοηθήσω

Στο γιατρο θα πηγαινε...Λες να γεννησε????? Και δε μας το πε...μπα!

Μπες καλέ να μας πεις!!!

Μια κουνια θα παρω γιατι την αλλη μου την εδωσε η κουμπάρα μου...παλι καλά!! και του ικεα εινααι πιστοποιημένες! Μια σκετη θα παρω στο χρωμα του ξυλου που ειναι και η άλλη. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να τις δω από κοντα και οτι ειναι λιγο πιο μικρες από τις άλλες. Κατι θα σκεφτω ομως!;)

Εσενα πως πανε οι αναγούλες??? Ειναι καθημερινο φαινόμενο?

Ο ανηψιός έχει μυοστίτιδα...ειναι μια επιπλοκή από ίωση (απλή γρίπη). Είναι μέσα τώρα το πουλάκι μου, ελπίζουν σε 3-4 ημέρες να την έχουν ελέγξει. Του δίνουν πολλά υγρά γιατί φοβούνται την νεφρική ανεπάρκεια και ελέγχουν τα ούρα του.

Ευτυχώς γύρισαν και οι άλλοι παππούδες και ανέλαβαν τον μικρό (μένουν δίπλα από το σχολείο και ειναι πιο εύκολα. Τους έχει συνηθίσει κι ολας). Ο οποίος βεβαια μικρος μόλις έκανε 38 πυρετό και φοβούνται οτι έχει κολλήσει...:confused::confused:.

Τέσπα η μητέρα μου ειναι ακόμα στο νοσοκομείο, στο Παίδων λέει έχει άλλα 40 τέτοια περιστατικά. Έφυγε και ο άντρας μου για δουλειά και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσει (κάνουν συνέλευση για να αποφασίσουν ή όχι απεργία επ'αόριστον και θα πάει μέχρι αργά). Και ειμαι μόνη μου και προσπαθώ να με ελεγξω να μην κάνω δουλειές (κάνω όλο βλακείες) και να σκέφτομαι θετικά γιατί με χάλασε πολύ η φάση με το παιδί...πολύ πολύ.

Αυτά κορίτσια...ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Αχ καπου το εχω ξανακουσει αυτό.... Δεν ειναι ανησυχητικό, ομως αν θυμαμαι καλά αργει κάπως να περάσει... Δε θελω ομως να παραπληροφορώ. Υπομονη σε όλους σας, και περαστικα.

Κι εσενα μη σε παιρνει από κατω... Τωρα προετοιμάζεσαι για τοσο ωραία πράγματα!! Ολα συμβαινουν και ολα τα ξεπερνάμε.

Δουλειές??????????? Τι δουλειές???????????? Ετοιμόγεννη εισαι καλέ!!!!! Μη σε μαλώσω τωρα!! Κατσε στα αυγά σου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini νομίζω οτι το κάγκελο που ανεβοκατεβαίνει ειναι πολύ βολικό...και ειναι το μόνο μειονέκτημα της κούνιας του ΙΚΕΑ κατ'εμέ που δεν το έχει. Κατά τα άλλα μια χαρά ειναι οι κούνιες από το ΙΚΕΑ.

Όσο για τα στρώματα, εγώ πήρα από το ίδιο κατ/μα που πήρα και την κούνια και ξεκινούσαν από 80 ευρώ...έως 120 ευρώ. Μια χαρά ειναι..μην πας σε κατ/μα στρωμάτων κοστίζουν μια περιουσία. Και στα γνωστά βρεφικά κατ/τα επίσης. Αν υπάρχει κάποιο συνοικιακό κατ/μα με βρεφικά ρώτα και εκεί.

Ioanna η Lucky αυτή την εβδομάδα μπαίνει..απλά δεν ξέρουμε ποια ημέρα. Ίσως μπει να μας πει...ίσως και να μην προλάβει. Πάντως αυτή την εβδομάδα έρχονται στον κόσμο τα πρώτα μωρά της συζήτησής μας και η αλήθεια ειναι οτι ειναι πολυυυυυυυυυυυ συγκινητικό.

A5K6p3.png

Gemini νομίζω οτι το κάγκελο που ανεβοκατεβαίνει ειναι πολύ βολικό...και ειναι το μόνο μειονέκτημα της κούνιας του ΙΚΕΑ κατ'εμέ που δεν το έχει. Κατά τα άλλα μια χαρά ειναι οι κούνιες από το ΙΚΕΑ.

Όσο για τα στρώματα, εγώ πήρα από το ίδιο κατ/μα που πήρα και την κούνια και ξεκινούσαν από 80 ευρώ...έως 120 ευρώ. Μια χαρά ειναι..μην πας σε κατ/μα στρωμάτων κοστίζουν μια περιουσία. Και στα γνωστά βρεφικά κατ/τα επίσης. Αν υπάρχει κάποιο συνοικιακό κατ/μα με βρεφικά ρώτα και εκεί.

Ioanna η Lucky αυτή την εβδομάδα μπαίνει..απλά δεν ξέρουμε ποια ημέρα. Ίσως μπει να μας πει...ίσως και να μην προλάβει. Πάντως αυτή την εβδομάδα έρχονται στον κόσμο τα πρώτα μωρά της συζήτησής μας και η αλήθεια ειναι οτι ειναι πολυυυυυυυυυυυ συγκινητικό.

Βασικό το λες για να σε βολευει εσενα οταν ειναι να βαζεις το μωρο για υπνο να μην τεντωνεσαι ή για να το κατεβάζεις οταν αρχισει να περπαταει μην τυχον θελει να βγαινει??? Γιατι σε ορισμενες κουνιες του βγαινει η μπροστινη πλευρα. Βγαινει ομως, δεν κατεβαινει...

Να σου πω πιο πολύ φοβάμαι τη σταθερότητα. Μην κουναει τα κάγκελα ο γιοκας και τον βρω με την κουνια καπέλο:tongue::tongue:

Α! Και μηπως ειναι πολύ πιο μικρή και δεν ειναι ανετος οταν πάει 2χρονων.

Για στρωμα ρωτησα σημερα σε media strom και μου ειπε 85Ε. Δε θελω να παρω απ το ικεα γιατι τα στρωματα ειναι από αφρο πολυουρεθάνης. ΘΕωρειται καινουριο πιστοποιημενο υλικό που ομως δεν ειναι διαδεδομένο στην Ελλάδα και δε θελω να καινοτομήσω σε αυτό!

Φτου βλεπω καιρο και θα βρεχει ολη τη βδομάδα....Γιατι πάλι?????????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα. ψιχαλίζει,έχει και λίγο κρύο,βαριέμαι κιόλας. οι αναγούλες είναι καθημερινό βραδινό φαινόμενο μαζί με πρήξιμο της κοιλιάς και ελαφρύ πόνο στο στήθος. και επειδή δεν πολυτρώω έχασα και ένα κιλό το θηρίο! επίσης καθημερινά έχω και θέμα με το στομάχι μου που παλιότερα δεν είχα..αλλά κάνω υπομονή...πόση ακόμα δεν ξέρω..

ξέχασα να σας πω, όταν είχα πάει στο γιατρό να ακούσουμε καρδιές συζηταγαμε γενικά για τα δίδυμα και μου είπε κάτι που δεν το είχα ξανακούσει..στον 6ο μήνα νομίζω είπε, θα κάνουμε 2 ενέσεις κορτιζόνης σε περίπτωση που τα παιδιά γεννηθούν πρώωρα να έχουν ολοκληρώσει κάποια όργανα μέσα τους..με φρίκαρε ολίγον τι αλλά το έψαξα μετά στο ιντερνετ και είδα οτι και άλλες κοπέλες το χουν κάνει. gemini εσύ που χεις δίδυμα ξέρεις κάτι?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...