Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΚΑλημέρα!!!!!!!!

Μα εσύ εισαι εγώ 5 μηνες πριν!!!!!!!!!!!!!!

Κοίτα, κι εμενα οταν ειδαμε σάκους δηλ στον 1ο υπερηχο, ειχε δει κάτι σαν σκια/αιμάτωμα (δεν το πολυκουβέντιασε να σου πω την αληθεια) και μου ειπε οτι θα φυγει. Κι επειδή αν θυμάσαι ειχα κάποιες φορες αιματάκι, εχω την αισθηση οτι μπορεί να ηταν η 3η βλαστοκύστη που πιθανόν πηγε να κολλήσει... Εχουμε γίνει και γιατροί τοσο καιρό!;)

Κι εμενα τοτε ουτε καν το ειχε σχολιάσει και μάλιστα στον επομενο υπερηχο (οταν ακουσαμε καρδούλες) πρεπει να ειχε φυγει γιατι δεν ξαναειπε τιποτα.

Οπως και να χει, μην ανησυχείς...Αν ηταν κάτι σημαντικό θα στο ελεγε!

Α! Και γενικά χτες που ηθελα να ρωτησω για καρότσι, πηγα στο καφε με τις διδυμομανούλες και τα κορίτσια εκει ηταν πολύ προθυμα να απαντάνε σε ερωτησεις...Βεβαια ολες εχουν ηδη γεννησει, οπότε γεινκως οι συζητησεις εχουν αλλά θεματα. Οτι θες πάντως μπορέις να ρωτάς κι εκεί!!

Νατοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγεια μεγεία!! Πολύ ωραίο!

Να πω και τον πονο μου??? Πηρα κι αλλο κιλο...Ειμαι +5. Αναμενόμενο βεβαια, αλλά πρεπει ν αρχίσω τις περικοπές:tongue::tongue:

3 βλαστοκύστες είχες βάλει? δεν το θυμόμουν..ναι αλλά σε σένα έφυγε στον δεύτερο υπέρυχο εμένα γιατί δε φεύγει μπας και βγω και λίγο απ το σπίτι που χω φρικάρει??? ε?????

στο γιατρό πότε πας? πόσα κιλά μπορείς να βάλεις μέχρι τη γέννα? τι περιθώριο έχεις?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 βλαστοκύστες είχες βάλει? δεν το θυμόμουν..ναι αλλά σε σένα έφυγε στον δεύτερο υπέρυχο εμένα γιατί δε φεύγει μπας και βγω και λίγο απ το σπίτι που χω φρικάρει??? ε?????

στο γιατρό πότε πας? πόσα κιλά μπορείς να βάλεις μέχρι τη γέννα? τι περιθώριο έχεις?

Υποθέτω οτι εφυγε γιατι δε μου ειπε τιποτα... Κοιτα, μην αγχώνεσαι!! Απ το σπίτι σου να βγαινεις αλλά συντηρητικά. Εγω μεχρι την αυχενική σχεδόν ακομα στον καναπέ κοιμόμουν. Υπερβολικό το ξερω αλλά φοβομουν τοσο πολύ. Και καθε φορα που πηγαινα δεν το πιστευα...Διαβαζα κι ενα σωρο βλακείες στο ιντερνετ. Κάνε λιγο υπομονη ακόμα και οταν ξαναπάς θα δεις και μια υποψία από χεράκια να κουνιούνται και θα πάθεις πλάκα! Θα ανταμοιφθείς για ολες τις θυσίες!!

Ο γιατρος μου στο νοσοκομειο ειναι χαλαρος με τα κιλά. Οταν τον ρωτησα εγω στο 1ο ραντεβού (μετα τη αυχενική) μου ειπε απο την αρχη της κυησης αν μπορω να πάρω μεχρι 12. Δε με ζυγισε ομως. Τωρα καθε φορα με ζυγιζει η μαια πριν και το γραφει στην καρτελα μου και ο γιατρός δε λεει τιποτα. Ισως επειδή δε βλεπει μεγάλη διαφορα από μηνα σε μηνα. Τον προηγουμενο πηρα 1,5 και αυτον πηρα 2.

Απλά τωρα μαλλον πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικη...γιατι βαραινω ουτως ή άλλως!

Στο γιατρο πάω την Τεταρτη...Ανυπομονώ να τους δω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κορίτσια!

ειμαι η ftoula και εχω μια κορη 16 μηνων. Σας "ανακαλυψα" τυχαια εδω και καιρο ψαχνοντας κατι στο parents και οταν μεταφερθήκατε μεταφερθηκα και γω μαζι σας γιατι μου αρεσε πολυ το παρεακι σας!αποφασισα μετα απο σκεψη να σας γραψω γιατι δεν μου αρεσει να σας "παρακολουθω". νιωθω σαν να σας ξερω ολες!

ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας και σε αυτες που περιμενουν με το καλο να κρατησετε τους θησαυρους σας αγκαλια και σε αυτες που δεν ειναι ακομη γρηγορα να μεινετε εγκυουλες!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Ο γιατρος μου στο νοσοκομειο ειναι χαλαρος με τα κιλά. Οταν τον ρωτησα εγω στο 1ο ραντεβού (μετα τη αυχενική) μου ειπε απο την αρχη της κυησης αν μπορω να πάρω μεχρι 12. Δε με ζυγισε ομως. Τωρα καθε φορα με ζυγιζει η μαια πριν και το γραφει στην καρτελα μου και ο γιατρός δε λεει τιποτα. Ισως επειδή δε βλεπει μεγάλη διαφορα από μηνα σε μηνα. Τον προηγουμενο πηρα 1,5 και αυτον πηρα 2.

Απλά τωρα μαλλον πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικη...γιατι βαραινω ουτως ή άλλως!

Στο γιατρο πάω την Τεταρτη...Ανυπομονώ να τους δω!!

έλα εντάξει είσαι στα κιλά..απλά πρόσεχε όσο μπορείς. στο γιατρό που θα πας τώτα απλό έλεγχο θα κάνεις? να σε ρωτήσω κιόλας, ο προγεννητικός έλεγχος πόσο κοστίζει?

ty11p2.png

γεια σας κορίτσια!

ειμαι η ftoula και εχω μια κορη 16 μηνων. Σας "ανακαλυψα" τυχαια εδω και καιρο ψαχνοντας κατι στο parents και οταν μεταφερθήκατε μεταφερθηκα και γω μαζι σας γιατι μου αρεσε πολυ το παρεακι σας!αποφασισα μετα απο σκεψη να σας γραψω γιατι δεν μου αρεσει να σας "παρακολουθω". νιωθω σαν να σας ξερω ολες!

ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας και σε αυτες που περιμενουν με το καλο να κρατησετε τους θησαυρους σας αγκαλια και σε αυτες που δεν ειναι ακομη γρηγορα να μεινετε εγκυουλες!

καλωσήρθες και να χαίρεσαι και το παιδάκι σου! καλέ γιατί δε μας έγραφες τόσο καιρό..όλοι οι καλοί χωράμε..να μπαίνεις να μας λες νέα σου και ότι σε απασχολεί

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,μια γρηγορη ματια εριξα,ψαχνοντας πιο πολυ για την καμπυλη της gemini και τελικα ειναι καλη!!!Μπραβο κοριτσακι μου,περιμενουμε νεα απο τον γιατρο που θα δεις τα καμαρια σου!

Πληροφοριακα ρωταω για τις ενεσεις για να μην πεσω πανω σε καμια αργια και σε πολυ ζεστη γτ λενε οτι δεν κανει!Εγω τυπικα ειμαι ετοιμη μετα το πασχα θα εχουν περασει 3 μηνες μετα την αποτυχια αλλα δε θα την κανω τοτε,θελω να ηρεμησω κι αλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κορίτσια!

Να την χαίρεσαι την κορούλα σου!!! και καλώς ηρθες στην παρέα μας!

έλα εντάξει είσαι στα κιλά..απλά πρόσεχε όσο μπορείς. στο γιατρό που θα πας τώτα απλό έλεγχο θα κάνεις? να σε ρωτήσω κιόλας, ο προγεννητικός έλεγχος πόσο κοστίζει?

ναι ειναι το κλασσικό μηνιαίο ραντεβου. Του πηγαινω κάφε φορα τις εξετασεις που μου γράφει (γεν. αιματος και ούρων, ουρικό οξύ και τοξόπλασμα) και μου κάνει υπερηχο, με ζυγίζει, μετραει πόσο ειναι τα μωρά...αυτά!

Τον προγεννητικό τον ειχα γραψει στο ταμείο και δεν πλήρωσα, ομως απ οσο θυμάμαι επειδή ηθελε θεωρηση ηταν λιγο πάνω από 150Ε. Τουλάχιστον εκει που τις κάνω εγώ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,μια γρηγορη ματια εριξα,ψαχνοντας πιο πολυ για την καμπυλη της gemini και τελικα ειναι καλη!!!Μπραβο κοριτσακι μου,περιμενουμε νεα απο τον γιατρο που θα δεις τα καμαρια σου!

Πληροφοριακα ρωταω για τις ενεσεις για να μην πεσω πανω σε καμια αργια και σε πολυ ζεστη γτ λενε οτι δεν κανει!Εγω τυπικα ειμαι ετοιμη μετα το πασχα θα εχουν περασει 3 μηνες μετα την αποτυχια αλλα δε θα την κανω τοτε,θελω να ηρεμησω κι αλλο.

Ρωτάς κάτι γιατι δεν κατάλαβα...??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ftoula καλωσηρθες στην παρεα!να χαιρεσαι το παιδακι σου και να ναι παντα γερο!!

gemini δεν εχουμε παρει ακομα καροτσι.ειπαμε να το παρουμε αργοτερα,αφου δε θα μας χρειαστει αμεσα και ειναι ηδη πολλα τα εξοδα.Λεμε τον αλλο μηνα με το καλο.Ειχαμε δει καποια,και ειχαμε ψιλο-καταληξει σε δυο,αλλα θα με πιστεψεις αμα σου πω οτι δε θυμαμαι τη μαρκα?αυτα τα ξερει καλυτερα ο αντρας μου που εψαξε και για το καρεκλακι αυτοκινητου(αφου αυτος θα τα βαζει-βγαζει!!)χαχα!!Για τα καρεκλακια να σου πω οτι το ενα μας το εδωσε η κουμπαρα μου και το αλλο το αγορασαμε.Ειναι της peg perego που δενει με ζωνη.Αυτα!Α!τα κιλα μου ειναι +9(μεχρι τωρα);).

tina εγω κατακαλοκαιρο εκανα τις ενεσεις και δεν υπηρχε προβλημα.Απλα χρειαζεται να τις κρατατε σε συγκεκριμενη θερμοκρασια στο ψυγειο.Αντε,με το καλο σου ευχομαι κοριτσι μου,να ξεκινησεις οταν εισαι ετοιμη και του χρονου τετοιο καιρο να εχεις μπεμπακι-α!!

f

gemini δεν εχουμε παρει ακομα καροτσι.ειπαμε να το παρουμε αργοτερα,αφου δε θα μας χρειαστει αμεσα και ειναι ηδη πολλα τα εξοδα.Λεμε τον αλλο μηνα με το καλο.Ειχαμε δει καποια,και ειχαμε ψιλο-καταληξει σε δυο,αλλα θα με πιστεψεις αμα σου πω οτι δε θυμαμαι τη μαρκα?αυτα τα ξερει καλυτερα ο αντρας μου που εψαξε και για το καρεκλακι αυτοκινητου(αφου αυτος θα τα βαζει-βγαζει!!)χαχα!!Για τα καρεκλακια να σου πω οτι το ενα μας το εδωσε η κουμπαρα μου και το αλλο το αγορασαμε.Ειναι της peg perego που δενει με ζωνη.Αυτα!Α!τα κιλα μου ειναι +9(μεχρι τωρα);).

Σωστα το σκεφτεσαι γιατι τωρα εχει ακόμα κρυο και ιωσεις οπότε το παιρνετε αργοτερα! Καλό ειναι ομως να το εχεις αποφασίσει γιατι δεν ξερω αν θα προλαβαίνεις με τα μωρά!!!

Εμεις τελικά το κλεισαμε σημερα, και θα το παρουμε το Μαιο. Το tfk...πιστευω να καναμε καλή επιλογή!

Σουπερ εισαι +9!! Θα βγεις απ το μαιευτηριο πιο αδυνατη από πριν;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...χάθηκα σήμερα έκανα εκστρατεία.

Πήγα το πρωί στο ΙΚΕΑ, ήταν πολύ ωραία γιατί δεν είχε κόσμο...είχα συνηθίσει να πηγαίνω Σάββατο που γίνεται χαμός. Ωραία αλλά κουραστικά.

Μετά γύρισα ξάπλωσα και το απόγευμα συνέχισα, neoset, κατάστημα για την κούνια να παραγγείλω και στο στρώμα (η κούνια είναι έτοιμη), σουπερ μάρκετ, γερμανός για λογαριασμούς...μετά γύρισα σπίτι, να τακτοποιήσω αυτά που πήρα να δω αν τελικά θα μου έκαναν για την αποθήκευση, να αλλάξω θέσεις σε διάφορα...και τελικά εσκασα στον καναπέ σε κάποια φάση κατά τις 9.30 και δεν μπορούσα να κουνηθώ....

Ioanna μπράβο μπράβο. Είδες που άκουσες καρδούλες; Δεν είναι συγκινητικό; Για το αιμάτωμα δεν ξέρω...αλλά φαντάζομαι οτι θα απορροφηθεί...ή θα αποβληθεί (ίσως δεις λίγο αιματάκι).

Geminaki με'γεια τα καρότσια ...καλοκυκλοφόρειτα! Καλές βόλτες. Καλά εσύ και η Luckystar θα μας τρελλάνετε με τα κιλά...; Ειναι δυνατόν;!!!! Εγώ έχω πάρει 13 και έχω ένα...και εσείς με 2...φτου σας κοριτσάκια φτου σας μπράβο τέλεια.

Ftoula καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να χαίρεσαι την κορούλα σου, να είναι γερή. Για πες μας τίποτε για σένα να μαθουμε.; :D

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε?

Palmoma εκανες ενα σωρο δουλειες χτες...κάνε τωρα οσο προλαβαίνεις!

Εχει τελεια μερα σημερα! Ομως ο αντρας μου εχει δουλειές και δεν παμε βολτα:( Θα δω βεβαια αν ειναι μηπως πάω και μονη μου ή με καμια φιλη...

Από φαγητό μου εστειλε η πεθερά μπου φρικασέ...εγώ μονο θα το αυγοκοψω και τα το φαμε! Μιαμ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ioanna μπραβο!!Δεν ειναι πολυ ομορφο να τ ακους?Ε,τωρα που τα ακουσες κιολας εισαι εγκυος με τη βουλα!Με το καλο κοριτσι μου!!Οσο για το αιματωμα νομιζω οτι αν ηταν κατι σημαντικο θα σου το ελεγε ο γιατρος σου.Γι αυτο μην ανησυχεις καθολου!!

palmoma μην κουραζεσαι βρε κοριτσι!!Ξεκουραση,δεν ειπαμε?Αντε να παιρνεις σειραααα!!!:P:p

Καλησπέρα κόρες τι κάνετε;

Πολύ ωραια η ημέρα σήμερα, πήγαμε μια βολτα, μετά ήρθε από εδώ μια φίλη και κουμπάρα, φύγαμε για περπάτημα στον ήλιο και πήγαμε για καφέ και φαγητό σε μια καφετέρια εδώ κοντα.

Μόλις γυρισα. Μια χαρά ήταν σούπερ...ειχα καιρό να το κάνω αυτό.

Αύριο θα εχουμε έναν φίλο καλεσμένο για φαγητό επομενως έχει μαγείρεμα το πρωι (ήρεμα πράγματα βεβαια).

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Οντως χτες πολύ ωραία μερα!! Βεβαια δεν την αξιοποίησα:( Κριμα!

Palmoma μπραβο για τη βολτα, και ηλιο και περπατημα και καφεδάκι και φαγητό!! Νομίζω τελειος συνδυασμός!

Εμεις χτες το βραδυ πηγαμε στον ανηψιο του αντρα μου που γιορταζε και ξενυχτησαμε σχετικά! Το μεσημερι θα παμε για φαγητο στη μαμα μου (κλασσικά!) και το απογευμα μαλλον θα ερθουν κάτι φιλοι για καφε!

Palmoma το καλο μαγειρεύεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...