Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημέρα και καλό μήνα

future με 7,5 επιτόκιο άστους να το πάρουν το σπίτι και να το βάλουν άντε να μην πω τώρα..εννοείτε πως η <διευκόλυνση> που κάνουν είναι σκέτη κοροϊδία

luckystar με καισαρική θα γεννήσεις? άντε με το καλό βρε κορίτσι

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!!!

Future με τετοια θεματα ειναι λογικό να χανεσαι... Παντως θεωρω οτι με τετοιους ορους μαλλον ειναι πιο συμφερον να το αφησετε... Νομιζω πως κι αυτοί το ξερουν αλλά πάτανε στο οτι κάποιοι ειναι ακόμα σε θεση με στριμωγμα να πληρώνουν...

Lucky με διδυμακια να φτασεις αυτες τις εβδομάδες ειναι άθλος!!! Μπραβο και πάλι μπράβο! Μια χαρα θα ειναι τα μπεμπάκια σου! Θελω κι εγώ την Τεταρτη να ρωτησω τον γιατρο ποτε υπολογίζει να μου τα πάρει...Αν και παίζει να μου πει οτι ειναι νωρίς ακόμα:tongue:

Αφου ειχες τετοιες τιμες γιατι εκανες διατροφή τοτε?? Σου ειπε ο γιατρός ή μονη σου το αποφάσισες?

Α! Η σκεψη σου για τα σπιτια ειναι πολύυυυ μπροστα! Ούτε που θα μου ειχε περάσει ποτε απ΄το μυαλό!

Τι θα κάνετε σημερα?? Εγω σιδερο, και από φαγητό θα κανω μπιφτεκια με χορτα. Ελαφριά γιατι κραιπάλιασα χτες! Πηρα θαρρος που μου ειπε τις τιμές οι Palmoma και ειπα να το ριξω εξω:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα

πήγα πρωί πρωί για την καλλιέργεια ούρων. Αντε να δουμε τι θα δειξει. Θέλω να πάω ένα ΙΚΕΑ. Θέλω μια στήλη...βιβλιοθήκης τύπου για το δωμάτιό μου (να βάλω ένα σωρό πραγματάκια που ήταν στο παιδικό πλέον πάνω σε μια συρταριέρα ένας χαμός δηλαδή). Θέλω και ένα παιδικό φωτιστικό χαμηλού φωτισμού (για τον βραδυνό θηλασμό). Αλλά σήμερα μάλλον δεν προλαβαίνω. Πρέπει να μαγειρέψω και το απόγευμα θέλω να πάω ζωγραφική (προσπαθώ να τελειώσω έναν πίνακα πριν ...σπάσουν τα νερά :tongue: ) Ίσως αύριο να σηκωθώ πρωι (γιατί το ΙΚΕΑ είναι εκστρατεία ολοκληρη) που θα έχω και φαγητό να μην αγχώνομαι...

Futuraki τι να πω; Καλό κουράγιο. Αυτή η κατάσταση ειναι τραγική. Παλεύεις μιας ζωή (ή πάλεψαν οι γονείς σου) να φτιάξεις ένα σπίτι...να έχεις κάτι ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου. Και τελικά έρχονται και σου λένε "ειμαστε συνέταιροι". Μετά το "μαζί τα φάγαμε"...συνεχίζει το "ό,τι απέμεινε θα στο φάμε"...τι να πω; Εύχομαι την καλύτερη δυνατή κατάληξη ειλικρινά.

Luckystar 37 εβδομάδες+ μια χαρά θα είσαι. Λογικά θα κάνεις καισαρική (νομίζω οτι μας το έχεις πει κι ολας). Μπες απλά να μας πεις οτι φεύγεις και πας. Όλες μας οι ευχές ειναι μαζί σου.

Geminaki σήμερα έχουμε αρακά με πατάτες και γλώσσες τηγανιτές. Αυτα από φαγητό. Σίδερο το κάναμε προχθες. Ίσως εκμεταλλευτούμε τον ήλιο και βάλουμε κανένα πλυντηριάκι.

A5K6p3.png

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες!!

ioanna ναι,με καισαρικη.Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες!

palmomaκι σ ευχαριστω πολυ!αντε,παιρνε σειρααα!!!

gemini κοιτα.Αναλογα πως το βλεπει ο καθε γιατρος.Εμενα ειναι πολυ αυστηρος με το θεμα του ζακχαρου και μου ζητησε να με παρακολουθει και ενδοκρινολογος.Που κι αυτος με τη σειρα του ειναι πολυ "ψειρας",γι αυτο αντι να κανω μια καμπυλη που κανουν συνηθως οι εγκυες,εμενα με εστειλαν να κανω 3!Σε σχετικη ερωτηση μου, μου απαντησαν και οι δυο οτι λογω της εξωσωματικης και των διδυμων ,ειχα μεγαλυτερη πιθανοτητα να παθω ζακχαρο.Αρα μπηκα σε διατροφη,οχι επειδη ειχα προβλημα,αλλα για να μην αποκτησω.Για να σου πω την αληθεια στην αρχη μου ειχε κακοφανει πολυ.Να τσιμπιεμαι καθημερινα και να προσεχω συνεχεια τι τρωω.(Ειμαι και αχαριστη!Τι να πουν και οι ανθρωποι που το κανουν ολη τους τη ζωη αυτο..τελοσπαντων).

Ομως σιγα σιγα,ειδα ποσο με βοηθησε η διατροφη,ποσο πολυτιμη ειναι.Γιατι: 1.Πηρα πολυ λιγα κιλα,2.κοιμαμαι σαν το πουλι,ελαφρα,χωρις στομαχικα και καουρες,3.δεν εκανα ζακχαρο,4.δεν πειναω καθολου γιατι τρωω ολη την ωρα!!

Αρα,να κανεις αυτο που σου λεει ο γιατρος σου.Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!Αν με ρωτας,αμα μπορεις να μη τρως πολλα γλυκα,καλο κανει,κακο δεν κανει!;)

Οσο για το ποτε θα σου παρει τα μωρα,νομιζω κι εγω πως ειναι λιγο νωρις να σου πει.Περναει ο καιρος ομως,περναει,πιστεψε με!!:D:D

Κοριτσια ηθελα να σας ευχαριστησω για τι ευχες σας!Να ειστε ολες καλα και με το καλο να γινουν πραγματικοτητα ολα σας τα ονειρα!!

Κορίτσια καλημέρα!!!

Εννοείται οτι τους αφήνω να το πάρουν...αφού κιόλας δεν μπορώ να πληρώσω...τουλάχιστον όλη την δόση!Η αλήθεια είναι ότι το ψάξαμε...με τον νέο νόμο για τους πλειστηριασμούς δεν μπορούν να το πάρουν σε μικρότερη αξία από την αντικειμενική...από εκεί ξεκινάνε οι προσφορές.Αν υποθέσουμε ότι δεν θα πάρει παραπάνω τιμή και θα κλείσει στην αντικειμενική....τότε ξοφλάω και μου μένουν και 2000-3000 στο χέρι.Αν πω να το πουλήσω...ΑΝ βρεθεί κανείς...έτσι που είναι η αγορά,θα πουληθεί κάτω από την αντικειμενική...οπότε δεν ξοφλάω!!!!ΑΡΑ.....ας το πάρουν!!!!!!!!!!!!!!Το σπάσιμο θα είναι μετά από κανα 2 μήνες όταν θα αρχίσουν τα τηλ.από την εισπρακτική...αλλά υπομονή!!!!Δεν τελειώνει έτσι γρήγορα...θα τραβήξει η υπόθεση πάνω από ένα 6μηνο.Τουλάχιστον λέω στον εαυτό μου ότι θα περάσει και του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα έχω δάνειο...!!!!!Απλά μου την δίνει γιατί το χάνουμε όχι επειδή φάγαμε τα λεφτά σε γούστα και ταξίδια...αλλά γιατί έτσι θέλουν όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε.....κακό χρόνο να έχουνε!!!!!!!!!!!

Σας 'επρηξα....σορυ!!!!!!!:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα

πήγα πρωί πρωί για την καλλιέργεια ούρων. Αντε να δουμε τι θα δειξει. Θέλω να πάω ένα ΙΚΕΑ. Θέλω μια στήλη...βιβλιοθήκης τύπου για το δωμάτιό μου (να βάλω ένα σωρό πραγματάκια που ήταν στο παιδικό πλέον πάνω σε μια συρταριέρα ένας χαμός δηλαδή). Θέλω και ένα παιδικό φωτιστικό χαμηλού φωτισμού (για τον βραδυνό θηλασμό). Αλλά σήμερα μάλλον δεν προλαβαίνω. Πρέπει να μαγειρέψω και το απόγευμα θέλω να πάω ζωγραφική (προσπαθώ να τελειώσω έναν πίνακα πριν ...σπάσουν τα νερά :tongue: ) Ίσως αύριο να σηκωθώ πρωι (γιατί το ΙΚΕΑ είναι εκστρατεία ολοκληρη) που θα έχω και φαγητό να μην αγχώνομαι...

Μα όλα τα εχεις σκεφτεί πια????????? Εισαι αστέρι!

Καλά αποτελέσματα με την καλλιέργεια...Να μας πεις οταν μάθεις. Γιατρό πότε εχεις πάλι?

Lucky απο αυτά που μου λες καταλαβαίνω οτι ειναι περισσότερο θεμα γιατρού...Πόσο χαλαρός ειναι ή οχι. Θα δω τι θα πει κι ο δικός μου. Αν και τον βλέπω χαλαρό!! Δε με νοιάζει ομως, αρκετο αγχος ειχα και μ αυτό! Α στο καλό πια!!! Οκ γλυκά ετσι κι αλλιώς δεν τρωω πολλά (εεεε οκ παρα μονο 1-2 φορες την εβδομάδα που μου ρχεται!!:tongue:) Αλλά πες οτι τωρα οσο κοντευω θα πρεπει να τρωω λιγο λιγοτερα. Κιλά δεν εχω πάρει ως τωρα πολλά και από φαγητό δεν εχω στερηθεί απολύτως τιποτα. Με ενα μετρο πιστευω ολα θα συνεχίσουν καλα...Καλύτερα απ το να μετριέμαι καθε τρεις και λίγο και μετα να την πέσω με τα μουτρα και να πάρω οσο δεν πηρα στην εγκυμοσύνη και με τοκο:tongue: Δεν ειμαι της πιεσης οπως καταλαβαίνεις!!!

Συγγνώμη αν ακούγομαι κάπως,...τα λέω πιο πολύ για να τ ακούω εγώ!!\

Οσο για τον καιρό...οντως περνάει. Και τωρα που θα ξεκινησω κι εγώ ετοιμασίες οσο να ναι θα περνάει πιο γρηγορα! Απλώς φαντάζομαι (αν κρινω το πως ειμαι τωρα:rolleyes:) οτι στο τελος βαραινεις πάααρα πολύ και αυτό ειναι κουραστικό! Ομως οσο πιο πολύ τα κρατησεις στην κοιλιά σου τοσο το καλυτερο! Σου εχει πει τι βαρος εχουν??

Future το εχεις ψάξει και ξερείς καλύτερα... Δε μας πρήζεις καλέ! Ακου τι λέει η οικοδέσποινα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Futuraki κανέναν δεν πρήζεις..τι λες; Να μας τα λες να ξεφορτώνεις (οσο γίνεται δηλαδή) αλλά και να μαθαίνουμε νέα σου. Εδώ ειμαστε όλες η μια για την άλλη...για τα εύκολα και τα δύσκολα περισσότερο.

Gemini δεν τα σκέφτομαι εγώ...η συνάδελφος που ειναι μια εβδομάδα πιο μπροστά τα σκέφτεται και εγώ την αντιγράφω :tongue: Η αλήθεια ειναι οτι ειναι ιδιαίτερα οργανωτική (μεχρι αηδίας) και με έχει βοηθήσει πολύ...τα σκέφτεται όλα, τα ψάχνει όλα και έτσι μου τα λέει και εμένα.

Luckystar δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της παρέας που μας έδωσε κουράγιο. Και να που έφτασε η ώρα της γέννας. Θα πάρω και εγώ σειρά...θέλοντας και μη :D:D δεν το φρενάρεις αυτό τώρα. Και θα πάρουν σειρά και οι επόμενες που δεν έχουν μείνει ακόμα έγκυες. Αλλα εμείς ειμαστε εδώ για να λέμε και να αποδεικνύουμε οτι θα τα καταφέρετε όλες σας. Εκτός του οτι όλα γίνονται...ειμαστε και γουρλούδες ;)

A5K6p3.png

Σωστα Palmoma!!Συμφωνω και επαυξανω!!Ελπιζω για ολες τις κοπελες να δωσει ο Θεος και να τα καταφερουν!!

Gemini εγω να σου πω τη σηκωνω την πιεση γιατι μου δινει ισορροπια.(Το ξερω,ειμαι τρελλη!!χαχαχα!!).Δεν καταπεζομαι ομως.Μεχρι εκει που μπορω.Παντως μια χαρα μου ακουγεσαι,πολυ σωστα τα σκεφτεσαι!Οσο για το βαρος πραγματικα ειναι αρκετο τωρα.Εχω πιασει φιλιες με την τουαλετα!!Δεν εχει παραπονο,με βλεπει πιο συχνα κι απο τον αντρα μου!!:D:D

Future ακου,αυτο που περνατε δεν ειναι καθολου ευκολο.Μακαρι να μας τα λες κι εστω λιγακι να σε ανακουφιζουμε.Τι να κανουμε,η κατασταση στη χωρα ειναι μαυρο χαλι..Υγεια να υπαρχει και ολα θα γινουν!;)

Futuraki κανέναν δεν πρήζεις..τι λες; Να μας τα λες να ξεφορτώνεις (οσο γίνεται δηλαδή) αλλά και να μαθαίνουμε νέα σου. Εδώ ειμαστε όλες η μια για την άλλη...για τα εύκολα και τα δύσκολα περισσότερο.

Συμφωνώ κι επαυξάνω!!! Να μας λες για να ξεσπάς κιολας;)

Gemini δεν τα σκέφτομαι εγώ...η συνάδελφος που ειναι μια εβδομάδα πιο μπροστά τα σκέφτεται και εγώ την αντιγράφω :tongue: Η αλήθεια ειναι οτι ειναι ιδιαίτερα οργανωτική (μεχρι αηδίας) και με έχει βοηθήσει πολύ...τα σκέφτεται όλα, τα ψάχνει όλα και έτσι μου τα λέει και εμένα.

χαχαχα Μ αρέσει ο τρόπος που σκεφτεσαι!! Οντως, οι παλιές βοηθάνε πολύ!

Luckystar δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της παρέας που μας έδωσε κουράγιο. Και να που έφτασε η ώρα της γέννας. Θα πάρω και εγώ σειρά...θέλοντας και μη :D:D δεν το φρενάρεις αυτό τώρα. Και θα πάρουν σειρά και οι επόμενες που δεν έχουν μείνει ακόμα έγκυες. Αλλα εμείς ειμαστε εδώ για να λέμε και να αποδεικνύουμε οτι θα τα καταφέρετε όλες σας. Εκτός του οτι όλα γίνονται...ειμαστε και γουρλούδες ;)[/QUOTΕ] Ετσι, έτσι....να παίρνουν και οι αλλες σειρά!!:P:p

Gemini εγω να σου πω τη σηκωνω την πιεση γιατι μου δινει ισορροπια.(Το ξερω,ειμαι τρελλη!!χαχαχα!!).Δεν καταπεζομαι ομως.Μεχρι εκει που μπορω.Παντως μια χαρα μου ακουγεσαι,πολυ σωστα τα σκεφτεσαι!Οσο για το βαρος πραγματικα ειναι αρκετο τωρα.Εχω πιασει φιλιες με την τουαλετα!!Δεν εχει παραπονο,με βλεπει πιο συχνα κι απο τον αντρα μου!!:D:D

Αστα η συχνοουρία ειναι άλλο πράγμα!!! ΚΑθε τρεις και λίγο εκει μεσα ειμαι... ΤΕλικά ποσα κιλά εχεις παρει ως τωρα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα..πήγα για υπέρυχο χθες και ακούσαμε τα μωράκια μας!!!!!!! είχα άγχος καταρχήν και δεν πολυκαταλάβαινα και πολλά..μια χαρά τα βρήκε και τα δυο..έχω ένα θεματάκι όμως που πολύ με προβληματίζει..είδε ένα αιμάτωμα κοντά στον ένα σάκο(το είχε δει και την προηγούμενη φορά και μου χε πει πως θα το απορροφήσει ο οργανισμός αλλά ακόμα εκεί είναι) μου είπε να ξεκουραζομαι να μη σηκώνω βάρη και αν δω σε κάποια στιγμή αίμα να μην ανησυχήσω και σε 3 βδομάδες να ξαναπάω..τι ειναι αυτό βρε κορίτσια ξέρει καμιά? ο γιατρός δεν λέει και πολλά και είναι παντα καθυσηχαστικός..εγώ όμως είμαι ανήσυχη και αγχώνομαι..τέλος πάντων δεν μπορώ να κάνω και τίποτα, μένω στον καναπέ μου και συνεχίζω να κάνω αυτό που κάνω τόσο καιρό...ΤΙΠΟΤΑ!!

ty11p2.png

ΚΑλημέρα!!!!!!!!

καλημέρα..πήγα για υπέρυχο χθες και ακούσαμε τα μωράκια μας!!!!!!! είχα άγχος καταρχήν και δεν πολυκαταλάβαινα και πολλά..μια χαρά τα βρήκε και τα δυο..έχω ένα θεματάκι όμως που πολύ με προβληματίζει..είδε ένα αιμάτωμα κοντά στον ένα σάκο(το είχε δει και την προηγούμενη φορά και μου χε πει πως θα το απορροφήσει ο οργανισμός αλλά ακόμα εκεί είναι) μου είπε να ξεκουραζομαι να μη σηκώνω βάρη και αν δω σε κάποια στιγμή αίμα να μην ανησυχήσω και σε 3 βδομάδες να ξαναπάω..τι ειναι αυτό βρε κορίτσια ξέρει καμιά? ο γιατρός δεν λέει και πολλά και είναι παντα καθυσηχαστικός..εγώ όμως είμαι ανήσυχη και αγχώνομαι..τέλος πάντων δεν μπορώ να κάνω και τίποτα, μένω στον καναπέ μου και συνεχίζω να κάνω αυτό που κάνω τόσο καιρό...ΤΙΠΟΤΑ!!

Μα εσύ εισαι εγώ 5 μηνες πριν!!!!!!!!!!!!!!

Κοίτα, κι εμενα οταν ειδαμε σάκους δηλ στον 1ο υπερηχο, ειχε δει κάτι σαν σκια/αιμάτωμα (δεν το πολυκουβέντιασε να σου πω την αληθεια) και μου ειπε οτι θα φυγει. Κι επειδή αν θυμάσαι ειχα κάποιες φορες αιματάκι, εχω την αισθηση οτι μπορεί να ηταν η 3η βλαστοκύστη που πιθανόν πηγε να κολλήσει... Εχουμε γίνει και γιατροί τοσο καιρό!;)

Κι εμενα τοτε ουτε καν το ειχε σχολιάσει και μάλιστα στον επομενο υπερηχο (οταν ακουσαμε καρδούλες) πρεπει να ειχε φυγει γιατι δεν ξαναειπε τιποτα.

Οπως και να χει, μην ανησυχείς...Αν ηταν κάτι σημαντικό θα στο ελεγε!

Α! Και γενικά χτες που ηθελα να ρωτησω για καρότσι, πηγα στο καφε με τις διδυμομανούλες και τα κορίτσια εκει ηταν πολύ προθυμα να απαντάνε σε ερωτησεις...Βεβαια ολες εχουν ηδη γεννησει, οπότε γεινκως οι συζητησεις εχουν αλλά θεματα. Οτι θες πάντως μπορέις να ρωτάς κι εκεί!!

έχω βάλει και τικεράκι που είναι οεο??

Νατοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγεια μεγεία!! Πολύ ωραίο!

Να πω και τον πονο μου??? Πηρα κι αλλο κιλο...Ειμαι +5. Αναμενόμενο βεβαια, αλλά πρεπει ν αρχίσω τις περικοπές:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...