Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

πολυ κρύο βρε παιδιά πάλι...και μου την δίνει να ειμαι σπίτι. Θέλω να βγωωωω εξω να κάνω δουλειέες βόλτες κάτι επιτέλους.

Καλά άσχετο επειδή μόλις το άκουσα...μας δουλεύουν; Ψάχνουν 20 μέρες τον βουλευτή με το 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό και μας λένε τώρα οτι ειναι ο άντρας της Μπακογιάννη; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΑΑΑΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΑΑΑΛΙ; Πω πω μερικές φορές σιχαίνομαι που ειμαι στην χώρα μου.

Εδώ συνεχίζονται οι εργασίες...σιδερώθηκαν τα φορμάκια και μπήκαν στην συρταριέρα. Τελειώνει και η βαλίτσα του μαιευτηρίου και προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε και το δωμάτιο. Μέχρι την άλλη εβδομάδα φανταζομαι θα με πάρουν να μου φέρουν και την κούνια. Και μέχρι την άλλη εβδομάδα και το καρότσι...και εχουμε ολοκληρώσει με τα όσα έχουμε αγοράσει.

Gemini καλή επιτυχία στην καμπύλη. Μια χαρά θα ειναι. Ααα την γλυκόζη να την πιεις με μια ανάσα...μην σταματήσεις την ώρα που θα πίνεις να την πιεις σιγά σιγά....δεν θα τ'αντέξεις. Αν όμως την πιεις με την μια θα ειναι καλύτερα. Και όσο πιο δροσερό το νερό που θα στην διαλύσουν επίσης τόσο καλύτερα. Δεν ειναι κάτι τραγικό πάντως.

Καλά το κρυο δεν παλέυεται...Πηγαμε ομως μεχρι το κεντρο με τον άντρα μου για κάτι δουλειές και ευτυχώς δεν κλείστηκα σπιτι πάλι!!

Ασχολιαστο για τον βουλευτή.... Δεν ειναι οτι απλά μας κοροιδεύουν, μας θεωρούν τελέιως χαφτες πλεον. Τους βαρεθηκα και συνεχιζω να ξεκουτιαίνω τον εγκέφαλο μου με βλακείες στην τηλεοραση και με την ενασχοληση με τον μικρόκοσμό μου. Ειδάλλως, με βλεπω να καταντάω στο Δαφνί....

Ολα ετοιμα λοιπόν! Την αλλη εβδομάδα ξεκινάω κι εγώ σιγά σιγά. Θα ερθουν και οι κουρτινες... Να σε ρωτησω κιολας (αν δεν το χω κανει ήδη) πάντα πηρες από μαγαζί με βρεφικά? Πόσο εκανε?? Πηρες φανταζομαι το σετ με πάπλωμα. Εμενα μου εδωσαν αλλά ειναι παλιές και οχι ιδιαιτερα του γουστου μου και σκεφτηκα να τις ντυσω κι αυτές και τα παπλωματα. Και oh my God! μου ειπε 150Ε το καθε σετ!!!:eek::eek::eek: Ευχαριστώ πολύ της ειπα αλλά δε νομίζω!! Και κατι αλλά κακά οικονομικά νεα εσκασαν μυτη...Δεν το βλεπω καλά το ζάχαρό μου αυριο με τετοια συγχιση!!

Τεσπα, πάω να δω Λαζόπουλο!!

Η Future καλέ που ειναι σημερα??????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σε ρωτησω κιολας (αν δεν το χω κανει ήδη) πάντα πηρες από μαγαζί με βρεφικά? Πόσο εκανε?? Πηρες φανταζομαι το σετ με πάπλωμα. Εμενα μου εδωσαν αλλά ειναι παλιές και οχι ιδιαιτερα του γουστου μου και σκεφτηκα να τις ντυσω κι αυτές και τα παπλωματα. Και oh my God! μου ειπε 150Ε το καθε σετ!!!:eek::eek::eek: Ευχαριστώ πολύ της ειπα αλλά δε νομίζω!! Και κατι αλλά κακά οικονομικά νεα εσκασαν μυτη...Δεν το βλεπω καλά το ζάχαρό μου αυριο με τετοια συγχιση!!

Πήρα σετ πάντα παπλωμα κουνουπιέρα 100 ευρώ απο την ΝΕΚ Baby στις εκπτώσεις. Τα σετ ειναι ακριβά...αλλά 150 ευρώ μονο για να στα ντύσουν...νομίζω οτι είναι πανάκριβα.

A5K6p3.png

καλημέρα..ευτυχώς υπάρχει και ο γκούγλις και έμαθα τι είναι τα πάντα!! έξω πρέπει να έχει 900 μποφώρ αυτή τη στιγμή!

palmoma τρώμε πολύ παραμύθι απ τα κανάλια..μου ανέβηκε το αίμα χθες με τη μπακογιάννη άστα

gemini τι έγινε με την καμπύλη??

ty11p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γυρισα...πάει κι αυτό!! Σε λίγο θα παρω και τηλ μηπως εχουν βγει... Σε καποια φαση ζαλίστηκα λίγο αλλά σε γενικές γραμμές δεν ηταν κάτι τραγικό. Εφαγα ομως και ηρθα στα ίσα μου:tongue:

Εσείς ολα καλα??? Γιατι δε γραφετε καλέ?? Μα ειμαι τόσο αργόσχολη τελικά:confused:

Πήρα σετ πάντα παπλωμα κουνουπιέρα 100 ευρώ απο την ΝΕΚ Baby στις εκπτώσεις. Τα σετ ειναι ακριβά...αλλά 150 ευρώ μονο για να στα ντύσουν...νομίζω οτι είναι πανάκριβα.

100Ε με εκπτωση φαντάζομαι...γιατι οντως ειναι πολύ καλή τιμή! Πηγα και σε άλλο μαγαζί σημερα και μου ειπε 150Ε να ντυσω ομως και τα δυο ζευγαρια (πάντα και πάπλωμα). Μαλλον ετσι θα ταις κάνω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα

είχα πάει στον γιατρό να δείξω τις εξετάσεις που είχα ξεχάσει να του δώσω την προηγουμενη φορά. Ζήτησε καλλιέργεια ούρων γιατί φοβάται για ουρολοίμωξη (είχα πυοσφαίρια αυξημένα).

Γύρισα και ασχολούμαι με το δωμάτιο (τι άλλο;)

Δεν κάνει ιδιαίτερο κρύο πάντως έξω...καμία σχέση με χθες.

Gemini ναι ήταν πολύ καλή τιμή...μας έκανε εκπτωση καλή. Πήραμε κι αλλα πραγματάκια γι'αυτό. Θα βγει αυθημερόν η καμπύλη σου ειπαν; Ή μήπως αύριο;

Ioanna δεν ειπαμε να ρωτάς να μαθαίνεις το νέο σου λεξιλόγιο;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τι κρύο είναι και αυτό παλί. Θέλω να ζεστάνει!!

Geminaki καλά αποτελέσματα να έχεις με την καμπύλη.

Τιna είναι όπως σου τα είπε η gemini με τις ενέσεις. Πότε θα ξεκινήσεις;

Όσο για τους πολιτικούς και την κατάσταση στην Ελλάδα τι να πούμε βρε κορίτσια τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει και κάτι που να δείχνει πως θα φτιάξουν τα πράγματα. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και να αλλάξουν όλα.

Γεια σας κοριτσια!!

Λοιπον εχω νεα.Το αργοτερο στα μεσα της αλλης εβδομαδας θα εχω γεννησει με το καλο!!Αρα,αμα δειτε οτι επαψα να γραφω για λιγο καιρο,δε θα ειναι επειδη θα σας παραμελησω!Μεχρι τοτε,θα τα λεμε για λιγες μερες ακομη!;);)

Ευχομαι να βαλει ο Θεος το χερι του να πανε ολα καλα!και για ολες τις ετοιμογεννες!!

Με την πρωτη ευκαιρια θα σας ξαναγραψω μετα τη γεννα.

Gemini ειμαι σιγουρη οτι η καμπυλη θα ειναι μια χαρα!Πες μας οταν μαθεις.

Palmoma αντε,παιρνεις σειρα σιγα σιγα!Πως περναει ο καιρος βρε παιδι μου,ε?

Που εισαι future?τι γινεται με το σπιτι?Το λυσατε το ζητημα?Χθες ακουγα κατι για βοηθεια των τραπεζων προς τους δανειοληπτες.Δεν ξερω βεβαια την περιπτωση σας και μαλλον λεω βλακειες,με συγχωρεις,απλα φανταζομαι πως ειναι μεγαλο το αγχος σου.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα!!

Κοριτσια η καμπυλη βγηκε και μου ειπαν ειναι φυσιολογική...

εκανα τα 75γρ και οι τιμές ηταν: 0' = 81, 60' = 146 και 120' = 123.

Κι επειδή πρεπει να αγχωθω χωρίς λογο, ως συνήθως, μηπως η τιμή της 2ης ωρας ειναι λιγο μεγάλη?? Νομιζω το οριο ειναι 140 ή 130.

Lucky μου με το καλό!! Ποσων εβδομάδων θα εισαι τοτε?? Αχ, μη μας ξεχνας...Να γραφεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια η καμπυλη βγηκε και μου ειπαν ειναι φυσιολογική...

εκανα τα 75γρ και οι τιμές ηταν: 0' = 81, 60' = 146 και 120' = 123.

Κι επειδή πρεπει να αγχωθω χωρίς λογο, ως συνήθως, μηπως η τιμή της 2ης ωρας ειναι λιγο μεγάλη?? Νομιζω το οριο ειναι 140 ή 130.

Κοπελιάααα σου παραθέτω τις τιμές:

0'= φυσιολογικη κάθε τιμή μικρότερη των 110

60'= φυσιολογική κάθε τιμή μικρότερη των 180

120'=φυσιολογική κάθε τιμή μικρότερη των 155

Επομένως...σόρυ κι ολας που στο χαλάω...μην αγχώνεσαι όμως....εισαι μακριά από την παθολογία.

Luckystar με το καλό. Όλα θα πανε καλά να είσαι σίγουρη και να σκέφτεσαι θετικά και σκέψου οτι σε μια εβδομάδα θα έχεις τα μωρά σου αγκαλιά.

Future ελπίζω να είσαι καλά και τα θέματά σας να βρίσκουν μια λύση...μπες να μας πεις...

A5K6p3.png

Κοπελιάααα σου παραθέτω τις τιμές:

0'= φυσιολογικη κάθε τιμή μικρότερη των 110

60'= φυσιολογική κάθε τιμή μικρότερη των 180

120'=φυσιολογική κάθε τιμή μικρότερη των 155

Επομένως...σόρυ κι ολας που στο χαλάω...μην αγχώνεσαι όμως....εισαι μακριά από την παθολογία.

χαχαχα! thanks που μου το χαλάς!!

Για να δικαιολογηθώ κιολας ειναι που δεν εχω πάρει τις απαντησεις στα χερια μου για να δω τις φ.τ. Ε??? Φανταστικές μου φιλενάδες?????!!!!!:P:p:p

Με ανακουφισες αρκετά πάντως!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Gemini ειναι καλες οι τιμες σου!Μπραβο!

Μην αγχωνεσαι!!Μιλα και με το γιατρο σου,αλλα απο τη μικρη γνωση που εχω,δε μου φαινεται να εχεις προβλημα.Κι εγω με 75gr ειχα κανει και παρομοιες τιμες ειχα.Και δεν εκανα ζακχαρο!! ;)

Α,ξεχασα!Τωρα ειμαι σχεδον 37 εβδομαδων.Αρα (αν δε συμβει κατι νωριτερα ),λογικα 37 και κατι ψιλα θα γεννησω.

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!Κρύο και τρελός αέρας!!!!!!

geminaki...μην αγχώνεσαι μικρό....καλή πρέπει να είναι η καμπύλη από όσα κατάλαβα...έξω το άγχος λοιπόν!!!

Palmoma...έτοιμα τα πιο πολλά έτσι;Σιγά σιγά ...με την σειρά σου και εσύ...:P:p

Luckystar...με το καλό αγάπη μου...με το καλό!!!

Κορίτσια μου μη με παρεξηγείτε αν χάνομαι....είμαι λίγο στον κόσμο μου αυτή την περίοδο!!!Με το σπίτι;;;ΟΧΙ δεν έγινε τίποτα....για να διευκρινίσω...δεν είναι το σπίτι που μένουμε τώρα,αλλά αυτό που μέναμε μέχρι πριν 2 χρόνια,στην πόλη.

Δεν γίνεται τίποτα λοιπόν...και πως να γίνει δηλαδή;;;Πήγαμε στην τράπεζα και ζητήσαμε να κάνουμε κάτι με το δάνειο γιατί με τις μειώσεις μισθών..δεν βγαίνει η δόση όσα και να κόψω.Η πρόταση τους;;;Παράταση του δανείου για άλλα 10 χρόνια,αλλαγή επιτοκίου από 4, που έχει το δάνειο μας τώρα, σε ....7.5 περίπου!!!!!Και φυσικά πιο πολλούς τόκους γύρω στις 6000....ακόμη!!!!ΑΥΤΟ για αυτούς είναι διευκόλυνση!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!

Τους είπα φυσικά ότι αυτό είναι καθαρή ληστεία και τους ρώτησα σε ποιόν να παραδώσω τα κλειδιά του σπιτιού για να τελειώνουμε!!!!Και όλα αυτά με υποθήκη το σπίτι...και ενήμερο το δάνειο.Μας κάνανε και χάρη δηλαδή....αν το δάνειο δεν ήταν ενήμερο τι θα λέγανε;;;;;;;;;;

Οπότε ...απλά από αυτόν τον μήνα σταματάμε να πληρώνουμε....και απλά περιμένουμε να τελειώσει η υπόθεση!!!!Αν το σκεφτούμε...πιο πολύ μας συμφέρει να το πάρει η τράπεζα!!!Αυτά ...τα ολίγα!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πω,πω future!!Τι μου λες!!Ειναι λησταρχοι Νταβελιδες οι ανθρωποι!!Και να ξερεις,αυτα τα κανουν για να παρουν του κοσμακη τα σπιτια!!!Στο τελος οι τραπεζες θα μας τα φανε ολα!Τοση δουλεια,τοσος ιδρωτας,για να μας τα φανε οι μαγκες!!Τι να πω...

Πω,πω future!!Τι μου λες!!Ειναι λησταρχοι Νταβελιδες οι ανθρωποι!!Και να ξερεις,αυτα τα κανουν για να παρουν του κοσμακη τα σπιτια!!!Στο τελος οι τραπεζες θα μας τα φανε ολα!Τοση δουλεια,τοσος ιδρωτας,για να μας τα φανε οι μαγκες!!Τι να πω...

Και να τα κάνουν τι;;;Πίστεψε με...επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα...με τον νέο νόμο περί πλειστηριασμών χαμένες βγαίνουν!!!Δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν.....

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα σου πω τι θα τα κανουν τα σπιτια.Θα στειλουν τους τιτλους στο εξωτερικο(σε τιποτα νησια Κειμαν) θα τα μετατρεψουν σε επενδυτικα πακετα και θα τα ριξουν στο χρηματιστηριο.Φουσκες δηλαδη.Ο,τι εγινε και στην Αμερικη πριν εναν χρονο.Θα πλουτισουν καποιοι για αλλη μια φορα(κερδοσκοποι και αλλοι) και ο κοσμος θα κλαιει τη μοιρα του!

Ποιος νιαζεται για εμας αληθεια?Τον απλο κοσμο εννοω.Μας κοβουν συνεχεια μισθους,συνταξεις,επιδοματα και οι τροικες δινουν λεφτα στις τραπεζες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...