Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμένα...μόλις έστειλα κάτι κείμενα...και εχω εκνευριστεί..κάτι λάθος έκανα και δεν μπορούσα να τα φτιάξω στο format που έπρεπε... Α μα πια...Δεν με νοιάζει, δεν παίρνω άλλη δουλεια (εκτός απο αυτή που έχω ήδη)..αρνουμαι.

Θέλω να κατέβω κεντρο σήμερα..και έχει και τον μινι καυσωνα. Και πρέπει να το κάνω κρυφά γιατι ο άντρας μου θα με κράξει αν το ακούσει. Και νωρίς για να γυρίσω να μαγειρέψω...

Mariamarilia η Luckystar άκουσε καρδούλες που έχει και δίδυμα. Εγω ένα έχω το καημένο και θα πάω αύριο...και ελπίζω να έχω και εγώ την ίδια χαρά (μονή βεβαια :tongue::tongue: )

Όσο για το φάρμακο, εγώ δεν το έχω πάρει. Νομίζω σου ειχα πει και παλιότερα οτι το είχε πάρει μια γνωστή μου.

Φρόντισε να μην κουραστείς πολύ και να πίνεις νερό..άφθονο!!!

Εγώ θα ψηθώ σήμερα...από τις 8 τηγανίζω μελιτζάνες(για την κατάψυξη) και έχω μπόλικες ακόμη!!!:shock::shock:

Τι καλό θα φάτε σήμερα;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φρόντισε να μην κουραστείς πολύ και να πίνεις νερό..άφθονο!!!

Εγώ θα ψηθώ σήμερα...από τις 8 τηγανίζω μελιτζάνες(για την κατάψυξη) και έχω μπόλικες ακόμη!!!:shock::shock:

Τι καλό θα φάτε σήμερα;;

Σαν πως ξέρω; Δεν ξέρω...και σκέφτομαι μήπως να πάω στο κέντρο το απόγευμα; Αλλά χειρότερα δεν θα ειναι; Μήπως να μην πάω καθόλου; Θέλω να πάρω ένα δώρο (μια εικόνα συγκεκριμένα) για τον γιατρό...αυτος που θα δω αύριο και μου έκανε την εξωσωματική δεν ειναι ο μαιευτήρας μου...και μάλλον αύριο θα ειναι και η τελευταία μας συνάντηση..αν μου πει όλα καλά...πάω πλεόν στον μαιευτήρα μου για τα υπόλοιπα. Αυτός ομως , ο εξωσωματικός, δεν έχει πάρει καθόλου λεφτά απο εμένα στις επισκέψεις, στους υπερήχους...κλπ και θέλω να του κανω ένα καλό δώρο. Μην νομίζει οτι ειμαστε και εντελώς ζώα...και γι'αυτό λέω...έχω απο τις σπερματεγχύσεις που θέλω να του το κάνω...και ακόμα το παιδεύω.

A5K6p3.png

Σαν πως ξέρω; Δεν ξέρω...και σκέφτομαι μήπως να πάω στο κέντρο το απόγευμα; Αλλά χειρότερα δεν θα ειναι; Μήπως να μην πάω καθόλου; Θέλω να πάρω ένα δώρο (μια εικόνα συγκεκριμένα) για τον γιατρό...αυτος που θα δω αύριο και μου έκανε την εξωσωματική δεν ειναι ο μαιευτήρας μου...και μάλλον αύριο θα ειναι και η τελευταία μας συνάντηση..αν μου πει όλα καλά...πάω πλεόν στον μαιευτήρα μου για τα υπόλοιπα. Αυτός ομως , ο εξωσωματικός, δεν έχει πάρει καθόλου λεφτά απο εμένα στις επισκέψεις, στους υπερήχους...κλπ και θέλω να του κανω ένα καλό δώρο. Μην νομίζει οτι ειμαστε και εντελώς ζώα...και γι'αυτό λέω...έχω απο τις σπερματεγχύσεις που θέλω να του το κάνω...και ακόμα το παιδεύω.

Κάνε το δωράκι σου αν έτσι νιώθεις αλλά....βρε αγάπη μου η αμοιβή του είναι μέσα στα λεφτά που πληρώνεις στο κέντρο...δεν δουλεύει τζάμπα.Δηλαδή τα χιλιάδες ευρώ που θα πληρώσεις γιατί νομίζεις είναι...όλα μέσα είναι ...φυσικά και δεν θα έπαιρνε έξτρα λεφτά.:(

Νομίζω ότι το απόγευμα ίσως είναι καλύτερα να πας κέντρο..μετά τις 7 αν γίνεται...

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημέρες! τι σύμπτωση και εγώ μελιτζάνες τηγανίζω μόλις τελειωσα. palm εγώ λέω να καθίσεις εκεί που κάθεσαι ή αλλιώς να πας σε κανένα εμπορικό για το δώρο που θες να πάρεις που θα χει και κλιματισμό

ty11p2.png

καλημέρες! τι σύμπτωση και εγώ μελιτζάνες τηγανίζω μόλις τελειωσα. palm εγώ λέω να καθίσεις εκεί που κάθεσαι ή αλλιώς να πας σε κανένα εμπορικό για το δώρο που θες να πάρεις που θα χει και κλιματισμό

Τι θα μαγειρέψεις καλέ;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Τελικά αποφάσισα...δεν θα πάω. Εχει πολύ ζέστη και δεν το διακινδυνεύω.

Future έχω πληρώσει πολύ λιγότερα ακριβώς γιατί αυτός αφαίρεσε την αμοιβή του...πίστεψέ με οταν αντί για 400 ευρώ στην σπερματέγχυση πληρώνεις 100...νομίζω οτι δεν έχει πάρει λεφτά από το κέντρο. Ο γιατρός αυτός ειναι φίλος του μπατζανάκη μου γι'αυτό μας κάνει όλες αυτές τις διευκολύνσεις. Αλλά εντάξει ..εγώ θελω να δειξω οτι δεν τα θεωρώ όλα δεδομένα. Θα το κάνω το δώρο..απλά λίγο αργότερα.

Πάω να φτιάξω μπιφτέκια με πουρε...αποφάσισα. Θα πεταχτώ και μέχρι την μοδίστρα που εχω δώσει κάτι για γάζωμα και το καθαριστήριο και μετά πάλι σπίτι.

A5K6p3.png

Future έχω πληρώσει πολύ λιγότερα ακριβώς γιατί αυτός αφαίρεσε την αμοιβή του...πίστεψέ με οταν αντί για 400 ευρώ στην σπερματέγχυση πληρώνεις 100...νομίζω οτι δεν έχει πάρει λεφτά από το κέντρο. Ο γιατρός αυτός ειναι φίλος του μπατζανάκη μου γι'αυτό μας κάνει όλες αυτές τις διευκολύνσεις. Αλλά εντάξει ..εγώ θελω να δειξω οτι δεν τα θεωρώ όλα δεδομένα. Θα το κάνω το δώρο..απλά λίγο αργότερα.

Πάω να φτιάξω μπιφτέκια με πουρε...αποφάσισα. Θα πεταχτώ και μέχρι την μοδίστρα που εχω δώσει κάτι για γάζωμα και το καθαριστήριο και μετά πάλι σπίτι.

Αν είναι έτσι τότε εννοείται ότι ένα δώρο είναι απαραίτητο!!!Δεν το ήξερα..κάποια στιγμή θα πρέπει να την πάρεις την εικόνα που λες(καλή σκέψη!!):-)

Ytulp3.png?KixTF0pj

δεν θα μαγειρέψω αφού είπες θα στείλεις γίγαντες, χτυπητή κλπ κλπ κλπ.....τι τσάμπα περιμένω?? φτουυυυ

τουρλιού για αύριο θα φτιάξω

Λέγε διεύθυνση....έρχονται τα τάπερ!!!

Τουρλού για αύριο..και οι τηγανητές μελιτζάνες που κολλάνε;;;;

Η μήπως τις ετοιμάζεις για την κατάψυξη;;;Απορίες που έχω όμως εεε;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έτσι..πας άλλη μέρα.

Μπιφτέκια με πουρέ εεε;;;...Καλή ιδέα για μεθαύριο..αυτό θα κάνω.... έδωσες ιδέα!!Θα ενθουσιαστεί και ο άντρας μου!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Λέγε διεύθυνση....έρχονται τα τάπερ!!!

Τουρλού για αύριο..και οι τηγανητές μελιτζάνες που κολλάνε;;;;

Η μήπως τις ετοιμάζεις για την κατάψυξη;;;Απορίες που έχω όμως εεε;;;:tongue::tongue:

τις τηγανίζω τις μελιτζάνες πριν τις βάλω στο τουρλού ντε..έτσι μου μαθε η μαμά μου! έβαλα και στην κατάψυξη όμως.. δεν βάζεις μελιτζάνα εσύ? ή τη βάζεις ως έχει?

ty11p2.png

τις τηγανίζω τις μελιτζάνες πριν τις βάλω στο τουρλού ντε..έτσι μου μαθε η μαμά μου! έβαλα και στην κατάψυξη όμως.. δεν βάζεις μελιτζάνα εσύ? ή τη βάζεις ως έχει?

Φυσικά βάζω..αλλά δεν τις τηγανίζω..δεν το έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια.Γίνεται πιο ωραίο έτσι;;Να το δοκιμάσω την επόμενη φορά..δεν λιώνει όμως η μελιτζάνα;;Η την βάζεις πιο αργά από τα υπόλοιπα υλικά;;;

Δώσε λεπτομέρειες παρακαλώ.....:-(:sad:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΠΩΠΩΠΩ!!!Βρε παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μυρωδιές βγαίνουν από την κουζίνα....Φασόλια γίγαντες στο φούρνο....τηγανιτές μελιτζάνες....έψησα και κάτι πιπεριές φλωρίνης.....Έχω και τους δυο άντρες μου εδώ(ο μπαμπάς μου και ο αντρούλης μου)κάνουν δουλειές στην αυλή και πηγαινοέρχονται συνέχεια έξω από την πόρτα της κουζίνας και...ρουθουνίζουν!!!Σαν σκυλάκια ένα πράγμα!!!!Τους έχω σπάσει την μύτη...πολύ πλάκα έχουνε!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πωπω τι φαγητά είναι αυτά??? Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα. Αργησα να ξυπνήσω κι έπρεπε να φύγω αμέσως για κάτι δουλειές και ο άντρας μου στο συνεργείο το αμάξι... Οπότε μακαρονάκια με σάλτσα.

Από ζέστη στο κέντρο άλλο τίποτα... Πήγα και σ ενα μαγαζί να πάρω κανα φορεματάκι φαρδουλό αλλά τίποτα δε μ άρεσε πάνω μου γμτ:-(:sad::-(:sad:

Μάλλον πρέπει να κοπούν τα πολλά πολλά γιατί έχω παραγίνει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...