Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι και καλή σαρακοστή σε όλες. Κάποιες θα είστε ήδη στο τραπέζι φαντάζομαι. Futuraki και λαγάνα βρε θηρίο; Μπράβο χρυσοχέρα.

Εμείς χθες πήγαμε στην φίλη που έχει σημερα γενέθλια και φάγαμε άτσαλα (πίτσες κλπ). Ωραία ήταν αν και κάποιοι καπνιζαν μέσα στο σπίτι και ήταν λίγο ενοχλητικό για μένα. Κατά τα άλλα ήταν ωραία. Η μικρή τρελλάθηκε από το ξενύχτι και το φαγητό αργά και τον κόσμο και κοπανούσε...αλλά γενικά μια χαρά ήταν.

Geminaki μην αγχώνεσαι με το φαγητό. Θα περνάς φάσεις...άλλες που θα πεινάς και άλλες που θα είσαι άνετη χωρίς πολυ φαγητό. Αν σε γενικές γραμμές κρατάς ένα πλάνο συγκεκριμένο και ένα προγραμμα δεν πειράζει που και που να ξεφεύγεις...και στο λέω εγώ που μπήκα στον μήνα μου με 13 κιλά στην πλάτη...Προσπαθώ βεβαια να κρατηθώ εκεί τώρα. Περπατάω όσο ο καιρός το επιτρέπει και προσέχω τι τρώω..εκτός από περιπτώσεις όπως χθες βεβαια που πάλι το ξέσκισα...:tongue:

Όσο για το μέγεθος της κοιλιάς τι να σου πω. Δεν έχει σχέση με τα κιλά πάντως. Εγώ εχω μικρή κοιλιά και όλοι νομίζουν οτι δεν έχω πάρει κιλά. Και η μπέμπα παρά την μικρή κοιλιά ειναι μεγαλούτσικη...επομένως είναι μάλλον θέμα σωματότυπου και οργανισμού.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Palmoma μ ενθαρρυνεις μ αυτά που λες... Εισαι και η παλιά και εχουν σημασία η συμβουλές σου;) Σημερα κρατηθηκα σχετικά. Δεν την επεσα σε τηγανητά με τα μουτρα και δεν εφαγα καθολου γλυκό...Για να δουμε!

Οντως το τσιγαρο ειναι πολύ εκνευριστικό. Και η μυρωδιά που σε ακολουθεί μετα ακομα χειρότερη! Δεν πειράζει για μια φορά, η μπεμπα θα ξερει και τα τσιγαρα τα ποτά και τα ξενύχτια:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλή σαρακοστή κοριτσάκια να έχουμε..

tina έτσι αισιόδοξη σε θέλω και όλα καλά θα πάνε

ρε future θα μας τρελάνεις??? ΚΑΙ ΛΑΓΑΝΑ φτιάχνεις?? νιώθω πολύ άχρηστη τελικά!! χαχα

gemini τι διαβάζω..ποτά, ξενύχτια, φαγοπότια..μια χαρά!!

palmoma και εσύ βλέπω τις είχες τις εξόδους σου

luckystar αυτή τη βδομάδα θα κλείσεις ραντεβού ε? άντε ήρθε η ώρα σου

mamysoon ακόμα βολτάρεις?? άντε τα κεφάλια μέσα δουλειά απο αύριο!!

α! εγώ δεν άκανα τίποτα το τριήμερο..όλη τη μέρα στο σπίτι γιατί οι αναγούλες είναι καθημερινό και συχνό φαινόμενο πλέον..χθες έκανα και τον πρώτο μου εμετό..και τώρα μου ρχεται ένα κατι τις αλλά το αγνοώ μπας και το ξεγελάσω..μόνο κάτι βόλτες με το αυτοκίνητο κάναμε αλλά ήταν πολύ σύντομες γιατί ζαλιζόμουν..τέλος πάντων..παιδιά δεν ήθελα?? τι παραπονιέμαι τώρα δεν καταλαβαίνω

σας φιλώ

ty11p2.png

καλή σαρακοστή κοριτσάκια να έχουμε..

α! εγώ δεν άκανα τίποτα το τριήμερο..όλη τη μέρα στο σπίτι γιατί οι αναγούλες είναι καθημερινό και συχνό φαινόμενο πλέον..χθες έκανα και τον πρώτο μου εμετό..και τώρα μου ρχεται ένα κατι τις αλλά το αγνοώ μπας και το ξεγελάσω..μόνο κάτι βόλτες με το αυτοκίνητο κάναμε αλλά ήταν πολύ σύντομες γιατί ζαλιζόμουν..τέλος πάντων..παιδιά δεν ήθελα?? τι παραπονιέμαι τώρα δεν καταλαβαίνω

σας φιλώ

Ετσι, έτσι....δεν παραπονιόμαστε:tongue:

Ωραίες οι αναγούλες!! Τωρα ποσων εβδομάδων εισαι??? Πότε ξαναπας γιατρό?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ετσι, έτσι....δεν παραπονιόμαστε:tongue:

Ωραίες οι αναγούλες!! Τωρα ποσων εβδομάδων εισαι??? Πότε ξαναπας γιατρό?

στην 7η είμαι και Πέμπτη πάω γιατρό. τα σικλακουρ και τα ουτροτζεστάν πότε τα σταματάμε?? τα έχω σιχαθεί

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ συγκινημένη...επιτέλους μετακινήθηκε ο καναπές-κρεβάτι...μιλάμε για ολοκληρη επιχείρηση...απίστευτο!

Ioanna κουράγιο...οι εμετοί είναι μεσα στο πρόγραμμα...ειναι απο τα ωραία άσχημα της εγκυμοσύνης. Εγώ δεν ειχα...αλλά συνήθως με δίδυμα....την έχεις την φάση αυτή.

Luckystar περιμένουμε νέα σου από το γιατρό...τα πρώτα μωρά της παρέας καταφθάνουν παιδιά...τι καλό!

Gemini ευγε παιδί μου που κρατήθηκες. Και εγώ το μεσημέρι έφαγα χταπόδι με μακαρονάκι αλλά τώρα μόνο φρούτα. Και εννοείται οχι γλυκο...ούτε καν τον αγαπημένο μου χαλβά.

A5K6p3.png

στην 7η είμαι και Πέμπτη πάω γιατρό. τα σικλακουρ και τα ουτροτζεστάν πότε τα σταματάμε?? τα έχω σιχαθεί

Τα σταματησα ολα σταδιακά από 10η-12η. Στη 10η μειωσα τα σικλακουρ από 6 σε 3. Στην 11η τα εκοψα τελείως και στο πριν την αυχενική εκοψα και τα ουτροτζεστάν. Μου ειχε πει να κανω εξετασεις ομως πρωτα, Ε2 και προγεστερονη... Κανε υπομονή λιγο ακόμα.

Είμαι πολύ συγκινημένη...επιτέλους μετακινήθηκε ο καναπές-κρεβάτι...μιλάμε για ολοκληρη επιχείρηση...απίστευτο!

Gemini ευγε παιδί μου που κρατήθηκες. Και εγώ το μεσημέρι έφαγα χταπόδι με μακαρονάκι αλλά τώρα μόνο φρούτα. Και εννοείται οχι γλυκο...ούτε καν τον αγαπημένο μου χαλβά.

Μπράβοοοοοο! Ολα ετοιμα τωρα για την μπουμπού σου!! Αχ πολύ συγκινούμαι!!! Μη μας ξεχασεις, μπες και γραψε "κορίτσιαααααα φευγωωωωω!!!!"

Ευγε και σε σενα για το φαγητό! Τελικά ειδες, ειναι θεμα οργανισμού. Ειχες αγχωθει στην αρχή για τα κιλά, αλλά από ενα σημείο και μετα σταθεροποιήθηκες! Ετσι και μια φιλη που μπηκε τωρα στο μηνα της. Από τα Χριστουγεννα εμεινε σταθερή! Ολα καλα δηλαδή!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σε όλες,

Αχ, κορίτσια μου πάλι στη δουλειά σήμερα, αλλά δεν έχω παράπονο περάσαμε πολύ καλά, έφαγα του σκασμού (αυτό δεν είναι και τόσο καλό!) και ξεφύγαμε λιγάκι. Φύγαμε με ήλιο και γυρίσαμε με χιόνια!

Future τι να πω και λαγάνα φτιάχνεις!! Μπράβο κορίτσι.

Ioanna οι αναγούλες ξέρω από φίλες μου πως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κουράγιο.

Tina το βαφτηστήρι θα έχει σύντομα ένα μωράκι να παίζει. Όλα θα γίνουν με αισιοδοξία και που θα πάει θα μας λες και εσύ σε λίγο καιρό για αναγούλες.

Gemini και palmoma διαβάζω και εσείς κάνατε τις βολτούλες σας.

Lucky περιμένουμε τα νέα σου, πλησιάζουμε στην μεγάλη στιγμή.

Καλημέρα κι από μενα! Επιτελους ήλιος σήμερα!!! Με κρυο βεβαια αλλά δε βαριέσαι...τουλάχιστον δε βρεχει!!

Τι κανετε?? Εγώ εβαλα ενα πλυντηριο, θα φτιαξω καμια μακαρονάδα, και το απόγευμα εχω μια ωριτσα μάθημα. Αυτά!

Φιλιά σε όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα..και εγώ μακαρόνια με κιμά έφτιαξα.. gemini τόσο αργά τα σταματάμε τα φάρμακα ε?? πω πω πολύ μου φαίνεται

ψωφόκρυο σήμερα αλλά τουλάχιστον βλέπουμε ήλιο

ty11p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα..και εγώ μακαρόνια με κιμά έφτιαξα.. gemini τόσο αργά τα σταματάμε τα φάρμακα ε?? πω πω πολύ μου φαίνεται

ψωφόκρυο σήμερα αλλά τουλάχιστον βλέπουμε ήλιο

Πολύ σου φαινεται αλλά περνάει ο καιρός....μην ανησυχείς! Σκεψου οτι ειναι για καλό! Βαλε και τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι!

Κοριτσια αυριο θα κανω την καμπύλη κι εχω 'αγχος....ΘΕλω να βγει καλή....Ουφ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πολύ σου φαινεται αλλά περνάει ο καιρός....μην ανησυχείς! Σκεψου οτι ειναι για καλό! Βαλε και τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι!

Κοριτσια αυριο θα κανω την καμπύλη κι εχω 'αγχος....ΘΕλω να βγει καλή....Ουφ!!

καλή θα βγει μην αγχώνεσαι..με εξέταση αίματος δε γίνεται? και κάθε πότε την κάνεις? το τικεράκι βαριέμαι να ψάξω πως μπαίνει..

ty11p2.png

Kαλή Σαρακοστή να έχουμε κοριτσακια!

Gemini,μια χαρά θα βγει η καμπυλη,δε σε φοβαμαι καθολου!Ασε που δεν εχεις παρει και κιλα!Μονο κοιλια εισαι εσυ!χαχαχα!!!

Ιοαννουλι μου,υπομονη με τα φαρμακακια κι εγω το ιδιο ξερω οτι μετα το τριμηνο τα κοβεις!

Μammysoon και geminaki,εχω μια ερωτηση αφου κανατε τη daronda την εφαπαξ μετα απο ποσες μερες κανατε γκοναλ;;;σε ποια μερα του κυκλου την κανατε (την daronda)και γενικα ποσο μερες σας πηρε μεχρι την ωοληψια;;GEMINI μην με μαλωσεις,το θυμαμαι οτι μου εχεις πει αλλα τελευταια απο τις πολλες πληροφορίες επαθα ενα overdose και τα ξεχασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλή θα βγει μην αγχώνεσαι..με εξέταση αίματος δε γίνεται? και κάθε πότε την κάνεις? το τικεράκι βαριέμαι να ψάξω πως μπαίνει..

Ναι με αιματος. Πας εκει και σε μετράνε, μετα πίνεις τη γλυκόζη και σε ξαναμετρανε μετα από μια και μετα από δυο ωρες...Μεροκάματο δηλ στο μικροβιολογικό. Θα παρω και βιβλίο μαζί!

Κάνε κλικ σ ενα τικερακι και θα σε βγαλει σε σελίδα...θα βάλεις ΤΕΡ για να σου βγαλει δική σου ΠΗΤ και αυτο που θα φτιαχτεί, θα το κάνεις αντιγραφη-επικόλληση στο προφιλ σου στην υπογραφή...

Μπερδεμένα τα ειπα:confused::confused:

Kαλή Σαρακοστή να έχουμε κοριτσακια!

Μammysoon και geminaki,εχω μια ερωτηση αφου κανατε τη daronda την εφαπαξ μετα απο ποσες μερες κανατε γκοναλ;;;σε ποια μερα του κυκλου την κανατε (την daronda)και γενικα ποσο μερες σας πηρε μεχρι την ωοληψια;;GEMINI μην με μαλωσεις,το θυμαμαι οτι μου εχεις πει αλλα τελευταια απο τις πολλες πληροφορίες επαθα ενα overdose και τα ξεχασα.

χαχαχα Καλέ δε σε μαλώνω!! Λοιπόν daronda εκανα την 1η μερα του κύκλου (ή μαλλον δευτερη γιατι την πρωτη ειχα μονο καφέ), και μετα από 14 μερες ξεκινησα γκοναλ. Ε2 εκανα τη 12η μερα αλλά ο γιατρος μου ειπε να τις ξεκινησω μετα από 2 μερες.

Και μετα από 13 μερες εκανα την ωοληψία. Ομως νομίζω γκονάλ πηρα μονο 10 μερες... Αυτά!!

Εχεις κανα νέο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σας

πολυ κρύο βρε παιδιά πάλι...και μου την δίνει να ειμαι σπίτι. Θέλω να βγωωωω εξω να κάνω δουλειέες βόλτες κάτι επιτέλους.

Καλά άσχετο επειδή μόλις το άκουσα...μας δουλεύουν; Ψάχνουν 20 μέρες τον βουλευτή με το 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό και μας λένε τώρα οτι ειναι ο άντρας της Μπακογιάννη; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΑΑΑΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΑΑΑΛΙ; Πω πω μερικές φορές σιχαίνομαι που ειμαι στην χώρα μου.

Εδώ συνεχίζονται οι εργασίες...σιδερώθηκαν τα φορμάκια και μπήκαν στην συρταριέρα. Τελειώνει και η βαλίτσα του μαιευτηρίου και προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε και το δωμάτιο. Μέχρι την άλλη εβδομάδα φανταζομαι θα με πάρουν να μου φέρουν και την κούνια. Και μέχρι την άλλη εβδομάδα και το καρότσι...και εχουμε ολοκληρώσει με τα όσα έχουμε αγοράσει.

Gemini καλή επιτυχία στην καμπύλη. Μια χαρά θα ειναι. Ααα την γλυκόζη να την πιεις με μια ανάσα...μην σταματήσεις την ώρα που θα πίνεις να την πιεις σιγά σιγά....δεν θα τ'αντέξεις. Αν όμως την πιεις με την μια θα ειναι καλύτερα. Και όσο πιο δροσερό το νερό που θα στην διαλύσουν επίσης τόσο καλύτερα. Δεν ειναι κάτι τραγικό πάντως.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...