Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καρντασι μην ανησυχείς!!Πολλές γυναίκες νιώθουν πόνους κοντά στις μέρες που θα είχαν κανονικά περίοδο αν δεν ήταν έγκυες.Πόνους μπορεί να νιώθεις και από την μήτρα γιατί αλλάζει το μέγεθος της.Η ακόμη, μπορεί να είναι το έντερο σου που πονάει.Υπάρχουν διάφοροι λόγοι αλλά δεν είναι απαραίτητα κακοί.Μην αγχώνεσαι....;)

άντε ρε futuraki που είσαι όλη μέρα χαμένη? μπαίνε πιο συχνά να λέμε καμιά βλακίτσα να περνάει αυτή η ρημαδοώρα!! να μας δίνεις και καμιά συνταγή...ή να μας φτιάχνεις και κανένα φαί και να μας το στέλνεις, όχι δε λέμε σ'αυτά!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικό τώρα?? σήμερα μπαίνω στην 7η εβδομάδα..τι γίνεται εκεί μέσα πια??

Ειναι φυσιολογικότατοι οπως σου ειπαν και τα κοριτσια!! Μη σε αγχώνει καθόλου;)

Καρντασι μην ανησυχείς!!Πολλές γυναίκες νιώθουν πόνους κοντά στις μέρες που θα είχαν κανονικά περίοδο αν δεν ήταν έγκυες.Πόνους μπορεί να νιώθεις και από την μήτρα γιατί αλλάζει το μέγεθος της.Η ακόμη, μπορεί να είναι το έντερο σου που πονάει.Υπάρχουν διάφοροι λόγοι αλλά δεν είναι απαραίτητα κακοί.Μην αγχώνεσαι....;)

που εισαι καλέ εσύ σημερα???? θες να σου λεμε συνεχεια ποσο μας λείπεις:confused::confused: ααααααα θα σε μαλωσω!!

Gemini το μάθημα με την μαία ήταν παροχή...του γιατρού. Εννοώ οτι ειναι η μαία του και μου την έστειλε...δεν την ζήτησα. Το κυριότερο καλό ειναι οτι την γνωρίζεις λίγο καλύτερα και αφού θα ειναι μέσα στον τοκετό μαζι σου ειναι καλό. Επειτα την έχεις ευκαιρη για να σου λύνει απορίες...και αυτό καλό. Κατά τα λοιπά το κομμάτι των ασκήσεων και των αναπνοών δεν λέω καλό ειναι...αλλά φαντάζομαι όταν θα αρχίσουν οι πόνοι και αναπνοές θα ξεχάσω και τα πάντα.

Όσο για τα μαθήματα στα κατ/τα βρεφικών είχαν να κάνουν με την περιποίηση του μωρού...και ήταν χρήσιμα. Αλλά θα μου τα ξαναδείξει και η μαία μου όταν θα βγαίνω από το μαιευτήριο και θα έρθει και κατ'οίκον για το πρώτο του μπανιο. Γενικά υπάρχει μεγάλη παρακολούθηση από την μαία και την νιώθεις διαθέσιμη και αυτό ειναι καλό. Δεν την έχω πληρώσει, θα ρωτήσω τον γιατρό τι πρέπει να κάνω. Αν μου πει να μην την πληρώσω λογικά θα της κάνω ένα δώρο στο τέλος.

Να σου πω αν πήγαινα για καισαρική θα με ενδιέφερε μόνο το κομμάτι θηλασμού και περιποίησης μωρού...που τα λένε και στα κατ/τα των βρεφικών.

Εμείς πήγαμε και πήραμε πετσετούλες που δεν είχαμε και ενα σεντονάκι για το λίκνο...πήγα να πλακωθώ στο ΛΗΤΩ...περιμέναμε ώρες να μας εξυπηρετήσουν και μετά έπρεπε να περιμένουμε και στο ταμείο....και τους ειπα "ΟΚ τα αφήνω και φεύγω...δεν αξίζει τον κόπο"...και τρεχανε. Αν ειναι δυνατόν. Με τέτοια κρίση και τα βρεφικά κατ/τα δίπλα δίπλα, να έχουν τέτοια εξυπηρέτηση. Τι να πω;

ναι ειναι πολύ καθυσηχαστικό να ξερεις οτι εχεις τη μαια-συμβουλο standby για συμβουλές...καλά κανεις.

εμενα οι αναπνοες δε μ ενδιαφερουν οπως καταλαβαίνεις, αλλά περιποιηση και θηλασμός. ελπίζω να με καλύψουν τα καταστήματα σ αυτά.

μεγεια τα πραγματακια σας πάλι:D:D για την εξυπηρετηση....τι να πώ....φανταζομαι τουλαχιστον να το καυαλαβαν!

ειχα παει για καφεδακι στην πολη και γινοταν ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!!! ειχα και καιρο να δω το κεντρο ετσι!! μετα πηραμε με τον αντρα μου ενα πιτόγυρο και τωρα το απολαμβάνω σπίτι....εχω λιγες τυψεις αλλα θα τις ξεπερασω:tongue: τι να μου κανουν κι οι φακες απ το μεσημερι:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κούκλες!!!Τι κάνετε;

Κρύο και σήμερα αλλά με ήλιο.Χθες είχε έναν αέρα όλη μέρα....τι να σας πω!!!Ευτυχώς σταμάτησε!!!

Λέω να κάνω μια γενική σήμερα αν και να σας πω την αλήθεια βαριέμαι...αλλά δεν γίνεται αλλιώς...πήρε το μάτι μου κάτι χνούδια να τρέχουν στο σαλόνι και λέω να τα ξετρυπώσω!!!Για φαί θα κάνω συκώτι τηγανητό με πατάτες...και εγώ θα φάω μόνο τις πατάτες.Με πιάσατε...ναι...ΔΕΝ τρώω συκώτι...μπλιαχ!!!!Αλλά αντίθετα ο άντρας μου τρώει σαν τρελός οπότε......:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!!!!!

Καλημέρα κούκλες!!!Τι κάνετε;

Κρύο και σήμερα αλλά με ήλιο.Χθες είχε έναν αέρα όλη μέρα....τι να σας πω!!!Ευτυχώς σταμάτησε!!!

Λέω να κάνω μια γενική σήμερα αν και να σας πω την αλήθεια βαριέμαι...αλλά δεν γίνεται αλλιώς...πήρε το μάτι μου κάτι χνούδια να τρέχουν στο σαλόνι και λέω να τα ξετρυπώσω!!!Για φαί θα κάνω συκώτι τηγανητό με πατάτες...και εγώ θα φάω μόνο τις πατάτες.Με πιάσατε...ναι...ΔΕΝ τρώω συκώτι...μπλιαχ!!!!Αλλά αντίθετα ο άντρας μου τρώει σαν τρελός οπότε......:tongue:

Κι εμείς φασίνα σημερα αλλα ηρθε μια κυρια να με βοηθήσει κι εγώ ασχολούμαι με μαγειρεμα να πω την αλήθεια... Εκανα τελικά την ανοιχτη πρασόπιτα (την εχω στο φουρνο και θα σας πω) και λεω να κανω και χαλβά σιμιγδαλένιο. Αφου ξεκουραστώ λιγο πρώτα:tongue:

Πως και δεν τρως συκώτι?? Ουτε κι εγω να πω την αλήθεια:rolleyes: Αλλά οι πατατούλες μια χαρά!!

Οι υπόλοιπες κοιμάστε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου ομορφες!!!!!!!!!!!

Σημερα εδω στο μεγαλυτερο λιμανι της χωρας(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει)στον ομορφο Πειραια,εχει την πιο ηλιολουστη και φωτεινη μερα του Χειμωνα κι εγω μετα απο τοσες μερες ειμαι καλα,ψυχολογικα εννοω!!!Το απογευματακι μαλιστα περιμενω τη βαφτηστηρακι μου(παιδακι εξωσωματικης κι αυτο)ντυμενο χιονατη,να το παρω αγκαλιτσα και να παιξουμε και να του υποσχεθω ακομα μια φορα πως η νονα θα κανει παιδακι και οταν θα ερχεται στο σπιτι της θα εχει παρειτσα και θα παιζει με τις ωρες!!!Δεν ειναι ονειρο θερινος νυχτος,θα τα καταφερω μια μερα!!!!!!!

Σας φιλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου ομορφες!!!!!!!!!!!

Σημερα εδω στο μεγαλυτερο λιμανι της χωρας(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει)στον ομορφο Πειραια,εχει την πιο ηλιολουστη και φωτεινη μερα του Χειμωνα κι εγω μετα απο τοσες μερες ειμαι καλα,ψυχολογικα εννοω!!!Το απογευματακι μαλιστα περιμενω τη βαφτηστηρακι μου(παιδακι εξωσωματικης κι αυτο)ντυμενο χιονατη,να το παρω αγκαλιτσα και να παιξουμε και να του υποσχεθω ακομα μια φορα πως η νονα θα κανει παιδακι και οταν θα ερχεται στο σπιτι της θα εχει παρειτσα και θα παιζει με τις ωρες!!!Δεν ειναι ονειρο θερινος νυχτος,θα τα καταφερω μια μερα!!!!!!!

Σας φιλω!

Τι ωραίο κι αισιόδοξο το μηνυμά σου!!!:D:D:D Μπράβο κοριτσάρα, πολύ χαιρομαι!! Ετσι πρεπει να εισαι και να σκεφτεσαι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ηλιος και εδώ..λαμπρός και ζέστη κορίτσια.

Πηγαμε σουπερ μάρκετ και λαϊκή και τώρα ειμαι εντελώς πτώμα. Κάθομαι και κοιτάω τον ηλιο σαν τις γάτες...

Tina29 εννοείται οτι ΔΕΝ ειναι όνειρο θερινής νυκτός. Εμεις όλες και άλλες πολλές ειμαστε εδώ για να το επιβεβαιώσουμε. Σύντομα θα έχεις και εσύ αλλά και η mamysoon και η Future τις κοιλίτσες φουσκες και θα ασχολείστε με μωρουδιακά...όταν θα σας συμβεί..δεν θα πιστεύετε οτι τα ζήσατε όλα αυτά μέχρι να φτάσετε στον στόχο. Και θα τον φτάσετε εγώ ειμαι σίγουρη...και αισιόδοξη για όλες σας.

Ο σύζυγος το βράδυ θελει να πάμε για ποτό...αυτός δηλαδή για ποτό...εμείς για χυμό. Εχει ενας φίλος μπαρ στις γειτονιές της Tina29 (στην Μαρίνα Ζέας). Το μόνο μου θέμα ειναι ο καπνός των τσιγάρων. Καπνίζουν εκεί και δεν ξέρω αν και πόσο θα αντέξω. Θα δουμε τελικά αν θα πάμε.

Αααα χαχαχα να σας πω και το άλλο..μετά απο 8 χρόνια σ'αυτό το σπίτι σήμερα καταλάβαμε (μετρώντας) οτι το δωμάτιό μας ειναι μικρότερο από το βοηθητικό δωμάτιο...καλό εεεε; Εντάξει οι διαφορές ειναι 1-2 τετραγωνικά..αλλά ειναι θέμα. Το συνειδητοποιήσαμε μετρώντας σήμερα τους τοίχους. Μέχρι σήμερα ειχαμε αρκεστεί σ'αυτό που είχε πει ο ιδιοκτήτης...(για το πιο ειναι το μεγαλύτερο δωμάτιο). Τέσπα...θα μπορούσαμε να έχουμε μια πολύ πιο καλή κρεβατοκάμαρα και κυρίως πιο ζεστή...αλλά τώρα πάει...εχει περάσει. Το δώματιο αυτό θα γίνει το βρεφικό ούτως ή άλλως...

A5K6p3.png

Ηλιος και εδώ..λαμπρός και ζέστη κορίτσια.

Πηγαμε σουπερ μάρκετ και λαϊκή και τώρα ειμαι εντελώς πτώμα. Κάθομαι και κοιτάω τον ηλιο σαν τις γάτες...

Ο σύζυγος το βράδυ θελει να πάμε για ποτό...αυτός δηλαδή για ποτό...εμείς για χυμό. Εχει ενας φίλος μπαρ στις γειτονιές της Tina29 (στην Μαρίνα Ζέας). Το μόνο μου θέμα ειναι ο καπνός των τσιγάρων. Καπνίζουν εκεί και δεν ξέρω αν και πόσο θα αντέξω. Θα δουμε τελικά αν θα πάμε.

Αααα χαχαχα να σας πω και το άλλο..μετά απο 8 χρόνια σ'αυτό το σπίτι σήμερα καταλάβαμε (μετρώντας) οτι το δωμάτιό μας ειναι μικρότερο από το βοηθητικό δωμάτιο...καλό εεεε; Εντάξει οι διαφορές ειναι 1-2 τετραγωνικά..αλλά ειναι θέμα. Το συνειδητοποιήσαμε μετρώντας σήμερα τους τοίχους. Μέχρι σήμερα ειχαμε αρκεστεί σ'αυτό που είχε πει ο ιδιοκτήτης...(για το πιο ειναι το μεγαλύτερο δωμάτιο). Τέσπα...θα μπορούσαμε να έχουμε μια πολύ πιο καλή κρεβατοκάμαρα και κυρίως πιο ζεστή...αλλά τώρα πάει...εχει περάσει. Το δώματιο αυτό θα γίνει το βρεφικό ούτως ή άλλως...

χαχαχαχα!! Καλό αυτό με το δωμ'ατιο...Και συγγνώμη αλλά1-2 τμ ειναι αρκετα για υπνοδωμ'ατιο!!:tongue: Δεν πειράζει καλλιο αργά παρα ποτε!

ΝΑ πάτε για ποτο/χυμό. Και να περάσετε ωραια. Μαρινα Ζεας, μια φορα εχω παει αλλά μ αρεσε πολύ!

Τωρα για τα τσιγαρα σκεψου οτι το μωρο ειναι πλεον πολύ σχηματισμένο και δεν του κάνεις κακό (για μια φορα στο τοσο φυσικά!) Δεν ξερω βεβαια εσενα ...μαλλον θα σ ενοχλέι...Εδω κι εμενα μ εκνευριζει που ημουν φανατική καπνιστρια! Και μετα αυτη η τσιγαριλα στα μαλλιά και τα ρουχα, μπλιάχ!

Εγω κοιμηθηκα μια ωριτσα γιατι ημουν πτωμα.. Τωρα κι εγώ ειμαι ετοιμη να πιω τα ποτα μου το βραδυ:tongue::tongue: Δεν εχουμε κανονισει ακομα τιποτα αλλά πιστευω ολο και κατι θα κανουμε, λιγο πιο ησυχα φυσικά!

Α! Η πρασοπιτα δε μ ενθουσιασε...πολύ γλυκιά βγηκε και να φανταστειτε οτι εβαλα μονο φετα και οχι μισό φετα μισο κιτρινα τυριά. ΒΕβαια θα τη φαμε δε μας χαλάει...

Ο χαλβάς εγινε ωραίος!

Ερωτηση: το ενα μωρο που με κλωτσουσε ολη μερα, πλεον νομίζω οτι το ακούω μονο βραδυ οταν ξαπλωνω ανεπαίσθητα... το αλλο το ακουω οπως και πριν αλλά ποτε δεν ηταν πολύ...Πρεπει ν ανησυχώ?? Τρωω και σοκολατα αλλά δεν...Ποτε δεν τους αρεσε:(

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ερωτηση: το ενα μωρο που με κλωτσουσε ολη μερα, πλεον νομίζω οτι το ακούω μονο βραδυ οταν ξαπλωνω ανεπαίσθητα... το αλλο το ακουω οπως και πριν αλλά ποτε δεν ηταν πολύ...Πρεπει ν ανησυχώ?? Τρωω και σοκολατα αλλά δεν...Ποτε δεν τους αρεσε:(

Τα μωρά περνούν φάσεις...μην αγχώνεσαι. Η σοκολάτα ανεβάζει το ζάχαρο και τους δημιουργεί ταχυπαλμία...γι'αυτό κουνιούνται όχι γιατί τους αρέσει ή όχι (ετσι λέει ένας γιατρός). Γενικά μπορεί να είναι σε φάση αλλαγής θέσης, να είναι σε φάση που δεν χωράνε...μην μπαίνεις στην διαδικασία τι ακους και τι όχι και αγχώνεσαι. Πότε ξαναπάς γιατρό;

A5K6p3.png

Τα μωρά περνούν φάσεις...μην αγχώνεσαι. Η σοκολάτα ανεβάζει το ζάχαρο και τους δημιουργεί ταχυπαλμία...γι'αυτό κουνιούνται όχι γιατί τους αρέσει ή όχι (ετσι λέει ένας γιατρός). Γενικά μπορεί να είναι σε φάση αλλαγής θέσης, να είναι σε φάση που δεν χωράνε...μην μπαίνεις στην διαδικασία τι ακους και τι όχι και αγχώνεσαι. Πότε ξαναπάς γιατρό;

Α οκ! Κι εγώ αυτά σκεφτομαι και λεω δεν ειναι τιποτα. 7/03 εχω ραντεβού.

Φευγω...πάω για ποτακι!!!:P:p:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες...που είστε όλες; Σας πλάκωσε το καρναβάλι;

Εμείς χθες τελικά πήγαμε ποτάκι εδώ κοντά γιατί οι φίλοι μας δεν μπορούσαν να έρθουν...επομένως και εμείς δεν πηγαμε μέχρι Πειραιά. Καλά ήταν.

Μόλις γύρισα από περπάτημα και έβαλα το 2ο πλυντήριο με μωρουδιακά από αυτά που μου έχουν φέρει. Σημερα δεν έχει τον χθεσινό ήλιο αλλά τουλάχιστον δεν βρέχει.

Το απόγευμα μας έχει καλέσει μια φίλη...την οποία βεβαια ψάχνω από χθες στο τηλ αλλά δεν βρίσκω...επειδή ειναι party animal σκεφτομαι οτι θα βγήκε και κοιμάται τώρα μάλλον...τι να πω;

Σε ολο το περπάτημα το μωρό ήταν αφαντο..με το που ήρθα και έκατσα στο γραφείο...ξύπνησε.

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς κοκκινιστό...το έχει αναλάβει η μαμάααααααα:P

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσια!

Ελπιζω να περνατε καλα αυτες τις μερες!Εγω εκανα μια βολτα σημερα,και πηγαμε για ενα καφε με φιλους γιατι η μερα ηταν καλη.Απο αυριο λενε χαλαει παλι ο καιρος.Παντως ο ηλιος ηταν καλος,μου ειχε λειψει!

Απο δουλειες δεν κανω τιποτα.Δε μπορω κιολας!Πριν λιγο εκανα μπανιο και λουστηκα,και κουραστηκα!!Απιστευτο!:cool::cool:

Κατα τα αλλα στην αναμονη.Ολα ειναι ετοιμα και περιμενουμε!!

Φιλια σε ολες!Αυριο με το καλο και πολλες ευχες για καλη Σαρακοστη!!!:P:p

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Κι εμεις ολο στη γυρα ημασταν:P Χτες πηγαμε για ποτακι (εδω κοντα, οχι στο χαμό!) και σημερα ξυπνησαμε πρωι και πηγαμε κεντρο για καφεδάκι...Ηταν πολύ ωραια με τον ηλιο!:P Μετα φαγαμε οικογενειακώς στο θειο μου και γυρισαμε αργά... Ημασταν ολοι μαζεμένοι και μ αρεσε!!! Τελειως διακοπες μου θυμισε! Και με κλωτσαγανε πάλι αρκετα τα μωρα!

Να γκρινιάξω ομως λίγο: 1ον εχω αρχίσει και κουραζομαι πολύ. Δε βολευομαι πολλες φορες καθιστη, με ποναει το δεξι πλευρό μου. Και για καφε ημασταν με φιλη που μπηκε στο μηνα της και μη σας πω οτι κοιλιές μας ηταν σχεδον ιδιες!!! Πως θα ειμαι δηλαδή σ ενα μηνα??????? Μην πω σε δυο!?!?!?!

2ον μ επιασε μια πείνα κι εφαγα ενα σκασμό (τι πρωτότυπο!!) και αγχώθηκα για την καμπύλη ζαχαρου που θα κάνω την Τεταρτη:rolleyes::rolleyes: Και λέω μ αυτά που τρωω πανε τα μωρα μου τα χω πηξει!!!! Ουφ!!!!!!!!!!!!!

Sorry κορίτσια αλλά ηθελα κάπου να τα πω...

Αυριο θα μαι καλύτερα!

Πάω να κανω μπανιο...Καλή σαρακοστη αυριο!!!! Σε οοοοοολες!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου γεια σας.Χάλια η μέρα σήμερα...βροχή και κρύο...δεν θα πετάξουμε χαρταετό!!

Η προετοιμασία των φαγητών-μεζέδων έγινε και τώρα πίνω καφέ.Φάγαμε και την λαγάνα μας ζεστή -ζεστή....την έβγαζα από τον φούρνο και με περίμεναν με τον χαλβά στο χέρι.....νόστιμη έγινε.

Και του χρόνου να είμαστε γεροί όλοι μας!!!!!!

Καλά κούλουμα και καλή Σαρακοστή σε όλες!!!Φιλιά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...