Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Όσο για την πεθερά μου....να σας πω τον ένα λόγο (γιατί έχει και διάφορους άλλους) που είναι θυμωμένη και προκαλεί φασαρίες τελευταία;Κρατηθήτε....

θύμωσε γιατί δεν πληρώσαμε ΕΜΕΙΣ το χαράτσι της ΔΕΗ για το σπίτι που μένει ΑΥΤΗ!!!!

Αν έχει το θεό της η ηλίθια...εδώ θα μας πάρει η τράπεζα το σπίτι...αυτή το βιολί της!!!!!Και κάθε λίγο και λιγάκι λέει"να πεθάνω να ηρεμήσετε"....όλο υποσχέσεις είναι....

Συγνώμη βρε κορίτσια για αυτό....δεν είμαι κακιά,στο κάτω κάτω ο καθένας τα χρόνια του ζει....αλλά είμαι τόοοοοσο χάλια αυτή την περίοδο που δεν αντέχω άλλο!!!!Σορυ....

Σε καταλαβαίνω...Και ειναι κριμα να υπάρχουν ανθρωποι-πόσο μάλλον η μητερα του αντρα σου- που σου κάνουν τη ζωη του ζευγαριου δυσκολη. ΛΕς και δεν εχουμε αλλα προβληματα και το μονο που μας απάσχολεί ειναι τι κάνουν αυτοί... Τεσπα, μη συγχιστώ τωρα, αλλά κυρίως μη συγχίζεσαι εσύ. Προσπάθησε να τη γραψεις, και αφου εχεις και την υποστηριξη του αντρα σου (και του εξω κόσμου:tongue:) ολα καλά. Επικεντρωσου στο στοχο σου εσύ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

FUTURE,ελα να κανουμε παρεα γιατι κι εγω απο πεθερικα ψωνισα καλα!!!!!!!Υπομονη κοριτσακι!Σε καταλαβαινω παρα πολυ και ειδικα αν περνας τα ζορια σου να εχεις και δικα σου ατομα να σε πρηζουν ετσι και να ζητανε κουλα πραγματα!

Geminaki μου,πως εισαι;;;Βρηκες τελικα στο τζαμπο στρωματακι αλλαξιερας;;;

Palmoma,φαε μωρε τα γλυκακια σου,ποσα κιλα πια θα παρεις;;;τωρα τον εφαγες τον γαιδαρο!Μετα με τον θηλασμο καθε μερα θα χανεις κι απο ενα κιλο,ασε που κι οταν γυρισεις σπιτι απο το μαιευτηριο θα εισαι ηδη 5 κιλα κατω!Θελει η μπουμπου γλυκο,θα φας!ΤΕΛΟΣ!!!χαχαχα!!!

Η mammysoon παλι χαθηκε ε;;;;κλαψ!

LUCKYSTAR,κανενα νεο;;ποτε γενναμε;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσακια μου εδώ είμαι και εγώ. Από πεθερά αχ κι εγώ έχω ένα θεματάκι αλλά προσπαθώ να κάνω πως δεν ακούω γιατί αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.

Αφήστε τις, μόνο η αδιαφορία πιάνει νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις.

Tina σου έστειλα pm.

Geminaki από τότε που έμαθα το κόλπο με το γάλα δεν τα κάνω αλλιώς. Μιαμ,μιαμ.

palmoma κι εγώ λέω φάε ένα γλυκάκι τι ψυχή έχει.

Αύριο το απόγευμα μετά την δουλειά φεύγουμε για 3ημερο σε μια καλή μου φίλη στον Βόλο και είμαι πολύ χαρούμενη! Εκδρομή, να ξεφύγουμε λίγο. Καλά νε περάσετε όλες!!

επ, εδώ είμαι και εγώ..

καλή μου future δυστυχώς δεν μπορώ να σε καταλάβω με το θέμα της πεθεράς γιατί η δικιά μου είναι υποφερτή..αγία δεν είναι αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου..στη θέση σου αυτό που θα έκανα, θα ήταν μάλλον να την αποφεύγω και να την αγνοώ. δεν ξέρω αν γίνεται αλλά όσο μπορείς κρατήσου μακρυά της και κοντά στον 'αντρα σου

βρήκα ένα ενδιαφέρον site και πρώτον φρίκαρα με τις τιμές, δεύτερον οι άγνωστες λέξεις...πολλές! για ρίξτε μια ματιά http://www.babyspace.gr/BabyCostCalculator.html

ty11p2.png

Γεια σας κοριτσάκια

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Future και τι να σου πω κορίτσι μου; Εμείς το πληρώσαμε το χαράτσι της ΔΕΗ του δικού της σπιτιού!!! Γιατί κάποια στιγμή λέει θα το γράψει στον άντρα μου...και επομένως ειναι "δικό του". Και επομένως ότι βλάβες έχει το σπίτι της τις πληρώνουμε εμείς (που μένουμε στο νοίκι και δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε δικό μας). Και εντάξει το κάναμε γιατί δεν είχε βγει και η συνταξη τότε. Αλλά ένα θα σας πω...όταν ο γιατρος μας ειπε οτι μπορεί να βγει νωρίτερα η μπέμπα από την 1η Απριλίου, και ο άντρας μου της το ειπε όλο χαρά, η απάντησή της ήταν...οτι το μπάνιο τρέχει και να της πληρώσει τον υδραυλικό. Στα υπόψιν έχει βγει η συνταξη, σύν τα αναδρομικά, συν μια ασφάλεια που είχε ο πεθερος, σύν κάτι λεφτά που είχε στην άκρη....καλό εεεε; Δεν ξέρεις πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω...Μερικές μανάδες...θεωρούν οτι τα παιδιά τους τους έχουν υποχρέωση μια ζωή και οφείλουν να την ξεπληρώνουν σε κάθε ευκαιρία...και υλικά και μη υλικά. Δεν θα γίνω άλλο κατίνα να πω κι άλλα (όπως πχ οτι δεν μας έχει κανει κανένα δώρο όταν παντρευτηκάμε και τίποτα για το σπίτι....εγινα τελικά ε;):tongue: Ούτε οτι είμαι σίγουρη οτι ούτε για το μωρό θα δώσει τίποτα...αλλά ας μην το προκαταβάλω...αλλωστε δεν με νοιάζει.

Κατά τα άλλα έχουμε ένα λικνο πλέον σπίτι...εκεί που αποφασίσαμε να μην το πάρουμε μας το έστειλε δώρο μια θεία μου. Ετσι εχουμε ένα υπέεεεροχο λικνο. Τώρα μάλλον δεν θα πάρω την καλαθούνα της φίλης...δεν θα χρειαστεί.

Τα γλυκάκια τα έχω αφήσει στο ψυγείο και τα έχω ξεχάσει...τα κιλά κορίτσια ανεβαίνουν τρελλάααααα και δεν λέει. Φοβάμαι μήπως κάνω και κατακράτηση με το πρήξιμο σε χέρια και πόδια.

Αύριο θα έρθει η μαία του γιατρού μου για μάθημα. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε...μάλλον αναπνοές φαντάζομαι για τον ανώδυνο...θα σας πω αύριο μετά το μάθημα.

Gemini τελικά τα μπιφτέκια πως βγηκαν; Εμένα μου έχουν πει για λίγο ξύδι λέει για να βγαίνουν αφράτα αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ. Και δεν μπορώ να κάνω αφράτα μπιφτέκια...μου την δίνει.

Πήγα και ζωγραφική αλλά αντί να χαλαρώσω τσίτωσα...δεν μου έβγαιναν τα χρώματα...χάλασα πολύ χρώμα (και δεν έχω λεφτά τώρα να ξοδεψω και εκεί) και στο τέλος όταν έφυγα ένας μ#$%^&*&^%$#ας είχε κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ που είχα παρκάρει και δεν μπορούσα να βγω...αν ειναι δυνατόν!

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Επιτελους απαρτια!!

Για τις πεθερες βλεπω το μεγαλυτερο ποσοστό ειναι αστα να πάνε... Εγώ γενικά δεν εχω παράπονο γιατι δε μας ενοχλεί. ΟΜΩΣ κι εγω ξερω τα κολληματά της και προσπαθώ να την παω με τα νερά της, αφού δεν ειναι και πολλά. Και γενικά βοηθάει μπορώ να πω (οχι οικονομικά) αλλά υποστηρικτικά τελοσπάντων. Το θεμα ομως για μενα ρε κορίτσια ειναι ...πως να το πω... δεν την συμπαθώ:rolleyes: Ειναι κάπως σαν 'ανθρωπος μιζερος να το πω, απαισιόδοξος...Και κάποτε πριν χρονια ειχε γινει μια βλακεία/παρεξήγηση μεταξύ μας κι από τοτε κι εγώ την ψιλοκρατάω σε απόσταση γιατι καταλαβα πως οσο καλή και να ναι η σχεση, δεν παύει ποτε να ειναι πεθερα... Τελοσπάντων, μη πω αλλα τωρα!

Tinaki βρηκα, αλλά ειναι πιο μεγάλη απ οσο τη θελω οπότε θα παρω αυτή απ τα mothercare.

Δεν εχω προλάβει ουτε τηλ να σε πάρω...Ελπίζω αυριο!

Mommysoon τι ωραια η εκδρομούλα τωρα! Να περάστε τελεια και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!!

Γαλα δηλαδή εβαζες από καιρό ε? Πόσο ομως στο 1 κιλό κιμα?

Palmoma ναι ωραια μου εγιναν τα μπιφτέκια, αν και εβαλα λιγότερο γαλα απ οσο ελεγε. Ηθελε στο 1κιλό , 1 νεροπότηρο κι εγώ εβαλα 1 κρασοπότηρο. Την αλλη φορά θα βαλώ πιο πολύ μάλλον γιατι δεν το καταλαβαίνεις στη γευση. Ξύδι πάντα εβαζα αλλά νομίζα ειναι πιο πολύ για να σπαέι η μυρωδιά του αυγού, δε μου εκαναν διαφορά στο πόσο αφράτα βγαίνουν...

Φαε καλέ ενα γλυκό! Μην τρελαίνεσαι!! Σκεφτομουν οτι αν στερείσαι και πολύ στην εγκυμοσύνη, παίζει να τα παρεις μετα, που σου φερνουν κι ενα σωρό γλυκά οι επισκέπτες και εισαι ολο σπιτι πιεσμένη! Μη γελάτε, εχω ακούσει κανα δυο τετοιες περιπτώσεις!!

ΜΕγεια και το λίκνο!!! Ειδες η θεια, προνόησε! με το καλο να γεμίσει με τη μπεμπούλα!

Ιoannav ενδιαφέρον το site! μη φρικάρεις με τις τιμές γιατι λιγο που το κοιταξα δεν ειναι και πολύ ακριβά αυτά που εχει... Ομως οκ δεν τα χρειάζεσαι και όλα, και κάπως παλέυεται η κατάσταση.

Οσο για τις λέξεις, μαζεψε απορίες και ξεκινάμε φροντιστηριο! Αν και η Palmoma μου φαινεται πιο ειδική...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future πολυ λυπαμαι που διαβαζω οτι εχετε τοσο σοβαρα προβληματα με το σπιτι.Ευχομαι να βαλει το χερι του ο Θεος και να τα ξεπερασετε.

Οσο για την πεθερα,καλα ,δε ξερει τι τραβατε?Και καλα για σενα,δεν εισαι παιδι της,σ εχει γραμμενη πες.Το γιο της δεν τον συμπονει?Τι να πω...

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Πάλι ξυπνησα αργά γιατι ειχα τη σχετική αυπνία κατα τις 6....

Πρεπει να κανω και κάτι δουλειές, να μαγειρέψω, να σιδερώσω και εχω κι ενα σπαστικό μαθημα 2:30-3:30.:rolleyes:

Εχει ομως ήλιο και μ αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα..ήλιο και πολύ αέρα εδώ..ότι πρέπει για να πετάξουμε χαρταετό!!! είχα ξαφνική επίσκεψη πεθεράς/πεθερού πριν λίγο..ήμουν στο δρόμο τους και είπαν να περάσουν δυο λεπτά να μου φτιάξουν το κέφι!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι

μόλις έφυγε η μαία. Κάναμε μάθημα...από τα στάδια του τοκετού, ασκήσεις για άνοιγμα λεκάνης, ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών της περιοχής, αναπνοές...τι χρειάζομαι στο μαιευτήριο..τι θα μου συμβεί στο μαιευτήριο. Λίγα λόγια για τον θηλασμό...αυτάαααα

Να μην ξεχάσω να πω στις εγκυούλες οτι αν γραφτείτε στο site της babylino και ζητήσετε δείγματα δωρεάν σας στέλνουν μια βαλιτσούλα με πάνες, βαμβάκι, σερβιέτες, μωρομάντηλα και εκπτωτικά κουπονια για πάνες. Σημερα έφτασε και ειναι ό,τι πρέπει για αρχή.

Εδώ έχει ήλιο σημερα. Θα πάμε να πάρουμε σεντονάκια για το λίκνο και πετσετούλες για το μπάνιο του μωρου. Μου φτιάχνει το κέφι ο καλός καιρός.

Εσείς όλα καλά;

A5K6p3.png

καλημέρα..ήλιο και πολύ αέρα εδώ..ότι πρέπει για να πετάξουμε χαρταετό!!! είχα ξαφνική επίσκεψη πεθεράς/πεθερού πριν λίγο..ήμουν στο δρόμο τους και είπαν να περάσουν δυο λεπτά να μου φτιάξουν το κέφι!!

Α ωραία τα καλά πεθερικά!!! Τους εβαλες να καθαρισουν κι αυτούς?:tongue::tongue: χαχα Πλάκα κάνω!! Απλά θυμάμαι ειχες καθαρισμα σημερα...

Καλό μεσημέρι

μόλις έφυγε η μαία. Κάναμε μάθημα...από τα στάδια του τοκετού, ασκήσεις για άνοιγμα λεκάνης, ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών της περιοχής, αναπνοές...τι χρειάζομαι στο μαιευτήριο..τι θα μου συμβεί στο μαιευτήριο. Λίγα λόγια για τον θηλασμό...αυτάαααα

Να μην ξεχάσω να πω στις εγκυούλες οτι αν γραφτείτε στο site της babylino και ζητήσετε δείγματα δωρεάν σας στέλνουν μια βαλιτσούλα με πάνες, βαμβάκι, σερβιέτες, μωρομάντηλα και εκπτωτικά κουπονια για πάνες. Σημερα έφτασε και ειναι ό,τι πρέπει για αρχή.

Εδώ έχει ήλιο σημερα. Θα πάμε να πάρουμε σεντονάκια για το λίκνο και πετσετούλες για το μπάνιο του μωρου. Μου φτιάχνει το κέφι ο καλός καιρός.

Εσείς όλα καλά;

Δηλαδή θεωρείς το μαθημα αξιζε τον κοπο? Δε θυμάμαι, ειχες πάει και στα βρεφικά να παρακολουθήσεις?? {ασχετο αλλά νομίζω εχω αρχισει να ξεχν'αω...δε θυμάμαι τιποτα...μη με παρεξηγείτε...}

Αν θεωρεις κατι σημαντικό πες το... Εγω θα πάω μαλλον τον Μαρτιο στα mothercare.αλλά αν ειναι δυνατον, εχω μάθημα 2 φορες την εβδομάδα 2 ωρες και τα μαθηματα με μαιες ΚΑΙ στα prenatal που με πηραν τις προάλλες ΚΑΙ στα mothercare που ρωτησα πεφτουν πάνω στο μαθημα:eek::eek: Ελεος δηλαδή!! Ολον τον υπόλοιπο καιρό κάθομαι...!!! Δεν πειραζει ομως, θα δω πως θα τα συνδυάσω....

Ο ηλιος ναι υπέροχος!! Καλά ψωνια!

Κι εγώ κανονισα καφεδάκι μ ενα φιλο!! Αρχίζω το ξεσάλωμα:tongue: χαχαχα

Πάω να γραφτώ κι εγώ στο site!! Αμα εχω απορία θα σου πω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικό τώρα?? σήμερα μπαίνω στην 7η εβδομάδα..τι γίνεται εκεί μέσα πια??

Καρντασι μην ανησυχείς!!Πολλές γυναίκες νιώθουν πόνους κοντά στις μέρες που θα είχαν κανονικά περίοδο αν δεν ήταν έγκυες.Πόνους μπορεί να νιώθεις και από την μήτρα γιατί αλλάζει το μέγεθος της.Η ακόμη, μπορεί να είναι το έντερο σου που πονάει.Υπάρχουν διάφοροι λόγοι αλλά δεν είναι απαραίτητα κακοί.Μην αγχώνεσαι....;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini το μάθημα με την μαία ήταν παροχή...του γιατρού. Εννοώ οτι ειναι η μαία του και μου την έστειλε...δεν την ζήτησα. Το κυριότερο καλό ειναι οτι την γνωρίζεις λίγο καλύτερα και αφού θα ειναι μέσα στον τοκετό μαζι σου ειναι καλό. Επειτα την έχεις ευκαιρη για να σου λύνει απορίες...και αυτό καλό. Κατά τα λοιπά το κομμάτι των ασκήσεων και των αναπνοών δεν λέω καλό ειναι...αλλά φαντάζομαι όταν θα αρχίσουν οι πόνοι και αναπνοές θα ξεχάσω και τα πάντα.

Όσο για τα μαθήματα στα κατ/τα βρεφικών είχαν να κάνουν με την περιποίηση του μωρού...και ήταν χρήσιμα. Αλλά θα μου τα ξαναδείξει και η μαία μου όταν θα βγαίνω από το μαιευτήριο και θα έρθει και κατ'οίκον για το πρώτο του μπανιο. Γενικά υπάρχει μεγάλη παρακολούθηση από την μαία και την νιώθεις διαθέσιμη και αυτό ειναι καλό. Δεν την έχω πληρώσει, θα ρωτήσω τον γιατρό τι πρέπει να κάνω. Αν μου πει να μην την πληρώσω λογικά θα της κάνω ένα δώρο στο τέλος.

Να σου πω αν πήγαινα για καισαρική θα με ενδιέφερε μόνο το κομμάτι θηλασμού και περιποίησης μωρού...που τα λένε και στα κατ/τα των βρεφικών.

IoannaV μην αγχώνεσαι κραμπούλες ειναι γιατί η μήτρα σου αρχίζει να αντιδρά σιγά σιγά στην υπαρξη ενοίκων :tongue:. Σκέψου οτι σιγά σιγά θα αρχίσει να αλλάζει και θέση...θα έρχεται πιο μπροστά. Τίποτα το ανησυχητικό....χαλαράααα.

Εμείς πήγαμε και πήραμε πετσετούλες που δεν είχαμε και ενα σεντονάκι για το λίκνο...πήγα να πλακωθώ στο ΛΗΤΩ...περιμέναμε ώρες να μας εξυπηρετήσουν και μετά έπρεπε να περιμένουμε και στο ταμείο....και τους ειπα "ΟΚ τα αφήνω και φεύγω...δεν αξίζει τον κόπο"...και τρεχανε. Αν ειναι δυνατόν. Με τέτοια κρίση και τα βρεφικά κατ/τα δίπλα δίπλα, να έχουν τέτοια εξυπηρέτηση. Τι να πω;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...