Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Tinaki θα μπω να διαβάσω....

Palmoma το εχω σκεφτεί κι εγώ για συρταριέρα, αλλά δε μου χρειάζεται ενα τετοιο επιπλο γιατι ντουλάπες εχουμε αρκετες...οπότε αργοτερα δε θα το θελω και θα πάει χαμένο... Ποσο σου στοιχισε ομως αν επιτρεπεται??

Η λυση του πλυντηριου εξυπνη, αλλά εμας εχει στεγνωτηριο πάνω...

Πηγα στα mothercare και ειδα το στρωματακι (πολύ ωραίο ειναι) και το σεντονάκι-πετσετέ με λαστιχο από πάνω, αλλά σκεφτηκα να μην παρω εκεινο που ειναι και σκετο εκρού, απλά να βαζω ενα σελτεδάκι από πάνω αν κάθεται καλά ετσι τυλιγμενο φυσικά:rolleyes: Δε σκεφτηκα ομως αυτό που λες αν μετακινείται... Λες να φευγουν τα μωρά μαζί με τα στρωματα και τα σελτέδια:tongue::tongue::confused::confused: χαχαχα Φοβος και τρομος!!!

Επίσης υπάρχει οριο στην ηλικία που τα βαζεις πάνω στην αλλαξιέρα???:confused::confused: Καπου ειχα ακουσει μεχρι 6 μηνων, ομςω μπορεί και να κανω και λάθος.... Εγώ φανταζομουν οτι απλά οσο μεγαλώνει πρεπει να εισαι ολο από πανω του, να το αλλάξεις και τελος. Δηλαδή να μην το αφηνεις καθολου μη γυρίσει και πέσει...

Ξεκινα καλέ να πλένεις...δε θα προλαβαίνεις μετα!!

Στην αισθητικό εκλεισες για αποτρίχωση?? Μπας και γλιτωσεις το ξυράφι,ε? κι εγω ετσι θελω να κ'ανω να πω την αλήθεια...

Οι υπόλοιπες τι κανετε??? Σας πρηξαμε και με τα παιδικά :oops::oops:

Tinaki τα διαβασα τα δικά σας. Σημαντικο που μιλήσατε με αυτον τελικά ε? Θα σε πάρω τηλ αυριο για λεπτομέρεις... Να σου πω από βιοψία ορχεων νομίζω εχει να κάνει με το αν θα βρουν σπερματοζωάρια... Αν δε βρεθουν τοτε παίρνουν σπερματιδες. ΜΙα κοπελα εμεινε εγκυος σε διδυμα και ειχαν βρει δυο σπερματοζωάρια μονο στη βιοψία!! Τελειο ετσι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα..που είστε σήμερα όλες?? εγώ περιμένω τους γονείς μου σήμερα..επιτέλους να καθαρίσουμε λίγο το σπίτι γιατί δεν το αντέχω στο χάλι που είναι..να φανταστείτε πως σε λίγο δεν θα μπορώ να βλέπω έξω απ'το τζάμι!!! ήταν που φύσαγε και χιόνιζε τόσο καιρό και είναι όλος ο εξωτερικός χώρος να μην πω πως!! όχι οτι ο εσωτερικός είναι καλύτερος αλλά τέλος πάντων..γυναίκα δε θέλω να βάλω λόγω λεφτών..είναι μεγάλο το σπίτι και θα πάρει πολλά και που καιρός για έξοδα..

ty11p2.png

καλημέρα..που είστε σήμερα όλες?? εγώ περιμένω τους γονείς μου σήμερα..επιτέλους να καθαρίσουμε λίγο το σπίτι γιατί δεν το αντέχω στο χάλι που είναι..να φανταστείτε πως σε λίγο δεν θα μπορώ να βλέπω έξω απ'το τζάμι!!! ήταν που φύσαγε και χιόνιζε τόσο καιρό και είναι όλος ο εξωτερικός χώρος να μην πω πως!! όχι οτι ο εσωτερικός είναι καλύτερος αλλά τέλος πάντων..γυναίκα δε θέλω να βάλω λόγω λεφτών..είναι μεγάλο το σπίτι και θα πάρει πολλά και που καιρός για έξοδα..

Καλημερα!!!!!!!!!! Εγώ ξυπνησα αργα σημερα μιας και 5:30-7:30 ημουν ξυπνια...Γκρρρ! Σιδερωσα ενα πλυντηριο και εκανα και αρακά.

Τωρα εχω αράξει λιγο, και το απόγευμα θελω να φτιαξω πρασομανιταροπιτα...Πρωτη φορα και δεν ξερω τι θα βγει!

Αστα η γυναικα μεγαλη πολυτελεια πλεον. Εγω τωρα παιρνω 1/μηνα γιατι δε βγαινει αλλιώς. Δυσκολα τα μεγάλα σπίτια, οντως:rolleyes: Αφού ερχονται η γονείς σου ομως μια χαρα!

Οι υπόλοιπες που ειναι και ειδικά η Future??? Μας ξεχασε πάλι?????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ βρε future με τα φαγια σου!!να εισαι παντα καλα και γερη ,να φτιαχνεις ωραια πραγματα για ολους τους αγαπημενους σου!!

Εγω θα φαω μερικα πραγματακια Καθ.Δευτερα,αλλα δε νομιζω θαλασσινα διοτι δεν επιτρεπεται.να σας πω δε με νοιαζει καθολου.Τωρα που εφτασα στο τελος,το μονο που με νοιαζει,ειναι να ειναι καλα τα μωρα.Το ιδιο ευχομαι και για ολα τα μπεμπακια σας!!

Gemini εγω δεν πηρα αλλαξιερα επιπλο.Πηρα αλλαξιερα-μπανιεριτσα.Ειναι πλαστικη,επανω ειναι αλλαξιερα,και σηκωνεται η αλλαξιερα και απο κατω εχει μπανιεριτσα.εχει και ροδακια και το καλο ειναι οτι εχει πολλες θηκες και στο πλαι και απο κατω.ελπιζω να βολεψει γιατι ηταν ψιλο-ακριβη.Βεβαια,ολα αυτα ειναι για 6-9 μηνες το πολυ.Τι να κανουμε!Δεν πειραζει!!

Καλησπέρα και από εμένα...και έχει τόση συννεφια που ειναι σαν βράδυ..ασε αυτό το ψιλόβροχο που δεν σταματάει από το πρωί....μουλιάσαμε πάλι.

Είμαι μια πλήρως αποτριχωμένη...πήγα στην αισθητικό. Όλα ΟΚ...ποιος ξέρει άλλωστε πότε θα μπορέσω να ξαναπάω...;

Κατα τα άλλα οι ετοιμασίες έχουν κάνει κοιλιά...πρέπει να συνεχίσω με το δωμάτιο...αλλά δεν. Για να δουμε....θα τα καταφέρω...ο καναπές κρεβάτι πρέπει να μετακινηθεί αλλά μάλλον ο σύζυγος με την μητέρα δεν μπορούν να τον σηκώσουν και θα χρειαστούμε βοηθεια από έναν φίλο...επομένως έχει κολλήσει το θέμα. Και αν δεν φύγει αυτό από εκεί...όλα τα άλλα έχουν κολλήσει.

Κατά τα άλλα και εγώ χθες έκανα σίδερο....εντάξει χθες σε αντίθεση με την Δευτέρα ήμουν λες και με είχαν βάλει στην πρίζα...ολο δουλειές...

Εγώ έχω ακόμα γυναικα για να ειμαι ειλικρινής...μια φορά την εβδομάδα. Εντάξει ειναι έξοδο..αλλά την εγκαινίασα μετά την εξωσωματική ...και την άφησα. Προς το παρόν το κρατώ...και βλέπουμε...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγω θα φαω μερικα πραγματακια Καθ.Δευτερα,αλλα δε νομιζω θαλασσινα διοτι δεν επιτρεπεται.να σας πω δε με νοιαζει καθολου.Τωρα που εφτασα στο τελος,το μονο που με νοιαζει,ειναι να ειναι καλα τα μωρα.Το ιδιο ευχομαι και για ολα τα μπεμπακια σας!!

Τι θαλασσινά δεν επιτρεπονται? Εγω μονο για τονο και ξιφία ξερω...Τα αλλα μια χαρα ειναι... Ή τουλάχιστον ετσι μου χουν πει...

Gemini εγω δεν πηρα αλλαξιερα επιπλο.Πηρα αλλαξιερα-μπανιεριτσα.Ειναι πλαστικη,επανω ειναι αλλαξιερα,και σηκωνεται η αλλαξιερα και απο κατω εχει μπανιεριτσα.εχει και ροδακια και το καλο ειναι οτι εχει πολλες θηκες και στο πλαι και απο κατω.ελπιζω να βολεψει γιατι ηταν ψιλο-ακριβη.Βεβαια,ολα αυτα ειναι για 6-9 μηνες το πολυ.Τι να κανουμε!Δεν πειραζει!!

Ωραία κι αυτη, βολική πρεπει να ναι...Διαβαζα παντως στο φορουμ γνωμες για αλλαξιέρες και υπάρχουν απ ολες. Δηλ αλλες λενε ,μεχρι να περπατησουν κι αλλες λενε και πιο μετα γιατι το παιδί το "στριμώχνεις" και δεν σου κανει τα τρελά του οπως πχ πανω στο κρεββάτι. Απλά θελει προσοχή!

Γιατρό πηγες να σου δωσει ημ/νια τελικά?

Καλησπέρα και από εμένα...και έχει τόση συννεφια που ειναι σαν βράδυ..ασε αυτό το ψιλόβροχο που δεν σταματάει από το πρωί....μουλιάσαμε πάλι.

Αστα κι εμενα μου την εχει δωσει...απ το πρωι βρεχει ασταμάτητα!!

Είμαι μια πλήρως αποτριχωμένη...πήγα στην αισθητικό. Όλα ΟΚ...ποιος ξέρει άλλωστε πότε θα μπορέσω να ξαναπάω...;

Μεγειά, μεγεία!!!

Κατα τα άλλα οι ετοιμασίες έχουν κάνει κοιλιά...πρέπει να συνεχίσω με το δωμάτιο...αλλά δεν. Για να δουμε....θα τα καταφέρω...ο καναπές κρεβάτι πρέπει να μετακινηθεί αλλά μάλλον ο σύζυγος με την μητέρα δεν μπορούν να τον σηκώσουν και θα χρειαστούμε βοηθεια από έναν φίλο...επομένως έχει κολλήσει το θέμα. Και αν δεν φύγει αυτό από εκεί...όλα τα άλλα έχουν κολλήσει.

Παρτε καλε τον καναπε από μεσα... Εχεις μπει στο μηνα σου!!!

Κατά τα άλλα και εγώ χθες έκανα σίδερο....εντάξει χθες σε αντίθεση με την Δευτέρα ήμουν λες και με είχαν βάλει στην πρίζα...ολο δουλειές...

Εγώ έχω ακόμα γυναικα για να ειμαι ειλικρινής...μια φορά την εβδομάδα. Εντάξει ειναι έξοδο..αλλά την εγκαινίασα μετά την εξωσωματική ...και την άφησα. Προς το παρόν το κρατώ...και βλέπουμε...

Αν μπορείς να την κρατησεις καλά κάνεις...Ειναι μεγάλο ζορι. Κι εγώ οταν γεννησω με το καλό θα την πάω κάθε 15 σιγουρα!!

Κοιτουσα κατι αυτοκολλητα για το παιδικό στο ιντερνετ. Θα παω ομως και Jumbo να δω τι εχει...Αχ θελω ολο να κάνω κάτι! Palmoma δε μου στελνεις κανα ρουχαλάκι να σου πλύνω και να σιδερώσω:tongue:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας ομορφουλες,τι κανετε;;;

Τζεμινακι καλη επιτυχια στην πιτα σου!!!!!

ιοαννουλι,μην ακουσω οτι εκανες δουλειες εσυ,σ εφαγα!!!!!!!!!

παλμομα και lucky,πολυ υπνος ε;;;;;;

Σας φιλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από ύπνο δεν μπορώ να πω....μια χαρά να μην με ματιάσω...εμείς δεν ζήσαμε αϋπνιες κορίτσια...μερικές φορές δεν ξυπνάμε καν για τουαλέτα το βράδυ.

Εμείς προσπαθούμε να κρατηθούμε με το φαγητό...και εκει που προσπαθούσαμε ήρθε η πεθερά και έφερε γλυκά...χωρίς λόγο και αιτία...και του ζαχαροπλαστείου (θέλω να πω δεν ειναι οτι έφτιαξε κάτι και το έφερε). Ααααχ και εχω κάτσει και κοιτάω τα εκλέρ...

Gemini πλακα πλακα φιρί φιρί το πάω να τρέχω τελευταία στιγμή. Θα βάλω τα πλυντήρια μωρέ...και θα σιδερώσει και η γυναίκα (ερχεται που έρχεται). Μη αγχώνεστε.

Εμείς Καθαρά Δευτέρα θα πρέπει πάλι να κρατηθούμε...για να μην το ρίξουμε στην λαγάνα και στον ταραμά (τρελλα) και τον χαλβά και γίνουμε...μπαούλα.

Luckystar δεν κουράζομαι μωρέ...απλά μερικές φορές ειμαι χώμα...και άλλες πάλι μες την ενέργεια...αλλο και τούτο ε;

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Πως ειστε??? Εμενα με ξυπνησαν με τηλ πιο πρωι και μετα πηγα τραπεζα. Ευτυχως δεν ειχα ξυπνησει πάλι το βραδυ!

Από φαγητό ζύμωσα μπιφτεκια χτες και σημερα θα τα ψησω. Εβαλα πρωτη φορα και γαλα στον κιμα γιατι μου ειπαν γινονται πιο αφράτα. Βεβαια λιγοτερο απ΄οσο επρεπε γιατι το φοβηθηκα λιγο...Το μεσημερι θα σας πω!

Tinaki τελικά δεν την εφτιαξα την πιτα...Ειχε ο αντρας μου κενό και πηγαμε λιγο στα jumbo που ηθελα να δω αν εχει στρωματακι αλλαξιέρας. Και μετα γυρισα πτωμα χωρις να εχω κανει τιποτα ιδιαιτερο και αφού μ επιασε μια πέινα και την επεσα σε ψωμί με μελι και κάτι μπισκότα βρώμης:roll:Palmoma γι αυτό σπυ λεω φατα τα εκλαιράκια, δεν ειναι για να τα κοιτάς!!:tongue: Και η καθαρή Δευτερα δεν εχει και τιποτα πολύ παχυντικό, ε? Δεν ξερω αλλά ετσι μου φαίνεται!

Για τις ετοιμασίες πιο πολύ στα λέω γιατι απορώ πως κρατιέσαι!! Εγώ θελω να τα κάνω όλα από τωρα:cool:

Future που εισαι καλέ???????????? Μη μας αγχώνεις!

Ioannav κι εσύ τωρα που εισαι καναπεδάτη επρεπε να σ εχουμε πιο συχνά!! Μηπως εχεις ξεθαρρέψει??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Πως ειστε??? Εμενα με ξυπνησαν με τηλ πιο πρωι και μετα πηγα τραπεζα. Ευτυχως δεν ειχα ξυπνησει πάλι το βραδυ!

Από φαγητό ζύμωσα μπιφτεκια χτες και σημερα θα τα ψησω. Εβαλα πρωτη φορα και γαλα στον κιμα γιατι μου ειπαν γινονται πιο αφράτα. Βεβαια λιγοτερο απ΄οσο επρεπε γιατι το φοβηθηκα λιγο...Το μεσημερι θα σας πω!

Tinaki τελικά δεν την εφτιαξα την πιτα...Ειχε ο αντρας μου κενό και πηγαμε λιγο στα jumbo που ηθελα να δω αν εχει στρωματακι αλλαξιέρας. Και μετα γυρισα πτωμα χωρις να εχω κανει τιποτα ιδιαιτερο και αφού μ επιασε μια πέινα και την επεσα σε ψωμί με μελι και κάτι μπισκότα βρώμης:roll:Palmoma γι αυτό σπυ λεω φατα τα εκλαιράκια, δεν ειναι για να τα κοιτάς!!:tongue: Και η καθαρή Δευτερα δεν εχει και τιποτα πολύ παχυντικό, ε? Δεν ξερω αλλά ετσι μου φαίνεται!

Για τις ετοιμασίες πιο πολύ στα λέω γιατι απορώ πως κρατιέσαι!! Εγώ θελω να τα κάνω όλα από τωρα:cool:

Future που εισαι καλέ???????????? Μη μας αγχώνεις!

Ioannav κι εσύ τωρα που εισαι καναπεδάτη επρεπε να σ εχουμε πιο συχνά!! Μηπως εχεις ξεθαρρέψει??

Καλημερα!!Εδώ είμαι!!Χθες δεν μπήκα...το πρωί ήμουνα στην πόλη,δουλειές με την τράπεζα.Δεν βγήκε άκρη...δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο,σηκώνω τα χέρια πια!!!:confused::confused:

Έγινε και μια φασαρία με τη πεθερά μου...δεν μας φτάνουν όσα έχουμε τον τελευταίο καιρό,έχουμε και αυτήν την μ@λ@... να μας λέει μαμακίες!!!!!!!!!!!

Πρώτη φορά είδα τον άντρα μου τόσο θυμωμένο!!!!Έγινε χαμός(εγώ από έξω)...δεν νομίζω να μείνει εκεί το θέμα,θα έχουμε και συνέχεια.Βγήκε όμως και ένα καλό....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!!:P:p:

Θα μείνω εδώ.Πάντως εγώ το δήλωσα...ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ!!!!!!!:evil::evil:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα!!Εδώ είμαι!!Χθες δεν μπήκα...το πρωί ήμουνα στην πόλη,δουλειές με την τράπεζα.Δεν βγήκε άκρη...δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο,σηκώνω τα χέρια πια!!!:confused::confused:

Έγινε και μια φασαρία με τη πεθερά μου...δεν μας φτάνουν όσα έχουμε τον τελευταίο καιρό,έχουμε και αυτήν την μ@λ@... να μας λέει μαμακίες!!!!!!!!!!!

Πρώτη φορά είδα τον άντρα μου τόσο θυμωμένο!!!!Έγινε χαμός(εγώ από έξω)...δεν νομίζω να μείνει εκεί το θέμα,θα έχουμε και συνέχεια.Βγήκε όμως και ένα καλό....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!!:P:p:

Θα μείνω εδώ.Πάντως εγώ το δήλωσα...ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ!!!!!!!:evil::evil:

Ααα μαλιστα! Θυμαμαι την πεθεροπληξία σου, αλλά και οτι ηταν μακριά και δε σας ενοχλούσε... Τι να πω, υπομονη! Και μου αρεσει που σκεφτεσαι τα θετικά:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ααα μαλιστα! Θυμαμαι την πεθεροπληξία σου, αλλά και οτι ηταν μακριά και δε σας ενοχλούσε... Τι να πω, υπομονη! Και μου αρεσει που σκεφτεσαι τα θετικά:tongue:

Ναι!!!Πραγματικά δεν πάει άλλο.Η γυναίκα έχει λαλήσει εντελώς.Για το ίδρυμα είναι...κοντεύει να τους στείλει όλους.Στην γειτονιά δεν της μιλάει κανείς....περνάνε μπροστά από την πόρτα της τρέχοντας!!!!!Την τελευταία φορά που πήγαμε,μας έπιασαν και μας είπαν να την κλείσουμε σε ίδρυμα για να ησυχάσουν!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Palmoma οχιιιι!!!Μη τα φας τα γλυκα!!Κρατα γερα!!:P:p

Καλα,καποιες πεθερες,ή δεν καταλαβαινουν, ή κανουν πως δεν καταλαβαινουν!

Future σημασια εχει πως ο ανδρας σου σε στηριζει.Τιποτε αλλο!Το ζευγαρι πρεπει να μενει ενωμενο,ετσι πιστευω.Και σκεψου και το αλλο..Δε θα πας το Πασχα εκει,αρα εχει και τα καλα της η υποθεση!!:P:p

Palmoma οχιιιι!!!Μη τα φας τα γλυκα!!Κρατα γερα!!:P:p

Καλα,καποιες πεθερες,ή δεν καταλαβαινουν, ή κανουν πως δεν καταλαβαινουν!

Future σημασια εχει πως ο ανδρας σου σε στηριζει.Τιποτε αλλο!Το ζευγαρι πρεπει να μενει ενωμενο,ετσι πιστευω.Και σκεψου και το αλλο..Δε θα πας το Πασχα εκει,αρα εχει και τα καλα της η υποθεση!!:P:p

Κοριτσάρα μου τι κάνεις;Ελπίζω να μην αγχώνεσαι τώρα που πλησιάζει ο καιρός!!!Όλα καλά θα σου πάνε...ελπίζω μόνο να βρίσκεις και λίγο καιρό να μας λες τα νέα σου!!Μη μας ξεχάσεις!!!

Όσο για την πεθερά μου....να σας πω τον ένα λόγο (γιατί έχει και διάφορους άλλους) που είναι θυμωμένη και προκαλεί φασαρίες τελευταία;Κρατηθήτε....

θύμωσε γιατί δεν πληρώσαμε ΕΜΕΙΣ το χαράτσι της ΔΕΗ για το σπίτι που μένει ΑΥΤΗ!!!!

Αν έχει το θεό της η ηλίθια...εδώ θα μας πάρει η τράπεζα το σπίτι...αυτή το βιολί της!!!!!Και κάθε λίγο και λιγάκι λέει"να πεθάνω να ηρεμήσετε"....όλο υποσχέσεις είναι....

Συγνώμη βρε κορίτσια για αυτό....δεν είμαι κακιά,στο κάτω κάτω ο καθένας τα χρόνια του ζει....αλλά είμαι τόοοοοσο χάλια αυτή την περίοδο που δεν αντέχω άλλο!!!!Σορυ....

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...