Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!! Νομίζω ερχεται η ανοιξη (επιτέλους!) Δεν κάνει παγωνιά μετα από πολύυυυυυ καιρό! Αντε επιτελους να μας δει και λίγο ο εξω κόσμος:tongue:

Ξενύχτι κορίτσια...μην φανταστείτε...με πήρε ο υπνος το απόγευμα και έτσι τώρα βρικολάκιασα. Βλέπω για 1000οστή φορά τον Σωματοφύλακα (αξέχαστη Whitney) και να'ναι καλά το STAR με τις 1000άδες διαφημίσεις που βάζει στα διαλείμματα.

Κι εγω την είδα και μου άρεσε τοσο πολύ και ο Kevin Costner!!:cool::cool: Από τοτε που ημουν πιτσιρικάκι μου αρεσε δηλαδή!!

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι μου κάνετε σήμερα;Έχει ωραία μέρα,ήλιο,όχι πολύ κρύο...καλά είναι.Χαζευω στο ίντερνετ...μετά από τόσο καιρό,φαί έχω από χθες...είχα κάνει χοιρινο με πατάτες.Πέτυχα στο youtube κάτι βιντεάκια για την Ελλαδα...θα σας τα βάλω μετά να τα δείτε και εσείς...μου άρεσαν πολύ!!!

Αυτάαα......ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ;;;;;;;;:tongue::tongue:

Κοιμόμαστε, κοιμόμαστε.... Εγώ αν δεν πάει 10 δε σηκώνομαι πια! Κάνω κουρα ομορφιάς:tongue: Ελπίζω αυτα που βλέπεις να ειναι καλά...ειπαμε αισιοδοξούμε!

Από φαγητό θα κάνω παγκάσιους στο φουρνο. Ειναι ενα ψαρι σα γλωσσα και να πω την αληθεια δεν το ηξερα αλλά το εκανε η σπιτονοικοκυρά μου περυσι και με ξετρελαινε... Το εκανε σαν πλακι αλλά με χορτα. ΒΕβαια εχει παθει overdose ψαριου ο αντρας μου που δεν τα συμπαθει καθολου, αλλά τι να κάνουμε!!

Θα βάλω και κανα πλυντηριο...αλλά για την ωρα χαζεύω στην τηλεόραση..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες,

Futureaki τι καλά που σε ξαναβρήκαμε!!! Future gossips χωρίς future γίνεται;

Δεν γίνεται.

Για όλες μας είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα τα καταφέρουμε. Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες.

Εγώ δουλειά, δουλειά μπήκα λίγο να δω τα νέα σας, βολτίτσες διαβάζω! Καλά κάνετε κούκλες μου.

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!

Μπηκα να πω μια καλησπερα,δεν εχω ιδιαιτερα νεακια,μια πεφτω,μια σηκωνομαι!

Τζεμινακι.μπορει οντως το ενα μωρακι να ειχε πλακωσει το εντερακι σου!!!!!χαχαχα!

Εσυ Ιοαννουλι παντα ειχες προβληματακι δυσκοιλιοτητας η τωρα με τα μπεμπε εμφανιστηκε;;

fUTURE,κανενα νεακι εσυ;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας

ο γιατρός ειπε οτι όλα καλά...και πάλι σε 2 εβδομάδες θα με δει. Και μετά ξεκινάμε κάθε εβδομάδα...μπρρρρ πλησιάζει.

Πήγα και ζωγραφική αλλά σήμερα πήγα σέρνοντας...δεν ειχα καμία όρεξη. Τέσπα...θα πάω και την Πέμπτη γιατί την ερχόμενη Δευτέρα που είναι Καθαρά Δευτέρα δεν θα κάνουμε μάθημα.

Νιώθω πολύ κούραση και βάρος....ίσως αυτό ειναι και φυσιολογικό. Σέρνομαι κυριολεκτικά και δεν έχω καθόλου ενέργεια πια.

A5K6p3.png

palmoma μια απο τα ιδια.Ενεργεια μηδεν!Αλλα το παλευω.ολο και καμια δουλιτσα,καμια βολτα,εστω για μια ωρα!Δε λεει!Αφου θα την φαω την κλεισουρα συντομα,ειπα να βγω λιγο τωρα που μπορω!!

Ειχα παέι σε μια φιλη για καφεδάκι... Ειπαμε, να μη μας φαει το μεσα από τωρα που λέει και η luckystar!

Tinaki μαλλον κατι μου εκανε ο μικρός γιατι επανήλθα σιγά σιγά...Μην το ματιάσω βέβαια κιόλας:tongue::tongue:

Palmoma ολα καλά και με το γιατρό! Αυτό να σκεφτεσαι και οχι την ενέργεια που ....δεν έχεις!:tongue: Εισαι στο τελος και είναι λογικό. Κι εγώ μια απ τα ιδια...την παραμικρή δουλίτσα κανω και νομίζω οτι εχω σκ'αψει! Ελπίζω να επανέλθουμε μετα γιατι αλλιώς τη β'αψαμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Αντε εγω εκλεισα χτες, εγώ ανοίγω το καφε σημερα! Ξυπνησα νωρίτερα γιατι θα κατεβω κεντρο για μια δουλειά και για καφεδάκι με μια φιλη μου! Ειμαι πολύ χαρούμενη!:P

Εσείς τι κ'ανετε?? Μη χανεστε πάλι βρε κορίτσια.....

Ερώτηση προς οσες εχουν κάνει/ δει παιδικά δωμάτια: Συνηθως τι επιπλα εχουν μέσα?? Εχω μπερδευτεί λιγάκι... Εμεις θα εχουμε 2 κουνιες, ντουλάπα (εντοιχισμένη) και λεω ν αναεβάσω και μια καρέκλα για να καθομαι π.χ να θηλάζω ή οποιος αλλος καλοθελητής μπορεί να βοηθάει. Τωρα εχω ενα κρεββάτι αλλά θα το βγαλω γιατί ειναι ημίδιπλο και θα μου κλείνει ολο το δωμάτιο...και το χρωμα ειναι και τελειως ασχετο.

Βασικά ρωτάω γιατι μιας και θα εχω χωρο σκεφτομαι να πάρω και μια αλλαξιέρα (εχει το Ικεα πολύ φθηνες) με ενα ραφι από κάτω γιατι ειδα στην τηλεόραση ενα παιδίατρο που εκανε μπανιο ενα νεογεννητο και εχει μετα ενα σωρό πραγματα να τους κάνεις (μπατονέτες, κρεμες, παμπερς...) Ολα αυτά κάπου πρεπει να τα εχω ευκολα προσβάσιμα.

Μεχρι τωρα ελεγα να παρω μια αλλαξιερα που εφαρμόζει πάνω στην κουνια, και να την εχω μονιμα εκει και τα πραγματα να τα εχω μεσα στη ντουλάπα, φαντάζομαι ομως οτι δε θα βολεύει ετσι και πολύ...τι λέτε:confused::confused:

Αχ συγγνώμη που μακρυγόρησα..:rolleyes::rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα σε όλες

gemini και εγώ το είδα στο μέγκα το μωράκι που το έκανε μπάνιο ο παιδίατρος και μπορώ να πω πως φοβήθηκα ολίγον τι!!! πολύ δύσκολο μου φάνηκε..και αν είναι και για 2 μωρά.....άστα βράστα...αν και άσχετη νομίζω πως σίγουρα πρέπει να πάρεις μια αλλαξιέρα με ράφια απο κάτω..περισσότερες οδηγίες θα σου δώσουν οι πιο έμπειρες. οι κουρτίνες σου ήρθαν? αν θυμάμαι καλά τις είχες παραγγείλει ε?

εγώ τα ίδια, νιώθω κουρασμένη συνέχεια, ευτυχώς ελλατώθηκαν οι ναυτίες και μπορώ και τρώω..άντε να βάλω κανα κιλό γιατί έρεψα το καημένο!!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!

Μπηκα να πω μια καλησπερα,δεν εχω ιδιαιτερα νεακια,μια πεφτω,μια σηκωνομαι!

Τζεμινακι.μπορει οντως το ενα μωρακι να ειχε πλακωσει το εντερακι σου!!!!!χαχαχα!

Εσυ Ιοαννουλι παντα ειχες προβληματακι δυσκοιλιοτητας η τωρα με τα μπεμπε εμφανιστηκε;;

fUTURE,κανενα νεακι εσυ;;;

δεν είχα ποτέ πρόβλημα τίνα μου, τώρα μας προέκυψε και αυτό

ty11p2.png

Καλημεραααα!!!!!!!!!Τι κάνετε;

Ηλιος σήμερα,καλή θερμοκρασία.Πλένω σπανάκι για σπανακόρυζο.Και προσπαθώ να σκεφτώ τι θα κάνω για φαί την Καθαρά Δευτέρα για να πω τον άντρα μου να ψωνίσει.Καλά..ταραμά σίγουρα(πεθαίνωωω)...και φασόλια πιάζ...κανένα ντολμαδάκι....και ίσως κανένα σαχανάκι γαρίδες.Καλά είναι;Σας άνοιξα την όρεξη;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

AAAAA!!!!Palmomaki πολύ χαίρομαι που η καρυδόπιτα είχε τόση επιτυχία!!!:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μολις γυρισα και φαγαμε....Τι ωραια που ειναι η βολτα, σας το χω ξαναπεί?:tongue:

Και με τον καιρό αυτό δεν το συζητώ, ακόμα καλύτερα. Μονο που πλεον δεν μπορώ να πάρω τα ποδια μου...Κανω δυο βηματα και λαχανιάζω:( Κι επίσης πρεπει να χω και μια τουαλέτα καβάτζα μαζί μου:rolleyes:

Ioanna κι εγώ καπως τρομαξα που το εβλεπα ετσι το μωράκι να γατζώνεται σε μαιμουδάκι:tongue: Θα τα καταφέρουμε ομως!! Θα παω και στα μαθηματα που κανουν τα mothercare. ελπίζω να μαθω τιποτα χρησιμο...

Και για την αλλαξιέρα το αποφάσισα...Θα πάρω μια πολύ οικονομική από Ικεα (σκεψου 25Ε εχει!) Ελπίζω βεβαια να ειναι σταθερη:rolleyes: Ρωτησα και για στρωματακι οπότε ολα οκ!

Οι κουρτινες δεν ηρθαν ακόμα...Πάει λιγο με το πάσο της αυτη... ΚΑι της ειπα οτι δε βιάζομαι κιολας!

Futuraki ναι ειμαστε για σαρακοστιανα τη Δευτερα... Θα σε στεναχωρήσω βεβαια γιατι δεν τα συμπαθώ. Αν εξαιρέσουμε τα καλαμαράκια! Ουτε ταραμά, ουτε φασολια, ουτε τιποτα!! Νηστική μενω!! Και τρωω ολη τη λαγάνα!

Φυσικά γαριδες σαγανάκι τις τιμώ επίσης! Αλλά δεν μπορώ να πω οτι τις πολυφτιάχνουμε...Θα δούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;

gemini,πολυ πλακα εχουν αυτα που γραφεις χοντρη!!!!!!!!!χαχαχα!τι ωραια!!!!!!!Εχω κατι νεα για το σπερμα,μπες οποτε βρεις χρονο στο ποστ ολιγοασθενοτερατοσπερμια να διαβασεις!Ειναι αρκετα αισιοδοξα!!!!!!

Τα φιλια μου στις υπολοιπες χοντρογκαστρουλες,στη future και στη mammysoon!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια μου

λοιπόν Geminaki εγώ το θέμα αλλαξιέρας το έλυσα ως εξής. Πήγα σε ένα επιπλάδικο της γειτονιάς, πήρα μια συρταριέρα με 5 όχι πολύ βαθιά συρτάρια, και συνολικού υψους περίπου 85 εκ. Πάνω σ'αυτήν προσάρμοσα ένα στρωματάκι αλλαξιέρας (στο οποίο θα βάλω οπωσδήποτε κάλλυμα σελτεδάκι το οποιο όμως το τυλίγει με λάστιχο...εχουν τα mothercare για να μην μετακινείται). Στο πρώτο συρτάρι θα έχω πάνες, κρέμες, μπατονέτες, πετσετέ γαντάκια, κλπ κλπ. Στα παρακάτω συρτάρια θα έχω ζιπουνάκια και ρούχα κλπ. Βεβαια εγώ δεν ειχα ντουλάπα για το παιδικό και έπρεπε κάπου να βάλω και τα ρούχα...γι'αυτό και πήρα την συρταριέρα. Η νύφη μου πάλι ειχε κάνει αλλαξιέρα το πάνω μέρος του πλυντηρίου και όλα τα συμπράγκαλα τα είχε σε ένα ράφι πάνω από το πλυντήριο στο μπάνιο όλα αυτά...και ήταν ιδιαίτερα βολικό η αλήθεια ειναι...αλλά εγώ έχω πλυντήριο που ανοίγει από πάνω και δεν λέει...και δεν έχω και ράφι...εκεί.

Στο δωμάτιο τώρα γενικότερα θα έχω, την κούνια, την αλλαξιέρα, οπωσδήποτε μια πολυθρόνα για τον θηλασμό...και αναγκαστικά και μια συρταριέρα με ρούχα δικά μας που δεν χωράει πουθενά αλλού :confused:. Υπάρχει και ντουλάπα εντοιχισμένη...η οποία επίσης θα έχει ρουχα δικά μας ...ειπαμε ο χωρος δεν επαρκει.:(:(:(

Εγώ σημερα πήγα επιτέλους και πήρα τα σουτιέν θηλασμού...καλά άλλα ντ'αλλων. Φανταστείτε οτι το στήθος μου έχει μεγαλώσει σχεδόν 1 νουμερο...μην πω και παραπάνω...και με τον θηλασμό λέει (με το γάλα δηλαδή) θα μεγαλώσει ακόμα ένα. Δηλαδή τα σουτιέν τα καημένα ειναι τουλάχιστον 2 νουμερα μεγαλύτερα από τα κανονικά μου. Όταν έρθει η ώρα να το θυμάστε και οι υπόλοιπες και να πάρετε βαμβακερά..οχι συνθετικά. Λογικό βεβαια ειναι το νουμερο, βάλε το γάλα, βάλε τα επιθέματα...που να χωρέσουν όλα αυτά;

Κατά τα άλλα είχα κανονίσει αισθητικό το απόγευμα...μαζί με την μαμά. Ο αδερφός μου όμως ήθελε baby sitter και έτσι ακυρώθηκε το ραντεβού για αύριο. Πρέπει να σιδερώσω...και να αρχίσω επιτέλους να πλένω τα ρούχα, ζιπουνια κλπ κλπ κλπ με proderm.

O καιρός μας έχει εκνευρίσει...εκει που όλο το πρωι είχε ήλιο και ειπα να βάλω ένα πλυντήριο, μόλις τελείωσε το πλυντήριο ειχε συννεφιάσει και ήταν έτοιμος να βρέξει.

Αυταααα τα πολλά...δεν έχετε παράπονο από πολλυλογία ε;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...