Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αντε βρε Futuraki επιτέλους. Εμπαινα και έβλεπα τον τίτλο απο το καφέ μας και κάθε μερα αναρωτιόμουν...πότε θα επιστρέψεις. Αντε καλώς μας ήρθες και πάλι.

Ευχαριστώ και για τα κοπλιμέντα...στο βίντεο πρέπει να ειμαι στον 7ο. Τώρα να δεις κοιλιά...όχι βεβαια για 8ο όπως λένε όλες...αλλά για μένα ειναι βάρος. Το'ριξα και στο φαγητό τις τελευταίες ημέρες και η ζυγαριά πήρε τ'απάνω της άγρια.

Χθες τα παιδικά πάρτυ με ξετίναξαν....γύρισα στο σπίτι στις 11 και ημουν κοτόπουλο. Εντωμεταξύ βλέπω διάφορα περίεργα όνειρα (μαλλον απο άγχος). Είναι που πλησιάζει και δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί...αυτή η αβεβαιότητα...Δεν ξέρω τι ειναι καλύτερα...τώρα που δεν ξέρω...ή μετά αν πρώτα Ο Θεός φέρει και κανένα 2ο που θα ξέρω;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε βρε...από το άγχος είναι.Το έχουν όλες οι έγκυες όταν πλησιάζει η ώρα.

Εσύ δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα...ξέρει ο γιατρός σου και αυτό φτάνει.Και η φύση φυσικά!!!!Όλα μια χαρά θα πάνε!!!!!

Δεν πειράζει για το φαί....κοντεύεις και εσύ...εεεεε...μια φορά στο τόσο...δεν τρέχει τίποτα!!!!

Εγώ κάνω δίαιτα τώρα γιατί έφτασα τα.....τόσα.....κιλά(δεν λέω πόσα....πολλά πάντως)!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

FUTURE,γυρισες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μας ελειψες πολυ!!!!!!!!!!!

Τα νέα μας τα έμαθες!!!!!!Εγω και η mammysoon παλευουμε ακομα αλλα εχουμε στριμωξει το τερας στη γωνια και ελπιζουμε να το νικησουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη το βαζεις κατω με τα οικονομικα,ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε!Να μπαινεις να μας λες νεα σου!!!!!!!

Ιοαννουλι πως εισαι σημερα;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Future καλωσορισες!!!:P:pΑντε βρε κοριτσι και λεγαμε που εισαι!!!

Μη στεναχωριεσαι για τα οικονομικα.Ολοι ετσι ειμαστε,χαλια!Κανουμε οικονομια συνεχεια και παλι τα λεφτα εξαφανιζονται σε παγια εν ριπη οφθαλμου.Και βεβαια για αποταμιευση,ουτε λογος!

Ας ειμαστε καλα ομως και ελπιζω σε καλυτερες μερες!!

Οσο για πονοδοντο,ασε,ειναι ο χειροτερος πονος!Τι κριμα που περασες την τσικνοπεμπτη στο νοσοκομειο!Κι εγω που σε φανταζομουν στο σπιτι σου ,να κανεις απο αυτα τα ωραια τραπεζια σου,με τα φαγητα σου τα αχτυπητα!!Δεν πειραζει,σημασια εχει που το ξεφορτωθηκες το παλιοδοντο!!

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες!Πραγματι πλησιαζει ο καιρος και ειναι κατι πολυ περιεργο.Δεν το πιστευω!

Ποσο ευχομαι και στα δικα σου βρε future δε λεγεται!Μακαρι να δωσει ο Θεος να κανεις ολα σου τα ονειρα πραγματικοτητα κοριτσι μου,γιατι σου αξιζει!!

palmoma κι εγω βλεπω ονειρα!!Προσπαθω να μη δινω και πολυ βαση,γιατι μερικα ειναι ζορικα!Νομιζω ειναι οι ορμονες.Τι να κανουμε,υπομονη!!!:P

Μολις γυρισμαμε απο φαγητο στη μαμά! Μοσχαράκι λεμονάτο με πατατες τηγανητές...Απλά άπαιχτο!

Τελικά δεν κατεβηκαμε στην πόλη για καφε γιατι χτες βγηκαμε για ποτο (ναι, ναι καλά ακούσατε:tongue:) και το ξενυχτησαμε λιγάκι. Αχ κορίτσια μου, περασα πολύ ωραία!! Τελικά αν βγαινεις αραια και που το εκτιμάς περισσότερο:rolleyes:

Palmoma το ειδα κι εγω το βιντεάκι σημερα!!! Δεν ειναι το ιδιο νομιζω που ειδα στην τηλεοραση. Υποτιθεται οτι καταλαβα ποια εισαι. Αλλά κοιλιά δεν ειδα!!!!!! Καλέ που την εχεις κρυμμένη??? Και που ειναι τα κιλά σου?????? Εισαι αψογη! Πρεπει να δεις τη δικιά μου πως ειναι για να πάρεις θαρρος:tongue:

Για τα ονειρα κι εγώ νομιζω πως ειναι από το άγχος...Φαντασου που εγω εχω ακομα καιρό κι ομως ολο γυρω από κει γυρίζει το κεφάλι μου!

Αχ χαρηκα πολύ που μπηκαμε πολλές σημερα! Πάντα τετοια!:D

Φιλιά σε όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μολις γυρίσαμε από...φαγητό...τον τελευταιο καιρό ειναι η αγαπημένη μου απασχόληση μου φαίνεται. Έφαγα και το γαλακτομπούρεκό μου, ήπια και κοκα κόλα και τίγκαρα στην ζάχαρη. Μια χαρά δηλαδή.

Κορίτσια κρύο πάλι. Η μπουμπού χτυπιέται κοπανιέται και εγώ προσπαθώ να καταλαβω μήπως θέλει μου πει κάτι. (Και μόνο που σκέφτομαι οτι μπορεί να θέλει να μου πει οτι αποφάσισε να βγει νωρίτερα φρικάρω).

Θα πάω να την πέσω καναπέ και να βάλω την μουσική που την ηρεμεί μπας και γαληνέψει. Από αύριο συνεχίζεται η διαδικασία "φτιάξιμο δωματίου". Πρέπει να μετακινηθεί ο καναπές κρεβάτι....αντε να δουμε.

Και φυσικά πρέπει να αρχίσω να πλενω όλα όσα μου έχουν φέρει ή έχω αγοράσει και να τα σιδερώνω και να μπαίνουν στην συρταριέρα....αλλες διαδικασίες. Αν σας πω οτι δεν θυμάμαι καν το γραφείο και την δουλειά; Λες και δεν υπήρξε ποτέ.

A5K6p3.png

Μολις γυρίσαμε από...φαγητό...τον τελευταιο καιρό ειναι η αγαπημένη μου απασχόληση μου φαίνεται. Έφαγα και το γαλακτομπούρεκό μου, ήπια και κοκα κόλα και τίγκαρα στην ζάχαρη. Μια χαρά δηλαδή.

Κορίτσια κρύο πάλι. Η μπουμπού χτυπιέται κοπανιέται και εγώ προσπαθώ να καταλαβω μήπως θέλει μου πει κάτι. (Και μόνο που σκέφτομαι οτι μπορεί να θέλει να μου πει οτι αποφάσισε να βγει νωρίτερα φρικάρω).

Θα πάω να την πέσω καναπέ και να βάλω την μουσική που την ηρεμεί μπας και γαληνέψει. Από αύριο συνεχίζεται η διαδικασία "φτιάξιμο δωματίου". Πρέπει να μετακινηθεί ο καναπές κρεβάτι....αντε να δουμε.

Και φυσικά πρέπει να αρχίσω να πλενω όλα όσα μου έχουν φέρει ή έχω αγοράσει και να τα σιδερώνω και να μπαίνουν στην συρταριέρα....αλλες διαδικασίες. Αν σας πω οτι δεν θυμάμαι καν το γραφείο και την δουλειά; Λες και δεν υπήρξε ποτέ.

Μια χαρα μου ακούγονται όλα...και το φαγητό, και το γαλακτομπούρεκο;)

Νομίζω ειναι λογικο να τη νιωθεις τη μικρή σου συνέχεια... .Φανταζεσαι ποσο θ ανησυχούσες αν δεν την ενιωθες??? Απλά απόλαυσέ το! Εμενα μου φαινεται οτι θα μου λείψει αύτη η επαφή που εχουμε απ τη κοιλιά!Δεν εχει να κανει με τοκετό νωρίτερα. Στο γιατρό θα πας αυριο?? Μπορεί να σου πει αν κοντεύεις ή οχι..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μολις γυρισμαμε απο φαγητο στη μαμά! Μοσχαράκι λεμονάτο με πατατες τηγανητές...Απλά άπαιχτο!

Τελικά δεν κατεβηκαμε στην πόλη για καφε γιατι χτες βγηκαμε για ποτο (ναι, ναι καλά ακούσατε:tongue:) και το ξενυχτησαμε λιγάκι. Αχ κορίτσια μου, περασα πολύ ωραία!! Τελικά αν βγαινεις αραια και που το εκτιμάς περισσότερο:rolleyes:

Palmoma το ειδα κι εγω το βιντεάκι σημερα!!! Δεν ειναι το ιδιο νομιζω που ειδα στην τηλεοραση. Υποτιθεται οτι καταλαβα ποια εισαι. Αλλά κοιλιά δεν ειδα!!!!!! Καλέ που την εχεις κρυμμένη??? Και που ειναι τα κιλά σου?????? Εισαι αψογη! Πρεπει να δεις τη δικιά μου πως ειναι για να πάρεις θαρρος:tongue:

Για τα ονειρα κι εγώ νομιζω πως ειναι από το άγχος...Φαντασου που εγω εχω ακομα καιρό κι ομως ολο γυρω από κει γυρίζει το κεφάλι μου!

Αχ χαρηκα πολύ που μπηκαμε πολλές σημερα! Πάντα τετοια!:D

Φιλιά σε όλες!

Αλλη θα είδες πάλι σίγουρα.....η κοιλιά της μια χαρά φαίνεται...κούκλα είναι....

Εκεί που είναι όλες μαζί όρθιες,είναι αριστερά πάνω,με την γκρι μπλούζα....Και την δείχνει και στο τραπέζι με άλλες δυο,που κάτι λέει....\

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ,και εμένα μου λείψατε πολύ!!!!!

Και εγώ τελευταία λόγω ψυχολογικών, το έριξα στο φαί.....αφήστε....και δεν πρόλαβα να χάσω και τα κιλά της εξωσωματικής....και ....χάλια!Προσπαθώ να κάνω δίαιτα....κάτι γίνεται.Δεν με παίρνει άλλο...τα κιλά είναι πολλάααα!!!!!!!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αλλη θα είδες πάλι σίγουρα.....η κοιλιά της μια χαρά φαίνεται...κούκλα είναι....

Εκεί που είναι όλες μαζί όρθιες,είναι αριστερά πάνω,με την γκρι μπλούζα....Και την δείχνει και στο τραπέζι με άλλες δυο,που κάτι λέει....\

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ,και εμένα μου λείψατε πολύ!!!!!

Και εγώ τελευταία λόγω ψυχολογικών, το έριξα στο φαί.....αφήστε....και δεν πρόλαβα να χάσω και τα κιλά της εξωσωματικής....και ....χάλια!Προσπαθώ να κάνω δίαιτα....κάτι γίνεται.Δεν με παίρνει άλλο...τα κιλά είναι πολλάααα!!!!!!!!!!:confused::confused:

τι να πω....μπορεί να ειδα αλλη...

Τελοσπάντων, προλαβαίνεις μεχρι που θα ανοιξει ο καιρός να χασεις μερικά. Βασικά οσα και να ναι, εσύ να βαζεις μικρούς στοχους! Και 2 κιλά το μηνα να χανεις, μια χαρα θα ειναι.

Οσο για το "λογω ψυχολογικών το εριξα στο φαι" πίστεψέ με...το ξερω πολύυυυ καλά:rolleyes:

Κατα τα αλλα ολα καλα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

βλέπω καλά, δε με γελούν τα μάτια μου ε??? ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!! άντε επιτέλους..όλες αναρωτιόμασταν εδώ αν ζεις!! αντε να μιλάμε καθημερινά απο δω και πέρα..ούτε η οικονομική κρίση ούτε τα κιλά θα μας πάρουν απο κάτω..Έλληνες είμαστε πάντα βρίσκουμε τον τρόπο, δε μασάμε λέμεεεεε

palmoma και εγώ σε είδα στο βιντεάκι ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!! και φαίνεται και η κοιλούμπα σου η χαριτωμένη!! επίσης νομίζω οτι η μικρή σου κλώτσαγε σήμερα πολύ λόγω της κοκα κόλας..το ανθρακικό κάνει πολύ θόρυβο μέσα στην κοιλιά! γι αυτό μην ξαναπιείς

μετά απο πολύ καιρό σήμερα βγήκα έξω..αρχικά στο μπαλκόνι και μάζευα ήλιο και μετά βόλτα με το αμάξι μέχρι την Περαία..καλά ήταν..τώρα πάλι καναπέ..ευτυχώς σήμερα ήμουν λίγο καλύτερα και δεν είχα πολλές ανακατωσούρες αλλά έχω πρόβλημα με την τουαλέτα..και επειδή δεν μπορώ να πάω πονάει και πρήζεται η κοιλιά μου..με χαμομήλι και μέλι όμως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

μετά απο πολύ καιρό σήμερα βγήκα έξω..αρχικά στο μπαλκόνι και μάζευα ήλιο και μετά βόλτα με το αμάξι μέχρι την Περαία..καλά ήταν..τώρα πάλι καναπέ..ευτυχώς σήμερα ήμουν λίγο καλύτερα και δεν είχα πολλές ανακατωσούρες αλλά έχω πρόβλημα με την τουαλέτα..και επειδή δεν μπορώ να πάω πονάει και πρήζεται η κοιλιά μου..με χαμομήλι και μέλι όμως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!

Καλά εκανες και πηγες βολτούλα....ειναι πάντα αναζωογονητική!

Το χαμομηλι βοηθάει σχετικά. Αν κι εμενα τοτε δε μου εκανε κάτι...Τωρα ομως δυο μερες ειμαι καλύτερα...νομιζω το ενα μωρο κατεβηκε λιγο πιο κάτω κια αυτό με ανακούφισε!!

Οπως και να χει...ειναι μεγάλη ανακουφιση το άτιμο, αλλά οταν το εχεις δεν το εκτιμάς:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ξενύχτι κορίτσια...μην φανταστείτε...με πήρε ο υπνος το απόγευμα και έτσι τώρα βρικολάκιασα. Βλέπω για 1000οστή φορά τον Σωματοφύλακα (αξέχαστη Whitney) και να'ναι καλά το STAR με τις 1000άδες διαφημίσεις που βάζει στα διαλείμματα.

Εγώ ειμαι καλέ η κούκλα; Μπράβο μου λοιπόν. Τι καλές κοπέλες που είστε; Τι καλοι άνθρωποι; Να'στε καλά. Τώρα εσείς ξέρετε πως ειμαι....εγώ απλά σας φαντάζομαι :P

Πάω να δω το τέλος της ταινίας...φιλιάαα

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι μου κάνετε σήμερα;Έχει ωραία μέρα,ήλιο,όχι πολύ κρύο...καλά είναι.Χαζευω στο ίντερνετ...μετά από τόσο καιρό,φαί έχω από χθες...είχα κάνει χοιρινο με πατάτες.Πέτυχα στο youtube κάτι βιντεάκια για την Ελλαδα...θα σας τα βάλω μετά να τα δείτε και εσείς...μου άρεσαν πολύ!!!

Αυτάαα......ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ;;;;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρααααα

μόνο αυτό..δεν έχω πιει πρωινό, και δεν μπορώ να γράψω τιποτε άλλο ακομα. Εδώ ο καιρός ειναι συννεφιασμένος. Κρύο δεν ξέρω αν κάνει...πρέπει να βγω έξω για να δω.

Μόλις ξυπνήσει και το υπόλοιπο σώμα μου θα σας ξαναγράψω.

A5K6p3.png

Καλημερα!!:P

Πω,πω!Δε μπορω να ξυπνησω με τιποτα!!!Εδω και 10 μερες κοιμαμαι συνεχεια!!Ευτυχως που δεν παω στη δουλεια.Με εβλεπα να κοιμαμαι πανω στο γραφειο!!χαχαχα!!

Απο φαγητο δεν ξερω τι να φτιαξω.Μαλλον κατι απλο.Επειδη φαγαμε πολυ κρεας αυτες τις μερες,καλυτερα να φτιαξω καμια φακη να κανουμε λιγο αποτοξινωση!!

Πως ειστε τα υπολοιπα κοριτσια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...