Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ioanna με το που μπήκα διάβασα τα ευχάριστα!

Μπράβο κοπέλα μου με το καλό να ακούσετε και καρδούλες. Όλα καλά θα πάνε αλλά εσύ τώρα ξέρεις χαλαράαααααα.

Τινα δεν ξέρω καθόλου για αυτό το θέμα, ο γιατρός τι λέει;

Palmoma εγώ μετά την αφαίρεση της κύστης πήγα σε 2 γιατρούς από τα μεγάλα ονόματα στην εξωσωματική και μου είπαν πως δεν έπρεπε να κάνω την λαπαροσκόπηση γιατί η ενδομητρίωση δεν δημιουργεί πρόβλημα στην εξωσωματική και με την επέμβαση μειώνεται η παραγωγή ωαρίων.

Με όλα αυτά συμφωνεί και ο γιατρός που έκανα την εξωσωματική.

Geminaki μου ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα, το γάλα δεν σε βοηθάει;

Lucky κοντεύεις ε; Με το καλό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικά όλα καλά κοριτσάκια μου..είδαμε 2 σάκους και έμβρυο σε κάθε σάκο και συγκινήθηκα ταμάλα..καρδιά δεν ακούσαμε΄βέβαια γιατί ήταν νωρίς μου είπε..σήμερα μπήκα στην 6 εβδομάδα και μου είπε να πάω σε 2 βδομάδες για να τα ακούσουμε..πολύ δεν είναι???σιγά μην αντέξω τόσο..με κόβω να τραβιέμαι στο τέλος της άλλης βδομάδας για να τ ακούσω!! το αίμα μου είπε πως προερχόταν απο ένα μικρό αιμάτωμα που είχα δ'ιπλα απ τον ενα σάκο και πως θα απορροφηθεί απ τον οργανισμό μου..είπε να μην ανησυχώ και να ξεκουράζομαι..άρα δεν θα πάω για το καθημερινό τζόκιγκ σήμερα!!!

Ελα ελα!! Χαλάλι η θυσία του τζοκινγκ!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!

Οι πρωτες βδομάδες κυλάνε αργά η αλήθεια ειναι. Φταιει και το οτι δεν πολυκαταλαβαίνεις οτι εισαι εγκυος...Πρεπει ομως να το χωνέψεις σιγά σιγά! Στο γιατρό να πας οποτε νιώθεις εσύ οτι πρέπει!

Ειπαμε ερχονται οι νύφες;);)

Mammysoon το γαλα μαγνησίας και αλλα τετοιου τυπου σκευάσματα (πχ duphalac) δε με βοηθάνε. Τοσο καιρό μια χαρα ημουν, το ειχα ρυθμίσει. Τωρα πιστευω απλά ο ενας ειναι σε θεση που εμποδίζει το εντερο να κουνηθεί... Θα δουμε!

Εσύ ολα καλα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρααααα

χάθηκα...εεε αλλά μπήκα και διάβασα καλά νέα (μπράβο Ioannaki) και καλως την 3η κατά σειρά διδυμομάνα λοιπόν της συζήτησης. Και στα δικά σας οι υπόλοιπες:P

Εγώ χθες παιδιά...ξεσκί...στο φαγητό. Μετά από πολύ καιρό, τι σουβλακια (καλαμάκια για τις Αθηναιες), τι μπιφτέκια, τι τζατζίκια, τι πίτες, τι πατάτες....χαμός. Ήπια και ενα ποτήρι κρασί που έφερε φίλος που το φτιάχνει ο ίδιος και ειναι αγνότατο. Ήπια και πόση κοκα κολα μετά να χωνέψω...εφτιαξε και η μαμα γαλατόπιτα και την τίμησα και αυτήν...και σήμερα ένιωθα 1000 κιλά. Το μωρό επαθε ντουβουρτζά από το φαϊ, και δεν κουνιόταν καθόλου...Εγω φυσικά δεν ανέβηκα στην ζυγαριά το πρωι....και σήμερα θέλω να τρώω μόνο φρούτα. Εχουν μείνει βεβαια κρεατα από χθες...αλλά μόνο που τα βλέπω....:shock:

Το πρωί δε...είχα ραντεβού με μια φίλη μεσίτρια να μου δείξει κάποια σπίτια...το τι σκάλες ανέβηκα (αν το'ξερε ο άντρας μου θα με έδενε στο σπίτι). Η αλήθεια ειναι οτι το παραέκανα, τα περισσότερα ήταν υπό κατασκευή και δεν δουλευε το ασανσερ...και η μεσίτρια δεν ήξερε οτι ήμουν έγκυος...είχε να με δει πολλούς μήνες. Τέσπα γύρισα σπίτι, την έπεσα στον καναπέ και γι'αυτό γραφω μόνο τώρα...

Θέμα δυσκοιλιότητα! Αααααχ βααααχ. Πριν περίπου 2 μήνες πέρασα μια απίστευτη φάση, με δυσκοιλιότητα τρελλή, και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν...αιμορροϊδες. Οι οποίες παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει ρυθμιστει...παραμένουν και ειναι λειαν ενοχλητικές. Κάνω προσπαθειες από τότε να τις συνεφέρω...γιατί φοβαμαι οτι με τον τοκετό θα χειροτερεψει η κατάσταση...αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να βάλω κορτιζονούχο σκέυασμα και βάζω μια φυτική αλοιφή...αλλάαααα. Κάντε ό,τι μπορείτε να μην φτάσετε στο σημείο αυτο. Εμένα τα ακτινίδια με βοηθούν και το πολύ (πολύ ομως) νερό. Και γενικά οι σαλάτες....

Mammysoon δεν το ήξερα αυτό για την μείωση του αριθμού ωαρίων. Εγώ όταν έκανα την επέμβαση δεν ειχαμε αποφασίσει να πάμε για εξωσωματική. Θεωρήθηκε οτι η εκτεταμένη ενδομητρίωση ήταν λόγος υπογονιμότητας (γιατί κάτι άλλο δεν μας εβρισκαν) και επομενως προχωρήσαμε στην επέμβαση. Εντούτοις επειδή ο γιατρός μου έδωσε περιθώριο 6 μηνών μεταξύ του να μείνω έγκυος ή να πάμε για θεραπεία με ορμόνες (παύση περιόδου για κάποιους μήνες) εγώ ήθελα να μείνω έγκυος οπωσδήποτε. Εκανα 3 σπερματεγχύσεις, δεν επιασαν και πήγα σε εξωσωματική. Και ευτυχώς μου'κατσε!

Βρε Lucky εχω ρωτήσει 100 φορές...πότε έχεις ΠΗΤ;

A5K6p3.png

Palmoma καλά εκανες!!! Του δωσες και κατάλαβε! Οκ σημερα, θα εκανες φαντάζομαι λίγο κράτει...:tongue:

Καλά τις αιμορροίδες τις φοβάμαι πολύ...αλλά ακομα ειμαι οκ! Ελπίζω να μη φτασω σε τετοιο σημείο, γιατι φαντάζομαι ειναι πολύ ενοχλητικές:rolleyes:

Τελοσπάντων, τωρα ειμαι κάπως καλύτερα και λεω να μη βαλω υπόθετο.

Από σπίτια ειδες τιποτα καλο? Αμαν κι εσύ με τις σκάλες!! Τωρα στο μηνα σου πρεπει να τα κάνεις αυτά τα ζογκλερικά??:tongue:

Α! Το πρωινο του Mega εδειξε την κοπή της πιτας Στοχος. Εκεί δε λεγαμε οτι ήσουν?? Πάντως δεν ειδα καμια εγκυμονούσα... Μονο μια κοπέλα που καθοταν προσεξα με γκρι πουλοβερ με σκουρο σχέδιο/μαλλινο μπροστά. Δε φαντάζομαι να σουν αυτή!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγώ ημουν...με το γκρι πουλοβερ. Μια ψηλή που ηταν "επιβλητική" που λεει και η πεθερά μου...χαχαχα

Το έχουν βάλει το βιντεάκι και στο site του Στόχου...φαίνομαι τεράστια. Ειμαι και αβαφη και αχτένιστη...ότι πρέπει :confused:

Συγνώμμη αλλά γιατί χάθηκε η συζήτησή μας;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

ioanna μπραβο!! Διδυμακια,ειδες που σου το ειχα πει??:P:pΜα φαινοταν παιδι μου απο τη χοριακη!!Αντε,με το καλο,ολα θα πανε τελεια!!!

Gemini νομιζω δεν καταλαβες.Την Τσικνοπεμπτη εφτιαξα σαλατα ,δεν εφαγα μονο αυτη!!:tongue:Βρε με εβλεπαν τα πα"i"δακια και ετρεμαν!!Εσκασα στο φαι!!Δεν εφαγα ομως τιποτε αλλο.Και ειχε φερει η θεια μου μια τυροπιτα φτιαχτη,αμαρτια!Ασε,ολοι ειχαν φερει απο κατι κι εγω τα βλεφαριαζα αλλα..κρατησα χαρακτηρα(τρομαρα μου!!)Και μετα ολοι να τρωνε γλυκα κι εγω να μασουλαω το μηλο μου:P:p!! Αλλα η διατροφη,διατροφη!!χαχαχα!!

Palmoma με συγχωρεις για την ΠΗΤ αλλα ουτε κι εγω ξερω ακριβως διοτι αν και η τελευταια ημ/νια ειναι 21 Μαρτη,ο γιατρος μου μου ειπε να παω σε 10 μερες να με δει και να κλεισουμε ραντεβου.Αρα σε 15 μερες το πολυ..εχουμε γεννητουρια!!Μακαρι να δωσει ο Θεος και να παει ολο καλα!

Να σημειωσω εδω οτι λογω διδυμης κυησης,τα μωρα την 36-37 εβδομαδα θεωρουνται τελειομηνα.Αυτο το λεω για τα κοριτσια που εχουν δυο μωρακια να το ξερουν!Στη μονη κυηση ειναι διαφορετικα.Μπορει ο γιατρος να αφησει το μωρακι στην κοιλια και αφου η εγκυος κλεισει την 40η εβδομαδα.Εξαρταται..

Καλημέρα!!!!! Ή μάλλον καλησπέρα!!!

Τι κανετε??? Ωραια μερα πάλι σημερα! Με ηλιο! Ξυπνησα ομως πρωι (9:00:tongue:) και μου κακοφάινεται! Πηγαμε κλασσικά σουπερμαρκετ, μετα εκανα μια ωριτσα μαθημα, μαγειρεψα τσιπούρες στη λαδόκολλα και τωρα ειμαι ετοιμη να χαλαρώσω στον καναπέ!!! Μου αρεσουν ομως πολύ τα Σ/Κ...Το χω ξαναπει, αλλά δεν κρατιέμαι κάθε φορα να μην το λέω:tongue:

Εγώ ημουν...με το γκρι πουλοβερ. Μια ψηλή που ηταν "επιβλητική" που λεει και η πεθερά μου...χαχαχα

Το έχουν βάλει το βιντεάκι και στο site του Στόχου...φαίνομαι τεράστια. Ειμαι και αβαφη και αχτένιστη...ότι πρέπει :confused:

Συγνώμμη αλλά γιατί χάθηκε η συζήτησή μας;

Πλακα κάνεις??? Σοβαρά εσύ ησουν! Καλά φιλενάδα νομίζω τους ειχες "λαδωσει" τους καμεραμεν!!! Ησουν η μονη που μπορούσα να προσεξω...Οκ αν εξαιρεσουμε τη Δανδουλάκη φυσικά!:tongue:

Το επιβλητική θα το ελεγα κι εγω! Εγκυμονούσα πάντως δε μου φανηκες...Δεν καλοθυμαμαι κιολας τωρα να σου πω την αλήθεια...

Ποια συζητηση χάθηκε:confused::confused:

Luckystar οκ δεν κατάλαβα!! Μονο γλυκά δεν εφαγες δηλαδή, αρα ολα οκ!

Ναι, οντως τα διδυμα στις 36 εβδ ειναι τελειόμηνα και τοτε στα παίρνουν. Κερδίζουμε ενα μηνα δηλαδή... βεβαια το βαρος ειναι δυσκολο από πολύ νωρίτερα! Τι καλά που κοντεύεις! Θα εισαι η πρώτη! Τωρα ο γιατρός καθε πότε σε βλέπει?? Θελω κι εγώ να τον ρωτησω κάποια πραγματα για το τελος στις 7/03 που θα μπαινω στον 7ο... Ή λες ειναι νωρίς?

Χτες μετρησα και περιμετρο κοιλιάς και ηταν 1,04:eek::eek: Κορμι οχι αστεία!! μεση δαχτυλίδι! χαχαχα

ΘΑ κανετε τιποτα το Σ/Κ??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά εσείς το βρήκατε εύκολα το καφέ μας...εννοώ μετά τις αλλαγές...που μας έβαλαν στο Χαλαραααα από το Ψυχαγωγικού Τύπου....γιατί εγώ το έψαχνα..αυτό εννοούσα που έλεγα γιατί χάθηκε.

Gemini δεν ξέρω τι έδειξε το MEGA. Εγώ φορούσα ένα γκρι πουλόβερ, με κάτι μαυράκια μπροστά (τυπου βούλες ας πούμε). Μηπως ήταν και καμία άλλη. Ειμαι ντερέκι, ειχα και την κοιλιά και φαινόμουν τεράστια. Στο βιντεάκι του Στοχου (στην ιστοσελίδα) ειναι ΟΚ δεν κάνουν focus σ'εμένα...τώρα στο Mega δεν ξέρω τι έδειξαν...λες να με έκαναν διασημη; :tongue:

Luckystar πολύ ωραία ακουω. Άντε με το καλό. Και εσύ καισαρική δηλαδή θα κάνεις ε; Αντε, αντε να ξεκινάνε τα γεννητουρια...

Εμείς σήμερα έχουμε 2 παιδικά πάρτυ. Ένα τα ανήψια μου μασκε, και μασκέ και για τους μεγάλους παρακαλώ...αλλά βαριέμαι και δεν θα ντυθω...βαριέμαι όμως οικτρά. Και ένα το βαφτηστήρι που είχε γενέθλια την Τετάρτη. Θα πρέπει να πάω και στα δυο, και να δω πως θα τα συνδυάσω...και επιπλέον βεβαια θα ειμαι και μόνη μου γιατί ο σύζυγος έφυγε πάει στο χωριό.

Τα πόδια μου έχουν πρηστεί πάλι σήμερα. Τα χέρια μου επίσης (ετσι ξύπνησα με δαχτυλάκια λουκάνικα) και θα'θελα να είμαι χαλαρή, να πάω κανένα σινεμα με την μαμά το πολύ...αλλά...άλλες οι βουλές των συγγενών.

Θα χαλαρώσω αύριο...που μας έχουν βεβαια καλεσμένους για φαγητό, αλλά ενταξει το απόγευμα θα ειμαι ελεύθερη.

Δευτέρα έχω και εγω γιατρό...για να δουμε τι θα πει. Στις τελευταίες ουρων είχα λίγο αυξημένα πυοσφαίρια...δεν ξέρω τι σημαινει.:confused:

A5K6p3.png

ε.

Gemini δεν ξέρω τι έδειξε το MEGA. Εγώ φορούσα ένα γκρι πουλόβερ, με κάτι μαυράκια μπροστά (τυπου βούλες ας πούμε). Μηπως ήταν και καμία άλλη. Ειμαι ντερέκι, ειχα και την κοιλιά και φαινόμουν τεράστια. Στο βιντεάκι του Στοχου (στην ιστοσελίδα) ειναι ΟΚ δεν κάνουν focus σ'εμένα...τώρα στο Mega δεν ξέρω τι έδειξαν...λες να με έκαναν διασημη; :tongue:

Οχι...αν ησουν αυτή που ειδα δεν σου εκαναν κοντινό...ουτε κοιτούσες την κάμερα....απλά ησουν ακριβώς πίσω από κάποια αλλά (φαντάζομαι ιδρυτικά) μέλη και σε εδειχνε. Μην αγχώνεσαι δηλαδή...

Εμείς σήμερα έχουμε 2 παιδικά πάρτυ. Ένα τα ανήψια μου μασκε, και μασκέ και για τους μεγάλους παρακαλώ...αλλά βαριέμαι και δεν θα ντυθω...βαριέμαι όμως οικτρά. Και ένα το βαφτηστήρι που είχε γενέθλια την Τετάρτη. Θα πρέπει να πάω και στα δυο, και να δω πως θα τα συνδυάσω...και επιπλέον βεβαια θα ειμαι και μόνη μου γιατί ο σύζυγος έφυγε πάει στο χωριό.

Τα πόδια μου έχουν πρηστεί πάλι σήμερα. Τα χέρια μου επίσης (ετσι ξύπνησα με δαχτυλάκια λουκάνικα) και θα'θελα να είμαι χαλαρή, να πάω κανένα σινεμα με την μαμά το πολύ...αλλά...άλλες οι βουλές των συγγενών.

Θα χαλαρώσω αύριο...που μας έχουν βεβαια καλεσμένους για φαγητό, αλλά ενταξει το απόγευμα θα ειμαι ελεύθερη.

Δευτέρα έχω και εγω γιατρό...για να δουμε τι θα πει. Στις τελευταίες ουρων είχα λίγο αυξημένα πυοσφαίρια...δεν ξέρω τι σημαινει.:confused:

Ωχ τα ψιλοβαριέμαι τα παιδικά πάρτυ:roll: Ειναι υποχρεώσεις ομως δεν μπορέις να κάνεις αλλιώς. Ετσι θα περιμένουμε κι εμείς κοσμο στα δικά μας:tongue:

Πως και πρηστηκες? Εφαγες κάτι αλμυρο? Σου ειπε να μετρας και την πίεσή σου?? ΤΑ πυοσφαίρια δεν ξερω τι ειναι αλλά μια φορα (οχι εγκυος) που μου ειχαν βγει αυξημενα νομιζω δεν ηταν τιποτα. Αλλά τις εχω πετάξει τις εξετάσεις και δεν μπορώ να δω...

Πάντως σημερα προσπάθησε να περάσεις οσο καλύτερα γινεται...

Εμείς δεν εχουμε κανονίσει τιποτα ακόμα...Υπάρχει περιπτωση να πάμε για ποτο αν και δε μου πολυκάνει κεφι γιατι δεν πινω και τιποτα... Θα προτιμούσα φαγητο.

Αυριο εδώ ειναι η παιδική παρ'ελαση του καρναβαλιού, οπότε θα κατεβουμε στο κεντρο για καφεδάκι με χιλιάααααδες πιτσιρίκια! Κανουμε προβα για του χρόνου:tongue: Μετα κλασσικά φαγητό στη μαμά μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma εκ πειρας σου λεω οτι τα πυοσφαιρια δεν ειναι κατι ανησυχητικο.Το πολυ πολυ να ειναι καμια ουρολοιμωξη αλλα στην αρχη,αρα με πολυ νερο θα την καταπολεμησεις.Δεν ειναι ομως τιποτα!!Τα πρηξιματα μπορει να ειναι απο το αλατακι,αρα και παλι το νερο θα σε σωσει!!

Gemini ο γιατρος με βλεπει καθε μηνα,και τωρα θα παω στις 10 μερες για να με ξαναδει και να κλεισω ημ/νια!Καλα,ποσο γρηγορα περναει ο καιρος,δε λεγεται!Απλα δεν το πιστευω!Μακαρι να ειναι ετσι για ολες τις κοπελες.Μακαρι πραγματικα!

Palmoma ,gemini σε ποια εβδομαδα ειστε?

παλι το ξεχασα!Συγγνωμη βρε κοριτσια,ειμαι απαραδεκτη!

Διαφημίσεις

Gemini ο γιατρος με βλεπει καθε μηνα,και τωρα θα παω στις 10 μερες για να με ξαναδει και να κλεισω ημ/νια!Καλα,ποσο γρηγορα περναει ο καιρος,δε λεγεται!Απλα δεν το πιστευω!Μακαρι να ειναι ετσι για ολες τις κοπελες.Μακαρι πραγματικα!

Α οκ! Νομιζα οτι στο τελός σε βλεπει καθε 15 στις διδυμες κυήσεις...Μια χαρα πάντως!Εφτασες στο τελος. Ακουω πολλές με διδυμα που γεννάνε από την 32η και μετα και το ψιλοφοβάμαι...

Palmoma ,gemini σε ποια εβδομαδα ειστε?

παλι το ξεχασα!Συγγνωμη βρε κοριτσια,ειμαι απαραδεκτη!

Εχουμε τικεράκι κάτω... Εγώ αυριο γινομαι 25εβδ ακριβώς!:D

Και η Palmoma 34 απ οσο θυμαμαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κουκλάρες μου....φιλιά πολλά!!!Επέστρεψε ο υπολογιστης στην θέση του και μπορώ να σας γράφω...μηνύματα εννοώ έτσι;;;:tongue:

Και απο που να αρχίσω.....έγιναν τόσα...σας διάβαζα....ευτυχώς σας 'επιασε πολυλογία...γλυκούλες μου!!!!

IOANNA....καρντάσι δεν έχω λόγια....ΜΠΡΑΒΟ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....ΟΛΕ...ΤΕΛΕΙΑ....ότι και να πω είναι λίγο!!!!ΚΑΙ διδυμα!!!!Με το καλό αγάπη μου...μια υπέροχη εγκυμοσύνη να έχεις,με αναγούλες και τάση για εμετό:tongue::tongue:!!!!!!!!!!!!!!

Lyckystar...έφτασε ο καιρός.ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ κοπέλα μου....και εδώ θα είμαστε με αγωνία να μας πεις τα νέα μετά για τα μπεμπε και την εμπειρία σου!!!!!!!!!Λίγη υπομονή ακόμη....!!!

PALMOMA..σε είδα στο βιντεάκι....να χαρώ την κοιλίτσα σου!!!Πόσο είσαι καλέ στο βίντεο;;;Σκέτη μπουμπού είσαι...τι άβαφη και αχτένιστη....έχεις μια λάμψη που δεν χρειάζεσαι τίποτα!!!!!!Αντε περνάει ο καιρός και έρχεται σύντομα η σειρά σου....!!!!

Geminaki μου τι να πω...όλα καλά μωρό μου!!!!Σου πάνε όλα καλά και έτσι θα συνεχίσεις.Ανησυχώ όμως....ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ τελευταία....τι έγινε;;;Ελειπα εγώ και δεν σου ερχόταν όρεξη;;;Εδώ είμαι τώρα....ρίξτα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Tina και mammysoon υπομονή και επιμονή...και όλα θα πάνε καλά!!!

Τα δικά μου νέα....δεν έχω....στριμώχθηκα πολύυυυυυυ οικονομικά και δεν βλέπω φως πουθενα,και θα πάμε και ακόμη χειρότερα.Έχω κάτι τρεξίματα με την τράπεζα αλλά πιστεύω να πάνε καλά τα πράγματα.Με πήρε πολύυυυυ....από κάτω αλλά τώρα πια το φιλοσόφησα...ότι είναι να γίνει θα γίνει...και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...δεν είναι στο χέρι μου.Ευτυχώς που έχω και τον αντρούλη μου που μου δίνει κουράγιο...!!!!!

ΑΑΑ!!!!!πέρασα δυο εφιαλτικές μέρες με πονόδοντο....να είναι καλά οι γιατροί για αυτό!!!!Έκανα λοιπόν τσικνοπέμπτη στο νοσοκομείο...μέχρι που ένας καλός γιατρός με λυπήθηκε και .....πάει το κακό δοντάκι που με παιδευε!!!!!!!

Αυτάααααα!!!!!!!!!!Μου λείψατε βρε......;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future..... Η μεγάλη επιστροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Σαν ταινία ακούγεται!!!!!! χαχαχα

Καλώς μας ηρθες παλι Futuraki!!!!!!! Δε θα σου πω πόοοοοοοοσο πολύ μας έλειψες για να μην το πάρεις πάνω σου:tongue::tongue:

Θα σου πω ομως οτι σε σκεφτομασταν ολες συνέχεια... Και οτι τωρα πια σε θελουμε σταθερή στην παρέα μας;) Μην ξεχνάς οτι εισαι και η οικοδέσποινα;)

Για τα οικονομικά, σκεψου απλα οτι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε:rolleyes: Κι εμεις να σου πω δεν ειμαστε στα καλά μας αλλά δε θελω να γκρινιάζω και εμψυχώνω και τον αντρα μου που πολλές φορες το οικονομικό τον ριχνει στα τάρταρα.... Ολοι ετσι αισιόδοξοι πρεπει να ειμαστε και να μην πεσουμε στην παγιδα τους και γινουμε μιζεροι!

Καλά του εκανες του παλιοδοντιού και το εβγαλες που σε ταλαιπώρησε! Ξούτ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...