Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλή Τσικνοπέμπτη....σε όλες!

Ioanna μην αγχώνεσαι...πρέπει να παραμείνεις ήρεμη. Συνεχίζεις salospir και utrogestan; Μείνε ξάπλα, μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, μην σκέφτεσαι τα παλιά....δεν πρέπει. Σε σκέφτομαι πολύ πολύ θετικά, και όλη μου η μωρουδόσκονη είναι για σένα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και καλή τρικνοπέμπτη κοριτσάκια μου

τα νέα μου δεν είναι καλά. είχα λίγο αίμα σήμερα το πρωί..σηκώθηκα στις 5 για τουαλέτα και είδα αρκετό σκούρο κόκκινο αίμα που τώρα έγινε καφέ..όπως καταλαβαίνεται είμαι πααααρα πολύ στεναχωρημένη για το τι θα ακολουθήσει..ο γιατρός με καθυσήχασε όπως πάντα, μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και θα πάω αύριο να με δει..ελπίζω να είναι όλα καλά, τι να πω

Μην αγχώνεσαι... Ειχα δει κι εγώ αιμα 2 φορές πριν ακούσω καρδούλες. Κι εμενα ο γιατρός το ιδιο μου ελεγε. Ολα καλά θα πανε, θα ακουσεις τους χτυπους και θα τρελλαθεις. Θετική σκεψη. Και ειπαμε, ακολουθείς τα χνάρια μου!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλή Τσικνοπέμπτη....σε όλες!

Ioanna μην αγχώνεσαι...πρέπει να παραμείνεις ήρεμη. Συνεχίζεις salospir και utrogestan; Μείνε ξάπλα, μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, μην σκέφτεσαι τα παλιά....δεν πρέπει. Σε σκέφτομαι πολύ πολύ θετικά, και όλη μου η μωρουδόσκονη είναι για σένα.

συνεχίζω τα ίδια φάρμακα, σαλοσπιρ,σικλακουρ και διπλασιάσαμε απο σήμερα τα ουτροτζεσταν, απο 3/ημέρα σε 5. όλα έτοιμα για τη σημερινή ημέρα?? κοίτα να μην κουραστείς και όσο γίνεται να είσαι ψύχραιμη

ty11p2.png

Μην αγχώνεσαι... Ειχα δει κι εγώ αιμα 2 φορές πριν ακούσω καρδούλες. Κι εμενα ο γιατρός το ιδιο μου ελεγε. Ολα καλά θα πανε, θα ακουσεις τους χτυπους και θα τρελλαθεις. Θετική σκεψη. Και ειπαμε, ακολουθείς τα χνάρια μου!!!

μακάρι να ακολουθήσω τα χνάρια σου..θέλω πολύ να κανω δίδυμα...γενικά θέλω πολύ να κάνω παιδάκι!!! θα σκέφτομαι θετικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο και ότι γίνει...καλά να περάσεις σήμερα και σεμνά με το φαγητό ε????? α! έχετε και καρναβάλι στην πόλη σας θα πας καμιά βόλτα?? έχω έρθει παλιότερα και γινόταν ΧΑΜΟΣ..(αν και αντιπαθώ τα καρναβάλια!)

ty11p2.png

μακάρι να ακολουθήσω τα χνάρια σου..θέλω πολύ να κανω δίδυμα...γενικά θέλω πολύ να κάνω παιδάκι!!! θα σκέφτομαι θετικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο και ότι γίνει...καλά να περάσεις σήμερα και σεμνά με το φαγητό ε????? α! έχετε και καρναβάλι στην πόλη σας θα πας καμιά βόλτα?? έχω έρθει παλιότερα και γινόταν ΧΑΜΟΣ..(αν και αντιπαθώ τα καρναβάλια!)

Ναι σου λέω εχεις κι εσύ διδυμάκια!!!! ΔΕΝ προκειται να γινει τιποτα κακό...Ειμαι σιγουρη! Κι εγώ θυμαμαι οταν ειχα δει το αιμα μου κοπηκαν τα πόδια και λέω "παει, ως εδω ηταν το ονειρο...." Πηγαν ομως ολα τελεια, και την επομενη μερα ακουσα και καρδούλες κι ας ειχα παει νωριτερα στο γιατρό απ το προγραμματισμένο μας ραντεβού. Κι εσύ το ίδιο. Παίρνεις και τα φαρμακάκια σου κι όλα καλά!! Τα καφε συνεχίζουν??

Απλά κάτσε φρονιμα! γενικά να ξερεις η διδυμη κύηση ειναι υψηλού κινδύνου και θα σου ελεγα μεχρι την αυχενική να εισαι τοσο χαλαρή σα γριούλα!!

Αυριο τι ωρα πας γιατρό?

Καλά ειναι εδω τσικνοπέμπτη αν κι εμεις δε μενουμε κεντρο... Του χρονου θα βγαλω βολτα τα αγόρια μου!!:tongue:

Το καρναβάλι ειναι ωραιο, γιατι η πολη εχει αλλον αέρα εκείνες τις μερες! Κι εχεις επιλογ'ες αν θες πας εκει που γινεται της τρελλης, ή πας αλλού πιο ήσυχα!

Palmoma φερε κανα ψητό κι από δω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ioanna γερά με τσαμπουκα. Εγώ όταν ημουν στην αναμονή σκεφτόμουν οτι το μέσα μου ειναι σαν διαμέρισμα για το υποψήφιο μωρό. Η διαθεσή μου επηρεάζει την ατμόσφαιρα του διαμερίσματος. Επρεπε να ειναι όσο πιο ευχάριστη γίνεται προκειμένου να ειναι ευχαριστημένο και να μείνει...ετσι έκανα ΜΟΝΟ θετικές σκέψεις.

Εφόσον παίρνεις τα σαλοσπιράκια σου και τα ουτροζεστανάκια σου μην φοβού! Όλα θα πάνε τέλεια. Σουπερ σου λέω.

Μην ανησυχείτε για μένα. Θα πάω ένα 2ωρακι στην ζωγραφική να ξεσκάσω και μετα θα ειμαι μια χαρούλα. Σουπερ.

A5K6p3.png

Ioanna,εγω αν και δεν ξερω πολλα από εγκυμοσυνη απ όσα εχω διαβάσει σε τετοιες περιπτωσεις,το καλυτερο ειναι η ακινησια και φυσικά τα φαρμακάκια που παιρνεις και ειδικά τα ουτρο,επίσης ξερω πως το καφε αίμα ειναι συνηθως ακίνδυνο γιατί δηλώνει κάτι παλιό.Μείνε στο κρεβάτι και σε παρακαλώ πολυ,μη σηκωνεσαι κάθε τρεις και λίγο για τουαλέτα για να δεις αν έχεις αίμα.Να εισαι όσο μπορείς πιο ηρεμη και όλα θα πάνε περίφημα,οι περισσότερες κοπέλες είχαν λίγο αιματάκι στην αρχή.

Καλή τσικνοπεμπτη να έχουμε και του χρόνου να είμαστε όλες αγκαλιά με τα μωράκια μας!

Σας φιλώ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ βρε κορίτσια, τι καλά παιδιά που είστε όλες σας..σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια..σας αγαπώ όλες σας!!!

μετά την εφιαλτική χθεσινή μέρα, σήμερα είμαι καλύτερα..προς το παρον είμαι καθαρή και στις 2 θα πάω στο γιατρό

άντε μπείτε και ξεκινήστε να γράφετε πως περάσατε χθες

καλημέρα

ty11p2.png

Καλημέρα φιλες μου!!!!!!!!!! βαρυστομαχιάσαμε χτες??? Εμείς περάσαμε πολύ ωραία! Το βραδυ δεν μπορούσα να φαω και πολύ γιατι κρατούσε το φαγητό ακόμα απ το μεσημέρι:tongue:

Σημερα εχει εναν απίστευτο ήλιο!!! Φυσικά εχει και κρύο, αλλά και μονο που βλεπεις αυτη τη λακάδα μετα από τόοοοσο καιρό, ανοίγει η καρδιά σου!

Από φαγητό λεώ να κάνω φακες, αποτοξίνωση από το χτεσινό κρεάς:tongue:

Ioannav δε σου λεμε τιποτε αλλο από αυτό που πιστευουμε! και αφού εισαι και καλύτερα τωρα ολα τελεια. περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου από τον γιατρό! πότε εκανες χοριακή?? Λογικά θα ακούσεις καρδούλες!

Palmoma εσείς πως τα περάσατε?? Τελικά τους συντόνισες ολους σου τους καλεσμένους?

Να σε ρωτησω, σημερα το πρωι ξυπνησα και η κοιλιά μου μου φαινόταν πολύ σκληρη... Κι επειδη τελαυταία εχω μεγάααααααλο προβλημα με δυσκοιλιότητα, λες να ειναι από το φαγητό + φουσκωμα εντέρου? Το εχεις πάθει ποτε? Νομίζω θα πάρω υποθετο για να ηρεμήσω... Απλά δε θελω να τα παιρνω συχνα! Το ειχα ρυθμίσει το θεμα και 2 βδομάδες τωρα πάλι χάλια...

Tinaki εσείς πως περάσατε στον αδερφό σου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα σε ολες!!

ioanna μου μην ανησυχεις!!Προσπαθησε να μεινεις ηρεμη και ολα θα πανε καλα!Η ψυχολογια παιζει τον ρολο της και αν και καταλαβαινω την αγωνια σου(ειχα δει κι εγω λιγο αιμα αλλα σε λιγο πιο προχωρημενη εβδομαδα),πρεπει να περιμενεις να πας στο γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε μια χαρα!!

Geminaki επειδη εγω ειχα μεγαλο προβλημα δυσκοιλιοτητας(για καποιο λογο τωρα περασε ),ηταν κι εμενα σκληρη η κοιλια μου ιδιαιτερα αν ειχα να ενεργηθω πολλες μερες.Ασε,επαθα και κολικο δυο φορες με τρελλο πονο.Την πρωτη φορα τρεχαμε στα νοσοκομεια και τη δευτερη επειδη το καταλαβα οτι ηταν κολικος υπεφερα για 4(!) ωρες στην τουαλετα και οταν τελικα λυθηκε(ας ειναι καλα τα υποθετα γλυκερινης),ηρεμησα!Παντως πρεπει να προσπαθησεις να το φτιαξεις το εντερο.Εκ πειρας σου λεω:ακτινιδια ή γαλα μαγνησιας ή χορτα και στην χειροτερη κανενα υποθετο.Αυτο το τελευταιο με μετρο,γιατι κανει συσπασεις στο εντερο και δε το πολυθελουμε αυτο.

Palmomaki μην κουραζεσαι καλο μου!Τωρα που πλησιαζεις στη γεννα θελει 2πλη ξεκουραση!Κι εγω χθες μονο μια σαλατα εφτιαξα.Πηγαμε στους γονεις μου,ηταν και καποιοι φιλοι,ψησανε κι εγω ουτε που σηκωθηκα να μεταφερω ενα ποτηρι!!(κρατηθηκα δηλαδη διοτι ειμαι ατομο-στην-πριζα αν καταλαβαινεις,ομως τωρα εχω πει να ειμαι χαλαρη!

Tina φανταζομαι θα περασατε υπεροχα!Τυροπιτα,ε?Πω,πω!ξερεις ποσους μηνες εχω να φαω τυροπιτα??

Mummysoon ολες τις ευχες μου,να πανε ολα !!

Βρε κοριτσια που εχει παει η Future?Ελπιζω ολα να ειναι καλα!!

Διαφημίσεις

Καλώς την Lucky!!!! τι κανεις καλέ εσύ?? Χαθηκες!!! Λογικά πρεπει να γεννάς οπου να ναι!! Κοιτα μη μας ξεχάσεις, θελουμε εμπειρία!!

Με καθησηχάζεις με αυτό που λες. Ακτινιδια τρωω καθε μερα γιατι αλλιώς δε θα πηγαινα πότε! Και μια χαρα ημουν μεχρι τωρα με εξαιρεση στις αρχες κάποιες εβδομάδες. Εχω τωρα ομως 15 μερες που αντε να χω παει 2 φορες. Φαντάσου οτι η κοιλιά μου τσιτωσε πάρα πολύ. Την τελευταια φορά που πηγα, ζυγίστηκα και με εδειξε η ζυγαριά μισο κιλό κάτω:eek::eek: Και το κακό ειναι οτι επειδή η κοιλιά ειναι μεγάλη δεν καταλαβαίνω τη δυσφορία ακριβώς...Απλά σα να φουσκώνω ξαφνικά! Υπόθετο εχω πάρει 2 φορες μεχρι τωρα στην εγκυμοσύνη. Θελω να τα αποφευγω αλλα δυστυχ'ως ειναι το μονο δραστικό! Θα δουμε!

Συγγνώμη που γινομαι και περιγραφική αλλά θελω να πω τον πόνο μου!:rolleyes:

Τυρόπιτες δεν τρως ε?? Κανεις τη διατροφη για το ζαχαρο ακόμα?? Εγ'ω την καμπύλη θα την κάνω 29/02. τοτε θα δουμε τι θα γινει!! Απο φαγητό πάντως δεν εχω παραπονο....καλοταίζομαι!! Εχω πάρει ως τωρα 3-4 κιλά. Μαλλον ο μεταβολισμός δουλέυει πολύ! Εσυ να μη ρωτησω καλύτερα:tongue:

Φυσικά και δεν θα εκανες δουλειές χτες! Στα οπα οπα πρεπει να σε ειχανε!!! Αλλα κι εσύ μονο σαλάτα?? Και λιγο κρεατάκι δε θα εκανε κακό!!

Καλά δεν ειναι να μπαινεις....σε κατακλύζω!! Δε φταιω εγώ...εισαι η πρωτη διδυμοεγκυούλα και θελω πληροφορίες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου,τι κάνετε;;;

Ανάρτησα ένα καινουριο θέμα με τιτλο '''ολιγοσθενοτερατοσπερμια''' .Καναμε σπερμοδιαγραμμα και κατι άλλες εξετάσεις στο spermlab και τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά.Οποια έχει αποψη και θέλει να μου απαντησει ας παει στο συγκεκριμένο θέμα.

Σας φιλώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικά όλα καλά κοριτσάκια μου..είδαμε 2 σάκους και έμβρυο σε κάθε σάκο και συγκινήθηκα ταμάλα..καρδιά δεν ακούσαμε΄βέβαια γιατί ήταν νωρίς μου είπε..σήμερα μπήκα στην 6 εβδομάδα και μου είπε να πάω σε 2 βδομάδες για να τα ακούσουμε..πολύ δεν είναι???σιγά μην αντέξω τόσο..με κόβω να τραβιέμαι στο τέλος της άλλης βδομάδας για να τ ακούσω!! το αίμα μου είπε πως προερχόταν απο ένα μικρό αιμάτωμα που είχα δ'ιπλα απ τον ενα σάκο και πως θα απορροφηθεί απ τον οργανισμό μου..είπε να μην ανησυχώ και να ξεκουράζομαι..άρα δεν θα πάω για το καθημερινό τζόκιγκ σήμερα!!!

tina μου δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω για το σπέρμα..ο γιατρός τι είπε? δε σας πρότεινε τρόπο βελτίωσης??

ty11p2.png

τελικά όλα καλά κοριτσάκια μου..είδαμε 2 σάκους και έμβρυο σε κάθε σάκο και συγκινήθηκα ταμάλα..καρδιά δεν ακούσαμε΄βέβαια γιατί ήταν νωρίς μου είπε..σήμερα μπήκα στην 6 εβδομάδα και μου είπε να πάω σε 2 βδομάδες για να τα ακούσουμε..πολύ δεν είναι???σιγά μην αντέξω τόσο..με κόβω να τραβιέμαι στο τέλος της άλλης βδομάδας για να τ ακούσω!! το αίμα μου είπε πως προερχόταν απο ένα μικρό αιμάτωμα που είχα δ'ιπλα απ τον ενα σάκο και πως θα απορροφηθεί απ τον οργανισμό μου..είπε να μην ανησυχώ και να ξεκουράζομαι..άρα δεν θα πάω για το καθημερινό τζόκιγκ σήμερα!!!

tina μου δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω για το σπέρμα..ο γιατρός τι είπε? δε σας πρότεινε τρόπο βελτίωσης??

Μπραβο κοριτσακι μου,μπραβο!Και ξεκουραση ε;;;μη ξεχνιεσαι!!!!!!Αντε με το καλο να τα ακουσεις τα νινακια σου!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...