Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Tina 29 η αλήθεια είναι οτι το ένα ωάριο είναι πάντα λιγο αμφίβολο. Αλλα ποτέ δεν ξέρεις ε; Τέσπα τα χρήματα ειναι πολλά και οι πιθανότητες λίγες...επομένως ίσως κανεις καλά και δεν προχωράς. Θα σου κάτσει όμως ότι και να γίνει...να το ξέρεις. Αφου σε παίζω στοίχημα.

Mamysoon και εγώ ξέρω οτι αν πάρεις τα φάρμακα για σπερματέγχυση δεν χρειάζεσαι επιτροπή. Αρκει ο γιατρός να τα γράψει για σπερματέγχυση. Θες όμως σαλπιγγογραφία, σπερμοδιάγραμμα (πρόσφατο) και υπέρηχο. Μ'αυτά πας και στα γράφουν. Η Future το είχε κάνει έτσι από όσο θυμάμαι.

Με τόσο καιρο που έχει να μπει το Futuraki σκέψου να μπει και να μας πει χαρμόσυνα....χαμός θα γίνει. Σε σκεφτόμαστε να το ξέρεις ε;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μεσημέρι

σήμερα έχει το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό...φασολάδα. Σήμερα έχει γενέθλια το βαφτηστήρι μου...γίνεται 4 το καλό μου. Αύριο λέμε να τσικνίσουμε εδώ με τον αδερφό και τα ανήψια...αλλά δεν θα το τσικνίσω πολύ το σπίτι...τα σουβλάκια θα τα φέρω έτοιμα (γιατί δεν έχω BBQ και στην ψηστιέρα κάνω ώωωωωρες μέχρι να τα φτιάξω όλα...και μέχρι να γίνουν όλα τα πρώτα έχουν γίνει ξύλο). Μόνο ίσως (ισως λέω) τις πατάτες να κάνω εδώ και κανένα λουκάνικο...

Είχα πει οτι αν ειμαι καλά θα κάθιερώσω να κάνουμε τσικνοπέμπτη στο σπίτι με φίλους...αλλά δεν εχω και πολύ όρεξη. Είναι που επέμενε η μαμά μου (και επειδή και αυτή μετά τον χαμό του αδερφού της δεν είναι και συνέχεια πολύ καλά είπα να μην της χαλάσω το χατήρι).

Αλλα νέα γιοκ. Εδώ εχει ήλιο, πριν μισή ώρα ανοιξαν οι ουρανοί και έβρεχε καταρακτωδώς, και τώρα ξαναέβγαλε ήλιο....αντε να βγάλεις άκρη δηλαδή.

A5K6p3.png

Κι εμεις αυριο είμαστε καλεσμενοι στον αδελφο μου,θα ειναι και οι κουμπαροι του κι ενας φίλος του.Θα ψησει στο μπαλκόνι!Εγω θα φτιάξω μια τυροπιτα και θα παω γτ απο το πολυ κρέας θα μπουχτισουμε!!!!!!

Κατα τ αλλα είμαι πολύ καλυτερα,αρχίζω και επανέρχομαι!Απορω πως με αντεξε ο άντρας μου ένα μήνα τωρα,απο την μια πεισμωνα από την αλλη φώναζα και πολλές φορές για ώρες δεν μιλούσα καθόλου και ήμουν στον κόσμο μου.Τωρα είμαι έτοιμη να ξαναπροσπαθησω και το κυριότερο έχω την ελπίδα μέσα μου.Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρα η όλη διαδικασία,μακαρι να σας έλεγα για μωρουδιακά αλλά ακόμα έχω αγώνα μπροστά μου.

Σας φιλώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημέρα..εδώ έχει ήλιοοοοοοο...αχ είναι πολύ ωραία..και ας τον κοιτάω απ το παράθυρο! ξύπνησα απ της 5 σήμερα..συχνοουρία και μετά αναγούλες κλπ κλπ κλπ

αύριο είμαστε καλεσμένοι για τσίκνισμα με φίλους σε ταβέρνα αλλά χλωμό το κόβω να πάμε..η μάλλον όχι απλά χλωμό, είναι αδύνατον να πάμε..ψάχνω να βρω δικαιολογία πάλι..τόσο καιρό όλο βλακείες λέω σε φίλους για να μη συναντήσω κανέναν..θα με πουν και ακατάδεκτη στο τέλος

χθες ο άντρας μου μου φερε και τούρτα! είχε και αφιέρωση πάνω!!! αν και μου τη δίνει πάααααρα πολύ αυτή η γιορτή μια χαρά μου κατσε η τουρτίτσα!!!

εγώ φασολάκια έχω απο χθες και πατάτες βραστές για μένα..τίποτα άλλο δεν τρώω..πατάτες και αγγουράκι..όλα τα άλλα ουτε να τα βλέπω

ty11p2.png

Καλό μεσημέρι

σήμερα έχει το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό...φασολάδα. Σήμερα έχει γενέθλια το βαφτηστήρι μου...γίνεται 4 το καλό μου. Αύριο λέμε να τσικνίσουμε εδώ με τον αδερφό και τα ανήψια...αλλά δεν θα το τσικνίσω πολύ το σπίτι...τα σουβλάκια θα τα φέρω έτοιμα (γιατί δεν έχω BBQ και στην ψηστιέρα κάνω ώωωωωρες μέχρι να τα φτιάξω όλα...και μέχρι να γίνουν όλα τα πρώτα έχουν γίνει ξύλο). Μόνο ίσως (ισως λέω) τις πατάτες να κάνω εδώ και κανένα λουκάνικο...

Είχα πει οτι αν ειμαι καλά θα κάθιερώσω να κάνουμε τσικνοπέμπτη στο σπίτι με φίλους...αλλά δεν εχω και πολύ όρεξη. Είναι που επέμενε η μαμά μου (και επειδή και αυτή μετά τον χαμό του αδερφού της δεν είναι και συνέχεια πολύ καλά είπα να μην της χαλάσω το χατήρι).

Αλλα νέα γιοκ. Εδώ εχει ήλιο, πριν μισή ώρα ανοιξαν οι ουρανοί και έβρεχε καταρακτωδώς, και τώρα ξαναέβγαλε ήλιο....αντε να βγάλεις άκρη δηλαδή.

Να το χαίρεσαι το βαφτηστήρι!!!

Κι εδώ μια απ τα ιδια ο καιρός... Μια ηλιο μια βροχη...Και κρυουλάκι μπορώ να πω!

Να μαζευτείτε καλέ να κανετε και το χατηρι στη μαμά σου!! Και απ εξω μια χαρα θα ειναι! Αχ πως την σκεφτομαι την τσίκνα από τωρα:tongue:

Κι εμεις αυριο είμαστε καλεσμενοι στον αδελφο μου,θα ειναι και οι κουμπαροι του κι ενας φίλος του.Θα ψησει στο μπαλκόνι!Εγω θα φτιάξω μια τυροπιτα και θα παω γτ απο το πολυ κρέας θα μπουχτισουμε!!!!!!

Κατα τ αλλα είμαι πολύ καλυτερα,αρχίζω και επανέρχομαι!Απορω πως με αντεξε ο άντρας μου ένα μήνα τωρα,απο την μια πεισμωνα από την αλλη φώναζα και πολλές φορές για ώρες δεν μιλούσα καθόλου και ήμουν στον κόσμο μου.Τωρα είμαι έτοιμη να ξαναπροσπαθησω και το κυριότερο έχω την ελπίδα μέσα μου.Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρα η όλη διαδικασία,μακαρι να σας έλεγα για μωρουδιακά αλλά ακόμα έχω αγώνα μπροστά μου.

Σας φιλώ!

Μια χαρα σας βρισκω κι εσάς και με την τυρόπιτά σου....για να γλιστράει το κρέας:tongue: Ειναι ωραίες οι οικογενειακές μαζώξεις!

Μου αρεσουν αυτά που διαβάζω για την ψυχολογία σου. Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Να ξερεις οτι ετσι θα καταφέρεις πολλά. Και παράλληλα θα εχεις απολάυσει και τις στιγμές!

Α! Και δε μας πρήζεις... Οταν θα μας λες για μωρουδιακά, εμείς θα ειμαστε πιο εμεπιρες και θα μας συμβουλεύεσαι;)

καλημέρα..εδώ έχει ήλιοοοοοοο...αχ είναι πολύ ωραία..και ας τον κοιτάω απ το παράθυρο! ξύπνησα απ της 5 σήμερα..συχνοουρία και μετά αναγούλες κλπ κλπ κλπ

αύριο είμαστε καλεσμένοι για τσίκνισμα με φίλους σε ταβέρνα αλλά χλωμό το κόβω να πάμε..η μάλλον όχι απλά χλωμό, είναι αδύνατον να πάμε..ψάχνω να βρω δικαιολογία πάλι..τόσο καιρό όλο βλακείες λέω σε φίλους για να μη συναντήσω κανέναν..θα με πουν και ακατάδεκτη στο τέλος

χθες ο άντρας μου μου φερε και τούρτα! είχε και αφιέρωση πάνω!!! αν και μου τη δίνει πάααααρα πολύ αυτή η γιορτή μια χαρά μου κατσε η τουρτίτσα!!!

εγώ φασολάκια έχω απο χθες και πατάτες βραστές για μένα..τίποτα άλλο δεν τρώω..πατάτες και αγγουράκι..όλα τα άλλα ουτε να τα βλέπω

Αχ δε φαντάζεσαι πόσο ταυτιζομαι με τα δικά σου!! Πως θυμαμαι τις πρωινες αναγούλες, και κοιμομουν στον καναπέ ακόμα και ειχα διπλα το λαπτοπ κι εβλεπα καμια ταινια να περνάει η ωρα!!

Πότε εχεις ραντεβού με τον γιατρό??

Δε θα μπορείς λες στην ταβέρνα,ε? Μπορεί να σου αρεσει η τσικνα, δεν ξέρεις;) Και στους φιλους δεν το εχετε πει ακόμα? Εμείς μετα την καρδούλα το ειπαμε γιατι δεν κρατιόμασταν αλλο αλλά και για λογους "κλεισίματος" στο σπίτι...

Εμεις αυριο βραδυ ή θα τσικνίσουμε στη μαμά ολοι μαζί και με τον αδερφό μου και τον θείο μου ή θα πάμε σε ταβερνάκι με κατι φιλους...Θα δούμε!! Θα ηθελα και σπιτι μου να εκανα τιποτα αλλά ειναι που δουλεύει ο αντρας μου την επόμενη πρωι πρωι και επίσης το κατά του ενεργειακού τζακιού ειναι οτι δεν μπορέις να ψησεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ δε φαντάζεσαι πόσο ταυτιζομαι με τα δικά σου!! Πως θυμαμαι τις πρωινες αναγούλες, και κοιμομουν στον καναπέ ακόμα και ειχα διπλα το λαπτοπ κι εβλεπα καμια ταινια να περνάει η ωρα!!

Πότε εχεις ραντεβού με τον γιατρό??

Δε θα μπορείς λες στην ταβέρνα,ε? Μπορεί να σου αρεσει η τσικνα, δεν ξέρεις;) Και στους φιλους δεν το εχετε πει ακόμα? Εμείς μετα την καρδούλα το ειπαμε γιατι δεν κρατιόμασταν αλλο αλλά και για λογους "κλεισίματος" στο σπίτι...

Εμεις αυριο βραδυ ή θα τσικνίσουμε στη μαμά ολοι μαζί και με τον αδερφό μου και τον θείο μου ή θα πάμε σε ταβερνάκι με κατι φιλους...Θα δούμε!! Θα ηθελα και σπιτι μου να εκανα τιποτα αλλά ειναι που δουλεύει ο αντρας μου την επόμενη πρωι πρωι και επίσης το κατά του ενεργειακού τζακιού ειναι οτι δεν μπορέις να ψησεις...

Δευτέρα απόγευμα θα πάω στο γιατρό..δεν έκλεισα ακόμα ραντεβού. Δεν το είπαμε σε κανέναν ακόμη, θέλω να ακούσουμε καρδιά και μετά..αλλά εντάξει κάποιες φίλες μου τις απέφυγα καιρό τώρα και δεν γίνεται άλλο, θα νομίζουν πως έχω πρόβλημα μαζί τους..αν όλα πάνε καλά απο βδομάδα θα το πούμε σε μερικούς..να σκεφτείς και στη μαμά μου σήμερα το είπα..και το ΣΚ θα έρθει ο μικρός αδερφός μου οπότε αναγκαστικά θα του το πω γιατί θα με δει μπαστακομένη στον καναπέ και θα το καταλάβει..

απ'ότι βλέπω όλες θα τσικνίσετε αύριο ε?? μπράβο ρε κοριτσάκια

ty11p2.png

Βλέπω όλες θα το τσικνίσουμε αύριο! Εμείς θα πάμε στον κουμπάρο μας.

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα τραπεζόματα, μου φτιάχνει και η διάθεση να είμαι με κόσμο.

Το πρόβλημα με τα φάρμακα κορίτσια μου είναι πως θέλω πολλές ορμόνες και δεν μου φτάνουν αυτές που δίνουν χωρίς να περάσω επιτροπή. Ο οργανισμός μου δεν παράγει πολλά ώαρια ίσως από την ενδομητρίωση, αρά θέλω γερό ντοπάρισμα! Στην προηγούμενη προσπάθεια με 300 gonal και 150 menopur έκανα μόνο 3.

Θα δω τι θα κάνω, αν βρω και από αλλού κάποιες gonal για να συμπληρώσω.

Καλό τσίκνισμα σε όλες!

Νεύρα νεύρα νεύρα....

Θέλω να κάνω τόσες δουλειες και όλο μένω στην μέση. Μία το ένα μία το άλλο. Μία κάτι έκτακτο...και το τσίκνισμα τώρα μου την δίνει για να ειμαι ειλικρινής....εντάξει δεν θα ψήσω εγώ...αλλά εγώ πρέπει να κανονίσω, τι θα φάμε, τι θα πιουμε, καμια σαλάτα, κανενα αναψυκτικο, να πάω σουπερ μάρκετ...και βρε παιδιάααα βαριέμαι. Δεν έχω διαθεση καμία. Ο άντρας μου δεν μου λέει αν θα πει σε κανέναν φίλο του να ξέρω πόσα άτομα θα ειμαστε. Ο αδερφός μου θα έρθει αργά, γιατί δουλεύει μέχρι αργά. Τα παιδιά θα τα φέρει από το απόγευμα....ααααααααα δεν μπορώ.

Μου την έχει δώσει τώρα. Θέλω να κλεινω εκκρεμότητες και νιώθω οτι η μέρα περνάει και τα θέματα...σέρνονται....δεν μπορώ.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Νεύρα νεύρα νεύρα....

Θέλω να κάνω τόσες δουλειες και όλο μένω στην μέση. Μία το ένα μία το άλλο. Μία κάτι έκτακτο...και το τσίκνισμα τώρα μου την δίνει για να ειμαι ειλικρινής....εντάξει δεν θα ψήσω εγώ...αλλά εγώ πρέπει να κανονίσω, τι θα φάμε, τι θα πιουμε, καμια σαλάτα, κανενα αναψυκτικο, να πάω σουπερ μάρκετ...και βρε παιδιάααα βαριέμαι. Δεν έχω διαθεση καμία. Ο άντρας μου δεν μου λέει αν θα πει σε κανέναν φίλο του να ξέρω πόσα άτομα θα ειμαστε. Ο αδερφός μου θα έρθει αργά, γιατί δουλεύει μέχρι αργά. Τα παιδιά θα τα φέρει από το απόγευμα....ααααααααα δεν μπορώ.

Μου την έχει δώσει τώρα. Θέλω να κλεινω εκκρεμότητες και νιώθω οτι η μέρα περνάει και τα θέματα...σέρνονται....δεν μπορώ.

Ψυχραιμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι αυτοί εγκυο γυναικα κοντα στο μηνα της και σε ταλαιπωρούνε???? Θα τους μαλώσω!!

Πάντως χαλάρωσε. Κάνε οτι μπορείς και κανεις δε θα σε παρεξηγησει. Και πες στο συζυγο οτι θες να ξερεις από τωρα για να κανονίσεις. ΝΟμίζω δε φταιει αυτός...απλά οι αντρες δεν τα καταλαβαίνουν αυτά:rolleyes:

Mammysoon δηλ το εχεις ψαξει και πρεπει να μαζεψεις δικαιολογητικά για εξωσωματική κανονικά? Εντάξει, εξοπλίσου με υπομονή και θα τα καταφερεις. Και κάποιες κοπελες που μιλάω σε αλλο καφε δεν ειχαν ιδιάιτερο προβλημα...

Στον ιδιο γιατρό θα συνεχίσεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Συγνώμη βρε κορίτσια...μπαίνω και εγω και λέω όλο βλακείες...συγνώμη. Εδώ οι κοπέλες ειναι στον αγώνα τον καλό για την απόκτηση ενός νινιού (ή και 2 γιατί όχι) και εγώ γκρινιάζω για τα σουβλάκια και τις πίτες...συγνώμη μάλλον οι ορμονες μου είναι γιατί σήμερα έχω τρελλά νεύρα.

Ioanna με το καλό να ακούσεις καρδούλα(λες) και με το καλό σιγά σιγά να αρχίσεις να το λες...όταν εσύ νιωθεις έτοιμη. Εγώ ας πούμε αναγκάστηκα να το πω νωρίς σε αρκετούς λόγω του θανάτου και της κηδείας του πεθερού...έπεσε πάνω στην 2η χοριακή. Και δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία στο χωριό. Ε εκεί αναγκάστηκα και το ειπα στην πεθερά μου...καλύτερα να το είχα πει στο STAR .... πιο αργά θα το είχαν μεταδωσει. Στην δουλειά όμως...που η εμβέλεια της πεθεράς δεν έφτανε το ειπα μετά την αυχενική διαφάνεια (δηλαδή στον 3ο μήνα).

Mamysoon και εγώ είχα ενδομητρίωση. Περυσι τέτοια εποχή έκανα επέμβαση, αφαίρεσα κύστη και το 80% από τις συμφύσεις. Και εγώ δεν έκανα πολλά ωάρια, κι ας επαιρνα αρκετή δόση. Επαιρνα puregon βέβαια αλλά τα ίδια ειναι αυτά. Και ειχα πάρει και menopur στο τέλος...δυστυχώς τις έδωσα πριν μήνες σε μια κοπέλα από το φόρουμ. Λες η ενδομητρίωση να ευθύνεται και για τα 3 δικά μου ωάρια; Δεν το ειχα σκεφτεί..ευτυχώς γονιμοποιήθηκε το 1 και εμεινε μαζί μου....και έτσι δεν χρειάστηκε να το ψάξω πιο πολύ...αλλά τώρα που το λες...λες;

Tina29 να θυμάσαι ότι την δύναμη την έχεις μέσα σου...θα την βρεις και θα προχωρήσεις. Λογικό ειναι να ανεβοκατεβαίνει η διάθεση, λογικό να "πέφτεις". Αλλά θα βρεις την δυναμη...εκει μέσα σου ειναι...και θα προχωρήσεις και θα τα καταφέρεις...ειπαμε εγώ δεν χάνω στοιχήματα. Και οι ευχές των εγκύων...πιάνουν λένε.

A5K6p3.png

Συγνώμη βρε κορίτσια...μπαίνω και εγω και λέω όλο βλακείες...συγνώμη. Εδώ οι κοπέλες ειναι στον αγώνα τον καλό για την απόκτηση ενός νινιού (ή και 2 γιατί όχι) και εγώ γκρινιάζω για τα σουβλάκια και τις πίτες...συγνώμη μάλλον οι ορμονες μου είναι γιατί σήμερα έχω τρελλά νεύρα.

Ελα βρε!! Εδω δεν εχουμε πει οτι ειμαστε για να τα λεμε ολα?? Και τα καλά και τα κακά και τα ....κουλά!! Δε νομίζω να σε παρεξηγεί κανείς!! Ετσι λεγαμε και με την οικοδεσποινα Future! Που εισαι κι εσύ καλέ να μας πεις για το τσικνισμα που θα κανεις??? Αν διαβάζεις, πολλά φιλιά!

Εγώ βαριέμαι σημερα πάλι....Ευτυχως ομως περασε η ωρα και θα παω να κανω μπανακι και μετα θα ερθουν οι ξαδερφες μου να δουμε ταινια.... Πάλι καλά που εχω κι αυτές που ειναι κοντα και χωρις υποχρεώσεις και κάνουμε παρέα!!:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα και καλή τρικνοπέμπτη κοριτσάκια μου

τα νέα μου δεν είναι καλά. είχα λίγο αίμα σήμερα το πρωί..σηκώθηκα στις 5 για τουαλέτα και είδα αρκετό σκούρο κόκκινο αίμα που τώρα έγινε καφέ..όπως καταλαβαίνεται είμαι πααααρα πολύ στεναχωρημένη για το τι θα ακολουθήσει..ο γιατρός με καθυσήχασε όπως πάντα, μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και θα πάω αύριο να με δει..ελπίζω να είναι όλα καλά, τι να πω

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...