Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλο μεσημέρι σε όλες.

Εδω βρέχει ασταμάτητα από χθες το βράδυ. Σήμερα εχει ψητό της κατσαρόλας με πουρέ και ρύζι. Ο σύζυγος έχει βάλει από το πρωί CD με μουσική και κάνει τον Dj (τώρα ειμαστε στον Elvis)...σε λίγο έχει ευτυχώς ώρα κοινής ησυχίας και θα αναγκαστεί να τα χαμηλώσει...γιατι το έχουμε κάνει εδώ...american bar :tongue:

Ασχολούμαι με τακτοποίηση, χαρτια, ρούχα, πλυντήρια, τα χθεσινά ψώνια του σουπερ μάρκετ...τέτοια.

Με'γεια τις κουρτίνες Geminaki...καλοφόρετες να τις χαρείτε με υγεία. Ωραία που βγήκες και οι μέρες σου ειναι γεματες...ειναι όμορφα. Και η Ioanna σιγά σιγά θα ξεθαρέψει (με μέτρο πάντα). Αλήθεια που είναι;

Για την μπουμπου δεν έχουν μείνει βασικά πλέον πράγματα. Περιμένω να μου φέρει και η νύφη μου ρούχα και σεντόνια που έχουν να τα ξεκαθαρίσω...και αρχίζει η φάση του πλυσίματος και της αποθήκευσης. Εχουμε που να κοιμάται, που να την αλλάζουμε, και θα έχουμε και καρότσι σε κανα μήνα. Επομένως τα βασικά τα έχουμε. Τώρα λεπτομέρειες γινονται και μετά. Τα ζιπούνια και τα ρούχα να δω. Πάνες να αγοράσω ένα κουτί...να έχω και καλλυντικα (βαμβάκι, καμια κρέμα για συγκάματα...αφρόλουτρο...τέτοια...)αλλά αυτά θα τα φέρει ο σύζυγος. Ααα θα πάρω και 1-2 μπιμπερο...σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον θηλασμό. Αλλά κι αυτά θα έρθουν από τον σύζυγο. Και περιμένω και αποστειρωτή από έναν φίλο...κατά τον Μάρτη. Γενικά ειμαστε σχεδόν έτοιμοι.

Να φτιάξω αυτή την εβδομάδα και την λίστα για την βαλίτσα μου. Και μετά θα ασχοληθούμε με τις τελικές ανακατατάξεις στο δωμάτιο...μόλις έρθει και η κούνια.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μου γεια σας..σας διαβάζω απλά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για να γράψω..απ'την Παρασκευή έχω τάση για έμετο(χωρίς να κάνω ακόμη), αναγούλες, ανακατωσούρες και όλα αυτά τα καλά πράγματα, και με πιάνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας..κάναμε και βόλτα με το αυτοκίνητο χθες αλλά τη την ήθελα..τσάμπα ξεσηκώνομαι αφού ξέρω πως β'ολτα με τα πόδια δεν πρόκειτε να πάω πουθενά..

gemini όλο με κόσμο είσαι ε?? τι καλά..ευχάριστα πράγματα

palmoma όλα υπο έλεγχο τα χεις μια χαρά είσαι

ty11p2.png

Ioanna και εγώ πεινούσα και εγώ έτρωγα όταν ήμουν στις αρχές...και μάλιστα έτρωγα χωρίς τύψεις και ενοχές γιατί ήταν αρχή και τα κιλά δεν ανέβαιναν :tongue: Είναι λογικό. Αν σου ξεκινήσουν ναυτίες λογικά θα τρως λιγότερο...εγώ δεν ειχα και δεν ξέρω.

Η Αθήνα καιγεται. Αρχίζω να σκέφτομαι πολυυυυυ σοβαρά το ενδεχόμενο φυγής...όχι μόνο από την Αθήνα (αυτό το σκέφτομαι από παλιά)...αλλά από την Ελλάδα πλέον. Σας εχω πει οτι εχω ζήσει 8 χρόνια Γαλλία; Με βλέπω να ξαναφεύγουμε τρέχοντας...δεν ξέρω ειλικρινά πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... αλλά αυτό που ζούμε αυτή την νύχτα, με το κέντρο της πόλης κυριολεκτικά παραδομένο σε ομάδες κουκουλοφόρων που καίνε και λεηλατούν ανεξέλεγκτα....με φοβίζει πολύ.

A5K6p3.png

Καλησπερα κουκλιτσες!!!!

Να ξαναπω μεγια τα πραγματακια στα κοριτσια μας!

Η ιστορια του φυσικου κυκλου για μενα δυστυχως εληξε αδοξα!!!!!1500ευρω μου ζητησε ο γιατρος με καθημερινες μετρησεις ορμονων και υπερηχων και παλι με το ενδεχομενο να μη γονιμοποιηθει κι αν γονιμοποιηθει να εχω 14% πιθανοτητες κυησης!Και τα λεφτα πολλα και το σπερμα χαλια οποτε.....εδω απο 15 ωαρια γονιμοποιησε τα 9 κι απο αυτα μονο τα 3 ηταν καλα,τι πιθανοτητες να εχω με ενα!Βεβαια ποτε δεν ξερεις.... αλλα ηδη το μετανιωσα!Απο την αλλη μου ζητησε σαλπιγγογραφια που δεν εχω κανει και καρυοτυπο ζευγους.Τη σαλπιγγογραφια θα την κανω στον επομενο κυκλο,τον καρυοτυπο το θεωρω τραβηγμενο!

Μammysoon,εχεις πμ!!!!!!!!Οποτε βρεις χρονο κα θελεις απαντησε μου!!!

Τα φιλια μου στις κοιλουμπες που μεγαλωνουν!Ιοαννα μου,να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη ε;;;!!!!!Μακια πολλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς ο καιρος εχει γλυκάνει πολύ και δεν τουρτουρίζουμε!! Τι κ'ανετε εσείς??

κορίτσια μου γεια σας..σας διαβάζω απλά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για να γράψω..απ'την Παρασκευή έχω τάση για έμετο(χωρίς να κάνω ακόμη), αναγούλες, ανακατωσούρες και όλα αυτά τα καλά πράγματα, και με πιάνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας..κάναμε και βόλτα με το αυτοκίνητο χθες αλλά τη την ήθελα..τσάμπα ξεσηκώνομαι αφού ξέρω πως β'ολτα με τα πόδια δεν πρόκειτε να πάω πουθενά..

gemini όλο με κόσμο είσαι ε?? τι καλά..ευχάριστα πράγματα

palmoma όλα υπο έλεγχο τα χεις μια χαρά είσαι

Αρχίσανε τα οργανα ε??? Δεν ειναι πολύ απολαυστικές οι αναγούλες?? ΝΑ νιωθεις οτι ολα πάνε πολύ καλά?? (βλεπεις προσπαθω να σου πω τα θετικά!:tongue:) Σοβαρα τωρα, μπορέι να μην κανεις και πολλούς εμετούς και να εχεις απλά αναγούλες...Εγω δηλαδή εκανα ενα εμετο τη μερα (το πρωι συνηθως οταν ξυπνούσα) ενώ ειχα αναγούλες περισσοτερο καιρό... ΜΟνο το μεσημερι ημουν καλά. Δεν κρατησαν ομως πολύ, 3 εβδομαδες περιπου. Και μετα αντε να ειχα αναγούλες 2-3 μερες τη βδομάδα. Πηγαιν με προγραμμα!;)

οτι πεινάω συνέχεια σας το πα?? σας το λέω τώρα

οτι τρώω συνέχεια σας το πα?? σας το λέω και αυτό τώρα

Νομίζω τρως γιατι εχεις αναγουλες...ΚΑι φανταζομαι θες ολο πατατες και ψωμί! Ειναι οι υδατανθρακες που βοηθάνε σ αυτό... Ειναι αρχη ακόμα, να τρως οσο νομίζεις οτι εχεις αναγκη. Και τωρα στην αρχη οσο δεν τρως γλυκά και βλακέιες δεν παχαινεις. Αυξανεται και ο μεταβολισμός μαλλον...Θυμαστε που πηρα μισο κιλάκι και το βρηκα λογικό γιατι ολη τη βδομαδα ετρωγα και πολύ και αηδίες??? Ε τελικά δεν το πηρα...Ηταν φουσκωμα (τα ακτινιδια δεν επιασαν:tongue:) γιατι ζυγιστηκα την αλλη μερα και ημουν στα ιδια. Ολα αυτά στα λεω για να μην αγχωθεις από τωρα με αυτό. Ασε που αν θυμαμαι καλά μια χαρα αδυνατουλα εισαι....

Καλο μεσημέρι σε όλες.

Εδω βρέχει ασταμάτητα από χθες το βράδυ. Σήμερα εχει ψητό της κατσαρόλας με πουρέ και ρύζι. Ο σύζυγος έχει βάλει από το πρωί CD με μουσική και κάνει τον Dj (τώρα ειμαστε στον Elvis)...σε λίγο έχει ευτυχώς ώρα κοινής ησυχίας και θα αναγκαστεί να τα χαμηλώσει...γιατι το έχουμε κάνει εδώ...american bar :tongue:

Ασχολούμαι με τακτοποίηση, χαρτια, ρούχα, πλυντήρια, τα χθεσινά ψώνια του σουπερ μάρκετ...τέτοια.

Με'γεια τις κουρτίνες Geminaki...καλοφόρετες να τις χαρείτε με υγεία. Ωραία που βγήκες και οι μέρες σου ειναι γεματες...ειναι όμορφα. Και η Ioanna σιγά σιγά θα ξεθαρέψει (με μέτρο πάντα). Αλήθεια που είναι;

Για την μπουμπου δεν έχουν μείνει βασικά πλέον πράγματα. Περιμένω να μου φέρει και η νύφη μου ρούχα και σεντόνια που έχουν να τα ξεκαθαρίσω...και αρχίζει η φάση του πλυσίματος και της αποθήκευσης. Εχουμε που να κοιμάται, που να την αλλάζουμε, και θα έχουμε και καρότσι σε κανα μήνα. Επομένως τα βασικά τα έχουμε. Τώρα λεπτομέρειες γινονται και μετά. Τα ζιπούνια και τα ρούχα να δω. Πάνες να αγοράσω ένα κουτί...να έχω και καλλυντικα (βαμβάκι, καμια κρέμα για συγκάματα...αφρόλουτρο...τέτοια...)αλλά αυτά θα τα φέρει ο σύζυγος. Ααα θα πάρω και 1-2 μπιμπερο...σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον θηλασμό. Αλλά κι αυτά θα έρθουν από τον σύζυγο. Και περιμένω και αποστειρωτή από έναν φίλο...κατά τον Μάρτη. Γενικά ειμαστε σχεδόν έτοιμοι.

Να φτιάξω αυτή την εβδομάδα και την λίστα για την βαλίτσα μου. Και μετά θα ασχοληθούμε με τις τελικές ανακατατάξεις στο δωμάτιο...μόλις έρθει και η κούνια.

Αχ τι ωραία!!!!!!!!!!!! Ολα ετοιμα!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!

Ερωτηση: Για την κλινική, τα ρουχα τα δικα σου και του παιδιού στην ιδια βαλίτσα??

Οσο για το 'καψιμο' της Αθηνας, δεν το συζητω, τραγικό!! Για εμένα αν εχεις ακρες και σε αλλη χωρα τα ζυγίζεις και φευγεις ανετα. Εξαρταται βεβαια τι αφηνεις κι εδώ. Γιατι να πω την αλήθεια, δεν ειμαι και πολύ των αλλαγών:rolleyes: Αλλά αν ξερεις οτι εκει που θα πας θα ναι σαφώς καλύτερα, τοτε το αποφασίζεις πιο ευκολα.

Μη σκεφτεσαι ομως απαισιοδοξα...Ας κρατησουμε μια ελπίδα οτι σε κανα 2-3 χρονια θα εχει ερθει μια ισορροπία!

Χτες περασαμε πολύ ομορφα!! Φαγαμε κι ενα σκασμό...Ντρεπομαι που σας το λεω κάθε Κυριακή...

Τελοσπάντων,μου εφερε μια φιλη μια τσαντα ρουχαλάκια από 6 μηνών μεχρι 2 χρονων!! Τα περισσότερα ειναι μια χαρα! ΒΕβαια μαλλον γεννησε αλλη εποχη γιατι δε μας πιάνουν ακριβώς τα μεγεθη και οι εποχές αλλά θα τα πλύνω, θα τα ξεχωρίσω και αν κατι μας κάνει εχει καλώς! Εχει και δυο μπουφανακια σουπερ! Απίστευτο μου φαινεται!!

Καλέ ποσα εγραψα?????????????? Θα βαρεθείτε να διαβαζετε....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σας

σήμερα έβγαλε ήλιο...και βλέπουμε καλύτερα τα αποκαϊδια...:( Τι να πω;

Κατά τα άλλα σήμερα νιώθω βαριά...μερικές φορές το νιώθω αυτό...σαν να κουβαλάω βάρος. Κοιμήθηκα και πολυ...γιατί άργησα να πέσω χθες...με τα επεισόδια και όλα αυτά. Η εκκίνηση ειναι δύσκολη σημερα.

Θα πάω όμως μάθημα ζωγραφικής οπωσδήποτε (εχασα 1 και δεν θα έχω δυνατότητα για πολλά ακόμα). Θα πάω το μεσημέρι...να ξεδώσω λίγο. Να δω και τι γίνεται...

Gemini ναι τα ρούχα του παιδιού και τα δικά μου στην ίδια βαλίτσα. Όλα θα ειναι πλυμένα...το πολύ πολύ να βάλω τα δικά του σε προστατευτικό κάλυμμα. Αν και για να ειμαι ειλικρινής όλα αυτά τα βλέπω τραβηγμένα...αλλά λέμε τώρα.

Αντε πάω να κανω καμια δουλειά...γιατί...

A5K6p3.png

Καλημέρα σας

σήμερα έβγαλε ήλιο...και βλέπουμε καλύτερα τα αποκαϊδια...:( Τι να πω;

Κατά τα άλλα σήμερα νιώθω βαριά...μερικές φορές το νιώθω αυτό...σαν να κουβαλάω βάρος. Κοιμήθηκα και πολυ...γιατί άργησα να πέσω χθες...με τα επεισόδια και όλα αυτά. Η εκκίνηση ειναι δύσκολη σημερα.

Θα πάω όμως μάθημα ζωγραφικής οπωσδήποτε (εχασα 1 και δεν θα έχω δυνατότητα για πολλά ακόμα). Θα πάω το μεσημέρι...να ξεδώσω λίγο. Να δω και τι γίνεται...

Gemini ναι τα ρούχα του παιδιού και τα δικά μου στην ίδια βαλίτσα. Όλα θα ειναι πλυμένα...το πολύ πολύ να βάλω τα δικά του σε προστατευτικό κάλυμμα. Αν και για να ειμαι ειλικρινής όλα αυτά τα βλέπω τραβηγμένα...αλλά λέμε τώρα.

Αντε πάω να κανω καμια δουλειά...γιατί...

Να πας ζωγραφική να ξεσκάσεις λιγο... Φαντάζομαι θα εχεις κάνει αρκετούς πινακες! Βλεπω τη μαμα μου που ζωγραφιζει...μας εδωσε χτες εναν ωραιο πινακα για το γραφείο και το ζηλευω το ταλέντο! Μπράβο σας καλλιτεχνες!

Για τα ρουχα κι εγω ετσι νομιζω... Ουτως ή άλλως λεμε να φτιαξω "βαλιτσα" οχι "βαλιτσες"!!:tongue: Απλά η πεθερα μου χτες μου ειπε να τα εχω σε διαφορετικές... Καλά ποσο μ εκνευριζει που σου λεει ο καθενας οτι να ναι. Κι εσύ να μη λες και τιποτα... Και η πεθερα να πω την αληθεια ειναι σε αποσταση δεν ανακατευεται αλλά οταν πει κατι ειναι μεγαλη σε ηλικία και νομίζω οτι ειμαστε την εποχή του '40:rolleyes: Ωχ θα πρεπει να κρατησω την ψυχραιμια μου και τωρα αλλά και τοτε!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να πας ζωγραφική να ξεσκάσεις λιγο... Φαντάζομαι θα εχεις κάνει αρκετούς πινακες! Βλεπω τη μαμα μου που ζωγραφιζει...μας εδωσε χτες εναν ωραιο πινακα για το γραφείο και το ζηλευω το ταλέντο! Μπράβο σας καλλιτεχνες!

Καλά εντάξει μην νομιζεις οτι εγώ έχω ταλέντο. Απλά μου αρέσει και το παλεύω και μαθαίνω...γιατί όλα μαθαίνονται. Απλά τα ταλέντα...φαίνονται. Και πιο γρήγορα μαθαίνουν, και πιο ευκολα τα εκτελούν όσα έμαθαν.

Για τα ρουχα κι εγω ετσι νομιζω... Ουτως ή άλλως λεμε να φτιαξω "βαλιτσα" οχι "βαλιτσες"!!:tongue: Απλά η πεθερα μου χτες μου ειπε να τα εχω σε διαφορετικές... Καλά ποσο μ εκνευριζει που σου λεει ο καθενας οτι να ναι. Κι εσύ να μη λες και τιποτα... Και η πεθερα να πω την αληθεια ειναι σε αποσταση δεν ανακατευεται αλλά οταν πει κατι ειναι μεγαλη σε ηλικία και νομίζω οτι ειμαστε την εποχή του '40:rolleyes: Ωχ θα πρεπει να κρατησω την ψυχραιμια μου και τωρα αλλά και τοτε!!!!!!!!

Χαχαχαχα καλά αν πω εγώ για την πεθερά μου σχολια θα φεύγετε από το παράθυρο. Θα πρέπει μάλλον να γράψω σε άλλη συζήτηση...τις πεθερόπληκτες. Παραθέτω ορισμένα σχόλια:

1ο "ΑΑΑααα εχεις γίνει επηβλητική. Εγώ όταν ήμουν έγκυος δεν φαινόμουν!" (να επισημάνω εδω οτι η κοιλιά μου ειναι πολύ μικρή...και σε κανένα κατ/τα βρεφικών δεν πιστεύουν οτι ειμαι στον 8ο. Όχι οτι θα με ενοιαζε αν ήταν μεγαλύτερη....απλά ενισχύει ακόμα την "καλοσύνη" του σχολίου.

2ο "Αν ειναι να περιμένετε αλλα 7 χρόνια για να κάνετε και το 2ο...." (Ακομα δεν γεννήθηκε το 1ο εεε;. Και ήταν και επιλογή μας η καθυστέρηση...εεεε;)

Εννοείται βεβαια οτι δεν ασχολούμαι μαζί της...αλλά εντάξει μερικές φορές και τα νεύρα...

A5K6p3.png

Καλησπέρα,

Geminaki με γεια τις κουρτίνες. Βολτούλες διαβάζω. Μπράβο κορίτσι μου.

Palmoma κάνεις μαθήματα ζωγραφικής ε; Πολύ ζηλεύω το ταλέντο αυτό, εγώ ούτε μια ίσια γραμμή δεν μπορώ να κάνω!

Τινα σου έστειλα pm.

Ioanna αναγούλες, τρελή όρεξη, αχ όμορφα πράγματα!! Ξέρω ακούγεται τρελό αλλά ρε κορίτσια θέλω τόσο να τα νιώσω και εγώ όλα αυτά!

Eγώ σήμερα έμαθα πως άλλαξε ο τρόπος που παίρνουμε τα φάρμακα για την εξωσωματική (ήμουν Τεβε) και τώρα θα πρέπει να περάσω επιτροπή του Ικα.

Δυστυχώς αυτό θα μας πάει πίσω τουλάχιστον 3 μήνες για να μαζέψω τα χαρτιά.

Αντί να βοηθούν τον κόσμο τα κάνουν όλα πιο δύσκολα...

Διαφημίσεις

καλημέρα! επιτέλους ήλιος!! με δόντια βέβαια αλλά δε βαριέσαι φτάνει που βγήκε μετά απο τόσο καιρό..

mammysoon στο εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου πραγματικά να το νιώσεις σύντομα..αν και είμαι σίγουρη πως θα γίνει μέσα στο 2012.. εγώ που είμαι στο ΙΚΑ δεν χρειάστηκε να περασω επιτροπή για τα φάρμακα..κάποιες εξετάσεις θέλαν και μου τα δωσαν..αν περάσεις επιτροπή θα σου δώσουν και κάποια χρήματα(νομίζω γύρω στα 200 ευρώ μου είχαν πει αλλά ούτε που ασχολήθηκα γιατί λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να πάω πρωινά)

palmoma μ'αρέσουν οι πεθεροιστορίες!! γελάω πολύ! αρκεί να μην δίνεις και πολύ σημασία και να μην τα πέρνεις σοβαρά αυτά που λένε

gemini σε πια βδομάδα άρχισαν οι ναυτίες σε σένα?? τα χω πάρει... ακόμα δεν΄πήγα για υπέρηχο να δω τι γίνεται και έχω ζαλάδες και τέτοια..άσε που νυστάζω συνέχεια, όπου σταθώ και βρω κάπου να ακουμπήσω, σταθμεύω για λίγο και κλείνω τα μάτια μου..δλδ πως θα μαι σε λίγο καιρό που θα προχωρήσει η κατάστασή μου??? (καλά είμαι αχάριστη έτσι??) ναι αλλά δεν μπορωωωωω

α! και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!!!

ty11p2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!! Δεν το συζητώ, ο καιρός ειναι πολύ πολύ καλύτερος επιτελους!:P:p

Palmoma ετσι ειναι οι πεθερες τι να κανουμε! Απλά σκεφτομαι φαντασου να ανακαυτευοτανε κιολας η δική μου!! Δεν ξερω πως θα μπορουσα να το διαχειριστώ...Τωρα που λεει βλακειες μια στο τοσο, δε βαριέσαι...κανω οτι δεν ακουω και δεν απανταω και καθολου.

Πες καμια αλλη ετοιμασια! Τα ρουχαλακια τα χεις πλυνει? Με το προδερμ?

Mammysoon κι εγώ ξερω οτι τα φαρμακα αυτα αν πεις οτι πας για σπερματεγχυση τα παιρνεις πιο ευκολα. Δε χρειαζεται τοσο μεγαλη διαδικασία... Ρωτα επισης μηπως βρεις και απο καμια κοπέλα αν σου λειπουν καποιες μονάδες. Φυσικά αυτό αν εχεις θεμα με τον χρονο μονο από αυτη την αποψη. Γιατι αλλιώς μπορεί να θες να ξεκινησεις με την ανοιξη!

Ioannav εμενα οι αναγούλες αρχισαν 5ηεβδ και κατι μεχρι 8 και κάτι. Καθε μερα ομως ξυπνουσα πρωι πρωι γιατι ανακατευομουν και ηθελα να φαω κατι. Αλλες φορες με βοηθουσε, αλλες οχι και το εβγαζα κι αυτό! ΓΕνικα το περιγραφω σα να ημουν σ ενα καραβι συνεχως (δεν τα συμπαθω κιολας:tongue:). Το μεσημερι μετα το φαγητο ημουν πολύ καλύτερα και μετα με ξαναπιανε ζαλαδα καποιες φορες μετα τις 9 το βραδυ.

ΜΕτα την 9η εβδομάδα αραιωσαν κατα πολύ. Μονο το πρωι πρωι ειχα λιγο αλλά οχι και καθε μερα. Και μετα την 11η σταματησαν με καποια διαλλειματα πχ μια φορα την εβδομάδα.

Αυτά σε μενα. Αλλες΄κοπελες δεν εχουν, ή αλλες εχουν πιο πολλες. Πάντως στην 12η ή 18η σταματανε εντελώς. Το γαλα με πειραζε φριχτά, ακομα και τοτε που δεν ειχα αναγουλα αν επινα μου προκαλουσε εμετο. Και βοηθαει να εχεις το στομαχι σου γεματο. Θα δεις εσυ τι σου αρεσει και σε βοηθαει. Εμενα πολύ (το ξαναειπα) ψωμια και πατατες. Μου το επιβεβαιωσε και ο γιατρός αυτό γιατι νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου ή απλά δικαιολογία για να τρωω τετοια!

Παντως επειδη ειχα αγχος, καθε φορα που εκανα εμετο επαιρνα τον αντρα μου τηλ χαρουμενη να του το πω:cool: Μετα απο λιγο καιρο ομως μου την εδωσε γιατι δεν μπορούσα ουτε στο αυτοκίνητο, με ζαλιζε κι αυτό! Αυτά!

Εγ'ω λεω να γιορτάσω με τσικνα την Πέμπτη και οχι σημερα;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά!!!!!Να χαιρεστε τους αντρες της ζωής σας κι αυτοι εσάς!Η gemini ειδικα να χαίρεται και τους 3 αντρες της καρδιάς της!ΧΙΧΙΧΙ!!!!!!!

Ιοαννα μου,θα σου ευχηθω καλές αναγουλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι πραγματικά η πιο ωραία αδιαθεσία!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειαααα χαραααα

Και εδώ ο καιρός παίζει...συννεφιά-ήλιος και τούμπαλιν.

Εμείς σημερα ειχαμε γυναίκα...για καθαριότητα και μετακομίσαμε το σύνθετο. Η γυναίκα αυτή έχει απίστευτη δύναμη...ειλικρινά. Σαν άντρας και καλύτερη. Το σύνθετο λοιπόν έφυγε από το γραφείο και ειναι στο σαλόνι τώρα. Εντάξει μια χαρά ηρθε εκεί που ήρθε. Το επόμενο βήμα είναι η μετακόμιση του καναπέ-κρεβάτι στην θέση του σύνθετου στο γραφείο...ετσι ώστε να μείνει κενή η θέση του στο δωμάτιο να μπει η κούνια όταν θα έρθει.

Πέρασα από το γραφείο να πάρω την απόδειξη αποδοχών μου. Αλλά δεν ειχα καν όρεξη να μπω μεσα...σκεφθείτε δηλαδή. Μια εβδομάδα δεν δουλεύω και νομίζω οτι έχει περάσει μήνας από την χαλάρωση και την τέλεια αποκοπή από το θέμα "δουλειά".

Κατά τα άλλα Geminaki δεν εχω πλύνει ακόμα τιποτα. Πήρα ενα proderm (καλά πανάκριβα κι αυτά;!!! )αλλά δεν εχω ξεκινήσει να πλένω. Θα μου φέρει και ένας φίλος ρουχαλάκια από την κόρη του που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο...μπουμπου κι αυτή την ερχόμενη εβδομάδα....(νομίζω οτι θα πλυμμυρίσουμε ρούχα τελικά).

A5K6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά!!!!!Να χαιρεστε τους αντρες της ζωής σας κι αυτοι εσάς!Η gemini ειδικα να χαίρεται και τους 3 αντρες της καρδιάς της!ΧΙΧΙΧΙ!!!!!!!

Ιοαννα μου,θα σου ευχηθω καλές αναγουλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι πραγματικά η πιο ωραία αδιαθεσία!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!!

Ευχαριστούμε, ευχαριστο'υμε;)

Κι εσύ να χαιρεσαι τον αντρούλη σου που τον εχεις και κοντα σου!!

Γειαααα χαραααα

Και εδώ ο καιρός παίζει...συννεφιά-ήλιος και τούμπαλιν.

Εμείς σημερα ειχαμε γυναίκα...για καθαριότητα και μετακομίσαμε το σύνθετο. Η γυναίκα αυτή έχει απίστευτη δύναμη...ειλικρινά. Σαν άντρας και καλύτερη. Το σύνθετο λοιπόν έφυγε από το γραφείο και ειναι στο σαλόνι τώρα. Εντάξει μια χαρά ηρθε εκεί που ήρθε. Το επόμενο βήμα είναι η μετακόμιση του καναπέ-κρεβάτι στην θέση του σύνθετου στο γραφείο...ετσι ώστε να μείνει κενή η θέση του στο δωμάτιο να μπει η κούνια όταν θα έρθει.

Πέρασα από το γραφείο να πάρω την απόδειξη αποδοχών μου. Αλλά δεν ειχα καν όρεξη να μπω μεσα...σκεφθείτε δηλαδή. Μια εβδομάδα δεν δουλεύω και νομίζω οτι έχει περάσει μήνας από την χαλάρωση και την τέλεια αποκοπή από το θέμα "δουλειά".

Κατά τα άλλα Geminaki δεν εχω πλύνει ακόμα τιποτα. Πήρα ενα proderm (καλά πανάκριβα κι αυτά;!!! )αλλά δεν εχω ξεκινήσει να πλένω. Θα μου φέρει και ένας φίλος ρουχαλάκια από την κόρη του που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο...μπουμπου κι αυτή την ερχόμενη εβδομάδα....(νομίζω οτι θα πλυμμυρίσουμε ρούχα τελικά).

Και μετακομιση δηλαδ'η! Ολο εργα εισαι!!:tongue:

Νομιζω ενα μηνα πριν να πλενεις ειναι καλά... Εγώ μονο ξεχωρισα λιγο τα ρουχα που μου φερανε σε ηλικίες. Τα αλλα σεντονια-πετσετες-κουβερτες ειναι ακομα ολα μαζί. Κι εμενα πολλά σεντονια πάντως. Και μου κεντανε κι αλλα...Αστα! Βεβαια θα ναι 2 οι κουνιες....

Τεσπα, φευγω, παω για μαθημα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...