Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

κέικ σοκολατένιο (αυτό ξέρω να κάνω μόνο!) αλλά το πετυχαίνω! future βεβαίως να στείλεις ντολμαδάκι και χτυπητή και αχτύπητη και γενικότερα ότι τρώγεται, πρόβλημα στο φαγητό δεν έχουμε!

palmoma είχα την εντύπωση οτι είσαι δημόσιος υπάλληλος, δεν ξέρω γιατί..! μάλλον γιατί τότε στις σπερματεγχύσεις έφευγες συχνά απ τη δουλειά και υπέθετα οτι δούλευες στο δημόσιο γι αυτό μπορούσες να φεύγεις. έξω έπεσα!

εγώ είμαι τεχν.γεωπόνος και δουλεύω σε μια εταιρεία που πάει απ το κακό στο χειρότερο. τον προηγούμενο μήνα μας κάναν <εκ περιτροπής εργασία> που σημαίνει απο πενθήμερη απασχόληση δουλεύουμε πλέον τριήμερα (40% μείωση μισθού). αφού είχαν απολύσει προηγουμένος περίπου 50 άτομα..το γελοίο της υπόθεσης είναι οτι προιστάμενοι και διευθυντές δουλεύουν κανονικό πενθήμερο και η μείωση στο μισθό τους ήταν...5%!!

δεν θα πω περισσότερα γιατί αρχίζω και συγχίζομαι πάλι.

ας πούμε κάτι ευχάριστο..

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν το καταλάβατε..αλλά..ΔΕΝ δουλεύω...κάθομαι σπίτι μου:tongue::tongue:

καλά εσύ και αν κάνεις την πιο δύσκολη δουλειά απ όλες..προλαβαίνεις να καθίσεις καθόλου κατα τη διάρκεια της ημέρας? βασικά κοίτα να ξεκουραστείς ΄γιατί έρχεται το μπεμπε όπου να ναι και μετά..ούτε εδώ δε θα προλαβαίνεις να μπαίνεις να μας γράφεις

ty11p2.png

Χαχα όχι δεν ειμαι δημοσιος υπάλληλος, ειμαι υπάλληλος θυγατρικής γαλλικής εταιρείας που έχει σούπερ μάρκετ (τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια;). Δουλεύω στην Έδρα αλλά εχω την τύχη να έχω εναν προϊστάμενο ο οποιος δεν πολυδουλεύει μεν, αλλά δεν μας ενοχλεί στην δουλειά μας, και δεν μας ενοχλεί στις άδειες...ετσι κανονίζουμε μεταξύ μας και παίρνουμε άδειες. Στις σπερματεγχύσεις πήρα μονο 2 φορές την ίδια μέρα την 3η φορά απλά πήγα πιο αργά στην δουλειά...αλλά ναι ειναι μεγάλη τύχη η άνεση που έχουμε.

Μακαρι να καταφέρναμε να φύγουμε, με περιμένει το πατρικό μου στο νησάκι...αλλά...ειναι και η δουλειά του συζύγου...

Δεν στέλνετε κι απο εδώ τίποτε; Και κέικ, και αλμυρά...πω πω...τσιμπούσι γερό!

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Χαχα όχι δεν ειμαι δημοσιος υπάλληλος, ειμαι υπάλληλος θυγατρικής γαλλικής εταιρείας που έχει σούπερ μάρκετ (τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια;). Δουλεύω στην Έδρα αλλά εχω την τύχη να έχω εναν προϊστάμενο ο οποιος δεν πολυδουλεύει μεν, αλλά δεν μας ενοχλεί στην δουλειά μας, και δεν μας ενοχλεί στις άδειες...ετσι κανονίζουμε μεταξύ μας και παίρνουμε άδειες. Στις σπερματεγχύσεις πήρα μονο 2 φορές την ίδια μέρα την 3η φορά απλά πήγα πιο αργά στην δουλειά...αλλά ναι ειναι μεγάλη τύχη η άνεση που έχουμε.

Μακαρι να καταφέρναμε να φύγουμε, με περιμένει το πατρικό μου στο νησάκι...αλλά...ειναι και η δουλειά του συζύγου...

Τελικά μόνο εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος... Αν και δεν το έχω ευχαριστηθεί ιδιαίτερα γιατί πέρυσι ήμουν Δωδεκάνησα και φέτος σε άλλο (διπλανό) νομο. Έμενα σ ένα χωριό που η κοντινότερη πόλη έιναι καμια ώρα δρόμος. Και το χειρότερο είναι οτι δεν έχω πάρει μετάθεση ακόμα:-(

Όσο για το τσιμπούσι, μόλις έφτιαξα γλυκό σαλάμι. Παραγελλία του άντρα μου. Πως το παθε και ζήτησε γλυκό δεν ξέρω και είπα να μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τελικά μόνο εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος... Αν και δεν το έχω ευχαριστηθεί ιδιαίτερα γιατί πέρυσι ήμουν Δωδεκάνησα και φέτος σε άλλο (διπλανό) νομο. Έμενα σ ένα χωριό που η κοντινότερη πόλη έιναι καμια ώρα δρόμος. Και το χειρότερο είναι οτι δεν έχω πάρει μετάθεση ακόμα:-(

Όσο για το τσιμπούσι, μόλις έφτιαξα γλυκό σαλάμι. Παραγελλία του άντρα μου. Πως το παθε και ζήτησε γλυκό δεν ξέρω και είπα να μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη!!!

Εεεε....δεν σε χωνεύω πια......καρυδάκι έβαλες;;...εεεε;;;;έβαλες;;;και από πάνω τι βάζεις;;;Τρούφα ή ινδοκάρυδο;;;Όχι ότι έχω πρόβλημα με κάποιο από τα δυο...Που είναι το κομμάτι μου;;;Εεεε;;;;που είναι;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα σε πάω εγώ στα καλύτερα...μετά απο 8 χρόνια τα'χω μάθει καλά:cool:

Που είσαι φιλενάδα;;;Εννοείται... οι δυό μας..άσε τους άντρες..έχει εκεί άλλους!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Στο συγκεκριμένο σούπερ(τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια) δούλεψα για ένα μικρό διάστημα πριν χρόνια.:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μμμμ έτσι κάθονται στο χωριό σου; Όλη μέρα σε δουλειά;

Και όταν δούλευα...δούλευα πολλέεεεςςς ώρες!!!Ήμουν σε γραφείο(και όχι μόνο)..σε βιοτεχνία παπουτσιών.Το καλό ήταν ότι είχα άπειραααα ζευγάρια παπούτσια,ότι πιο νέο κυκλοφορούσε!!!

Ε και τώρα αν το σκεφτείς...πάλι σε βιοτεχνία δουλεύω...Παραγωγής τροφίμων(χιχιχιχι):D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημερα!!!τι μου καμνετε???? εδω αρχιζει να χει αρκετη ζεστη αλλα το παρηγορο ειναι οτι ο μινι καυσωνας θα διαρκεσει πολυ λιγο!!!!παλμομα τι υπεροχα που θα ηταν να ακουσεις τις καρδουλες τους !!!!σε πηραν τα ζουμια ????κοριτσια εσεις δεν προσεχετε την διαιτα σας???τι σοκολατενια σαλαμια διαβασα εεεε??? να ρωτησω παιρνει καμια gluckophage???εχετε αλουσει να εχει αποτελεσμα????

καλημερα!!!τι μου καμνετε???? εδω αρχιζει να χει αρκετη ζεστη αλλα το παρηγορο ειναι οτι ο μινι καυσωνας θα διαρκεσει πολυ λιγο!!!!παλμομα τι υπεροχα που θα ηταν να ακουσεις τις καρδουλες τους !!!!σε πηραν τα ζουμια ????κοριτσια εσεις δεν προσεχετε την διαιτα σας???τι σοκολατενια σαλαμια διαβασα εεεε??? να ρωτησω παιρνει καμια gluckophage???εχετε αλουσει να εχει αποτελεσμα????

Καλημέρα τι κάνεις;Δεν ξέρω τίποτα για το φάρμακο που ρωτάς..λυπάμαι.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα και απο εμένα...μόλις έστειλα κάτι κείμενα...και εχω εκνευριστεί..κάτι λάθος έκανα και δεν μπορούσα να τα φτιάξω στο format που έπρεπε... Α μα πια...Δεν με νοιάζει, δεν παίρνω άλλη δουλεια (εκτός απο αυτή που έχω ήδη)..αρνουμαι.

Θέλω να κατέβω κεντρο σήμερα..και έχει και τον μινι καυσωνα. Και πρέπει να το κάνω κρυφά γιατι ο άντρας μου θα με κράξει αν το ακούσει. Και νωρίς για να γυρίσω να μαγειρέψω...

Mariamarilia η Luckystar άκουσε καρδούλες που έχει και δίδυμα. Εγω ένα έχω το καημένο και θα πάω αύριο...και ελπίζω να έχω και εγώ την ίδια χαρά (μονή βεβαια :tongue::tongue: )

Όσο για το φάρμακο, εγώ δεν το έχω πάρει. Νομίζω σου ειχα πει και παλιότερα οτι το είχε πάρει μια γνωστή μου.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...