Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αναλατα ανάλατα...χθες εκανα την παρασπονδία και έβαλα αλάτι στο φαγητό μου (δεν τρωγονταν αλλιώς) και έφαγα το βράδυ και ένα τοστ (τυρι-γαλοπούλα)....την νύχτα τα δαχτυλα των χεριών μου έγιναν λουκάνικα...και πονούσαν οταν τα τέντωνα (κάνω μιας μορφής τενοντίτιδα...). Επομένως σήμερα πάλι όλα ανάλατα.

Στις συναντήσεις το prenatal ναι σε παιρνει τηλ. Εχεις το πρόγραμμα όμως (στο δίνουν στο κατ/μα μαζι με την κάρτα). Στα ΗΡΑ που ειχα πάει παλιότερα, ειχα γραφτει στο ιντερνετ και μου ειχαν στειλει το προγραμμα (χωρίς κάρτα) και τους πήρα εγώ τηλ και εκλεισα για την συγκεκριμένη ημέρα. Ειναι ωραία φάση. Αλλα εντάξει σε 2 εβδομάδες θα έχω ραντεβού πριβε με την μαία μου (του γιατρού μου). Θα ερθει σπίτι να κάνουμε κατ'οικον μάθημα...να μου δειξει διάφορα επομένως...μικρό το κακό που την χάνω σήμερα την συνάντηση.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναλατα ανάλατα...χθες εκανα την παρασπονδία και έβαλα αλάτι στο φαγητό μου (δεν τρωγονταν αλλιώς) και έφαγα το βράδυ και ένα τοστ (τυρι-γαλοπούλα)....την νύχτα τα δαχτυλα των χεριών μου έγιναν λουκάνικα...και πονούσαν οταν τα τέντωνα (κάνω μιας μορφής τενοντίτιδα...). Επομένως σήμερα πάλι όλα ανάλατα.

Στις συναντήσεις το prenatal ναι σε παιρνει τηλ. Εχεις το πρόγραμμα όμως (στο δίνουν στο κατ/μα μαζι με την κάρτα). Στα ΗΡΑ που ειχα πάει παλιότερα, ειχα γραφτει στο ιντερνετ και μου ειχαν στειλει το προγραμμα (χωρίς κάρτα) και τους πήρα εγώ τηλ και εκλεισα για την συγκεκριμένη ημέρα. Ειναι ωραία φάση. Αλλα εντάξει σε 2 εβδομάδες θα έχω ραντεβού πριβε με την μαία μου (του γιατρού μου). Θα ερθει σπίτι να κάνουμε κατ'οικον μάθημα...να μου δειξει διάφορα επομένως...μικρό το κακό που την χάνω σήμερα την συνάντηση.

Τοσο πολύ ε? Εγω ακόμα να σου πω την αληθεια δεν πρηζομαι. Μονο αν ξεφυγω σε ποσοτητα ψωμιου-μακαρονιου-γλυκού. Κατα τα αλλά ειμαι πολύ πιο ξεπρησμενη από τοτε με τα φαρμακα της εξωσωματικής π.χ. Βεβαια εχω καιρό ακόμα!

Ωραια που θα ερθει στο σπίτι η μαια! Θα τη γνωρίσεις κιολας και θα σου ειναι πιο ευκολο στον τοκετό...Τι θα σου δειξει? Για θηλασμό?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο γιατρός μου έχει 2 μαίες. Η μία ειναι και στο ιατρείο του και την έχω γνωρίσει. Ειναι συμπαθητική. Θα έρθει σπίτι για να μου δείξει λέει θέματα...φαντάζομαι φροντίδα μωρού, θηλασμό, και διάφορα άλλα. Και μετά την γέννα όταν θα έρθω σπίτι θα έρθει και εκείνη σε κάποια φάση να δει αν κάτι με προβληματίζει...αυτή ειναι η διαδικασία. Στον τοκετό θα ειναι μέσα αυτή ή η άλλη ή και οι δύο..ανάλογα με τις βάρδιες.

Το πρήξιμο εμένα στα χέρια ξεκίνησε με το που μπήκα στον 8ο...ήταν απίστευτο. Ξαφνικά δεν μου χωρούσαν τα δαχτυλίδια μου και ένα δάχτυλο με πονούσε όταν το ειχα λυγισμένο για πολυ ώρα (υπνος) και το τέντωνα...ειναι τενοντίτιδα μου ειπαν. Απλά χθες με το αλάτι ξαφνικά το έπαθα και με άλλα δάχτυλα...και δεν λέει. Μια συνάδελφος σταμάτησε ένα μήνα νωρίτερα λόγω τενοντίτιδας στα χέρια...πήρε αναρρωτική. Δεν ήξερα οτι μπορεί να συμβεί αυτο με την εγκυμοσύνη.

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Παρασκευούλα σημερα, τι ωραία!!! Ζυγιστηκα σημερα και ειμαι +4, δηλ την τελευαταια βδομαδα πηρα 400γρ. Λογικό βεβαια με τοσο που εφαγα:rolleyes:. Ελπίζω τουλάχιστον να ειμαι πιο συγκρατημένη και να μεινω σταθερη μεχρι τελος του μηνα... Λέμε τωρα!:tongue:

Palmoma δεν το ηξερα αυτό για την τενοντιτιδα!!! Οτι θες δηλαδη σου κάνει η εγκυμοσύνη... ΚΑι με τη μαια, αφου θα ερθει και μετα να σου δειξει και στην πραξη με το μωρό τι γινεται ειναι πολύ σημαντικό.

ΒΑσικά εγώ εχω διαβασει τα Απαντα του Θηλασμου:tongue: χαχαχα Τοσες πληροφορίες που νιωθω λες κι εχω ήδη θηλάσει! Το καλό ειναι οτι προετοιμάζεσαι, αλλά το κακό ειναι οτι πορώνεσαι τοσο πολύ που αν δεν τα καταφερεις μετα στεναχωριέσαι... Και σιγουρα η θεωρία διαφερει πολύ από την πράξη! Ειμαι ομως αποφασισμένη!

Το αλλό θεμα που με φοβίζει κάπως ειναι η περιποιηση του αφαλού στην αρχή και το μπανιο. Αλλά νομίζω αυτα΄στα λεει και ο παιδίατρος...

Σημερα τι μαγειρεύετε?? Εγω λεω φακές...

ioannnav πως πάει η ξαπλα και το μεσα?? Αντέχεις? Ειπαμε υπομονή! Εχει βαλει πάλι πολύ κρύο!

Tinaki περιμένουμε τα νεα σου απ το γιατρό σημερα! Το απόγευμα θα πας? Πάρε με τηλ οταν γυρίσεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα...

το μενού σήμερα λεει μακαρόνια με κιμα...και το επιμελείται η μαμά. Η οποία τρέχει αυτή την στιγμή στην κουζίνα καθώς την έτρεχα εγώ στα μαγαζιά και αργήσαμε να γυρίσουμε και ο σύζυγος θα έρθει σε κανένα μισάωρο και θα θέλει να φάει...το καημένο κι αυτό.

Πήγα και παρήγγειλα το καρότσι...και πήρα και ένα στρώμα αλλαξιέρας. Αυτάαα κοίταξα ξανά τις καλαθούνες...και πρέπει να αποφασίσω επιτέλους.

Το απόγευμα λέω να συνεχίσω...όσο δεν κάνει τόσο κρύο όσο χθες. Σκέφτηκα οτι σε 15 ημέρες μπαίνω στον μήνα μου και αυτό σημαίνει οτι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γεννήσω...και πρέπει να είναι έτοιμα...δεν πρέπει;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

το μενού σήμερα λεει μακαρόνια με κιμα...και το επιμελείται η μαμά. Η οποία τρέχει αυτή την στιγμή στην κουζίνα καθώς την έτρεχα εγώ στα μαγαζιά και αργήσαμε να γυρίσουμε και ο σύζυγος θα έρθει σε κανένα μισάωρο και θα θέλει να φάει...το καημένο κι αυτό.

Πήγα και παρήγγειλα το καρότσι...και πήρα και ένα στρώμα αλλαξιέρας. Αυτάαα κοίταξα ξανά τις καλαθούνες...και πρέπει να αποφασίσω επιτέλους.

Το απόγευμα λέω να συνεχίσω...όσο δεν κάνει τόσο κρύο όσο χθες. Σκέφτηκα οτι σε 15 ημέρες μπαίνω στον μήνα μου και αυτό σημαίνει οτι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γεννήσω...και πρέπει να είναι έτοιμα...δεν πρέπει;

Μεγεια και το καρότσι!! Καλαθουνες νομιζα οτι ειχες απο καποια φιλη σου...Ή δε θυμαμαι καλά...

Εντάξει μη σε πιάσει και πολύ αγχος!! Ναι μεν κανεις τις ετοιμασιες σου αλλά να τις κανεις απολαυστικά!

Μετα να κανεις και τη βαλίτσα σου. Δηλ να εισαι περισσοτερο εσύ προετοιμασμένη αφού πολλά μωρουδιακά πραγματα δε χρειάζονται και από τοσο αρχή.

Κρυο εχει σημερα πάαααρα πολύ!! Πάλι το μεσα θα με φάει,...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Η φιλη μου, εχει δώσει την καλαθουνα σε μια γνωστή της πεθεράς της...και την περιμένει να της την επιστρέψει...αλλά δεν βλέπω φως...και όπως ειπα θέλω να ειμαι έτοιμη...όσο να'ναι. Αν ήταν πχ το καρότσι δεν θα με ενοιαζε...μπορούσα να περιμένω και μήνες...αλλά για το που θα κοιμηθεί όταν βγει...θέλω να εχω τα πάντα να τα εχω πλύνει και είναι έτοιμα.

Κοιτούσα τώρα για την βαλίτσα μου τι πρέπει να έχω. Θα φέρει ο σύζυγος επιθέματα στήθους, εχω πιτζάμες, θέλω σουτιεν θηλασμού (πρέπει να αγοράσω), και ίσως και εσώρουχα μιας χρήσεως δεν εχω ακόμα αποφασίσει (μου ειπε μια φίλη οτι ειναι βολικά γιατί τα βγάζεις με την σερβιέτα και τα πετας...και δεν σε νοιάζει αν λερωθούν...). Ε τα υπόλοιπα παντόφλες, και καλλυντικά και τέτοια τα'χω.

Θέλω να πάρω και μια κάμερα...άσχετο. Αλλά να μην έχω βιντεάκι το νινί (όλο θέλω και όλο μαζεύονται έξοδα).

A5K6p3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Εγώ έχω πολύ δουλειά, μπήκα λίγο κλεφτά να δω τα νέα σας.

Geminaki μόνο 4 κιλά, μπράβο!

Palmoma ψώνια τι ωραία, να πάρεις κάμερα να έχεις βιντεό με το μωράκι σου.

Tina και εγώ το σκέφτομαι για φυσικό γιατί πήρα πολλά φαρμακά αλλά έκανα μόνο 3 ωάρια. Ειναι και τα πράγματα τόσο δυσκόλα γενικά με αυτά που ζούμε που δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρετε σε τι τιμές είναι περίπου ο φυσικός;

Φιλάκια σε όλες.

Mamysoon η λογική στον φυσικό κύκλο ειναι οτι γλυτώνεις τα φάρμακα. Όλη η υπόλοιπη διαδικασία όμως είναι όπως στην κανονική εξωσωματικη..επομένως λογικά υπέρηχοι, ωοληψία, εμβρυομεταφορά, επεξεργασία σπέρματος είναι ίδιες τιμές...φαντάζομαι κι ολας.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Mammysoon να μπαίνεις πιο συχνά, να μαθαίνουμε νεα σου...

Φιλιά πολλά

Palmoma ναι 4 τα κιλά αλλά τωρα δε λενε οτι αρχιζεις να παιρνεις τα πολλά?? Και τελικά καταλαβα οτι μου φταει το μεσα και ολο τσιμπάω... Τελοσπάντων, τα μωρα να ναι καλα!

Αυτα που μου εχουν πει ειναι οι πυτζάμες να ειναι με κουμπάκια για να ανοιγουν για τον θηλασμό. Επίσης το σουτιεν θηλασμού να δοκιμάσεις να το ανοιξεις με το ενα χερι γιατι βολέυει αφου στο αλλο θα κρατας το μωρο. Εγώ πηρα ενα από mothercare 50Ε νομίζω εκανε. Το πηρα από την αρχη που μεγαλωσε το στηθος απότομα. Ειναι ωραιο πάντως. Και τα εσωρουχα μιας χρησης ακουσα ειναι πρακτικά αν και δεν τα χω δει καν πως ειναι! Το κινητο σου δεν εχει βιντεο? Εμεις να σου πω ουτε φωτογραφική δεν εχουμε, την εσπασε ενας φιλος κατα λαθος στις δικοπες και δεν αξιωθηκαμε αφού βολευτηκαμε με τα κινητά. Και τωρα χλωμο το βλεπω, γιατι βγαζουν καλές φωτο, ε και για τα πολύ σημαντικά (π.χ. μαιευτηριο) λεω να δανειστω της μαμάς μου!

Λεω να φτιαξω τυροψωμο τωρα γιατι μ εχει πιάσει βαρεμαρα... Δεν εχω ξαναφτιάξει και ειδα μια συνταγη του ακη...Ειναι σα μπριος ομως λεει και δεν εχω φαει, να ναι καλό??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μιαμμμμμ τυρόψωμο....

Εγω γύρισα από ακομα μια βόλτα στα μαγαζια...ουφ..κουράστηκα. Θα κάνω μια αύριο και από εκει και πέρα θα αρχισω να δίνω προκαταβολές...και τέλος. Ό,τι πήρα ...πήρα.

Σουτιεν θηλασμού δεν έχω πάρει. Το στήθος μου αν σας πω οτι μεγάλωσε τώρα...στον 8ο. Πήρα ένα σουτιεν της μαμάς μου προς το παρόν...φοράει ενα νουμερο μεγαλύτερο και ειναι ό,τι πρέπει. Αύριο αν προλάβω θα πάω και για τα σουτιεν. Θα πάρω 2 ή 3.

Τα εσώρουχα μιας χρήσεως δεν τα έχω αποφασίσει..ίσως να ειναι και υπερβολή εδώ που τα λεμε.

Μετα θα ασχοληθω πάλι με το tetrys των επίπλων του σπιτιού για να αδειάσει το δωμάτιο να μπουν όλα αυτά που παραγγέλνω :tongue:

A5K6p3.png

Μιαμμμμμ τυρόψωμο....

Εγω γύρισα από ακομα μια βόλτα στα μαγαζια...ουφ..κουράστηκα. Θα κάνω μια αύριο και από εκει και πέρα θα αρχισω να δίνω προκαταβολές...και τέλος. Ό,τι πήρα ...πήρα.

Σουτιεν θηλασμού δεν έχω πάρει. Το στήθος μου αν σας πω οτι μεγάλωσε τώρα...στον 8ο. Πήρα ένα σουτιεν της μαμάς μου προς το παρόν...φοράει ενα νουμερο μεγαλύτερο και ειναι ό,τι πρέπει. Αύριο αν προλάβω θα πάω και για τα σουτιεν. Θα πάρω 2 ή 3.

Τα εσώρουχα μιας χρήσεως δεν τα έχω αποφασίσει..ίσως να ειναι και υπερβολή εδώ που τα λεμε.

Μετα θα ασχοληθω πάλι με το tetrys των επίπλων του σπιτιού για να αδειάσει το δωμάτιο να μπουν όλα αυτά που παραγγέλνω :tongue:

Ναι το εχω στο φουρνο και για την ωρα μυριζει ωραία...Θα σας πω αυριο εντυπώσεις!

Μπραβο κουραγιο που βγηκες μες στο κρυο! Για σουτιεν ειχα διαβασει οτι μια κοπέλα που ελεγε οτι το στηθος της μεγάλωσε αφού γεννησε. Τις πρωτες μερες δηλαδή. Βεβαια μου φαινεται λιγο περιεργο αυτό...Και τι να κανεις, να μην πάρεις:confused:

Εμείς αυριο θα παμε στο μαγαζι με τις κουρτινες να δουμε τι θα κανουμε. Και το απογευμα κανονισα καφεδάκι με δυο φιλες έξω:P:p:p Απίστευτο μου φαινεται! Ηδη χαιρομαι για το Σ/Κ που ερχεται!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Που είστε κορίτσια σήμερα; Χαλαρώνετε;

Εγω πάλι γυριζα τα μαγαζιά, πήρα καποια πράγματα (προίκα για την κούνια και ειναι φανταστική!), πήγα σούπερ μάρκετ για προμήθειες και ήταν λες και είχε κηρυχθεί πόλεμος...χαμόοοος. Γενικά από το πρωί ήμουν στους δρόμους. Ουτε που έφαγα και το περίεργο ειναι οτι δεν πεινούσα...:confused::rolleyes:

Ειμαι χαρούμενη όμως για τα ψώνια για την μπουμπου...βρήκα πράγματα που ήθελα σε καλές τιμές (πολύ καλύτερες από τα μεγάλα κατ/τα). Γύρισα σπίτι και έφτιαξα την καρυδόπιτα της Future (μας λειπεις να το ξέρεις...πολύυυυυυ) για τον σύζυγο γιατί την είχα κάνει πριν 1 μηνα περιπου και εχει λυσσάξει τι ωραία που ήταν και τι ωραία. Και σήμερα που δουλευε μέχρι τις 11...(δεν έχει γυρίσει ακόμα) ειπα να του την κάνω εκπληξη. Εχω πάρει και παγωτο βανίλια...και τον περιμένω:P

A5K6p3.png

ΚΑλημέρα!!!!!!!!!!!!! Σημερα εχει τελεια μερα εδώ! Μετά από τοοοοοσο καιρό εχει επιτελους ηλιο! Και η θερμοκρασία κάπως καλύτερη!

Χτες δεν μπηκα καθολου, ηταν πολύ γεμάτη μερα! Το πρωι παραγγειλαμε τις κουρτινες (μη ρωτησετε την τιμη...φταιει που ειναι μεγαλες οι μπαλκονοπορτες:rolleyes:) Εκανα τους περιορισμους μου σε μερικά αλλά ολα οκ, νομίζω θα βγουνε πολύ ωράιες! Μετα κλασικά σουπερ και αργότερα πηγα για καφε με δυο φιλες και περασαμε υπεροχα! Και λεω πω πω τι σου κανει αν εχεις να βγεις πολύ καιρό!! Ενιωσα αλλος ανθρωπος μιλάμε (ioannav στο συνιστώ;))

Σημερα εχουν ερθει τα πεθερικά μου και θα φαμε ολοι μαζί το μεσημέρι. Και το απογευμα θα ερθουν φιλοι για καφέ! Οπως καταλαβαινετε από πληρη βαρεμαρα περναω πληρη απασχόληση:tongue::tongue:

Ειμαι χαρούμενη όμως για τα ψώνια για την μπουμπου...

Αυτος ειναι ο λογος που δεν πεινούσες;) Και ειναι τελειος!!! Μεγεια τα ψωνια για ακόμα μια φορά. Τωρα σου εχει μεινει τιποτε άλλο??

Και καλοφάγωτη η καρυδοπιτα (Futuraki αληθεια μας διαβάζεις???)

Φιλιά σε όλες!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...