Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Εντάξει λοιπόν το ΙΚΑ...3η και το καταφέραμε. Το καλύτερο ήταν οτι μετά από αναμονή πάνω από μια ώρα, έφτασε η σειρά μου, και όταν έφτασα στο γκισέ μου λέει η υπάλληλος "Δεν έπρεπε να περιμένετε εφόσον είστε εγκυος. Εχετε προτεραιότητα!" :confused::confused: Δηλαδή σόρυ κι ολας....να πάω εκτός σειράς να μου επιτεθουν τα γερόντια-συνταξιούχοι που ειναι εντέλως σκληροπυρηνικοί μιλάμε και τσακώνονται συνέχεια (πολύ γέλιο να πλακώνονται μεταξύ τους)..βάλτε ένα χαρτάκι να το γράφει κάπου μαντάμ.

Τέσπα το λέω για τις υπόλοιπες να το ξέρετε...όταν φτάσει με το καλό αυτή η ώρα και πάτε για επίδομα κύησης στον ΕΟΠΥΥ πλέον (πρώην ΙΚΑ) να ξέρετε οτι περνάτε μπροστά με προτεραιότητα.

Μετά πήγα επιτέλους και παρήγγειλα την κούνια της μπέμπας. Τους είπα σε έναν μήνα να την φέρουν...είμαι πολύ χαρούμενη. Αν μπορέσω θα σας την δείξω... http://www.piccolobebe.gr/epipla_koy.html είναι το μοντέλο Υδρα κάτω αριστερά.

Gemini για το στρώμα κοιτούσα γενικώς. Μπήκα στο φόρουμ να μάθω τι ειναι καλύτερο..κοκοφοίνικας, λάτεξ, ελατήρια, άλλο υλικό; Μπερδεύτηκα τρελλάαααα, αρχισα να κοιτάω και σε κατ/τα ειδικά για στρώματα...και τελικά...κατέληξα να πάρω από το ίδιο μαγαζί που πήρα και την κούνια. Και μια χαρά είναι σε διαστάσεις, και υλικά...και τιμές πολύ καλύτερες. Νομίζω οτι υπάρχει τρελλή εκμετάλλευση βασισμένη πάνω στην αγωνία του γονιού για το καλύτερο δυνατό για το παιδί του. Και στην αγνοιά του βεβαια. Σιγά εμείς που κοιμόμασταν δηλαδή σε απλά στρώματα τι πάθαμε;

Tina29 η καλύτερη λύση για τα κιλά ειναι μικρά γεύματα και συχνά (5 την ημέρα). Πρωινό, 10ατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό. Τρώγε φαγητό το μεσημέρι και κάτι ελαφρυ το βράδυ. Καλό πρωινό, και ένα σνακ στις 10 και το απόγευμα. Βάλε πολλές σαλάτες (πολλές ομως) και φρούτα στην διατροφή σου γιατί σε χορταίνουν και δεν παχαίνουν. Και φυσικά με το αερόμπικ θα αυξήσεις και τις καύσεις σου. Μην αγχώνεσαι και μην στενοχωριέσαι. Αλλά καλά κάνεις...να τα χάσεις τώρα...γιατί μετά που θα μείνεις έγκυος (σίγουρα) να ξεκινάς από πιο χαμηλά. Και είδες είσαι το επόμενο στοιχημά μου...ειδες με την Ιωάννα τι έγινε ε; Μολις το επαιξα...το κέρδισα. Ειπαμε παίζω πάντα σίγουρα.

Ioanna μην τσαντίζεσαι...είναι και ορμόνες τώρα βεβαια. Και δεν ειναι και εύκολο με τον καιρό...και εμένα με τσαντίζει. Και εδώ σήμερα δεν βρέχει αλλά έχει κρύο. Αλλά τι να κάνουμε; Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό; Όχι..επομένως υπομένουμε και επιμένουμε. Εσύ να εισαι ήρεμη και να κάνεις...ομορφες και ευχάριστες σκέψεις.

Πολλυλογίαααααααααααααααα

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα..τα χω βάλει με τον καιρό κορίτσια..εχει τουλάχιστον 1 μήνα που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα λόγω κρύου, χιοινιού, αέρα κλπ χθες λόγω κακοκαιρίας δεν είχαμε ρεύμα για κανένα δίωρο, ο άντρας μου δεν μπόρεσε να πάει στη δουλειά του, απ το σπίτι δεν το συζητώ δεν τολμώ να βγω γιατί φοβάμαι να κυκλοφορήσω και έχω βαρεθεί πολύ..μες στην γκρίνια είμαι..'ασε που έχω πρηστεί..θα κόψω τελείως το φσγητό..θα τρέφομαι πνευματικά μόνο!!!

tina στην πρώτη μου αποτυχημένη εξωσ.το πρήξιμο και τα περιττά κιλά φύγαν σε 1 μήνα αν θυμάμαι σωστά..οπότε υπομονή

Αστα κι εμεις δεν ειχαμε ρευμα ως τωρα! Ευτυχώς προλαβα και σιδερωσα, εβαλα πλυντηριο και ηλεκτρική. Ομως δε μου χυλωσε το φαγητό και φάγαμε αρακά σα σουπα:( Με αναγκαστικά 4 φετες ψωμί:o!

Ο καιρός φαντασου εδω νοτια ειναι χαλια ποσο μάλλον εκεί. Ειναι να πάω και στο γιατρό να μου γραψει την άδεια και το σκεφτομαι. Θα με πάει ο αντρας μου ευτυχώς οπότε θα με αφησει κοντά, αλλά αυριο που θα πρεπει να ξαναπάω για να την πρωτοκολλήσω θα τρεχω μονη μου...

Εχε υπομονή πάντως...Ειναι που ακομα δεν εχεις καταλάβει τι γινεται μεσα σου... Σε λιγο που θα τα δεις στον υπέρηχο και θα ακουσεις τον μαγικό ηχο που λεει και η Palmoma δε θα σκεφτεσαι τιποτε αλλο! Θα ανοιξει κι ο καιρός που θα πάει! Λιγο εμεινε;)

Palmoma μεγειάααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά η κουνια εινια πάρα πολύ ωραία! Μου αρεσει γιατί ειναι επιμελώς διακριτική! Να τη χαιρεσαι και σε λιγο καιρό να καμαρωσεις τη μπεμπούλα σου μεσα!!:D Αληθεια γιατι να στη φερουν σ ενα μηνα? Δε βιάζεσαι να τη στησεις?? Εγώ ανυπομονώ πάντως! Λέω τελος Μαρτη να τις στησω για να δω πως θα ναι το δωμάτιο (και καλά!:tongue:)

Για το στρωμα να σου πω με αγχωσε μια γνωστη που πηγε σε γνωστο καταστημα στρωματων και πηρε απο κει γιατι δεν ηθελε λεει να ειναι αμφιβολου ποιότητας... Εμένα οπως σας εχω πει η κουνια που μου εδωσε η κουμπαρα μου εχει στρωμα (βεβαια 6ετίας) με κοκοφοινικα λεει αλλά οσο να ναι εχει χρησιμοποιηθεί από 2 παιδιά ηδη. Βεβαια το βρισκω μια χαρα και θα το κρατησω... Αν ομως μου δωσει η κουνιάδα μου την κουνια που ειναι πιο παλιά, ε λέω ν αγοράσω ενα στρωμα γιατι αυτό που εχει θα ειναι σχεδόν οσο χρονών ειμαι εγώ:tongue: Απλό ομως οχι τπτ ιδιαίτερο...Εσενα ποσο κοστισε??

Καλοφάγωτο το επίδομα κιολας! Αφού ξεμπέρδεψες μια χαρα, μην το συζητάς!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

PALMOMA,Μεγια τα καινουρια πραγματακια!!!!!!!!Αντε με το καλο να χαρεις την μπεμπουλα σου στο κρεβατακι της και να κλαις απο ευτυχια!!!!!!!!Λοιπον στοιχηματισε πανω μου γιατι δεν με βλεπω καλα,τα νευρακια κουρελακια,δεν εχω ορεξη για τιποτα!Οδευω προς καταθλιψη;;;;;;;

Λοιπον geminaki,εκλεισα ραντεβου με το ''αγόρι'' μας την παρασκευη!Θα σε ενημερωσω!Σκεφτομαι για εναν φυσικο με φρεσκο σπερμα πριν φυγει ο αντρας μου,ελπιζω να ειναι θετικος ο ντοκτορας....

Εσεις τα υπολοιπα κοριτσακια εχετε ακουσει καμια επιτυχια απο φυσικο;;;;Το ωαριο του μηνα μονο,χωρις φαρμακα γιατι πλεον δεν με παιρνει,πηρα το καταπετασμα τον προηγουμενο μηνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

PALMOMA,Μεγια τα καινουρια πραγματακια!!!!!!!!Αντε με το καλο να χαρεις την μπεμπουλα σου στο κρεβατακι της και να κλαις απο ευτυχια!!!!!!!!Λοιπον στοιχηματισε πανω μου γιατι δεν με βλεπω καλα,τα νευρακια κουρελακια,δεν εχω ορεξη για τιποτα!Οδευω προς καταθλιψη;;;;;;;

Λοιπον geminaki,εκλεισα ραντεβου με το ''αγόρι'' μας την παρασκευη!Θα σε ενημερωσω!Σκεφτομαι για εναν φυσικο με φρεσκο σπερμα πριν φυγει ο αντρας μου,ελπιζω να ειναι θετικος ο ντοκτορας....

Εσεις τα υπολοιπα κοριτσακια εχετε ακουσει καμια επιτυχια απο φυσικο;;;;Το ωαριο του μηνα μονο,χωρις φαρμακα γιατι πλεον δεν με παιρνει,πηρα το καταπετασμα τον προηγουμενο μηνα.

Ωραια, ωραια, να μου πεις και τι σου ειπε!

Εμπειρια δεν εχω απο φυσικό, σου ειπα ομως και στο τηλ πως πρεπει να το δεις! Μακαρι να ναι το τυχερό σου;)

Ασχετο, γιατι καλε πηρες 'infraction'??? τι δεν επιτρεπεται να ξερουμε κι εμείς???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραια, ωραια, να μου πεις και τι σου ειπε!

Εμπειρια δεν εχω απο φυσικό, σου ειπα ομως και στο τηλ πως πρεπει να το δεις! Μακαρι να ναι το τυχερό σου;)

Ασχετο, γιατι καλε πηρες 'infraction'??? τι δεν επιτρεπεται να ξερουμε κι εμείς???

Γιατι δεν επιτρεπεται πλεον η διακινηση φαρμακων μεσω διαδικτυου!Βρηκαν το μηνυμα μου τοτε που εψαχνα φαρμακα!Δεν πειραξα καμια κοπελα ουτε εκανα κανενα κακο σχολιο,ειμαι καλο παιζακι!.Μου ηρθε μια ειδοποιηση στα εισερχομενα μηνυματα μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια τι γίνεται;

Geminaki ούτως ή άλλως σε 20-25 ημέρες θα την είχαν έτοιμη την κουνια. Εγώ ειπα σε έναν μήνα, γιατί όπως σας ειπα το δωμάτιο που θα μπει η μπέμπα ειναι αυτό στο οποίο φιλοξενείται η μαμά μου όταν ειναι εδώ. Ε και δεν θέλω να την βγάλω από τώρα :P την καημένη την μαμά. Όταν ειναι θα βγάλω τον καναπέ κρεβάτι από εκει και θα μπει η κουνια...ετσι ειπα σε έναν μήνα.

Όσο για το στρώμα...σου ειπα. Όλοι έτσι λένε το "καλύτερο". Αλλά στα ειδικά για στρώματα μαγαζιά ξεκινάνε από 100αρικάκι τουλάχιστον (μες το νερό). Στο μαγαζί με την κούνια μου δώσανε 5 επιλογές, κοκκοφοίνικα, κοκκοφοίνικα+λατεξ, κοκκοφοίνικα+λατεξ+ελατήρια, όλα τα προηγούμενα + ενα καλυμα με ειδική επεξεργασία αντι-ακάρεα...και μία ακόμα επιλογή όλα τα προηγούμενα+ κάτι που δεν το θυμάμαι. Οι τιμές ξεκινάνε από 60 ευρω και φτάνουν στα 120 στην τελευταία επιλογή. Νομίζω οτι είναι μια χαρά. Δεν το έκλεισα το στρώμα γιατί μου ειπαν σε 1 εβδομάδα το φέρνουν και ήθελα να σκεφτώ τις επιλογές. Ενα που ειχα δει σε κατ/μα έξω και μου άρεσε έκανε 250 ευρώ....νομίζω οτι ειναι υπερβολή..τρελλή.

Tina29 και εγώ ειχα πει να πάω για φυσικό κύκλο στην 1η μου προσπάθεια. Μου ειχε πει τότε ο γιατρός όμως οτι θα μου παίρνει 1 ωάριο τον μήνα (αν το προλάβει και δεν το χάσουμε και ειναι καλό ποιοτικώς...και και και) και μόνο όταν θα έχει τουλάχιστον 3 θα προχωρήσουμε στην μεταφορά. Δεν ήθελα να χάσω τουλάχιστον 3 μήνες προσπαθειών και πήγα κατευθείαν για την κανονική εξωσωματική. Ειχα το περιθώριο όμως γιατί έβγαινα από σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο (χωρίς φάρμακα) οπότε ο οργανισμός είχε συνέλθει. Ενα θα σου πω....εγώ με 1 ωάριο έμεινα έγκυος. Μπορεί να μην ήταν φυσικός κύκλος...αλλά όλα κι ολα ήταν 3 (ακόμα δεν ξέρω γιατί ειχα κάνει τόσα λίγα). 1 γονιμοποιηθηκε και ήταν το τυχερό. Επομένως εγώ ειμαι ΥΠΕΡ...και σε παίζω στοίχημα από σήμερα λοιπόν.

A5K6p3.png

palmoma,σ εχω στο μυαλο μου συνεχεια απο τοτε που μου ηρθε η ιδεα του φυσικου!Σκεφτομαι οτι μου πηραν και τις δυο φορες 15 ωαρια και στο τελος μου εδωσαν μονο 3 (κακο σπερμα η δικαιολογια ή και η αληθεια,πλεον δεν εχει σημασια) και το αποτελεσμα ηταν μια ολοστρογγυλη κουλουρα!Πηρα ενα σκασμο φαρμακα,πηρα τοσα κιλα,μου εσπασαν τα νευρα και τελικα μηδεν στο πηλικο,οποτε τωρα και να αποτυχω τουλαχιστον δε θα εχω παιδεψει τοσο το σωμα και την ψυχη μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρες...που είστε καλέ; Παγώσατε;

Πολύ κρύο και εδώ ΚΑΙ σήμερα. Εχω και μάθημα το μεσημέρι (ζωγραφικής) αλλά δεν ξέρω αν θα πάω με τόσο κρύο. Εχω και συνάντηση με μαία στις 6 στο prenatal το κατ/μα αλλά επίσης δεν ξέρω αν θα συμμετασχω...για να δουμε πως θα εξελιχθεί η ημέρα.

A5K6p3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Κρυοο!!

Τινα ηθελα να σου πω πως συμφωνω με αυτα που λες.Αξιζει μια προσπαθεια με φυσικο.Αν και δεν ξερω τι ακριβως γινεται σ αυτη την περιπτωση,αλλα για να λεγεται "φυσικος",λογικα δε θα παρεις αλλα φαρμακα.Να το δοκιμασεις.

Προσωπικα,μετα την 6μηνη θεραπεια της ενδομητριωσης,ειχα βγει απο ολο αυτο με περιεργη ψυχολογια.Τοτε ειχα ζητησει να μην κανω αμεσως εξωσωματικη και να προσπαθησουμε με τον αντρα μου μονοι.Αν και τελικα δε γλιτωσα την εξωσωμ/κη ,θελω να πω πως σε καταλαβαινω απολυτα αν δε θελεις να παρεις αλλα φαρμακα.Ο,τι κι αν αποφασισεις σου ευχομαι το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα και μαλιστα συντομα!!;)

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε?? Παλι κρυο σημερα και πρεπει να πεταχτω και στο νοσοκομείο για την άδεια:rolleyes: Μαλλον θα πω στη μαμα μου να με παει μεχρι εκεί....

Γιατι δεν επιτρεπεται πλεον η διακινηση φαρμακων μεσω διαδικτυου!Βρηκαν το μηνυμα μου τοτε που εψαχνα φαρμακα!Δεν πειραξα καμια κοπελα ουτε εκανα κανενα κακο σχολιο,ειμαι καλο παιζακι!.Μου ηρθε μια ειδοποιηση στα εισερχομενα μηνυματα μου!

Α κι εμενα διπλα στο φορουμ, οταν σου εστειλα μνμ μου εδωσαν κιτρινη κάρτα και μου ειπαν οτι απαγορευεται κτλ κτλ. Τι να πεις!

Φυσικά και εισαι καλό παιζάκι!! Απλά σκεφτηκα να σου πω μηπως απαγορεύτηκε να λες ονοματα μαγαζιών κτλ και τωρα τελευταια με την Palmoma ειδικά νομίζω θα τα βγαλουμε ολα τα μαγαζιά στη φόρα:tongue:

Καλημέρες...που είστε καλέ; Παγώσατε;

Πολύ κρύο και εδώ ΚΑΙ σήμερα. Εχω και μάθημα το μεσημέρι (ζωγραφικής) αλλά δεν ξέρω αν θα πάω με τόσο κρύο. Εχω και συνάντηση με μαία στις 6 στο prenatal το κατ/μα αλλά επίσης δεν ξέρω αν θα συμμετασχω...για να δουμε πως θα εξελιχθεί η ημέρα.

Πω πω, δεν εχω συνηθισει να γραφεις τα πρωινά!

Στη μαια να πας. Ωραια θα ειναι! Πως σου φαινεται που εισαι στο σπίτι τωρα? Το απολαμβάνεις ή βαριέσαι?? Αν και νομίζω ειναι νωρίς ακόμα να βαρεθείς!

Για το στρωμα τελικά δε θα χρειαστώ γιατι η κουνιάδα μου ειπε οτι ειχε πάρει καινουριο στο τελευταιο παιδί, αρα ειναι οκ! Οπότε δε θα μπω σε δίλλημα-πάλι καλά!

Χτες αλλο ενα ιδιαιτερο σταματησε από τον αντρα μου...Και τωρα εχει μεινει ενα! Ο κοσμος πλεον ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Κι εμας η μειωση 40% στο μισθό μας εχει αρχίσει να γινεται από αισθητη ενοχλητική...Πλεον τα μετραω ολα και κάνω μηχανορραφίες να βγει ο μηνας τελικά, αλλά να πω την αλήθεια δε σκεφτομαι ποσα θα ειναι και τα εξοδα με τα μωρα.:rolleyes: Θεωρω πως αν υπάρχει υγεία, χρειάζονται μονο αγάπη. Μαλλον ειμαι υπεραισιόδοξη... Η ημουν γιατι χτες μου ρθε κάπως... Πως θα τα καταφερουμε ρε παιδιά, τι γινεται???

Τελοσπάντων , μη σας μαυριζω!! Τι μαγειρεύετε?? Εγώ λεω μπιφτεκια στο φουρνο με χορτα. Οχι πατατες και τετοια γιατί αυριο εχει ζυγισμα και το χω ξεχ)(&$%^% αυτη τη βδομάδα:(

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο μένα. palmoma μ'άρεσε το κρεβατάκι σου πολύ!!!!! μη σου πω πως μόλις το είδα άρχισα να βλέπω και καροτσάκια και άλλα πραγματάκια που ούτε ήξερα σε τι χρησιμεύουν! επίσης έχω απορία..τη μαία γιατί θα τη συναντήσεις? και που τη βρήκες? και σε τι χρησιμεύει????? (μη γελάσετε εεεε)

gemini να σκέφτεσαι μόνο τα παιδάκια σου και άσε το οικονομικό θέμα προς το παρόν..τα πράγματα δεν είναι απλά μαύρα..είναι χαώδες..φοβάμαι την εξέγερση του λαού όπου να ναι και τι επιπτώσεις θα χει..τέλος πάντων, να σκέφτεσαι θετικά και βλέποντας και κάνοντας (τα γράφω για να τα διαβάζω και εγώ)

tina μια γνωστή μου έκανε φυσικό κύκλο και ήταν και πολύ χαρούμενη κιόλας γιατί δεν χρειαζόταν κανένα φάρμακο..μόνο χρόνο και υπομονή

εγλω κοτοπουλάκι θα μαγειρέψω με τηγανιτές πατάτες αλλά στο φούρνο..

ty11p2.png

τη μαία γιατί θα τη συναντήσεις? και που τη βρήκες? και σε τι χρησιμεύει????? (μη γελάσετε εεεε)

κάποια καταστηματα με βρεφικά οργανωνουν συνατ'ησεις με μαιες οπου μπορείς να πηγαίνεις και να ενημερώνεσαι για διαφορα θεματα. Αυτά γινονται συνηθως τις τεταρτες απόγευμα στο καταστημα και σ ενημερωνουν αφου εχεις βγαλει καρτα στο μαγαζι (γιατί ολο και κατι θα χεις ψωνίσει!:tongue:) Δεν εχω πάει ακομα σε κανενα γιατι ειναι κάπως νωρίς. Οταν μπω στον 7ο με το καλό λεω να ξεκινησω...

gemini να σκέφτεσαι μόνο τα παιδάκια σου και άσε το οικονομικό θέμα προς το παρόν..τα πράγματα δεν είναι απλά μαύρα..είναι χαώδες..φοβάμαι την εξέγερση του λαού όπου να ναι και τι επιπτώσεις θα χει..τέλος πάντων, να σκέφτεσαι θετικά και βλέποντας και κάνοντας (τα γράφω για να τα διαβάζω και εγώ)

Εχεις δικο ετσι πρεπει να κάνουμε και βλέποντας και κάνοντας.... Ναι ακου τα κι εσύ! Αλληλουποστηριξη θελουμε!

εγλω κοτοπουλάκι θα μαγειρέψω με τηγανιτές πατάτες αλλά στο φούρνο..

Το κανεις συχνα αυτο με τις πατατες?? Εγώ τις τελευταιες 2 φορες το εχω κάνει και μου αρεσουν πολύ! Μονο που νομίζω οτι τρωω αρκετες...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Το κανεις συχνα αυτο με τις πατατες?? Εγώ τις τελευταιες 2 φορες το εχω κάνει και μου αρεσουν πολύ! Μονο που νομίζω οτι τρωω αρκετες...

2 φορές έγραψα μνμ και τις 2 σβήστηκε...πάμε για 3η φορά λοιπόν

όπως έγραφα και προηγουμένως πριν αρχίσω και βρίζω.....τον τελευταίο χρόνο της τηγανιτές πατάτες της κάνω μόνο στο φούρνο..είναι μια συνταγή που βρήκα στο ιντερνετ και μ άρεσε..χρειάζονται πιο πολύ χρόνο στο ψήσιμο βέβαια αλλά της προτιμώ. δεν της έκανα τελικά γιατί οι πατάτες ήταν στην αποθήκη και ποιος να τρέχει τώρα!!! έφτιαξα μακαρόνια με το κοκκινιστό κοτόπουλο

ty11p2.png

Και εμείς μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες...όλα ανάλατα :tongue:

Κάνει τόσο κρυο που δεν με βλέπω να πηγαινω στην συνάντηση. Εχει πλάκα η συνάντηση με την μαία στα κατ/τα βρεφικών. Είναι και άλλες εγκούλες και μιλάμε για ένα θέμα (σήμερα ειναι περιποίηση του μωρού). Και σου λύνει απορίες και είναι αρκετά ενημερωτικό. Αλλά με το κρύο δεν θα πάω ...φοβάμαι μην αρπάξω κανένα κρύωμα...και τρέχω.

Σπίτι και ψιλοβαριέμαι η αλήθεια ειναι. Αλλα σχέδια είχα γι'αυτή την εβδομάδα....με πολλές βόλτες και αγορές για το μωρό. Αλλά ο καιρός μου αλλαξε τα σχέδια...ειναι και η μαμά μου εδώ...και αμα έχεις κάποιον στο σπίτι δεν βαριέσαι τόσο...

Τακτοποιώ...αυτό κάνω...ξαναφτιάχνω τα συρτάρια, τις ντουλάπες, ξεκαθαρίζω χαρτια του γραφείου...τέτοια. Κοιμάμαι πολυ....ευτυχώς ξεπρίζονται τα χέρια και τα πόδια με την ξάπλα. Βαζω πλυντήρια που απλώνω μετα σε όλο το σπίτι...γιατί έξω βρέχει...τέτοια όμορφα πράγματα.

A5K6p3.png

2 φορές έγραψα μνμ και τις 2 σβήστηκε...πάμε για 3η φορά λοιπόν

όπως έγραφα και προηγουμένως πριν αρχίσω και βρίζω.....τον τελευταίο χρόνο της τηγανιτές πατάτες της κάνω μόνο στο φούρνο..είναι μια συνταγή που βρήκα στο ιντερνετ και μ άρεσε..χρειάζονται πιο πολύ χρόνο στο ψήσιμο βέβαια αλλά της προτιμώ. δεν της έκανα τελικά γιατί οι πατάτες ήταν στην αποθήκη και ποιος να τρέχει τώρα!!! έφτιαξα μακαρόνια με το κοκκινιστό κοτόπουλο

Μη συγχίζεσαι στην κατάστασή σου!:tongue:

Καλά εκανες, που να τρεχεις στην αποθηκη τωρα....

Και εμείς μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες...όλα ανάλατα :tongue:

Κάνει τόσο κρυο που δεν με βλέπω να πηγαινω στην συνάντηση. Εχει πλάκα η συνάντηση με την μαία στα κατ/τα βρεφικών. Είναι και άλλες εγκούλες και μιλάμε για ένα θέμα (σήμερα ειναι περιποίηση του μωρού). Και σου λύνει απορίες και είναι αρκετά ενημερωτικό. Αλλά με το κρύο δεν θα πάω ...φοβάμαι μην αρπάξω κανένα κρύωμα...και τρέχω.

Σπίτι και ψιλοβαριέμαι η αλήθεια ειναι. Αλλα σχέδια είχα γι'αυτή την εβδομάδα....με πολλές βόλτες και αγορές για το μωρό. Αλλά ο καιρός μου αλλαξε τα σχέδια...ειναι και η μαμά μου εδώ...και αμα έχεις κάποιον στο σπίτι δεν βαριέσαι τόσο...

Τακτοποιώ...αυτό κάνω...ξαναφτιάχνω τα συρτάρια, τις ντουλάπες, ξεκαθαρίζω χαρτια του γραφείου...τέτοια. Κοιμάμαι πολυ....ευτυχώς ξεπρίζονται τα χέρια και τα πόδια με την ξάπλα. Βαζω πλυντήρια που απλώνω μετα σε όλο το σπίτι...γιατί έξω βρέχει...τέτοια όμορφα πράγματα.

Ολα αναλατα,ε??:roll: Ειπαμε εγώ βάζω αλλά λίιιγο και νομίζω οτι με βοηθάει το οτι κατα τα αλλα δεν τρωω πολλές επεξεργασμένες τροφές. (εκτος από τη βδομάδα που περασε τωρα που το σκεφτομαι:rolleyes:)

Μου αρεσει η φαση που εισαι! Ναι ο καιρός δε λεει καθολου, κι εγω ολο μεσα ειμαι. Ε σημερα θα παω για μαθημα, μεγαλη εξοδος!! Αλλά τι να κανουμε! εχεις μπει στις τελευταίες προετοιμασιες και μου φαινεται τελειο!!!

Εχεις και τη μαμά σου παρείτσα οπότε μια χαρα!!

Στις συναντησεις σε παιρνουν τηλ για να πας?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...