Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις το μεγαλειο που συμβαίνει μεσα σου και δε θα σε χαλάει που δεν πινεις/καπνίζεις. Και στο λέει μια φανατική καπνιστρια!

η Palmoma που ειναι σημερα??

αξιοποιεί πλήρως την πρώτη μέρα της αδείας της!!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geminaki εμένα η άποψή μου για τις κουρτίνες ειναι οτι εφόσον το σπίτι είναι δικό σου να τις πάρεις κι ας ειναι ακριβές. Είναι επένδυση βρε παιδί μου. Και ειναι σημαντικό να έχεις κάτι όμορφο που σου έχει κολλήσει. Σου φτιάχνει το κέφι. Αν μπορείς να κόψεις από κάπου αλλού και να επενδύσεις σ'αυτό εγώ ειμαι υπέρ.

Εγώ ξεκίνησα άδεια, με βόλτα στο ΙΚΑ που δεν έκανα δουλειά (τι πρωτότυπο!) και θα ξαναπάω πάλι αύριο. Για το επίδομα κύησης πάω τώρα.

Πήγα και στο γιατρό (ευτυχώς το είχα βάλει αργά το πρωί το ραντεβού γιατί μετά ανοιξαν οι ουρανοί και βρέχει ασταμάτητα). Όλα καλά λέει κι αυτός..ξεκούραση και όμορφες σκέψεις λέει, ομορφες εικόνες και μουσική. Σε 2 εβδομάδες πάλι ραντεβού και ραντεβού και με την μαία (μάθημα κατ'οίκον).

Αυριο πάω για παραγγελία κρεβατιού, και καροτσιού (επωφελούμαι από τις εκπτώσεις...δεν το θέλουμε ακόμα το καρότσι)

A5K6p3.png

Ioannaki ξέχνα λακούβες και μπαλαρίνες στο λουνα πάρκ. Ξέχνα κρασάκια και τσιγαράκια και μπαράκια. Και ξεκίνα σιγά σιγά σεμινάρια σε ρούχα εγκυμοσύνης και βρεφικά...εχεις καιρό...αλλά μιας και ειμαστε εύκαιρες να μας εκμεταλλευτείς όσο μπορείς.

Εννοείται οτι σε πάει ο γιατρός σε υπέρηχο καρδιας απευθείας. Ο πρώτος υπέρηχος, που βλέπεις τις κουκίδες (τον σάκο) ειναι για να δεις αν ειναι ενδομήτρια η κύηση. Με τέτοια χοριακή δεν έχεις άγχος...εννοείται οτι ειναι ενδομήτρια. Εγώ περιμένω να δεις τουλάχιστον 2 σποράκια...και λέω τουλάχιστον 2 γιατί μια γνωστή που ήξερε οτι εχει δίδυμα...στην αυχενική ανακάλυψαν και 3ο!!! Να είσαι έτοιμη να τα μπίξεις τα κλάματα όταν θα ακούσεις καρδούλες...εγω νομίζω οτι ήταν η πρώτη τεράστια συγκίνηση. Στον σάκο δεν καταλαβαίνεις τίποτε...βλέπεις μια κουκίδα (ή δύο) και μοιάζει με τα ωοθυλάκια...καμία διαφορά για σένα. Αλλά με την καρδιά.....:D:D:D Ανεβαίνεις στα σύννεφα...και εκεί συνειδητοποιείς πια την ευθύνη που έχεις.

Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις τις βαφές μαλλιών...τον τόνο και τον σολωμό (αν τρώς), τα αλλαντικά, τα πολύυυυ αλμυρα τυριά...:D:D:D τις σαλάτες εκτός σπιτιού, τα γλυκά....:confused:. Ετοιμάσου να πλένεις και να ξαναπλένεις τα φρούτα και τα λαχανικά. Να αγχώνεσαι σε μια απότομη κίνηση...Ετοιμάσου για μια νέα εντελώς σελίδα στην ζωή σου...και κοίτα να το χαρείς μέχρι το μεδούλι...όλα και τα καλά και τα ζόρικα. Ειναι η πρώτη φορά...και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Είναι απλά Τ Ε Λ Ε Ι Α.

ωχ, τι εννοείς τουλάχιστον 2??? παίζει και 3ο??? αφού 2 βλαστοκύστες βάλαμε. αγχώθηκα τώρα, θα το googlaro..και απ όλα τα τρόφιμα που ανέφερες αυτό με τα γλυκά με πόνεσε πιο πολύ...άτιμη γυναίκα μου φτιαξες τη διάθεση βραδυάτικα!!! τι έκανες εσύ όλη μέρα????

ty11p2.png

ωχ, τι εννοείς τουλάχιστον 2??? παίζει και 3ο??? αφού 2 βλαστοκύστες βάλαμε. αγχώθηκα τώρα, θα το googlaro..και απ όλα τα τρόφιμα που ανέφερες αυτό με τα γλυκά με πόνεσε πιο πολύ...άτιμη γυναίκα μου φτιαξες τη διάθεση βραδυάτικα!!! τι έκανες εσύ όλη μέρα????

Χαχαχα όχι βρε...2 βλαστοκύστες έβαλες...2 θα δεις...δεν μπορείς να δεις 3 μην αγχώνεσαι...και φαε καμιά πάστα ακόμα μπορείς.:tongue:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Τι βροχή έριξε σήμερα!

Ioanna τέλεια η χοριακή σου!!

Με το καλό να δεις τα μωράκια σου.

Gemini μου αρέσει που τα θυμάσαι όλα με ημερομηνίες και αριθμούς.

Ξεκουραστείτε όλες τώρα γιατί σε λίγο καιρό θα τρέχετε πίσω από τα ζουζούνια σας. :P

Palmoma τι ωραία που τα περιγράφεις για ακόμα μια φορα!!!:P:p Μα τα λες τοσο ωραία... Οπως περιέγραψες τα της εγκυμοσύνης ατην Ι. πολυ μου άρεσε!!:D

Λες για τις κουρτινες ε? Δεν ηρθε και σημερα η κυρια να μου πει...Μαλλον λογω κακοκαιρίας. Η αλήθεια ειναι οτι τα χρηματα αυτά τα ειχα κρατησει από τοτε που χτιζαμε (και ειχαμε:rolleyes:) και απλά δεν τις βαλαμε τοτε. Γιατι αν περιμενα τωρα με το μισθο που εχουμε να βαλω ΚΑΙ κουρτινες...με εβλεπα με λαδοκολλες κολλημένες στα τζάμια:tongue: Ομως τωρα πλεον φοβαμαι και διστάζω να τα δωσω για κουρτινες...Θα δω τι θα κανω... Πάντως μια αλλη φιλη μου πηρε λεει απο τη λαική και της στοιχισε μαζι με ραψιμο και κουρτινοξυλο γυρω στα 150Ε αλλά ρε κοριτσια, πως να το πω...δεν ηταν ωραία. Από μακριά οκ αλλά οταν την επιανες ηταν...κάπως... Τεσπα, θα το ψαξω λιγο ακόμα και θα σας πω.

Αφού πας για το επιδομα στο Ικα εχε υπομονή! Ο σκοπος αγιάζει τα μεσα;) Πάντως και αυριο θα εχει πολλή βροχή λεει. Πάλι μεσα θα μας κλέισει!

Mammysoon τι να κάνω, ειναι τοσο σημαντικές αυτές οι ημ/νιες για μενα που νομίζω δε θα τα ξεχασω ποτέ... Βεβαια, για να πω την αλήθεια βοηθάει οτι ειμαι και αριθμομνήμων!

Οσο για τα μπεμπάκια και για σενα ισχύει! Σε λιγο κι εσένα μάθημα θα σου κάνουμε!

ioannav οπως καταλαβες συμφωνώ με την Palmoma!! Κοιτα να μας εκμεταλλευτείς τωρα που τα χουμε φρεσκα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες!

Παντως δεν ξερω για σας κοριτσια,αλλα για μενα το διαστημα περασε ...νερο!!θυμαμαι να γκρινιαζω για τις ενεσεις innohep που πραγματικα με ταλαιπωρησαν πολυ και να μετραω τις μερες να τελειωνουν και πραγματικα μου φαινεται τοσο ,μα τοσο μακρινο ολο αυτο!!

Ποσο ευχομαι και για ολες τις φιλες εδω να συμβει το ιδιο.Και τα αλλα κοριτσια που προσπαθουν ακομα,δεν τα ξεχναω..δεν ειναι ευκολο,καθολου.Ειναι ομως εφικτο πιστευω..

Μια ζεστη καληνυχτα σε ολες.;)

Γεια σας κοριτσια!!!

Καμια δεν μπηκε καλέ σημερα??

Εγω σηκώθηκα αργά, εκανα σουπερ φαγάκι (κοκκινιστο κοτοπουλο στηθος με πατατες τηγανιτες αλλά στον φούρνο) και τωρα μ επιασε πάλι μια νυστα αλλο πράγμα! Ευτυχως δε βρεχει σημερα...Εχω και μαθημα 5:30-7:30 και βαριέμαι μεν, σκεφτομαι οτι οταν πάω ομως θα μ αρεσει!!!

Τι κάνετε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βρέχει..βρέχει..βρέχει...και ξαναβρέχει.

Μουλιάσαμε πια...βαρέθηκα. Θέλω να βγω να κάνω τις βόλτες μου και τις παραγγελίες μου και με χαλάει ο καιρος αφάνταστα.

Επίσης πάλι τζίφος στο ΙΚΑ σήμερα...ειχαν απεργία. Αύριο πάλι...ευτυχώς ειναι κοντά στο σπίτι και πηγαινοέρχομαι. Αύριο θα πάω νωρίς (εκτος αν εχει γίνει ο κατακλυσμός του Νώε).

Κανένα άλλο νέο...Ααα μου έφερε ο σύζυγος (εδω και καιρό) CD με μουσική ειδικά για εγκύους (με πουλάκια, ρυάκια και μουσική)...πολύ ωραίο. Μόλις το βάζω...αποκοιμιέμαι...τόση χαλάρωση.:D

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Βρέχει..βρέχει..βρέχει...και ξαναβρέχει.

Μουλιάσαμε πια...βαρέθηκα. Θέλω να βγω να κάνω τις βόλτες μου και τις παραγγελίες μου και με χαλάει ο καιρος αφάνταστα.

Επίσης πάλι τζίφος στο ΙΚΑ σήμερα...ειχαν απεργία. Αύριο πάλι...ευτυχώς ειναι κοντά στο σπίτι και πηγαινοέρχομαι. Αύριο θα πάω νωρίς (εκτος αν εχει γίνει ο κατακλυσμός του Νώε).

Κανένα άλλο νέο...Ααα μου έφερε ο σύζυγος (εδω και καιρό) CD με μουσική ειδικά για εγκύους (με πουλάκια, ρυάκια και μουσική)...πολύ ωραίο. Μόλις το βάζω...αποκοιμιέμαι...τόση χαλάρωση.:D

Οντως ο καιρος πολύ χαλια..... Και δεν μπορείς να κανεις τιποτα:(

Εχω ακουσει κι εγώ για μουσική αλλά δε μου ρχεται να σου πω την αληθεια! Θα βγουνε κουτσομποληδες τ αγορια μου ολο τηλεοραση βλεπουν:tongue:

Περιμενω την ξαδερφη μου να ερθει λιγο να κατσουμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μόλις έφυγαν ο αδερφός μου και η νύφη μου...που ήρθαν εδώ με λουκουμάδες....τι να κάνω...υπέκυψα:confused:

Κάνω έρευνα αγοράς για στρώμα για το κρεβατάκι της μπέμπας...τι μπάχαλο Θεε μου! Θα ρωτήσω και παιδίατρο...αλλά έχω μπερδευτεί εντελώς.

Ελπίζω αύριο να τελειώσω με το ΙΚΑ και να πάω να κλείσω το κρεβάτι. Να εχω τόσες δουλειές και να κάθομαι να κοιτάω τον τοίχο..μου την βαράει απίστευτα.

A5K6p3.png

Καλησπερα φιλεναδιτσες!

Πηγα σημερα γυμναστηριο μετα απο 2 μηνες και δεν αναγνωρισα τον εαυτο μου στον καθρεφτη της αιθουσας του αερομπικ!Παω να αυτοκτονησω,εχω παχυνει παρα πολυ!!!!!!Δυστυχως εκτος απο την πικρια οι 2 εξωσωματικες μου εχουν αφησει και 10κιλα!!!!!!!!!Δεν αντεχω να με βλεπω ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΛΜΟΜΑ,ευχομαι αυρι να ξεμπερδεψεις με το βρωμοικα!!!!!!!!

Τα φιλια μου σε ολες!

ΥΓ Αν ξερετε κανενα κολπακι για τα βρωμοκιλα να μου το πειτε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?? Εγώ μια χαρα. Λεω να σιδερώσω σιγά σιγά!

Palmoma για στρωμα κοιτάς σε καταστηματα ξεχωριστά για στρωματα??? Αν μαθεις καμια περιεργη πληροφορία πες την!!

Οντως χάλια να εχεις τοσες δουλειες και ναι εισαι κλεισμενη σπιτι... Σημερα τι καιρό εχει εκεί? Εδώ ευτυχώς δε βρεχει και το κρυο εχει μαλακώσει κάπως. Αν και από απόγευμα περιμενουμε επιδείνωση...

Λουκουμάδες???? Μιαμ μιαμ!!! Σε συγχωρούμε;)

Tinaki σιγουρα τα κιλά δεν ειναι ολα ρεαλιστικά. Πιστευω οτι ειναι ακομα νωρίς και θες κανα μηνα να ξεφουσκώσεις... Τωρα για τα υπόλοιπα αν συνεχίσεις γυμναστηριο και κάνεις πολλά μικρα γευματα, το μεσημερι κυριως κρεας με σαλάτα και το βραδυ κατι ελαφρυ πχ γαλα με δημητριακά, γιαουρτι ή σαλατούλα με τυράκι θα γινεις ΤΟ κορμί! Εχεις ετσι κι αλλιώς χρονο μεχρι το πάσχα;) Αλλιώς περιμενε να τα χασεις ολα μαζί!!!

Πάντως οπως και να χει, ξερω οτι ειναι εκνευριστικό, αλλά μη φρικάρεις τοσο με τα κιλά (κοιτα ποια μιλάει!), γιατι ακόμα κι εκεί η ψυχολογία επηρεάζει. Οσο το σκεφτεσαι συνεχεια τοσο δε φευγουν!

Ioannav που εισαι???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα..τα χω βάλει με τον καιρό κορίτσια..εχει τουλάχιστον 1 μήνα που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα λόγω κρύου, χιοινιού, αέρα κλπ χθες λόγω κακοκαιρίας δεν είχαμε ρεύμα για κανένα δίωρο, ο άντρας μου δεν μπόρεσε να πάει στη δουλειά του, απ το σπίτι δεν το συζητώ δεν τολμώ να βγω γιατί φοβάμαι να κυκλοφορήσω και έχω βαρεθεί πολύ..μες στην γκρίνια είμαι..'ασε που έχω πρηστεί..θα κόψω τελείως το φσγητό..θα τρέφομαι πνευματικά μόνο!!!

tina στην πρώτη μου αποτυχημένη εξωσ.το πρήξιμο και τα περιττά κιλά φύγαν σε 1 μήνα αν θυμάμαι σωστά..οπότε υπομονή

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...