Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέραααααααα!!!!!!!

Τι κανετε?? Εμείς κλασικά φαγητό στη μαμά και το βραδάκι θα παμε μια βολτα στην κουμπάρα μας που γιορτάζει!

Ioannav αυτή τη φορά δε μαντεψες σωστα:tongue: Επειδή ο ενας τοιχος ειναι λαχανί ανοιχτό και η κουνια καφέ με μπεζ, λέω να παιξω σε αυτους τους τονους. Βρηκα κουρτινα ενα φυλλο γαζα εκρου/μπεζ κι ενα φυλλο πιο χοντρό με φαρδιες ριγες λαχανι μπεζ και γαλάζιο. Ειπα να εχει και λιγο σιελ γιατι τα περισσότερα αγοριστικα πραγματα ειναι σε αυτή την αποχρωση αρα ολο και κατι τετοιο θα υπαρχει στο δωμάτιο π.χ κουβερτουλα.

Το σοκ επαθα οταν μου ειπε για την κουρτινα (κομπλέ με ραπτικά κ κουρτινόξυλο) γυρω στα 300Ε:eek::eek: Η μπαλκονοπορτα ειναι 2,40 Χ 1,85 βεβαια και ειχα και καιρό να παρω κουρτινα... Θα κοιτάξω και για κατι πιο οικονομικό αλλά και χτες που πηγαμε σ ενα ζευγαρι που στο παιδικό ειχαν κουρτινα Winnie τοσο την ειχε πάρει (και ηταν και πολύ παιδική κατ εμέ, ολη εμπριμέ!). Θα κανω ερευνα αγορας μεσα στη βδομάδα και θα σας πω! Α! Το μονο καλο ειναι οτι ειπαμε οτι μπορεί να ντυσει με υφασμα που ταιριάζει με την κουρτινα (πχ, ριγα ή καρό) τις πάντες και παπλώματα που μου εχουν δωσει η κουνιάδα μου αλλά ειναι παλιές και σκεφτομουν να μην τις βάλω...Οπότε ετσι μαλλον θα γλιτώσω τα χρηματα από κει.

Αυριο θα κανεις πάλι χοριακή ε? Θα χει φτασει στα υψη να ξερεις!! Οπότε μην ανησυχείς!! Μου θυμησες και τα δικά μου να σου πω την αλήθεια και συγκινήθηκα...Θυμάμαι οτι εννοείται με την 1η χοριακή δεν το ειχα πιστεψει καν αλλά και με τη 2η, πηρα τον γιατρό, μου λέει πάμε με χίλια (!) και του λέω "Σιγουρα???? Μη μου τα αλλάζετε μετά και αρχίσει και πεφτει!!!!!" Και βάζει τα γελια και μου λέει "Καλά σε λιγο που θα φουσκώσεις θα το συνειδητοποιήσεις, δεν ειναι τιποτα!!!" Ε! Και τωρα που η κοιλιά ειναι τουρλα...τον σκέφτομαι! χαχαχα

Απλά να προσεχεις. Κι εγώ που ειχα 2 φορές αιματακι /καφέ ο γιατρός που μ εβλεπε εδώ μυ ελεγε να ΜΗΝ ΞΕΘΑΡΡΕΥΩ...Οχι πολλες απότομες κινησεις, οχι πολύ περπάτημα, οχι πολλές σκάλες. κοινώς σα χ%&*)#μενη πηγαινα! χαχα Αξίζει ομως τον κοπο!

Ουφ! Πολλά ειπα καλέ!!!! Sorry!!

Lucky για πες εσύ τι ετοιμασίες εχεις κάνει?? Δωσε καμιά συμβούλη! Πότε γεννάς με το καλό? Αν δεν κάνω λάθος εισαι αυτόν τον μηνα,ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Gemini εχω σχεδον τελειωσει με τα ψωνια.τωρα ειμαι σε φαση..πλυσιματος-σιδερωματος.Απο μαγαζια εχω παει σε διαφορα(mothercare,ηρα,λητω κλπ),αλλα και σε μικροτερα συνοικιακα γιατι εχουν καλες τιμες στα μωρουδιακα.Δεν πηγα jumbo διοτι δε μ αρεσει καθολου η ποιοτητα τους και τωρα με τις εκπτωσεις βρηκα μια χαρα πραγματακια σε αλλα μαγαζια.Ριλαξ δεν πηρσμε,καταληξαμε σε καλαθουνες(μου φανηκαν πιο..μαζεμενες),κουνιες αγορασαμε μαζι με μια αλλαξιερα που εχει και συρταρια(για τις πανες κλπ),και πηραμε και καθισματακια για το αυτοκινητο.Ε,μετα, ο,τι αλλο εχει η λεγομενη "προικα" μωρου x 2.Προσπαθησαμε να μην κανουμε υπερβολες

,αλλα οπως και να το κανουμε,καποια πραγματα ειναι αναγκαια!Καροτσι δεν πηραμε ακομα γιατι τα μωρα δε θα το χρειαστουν ακομα.αλλα εχουμε δει πιο θελουμε και μαλλον θα παει ο αντρας μου να το παρει αφου γεννηθουν!

Σε λιγες μερες εχω και ραντεβου με το γιατρο για doppler και φανταζομαι θα μου πει περιπου και ποτε θα γεννησω με το καλο;)

Εσυ πως πας?Κανεις διατροφη τελικα ή οχι?Αντε,περναει ο καιρος.Σαν χθες μου φαινεται που εκανα εξωσωματικη και τωρα πλησιαζει η γεννα!

Γι αυτο θελω να πω και σε ολες τις φιλες εδω,οτι ο χρονος περναει γρηγορα και συντομα ολα θα γινουν με το καλο!!!

Γεια σας και απο εμένα...

Χθες χάθηκα γιατί είχα πάει για ακόμα μια φορά μαγαζιά για έρευνα αγοράς...εντάξει τώρα κατέληξα.

Αν μου δώσει η αδερφή της νύφης μου την καλαθούνα της (αν της την επιστρέψουν) εχει καλώς. Ειδάλλως θα πάρω μια καλαθούνα και την κούνια που είχα δει εδώ σε ενα συνοικιακό κατ/μα. Θα πάω από βδομάδα να την παραγγείλω, και θα παραγγείλω και το καρότσι...θέλει κανά μήνα βεβαια να το φέρουν...αλλά δεν το χρειάζομαι άμεσα. Απλά να το έχω κλείσει να μετράνε οι μέρες.

Η συρταριέρα ειναι ακόμα στο σαλόνι μες την μέση...ελπίζω το απόγευμα να την μετακομίσουμε στο δωμάτιο που θα κοιμάταται το μωρό...και προς το παρόν φιλοξενούμε την μαμά μου.

Από βδομάδα θα πάρω και το στρωματάκι αλλαξιέρας να βάλω πάνω. Θα πλύνω κάτι μωρουδιακά (2-3) που έχω πάρει, κάτι σεντονάκια που βρήκε η γιαγιά...και τα έφερε, και θα μου φέρει και η νύφη μου ό,τι έχουν από προίκες και ρουχαλάκια να δω να διαλέξω (αν και τα περισσότερα με προειδοποίησε ειναι σε μπλε...αλλά δεν με νοιάζει ειλικρινά).

Αυριο έχω γιατρό...να δει το doppler και μια εξέταση ουρικού οξέος που ζήτησε..και πάω πρωι πρωί και ΙΚΑ για το επίδομα κύησης.

Η αδεια μου γενικά ξεκινά με πολλά σχέδια για δουλειές :D

A5K6p3.png

luckystar και Palmoma τι ωραία που κοντευετε!!! Αντε και στα δικά μας!!

Διατροφή δεν κάνω, αφού σκεψου την καμπύλη τωρα μου την εγραψε και λεω να την κ'ανω τελος του μηνός... Από κιλά ειμαι παραδόξως πολύ καλά ομως. +3 ή το πολύ 3,5!!!Μόνο:D Βεβαια για να σας προλάβω, τα ειχα από πριν εγω τα κιλάκια μου:rolleyes: Καλά οχι χοντρή αλλά τσουπωτή!:tongue: Και η κοιλιά τεράστια!! Αφού μετρησα περίμετρο στον αφαλό και ειναι ηδη 1μετρο:eek::eek: Μονο εκει ομως ειμαι φουσκωμένη...

Καρότσι κι εμεις λεμε να το πάρουμε μολις γεννησω... Σε ποιο εχετε καταλήξει??

Palmoma καλη αδεια σου ευχομαι!!!!!!! Να την απολαύσεις στο έπακρο!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Η συρταριέρα μπήκε στο δωμάτιο...η παπουτσοθήκη βγήκε. Το επόμενο βήμα ειναι η μετακίνηση του σύνθετου :confused::confused: από το γραφείο στο σαλόνι για να μπει στην θέση του ο καναπές-κρεβάτι που κοιμάται η μαμά ή όποιος έρχεται ξένος...και στην θέση του να πάει η κούνια της μικρής...ουφααααα. Σας εχω πει οτι ειμαστε ίσα ισα στο σπίτι ε; Τέτρις παίζω....αλλά θα τα καταφέρουμε.

Geminaki μια χαρά τέλεια είσαι από κιλά. Εγώ εχω μείνει στα 12 κιλα...ευτυχώς εχω συγκρατηθεί εκεί. Τρώω μεσημεριανό και πρωινό καλό...αλλά το βράδυ τρώω μόνο φρούτα. Και το σύστημα αυτό είναι μέχρι στιγμής αποδοτικό. Συν του ότι από όταν έκοψα το αλάτι η αλήθεια ειναι οτι τα κιλά σταμάτησαν να ανεβαίνουν τρέχοντας.

Luckystar αλήθεια ποτε έχεις ΠΗΤ; Σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

1726!! μια χαρά μου είπε είμαστε..σε 2 βδομάδες υπέρηχο και συνεχίζω τα ίδια χάπια συν σαλοσπιρ..τον ρώτησα για δίδυμα και είπε πως δεν αποκλείεται αλλά θα το δούμε σίγουρα στον υπέρυχο.......αυτά!!!! είμαι χαρούμενη ΠΟΛΥ χαρούμενη!!!

ty11p2.png

1726!! μια χαρά μου είπε είμαστε..σε 2 βδομάδες υπέρηχο και συνεχίζω τα ίδια χάπια συν σαλοσπιρ..τον ρώτησα για δίδυμα και είπε πως δεν αποκλείεται αλλά θα το δούμε σίγουρα στον υπέρυχο.......αυτά!!!! είμαι χαρούμενη ΠΟΛΥ χαρούμενη!!!

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Τι δεν ειναι σίγουροι?? Ετσι λ'ενε μωρέ, κι εμένα μου λεγανε δεν ξερουμε θα φανεί στον υπέρηχο...και τελικά ειδαμε δυο φασολάκια!!

Σε 2 εβδομάδες θ ακουσεις καρδούλες κανονικά! Τελεια!!!:D:D:D Τωρα ξερεις...ξεκούραση. Τα χαπια θα τα παίρνεις μεχρι την 10η εβδ περιπου. Πως εισαι απο φουσκωμα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Τι δεν ειναι σίγουροι?? Ετσι λ'ενε μωρέ, κι εμένα μου λεγανε δεν ξερουμε θα φανεί στον υπέρηχο...και τελικά ειδαμε δυο φασολάκια!!

Σε 2 εβδομάδες θ ακουσεις καρδούλες κανονικά! Τελεια!!!:D:D:D Τωρα ξερεις...ξεκούραση. Τα χαπια θα τα παίρνεις μεχρι την 10η εβδ περιπου. Πως εισαι απο φουσκωμα??

άσε την κοιλιά μου πρέπει να τη δεις..νομίζω στους 3 μήνες φαίνεται τόσο πολύ..ευτυχώς δεν δουλεύω και δεν κυκλοφορώ έξω γιατί οι αδιάκριτοι κατευθείαν εκεί θα κοιτάγαν..και το στήθος μου είναι τεράστιο..και δεν πολυτρώω ειλικρινά...ε εντάξει χθες έφαγα πίτσα αλλά δεν έφταιγα εγώ, τα μπεμπέ θέλαν!!! θα έχω θεματάκι με τα ρούχα τώρα το βλέπω..ότι φοράω μέχρι τώρα με ζορίζει...μέχρι τη 10 βδομάδα τα χάπια ε??? πολύ είναι μωρέ..ειδικά τα ουτροζεσταν με κούρασαν ταμάλα..έπερνα και 5 την ημέρα μέχρι τώρα..ευτυχώς απο σήμερα μου είπε να τα κάνω 3.. πολύ ακριβή η κουρτίνα βρε gemini το σκ'εφτηκες καλά? μήπως να την αφήσεις για αργότερα?

ty11p2.png

άσε την κοιλιά μου πρέπει να τη δεις..νομίζω στους 3 μήνες φαίνεται τόσο πολύ..ευτυχώς δεν δουλεύω και δεν κυκλοφορώ έξω γιατί οι αδιάκριτοι κατευθείαν εκεί θα κοιτάγαν..και το στήθος μου είναι τεράστιο..και δεν πολυτρώω ειλικρινά...ε εντάξει χθες έφαγα πίτσα αλλά δεν έφταιγα εγώ, τα μπεμπέ θέλαν!!! θα έχω θεματάκι με τα ρούχα τώρα το βλέπω..ότι φοράω μέχρι τώρα με ζορίζει...μέχρι τη 10 βδομάδα τα χάπια ε??? πολύ είναι μωρέ..ειδικά τα ουτροζεσταν με κούρασαν ταμάλα..έπερνα και 5 την ημέρα μέχρι τώρα..ευτυχώς απο σήμερα μου είπε να τα κάνω 3.. πολύ ακριβή η κουρτίνα βρε gemini το σκ'εφτηκες καλά? μήπως να την αφήσεις για αργότερα?

Καλά σκέψου οτι σε λιγο καιρό θα σκεφτεσαι την τωρινη κοιλιά σου και θα σου φαίνεται πλάκα:tongue::tongue: χαχα! Ετσι ειναι...Εγώ πρωτα μειωσα τα cyclacur στην 10η εβδ και 11η εκοψα κορτιζόνη και ουτροτζεστάν. Διαφορά ειδα περισσότερη με τα cyclacur. Εφυγε η κυτταρίτιδα παιδί μου οταν τα σταμάτησα και ακόμα και μεχρι σημερα δεν εχω εμφανίσει!

Για την ωρα να ξεκουράζεσαι και να τρως οτι θες. Ακομα δεν εχουμε δει αν θα εχεις αναγούλες και τετοια οπότε φαε τωρα που μπορείς;) Και για τα ρουχα, μη σε νοιάζει, θα σε πιάσει καλοκαίρι που θα φοράς ριχτα φορεματάκια και δε θα πιέζεσαι καθολου!

Ναι ειναι ακριβή και θα δω τι θα κάνω... Περιμένω μπας κι ερθει να πάρει τα μετρα για να μου πει για ολες ποσα θελει (πρεπει να βαλω και στην κρεββατοκάμαρα μας μια μεγαλη και δυο μικρά στορια:rolleyes:) και θα δω πως θα καταφέρω να μειώσω το κόστος. Η βλακέια ειναι οτι μου αρεσαν αυτά που ειδαμε και κολλησα κάπως.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλά σκέψου οτι σε λιγο καιρό θα σκεφτεσαι την τωρινη κοιλιά σου και θα σου φαίνεται πλάκα:tongue::tongue: χαχα! Ετσι ειναι...Εγώ πρωτα μειωσα τα cyclacur στην 10η εβδ και 11η εκοψα κορτιζόνη και ουτροτζεστάν. Διαφορά ειδα περισσότερη με τα cyclacur. Εφυγε η κυτταρίτιδα παιδί μου οταν τα σταμάτησα και ακόμα και μεχρι σημερα δεν εχω εμφανίσει!

Για την ωρα να ξεκουράζεσαι και να τρως οτι θες. Ακομα δεν εχουμε δει αν θα εχεις αναγούλες και τετοια οπότε φαε τωρα που μπορείς;) Και για τα ρουχα, μη σε νοιάζει, θα σε πιάσει καλοκαίρι που θα φοράς ριχτα φορεματάκια και δε θα πιέζεσαι καθολου!

Ναι ειναι ακριβή και θα δω τι θα κάνω... Περιμένω μπας κι ερθει να πάρει τα μετρα για να μου πει για ολες ποσα θελει (πρεπει να βαλω και στην κρεββατοκάμαρα μας μια μεγαλη και δυο μικρά στορια:rolleyes:) και θα δω πως θα καταφέρω να μειώσω το κόστος. Η βλακέια ειναι οτι μου αρεσαν αυτά που ειδαμε και κολλησα κάπως.

δε μου λες..πρώτο υπέρηχο πότε έκανες? σε 2 βδομάδες που μου είπε να πάω πολύ δεν είναι? τίποτα δε θα φάινεται δλδ τώρα?? είδες ανυπομονησία ε?? δεν την μπορώ άλλη ξεκούραση, κουράστηκα απ την ξεκούραση..θέλω να πάω στο λούνα παρκ να ανέβω στη μπαλαρίνα, θ'ελω να πάρω το αυτοκίνητο και να οδηγήσω 3 ώρες και να πέφτω και σε λακούβες...με κούρασε και αυτός ο καιρός που είναι πάντα κρύος και βροχερός...πω πω γκρίνια απογευματιάτικααααααα φτου μου

ty11p2.png

δε μου λες..πρώτο υπέρηχο πότε έκανες? σε 2 βδομάδες που μου είπε να πάω πολύ δεν είναι? τίποτα δε θα φάινεται δλδ τώρα?? είδες ανυπομονησία ε?? δεν την μπορώ άλλη ξεκούραση, κουράστηκα απ την ξεκούραση..θέλω να πάω στο λούνα παρκ να ανέβω στη μπαλαρίνα, θ'ελω να πάρω το αυτοκίνητο και να οδηγήσω 3 ώρες και να πέφτω και σε λακούβες...με κούρασε και αυτός ο καιρός που είναι πάντα κρύος και βροχερός...πω πω γκρίνια απογευματιάτικααααααα φτου μου

Λοιπόν 1η χοριακή 27/09 και 1ος υπέρηχος μια εβδομάδα μετα ακριβώς 03/10. Εκεί ειδαμε μονο δυο "πραγματακια" που μου θυμισε ακριβώς οταν κάναμε τους υπερηχους των ωοθυκλακιων στη διέγερση. Σαν ωοθυλάκια ηταν δηλ και τιποτε αλλο. Μαλλον γι αυτό σου ειπε ο γιατρός να πας σε δυο. Εγω μετά από μια εβδομάδα 10/10 ημουν 6 εβδ και ακουσαμε καρδούλες:D:D Κι εσένα σε πάει για καρδούλα κατ ευθείαν!

Θέλε!!!:mrgreen::mrgreen: Δε σου λέγαμε τοσον καιρό να χαρεις τωρα που μπορείς?? Θα ξεχάσω εγώ που πηγαινες από δω κι από κει και ταξιδάκια και ταβερν'ακια και ποτάκια και όλα τα "-άκια":tongue::tongue: Α κυρία μου, μην τα θες ολα δικά σου! Τωρα θα αρχίσεις να αισθάνεσαι μητέρα!!

Χωρις πλάκα τωρα, μαλλον ειναι ο καιρός γιατι κι εμενα μου την εχει βαρεσει κάπως... Σημερα βρεχει ασταματητα από το πρωι. Δεν κανει κρυο μεν αλλά κι ετσι που να πας:confused: Οτι και να κανεις δεν μπορείς να το απολάυσεις. Από Τεταρτη ειδα πάλι χιονιά θα εχουμε... Αρα πάλι μεσα λογω κρύου. Αστα! Ολες στην ιδια φαση ειμαστε, μη νομίζεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν 1η χοριακή 27/09 και 1ος υπέρηχος μια εβδομάδα μετα ακριβώς 03/10. Εκεί ειδαμε μονο δυο "πραγματακια" που μου θυμισε ακριβώς οταν κάναμε τους υπερηχους των ωοθυκλακιων στη διέγερση. Σαν ωοθυλάκια ηταν δηλ και τιποτε αλλο. Μαλλον γι αυτό σου ειπε ο γιατρός να πας σε δυο. Εγω μετά από μια εβδομάδα 10/10 ημουν 6 εβδ και ακουσαμε καρδούλες:D:D Κι εσένα σε πάει για καρδούλα κατ ευθείαν!

Θέλε!!!:mrgreen::mrgreen: Δε σου λέγαμε τοσον καιρό να χαρεις τωρα που μπορείς?? Θα ξεχάσω εγώ που πηγαινες από δω κι από κει και ταξιδάκια και ταβερν'ακια και ποτάκια και όλα τα "-άκια":tongue::tongue: Α κυρία μου, μην τα θες ολα δικά σου! Τωρα θα αρχίσεις να αισθάνεσαι μητέρα!!

Χωρις πλάκα τωρα, μαλλον ειναι ο καιρός γιατι κι εμενα μου την εχει βαρεσει κάπως... Σημερα βρεχει ασταματητα από το πρωι. Δεν κανει κρυο μεν αλλά κι ετσι που να πας:confused: Οτι και να κανεις δεν μπορείς να το απολάυσεις. Από Τεταρτη ειδα πάλι χιονιά θα εχουμε... Αρα πάλι μεσα λογω κρύου. Αστα! Ολες στην ιδια φαση ειμαστε, μη νομίζεις...

έτσι έτσι, καλά τα λες με τίποτα δεν είμαι ικανοποιημένη πια..απ την πολύ βαρεμάρα τσακώνομαι και με άντρα μου για βλακείες..είναι που δεν μπορώ και να καπνίσω η να πιω ένα ποτάκι να ρθω στα ίσα μου..θα κάνω υπομονή

ty11p2.png

έτσι έτσι, καλά τα λες με τίποτα δεν είμαι ικανοποιημένη πια..απ την πολύ βαρεμάρα τσακώνομαι και με άντρα μου για βλακείες..είναι που δεν μπορώ και να καπνίσω η να πιω ένα ποτάκι να ρθω στα ίσα μου..θα κάνω υπομονή

Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις το μεγαλειο που συμβαίνει μεσα σου και δε θα σε χαλάει που δεν πινεις/καπνίζεις. Και στο λέει μια φανατική καπνιστρια!

η Palmoma που ειναι σημερα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ioannaki ξέχνα λακούβες και μπαλαρίνες στο λουνα πάρκ. Ξέχνα κρασάκια και τσιγαράκια και μπαράκια. Και ξεκίνα σιγά σιγά σεμινάρια σε ρούχα εγκυμοσύνης και βρεφικά...εχεις καιρό...αλλά μιας και ειμαστε εύκαιρες να μας εκμεταλλευτείς όσο μπορείς.

Εννοείται οτι σε πάει ο γιατρός σε υπέρηχο καρδιας απευθείας. Ο πρώτος υπέρηχος, που βλέπεις τις κουκίδες (τον σάκο) ειναι για να δεις αν ειναι ενδομήτρια η κύηση. Με τέτοια χοριακή δεν έχεις άγχος...εννοείται οτι ειναι ενδομήτρια. Εγώ περιμένω να δεις τουλάχιστον 2 σποράκια...και λέω τουλάχιστον 2 γιατί μια γνωστή που ήξερε οτι εχει δίδυμα...στην αυχενική ανακάλυψαν και 3ο!!! Να είσαι έτοιμη να τα μπίξεις τα κλάματα όταν θα ακούσεις καρδούλες...εγω νομίζω οτι ήταν η πρώτη τεράστια συγκίνηση. Στον σάκο δεν καταλαβαίνεις τίποτε...βλέπεις μια κουκίδα (ή δύο) και μοιάζει με τα ωοθυλάκια...καμία διαφορά για σένα. Αλλά με την καρδιά.....:D:D:D Ανεβαίνεις στα σύννεφα...και εκεί συνειδητοποιείς πια την ευθύνη που έχεις.

Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις τις βαφές μαλλιών...τον τόνο και τον σολωμό (αν τρώς), τα αλλαντικά, τα πολύυυυ αλμυρα τυριά...:D:D:D τις σαλάτες εκτός σπιτιού, τα γλυκά....:confused:. Ετοιμάσου να πλένεις και να ξαναπλένεις τα φρούτα και τα λαχανικά. Να αγχώνεσαι σε μια απότομη κίνηση...Ετοιμάσου για μια νέα εντελώς σελίδα στην ζωή σου...και κοίτα να το χαρείς μέχρι το μεδούλι...όλα και τα καλά και τα ζόρικα. Ειναι η πρώτη φορά...και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Είναι απλά Τ Ε Λ Ε Ι Α.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...