Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

460!!!!!!! είμαι τόσο χαρούμενη μα τόσο χαρούμενη!!! μόλις με πήρε ο γιατρός και χαζογέλαγε..τη Δευτέρα επαναληπτική χοριακή και πάει λέγοντας..palmoma το κέρδισες το στοίχημα, gemini νομίζω πάω για διδυμάκια τι λες??

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Εμενα η χοριακή ηταν 350!!!!!!!!!

ΑΧ τι τέλεια!!!!!! Μην κανεις μαγκιές ομως τωρα... Να μην κουραζεσαι και οχι πολλά πολλά οσο ξεσάλωσες ξεσάλωσες τοσον καιρό:tongue::tongue:

Ειλικρινά, το νεο σου ειναι υπέροχο!!! Μπράβο ρε κορίτσι! Να ξερεις οτι χαιρομαι πααααααρα πολύ;)

ερχονται οι νυφες για τ αγόρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Εμενα η χοριακή ηταν 350!!!!!!!!!

ΑΧ τι τέλεια!!!!!! Μην κανεις μαγκιές ομως τωρα... Να μην κουραζεσαι και οχι πολλά πολλά οσο ξεσάλωσες ξεσάλωσες τοσον καιρό:tongue::tongue:

Ειλικρινά, το νεο σου ειναι υπέροχο!!! Μπράβο ρε κορίτσι! Να ξερεις οτι χαιρομαι πααααααρα πολύ;)

ερχονται οι νυφες για τ αγόρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όχι παιδί μου τέλος οι μαγκιές..κότα θα μαι τώρα στον καναπέ μου!! λες να συμπεθερέψουμε??? γιατί όχι!!!!! ψήνονται οι μπέμπες!!

σας ευχαριστώ όλες σας βρε κορίτσια για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σας τόσες μέρες..εύχομαι ολόψυχα στις 3 εγκυμονούσες μας(gemini, palmoma, lucky) με το καλό να έρθουν τα μωράκια τους και στις άλλες 3 (tina, future, mamysoon) τον άλλο μήνα να έχουν σποράκια στην κοιλιά τους

σας φιλώ

ty11p2.png

όχι παιδί μου τέλος οι μαγκιές..κότα θα μαι τώρα στον καναπέ μου!! λες να συμπεθερέψουμε??? γιατί όχι!!!!! ψήνονται οι μπέμπες!!

σας ευχαριστώ όλες σας βρε κορίτσια για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σας τόσες μέρες..εύχομαι ολόψυχα στις 3 εγκυμονούσες μας(gemini, palmoma, lucky) με το καλό να έρθουν τα μωράκια τους και στις άλλες 3 (tina, future, mamysoon) τον άλλο μήνα να έχουν σποράκια στην κοιλιά τους

σας φιλώ

Κατσε εσύ στον καναπέ σου σαν καλό κορίτσι τωρα, κι εμείς εδώ ειμαστε και θα τα λέμε...Μην ξεχνάς εχεις και φροντηστηριο!! Ελπίζω να μην ξεχασες τις λεξεις με το κοκκινο...ΘΑ σ εξετάσω κάποια στιγμή:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπήκα να δω τα νέα και τι νέα υπέροχα έχουμε!!!

Μπράβο Ιωάννα μου! Τι φοβερή χοριακή είναι αυτή!

Δυδυμάκια και εσύ σαν την gemini. :-P

Ευχομαί να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και από εδώ και πέρα μόνο χαρές.

Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι.

Tina, future (που είσαι βρέ future) άντε και στα δικά μας.

ΙΟΑΝΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ,ΔΥΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ !!!!!!!!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πάντα παίζω σίγουρα....

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Είμαι απίστευτα χαρούμενη....αλλά τόοοοοσο χαρούμενη. Ioanna ειλικρινά ξέρεις οτι από το γκρουπ της σπερματέγχυσης σε είχα στο μυαλό μου. Είναι τέλειο το αποτέλεσμα...ειναι κορυφαίο, ειναι ανεπανάληπτο...ειναι καταπληκτικόοοοοο.

Να προσέχεις, να κάνεις όοοοο,τι λέει ο γιατρός. Να είσαι φρόνιμη, όχι πλάκες, όχι μαγκιές. Καλύτερα την κότα..παρά το ρίσκο. Και να θυμάσαι...στα ασανσέρ να κάνεις βαθυ κάθισμα. Όχι βάρη. Όχι κουραση. Να σε κανακεύουν τώρα...αφήσου.

Ααααχ εχω ενθουσιασμό...Με επιασε υπερένταση...θέλω να αρχίσω να ουρλιάζω...δεν ειμαι καλά...οι ορμόνες μου.

Αντε κορίτσια και οι υπόλοιπες σύντομα στο γκρουπ...μέσα μέσα μέσα από την καρδιά μου...ειλικρινά.

A5K6p3.png

Κατσε εσύ στον καναπέ σου σαν καλό κορίτσι τωρα, κι εμείς εδώ ειμαστε και θα τα λέμε...Μην ξεχνάς εχεις και φροντηστηριο!! Ελπίζω να μην ξεχασες τις λεξεις με το κοκκινο...ΘΑ σ εξετάσω κάποια στιγμή:tongue:

έχω κρατήσει σημειώσεις παιδί μου, σε λίγες μέρες θα αρχίσω να γράφω απορίες!

ty11p2.png

Μπήκα να δω τα νέα και τι νέα υπέροχα έχουμε!!!

Μπράβο Ιωάννα μου! Τι φοβερή χοριακή είναι αυτή!

Δυδυμάκια και εσύ σαν την gemini. :-P

Ευχομαί να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και από εδώ και πέρα μόνο χαρές.

Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι.

Tina, future (που είσαι βρέ future) άντε και στα δικά μας.

θέμα χρόνου είναι να έρθει και η σειρά σου, κάνε λίγη υπομονή και να χεις πίστη..να μπαίνεις πιο συχνά στο καφέ μας, είναι γεμάτο με τύχη και αισιόδοξους/καλοσυνάτους ανθρώπους

ty11p2.png

ΙΟΑΝΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ,ΔΥΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ !!!!!!!!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

tina μου ο γιατρός μου είναι Θεσσαλονίκη σε κέντρο εξωσωματικής, αν σε ενδιαφέρει σου δίνω στοιχεία...το ταξίδι θα αρχίσει για όλες μας..ένας γιατρός πρόσφατα μου είπε πως τη σήμερον ημέρα όλες οι γυναίκες είναι καταδικασμένες να γίνουν μητέρες ότι πρόβλημα και αν έχουν..απλά θέλει αισιοδοξία, υπομονή και πίστη..και τα λέω εγώ αυτά που είμαι ο πιο ανυπόμονος άνθρωπος του τύπου...άντρα θέλω τώρα τον θέλω!

ty11p2.png

Πάντα παίζω σίγουρα....

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Είμαι απίστευτα χαρούμενη....αλλά τόοοοοσο χαρούμενη. Ioanna ειλικρινά ξέρεις οτι από το γκρουπ της σπερματέγχυσης σε είχα στο μυαλό μου. Είναι τέλειο το αποτέλεσμα...ειναι κορυφαίο, ειναι ανεπανάληπτο...ειναι καταπληκτικόοοοοο.

.

αχ βρε palmoma είσαι καταπληκτικός άνθρωπος, όλα τα κορίτσια εδώ μέσα είναι δλδ, αλλά εσύ έχεις έναν τρόπο βρε παιδί μου να δίνεις στον άλλο ακριβώς αυτό που θέλει να ακούσει.

ευτυχώς ασανσέρ δεν έχω αλλά έχω κάτι χειρότερο...σκάλες στο σπίτι (μεζονέτα) οπότε θα πρέπει να προσέχω γενικότερα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

ΙΟΑΝΝΟΥΛΙ,εγω ειμαι Αθηνα οποτε ο γιατρουλης σου μου πεφτει πολυ μακρια...Σευχαριστω πολυ παντως....Ελα πες μας συναισθηματα πως ειναι η επομενη μερα της θετικης χοριακης...πες πες...και αντιδρασεις του αντρουλη σου θελουμε και ολα.

Οι υπολοιπες που ειστε;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσια!!

Μολις γυρισαμε εμεις από μαγαζια και σουπερ. Ειχαμε πάει για να δουμε κουρτινες για το παιδικό κυριως αλλά ξεκινησαμε κάπως αργά και μας πηρε αργα η ωρα... Ουτε φαγητό δεν εχω κάνει ακόμα αν και τωρα που το σκεφτομαι μαλλον θα θα φτι'αξω τιποτα:tongue:

Το βραδακι θα παμε σε κατι φιλους να τους δουμε...

Αυτά, σας αφηνω γιατι είμαι πτωμα!

Φιλιά σε ολες!!!! Εγκυούλες και μη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΙΩΑΝΝΑ!!!Συγχαρητηρια!!!!

Η τελεια χοριακη!!Σου το χα πει οτι θα ναι διδυμα!!!!

Κοπελα μου σου ευχομαι ο,τι καλυτερο απο δω και μπρος,να προσεχεις και ολα θα πανε μια χαρα!!!

Στα υπολοιπα κοριτσια που προσπαθουν,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου φετος να τα καταφερουν !!!

Τετοια νεα να ακουμεεεεεε!!!:P:p

gemini διάλεξες κουρτίνες ή μόνο είδες? τώρα που ξέρεις το φύλλο(φίλο, φύλο) ακόμα να το βρω! φαντάζομαι είναι κάτι σε μπλε??

tina τι να σου περιγράψω...μεγάλη χαρά έχουμε και οι δυο μας αλλά είμαστε και λίγο συγκρατημένοι γιατί και την προηγούμενη φορά θετικό ήταν αλλά με πολύ χαμηλή χοριακή και αίμα κάθε μέρα..τώρα είναι πιο αισιόδοξα τα πράγματα γι αυτό και χαρήκαμε πολύ..ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος

lucky πως αισθάνεσαι που πλησιάζουν οι μέρες?? αγχώνεσαι καθόλου?

ty11p2.png

Ioanna να μη σκεφτεσαι την προηγουμενη φορα!Η καθε εγκυμοσυνη ειναι τελειως διαφορετικη.

Οσο για το ερωτημα σου,οχι,δε μπορω να πω οτι αγχωνομαι(ακομα).Βασικα δεν σκεφτομαι τη γεννα.Προσπαθω να επικεντρωθω στην καθε μερα που περναει,να ακουω τα μωρα,να ετοιμαζω πραγματα κλπ.Θεωρω πως γεννες γινονται συνεχεια,εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στο γιατρο μου και ευχομαι ο Θεος να βαλει το χερι του και να πανε ολα καλα.Αυτα!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...