Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!

Mammysoon τι εκπληξη ειναι αυτή???? ΕΙχαμε τοοοοσο καιρό να σε ακούσουμε! Χαιρομαι που εισαι καλά τωρα κι εχεις αφησει τα δυσκολα πισω σου...Οσο για τη βιοχημική, κρατα τη θετική της πλέυρα, οτι δηλαδή εμεινες εγκυος. Απλά σου λέει οτι κατι γινεται...

Τωρα σε τι φαση εισαι?? Εχεις μιλήσει με το γιατρό σου?

ioannav μη σκεφτεσαι τιποτα για τα πονάκια γιατί ειναι κι αυτά μες στο παιχνίδι. ΚΑι γενικώς από συμπτώματα υπάρχουν ενα σωρο!! Δυο μερες εμειναν και θα μαθουμε! Εχε πίστη! ΘΕλω να μπεις κι εσύ στο club!!

Τα νεα μου απ τον γιατρό τελειως αδιάφορα! Δεν ειχε και τα κεφια του μαλλον σήμερα. Ειδε τις εξετασεις μου, κοιταξε μονο καρδιακή λειτουργία στα μωρά, μου εγραψε τις επόμενες εξετασεις, ολα καλά μου ειπε, τα λεμε σ ενα μηνα.... Τι να πεις!!

Και γενικά ηταν ολα πολύ χαλια εκει...Ειχα πάει μονη μου γιατί ο αντρας μου γυρισε απ τη δουλειά αρρωστούλης και ειναι καναπεδάτος τωρα (ελπιζω να μην κολλήσω:rolleyes:) , και πιέστηκα να περπαταω στο κρυο από το πάρκιν-λαχανιασα αρκετά και μετα ζητησα απ τη μαία νερό μπας και συνέλθω-, και ηταν κι ενα σωρό γυφτοι μεσα στο χωρο του νοσοκομείου-τι να εκαναν κι αυτοι αφου κοντευει να χιονίσει εξω....

Palmoma να σε ρωτησω, μου εγραψε την καμπυλη των 75γρ αλλά δε μου ειπε ποτε να την κάνω:confused::confused: Εσυ σε ποια εβδομάδα την ειχες κάνει θυμάσαι καθολου??

Περιμένουμε τα δικά σου νεα απ τον γιατρό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας

Ioanna μην πτοείσαι...κράτα την αισιοδοξία σου και την θετική σου διάθεση. Δεν θα μιλήσω για τα συμπτώματα, τα έχουμε πει...θα σου πω μόνο οτι σε σκέφτομαστε πολύ και με όση θετική ενέργεια έχουμε...

Geminaki καταλαβαίνω οτι σημερα δεν ήταν και η καλύτερη μέρα σου...αλλά δεν πειράζει. Κράτα τα θετικά. Εγω εκανα την μεγάλη καμπύλη..των 100 γρ...αυτή που σου έδωσε εσένα ειναι των 75 και ειναι η μικρή. Η μεγάλη γίνεται μετά τον β' επιπέδου...δηλαδή στην 22η κάνεις την β' επιπέδου...και εγώ έκανα την καμπύλη ζαχάρου 15 ημέρες μετά. Ξέρω κοπέλες που έχουν κάνει περισσότερες της μίας καμπύλές...εχουν ξεκινήσει με την μικρή και μετά έχουν κάνει και την μεγάλη. Όσο για τα εγκυμοσύνης πολυυυυυυυυ καλά έκανες και αγόρασες...μπράβο και με'γεια σου κοριτσάρα μου. Ακουσα και εγώ οτι γενικά έχει εκπτώσεις το prenatal και σκέφτομαι ή Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο να περάσω μια βόλτα...αν δεν χιονίσει! Όχι για εγκυμοσύνης βεβαια...για μωρουδιακά.

Mamysoon καλώς μας ήρθες πάλι. Κορίτσι ασε πίσω σου τα δύσκολα, κράτα μόνο τα θετικά από την κάθε εμπειρία, οπλίσου με δύναμη και προχωρα. Το σημαντικό ειναι να πιστεύεις οτι θα τα καταφέρεις...και θα τα καταφέρεις.

Τα δικά μου νέα...γύρισα απο το doppler. Όλα τέλεια. Το μωρό έχει βάρος 2100γρ ειναι μια χαρά, ενεργητικό, είδαμε ξανά την φατσούλα του, εχει και μαλλάκι πολύ...ήταν πολύ συγκινητικό. Ο σύζυγος εχει λιώσει...όλο "σε μένα μοιάζει" ειναι. Αφου ο γιατρός γελούσε και λέει "Ααα εδώ έχουν αντιστραφεί οι όροι...η έγκυος λέει στον σύζυγο "ναι σε όλα"". Όλοι του οι δείκτες ειναι πολύ καλοί. Το αμνιακό μου υγρό έφτιαξε με την διατροφή (εντάξει οι θυσίες επιασαν τόπο). Και το συμπέρασμα ειναι οτι μάλλον από ΠΗΤ 1/04 θα πάμε μια εβδομάδα νωρίτερα...κατά τις 25/3 δηλαδή. Αυτά...μου ειπε οτι από 25/02 θα πρέπει να θεωρώ οτι έχω μπει στον μήνα μου...και επομένως να εχω τον νού μου.

Αυτάαααα ειμαι σε ένα ροζ συννεφάκι και πάλι. Και το έχω πει πολλές φορές...θέλω μεσα απο τα βάθη της καρδιάς μου βρε κορίτσια όλες όσες προσπαθείτε να το νιώσετε αυτό το συναίσθημα...μακάρι σε λίγες μερες η Ioanna μας (φιλενάδα το θέλω πολύ για σένα...από παλιά...απο τις σπερματεγχύσεις). Και μετά και οι υπόλοιπες...mamysoon, tina, futurakiiiiiiiiii!

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!!!!

Απίστευτο κρύο πάλι! Θα φτιάξω και κοτόσουπα για τον ασθενη που ευτυχώς ειναι καλύτερα!

Palmoma ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Απ οτι ειδα στο νετ γινεται από 24η-28η εβδομάδα. Εγώ λεω να πάω 25η τελος του μηνα να την κανω μαζί με τις αλλες αιματολογικές. Νομίζω για αρχή σου γραφουν τη μικρή και μετά αν βγει παθολογικη κάνεις και τη μεγαλύτερη...Τι να πω!

ΤΕλεια τα νεα σου! Αχ κοντεύεις!! Πολύ ωράια!!!!!!! Και μπραβο και για το αμνιακό-αληθεια φτιάχνει τοσο πολύ με τη διατροφη:confused: το αλάτι δεν έκοψες?-

Φαινονται όλα υπεροχα! Με το καλό να την υποδεχτείς κι ας μοιάζει του μπαμπά της;) Οταν μεγαλώσει θ αλλάξει και θα μοιάζει σε σενα!:tongue:

Στ'ελνω φιλιά φιλιά φιλιά στην κοιλίτσα!!!!!!!!!!

Οι υπόλοιπες καλά??

ioannav κι αλλη βολτα σημερα ε? Ατιμούτσικο! Και μάλιστα για λεφτα!

Και αυριο η μεγάλη μέρα!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα..

θα ξεκινήσω απ τη mamysoon...κοριτσάκι καλως ήρθες ξανά, σε τριγυρνάει η εγκυμοσύνη το βλέπεις έτσι?? νόμιζες θα γλιτώσεις?? μια του κλέφτη δυο του κλέφτη την τρίτη θα σκαλώσει το μπεμπέ!!

palmoma πολύ με συγκινείς βρε συ κάθε φορά που σε διαβάζω..όλα καλά με τη μπεμπούλα λοιπόν τελειώσαν τα ψέματα..θα σου δώσω email να μου στείλεις φωτο της μπέμπας μόλις γεννηθεί..θέλω να το δω το σκατούλι τόσες συζητήσεις κάναμε γύρω απ αυτό!!

gemini περαστικά στον αντρούλη σου..περιποιήσου τον γιατί τον χρειάζεσαι!!

tina και lucky αντε μπείτε να μας πείτε κανα νέο

future το ξέρω οτι μας διαβάζεις σου στέλνω ένα κατεψυγμένο φιλί...με τον αέρα που χει εξω θα σου ρθει στα γρ'ηγορα

χθες την έκανα τη βόλτα μου gemini..ευτυχώς με πήραν να πάω χθες γιατί σήμερα έχει χιόνι κρύο και παγωνιά παντού..πάγωσαν και οι σωλήνες του νερού και δεν έχουμε νερό απ το πρωί(γ...ω την τύχη μου) εντωμεταξύ απο χθες που είδα τα ροζ/καφέ χέστηκα πάνω μου!!! ξάπλωσα στον καναπέ και μόνο για τουαλέτα σηκωνόμουν..απ το μεσημέρι και μετά ευτυχώς δεν είχα τίποτα και πήρα λίγο ξανα τα πάνω μου..αλλά ότι και να λέω το αύριο είναι πολύ κοντά και θα μάθουμε επιτέλους...αφηστε που αύριο πρέπει να αντιμετωπίσω το θετικό η αρνητικό αποτέλεσμα μόνη μου γιατί ο άντρας μου θα λείπει ταξίδι!! αν ειναι αρνητικό πάντως τα μαλλάκια μου δεν τα βλέπω και πολύ καλά......... σας φιλώ καλημέραααα

ty11p2.png

Ioanna θα είναι θετικό....ΘΕΤΙΚΟ. Βάζω στοίχημα..τι να βάλω; Δεν ξέρω...θα το σκεφτώ...αλλά θα ειναι θετικό. Θα πάνε όλα τέλεια ειμαι σίγουρη...ναι ναι ναι.

Geminaki όπως τα λες ειναι με την καμπύλη...μικρή πρώτα...μεγάλη μετά. Εκτος αν ο γιατρος σου αποφασίσει να κάνεις μόνο την μεγάλη. Ή αν αποφασίσει να μην κάνεις καθόλου βάσει των εξετάσεων που έχεις ήδη. Εμένα ο δικός μου δεν ήθελε...αν θυμάστε...αλλά εγώ έκανα (κρυφα :tongue:).

Ήρθε η συρταριέρα της μπουμπους σημερα...Σας ειπα οτι ο γιατρός μου ειπε χθες να υπολογίζω ΠΗΤ μια εβδομάδα νωρίτερα από την 1/04 που είχα; Κατά τις 24/03 το βλέπω.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ioanna θα είναι θετικό....ΘΕΤΙΚΟ. Βάζω στοίχημα..τι να βάλω; Δεν ξέρω...θα το σκεφτώ...αλλά θα ειναι θετικό. Θα πάνε όλα τέλεια ειμαι σίγουρη...ναι ναι ναι.

Geminaki όπως τα λες ειναι με την καμπύλη...μικρή πρώτα...μεγάλη μετά. Εκτος αν ο γιατρος σου αποφασίσει να κάνεις μόνο την μεγάλη. Ή αν αποφασίσει να μην κάνεις καθόλου βάσει των εξετάσεων που έχεις ήδη. Εμένα ο δικός μου δεν ήθελε...αν θυμάστε...αλλά εγώ έκανα (κρυφα :tongue:).

Ήρθε η συρταριέρα της μπουμπους σημερα...Σας ειπα οτι ο γιατρός μου ειπε χθες να υπολογίζω ΠΗΤ μια εβδομάδα νωρίτερα από την 1/04 που είχα; Κατά τις 24/03 το βλέπω.

Μεγεια!!!!!!!!!!!! Αντε τιποτα δεν εμεινε:D:D Και μετά θα μας λες για τα κατορθώματα της μικρής σου! Κανονισε, μη μας ξεχασεις ομως!! Αληθεια, πως υπολογισε ο γιατρός τη βδομάδα νωριτερα? Απο τις κινησεις του μωρού ή από το μεγεθος??

Ioannav κι εγώ πιστευω πολύ για το σπορι σου!! Αυριο τι ωρα θα πας και ποτε θα ξερεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μεγεια!!!!!!!!!!!! Αντε τιποτα δεν εμεινε:D:D Και μετά θα μας λες για τα κατορθώματα της μικρής σου! Κανονισε, μη μας ξεχασεις ομως!! Αληθεια, πως υπολογισε ο γιατρός τη βδομάδα νωριτερα? Απο τις κινησεις του μωρού ή από το μεγεθος??

Ioannav κι εγώ πιστευω πολύ για το σπορι σου!! Αυριο τι ωρα θα πας και ποτε θα ξερεις??

πουρνό πουρνό θα πάω gemini μου...θα στήσω καραούλι απ τα ξημερώματα απ το άγχος μου! 8 η ώρα θα είμαι εκεί γιατί πρέπει να πάω και το σύζηγο αεροδρόμιο οπότε και το κέντρο στο δρόμο μου θα ναι και θα πάω νωρίς...πιστεύω μέχρι της 11-12 να μου χουν απαντήσει..βασικά΄πήγα και πήρα και ένα clear blue να το κάνω πριν ξεκινήσω για ένα έχω μια εικόνα βρε παιδί μου...τώρα που το σκέφτομαι.....μη σου πω οτι θα πάω να το κάνω και πριν κοιμηθώ!!! όχι μωρέ βλακείες λέω θα το κάνω πρωί να ξεμπερδεύουμε..σας έπρηξα ρε κορίτσια σορυ

palmoma ταύρος θα είναι η μπέμπα η κάνω λάθος? καλέ τίποτα δε σου μεινε..έφτασε η ώρα

ty11p2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!

Μπηκα να δωσω μια μεγαλη ευχη μεσα απο την καρδια μου στην ΙΟΑΝΝΑ ΜΑΣ!Αυριο να παρεις τα πιο χαρμοσυνα νεα της ζωης σου και να αρχισει το πιο ομορφο ταξιδι της ζωης σου αυτο της μητροτητας!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ σιγουρη για σενα!!!!!!!!!!

Geminaki εχω σκοπο αυτες τις μερες οσο ειναι εδω ο αντρουλης μου να επισκεφτω τον γιατρο σου!!!!!!Για να δουμε τι θα μας πει.

Palmoma κοντευεις,ερχεται η μπουμπου σου,ερχεται............!!!!!!!!!!!!

Μammysoon,που θα παει θα γεμισει και η δικια μας η κοιλιτσα!!!

LUCKYSTAR,τα φιλια μου!!!!!!!!

Εγω προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα αλλα ωρες ωρες δε τα καταφερνω!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πουρνό πουρνό θα πάω gemini μου...θα στήσω καραούλι απ τα ξημερώματα απ το άγχος μου! 8 η ώρα θα είμαι εκεί γιατί πρέπει να πάω και το σύζηγο αεροδρόμιο οπότε και το κέντρο στο δρόμο μου θα ναι και θα πάω νωρίς...πιστεύω μέχρι της 11-12 να μου χουν απαντήσει..βασικά΄πήγα και πήρα και ένα clear blue να το κάνω πριν ξεκινήσω για ένα έχω μια εικόνα βρε παιδί μου...τώρα που το σκέφτομαι.....μη σου πω οτι θα πάω να το κάνω και πριν κοιμηθώ!!! όχι μωρέ βλακείες λέω θα το κάνω πρωί να ξεμπερδεύουμε..σας έπρηξα ρε κορίτσια σορυ

palmoma ταύρος θα είναι η μπέμπα η κάνω λάθος? καλέ τίποτα δε σου μεινε..έφτασε η ώρα

Να μην κάνεις το τεστ βραδυ... ΚΑι κατα τη γνωμη μου ουτε και το πρωί. Ωραια που θα πας πρωι, θα ειμαι μεσα να δω τα νεα σου!!

Α! Και δε μας πρηζεις!! Ειδαμε και παθαμε να σε ξαναφερουμε στο καφέ μας!:tongue:

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!

Μπηκα να δωσω μια μεγαλη ευχη μεσα απο την καρδια μου στην ΙΟΑΝΝΑ ΜΑΣ!Αυριο να παρεις τα πιο χαρμοσυνα νεα της ζωης σου και να αρχισει το πιο ομορφο ταξιδι της ζωης σου αυτο της μητροτητας!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ σιγουρη για σενα!!!!!!!!!!

Geminaki εχω σκοπο αυτες τις μερες οσο ειναι εδω ο αντρουλης μου να επισκεφτω τον γιατρο σου!!!!!!Για να δουμε τι θα μας πει.

Εγω προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα αλλα ωρες ωρες δε τα καταφερνω!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ πας για να ακουσεις και μια αλλη γνωμη φυσικά! Και να δωσεις και χαιρετισματα!!

Ειναι λογικό να μην εισαι συνεχεια μες στην τρελή χαρα. Και γενικά ειναι δυσκολο...το καταλαβαίνουμε ολες. Να ξερεις ομως οτι κάπου εκει σε περιμένει κι εσένα αυτή η χαρά. Και οταν θα ερθει θα την απολάυσεις πααααααρα πολύ! Μην το βαζεις κάτω κι επικεντρώσου στον εαυτό σου τωρα. Φροντιζε να περνάς καλά οσο ειναι εδώ ο αντρούλης σου ειδικά και σιγά σιγα θα γινουν όλα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσούδια μου...

Geminaki o γιατρός βάσει μεγέθους θεωρεί οτι η εγκυμοσύνη θα λήξει νωρίτερα...το μωρό έδειχνε από την αρχή να έχει μια ανάπτυξη μιας εβδομάδας περισσότερο από όσο ήταν στην πραγματικότητα (βασει τελευταίας περιόδου). Αλλά μου ειπε οτι όταν η απόκλειση ειναι μιας εβδομάδας δεν αλλάζουν την ΠΗΤ...απλά να το έχω υπόψη μου οτι 25/02 μπαίνω στον μήνα μου.:D

Ioanna και εγώ πριν την χοριακή...6 το πρωί είχα σηκωθεί και ειχα κάνει τεστ. Ήθελα να εχω μια ιδέα....οπότε δεν μπορω να σου πω να μην το κάνεις το τεστ...μόνο να το κάνεις...αν είναι με τα πρώτα πρωινά ούρα.

Tinaki όλα καλά θα πάνε θα το δεις. Ξέρω οτι ειναι δύσκολο αλλά μην χάνεις την ελπίδα και την αισιοδοξία σου. Όλα βρίσκουν την λύση τους...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...το έκανα το τεστ στις 5 το πρωί!!! ύπνος δε με έπιανε όλο το βράδυ..έδωσα και αίμα στις 8 και τώρα περιμένω...

Καλέεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκανες το τεστ και δε μας λες τι ειπε:mad::-x:-x:-x:-x Φανταζομαι θα ηταν θετικό βεβαια!!

Μολις πάρεις τα αποτελεσματα εδώ ειμαστε!!!

ΚΑλημέρα δεν ειπα?!! Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλά ντροπή μου..ναι θετικό έδειξε..ήμουν ζαλισμένη απ τη νύστα που με το ζόρι μπήκα για λίγο για να σας γράψω το θετικό αποτέλεσμα και με πήρε κατευθείαν ο ύπνος..πω πω οτι να ναι είμαι..δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ συγχωρέστε με

τι κάνεις εσύ μικρή?

ty11p2.png

καλά ντροπή μου..ναι θετικό έδειξε..ήμουν ζαλισμένη απ τη νύστα που με το ζόρι μπήκα για λίγο για να σας γράψω το θετικό αποτέλεσμα και με πήρε κατευθείαν ο ύπνος..πω πω οτι να ναι είμαι..δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ συγχωρέστε με

τι κάνεις εσύ μικρή?

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία αναμενουμε τωρα το νουμεράκι!:D:D:D:D

Καλά ειμαι εγώ. Κλασικα σπίτι! Βλεπω πρωινάδικα και διαβάζω πραγματακια για τον θηλασμό!

Ξεκινάς κι εσύ μαθημα οπου να ναι!! Εχεις πολλά να μαθεις!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

460!!!!!!! είμαι τόσο χαρούμενη μα τόσο χαρούμενη!!! μόλις με πήρε ο γιατρός και χαζογέλαγε..τη Δευτέρα επαναληπτική χοριακή και πάει λέγοντας..palmoma το κέρδισες το στοίχημα, gemini νομίζω πάω για διδυμάκια τι λες??

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...