Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοριτσια μου γλυκα,καλησπερα!

Βρε λιγες μερες ειχα να σας διαβασω και εγιναν τοσα πολλα!

Τινα,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πετυχεις την επομενη φορα.Εξαλλου ειναι γνωστο οτι οσο περισσοτερο προσπαθεις,τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες!!

ιοαννα,σου ευχομαι την παρασκευη η χοριακη σου να ειναι τοοοσο μεγαλη που να μην το πιστευεις!!Αντε,και γιατι οχι διδυμακια!!:P

gemini ποσο χαιρομαι για τα αντρακια σου!να εισαι καλα,να προσεχεις και να γεννηθουν γερα!!

palmomaki πως παει η μπουμπου?κλωτσαει σαν τα δικα μου που μ εχουν ταραξει στην κλωτσια?

Τα δικα μου νεα ειναι μια χαρουλα Δοξα τω Θεω.Μεχρι στιγμης,ολα καλα.Τα μωρα μεγαλωνουν,τα ψωνια μας τα κανουμε σιγα σιγα κι εγω επιτελους θα παρω αδεια απο Δευτερα!Μου τη δωσανε επιτελους(!)αρα θα ξεκουραστω και λιγο που εχω ολη την κοιλουμπα που δε χωραγε πια στο γραφειο!!:tongue:

Ελπιζω ολες να ειστε καλα!τωρα θα σας διαβαζω πιο συχνα.Α!Και προσοχη στο κρυο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια...ή καλο μεσημερι.

Και εδώ κρυο και το χειρότερο ειναι ο αέρας...που κάνει το κρύο και περνάει μέσα από τα ρούχα. Αλλα εντάξει θα το καταπολεμήσουμε. Δεν με βλέπω να βγαίνω...ίσως πάω για καφέ στην κουμπάρα μου (να δω και το βαφτηστήρι)...αλλά ακόμα σίγουρο δεν ειναι.

Κατά τα αλλα με πήρε η νύφη μου να μου πει τι έχει βρει μετά από συμβούλιο με την αδερφή της. Το σημαντικότερο που ειναι η καλαθούνα...το έχουν δώσει σε μια κοπέλα που γέννησε τον Νοέμβριο....Λογικα μέχρι να γεννήσω και εγώ θα το έχει επιστρέψει...αλλά δεν ξέρω....να περιμένω; Και αν δεν το επιστρέψει; Και αν έχει φθαρεί; Να τρέχω τελευταία ώρα για το που θα κοιμήσω το μωρό; Δεν ξέρω...θα το σκεφτώ. Μέχρι τέλη Φλεβάρη έχει και εκπτώσεις...αν ειναι θα το αποφασίσω μέχρι τότε.

Κατά τα άλλα βρήκαν 2 καθισματάκια αυτοκινητου, 2 ρηλάξ (είναι για εσάς με τα δίδυμα αυτά!) μπανάκι...και φυσικά μπόγους με ρούχα τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσω να δω τι θέλω και τι όχι :tongue:

Καλά είναι.

Παραγγείλαμε συρταριέρα χθες....γιατί όλα αυτά τα ρούχα που θα έρθουν θα πρέπει να μπουν και κάπου. Μόλις έρθει η συρταριέρα θα πάω να αγοράσω και την αλλαξιέρα (στρωματάκι) για να την βάλω επάνω.

Luckystar η μπουμπου κοπανάει...ειδικά από την Παρασκευή πιο συχνά και πιο έντονα. Φαντάζομαι τα δίδυμα. Πότε έχεις ΠΗΤ; Μέχρι τις 25/03 φαντάζομαι εφόσον εισαι σε άδεια από Δευτέρα;

Εγώ θα δουλέψω ακόμα μια εβδομάδα...καλά να'μαστε.

Ioanna όταν με το καλό θα μπεις στον χορό και εσύ....τώρα δηλαδή...θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Και εγώ πριν μερικούς μήνες ανακάλυπτα τον κόσμο του μωρού...και ακόμα ανακαλύπτω δηλαδή. Αντε κορίτσι κουράγιο...θετική σκέψη μην ξεχνάς. Όλα θα πάνε καλά.

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσούδια μου!!!

Καλά ειμαι κι εγώ αν και κάνει ΤΟ κρύο (μπρρ!) Το πρωι ειχαν ερθει κάτι φιλοι και μετά πηγαμε κλασσικά στη μαμά μου για φαγητό. Ειχε ρολο΄κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο...λουκουμάκι! Κάθε Κυριακη νομίζω του δινω και καταλαβαίνει...μετά το φαγητό η κοιλιά μου ειναι ακοοοοομα πιο μεγάλη!:tongue: Τωρα γυρισαμε και αναψαμε τζάκι αλλά μιας και ο αντρας μου θα λειπει το απόγευμα σκεφτομαι να πάω για καφεδάκι..

Lucky αντε ηρθε και η ωρα για την άδειά σου! Τωρα να μας ερχεσαι πιο συχν'α στο καφέ μας να τα λέμε! Φαντάζομαι εχεις ετοιμάσει σχεδον τα πάντα... Ποια εβδομαδα θα γεννησεις σου εχει πει ο γιατρός??

Palmoma αρκετά πραγματάκια βρηκατε, δεν μπορώ να πω! Σημαντικό αυτό! Οσο για την καλαθούνα ειναι λιγο σπαστικό να μην ξερεις. Το ιδιο εχω πάθει κι εγώ με την άλλη κουνια. Μου ειπε μια φιλη οτι μεχρι να χω γεννησει λογικ'α θα την εχει βγάλει τη μικρή της, ομως δεν ξερω αν μπορώ να βασιστώ. Ουτε και να την πιέσω φυσικά!

Πιστευω μπορεις να περιμενεις λίγο ακόμα...Θα εχει εκπτωσεις κανα μηνα ακόμα άλλωστε.

Πάντως αν και ειναι κάπως νωρίς ακόμα σκεφτομαι να πάω να παρω μια πάντα για την κουνια, ετσι για ν ασχολούμαι λίγο και επειδή εχει κι εκπτώσεις τωρα.

ioanna 5 μερούλες μεινανε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσάρες μουυυυυυυυ...σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε

lucky επιτέλους εμφανίστηκες..άντε να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες νέα για την οργάνωση των παιδικών δωματίων

gemini με μέτρο το φαγητό παιδί μου..τώρα θα μου πεις πως να αντισταθείς στο φαγητό της μανούλας..

palmoma απο ρούχα πήρες τίποτα ή μόνο έπιπλα?

η tina που είναι σήμερα???

ρε future θα μπεις ποτέ να μιλήσουμε τι θα γίνει??????

εγώ δεν έχω νέα..όλη μέρα τρώμε και πίνουμε με το σύζηγο..α βλέπουμε και καμιά ταινία..ευτυχώς έχω δουλειά στον υπολογιστή αλλιώς κορίτσια μου δεν ξέρω τι θα κανα..

ty11p2.png

Αχ κορίτσια...υπνοθεραπεία σήμερα. Σε καλό μου...

Επεσα στις 4+ και ξύπνησα 7 παρά...:confused::confused: Ούτε ξενύχτησα να ήμουν. Σε καλό να μου βγει τόσος ύπνος...και δεν αποθηκεύεται και πουθενά να τον έχω καβάτζα για μετά που θα τον χρειαστώ :tongue:

Εγω κορίτσια δεν εχω πάρει ρούχα..μόνο 2 φορμάκια από μια βιοτεχνία που τα βρήκα 11 ευρώ και 3 σελτεδάκια (Η αγνωστη λέξη), 1 σεντονι αγκαλιάς, και 3 πανάκια από αυτά που βάζεις πανω σου να ρεύεται...ή του μαζεύεις τα σάλια...τέτοια. Μέχρι να έρθει η συρταριέρα και να καθαριστεί δεν θα πάρω άλλα ρούχα...δεν έχω που να τα βάλω. Και προσπαθώ να μαθαίνω και τι πραγματικά χρειάζεται από τις εμπειρες.

Κατά τα άλλα θα πάρω και εναν μάρσιπο σίγουρα (λόγω σκάλας σπιτιού και κήλης του συζύγου). Θα τον πάρω τώρα με τις εκπτώσεις.

Και γενικά οι εκπτώσεις ειναι κάπως καλύτερες για αγορές γιατί όλα αυτά ειναι πολύ ακριβά παιδάκια και τα λεφτάκια φεύγουν από τα παράθυρα.

Geminaki και η πάντα ειναι ακριβή...επομένως δες τώρα εχει ευκαιρίες.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Χτες βραδυ ειχαμε πάει στους κουμπάρους μας και σημερα ξυπνησα στις 11:roll:

Εχει πολύ κρυο και σημερα και δεν ειναι να πας πουθενά! Ευτυχ'ώς θα ερθει μια φιλη για καφεδάκι το απόγευμα.

ioannav προσπαθω με το φαγητό, μη νομίζεις! Πριν ημουν πιο φαγανή! Απλά ειναι μερικές φορές που μου αρέσει το φαγητό και δεν κρατιέμαι:tongue: Δεν κάνω κραιπάλη όλη τη βδομάδα!

Κάνε, κάνε δουλίτσα στον υπολογιστή να περνάνε και οι μερούλες!;) Και να μπαίνεις να μας λες κανα νεο!

Palmoma πλάκα εχουν τα 'σελτεδάκια'! Κι εγω τωρα τελευταία κατάλαβα τι ειναι;) Πάντες θελω δύο μάλιστα και το σκεφτομαι σοβαρά να τις πάρω τωρα στις εκπτώσεις. Ισως θα κοιτάξω να ειναι και σετ με κουβερτούλα πικέ. Απλά αυτή τη βδομάδα δυσκολο γιατι εχει πολύ κρυο και δε νομίζω να εχω πολύ ορεξη να γυρίζω στα μαγαζιά!

Επίσης θελω να βάλω κουρτινες γιατί δεν εχοω σε κανένα υπνοδωμάτιο..ουτε καν στο δικό μας:rolleyes: Πολλά εξοδα στον ορίζοντα!

Γουλόπανα (ετσι μου τα ειπαν αυτά τα μικρά πετσετάκια!:tongue:) μου εχουν δώσει καμια 15αριά.

Πάνες (ειναι κάτι τετραγωνα σεντονάκια μικρά:confused::rolleyes:) επίσης μου εδωσαν πολλες και λέει ειναι για να κρατάς αγκαλιά τα μωρά να μην εχουν επαφή με τα ρουχα ή το δερμα σου, ή τις βάζεις στο καρότσι ή στο κάθισμα αυτοκινήτου κτλ κτλ. Ειναι λέει πολύυυυυ χρησιμες και χρειάζεσαι πολλες.

Ρουχαλακια δεν εχω καθολου αλλά αυτά νομίζω θα τα κοιτάξω τελευταία!

Τα λέω καλά??

Υ.Γ Ιωάννα οι κόκκινες λέξεις ειναι για σενα λεξικό! Θα σου χρειαστεί;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

PALMOMA, ξερω ποιος ειναι ο γιατρος σου,ο ΠΑΠΑ....!Εψαξα παλια σου μηνυματα αλλα πιστευω πως δε φταιει η γιατρος μου απο την οποια εμεινα πολυ ευχαριστημενη,λεχωνα ηταν 10 μερες ειχε γεννησει κι ομως με παρακολουθησε οπως επρεπε και εκατσε και μαζι μου 30 λεπτα μεσα στο χειρουργειο μετα την εμβρυομεταφορα για να μη σηκωθω καθολου!Ηταν αψογη σε ολα της!Το θεμα μας ειναι το σπερμα οποτε οπου και να παω,το ιδιο θα ειναι!Οσο για τον εμβρυολογο του Μητερα,ξερω πως ειναι απο τους καλυτερους και πως εχει στη διαθεση του τη τελευταια λεξη της τεχνολογιας συν οτι μιλαμε μεσω μειλ και μου εξηγει τα παντα.Λεω να κανω εκει την επομενη προσπαθεια και να μην ψαχτω γι αλλου.Εσεις τι λετε;;;πειτε μου την αληθινη σας γνωμη.

Ιοαννα μου,ερχεται το θετικο,ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρελαινομαι να μιλατε για μωρουδιακα!!!!!!!!!!Τα φιλια μου στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

PALMOMA, ξερω ποιος ειναι ο γιατρος σου,ο ΠΑΠΑ....!Εψαξα παλια σου μηνυματα αλλα πιστευω πως δε φταιει η γιατρος μου απο την οποια εμεινα πολυ ευχαριστημενη,λεχωνα ηταν 10 μερες ειχε γεννησει κι ομως με παρακολουθησε οπως επρεπε και εκατσε και μαζι μου 30 λεπτα μεσα στο χειρουργειο μετα την εμβρυομεταφορα για να μη σηκωθω καθολου!Ηταν αψογη σε ολα της!Το θεμα μας ειναι το σπερμα οποτε οπου και να παω,το ιδιο θα ειναι!Οσο για τον εμβρυολογο του Μητερα,ξερω πως ειναι απο τους καλυτερους και πως εχει στη διαθεση του τη τελευταια λεξη της τεχνολογιας συν οτι μιλαμε μεσω μειλ και μου εξηγει τα παντα.Λεω να κανω εκει την επομενη προσπαθεια και να μην ψαχτω γι αλλου.Εσεις τι λετε;;;πειτε μου την αληθινη σας γνωμη.

Ιοαννα μου,ερχεται το θετικο,ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρελαινομαι να μιλατε για μωρουδιακα!!!!!!!!!!Τα φιλια μου στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!

Tinaki εγώ πιστεύω οτι αφού εισαι ευχαριστημένη απ όλα θα ηταν καλό να δωσεις αλλη μια ευκαιρία στη γιατρό σου, που πλέον γνωρίζει και πως αντιδρά ο οργανισμός σου. Για το σπέρμα τι σου λένε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Tina29 και εμένα η γνώμη μου ειναι να παραμείνεις στην ομάδα με την οποία είσαι ευχαριστημένη. Η θετική ψυχολογία, η εμπιστοσύνη στον γιατρό και η ηρεμία που σου προσδίδει ειναι σημαντικοί παράγοντες επιτυχίας. Εγώ στις 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις δεν σκέφτηκα να αλλάξω γιατρό γιατί του ειχα εμπιστοσύνη και ήμουν ευχαριστημένη. Και να σου πω κι ολας...παίζει ρόλο και η χημεία μεταξύ ασθενή και γιατρού. Δηλαδή εγώ τον Παπα...τον συστήνω ανεπιφύλακτα...ξέρω ομως οτι κοπέλα που ήταν μαζί μου στην εμβρυομεταφορά και απέτυχε...ειχε παράπονα από την συμπεριφορά του (οτι δεν την πήρε αμέσως όταν έμαθε το αρνητικό πχ...εγω το καταλαβαίνω γιατί ξέρω οτι ήταν χειρουργείο...αλλά εγώ είχα θετικό και μπορούσα να περιμένω...εκείνη; )

Geminaki κρύο παντού...και εγώ δεν ειμαι για βόλτες. Πάω δουλειά και μετά γυρνάω σπίτι...Την Τετάρτη βεβαια εχω υπέρηχο, doppler, αλλά τι να κάνουμε; Αυτό πρέπει να γίνει. Όλα αυτα τα διάφορα υλικά περιποίησης μωρού παντως ειναι ένας άλλος κόσμος...

Νέα δεν έχω ...μαγειρεύω για αύριο, και μαζεύω λίγο. Αύριο θα έρθει και γυναίκα για καθάρισμα και σιδέρωμα...μετά την εξωσωματική την εγκαινίασα μια φορά την εβδομάδα (παλιά ειχα σπάνια)...αλλά μετά ο σύζυγος δεν ειναι και πολύ τακτικός...και εγώ δεν μπορούσα να τα φέρω όλα βόλτα...και να προσέχω κι ολας.

Θέλω να κλείσω τις βασικές αγορές του μωρού μέσα στον μήνα...και να τελειώνω με το θέμα αυτό, να το βάλω πίσω μου και να πάω γι'αλλα. Πρέπει να δω και την μαία, να μιλήσουμε, να πάω να δω και το μαιευτήριο, να πάω ΙΚΑ ...μαζεύονται πολλά.

A5K6p3.png

παγωμένη καλημέρα!!!

tina και εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, μείνε στην ίδια γιατρό αν είσαι ευχαριστημένη. πόσες προσπάθειες έχεις κάνει?

gemini καλά κάνεις και μου κοκκινίζεις τις λέξεις, τις μαζεύω να ξέρεις..χθες πρόσθεσα και κάποιο doppler που είπε η palmoma..τι είναι πάλι τούτο?? δεν μπορούσαμε να γεννάμε ένα αβγό σε 30 μέρες και να είναι έτοιμο το παιδάκι και να ξεμπερδεύαμε?

εγώ τα ίδια, καναπέ, κουβερτούλα, τζάκι και pc..α! χθες πήγα σούπερ μάρκετ και φαρμακείο με τον άντρα μου..η πρώτη μου έξοδος..η δεύτερη θα ναι την Πέμπτη που πρέπει να πάω στην εταιρεία που δούλευα για να πάρω το τελευταίο μέρος της αποζημιώσης και η τρίτη και καλύτερη έξοδος....την Παρασκευή για τη χοριακή!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Κρύυυυυυυυυυυοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Μιλάμε εχω παγώσει!!

Palmoma οντως δεν ειναι για πουθενά! Ομως σημερα το απόγευμα πρεπει να κατεβω στο κεντρο να πάρω κάτι εξετάσεις μιας και αυριο εχω κι εγώ γιατρό, οπότε λεώ κάτι να κοιτάξω. Πηγε και η μαμά μου στα mothercare και ειπε εχουν οι πάντες 40% αλλά επειδή δεν ειναι όλα τα ειδη με αυτη την εκπτωση, δεν ειναι να τις αφήσεις για πολλες μέρες...Νομίζω εστω τη μια πρεπει να την πάρω συντομα. Θα πάω βεβαια κι ενα prenatal και Ηρα να δω τι παίζει και βλέπουμε!

Η γυναίκα ειναι αναγκαίο κακό μου φαίνεται! Κι εγώ εχω αραιά και που αλλά οταν γεννησω με το καλό θα την παίρνω κάθε 15. Δε νομίζω να την παλέψω αλλιώς...Το σπιτι ειναι μεγάλο...

παγωμένη καλημέρα!!!

gemini καλά κάνεις και μου κοκκινίζεις τις λέξεις, τις μαζεύω να ξέρεις..χθες πρόσθεσα και κάποιο doppler που είπε η palmoma..τι είναι πάλι τούτο?? δεν μπορούσαμε να γεννάμε ένα αβγό σε 30 μέρες και να είναι έτοιμο το παιδάκι και να ξεμπερδεύαμε?

εγώ τα ίδια, καναπέ, κουβερτούλα, τζάκι και pc..α! χθες πήγα σούπερ μάρκετ και φαρμακείο με τον άντρα μου..η πρώτη μου έξοδος..η δεύτερη θα ναι την Πέμπτη που πρέπει να πάω στην εταιρεία που δούλευα για να πάρω το τελευταίο μέρος της αποζημιώσης και η τρίτη και καλύτερη έξοδος....την Παρασκευή για τη χοριακή!!

χαχαχχα!!!!!! εισαι απίστευτη;)

doppler ειναι η τελευταία μεγάλη εξέταση.. δες εδώ http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy

Αυτό που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι δεν ελέγχουν πλέον ανατομία γιατί το μωρό ειναι πολύ μεγάλο:P

Λοιπόν κι εμένα η πρωτη μου εξοδος ηταν στο φαρμακέιο και γελούσαμε με την Future (χαιρετισματα και φιλάκια πολλά αν διαβάζεις!!!) γιατί ειχα χαρεί πολύ με τη βολτα μου!!:tongue: Μακάρι να ναι γουρική!! Και η αλλη εξοδος δεν το συζητώ, αφού θα ειναι για λεφτά καλή θα ναι;) Αντε κοπντεύεις!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...κρυυυυυο και εδώ.

Ειμαι σπίτι και περιμένω τον αδερφό μου να φέρει τα ανήψια μου να τα κρατήσω ένα 3ωράκι γιατί μείνανε από βοήθεια. Ειχα πει να πάω εγώ στο σπίτι του για να ειναι τα παιδιά στον χώρο τους και να μην βγαίνουν αλλά ο άντρας μου έγινε έξαλλος. Εβαλε τις φωνές οτι δεν προσέχω τον εαυτό μου, να βγω μεσα στο κρύο να οδηγήσω να πάω εκεί...κι άλλα κι άλλα κι άλλα.

Η αληθεια ειναι οτι έχω ένα μικρο μπούκωμα και το μωρό χθες δεν με άφησε να περάσω ήσυχη νύχτα....χτυπούσε και κουνιόνταν πολυ έντονα. Ονειρευομουν στο γραφείο να έρθω σπίτι και να την πέσω για υπνο...αλλά τι να κάνω...μια φορά στις τόσες μου ζητάνε βοήθεια...να τους πω οτι δεν μπορώ; Ντράπηκα. Τσακώθηκα και με τον άντρα μου...μια χαρά χάλια.

Και τα μικρά τώρα θα πλακώσουν το internet και τα παιχνίδια εκει και δεν θα ξεκολλάνε από τον υπολογιστή να κάνουμε και τιποτε..να παίξουμε ένα επιτραπέζιο πχ. Αύριο δεν θα πανε σχολείο...πρέπει να πάνε οι γονείς στο νησί για μια κηδεία (ακόμα μία) από την πλευρά της νύφης μου. Και επειδή η μαμά μου δεν ειναι εδώ...και οι γονείς της νύφης μου φυσικά θα ειναι στο νησί...τα παιδιά θα τα παρουν μαζί τους. Τα λυπαμαι τα καημένα μεσα στο κρύο να ταξιδεύουν...αλλά εγω δουλευω...δεν μπορω να τα κρατήσω και εχω και τον γιατρό αύριο. Αν δεν δουλευα...το πολύ πολύ να τα κρατούσα εδω και να τα έπαιρνα μαζί μου στον γιατρό...αλλά τώρα; Τι να πω...τα σκεφτόμουν και αυτά...και ντράπηκα να του πω οτι δεν μπορώ να τα κρατήσω...αλλά δεν ήξερα οτι θα γίνει τέτοιος καυγάς...

Σόρυ για την πολυλογία βρε κορίτσια...με πήρε το παράπονο...ειναι και οι ορμόνες.

A5K6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια...κρυυυυυο και εδώ.

Ειμαι σπίτι και περιμένω τον αδερφό μου να φέρει τα ανήψια μου να τα κρατήσω ένα 3ωράκι γιατί μείνανε από βοήθεια. Ειχα πει να πάω εγώ στο σπίτι του για να ειναι τα παιδιά στον χώρο τους και να μην βγαίνουν αλλά ο άντρας μου έγινε έξαλλος. Εβαλε τις φωνές οτι δεν προσέχω τον εαυτό μου, να βγω μεσα στο κρύο να οδηγήσω να πάω εκεί...κι άλλα κι άλλα κι άλλα.

Η αληθεια ειναι οτι έχω ένα μικρο μπούκωμα και το μωρό χθες δεν με άφησε να περάσω ήσυχη νύχτα....χτυπούσε και κουνιόνταν πολυ έντονα. Ονειρευομουν στο γραφείο να έρθω σπίτι και να την πέσω για υπνο...αλλά τι να κάνω...μια φορά στις τόσες μου ζητάνε βοήθεια...να τους πω οτι δεν μπορώ; Ντράπηκα. Τσακώθηκα και με τον άντρα μου...μια χαρά χάλια.

Και τα μικρά τώρα θα πλακώσουν το internet και τα παιχνίδια εκει και δεν θα ξεκολλάνε από τον υπολογιστή να κάνουμε και τιποτε..να παίξουμε ένα επιτραπέζιο πχ. Αύριο δεν θα πανε σχολείο...πρέπει να πάνε οι γονείς στο νησί για μια κηδεία (ακόμα μία) από την πλευρά της νύφης μου. Και επειδή η μαμά μου δεν ειναι εδώ...και οι γονείς της νύφης μου φυσικά θα ειναι στο νησί...τα παιδιά θα τα παρουν μαζί τους. Τα λυπαμαι τα καημένα μεσα στο κρύο να ταξιδεύουν...αλλά εγω δουλευω...δεν μπορω να τα κρατήσω και εχω και τον γιατρό αύριο. Αν δεν δουλευα...το πολύ πολύ να τα κρατούσα εδω και να τα έπαιρνα μαζί μου στον γιατρό...αλλά τώρα; Τι να πω...τα σκεφτόμουν και αυτά...και ντράπηκα να του πω οτι δεν μπορώ να τα κρατήσω...αλλά δεν ήξερα οτι θα γίνει τέτοιος καυγάς...

Σόρυ για την πολυλογία βρε κορίτσια...με πήρε το παράπονο...ειναι και οι ορμόνες.

Ελα μωρέ μην το σκέφτεσαι. Εσυ ηθελες να το κανεις και τελος. Τωρα οτι εγινε εγινε! Τι αλλο να εκανες κι εσύ? Λες και θες να δουλεύεις και να μην εχεις ελέυθερο χρονο?? Και να θες να εξυπηρετησεις κιολας πραγματικά...Σε καταλαβαίνω...

Πηγα για πάντες αλλά δεν ειχαν εκπτωσεις τα μαγαζιά οπότε θα κοιτάξω πάλι τον Απρίλιο. Μου αρεσε που μπηκα σ αυτη τη διαδικασία πάντως:P Πηρα και για τα μωρά δυο φορμακια βελουτε που ειχαν εκπτωση (ευκαιρία εψαχνα:tongue:) γιατί αρχες Μαιου πάλι ψυχρουλα θα χει..

Α και στο Prenatal ειχε εγκυμοσυνης 60-70%! Επαθα σοκ! Πηρα τζιν με 15Ε! Και σουτιεν και μια ζακετουλα τελέια!! Συνολο από 140Ε,47Ε:o

Μετα σκεφτηκα βεβαια οτι εχω πάρει αρκετά για την εγκυμοσύνη παρόλο που βλέπουμε το ευρω με το μακαρονι πλέον...αλλά τι να εκανα?? Η εγκυμοσυνη με πέτυχε σε φαση που και τα κανονικά μου ρουχα ηταν ουτως ή άλλως τσιτα και η κοιλιά ειναι και μεγαλη λογω διδύμων:rolleyes: Τωρα ξανα ψωνια μονο για τα μωρά τελος Μαρτη. Με δικαιολογείτε καθολου:confused: Εεε??? Φανταστικές μου φιλενάδες????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου και ας τσακωνόμουν και με το σύμπαν ολόκληρο. θα του περάσει του συζήγου μην ανυσηχείς..για το καλό σου το κάνει εννοείται αλλά.....

σε δικαιολογούμε φανταστική μας φιλενάδα ναι!! ψώνισε τώρα που μπορείς γιατί σε λίγο με τις δραχμές θα ναι δύσκολα τα πράγματα!!!(είμαι αισιόδοξη η άτιμη!!)

είχα λίγα ροζ/καφέ σήμερα το πρωί, και απο χθες πονάκια και τραβήγματα χαμηλά. είπα δεν θα ασχοληθώ και δεν θα το σκέφτομαι. ότι ήταν να κάνω το έκανα και με το παραπάνω νομίζω αυτή τη φορά..συνεχίστε να γράφεται για τα μωρουδιακά γιατί δε φαντάζεστε ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ μου φτιάχνεται τη διάθεση!!!

σας φιλώ

ty11p2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Χάθηκα το ξέρω άλλα χαίρομαί που μπήκα και είδα πως οι κοιλίτσες μεγαλώνουν!!

Palmoma, luckystar και geminaki με το καλό!!

Geminaki 2 κούκλους περιμένεις έ;;; Τέλεια νέα.

Ioanna βλέπω πως είσαι σε αναμονή, όλα θετικά να σου πάνε και με μια τεράστια χοριακή!

Τα δικά μου νέα; Πέρασα δύσκολα αλλά τώρα είμαι καλά.

Μετά την αρνητική χοριακή της εξωσωματικής με πήρε από κατώ.

Και εκεί που δεν περίμενα τίποτα είχα μια καθυστέρηση, κάνω χοριακή θετική. Τρελάθηκα.

Δυστυχώς η χαρά μου δεν κράτησε πολύ, βιοχημική ήταν.

Που θα πάει θα τα καταφέρουμε...

Σας φιλώ όλες και να προσέχετε κάνει φοβερό κρύο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...