Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ναι επιτελους τα κατατάφερα!!!!! Κι εγώ δεν εχω καθολου τριχες!!! λες να ειναι κοριτσάκι το άλλο?????/ Αχ τι καλά?? ΔΕν ηξερα οτι εχει σχέση..:rolleyes:

Τους την ειπες στο ΙΚΑ τελικά? Τουλαχιστον ξεμπέρδεψες! Αντε ερχεται και η άδεια!!!!!!!!!!

Μακάρι να έχεις ένα κι ένα...ειναι υπέροχο!

Όχι δεν τους την είπα. Πήγα σε άλλο ΙΚΑ και έκανα την δουλειά μου. Φυσικα ο γιατρός ήταν ξινός, αγελαστος και με ύφος "σου κάνω την χάρη" αλλά εκανα οτι δεν καταλαβαινω. 5' δουλειά ειναι άλλωστε...το πήρα το χαρτί και έφυγα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geminaki που είσαι? τι έγινε με τη β επιπέδου?? λοιπόν θα κάνω πρόβλεψη...2 αγόρια θα χεις!!!! το πέτυχα?

Μαντης εισαι?????????????????????????:confused::confused: Πάρε κι ενα Λοττο!

Λοιπόν όλα καλά! Ειναι 527γρ και 505γρ το άλλο. Μεγάλα δηλαδή! Να πω την αληθεια ενα κοριτσάκι το θελα... και εβαλα και τα κλάματα οταν φυγαμε --σας παρακαλώ βριστε με λίγο!!!!!!!!!!--. Ομως χαιρομαι που ειναι καλά και λέω Δοξα τω Θεώ. Κι ελπίζω να με εχουν στα οπα οπα τ αγόρια μου τουλάχιστον!!

Ο γιατρός δεν ειπε τιποτα ιδιαίτερο. Θα παω την εξέταση στο γυναικολόγο μου την Τετάρτη που εχω ραντεβού.

Εσείς ολες καλα?

Πως πάει ο καναπές??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μαντης εισαι?????????????????????????:confused::confused: Πάρε κι ενα Λοττο!

Λοιπόν όλα καλά! Ειναι 527γρ και 505γρ το άλλο. Μεγάλα δηλαδή! Να πω την αληθεια ενα κοριτσάκι το θελα... και εβαλα και τα κλάματα οταν φυγαμε --σας παρακαλώ βριστε με λίγο!!!!!!!!!!--. Ομως χαιρομαι που ειναι καλά και λέω Δοξα τω Θεώ. Κι ελπίζω να με εχουν στα οπα οπα τ αγόρια μου τουλάχιστον!!

Ο γιατρός δεν ειπε τιποτα ιδιαίτερο. Θα παω την εξέταση στο γυναικολόγο μου την Τετάρτη που εχω ραντεβού.

Εσείς ολες καλα?

Πως πάει ο καναπές??

σοβαρά μιλάς το βρήκα???? εφυγα σε προποτζιδικο!! και μη σε στεναχωρεί μωρέ που θα ναι 2 αγόρια, γερά να ναι μόνο..και που ξέρεις μπορεί να κάνεις και τρίτο αργότερα και να το πετύχεις το κοριτσάκι!!

πως να πάει ο καναπές..έχω πιαστεί για τα καλά..τις κάνω τις βόλτες μου στο σαλόνι βέβαια γιατί δεν αντέχω καθόλου ωρες ωρες..ευτυχώς έχω και αρκετή δουλειά στον υπολογιστή(βοηθάω τον άντρα μου δλδ με τη δουλειά του) και περνάει η 'ωρα μου πολύ γρήγορα

ty11p2.png

σοβαρά μιλάς το βρήκα???? εφυγα σε προποτζιδικο!! και μη σε στεναχωρεί μωρέ που θα ναι 2 αγόρια, γερά να ναι μόνο..και που ξέρεις μπορεί να κάνεις και τρίτο αργότερα και να το πετύχεις το κοριτσάκι!!

πως να πάει ο καναπές..έχω πιαστεί για τα καλά..τις κάνω τις βόλτες μου στο σαλόνι βέβαια γιατί δεν αντέχω καθόλου ωρες ωρες..ευτυχώς έχω και αρκετή δουλειά στον υπολογιστή(βοηθάω τον άντρα μου δλδ με τη δουλειά του) και περνάει η 'ωρα μου πολύ γρήγορα

Καλά ναι, δεν το συζητώ...Οσο περνάει η ωρα το συνηθίζω κιολας:P

Καλά κάνεις και ασχολείσαι με κάτι...Ειναι πολύ βασικό. Δεν μπορέις και όλο ξάπλα... Σκεψου οτι μια εβδομάδα εμεινε! Και μετά να εχεις μια τεράααααστια χοριακη με δύο κοριτσάκια! Ψαχνω νύφες οπως κατάλαβες:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Geminaki μπράβο με το καλο να έρθουν οι άντρες σου. Δεν θα σου πω να μην στενοχωριέσαι γιατί ξέρω οτι ήταν στιγμιαίο και το έχεις ξεπεράσει τώρα που σκέφτεσαι λογικά ε; Δύο μικρά θαυματάκια έχεις..δεν πειράζει που δεν θα έχεις κάτι σε ροζ. Και επειτα ...μικρή είσαι που ξέρεις; Μπορεί να έρθει και η μπουμπου.

Οι παππούδες βρε θα ειναι χαρούμενοι...όπου κι αν ειναι.

A5K6p3.png

Geminaki μπράβο με το καλο να έρθουν οι άντρες σου. Δεν θα σου πω να μην στενοχωριέσαι γιατί ξέρω οτι ήταν στιγμιαίο και το έχεις ξεπεράσει τώρα που σκέφτεσαι λογικά ε; Δύο μικρά θαυματάκια έχεις..δεν πειράζει που δεν θα έχεις κάτι σε ροζ. Και επειτα ...μικρή είσαι που ξέρεις; Μπορεί να έρθει και η μπουμπου.

Οι παππούδες βρε θα ειναι χαρούμενοι...όπου κι αν ειναι.

Εντελώς!! Το ξεπερνώ σιγά σιγα!:tongue: Απλά το ειχα σιγουρο οτι αφού δεν ειχε φανει τοσον καιρό θα ηταν κοριτσάκι...Και μου αρεσε η ιδέα του ροζ! Τωρα χαζευω κάτι αγοριστικά ρουχαλάκια να μπαινω στο κλιμα. Και μ αρέσει;)

Και θα βγάλω και τον μπαμπά μου! Αυτός θα το εκανε από κει πάνω;)

Εσύ ολα καλα??

Ασχετο, προσπαθω να β'αλω και τικερακι αλλά δεν εμφανίζεται...

edit: οκ, τα κατάφερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τέλειο το τικεράκι Gemini...με'γεια.

Να δεις ρουχαλάκια τέλεια....εχει και το H&M. Και έχει και κατι Τ Ε Λ Ε Ι Α καλτσάκια που γράφουν Βorn 2012 να τα πάρεις να τα έχεις ενθύμιο.

Να κοιτάξεις ζιπουνάκια που να ανοίγουν ολόκληρα (ειτε απο πλάι είτε απο μπροστα) για να μην χρειάζεται να περνάς τα κεφάλια τους όπως στις μπλούζες και τσαντίζονται. Κστάλαβες τι κάνω ε; Ερευνα αγοράς.

Επίσης πρέπει να κλείσω το doppler. Είχα λίγο μπερδευτεί. Ο γιατρός μου βλέπετε δεν ήξερε τον γιατρό (τον ΤΕΛΕΙΟ για μένα) στον οποίο ειχα κάνει αυχενική και β' επιπέδου...και αυτό δημιούργησε κάτι θεματάκια στην πορεία. Ειπα λοιπόν να μην κάνω doppler πάλι σ'αυτόν...να πάω κάπου αλλού να μην έχω την γκρίνια (ο γιατρός μου ειναι και συγγενής...και γκρινιάζει λίγο παραπάνω. Ειναι και ...εγωιστούλης...και γενικά βγάζει κατά καιρούς διάφορα)...αλλά η αλήθεια ειναι οτι δεν θέλω. Θέλω να παω στον ίδιο, τον θεωρώ τέλειο, εντελώς αισιόδοξο, κατατοπιστικότατο και του έχω εμπιστοσύνη γιατί μου τον έχει προτείνει άλλος...συγγενής...που ασχολείται με θεματα υπογονιμότητας (μπορεί να έχω πει στο παρελθόν). Τελικά καθυστέρησα να κλείσω το ραντεβού, πήρα τηλ σημερα σε άλλο κέντρο και βρήκα μόνο ένα μεσημέρι Τετάρτης (θέλω Δευτέρα ή Τετάρτη να μπορεί να έρθει και ο σύζυγος). Και δεν μας βολεύει...

(Εδώ έγινε παύση ενός 2ώρου...που τελικά πήρα τον άλλο γιατρό και έκλεισα ραντεβού)

εε και τα πήρα στο κρανίο και πήρα πάλι τον ΤΕΛΕΙΟ και βρήκα για την ερχόμενη Τετάρτη 6.30 ...μια χαρά. Και θα πάω εκεί. Αααα μα πια βαρέθηκα εχεις όσα έχεις να έχεις να προσέχεις και τους γιατρούς να μην παρεξηγηθούν...ΟΥΦ

A5K6p3.png

Τέλειο το τικεράκι Gemini...με'γεια.

Να δεις ρουχαλάκια τέλεια....εχει και το H&M. Και έχει και κατι Τ Ε Λ Ε Ι Α καλτσάκια που γράφουν Βorn 2012 να τα πάρεις να τα έχεις ενθύμιο.

Να κοιτάξεις ζιπουνάκια που να ανοίγουν ολόκληρα (ειτε απο πλάι είτε απο μπροστα) για να μην χρειάζεται να περνάς τα κεφάλια τους όπως στις μπλούζες και τσαντίζονται. Κστάλαβες τι κάνω ε; Ερευνα αγοράς.

Επίσης πρέπει να κλείσω το doppler. Είχα λίγο μπερδευτεί. Ο γιατρός μου βλέπετε δεν ήξερε τον γιατρό (τον ΤΕΛΕΙΟ για μένα) στον οποίο ειχα κάνει αυχενική και β' επιπέδου...και αυτό δημιούργησε κάτι θεματάκια στην πορεία. Ειπα λοιπόν να μην κάνω doppler πάλι σ'αυτόν...να πάω κάπου αλλού να μην έχω την γκρίνια (ο γιατρός μου ειναι και συγγενής...και γκρινιάζει λίγο παραπάνω. Ειναι και ...εγωιστούλης...και γενικά βγάζει κατά καιρούς διάφορα)...αλλά η αλήθεια ειναι οτι δεν θέλω. Θέλω να παω στον ίδιο, τον θεωρώ τέλειο, εντελώς αισιόδοξο, κατατοπιστικότατο και του έχω εμπιστοσύνη γιατί μου τον έχει προτείνει άλλος...συγγενής...που ασχολείται με θεματα υπογονιμότητας (μπορεί να έχω πει στο παρελθόν). Τελικά καθυστέρησα να κλείσω το ραντεβού, πήρα τηλ σημερα σε άλλο κέντρο και βρήκα μόνο ένα μεσημέρι Τετάρτης (θέλω Δευτέρα ή Τετάρτη να μπορεί να έρθει και ο σύζυγος). Και δεν μας βολεύει...

(Εδώ έγινε παύση ενός 2ώρου...που τελικά πήρα τον άλλο γιατρό και έκλεισα ραντεβού)

εε και τα πήρα στο κρανίο και πήρα πάλι τον ΤΕΛΕΙΟ και βρήκα για την ερχόμενη Τετάρτη 6.30 ...μια χαρά. Και θα πάω εκεί. Αααα μα πια βαρέθηκα εχεις όσα έχεις να έχεις να προσέχεις και τους γιατρούς να μην παρεξηγηθούν...ΟΥΦ

Τι κριμα που δεν εχουμε H&M εδώ... Μπορεί να πω ομως σε μια φιλη μου που ανεβοκατεβαίνει Αθήνα να μου πάρει. Ειναι οντως ωραία ιδέα για ενθυμιο.

Αυριο παίζει να κατέβουμε στην αγορά με τον αντρα μου. Θελω να παρω κάτι για τα μωράκια γιατι τα στεναχώρησα μου φαίνεται σημερα:( Ακόμα ομως δε νομίζω να κάνουμε τοσο εξονυχίστική ερευνα οσο εσύ. Οπότε συμβουλές δεκτές!;)

Καλά εκανες κι εκλεισες εκεί που σου αρέσει κι εκει που σε βολέυει. ΚΙ εμενα μου τη δινει αυτό με τους γιατρούς. Αφού ετσι κι αλλιώς ο καθ'ενας εχει εντελώς προσωπική γνώμη, ειναι σπαστικό να ζορίζεσαι για να ακολουθήσεις τη "συμβουλή" κάποιου!

Μου ειπε κι εμενα ο σημερινος για τον 3ο υπέρηχο αλλά εχω ηδη κλείσει στο νοσοκομείο σ ενα πολύ καλό. Που ειναι και δωρεάν. Γιατί παρεπιπτόντως σημερα εδωσα 180Ε και ηταν σχεδον τα τελευταία. Αφού αγχώθηκα αν θα εχουμε αυριο για το σουπερ μαρκετ, αλλά οκ:rolleyes:

Τελοσπάντων ας μην τα σκεφτομαι αυτα τωρα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki μου,ημουν σιγουρη οτι ηταν αγορακια,δεν ξερω γιατι!!!!!!!Να τα χαιρεσαι κουκλιτσα μου και με το καλο να τα παρεις αγκαλιτσα!!!!!!!!Στα ωπα ωπα θα σ εχουν οι αντρες σου κι οσο για το κοριτσακι που ξερεις τι σχεδια εχει ο Θεος για σας,μπορει να σας το στειλει στο μελλον.

Αν θες παρε με τηλ να σου στειλω εγω τα καλτσακια και οτι αλλο θες απο τα ΗΜ.Φιλακια πολλα στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑ την παρασκευη χοριακη ε;;;αντε να δεις γλεντια που θα κανουμε!!!!!!

παλμομα,ο γιατρος σου συνεργαζεται με τον μαστρομηνα;;;ειναι στο ιδιο κεντρο;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Geminaki μου,ημουν σιγουρη οτι ηταν αγορακια,δεν ξερω γιατι!!!!!!!Να τα χαιρεσαι κουκλιτσα μου και με το καλο να τα παρεις αγκαλιτσα!!!!!!!!Στα ωπα ωπα θα σ εχουν οι αντρες σου κι οσο για το κοριτσακι που ξερεις τι σχεδια εχει ο Θεος για σας,μπορει να σας το στειλει στο μελλον.

Αν θες παρε με τηλ να σου στειλω εγω τα καλτσακια και οτι αλλο θες απο τα ΗΜ.Φιλακια πολλα στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑ την παρασκευη χοριακη ε;;;αντε να δεις γλεντια που θα κανουμε!!!!!!

παλμομα,ο γιατρος σου συνεργαζεται με τον μαστρομηνα;;;ειναι στο ιδιο κεντρο;;;

χαχα! Ολες το υποψιαζόστασταν δηλ εκτός από μενα:tongue:!!! Ναι μωρέ, να ναι καλά θελω τα παιδάκια και τιποτε άλλο!

Για τα καλτσάκια, μην αγχώνεσαι...αν ειναι θα σου πω...

Εσύ ολα καλα?

Την πεφτω για υπνο γιατί εχω σηκωθει απ τις 6 σχεδόν σημερα...Πάλι ηρθαν οι αυπνίες. Ελπίζω να μην κρατησουν για πολύ:rolleyes:

Φιλιά!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια χαρααααα

Tina o εξωσωματικός μου είναι στο κέντρο του Μαστρομηνά ναι. Αν θες σου λέω και το όνομα. Είναι πολυ καλός και γιατρός και άνθρωπος. Αλλά δεν θα ειναι αυτός ο μαιευτήρας μου...γιατί όπως έχω πει εχουμε συγγενή μαιευτήρα-γυναικόλογο.

Σήμερα πήγαμε και κοιτάξαμε λιγο για κούνια. Πήραμε μια ιδέα (δηλαδή εγώ να σας πω κατέληξα) σε ένα μαγαζι κοντά στο σπίτι μας, σε ελληνική εταιρεία και μια χαρά κρεβατάκι. Περιμένω να μου πει η νύφη μου αν τελικά έχει καλαθούνα η αδερφή της...επομένως το λίκνο διαγράφεται από την λιστα αγορών και περνάμε στην κουνια..η οποία όμως δεν επείγει κι ολας.

Ioannaki πως πας; Όλα καλά; Υπομονή και αισιοδοξία εντάξει;

Geminaki τα καλτσάκια στα στέλνω κι εγω αν θες...σιγά το δύσκολο.

A5K6p3.png

γεια απο μένα και τον καναπέ μου! εντάξει σήμερα σηκώνομαι πιο συχνά βέβαια αλλά η κυρίως βάση μου είναι ο καναπεδάκος μου..και εγώ είχα αυπνίες..να σκεφτείται το βράδυ κοιμήθηκα στις 2 και στις 5 ξύπνησα και πήγα και έκανα μπάνιο..δεν άντεχα με τίποτα κορίτσια άλλη μέρα χωρίς μπανάκι..

μ'αρέσει πολύ που συζητάτε για παιδικα πράγματα(αν και πολλές φορές έχω αγνωστες λέξεις!!)

ty11p2.png

το κρύο δεν το αναφέραμε καθόλου ε?? χαμός κοριτσάκια μου έξω, πολύ το κρύο και είπαν απο δευτέρα θα χειροτερέψει..αν και είστε όλες νότια και θα ναι καλύτερα εκεί..

ty11p2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την προσφορά σας καλε, ποια να πρωτοδιαλέξω!! Απλά λογικά μπορεί αυτή η κοπέλα που σας ειπα...κλι ανεβοκατεβαίνει Αθηνα μια /εβδομάδα!

Palmoma ωραία η κουνια? Για πες, τι χρωμα ειναι?

Θα την πάρεις αργοτερα λογικά ομως, ε, αφού θα εχεις τη μικρή στο δωμάτιο....Να σου πω σκεφτηκα κι εγώ μηπως τη βάλω στο δωμάτιο αρχικά γιατί ειδα ενα παιδίατρο το πρωι στην τηλεόραση κι ελεγε οτι η μαμά κοιμάται πιο ησυχα ετσι... Θα δω ομως εκεινη την ωρα!

ioanna μου σου ευχομαι να μιλας κι εσύ σε λίγο για τετοια και να μη χρειάζεσαι λεξικό οπως λες!

Η αυπνία ειναι οτι χειρότερο:( Εγώ τωρα ξυπνησα για μεσημέρι και ημουν τοοοοσο βυθισμένη στον υπνο που τρομαξα ν ανοίξω τα μάτια μου!

Καλά εκανες κι εκανες μπανάκι, φαντάζομαι θα ξεκουράστηκες!

Οσο για το κρυο, φαντάσου οτι κι εδώ εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ.... Κι από δευτερα δινει θερμοκρασίες που νομίζω δεν τις ειχαμε ξαναδει εδω στα νοτια!

Δεν ειναι γενικώς να πας πουθενα!

Σημερα θα κανετε τιποτα?? Εμεις εδώ, το πολύ πολύ να πάω μια βολτα μεχρι τη μαμά μου και το βραδυ να ερθουν οι ξαδερφές μου σπίτι να κάτσουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...