Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Δεν περιμενα να περιμενετε την επομενη χοριακη και γι αυτο δεν μπηκα,πηγε 1,5!!!τελειως τραγελαφικο!!!!!Παμε για τη 3η προσπαθεια!!!Τι να κανουμε,μας παιδευει το ατιμουτσικο αλλα τωρα πεισμωσα πολυ και ειπα πως δε θα το βαλω κατω,θα το ξαναπροσπαθησω και εντελει καποια στιγμη θα κρατησω κι εγω αγκαλιτσα το μωρακι μου!!!!!!

Ιοαννα μου,σ εχω σιγουρακι και ειναι να μην πω κατι εγω,την επομενη παρασκευη θα το καψουμε με τα χαρμοσυνα νεα σου!!!

Τζεμινι,δε σε πηρα γιατι δεν περιμεναμε και τιποτα καλυτερο,συγνωμη αν σε εκανα να αγωνιας,απλα χθες μολις επιβεβαιωθηκε αρχισα δουλειες,ειχε το σπιτι να καθαριστει 20 μερες και ξεχαστηκα λιγο.Σημερα σιδερωνα 3 ωρες και μετα μ επιασε και πηγα κι εκοψα τα μαλλια μου.Ξεσπασματα ειναι ολα αυτα!!!!!!Απο αυριο αρχιζω και κανονικα μαθηματα.τα οποια ειχα αραιωσει πολυ και γυμναστηριο,να παμε να χορεψουμε λιγο μπας και ξεχαστουμε.

Τωρα θελω τη θετικη χοριακουλα της ιοαννας μας να παρω θαρρος!!!!!!!!!!!

Εσεις κοριτσια,ποσες κανατε μεχρι να πετυχετε το πολυποθητο;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε μπράβο Ioanna...χαιρετίσματα στον καναπέ σου :tongue: Όλα θα πάνε καλα θα το δεις.

Tina εγω ειμαι από τις τυχερές...εκανα 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και μετά 1 εξωσωματική που πέτυχε...με 1 ωάριο γονιμοποιημένο. Να σκεφτείς ξεκίνησα τις σπερματεγχύσεις τον Μάρτη του 2011 (τον Φλεβάρη ειχα αφαιρέσει κύστη ωοθήκης τεράαααστια) και τελείωσα με την εξωσωματική τον Ιούλιο του 2011. Ετρωγα τα αρνητικά στην μάπα και πείσμωνα σαν τρελλή...ξανά και ξανά και ξανά. Και όταν τελικά πήγα για εξωσωματική είχα μόνο 3 ωάρια και οταν με πήρε η εμβρυολόγος να μου πει οτι γονιμοποιήθηκε μόνο 1...πηγα για την εμβρυομεταφορά...σαν...μην σου πω. Όλα πηγαιναν στραβα. 1 μόνο ωάριο, θα μου το μετέφεραν σε 2 και όχι 3 μέρες γιατί έπεφτε Κυριακή...ήμουν...στα μαύρα πανιά. Όμως μου ειπαν εκει οτι ήταν τέλειο...ανέβηκα τρελλά. Αποφάσισα οτι ό,τι και να γίνει έχω ένα γονιμοποιημένο ωάριο μέσα μου και πρέπει το περιβάλλον (εγώ δηλαδή) να είναι ευχάριστο. Και όλα πήγαν καλά.

Και βρέθηκα σήμερα να παλεύω με το ΙΚΑ για την άδεια. Πήγα σήμερα με ραντεβού και αφού περίμενα 1 ώρα (μαζί με άλλες) ήρθαν και μας ειπαν οτι ο γιατρός δεν θα έρθει. Μας ειπαν οτι ειναι ασθενής, οτι ειναι χειρουργημένος...και μετά όταν πήρε ο άντρας μου τηλ και φώναζε οτι θα κάνει καταγγελία του ειπαν "Να έρθει αύριο η κυρία να εξυπηρετηθεί. Οοοοχι ο γιατρός δεν ειναι ο ίδιος χειρουργημένος..ειχε ένα δύσκολο χειρουργείο"....δηλαδή μέσα στα μούτρα μας να μας δουλεύουν. Και το άλλο...βγηκαν και μας ειπαν "Να πάτε στο ΙΚΑ Γλυφάδας να σας εξυπηρετήσουν"....εγω δεν πήγα...πήγα γραφείο. Και πήρα τηλ για νέο ραντεβού και μου λένε "Γιατί σας έστειλαν στην Γλυφάδα; Εκεί δεν εξυπηρετούνται εγκυες"!!!!:confused::confused: Τι να πω; Τέσπα αύριο έχω ραντεβού σε άλλο Κέντρο Προστασίας Μάνας και Παιδιού και ελπίζω να εξυπηρετηθώ...ειδάλλως θα πάω πάλι στο ίδιο το σημερινό που θα ειναι ο γιατρός που δεν ήρθε σημερα και θα γίνει μπάχαλο. Θα του πω να με πάρει με το ζόρι...τον πανίβλακα.

A5K6p3.png

Tina μου οκ...τι να πω....δεν παιράζει...την επόμενη φορά. Ετσι οπως τα λες ειναι, πρεπει να πεισμώσεις για τα καλά. Ταλαιπωρεί λίγο το άτιμο το σπόρι αλλά θα ερθει, που θα πάει! Τα μαλλάκια πάντως δεν ξερω πως τα εκανες αλλά ειναι καλή ευκαιρία ανανέωσης! Θα τα πουμε κι από το τηλ...

Palmoma ετσι ειναι το ΙΚΑ...της ταλαιπωρίας!:tongue: Πηγαινε αυριο πάλι να τους ξεχ^&&%#. Φαντάζομαι και λογω της καταστασης σου θα σε εξυπηρετήσουν!

εμενα σημερα ηρθε μια φιλη για καφε κια εφυγε τωρα. Ωραία ηταν αλλά εχω μια χαζοανησυχία για τα μωρά γιατί σημερα νομίζω δεν τα χω καταλάβει καθολου...Το τι σοκολάτα εφαγα μπας και κουνηθούνε και αυτά τιποτα...:rolleyes: Θα δουμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

εμενα σημερα ηρθε μια φιλη για καφε κια εφυγε τωρα. Ωραία ηταν αλλά εχω μια χαζοανησυχία για τα μωρά γιατί σημερα νομίζω δεν τα χω καταλάβει καθολου...Το τι σοκολάτα εφαγα μπας και κουνηθούνε και αυτά τιποτα...:rolleyes: Θα δουμε...

Καιρό ειχες να ανησυχήσεις για κάτι...αντε να ξαναμπαίνουμε στους ρυθμούς μας....:tongue:

A5K6p3.png

Καιρό ειχες να ανησυχήσεις για κάτι...αντε να ξαναμπαίνουμε στους ρυθμούς μας....:tongue:

χαχαχααχα Σωστή!!!!!!:tongue: Εχε χαρη που κατι ψιλοαισθάνθηκα χτες βραδυ! Ψιλό β'εβαια, μην πάρω και πολύ θάρρος;) Ευτυχως αυριο ειναι και η Β επιπεδου και θα τα δω!

ΚΑλημέρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δεν περιμενα να περιμενετε την επομενη χοριακη και γι αυτο δεν μπηκα,πηγε 1,5!!!τελειως τραγελαφικο!!!!!Παμε για τη 3η προσπαθεια!!!Τι να κανουμε,μας παιδευει το ατιμουτσικο αλλα τωρα πεισμωσα πολυ και ειπα πως δε θα το βαλω κατω,θα το ξαναπροσπαθησω και εντελει καποια στιγμη θα κρατησω κι εγω αγκαλιτσα το μωρακι μου!!!!!!

Ιοαννα μου,σ εχω σιγουρακι και ειναι να μην πω κατι εγω,την επομενη παρασκευη θα το καψουμε με τα χαρμοσυνα νεα σου!!!

Τζεμινι,δε σε πηρα γιατι δεν περιμεναμε και τιποτα καλυτερο,συγνωμη αν σε εκανα να αγωνιας,απλα χθες μολις επιβεβαιωθηκε αρχισα δουλειες,ειχε το σπιτι να καθαριστει 20 μερες και ξεχαστηκα λιγο.Σημερα σιδερωνα 3 ωρες και μετα μ επιασε και πηγα κι εκοψα τα μαλλια μου.Ξεσπασματα ειναι ολα αυτα!!!!!!Απο αυριο αρχιζω και κανονικα μαθηματα.τα οποια ειχα αραιωσει πολυ και γυμναστηριο,να παμε να χορεψουμε λιγο μπας και ξεχαστουμε.

Τωρα θελω τη θετικη χοριακουλα της ιοαννας μας να παρω θαρρος!!!!!!!!!!!

Εσεις κοριτσια,ποσες κανατε μεχρι να πετυχετε το πολυποθητο;;;;

έτσι αισι'οδοξη να είσαι και όλα καλά θα πάνε..και εγώ είχα κόψει και είχα βάψει μαλλί μετά την αποτυχημένη εξωσωματική(αφού δεν τα ξύρισα πάλι καλά!!!)..επίσης το χα ρίξει και πολύ έξω με πολλά κρασιά!!

όπως και να χει ξεκουράσου τώρα, μάζεψε δυνάμεις και πάμε ξανά...

ty11p2.png

Αντε μπράβο Ioanna...χαιρετίσματα στον καναπέ σου :tongue: Όλα θα πάνε καλα θα το δεις.

Tina εγω ειμαι από τις τυχερές...εκανα 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και μετά 1 εξωσωματική που πέτυχε...με 1 ωάριο γονιμοποιημένο. Να σκεφτείς ξεκίνησα τις σπερματεγχύσεις τον Μάρτη του 2011 (τον Φλεβάρη ειχα αφαιρέσει κύστη ωοθήκης τεράαααστια) και τελείωσα με την εξωσωματική τον Ιούλιο του 2011. Ετρωγα τα αρνητικά στην μάπα και πείσμωνα σαν τρελλή...ξανά και ξανά και ξανά. Και όταν τελικά πήγα για εξωσωματική είχα μόνο 3 ωάρια και οταν με πήρε η εμβρυολόγος να μου πει οτι γονιμοποιήθηκε μόνο 1...πηγα για την εμβρυομεταφορά...σαν...μην σου πω. Όλα πηγαιναν στραβα. 1 μόνο ωάριο, θα μου το μετέφεραν σε 2 και όχι 3 μέρες γιατί έπεφτε Κυριακή...ήμουν...στα μαύρα πανιά. Όμως μου ειπαν εκει οτι ήταν τέλειο...ανέβηκα τρελλά. Αποφάσισα οτι ό,τι και να γίνει έχω ένα γονιμοποιημένο ωάριο μέσα μου και πρέπει το περιβάλλον (εγώ δηλαδή) να είναι ευχάριστο. Και όλα πήγαν καλά.

Και βρέθηκα σήμερα να παλεύω με το ΙΚΑ για την άδεια. Πήγα σήμερα με ραντεβού και αφού περίμενα 1 ώρα (μαζί με άλλες) ήρθαν και μας ειπαν οτι ο γιατρός δεν θα έρθει. Μας ειπαν οτι ειναι ασθενής, οτι ειναι χειρουργημένος...και μετά όταν πήρε ο άντρας μου τηλ και φώναζε οτι θα κάνει καταγγελία του ειπαν "Να έρθει αύριο η κυρία να εξυπηρετηθεί. Οοοοχι ο γιατρός δεν ειναι ο ίδιος χειρουργημένος..ειχε ένα δύσκολο χειρουργείο"....δηλαδή μέσα στα μούτρα μας να μας δουλεύουν. Και το άλλο...βγηκαν και μας ειπαν "Να πάτε στο ΙΚΑ Γλυφάδας να σας εξυπηρετήσουν"....εγω δεν πήγα...πήγα γραφείο. Και πήρα τηλ για νέο ραντεβού και μου λένε "Γιατί σας έστειλαν στην Γλυφάδα; Εκεί δεν εξυπηρετούνται εγκυες"!!!!:confused::confused: Τι να πω; Τέσπα αύριο έχω ραντεβού σε άλλο Κέντρο Προστασίας Μάνας και Παιδιού και ελπίζω να εξυπηρετηθώ...ειδάλλως θα πάω πάλι στο ίδιο το σημερινό που θα ειναι ο γιατρός που δεν ήρθε σημερα και θα γίνει μπάχαλο. Θα του πω να με πάρει με το ζόρι...τον πανίβλακα.

σαν χθες τα θυμάμαι όλα αυτά που λες..τα διαβάζω ξανα και ξανά και πολύ συγκινούμαι.. και να που φτάσαμε 2 μήνες πριν τη γέννα!!!!!!!!!!! έρχεται το μπεμπε!!!

όσο για το ΙΚΑ...υπομονή θέλει (και ένα τουφέκι παραμάσχαλα σε περίπτωση που η υπομονή χαθεί!!!)

ty11p2.png

χαχαχααχα Σωστή!!!!!!:tongue: Εχε χαρη που κατι ψιλοαισθάνθηκα χτες βραδυ! Ψιλό β'εβαια, μην πάρω και πολύ θάρρος;) Ευτυχως αυριο ειναι και η Β επιπεδου και θα τα δω!

ΚΑλημέρα!

αύριο η Β επιπέδου ε??? θα δεις και το φύλο(πως γραφεται αυτό μωρέ??πάντα μπερδεύομαι..φίλο,φύλλο,φύλο.....κατάλαβες τέλος πάντων!!) και καλά λέει η palmoma καιρό είχες να ανησυχήσεις! μπορεί να κοιμόταν τα μικρούλια και εσύ τσάμοα ανησυχεις

ty11p2.png

ΚΙ εγώ μπερδεύομαι με τη λέξη:rolleyes: Θα το κοιτάξω ομως...

Τεσπα, ναι επιτελους θα μαθουμε τι ειναι!!!!

Και...............

εχω........

νεο....

συγκλονιστικό.......

.........................

ΑΠΟΤΡΙΧΩΘΗΚΑ!!!!!!!!:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol: γΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!

ΤΑ μωρα την ακουσαν κάπως γιατί τα καταλάβαινα, κουνιόντουσαν και τα δύο! Αλλά τι χαρά που πηρα δεν περιγραφεται! Νιωθω γυναίκα!!:tongue: Και σιγουρευτηκα οτι ειναι κι αυτά καλα! Δυο χαρές σε μια!!

Εσύ πως πάει ο καναπες??? Ξεκουραση??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κανετε ομορφουλες;;

Αχ βρε palmoma,μακαρι να μπορουσα να ηξερα τι εχει ακομα ο δρομος μου...ειμαι κι εγω απο τις τυχερες φαινεται!!!!!!Εχουμε μεγαλο θεματακι στο σπερμα,αυτο μας τα χαλαει ολα αλλιως και πολλα ωαρια εκανα 15 στο συνολο και 10,4 ειχα ενδομητριο.Δεν πειραζει παντως κι εμενα με κοβω καποια στιγμη που οι ελπιδες μου θα ειναι υπο του μηδενος να μενω εγκυος,ερχονται τα ατιμα τα σπορακια εκει που δε το περιμενεις!!!!!!!

Τζεμινακι μου,ποσο χαιρομαι για σενα!Αυριο β επιπεδου ε;;;Αντε με το καλο να μας φανερωθουν τα μικρουλια!!!!!!!!

Ιοαννα μου,πως εισαι;;;

Τα φιλια μου σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τζεμινι,κερι εκανες;;;;

Ναι κερι! Ηρθε η αισθητικός μου και με περιποιήθηκε!!:tongue: Πως δεν την ντράπηκα ουτε κι εγώ δεν ξέρω...

Αυριο μεσημέρι η Β επιπεδου. ΚΑι το πρωι θα πάω για εξετάσεις αιματος και ουρων...Θα σας πω τα νεα. Δε σε πηρα τηλ, ετρεχα με κάτι δουλειές και το απογ εχω μάθημα..

Μιλησες με τη γιατρό σου?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Mιλησα...δεν ξερει τι εφταιξε!!!Ηταν σιγουρη πως θα εμενα,το ιδιο μου ειπε και ο εβρυολογος.Γι αυτο πεισμωνω γιατι εφθασα στην πηγη και δεν ηπια νερο!Ακου χοριακη 5!!!!!Κερι δεν εχω κανει ποτε,ντρεπομαι,βλακεια μου βεβαια ολες οι φιλες μου κανουν και ταραχθηκαν τα μικρουλια ε;;;χαχαχα!!!

Κοριτσια μου ηρθε περιοδος τωρα κι εχω πεθανει στον πονο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου βρε Gemini με την αποτρίχωσή σου. Μπράβο κορίτσι...βρήκες και τρόπο να ξυπνήσεις να μικρούλια :tongue:. Και εγώ πρέπει να κάνω μπικίνι..επειγόντως. Στα πόδια...δεν έχω τρίχες. Το κοριτσάαααακι μου φροντίζει για την μαμά του...οι ορμόνες μου έχουν προκαλέσει μείωση της τριχοφυίας. Αντε να μάθουμε τι κρύβεις και εσύ εκεί μέσα :P

Βρε παιδιά η luckystar που βρίσκεται; Λογικά έχει μπει σε τελική ευθεία...αφού ειναι πιο προχωρημένη από εμένα. Ποιος ξέρει;

Ioanna τι λέει ο καναπές; Όλα καλά;

Κορίτσια μην μασάτε...στην πηγή φτάσατε...και νερό θα πιείτε...ο κόσμος να χαλάσει. Σύντομα θα δειτε θα σας δινουμε συμβουλές για προίκες μωρού εμείς οι παλιές... :D

Όλα ΟΚ για μένα με το ΙΚΑ. Και επισημα τελευταία εργάσιμη μέρα 03/02 (τα γενέθλια του αδερφού μου!)

A5K6p3.png

Γεια σου βρε Gemini με την αποτρίχωσή σου. Μπράβο κορίτσι...βρήκες και τρόπο να ξυπνήσεις να μικρούλια :tongue:. Και εγώ πρέπει να κάνω μπικίνι..επειγόντως. Στα πόδια...δεν έχω τρίχες. Το κοριτσάαααακι μου φροντίζει για την μαμά του...οι ορμόνες μου έχουν προκαλέσει μείωση της τριχοφυίας. Αντε να μάθουμε τι κρύβεις και εσύ εκεί μέσα :P

Βρε παιδιά η luckystar που βρίσκεται; Λογικά έχει μπει σε τελική ευθεία...αφού ειναι πιο προχωρημένη από εμένα. Ποιος ξέρει;

Ioanna τι λέει ο καναπές; Όλα καλά;

Κορίτσια μην μασάτε...στην πηγή φτάσατε...και νερό θα πιείτε...ο κόσμος να χαλάσει. Σύντομα θα δειτε θα σας δινουμε συμβουλές για προίκες μωρού εμείς οι παλιές... :D

Όλα ΟΚ για μένα με το ΙΚΑ. Και επισημα τελευταία εργάσιμη μέρα 03/02 (τα γενέθλια του αδερφού μου!)

Ναι επιτελους τα κατατάφερα!!!!! Κι εγώ δεν εχω καθολου τριχες!!! λες να ειναι κοριτσάκι το άλλο?????/ Αχ τι καλά?? ΔΕν ηξερα οτι εχει σχέση..:rolleyes:

Τους την ειπες στο ΙΚΑ τελικά? Τουλαχιστον ξεμπέρδεψες! Αντε ερχεται και η άδεια!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...