Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Futuraki!!!!!!!!!!!!! Τα ειπε η Palmoma μην να λέω κι εγώ και το πάρεις πάνω σου:tongue::tongue: Μας εχεις λέιψει πολύ!

Και τα οικονομικά ειναι για ολους χάλια, μη νομίζεις... Ολοι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...Σκεψου οτι εισαι καλά και αυτό ειναι το βασικό. Εμείς ειμαστε εδώ και σε περιμένουμε οποτε μπορείς!

Palmoma εμενα με βοήθησαν πολύ...Κάνε το κι εσύ μπας και δεις προκοπή! Ειναι πάντως απο τα δυσκολα της εγκυμοσυνης. Εμενα μ εκνευρίζει αρκετά δηλαδή!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια μου τι κάνετε?? έχω μια ερώτηση...το λίκνο τι είναι? (πόσο άσχετη είμαι μ αυτά!) future μου χαίρομαι που τουλάχιστον μας διαβάζεις και ας μην γράφεις..και το δικό μου λαπτοπ είχε χαλάσει και αναγκαστικά αγοράσαμε άλλο..δεν φτάνουν τα χαράτσια, η ανεργία, τα έξοδα της εμβρυομεταφοράς κλπ κλπ προστέθηκε και το έξοδο της αγοράς υπολογιστή..αλλά τι να κάναμε μας έχει γίνει τόσο απαραίτητος που δεν μπορούμε χωρίς αυτόν.. α και κάτι ακόμα που μου κανε εντύπωση...palmoma 850 ευρώ για καροτσάκι?? δεν είναι παααααααρα πολλά??? δεν έχω ιδέα βέβαια πόσο κοστίζουν αλλά βρε κορίτσια προτιμώ να μην το πάω βόλτα απ το να΄δώσω τόσα λεφτα..

σε άλλα νέα τώρα...σήμερα είχε ωραία μέρα για βόλτα, ήλιος,λίγο κρύο...αλλά καθόλου κόσμος στην παραλία! μου κανε πολύ εντύπωση..η ψυχολογία του κόσμου είναι στα τάρταρα που ούτε για μια απλή βόλτα δεν βγαίνει..η εταιρεία που δούλευα πάει για φούντο τελικά, να σκεφτείται πως απ τα 50 άτομα που είμασταν στο υποκατάστημα της Θεσ/κης μείναν μόνο 7 και αυτοί ξεκινάν απο αύριο τριήμερη εργασία...πόσο λυπάμαι δεν φαντάζεστε..μια τόσο υγιής επιχείρηση να φτάνει σε τέτοια κατάντια..τέλος πάντων

Τετάρτη πάω για εμβρυομεταφορά ρίξτε ευχές πλιζ!!!

ty11p2.png

Ioannaki λένε οτι οι ευχές των εγκύων πιάνουν...(ετσι μου ειπαν προσφατα). Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου (2 καρδιές δηλαδή που είναι μέσα μου) καλή επιτυχία. Όλα να σου πάνε καλά, να έχεις ένα θετικότατο αποτέλεσμα και μια τέεεεεεελεια έκβαση αυτή την φορά. Να εχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Αντε και εδώ θα ειμαστε να σου λύνουμε απορίες...Το λίκνο ειναι ένα είδος μικρής κουνιας...πολυ πιο στενο και πιο μικρό. Ενα κρεβατάκι που χωράει στο δωμάτιο των γονιών και στο οποίο το μωρό μπορεί να μείνει μέχρι 6 μηνών περίπου. Όσο για το καρότσι ...ναι ειναι πάρα πολλά τα λεφτά. Το ξέρουμε και εμείς. Νομίζω οτι ειναι το ακριβοτερο καρότσι αυτή την στιγμή. Αλλά έχουμε βάλει κάτω τα υπερ και τα κατά (τους λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε δηλαδή να το κοιτάξουμε) και για εμάς αυτή την στιγμή είναι ένα έξοδο το οποίο αποφασίσαμε να το κάνουμε. Βεβαια μέχρι να το κάνουμε...εχουμε ακομα καιρό :tongue:

Να πω ενα μπράβο στο Futuraki. Χθες έφτιαξα την περίφημη καρυδόπιτά της που μας είχε δώσει την συνταγή, για τραπέζι που εκανε η πεθερά μου (στους κοντινούς λόγω των 6μηνων του πεθερού). Έκανε πάταγο. Πήραμε και παγωτό να την συνοδέψουμε και ήταν τέλεια. Εγώ μόνο μια κουταλιά έφαγα δηλαδή από τον σύζυγο αλλά τέτοιο χαμό δεν τον περίμενα. Ευχαριστώ Futuraki μουυυυ.

Αυτά τα νέα του ΣΚ. Ειμαι λίγο κουρασμένη σήμερα. Νιώθω πραγματικά το βάρος της μπέμπας καθε φορά που σηκώνομαι από καμιά πολυθρόνα. Πήγα για περπάτημα αλλά μετά γυρισα και ήμουν πτώμα. Κοιμήθηκα 2 ώρες. Τώρα πάω να μαζέψω λίγο τα ρουχα που ειναι δεξιά και αριστερά και να κάνω ντουσάκι. Αντε αύριο πάλι Δευτέρα....

A5K6p3.png

Καλησπέρα κι από μενα!!!!!!!

Κι εμεις περάσαμε ωραία το Σ/Κ. Αλλά τι κριμα που τελειώνει γρ'ηγορα:( Χτες βγηκαμε για φαγητό με τον αντρα μου μιας και σημερα εχει τα γενέθλια του! Και σημερα ειχα πει στη μαμά μου να φτι'αξει παστίτσιο -δε φταίω ειχα καιρό να φ'αω:tongue:- και πηγαμε εκεί το μεσημερι. Μετά ηρθαν κατι φιλοι επίσκεψη και τωρα περιμένω την ξαδερφή μου! Τελεια δηλαδή!

Το πιο ωραίο ομβς ήταν οτι το πρωι στο κρεββάτι το ενα μωρό εκανε πολύυυ εντονες κινήσεις και εβαλα το χερι του άντρα μου στην κοιλιά μου και τις κατάλαβε κι αυτός:D:D:D:D:D:D:D Δεν μπορώ να σας περιγράψω...κατουρηθήκαμε:tongue: Του λεω ηταν δωρο για τα γενέθλιά σου αυτό!:tongue:

Ioannav πάρε ευχές επί 3 κι από μενα:tongue::tongue: Πραγματικά μεσα απ την καρδιά μου σου ευχομαι να πάνε ολα κατ'ευχήν. Και να σου πω την αλήθεια το πιστέυω κιολας.

Οσο για την πεσμένη ψυχολογία κι εμείς το χουμε παρατηρήσει. Ειναι γενικό φαινόμενο. Πλεον εξω βλέπεις μονο φοιτητες...Δεν πρεπει ομως να το αφησουμε ετσι. Αλλά και πάλι αν δεν εχεις τα βασικά, τι να κάνεις?? Ουφ, δεν μπορώ να τα σκεφτομαι. Αστα!

Palmoma πας για περπάτημα ε? Καλό αυτό αν μπορείς. Εμένα μου φάινεται ήδη άθλος:( Από πρηξιμο συνήλθες καθολου? Τα ανάλατα πως πάνε??

Πολλές ερωτησεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki να τον χαίρεσαι και να είναι γερός και χαρούμενος ...ο μέλλοντας πάτερ φαμίλιας :tongue:

Και για μένα μην φανταστείς...το περπάτημα ειναι άθλος. Απλά προσπαθώ να κάνω οτι δεν το σκέφτομαι. Το χειρότερό μου ειναι όταν φτάνω σπιτι και πρέπει να ανέβω στον 2ο χωρίς ασανσέρ...Αλλά τι να κάνω; Στο περπάτημα εχω στηρίξει όλες μου τις ελπίδες...και για να κάψω καμία θερμίδα, και για να ειμαι σε λίιιιιγο καλύτερη φυσική κατάσταση.

Το πρήξιμο πάει καλύτερα. Τα ανάλατα...ετσι κι έτσι γιατί χθες στο τραπέζι όπως αντιλαμβάνεστε...τι να έλεγα; Θέλω μια μερίδα από όλα ανάλατα; Ευτυχώς η πεθερά δεν βάζει πολύ αλάτι...να σκεφτείτε ορισμένοι καλεσμένοι προσέθεταν από πάνω :D. Και γενικά ΟΚ εγώ δεν μαγειρεύω με αλάτι...αλλά τα κράκερς...εχουν. Οι φρυγανιές...έχουν. Θέλω να πω ότι μπορώ να ελέγξω εγώ ειναι ΟΚ. Αλλά τα υπόλοιπα....; Πάντως το πρήξιμο πάει καλύτερα νομίζω. Αύριο θα πάω και στον γιατρό και βλέπουμε τι θα πει. Και η γενική ούρων δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό...οπότε όλα καλά.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

gemini να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου,την κολόνα του σπιτιού σου, το καμάρι σου, τον τσολιά σου, το στεφάνι σου...να πω κι άλλα??? όχι ε? ένιωσες και τα μωρά σου ε?? θα ναι απίστευτο συναίσθημα

σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια και τις δυο..μακάρι οι ευχές σας να πιάσουν τόπο

κάνω δουλειές στο σπίτι όλη μέρα σήμερα και αύριο έχει μαγείρεμα για να έχουμε απόθεμα να τρώμε για κανα δυο μέρες όσο θα μαι τέζα στον καναπέ..άντε πάλι τα ίδια! αυτά!

ty11p2.png

Ioannaki όλα θα πάνε καλά. Ειμαι σίγουρη..ειλικρινά. Όλα θα πάνε τέλεια αυτή την φορά...θα το δεις. Να έχεις θετική σκέψη...

Εγώ γύρισα από τον γιατρο, μου ειπε οτι ακόμα δεν έχουν ξεπριστεί τα πόδια και να ξεκουράζομαι...για την ακρίβεια μου ειπε να ειμαι ξάπλα. Αλλά ακομα δουλεύω και δεν μπορώ...επομένως θα είμαι όσο πιο ξάπλα μπορώ. Φοβάται μην ανεβάσω πίεση και κάνω προεκλαμψία...και να σκεφτείτε ειμαι υποτασική. Αλλά εντάξει προσέχω τα αλάτια...και 2 εβδομάδες μείνανε ακόμα δουλεια...θα τα καταφέρω χωρίς να ζορίζομαι (θέλω να πιστεύω).

Πρέπει να κλείσω και τα επιπλα του παιδικού (κρεβάτι και συρταριέρα τουλάχιστον). Τα υπόλοιπα βλέπουμε...πλακα πλάκα ..μην γίνει κάτι και μείνω ξάπλα και τρέχουμε μετα.

A5K6p3.png

Καλησπερα κορίτσια μου!!!

Κατ αρχην σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Θα τις μεταβιβάσω;)

ioanna μου ναι τα καταλάβαμε και τωρα τα καταλαβαίνω και στη διάρκεια της μερας και μου αρέσει πολύ! Κατά τα άλλα τα ίδια. Κι εγω σημερα εριξα μαγείρεμα με μια κυρία που ηρθε να μου δείξει ενα καπάκι σα χυτρα που μου ειχε πάρει η μαμά μου πριν δυο χρονια (προίκα:tongue:) και δεν το ειχα χρησιμοποιήσει ποτέ ως τωρα. Οπότε τωρα εχουμε φαγητό μεχρι και Τετάρτη:cool: Επρεπε να σου στειλω κανα ταπεράκι! ΤΕτάρτη είπες η μεγάλη μερα ε? Αντε με το καλά να υποθεχτέις τα παγωτάκαι σου!:D:D Κι εμείς εδώ απλετες ευχές! ΚΙ εσύ κοιτα να κάτσεις ξάπλα κακομοίρα μου! ΚΑλά οχι όλες τις μερες... ΤΕλικά εκείνες τις εξετάσεις που ειχες κάνει πως βγηκανε?

Palmomaki εντάξει δυο εβδομάδες ειναι οκ!! Για τα ποδια ειναι καλό να εισαι ξάπλα και οχι καθιστή,ε? Γιατί αν θυμάμαι καλά δουλειά γραφείου κάνεις...

Οσο για το αλάτι το ατιμο υπάρχει παντού δεν το συζητώ! Δεν μπορέις να το αποφύγεις...Αχ τι με περιμένει κι εμενα,ε! Κινδυνος προεκλαμψίας από ποια εβδομάδα και μετά υπάρχει? Η μονη συμβουλή που μου εδωσε ο εξωσωματικός μου πάντως αφού εμεινα εγκυος και τον ειχα πάρει τηλέφωνα για απορίες ηταν να μετράω την πίεση μου τακτικά και να μην ανησυχ'ω για τιποτα. Κι ευτυχώς μεχρι ωρας ειναι συνηθως γυρω στο 10,5.

Τι ωραία να παραγγειλεις και τα πραγματάκια της μπεμπούλας!!!!!! Και μολις πρόσεξα οτι μπηκες στην 30η εβδομάδα!:P:p:p Καλέ εισαι πολύυυυυυ κοντά πλέον εσύ!! Μπράβο, μπράβο!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;

Δε σας εχω διαβασει καλα αλλα απο μια γρηγορη ματια που εριξα,ειδα πως τα σπορακια μας μεγαλωνουν και όλα μια χαρά!Αντε κοριτσαρες μου μ εναν πονο!!!

Ιοαννα μου με το καλο κοπελα μου να παρεις τα μωρακια σου,σπιτι.

Τα δικα μου νεα τωρα ειναι λιγο αστα να πανε!!!Χοριακη χθες μονο 5 μοναδες,εκανα κι αλλη μια σημερα ετσι για τη τιμη των οπλων!Ψυχολογια στα πατωματα αλλα μη σας χαλαω αλλο το κεφι!

Φιλια σε ολες και μολις ηρεμησω θα κατσω να σας διαβασω αναλυτικα γτ σιγουρα εχω μεινει πολυ πισω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;

Δε σας εχω διαβασει καλα αλλα απο μια γρηγορη ματια που εριξα,ειδα πως τα σπορακια μας μεγαλωνουν και όλα μια χαρά!Αντε κοριτσαρες μου μ εναν πονο!!!

Ιοαννα μου με το καλο κοπελα μου να παρεις τα μωρακια σου,σπιτι.

Τα δικα μου νεα τωρα ειναι λιγο αστα να πανε!!!Χοριακη χθες μονο 5 μοναδες,εκανα κι αλλη μια σημερα ετσι για τη τιμη των οπλων!Ψυχολογια στα πατωματα αλλα μη σας χαλαω αλλο το κεφι!

Φιλια σε ολες και μολις ηρεμησω θα κατσω να σας διαβασω αναλυτικα γτ σιγουρα εχω μεινει πολυ πισω.

Tinaki μιλήσαμε και στο τηλ... ΠΕριμένω τα νεα σου από την επαναληπτική χοριακή. Ο,τι και να ναι εμείς ειμαστε εδώ. Και για τα ευχαριστα και τα δυσάρεστα. Και να ξερεις πως και να σε ταλαιπωρήσει λιγο, στο τέλος ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

tina κορίτσι μου τι να πω..μακάρι να ανέβει η δεύτερη χοριακή και να τα σπάσουμε όλα εδω μέσα αν πάλι όχι μη μασάς, όλες το χουμε φάει το αρνητικό..προχωράμε παρακάτω..γράψε μας ότι σου ρχεται στο μυαλό, δε μας χαλάς καθόλου το κέφι, γι αυτό είμαστε εδώ, και στα καλά και στα άσχημα

gemini για τις επαναληπτικές εξετάσεις που με ρώτησες δεν τις έκανα τελικά γιατί μου είπε ο γιατρός πως δεν χρειάζεται \να τις επαναλάβω. θα πάρω σαλοσπίρ προληπτικά μετά τη μεταφορά..αφού αυτό είπε αυτό θα κάνω

palmoma δεν μπορεί ο γιατρός να σου γράψει καμιά αναρωτική να μείνεις σπίτι για ξεκούραση?

έχει σκατόκαιρο πάλι έξω, υγρασία, βροχή, κρύο, και ομίχλη...όλα τα καλά μαζί

ty11p2.png

Tina μην το βάζεις κάτω. Είναι δύσκολο...το έχουμε περάσει όλες..αλλά πρέπει να κρατήσεις υψηλό ηθικό και θετική σκέψη. Και να είσαι σίγουρη οτι το θαύμα θα γίνει...Να σκέφτεσαι αισιόδοξα και θετικά...και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ioanna καλή επιτυχία για αύριο. Με το καλό να πάρεις τα εμβρυάκια σου και με το καλό να ξεκινήσει η φιλοξενεία στην κοιλίτσα σου. Όλα θα πάνε καλά. Να είσαι αισιόδοξη εεε; Αύριο ειναι του Αγ. Γρηγορίου και ειμαι σίγουρη οτι η χάρη του θα ειναι μαζί σου.

A5K6p3.png

Ioannav καλη επιτυχία στη μεταφορά σου αύριο. Με το καλό να υποδεχτέις τα εμβρυάκια σου!!! Ο καιρός ναι ειναι χάλια, ομως ειναι κατάλληλος για καναπέ:tongue: Κάτσε στ αυγά σου και να μας μιλάς πιο συχνά στο καφέ!

Tinaki δεν εδωσες σημεια...

Palmoma...απλά φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τι καλές που είστε βρε κοριτσάκια..ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..'ολα καλά πήγαν, 4 εμβρυα ξεπαγωσαν τα 3 προχωρησαν σε βλαστοκύστες και τα 2 τοποθετήθηκαν..όλοι αισιόδοξοι και σίγουροι είναι για το αποτέλεσμα..θα δείξει τη άλλη Παρασκευή! μέχρι τότε βολεύτηκα στον διθέσιο καναπέ αυτή τη φορά....έτσι για αλλαγή και για να δω και απο άλλη οπτική γωνία και την άλλη πλευρά του σπιτιού μου!!

σας φιλώ

ty11p2.png

τι καλές που είστε βρε κοριτσάκια..ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..'ολα καλά πήγαν, 4 εμβρυα ξεπαγωσαν τα 3 προχωρησαν σε βλαστοκύστες και τα 2 τοποθετήθηκαν..όλοι αισιόδοξοι και σίγουροι είναι για το αποτέλεσμα..θα δείξει τη άλλη Παρασκευή! μέχρι τότε βολεύτηκα στον διθέσιο καναπέ αυτή τη φορά....έτσι για αλλαγή και για να δω και απο άλλη οπτική γωνία και την άλλη πλευρά του σπιτιού μου!!

σας φιλώ

Καλα απότελέσματα τωρα! Σου ευχομαι τριψήφια χοριακή;) Την επόμενη Παρασκευή λοιπόν! Αντε κάτσε τωρα καναπέ να σ εχουμε στην παρέα μας...

Καλησπέρα δεν ειπα,ε? Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...